Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Bound For Glory 2015 PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

tl;dr Mistrzostwo świata zostało zwakatowane poprzez YouTube'a

http://m.ocdn.eu/_m/c7da1d7e8860ada7ffd034297eb7da1c,62,37.jpg

Naprawdę nie wiem co było gorszym posunięciem. To, że mistrzem świata został 40 letni koleś z nadwagą, który jest znany z bycia starszym bratem, to, że tytuł został zwakowany przez YouTube'a, czy to, że teraz każdy może sobie złożyć skargę na title match i zabrać tytuł mistrzowi. LOL TNA

Edytowane przez urbino

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• aRo

4

• marcel

3

• N!KO

2

• MattDevitto

2

Top użytkownicy w tym temacie

Zdobycie najważniejszego pasa na najważniejszej gali roku przez 40-latka z nadwagą od gościa, który może być przyszłością federacją, a następnie po trzech dniach zwakowanie pasa za pośrednictwem youtube, bo mistrz nie może go bronić przez miesiąc.

To jest jawne traktowanie widza jak idioty i plucie mu prosto w twarz. Jeszcze mniejsza o soby oglądające to za darmo, ale co mają sobie pomyśleć ludzie, którzy faktycznie płacą za ppv, albo za bilet na galę.

Jaki sens ma oglądanie federacji, która traktuje swojego widza jak skończonego kretyna? Nie ma żadnego. Dlatego moja ponad 10-letnia przygoda z TNA dobiegła końca. Próbowałem ich jeszcze ostatnio śledzić, mimo odejścia zawodników pokroju Ariesa, Danielsa, Kaza, Samoa Joe, Aj'a, a przychodzących na ich miejsce chociażby Hindusa tańczącego z Yeti (aż nie wierzę w to co piszę). Jednakże pewnej granicy się nie przekracza. A Dixie tą granicę przekroczył.

Pas wagi ciężkiej TNA został obecnie zdegradowany całkowicie i nie znaczy totalnie nic. Tak jak sama federacja.

Edytowane przez spooki

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wygrana Matta była dla mnie do strawienia, mimo wszystko. Ale ten wakat przez YouTube to przesada. No nic, jak wyjdzie coś nowego od TNA to zerknę, choćby po to, żeby wam o tym napisać, jak nie obejrzycie ;) O ile w ogóle wyjdą nowe odcinki.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

O kurwa. No po prostu nie wierzę. Zwakatować tytuł przez portal należący do Google'a, przez YouTube. A co jeśli przykładowo wku*wieni fani zaczęliby zgłaszać masowo film i by został usunięty przez YT? :twisted:

To co następne? Wakat przez Twittera, Snapchata?

...

16454446905728fca76830a.jpg

• Reputacja:   1 257
  • Status:  Online
  • Styl:  Ciemny

Ręce opadają. Po prostu brakuje już słów na TNA. Dixie wytrąca ostatnie argumenty, które przemawiały za nimi. Obecnie wygląda to coraz gorzej i mimo, że istnieją to regres jaki zaliczyli jest znaczący. Nawet ta głupia i bezsensowna decyzja z Hardym pokazuje jak TNA traktuje swoich fanów i swoje programy. Mają jedno duże ppv w tym okresie, a taką decyzją sprowadzili je do ONO. Starałem się zawsze bronić TNA, bo kiedyś lubiłem je oglądać, ale federacja sama się pogrąża. Nie wiem po co było odbierać tytuł ECIII. Głupota goni głupotę, ale tak jest już przecież od dawna. Strach pomyśleć co będzie z nimi za kilka miesięcy. To już nawet nie jest śmieszne.

Facepalm jaki zaliczyli obrońcy tej fedki był tak głośny, że usłyszeli go nawet w Stamford :twisted:

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

To, że przez YT(1), to bonusik. Sam fakt, że go zwakowali tak szybko(2), kiedy dopiero co wygrał go(3) gość, który w ogóle nie powinien go dostać(4)... I samo story nie jest dość dobre, by tego bronić(5).

Efekt kuli śnieżnej.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Ja się tylko zastanawiam czy taki mieli plan od początku, czy zreflektowali się po gali i na szybko postanowili jakoś zareagować. Najgorsze, że nie wiem który scenariusz gorzej o nich świadczy.

A Wy się wczoraj urodziliście? Już nie pamiętacie jak, kiedy i gdzie został przymusowo zwakowany ten sam tytuł dwa lata temu po BFG? Wtedy nikt bólu dupy nie miał.

Ja się tylko zastanawiam czy taki mieli plan od początku, czy zreflektowali się po gali i na szybko postanowili jakoś zareagować. Najgorsze, że nie wiem który scenariusz gorzej o nich świadczy.

"- Słuchajcie chłopaki, nie damy wam więcej hajsu bo nie mamy, przykro mi. Wybierzcie sobie co chcecie, możemy się dogadać w trofeach.

- Majster dla Fatta.

- ...ale Ethan...

- I ważna rola dla Jeffa w tym meczu.

- ...no dobra.

- Deal."

Kilka dni później:

"- Sorry Dixie, za dobry hajs nam gdzie indziej proponują.

- Zwakuj.

- Ok."

Panowie, nie gadajcie tylko bierzcie łopaty.

Grób dla federacji się sam nie wykopie...

Zasadniczo TNA odpuściłem po odejściu Bully'ego i przejściu ze Spike'a do Destination hAmeryka. Ale to to już zupełny Rossoizm na miare Arquetta.

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

TNA X-Division Ultimate X Title Match: Champion Tigre Uno vs. Manik vs. DJZ vs. Andrew Everett *** i 1/4 *

Przyjemna walka na rozpoczęcie show, która spełniła swoje zadanie. Jak zawsze przy okazji Ultimate X Match dostaliśmy kilka ciekawych i ryzykownych spotów. Szkoda troche DJ Z, który przez większość walki był nieobecny ( chyba coś mu się stało po jednym ze skoków ), bo koleś ma nawet w takim gimmicku w tego typu walkach może pokazać na co go stać. Wygrana Tigre Uno jak dla mnie była pewna i dobrze, że mistrz nie został zmieniony. Dajmy mu się wyszaleć z pasem.

Bound for Gold Gauntlet #1 Contender’s Match * i 1/2 *

Typowy usypiacz. W ostatnich latach te walki zawsze wyglądają tak samo i ciężko się je ogląda. Zwycięstwo Tyrusa mnie zaskoczyło.

TNA Tag Team Title Match: Champions The Wolves vs. Trevor Lee and Brian Myers *** i 1/4 *+

Dobra walka, w której sporo się działo, ale czasem miałem wrażenie, że to wszystko jest robione za wolno przez co po walce zostaje mały niedosyt. Wilki stać na znacznie więcej co już niejednokrotnie udowodnili. Brakowało mi tutaj również czegoś wyjątkowego co pozwoliłoby mi zapamiętać tę walkę na dłużej, a tak pewnie za parę dni nie będę pamiętał jej przebiegu.

King of the Mountain Title Match: Champion Bobby Roode vs. Lashley ***

Pamiętacie jak parę lat temu TNA zrobiło Empty Arena Match? Nawet wtedy reakcje były lepsze mimo, że nikogo nie było w hali.... Sam pojedynek niezły, typowy dla walk Bobby Lashley'a. Dokładnie czegoś takiego się spodziewałem, ale publika po prostu zabiła tą walkę.

TNA Knockouts Title Match: Champion Gail Kim vs. Awesome Kong ***

Gail Kim w walce i nic więcej do szczęścia na gali nie potrzebuje. Walka może nie była tak dobra jak ta z bodajże 2008 roku, ale panie dobrze się spisały. Zwycięstwo Gail Kim w pełni zasłużone za wszystko co zrobiła dla dywizji KO.

Anything Goes No DQ Match: Kurt Angle vs. Eric Young ***

Czułem się jakbym oglądał walkę Johna Ceny. Angle całą walkę ostro obrywał, aby w ostatnich minutach walki przejąć inicjatywę i wygrać. Fajnie pokazali w tej walce Erica, ale to zakończenie mogli zrobić nieco lepiej.

TNA World Title Match: Champion Ethan Carter III w/Tyrus vs. Drew Galloway vs. Matt Hardy (Jeff Hardy is Special Referee) *** i 1/2 *

Main Event według mnie wypadł najlepiej. Dużo się działo, fajne trójkowe akcje, w miare dobre tempo. Wygrana Matta Hardy'ego było zaskoczeniem, czy na plus? Po tym co się stało to raczej nie, ale można zrozumieć tą zmianę mistrza. Spodobało mi się zakończenie kiedy to EC3 chciał przerwać walkę przez DQ, ale mu się nie udało, trzeba przyznać, że ciekawie pomyślane.

Ogólnie gala była na bardzo równym poziomie, ale brakowało jakiegoś mocnego uderzenia, które zapadło by w pamięci na dłużej.

Dziwi was, że EC3 stracił pas i że został zwakowany? Powód jest bardzo prosty. TNA nie ma nic świeżego nagranego, a kolejne tapingi będą dopiero w Indiach. EC3 nie miał żadnych podstaw, żeby zrezygnować z tego tytułu, więc mu go zabrali, a później wymyślili cokolwiek, żeby Hardas ten pas stracił. Wszystko po to, aby cokolwiek puszczać na tygodniówkach, a w tym przypadku wyjście było tylko jedno - przekształcić galę ONO w Impacty, a do tego był im potrzebny zwakowany tytuł. Innego rozwiązania po prostu nie ma.

Żeby nie było zaraz niedomówień. Sam pomysł czegoś takiego jest po prostu kretyński, ale jak się nie ma żadnych planów na nagrania to trzeba korzystać z tego co się już ma przez co robi się takie głupstwa.

Edytowane przez Tupak

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals