Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - sierpień 2015

Wrestlerem sierpnia zostać powinien/powinna/powinni:  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem sierpnia zostać powinien/powinna/powinni:

• Seth Rollins
      16
    • New Day
      10
    • Bayley
      11
    • PJ Black
      0
    • Takaaki Watanabe
      0
    • Mil Muertes
      1
    • Hiroshi Tanahashi
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Seth Rollins (WWE) - Rzadko WWE decyduje się na taki ruch. Jeszcze rzadziej, jeśli miałaby to zrobić dopiero rosnąca gwiazda. Seth Rollins do swojego pasa WWE Heavyweight, dorzucił US Title, które należało do Ceny.

New Day (WWE) - Dość zaskakujący powrót na szczyt podczas SummerSlam. Dla wielu pasy właśnie wróciły na właściwe miejsce. Let's hear it for New Day, New Day, New Day.

Bayley (WWE) - Kiedy kobiety w głównym rosterze obijają się trójkami bez większego celu, na zapleczu dochodzi do bardzo spójnej historii, w której poniżany underdog sięga szczytu. Piękny moment młodej Bayley, zakończony celebracją w gronie Four Horsewomen, podczas NXT Takeover Brooklyn

PJ Black (TNA) - Zdążył być już pretendentem, zdążył zgarnąć pas King of the Mountain. Najbardziej eksponowany wrestler z inwazji GFW.

Takaaki Watanabe (ROH) - Przez caly swoj pobyt w RoH był nikim. Gość, który przyjechał szkolić się w Ameryce, ogrywać na innej scenie. Nikt nie spodziewał się, że zakończy sierpień jako pretendent do pasa TV. Czy skończy się na jednym shocie, po którym zostanie odsunięty w cień, z którego się wyłonił? Bardzo prawdopodobne, ale zaliczył spory skok w hierarchii, przeskakując innych potencjalnych pretendentów, a taka jest idea tej inicjatywy.

Mil Muertes (LU) - Lucha Underground żegna się z naszym zestawieniem na czas nieokreślony, zostawiając ostatniego mistrza, który na Ultima Lucha odebrał pas Prince'owi Pumie.

Hiroshi Tanahashi (NJPW) – Koniec lipca i sierpień to turniej G1 Climax 25 i nikogo nie powinno dziwić, że nominację dostał jego zwycięzca. Jeszcze nie tak dawno Hiroshi toczył feud z Yano gdzieś w midcardzie, a teraz wygrywa najważniejszy turniej w Japonii i w styczniu po raz kolejny będzie main eventował najważniejszą gale New Japan w Tokyo Dome.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

1

• Jeffrey Nero

1

• Arkao

1

• Sebawwe

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Wybór w tym miesiącu jest prosty Bayley. W sierpniu na tygodniówkach pokonała Charlotte i Becky Lynch a swój run zakończyła świetną, zwycięską walką z Sashą Banks o pas na TakeOver Brooklyn.

• Reputacja:   6

A mój głos poleciał jednak na Rollinsa. W końcu podwójny mistrz, bla bla bla...

Cholera, co w tym zestawieniu robi PJ Black? :D

• Reputacja:   1

Sporo kandydatów ale co tam robi Watanabe? :P Z tego co wiem to wygrał tylko jedną walkę :P

Głos na Tane

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   414
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

W lipcu zasłużenie tytuł powinien pójść w ręce Setha Rollinsa. Potrójna korona chyba jeszcze tego nie było w historii Attitude.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Dla beki postawiłbym na Watanabe, ale nie o to tu chodzi.

Bayley, jakby się dało to drugi głos by poszedł na New Day.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Sporo kandydatów ale co tam robi Watanabe

Czytać trzeba opisy. Kończył lipiec jako "nikt", kończy sierpień jako pretendent do pasa TV. Szokujący? Jasne. Nielubiany? Kwestia indywidualna. Nie można przejść obok tego obojętnie. Do tych midcardowych typów, podchódźcie troche z nastawieniem czysto piłkarskim. Jeśli ktoś zajmował w tabeli miejsce spadkowe, a w danym miesiącu przeskoczył wielu i wskoczył na środek tabeli, to dla nich dobry miesiąc, czy zły? Zasługują na wyróżnienie, czy olać? Umówmy się, ale nie polega to na tym, żeby WIECZNIE nominować gości, którzy mają głowny pas, czy są na szczycie, bo przy tak powolnie budowanych historiach jakie teraz mamy, to większośc głosowań byłaby taka sama. Ja wiem, że nie miałbym satysfakcji wybierać z tych samych ludzi miesiąc w miesiąc.

Wracając stricte do Watanabe, to kto inny miałby tu być z RoH? Było paru kandydatów, którzy wyróżniali się niekoniecznie wielkimi zwycięstwami, a budowanymi historiami - Castle, Cole czy Page - a przy nich już to osiągnięcie title-shota na pas TV nie wygląda tak źle. Przykładowe opisy: Adam Cole za to, że nie wiemy, czy jest jeszcze w Kingdom, czy już w Redragon. Dalton Castle za to, że prowadzi telewizyjny storyline, wygrywając jedną walkę z Silasem. Adam Page, za to, że wyzywa Jaya Briscoe. O dziwo to ostatnie jest najpoważniejszą kandydaturą, jeśli podejdziemy do tego, jak do wcześniej wspomnianych skoków w hierarchii.

Cholera, co w tym zestawieniu robi PJ Black?

Jakiś lepszy kandydat? Poza EC3, który jest w tym samym miejscu, co na koniec lipca, i obija się z pretendentem, w którego triumf nie wierzy absolutnie nikt oprócz brata.

Głos na Rollinsa, który zyskuje w moich oczach z tygodnia na tydzień. Wychowali go sobie, a teraz spijają soki. Jego wyczyn przejdzie do historii, a WWE właśnie pokazało jak w niego wierzą, zestawiając go dwukrotnie na jednym PPV. I głosuje na niego z bólem, bo New Day :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Głos na Bayley, zdecydowanie najlepszy okres w jej dotychczasowej karierze.
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Długo się zastanawiałem na kogo zagłosować, ale ostatecznie głos idzie na Bayley, która dużo zyskała zdobywając pas i pierwszy raz od dawna WWW zrobiło zmianę posiadacza pasa w najbardziej odpowiednim do tego momencie.

• Reputacja:   121
  • Styl:  Attitude

A ja zagłosowałem na New Day. Ciężko się do tego przyznać, ale gale właśnie dla nich się oglądało, mimo tego że na zapleczu WWE Bayley dzieliła i rządziła.

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

Fajne jest to, że z większością tych opisów się totalnie nie zgadzam - to pokazuje, że ten miesiąc, mimo że był nieco nudnawy ringowo (nie mówię o wyczynach poza pierścienie - pozdrawiam Snukę, Hogana, Zahrę, Arrrrrmaaaaandoooooo i bla, bla, bla....całą resztę "przypałowców") to nie toczył się pod dyktando jednego gościa, a nawet - jednej fedki.

Dla mnie naturalnym jest, że skoro w ciągu niecałego miesiąca walczysz niemal dzień w dzień na galach TV gdzie musisz dawać z sb więcej niż na live eventach to wygrywasz prestiżową nagrodę Wrestlera Miesiąca Attitude i przy okazji jakiśtam nieznaczący G! Climax ileśtam. Więc głos leci na Gościa, który z takim talentem rodzi się (niczym wielki potomek wielkich kungfu'iarzy i karatekuf) tylko raz na sto je****** lat, baybayyy!

Swoją drogą - Seth zrobił five-stara na SummerSlam i miał białe spodnie - czy tylko ja to skojarzyłem z hołdem dla Hiroshi'ego a nie dla Eddiego G. ?

55958154548bf5ee036ee.jpg

Mój głos na Hiroshi Tanahashi, choć raczej wygra Rollins co mnie również cieszy :)
...

A ja oddałem głos na Bayley. Zdobyła pas na Takeover: Brooklyn, a do tego na spółkę z Sashą Banks wykręciła najlepsze starcie na całym evencie co w WWE zdarza się rzadko/nigdy.

• Reputacja:   375

Korci mnie żeby oddać głos na New Day, bo są po prostu prze-zajebiści i ostatnio błyszczą zarówno robiąc walki, jak i dając kapitalną rozrywkę. Niestety nie byłoby to zbyt obiektywne, dlatego mój głos leci jednak na Rollinsa. Posiadanie dwóch najważniejszych pasów w Fedce, to wystarczający powód, żeby Seth pozamiatał w tym zestawieniu konkurencję.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Znowu Seth Rollins... Dwa pasy na jednym człowieku to znaczy bardzo dużo. Świetnie WWE go wykreowało i teraz Seth jest największą gwiazdą WWE. A widziałem na youtube jak kiedyś przegrał z Kharmą :razz: Mój głos na Rollins'a ;) Edytowane przez Sebawwe