Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE przypadkowo ujawnia partnera Ambrose'a i Reignsa, Cena

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Czwartkowe SmackDown osiągnęło wynik 1,98 mln widzów. Jest spadek w porównaniu z poprzednim tygodniem (2,19 mln). PWTorch podaje, że jest to niestety najniższy rating od początku istnienia niebieskiej tygodniówki, czyli od ponad 15 lat.

WWE sugeruje, że już wkrótce do Deana Ambrose'a i Romana Reignsa dołączy ktoś,...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://attitude.pl/news-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i.html
https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

7

• Carrik

3

• Caribbean Cool

3

• Johnny Ryper

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

No to tak jak podejrzewałem. Teraz niemal pewne że to będzie Corbin tylko on pasuje obecnie do The Shieldów bo sami powiedzcie co taki Balor by wskórał? No co? Przecież Wyatt mają potężne bydlę w swej stajni a Corbin jest akurat przy takiej posturze lepsze niż Regins i świetnie może to wyglądać. Ja nic do Barona nie mam i nie ma się co spinać że to drewno bo aż taki drewniany nie jest jego Finisher zajebiaszczo się sprzedaje i z chęcią go zobaczę jak wykonują na Stowmanie Power Bomba na stół :D
https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389297

Corbin by pasował do the Shield gdyby nie to że:

-określa siebie mianem samotnego wilka

-niedawno przeszedł hell turn.

A poza tym co w takim razie z Rowanem? Do kogo dołączy? A może będzie sędziował? xD

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389298

Corbin by pasował do the Shield gdyby nie to że:

-określa siebie mianem samotnego wilka

-niedawno przeszedł hell turn.

A poza tym co w takim razie z Rowanem? Do kogo dołączy? A może będzie sędziował? xD

Ale taki jest jego gmmick, no niestety gra taki charakter jaki mu powiedzą. I co że przeszedł Heel Turn? Przecież nie raz były takie akcje że Rollins w NXT, był Face'em a zadebiutował jako Heel więc za pewnie będzie też tak w przypadku Barona.

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389300

Dziękuję Carrikowi za informację i uchwycenie błędu WWE na poniższym screenie

Nie ma za co :P

Teraz ciekawi mnie, czy ten ,,wyciek" na oficjalnej stronie Dablju to wyciek w 100%-ach kontrolowany (sprawdzanie reakcji WWE Universe i przy negatywnych opiniach korygacja planów), czy też botch psujący fanom zabawę. Jeśli to pierwsze, to pewnie przychylnych recenzji zbyt wielu nie usłyszą, a ja tego nie rozumiem. Od samego debiutu Corbina wróżyłem mu świetlaną przyszłość i byłem jednym z niewielu, którzy go nie hejtowali i w niego wierzyli. Teraz, gdy doszło do powiedzmy że ,,kontrolowanego" przecieku, jestem spokojny o karierę Barona, bo pasuje do Shieldów jak ulał i może się sprawdzić jako ten trzeci przy Romku i Deanie. Natomiast jeśli botch to tylko botch, a nie planowane sprawdzanie opinii wśród fanów, to koleś za niego odpowiedzialny powinien polecieć na zbity ryj. Tak czy siak jestem na tak Baronowi w Shield. Ja w niego wierzę, oni w niego wierzą - jest dobrze :)

To nie był błąd Ceny i nie był błąd Kevina - to wina brzucha Owensa, który żyje już własnym życiem. Jeśli Jaśkowi stało się coś poważniejszego, to poważnie wezmą się za prezencję ex-Steena, bo, jak widać, można być niebezpiecznym w ringu przez swoją wagę, nawet nic nie robiąc.

"John, kochasz mnie? Pójdź proszę do taty i porozmawiaj z nim o moim reignie.' ~Nikki Bella

Takim oto sposobem Nikki będzie mistrzem div przez następne 10 lat :D

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389301

Dziękuję Carrikowi za informację i uchwycenie błędu WWE na poniższym screenie

Nie ma za co :P

Teraz ciekawi mnie, czy ten ,,wyciek" na oficjalnej stronie Dablju to wyciek w 100%-ach kontrolowany (sprawdzanie reakcji WWE Universe i przy negatywnych opiniach korygacja planów), czy też botch psujący fanom zabawę. Jeśli to pierwsze, to pewnie przychylnych recenzji zbyt wielu nie usłyszą, a ja tego nie rozumiem. Od samego debiutu Corbina wróżyłem mu świetlaną przyszłość i byłem jednym z niewielu, którzy go nie hejtowali i w niego wierzyli. Teraz, gdy doszło do powiedzmy że ,,kontrolowanego" przecieku, jestem spokojny o karierę Barona, bo pasuje do Shieldów jak ulał i może się sprawdzić jako ten trzeci przy Romku i Deanie. Natomiast jeśli botch to tylko botch, a nie planowane sprawdzanie opinii wśród fanów, to koleś za niego odpowiedzialny powinien polecieć na zbity ryj. Tak czy siak jestem na tak Baronowi w Shield. Ja w niego wierzę, oni w niego wierzą - jest dobrze :)

Carrik i nie tylko ty w niego wierzyłeś :D Ja również widzę, w nim potencjał na bycie kimś głównym w rosterze. Fajnie się prezentuje o wiele lepiej niż Romek, więc wróżę mu dobrą karierę. Po za tym swoim Gmmickem, może dużo zdziałać taki spokojny gościu który chodzi swoją właśną drogą lubię takich typków. Po za tym swoją posturą i techniką pasuje do Shield'ów i nie zdziwię się jeśli postanowią reaktywować grupę na nowo :)

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389302

• Reputacja:   41
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tylko nie on. Dajcie szanse komukolwiek innemu.

Corbin nie nadaje się nawet na jeden pojedynek, on to spiepszy zanim pojedynek legalnie się rozpocznie. Zrobić średni pojedynek z Samoa joe to nie jest coś wielce wybitnego, czym należało by się szczycić. Choć może wwe specjalnie dopuszcza się tego typu zabiegowi. Wreszcie znajdą kogoś, przy kim Roman będzie cheerowany...a może nie?

PS po raz kolejny pytam- czy shield oficjalnie się zreformowało, czy tylko tak nieświadomie wprowadzacie w błąd? ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389303

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tylko nie on. Dajcie szanse komukolwiek innemu.

Corbin nie nadaje się nawet na jeden pojedynek, on to spiepszy zanim pojedynek legalnie się rozpocznie. Zrobić średni pojedynek z Samoa joe to nie jest coś wielce wybitnego, czym należało by się szczycić. Choć może wwe specjalnie dopuszcza się tego typu zabiegowi. Wreszcie znajdą kogoś, przy kim Roman będzie cheerowany...a może nie?

PS po raz kolejny pytam- czy shield oficjalnie się zreformowało, czy tylko tak nieświadomie wprowadzacie w błąd? ;)

Nie przesadzaj :) Gorsi byli przykłado Kevin Nash był wirtuozem w ringu? Nie ma co rozpaczać. Koleś mi przypomina strasznie właśnie Kevin'a, swoimi akcjami może i jest drewno ale dajmy mu szansę. Moim zdaniem będzie idealnie pasował do Romka i Dean'a. Kurwa Stowman to kloc i o niego się tak nie spinacie. Czasami jest juz to nudne, jak większość piszę że Romek to Kloc czy Corbin. Ale co każdy ma być taki jak Owens, Balor, Zyan? Wtedy to nie było by bydlaków. Przecież Kane też nie jest wirtuozem w ringu :neutral: a nie ciśniecie tak na niego. Niech się chłopak wykaże, ja w niego wierzę :)

Edytowane przez Młody Zgred
https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389304

Nie przesadzaj Gorsi byli przykłado Kevin Nash był wirtuozem w ringu? Nie ma co rozpaczać. Koleś mi przypomina strasznie właśnie Kevin'a, swoimi akcjami może i jest drewno ale dajmy mu szansę. Moim zdaniem będzie idealnie pasował do Romka i Dean'a. Kurwa Stowman to kloc i o niego się tak nie spinać. Czasami jest juz to nudne, jak większość piszę że Romek to Kloc czy Corbin. Ale co każdy ma być taki jak Owens, Balor, Zyan? Wtedy to nie było by bydlaków. Przecież Kane też nie jest wirtuozem w ringu a nie ciśniecie tak na niego. Niech się chłopak wykaże, ja w niego wierzę

Nash działał i dostarczał rozrywki w czasach do tego pasujących. Może i nie był dobrym wrestlerem, bo nie był, lecz jednak wtedy tego od niego nie wymagano. Wizerunek ma . Nie mówcie , że ma go Corbin. Wrażenie łysienia, mimika twarzy mówi jedno- nie wiem co ja tu kurwa robie. Ten drugi pewnie też jest słaby, ale wygląda jak ktoś od kogo można dostać w pierdziel. Sorry ale Baron z kolei kimś takim nie jest. Otrzymał on jeden z najlepszych gimmicków w ostatnich latach a nie wykorzystuje nawet 10% potencjału swojej postaci.

Romkowi nie wrzucałem nawet, tylko porównałem ich ze względu na to, iż jeden jak i drugi zostaje na siłe wpychany w nie odpowiednie dla siebie miejsce i publika zarówno Corbinowi jak i Romkowi przynajmniej na razie na więcej nie pozwoli osiągnąć.

PSx2 Nie hejtuje Corbina bo taka moda. Jeśli chcesz się o tym przekonać, sprawdź na kogo głosowałem w naszych attiutudowskich nagrodach w kategorii na najgorszego wrestlera 2014.

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389307

Nie przesadzaj Gorsi byli przykłado Kevin Nash był wirtuozem w ringu? Nie ma co rozpaczać. Koleś mi przypomina strasznie właśnie Kevin'a, swoimi akcjami może i jest drewno ale dajmy mu szansę. Moim zdaniem będzie idealnie pasował do Romka i Dean'a. Kurwa Stowman to kloc i o niego się tak nie spinać. Czasami jest juz to nudne, jak większość piszę że Romek to Kloc czy Corbin. Ale co każdy ma być taki jak Owens, Balor, Zyan? Wtedy to nie było by bydlaków. Przecież Kane też nie jest wirtuozem w ringu a nie ciśniecie tak na niego. Niech się chłopak wykaże, ja w niego wierzę

Nash działał i dostarczał rozrywki w czasach do tego pasujących. Może i nie był dobrym wrestlerem, bo nie był, lecz jednak wtedy tego od niego nie wymagano. Wizerunek ma . Nie mówcie , że ma go Corbin. Wrażenie łysienia, mimika twarzy mówi jedno- nie wiem co ja tu kurwa robie. Ten drugi pewnie też jest słaby, ale wygląda jak ktoś od kogo można dostać w pierdziel. Sorry ale Baron z kolei kimś takim nie jest. Otrzymał on jeden z najlepszych gimmicków w ostatnich latach a nie wykorzystuje nawet 10% potencjału swojej postaci.

Romkowi nie wrzucałem nawet, tylko porównałem ich ze względu na to, iż jeden jak i drugi zostaje na siłe wpychany w nie odpowiednie dla siebie miejsce i publika zarówno Corbinowi jak i Romkowi przynajmniej na razie na więcej nie pozwoli osiągnąć.

PSx2 Nie hejtuje Corbina bo taka moda. Jeśli chcesz się o tym przekonać, sprawdź na kogo głosowałem w naszych attiutudowskich nagrodach w kategorii na najgorszego wrestlera 2014.

Spokojnie ja ci wierzę że mogłeś głosować nie osądzam cie, czy coś w tym stylu :) Ja nie wiem ja sie jakoś do niego przekonałem mogę się przeliczyć, ale z tego co wiem ostatnio dostał mikrofon do ręki i w sumie zebrał pozytywne opinie za jakieś tam Promo. Mi jego wygląd przypomina typowego gościa który jeździ na motocyklu jaki ten jego cały gmmick, człowiek idący swoją drogą. Nie chce żeby ktoś taki jak Baron, wskoczył do Main Eventu od razu bo od zawsze powtarzam inni na to zasługują. Ale co mu zaszkodzi wbić na jedną walkę? Do Shieldów? No faktycznie nic mu nie zaszkodzi. W sumie tu ci przyznam rację, że czasami potrafi zajebać totalną zamułkę w ringu, i to jest przykre ale skąd mamy pewność że nie podbudują jego postaci w głównym rosterze? Tam jeśli będzie zgrywał zamuła, to od razu wyleci. W sumie Romek w ostatnich miesiącach, się stara i sam przyznaj... szkoda że publika go jedzie :/ Bo na to nie zasługuje.

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389308

W sumie Romek w ostatnich miesiącach, się stara i sam przyznaj... szkoda że publika go jedzie Bo na to nie zasługuje.

Może i nie zasługuje, ale nie dziwię się , że jest tak a nie inaczej odbierany. W końcu jakby nie patrzeć pierwszy kwartał kręcił się wokół niego a jak już ma trochę szansy pobawić się w upmidcardzie to pojawiają się ploty o tym, iż wwe chciało mieć Romka na okładce 2k16.

Nawet jak nie jest pierwszoplanową postacią to i tak jest przesyt Romkiem jako całość.

Jakby w najbliższym czasie nie wspinał się na wyższe szczeble w hierarchii to byłoby ok, może i wwe universe znów Romka pokochało. Choć będzie ciężko, jeśli nawet współpraca z Deanem nie daje zaplanowanych rezultatów. :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389310

Czas by samotny wilk dołączył do stada...
https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389311

W sumie Romek w ostatnich miesiącach, się stara i sam przyznaj... szkoda że publika go jedzie Bo na to nie zasługuje.

Może i nie zasługuje, ale nie dziwię się , że jest tak a nie inaczej odbierany. W końcu jakby nie patrzeć pierwszy kwartał kręcił się wokół niego a jak już ma trochę szansy pobawić się w upmidcardzie to pojawiają się ploty o tym, iż wwe chciało mieć Romka na okładce 2k16.

Nawet jak nie jest pierwszoplanową postacią to i tak jest przesyt Romkiem jako całość.

Jakby w najbliższym czasie nie wspinał się na wyższe szczeble w hierarchii to byłoby ok, może i wwe universe znów Romka pokochało. Choć będzie ciężko, jeśli nawet współpraca z Deanem nie daje zaplanowanych rezultatów. :roll:

Też tak uważam, ale w ringu się choć troszkę poprawił. W sumie uważam, że to od dawna fani domagają się Ambrose, w Main Evencie choć Ambroży to jak Jericho to i tak zyska kiedyś ten pas główny ale to za parę lat. Bo wiadomo fani jak fani, ale jak zaczną się domagać go z pasem to w końcu go dostanie, bo pop otrzymuje zajebisty największy z Tarczy. Moim zdaniem lepiej rok poczekać na Romka z pasem... Niż dawać mu jakieś większe zwycięstwo na drugi rok.. bo fani go za chuja nie kupią i tym bardziej znienawidzą;/ przekonali się na tym i go nie chcą takie są realia RR'15 udowodniło im to.

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389312

Chwila chwila chwila, jak niby brzuchal KO miał sprawić, że przez to Cena odniósł kontuzję? Sunset Flip to jedna z podstawowych akcji w wrestingu i zdaje mi się, że za ruch odpowiedzialny jest ten który, przeskakuje nad skulonym rywalem, w tym wypadku KO. Więc jeśli wszystko było poprawnie zrobione to Jachu sam jest sobie winie, chyba, że ktoś posiada do tego jakiś materiał filmowy żeby można było prawidłowo to ocenić.

Jeśli Corbin ma być tym "tajemniczym zawodnikiem" to raczej star powera to nie podniesie. Koleś jest teraz hell'em w NXT a w ostatnich tygodniach bycia face'm nie miał żadnej reakcji. Corbinbył po prostu nudny i tu nie chodzi o jego booking, najzwyczajniej w ringu jest nudny, na mikrofonie przeciętny w dodatku nie ma wybitnej postury, jest wielki zgoda ale znowu niczym się nie wyróżnia. Jego najlepsza walka była z Joe na TakeOver i była to zdaje się jego pierwsza walka powyżej 10 minut w dodatku ją przegrał. To nie jest kwestia tego czy tu pasuje czy nie a raczej tego, że nie podoła i akurat on nie zasługuje tak szybko na awans do MR spośród tych bardziej rozpoznawalnych z NXT.

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389313

Też tak uważam, ale w ringu się choć troszkę poprawił. W sumie uważam, że to od dawna fani domagają się Ambrose, w Main Evencie choć Ambroży to jak Jericho to i tak zyska kiedyś ten pas główny ale to za parę lat. Bo wiadomo fani jak fani, ale jak zaczną się domagać go z pasem to w końcu go dostanie, bo pop otrzymuje zajebisty największy z Tarczy. Moim zdaniem lepiej rok poczekać na Romka z pasem... Niż dawać mu jakieś większe zwycięstwo na drugi rok.. bo fani go za chuja nie kupią i tym bardziej znienawidzą;/ przekonali się na tym i go nie chcą takie są realia RR'15 udowodniło im to.

Ale pieprzycie :D Przecież gdyby Corbin nic nie umiał, to nie braliby go średnio co dwa tygodnie do udziału w Live Eventach GŁÓWNEGO ROSTERU. Chłopak ma potencjał, a że w NXT miał grać taką postać, to to raczej nie jego wina, a widzimisię Trypla. Przecież, będąc 1/3 Shield, wiele może się w nim zmienić. Nie zamulałby, gdyby nie musiał. Skoro to samotny wilk, to po prostu miał wyjebane - spuścił wpierdol i sobie poszedł. Gimmick.

https://forum.wrestling.pl/topic/39966-wwe-przypadkowo-ujawnia-partnera-ambrosea-i-reignsa-cena/#findComment-389314