Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

0 stypulacji na PPV, GG WWE.
...

16454446905728fca76830a.jpg

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

8

• TheVillain

7

• -Raven-

6

• rockydoggy

6

Top użytkownicy w tym temacie

A co to pierwszy raz taka sytuacja? :P

A co to pierwszy raz taka sytuacja? :P

Hmm... no w sumie nie :P

Nie wiem czemu, ale po prostu tak zauważyłem, że są same Singles, dwa TT i jeden 6-man matche, to przecież paranoja... nawet triple threata, żadnej dodatkowej stypulacji (walić to z Bellaską :D), nic :P

...no, oprócz motywu "wszystkie tytuły są na szali". Na szczęście, dopiero Fastlane 2016 będzie galą na której może nie być dodatkowych stypulacji ^^

...

Wiecie, nie ma co pisać że ta gala ma raka ponieważ większość walk (nie wszystkie) to singles matche. Na SummerSlam pisano że jest przesyt TT matchy. :P

Konceptem na ten event jest to że wszystkie pasy są na szali, więc plan został wykonany i Vince może chodzić szczęśliwy.

Mnie już nerwy biorą. W ogóle nie używają krzesełek, stolikow, drabin, kijów. Nawet nie ma klatek, kur nic. Jak tak dalej pojdzie to zycze upadku wwe

Gala NoC to jedna wielka stypulacja z cyklu "Wszystkie pasy są bronione", jedyne z czy mogę się zgodzić to brak jakiegoś TripleThreath albo Fatal 4-way w walkach singlowych. Faktycznie IC praktycznie od WM jest broniony w walkach, w których bierze wielu zawodników ale u Div bez problemu mogliby dorzucić Sashę, poziom walki by wzrósł a wynik byłby jeszcze większą zagadką.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

z ciekawostek typy bukmacherów na tę chwilę:

Rollins : Sting 1,22 - 4,00

Rollins : Cena 4,00 - 1,22

Owens : Ryback 1,83 - 1,83

Charlotte - Bella 1,67 - 2,37

Ziggler - Rusev 1,67 - 2,10

New Day - Dudley - 1,67 - 2,10

dżobery i neville : dżobery i rhodes - 3,00 - 1,36

Jakby nie patrzeć, znowu się szykuje PPV bez spodziewanych wyników. Nie wiadomo jak Rollins sobie poradzi (wszystkie cztery opcje są możliwe: US i WHC, WHC, US lub nic), czy WWE postanowi już dać Owensowi pas IC, czy Szarlotka pokona Bellaskę (bo mogą przeciągnąć to jeszcze tak, że Bella będzie "jedyną która miała pas rok" :twisted: ), czy WWE postanowi już dać Dudley'om pasy TT (najlepiej nie)... a Pre-show i Rusev/Ziggler średnio ważne. Zaś u Wyattów/Shieldów pewno ci drudzy wygrają, ale też w każdej z drużyn będzie po jednej świeżej gwieździe, zatem taka "szala promocji" obu drużyn jest na równi. Edytowane przez rockydoggy
...

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Jakby nie patrzeć to dziwię się, że tak mało osób nie zachwyca się tą galą!

Jak dawno temu(NOC 2011?) tak bezwartościowa gala, gdy przeważnie dostajemy nic nie wartą dogrywkę do summer slam , miała tak potężną kartę, gdzie dostajemy praktycznie same first time every! Miodna karta, z ludźmi , którzy naprawdę coś znaczą w wwe! Praktycznie żadnych zapychaczy. Większość (jakieś 85%) walk, nie pseudo feudów, ma solidne podłoże storylinowe.

Charlotka może wygra pas div, niby nic to nie zmienia, ale kiedy ostatnio był ktoś przy pasie, kto nie nazywa się Paige, Aj, czy Bella?

Dudleysi vs New Day-markuje i i cieszę się, że dywizja choć na jednym ppv będzie wydawać się mocna.

Rollins jak kiedyś Ziggler będzie musiał kraść show dwukrotnie na ppv, to też jest bardzo fajna sprawa. Dobra pewnie wszyscy oglądają roh i wtedy to już nie ma się czym jarać . :P

Ryback vs Owens- niby nic, ale też czekam na ten pojedynek, na moment wygranej pasa przez Owensa, dużo jest takich momentów na tym ppv, gdzie chce się zobaczyć nowego champa.

Kto dołączy do ex shieldów? Joe, Kane, Corbin a może h*j i dadzą Ortona? Nawet ta pierdoła jakoś na mnie działa.

Ten post jest jednym wielkim chaosem(jak przeważnie zawsze), lecz tym razem jest przyczyna, dawno żadna gala tego typu kalibru nie dawała mi tyle emocji. WTF? Nie wiem, ale naprawdę czekam na tę galę i liczę, że wwe tego nie spiepszy...

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Trudno sie nie zgodzić, karta prezentuje się bardzo dobrze, i juz od jakiegos czasu zastanawiam się, czy nie zarwać nocki na live, i chyba to zrobie. Bardzo ciekawi mnie sytuacja z shieldsami, kto do nich dołączy? Mam nadzieję że plotki sie potwierdzą, i będzie to Corbin. Nawet mu markuje, gość ma coś takiego w sobie co sprawia, że nie moge go nie lubić. Oby tylko nie dowalili Ortonem, bo wynik będzie z góry znany (przypięty Randy). Oczywiscie ciekawe jest też, jak potraktują Rollinsa. Imo pojedzie czysto Janusza (serio znowu by mu dawali pas po tak krótkim okresie?), natomiast ME pozostanie nie rozstrzygnięty, wpadnie Sheamus i cash-in. W takiej sytuacji ani Sting ani Rollins by nie przegrali, a Rudy z pasem to i tak pewniak. Skoro taki pizdeusz jak Seth dołączył się do walki z Lesnarem i Rollinsem, to rudzielec może zrobić podobnie.

To Rollinsów jest dwóch ? :D

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wersja do słuchania:

Streszczenie do czytania:

Jakoś nie emocjonuje się przesadnie tym PPV. Niby jest sporo niewiadomych, ale wolę podchodzić do nich z chłodną głową. Nie napalam się na Mystery Partnera, raczej trzymam się wersji, że będzie potwór wypuszczony na potwora, i wreszcie Kane doczłapie się do ringu. Osobiście wolałbym tego Rowana, który pasuje tam bardziej, ale czy zdąży się wykurować, to już cięzko określić. Na parę dni przed, WWE na pewno miało przynajmniej ze 2-3 opcje otwarte. Nie sądzę by się ponieśli na jakiegoś Barona Corbina, bo to za wysokie progi na ten moment. Gość jest totalnie zielony nawet jak na NXT, a tu mówimy o ogromnej publice na PPV. Byłoby to zbyt ryzykowne zagranie. A jeśli miałby być to The Rock - bo i takie plotki sie pojawiały - to mam wrażenie, że dali by nam znać wcześniej, żeby maksymalnie wypromować całą galę. Dwayne potrafił zaskakiwać nas przy nic nie wartych segmentach z Rusevem, ale tu mowa o zobaczeniu go w akcji - inna bajka. Naturalnie, WWE jest na tyle mądre, że zostawiło sobie otwartą furtkę dla bezpiecznej opcji z Ortonem, więc nie zdziwmy się, jeśli z niej skorzystają. Szanse i tak rozkładam 50/50. Mimo "asa w rękawie", wypadałoby dalej promować Brauna.

Charlotte wygra z Nikki. Divas Revolution nie jest pełne dopóki jakaś świeżynka nie stanie na szczycie. Wszyscy chcieli to zobaczyć na RAW, ale rozegrali to koncertowo, gdzie pełna emocji celebracja została zgaszona. Teraz czas na rewanż, teraz nie bedzie niedomówień. Najdłużej panującą mistrzynie - bo Fabulous Moolah najwyraźniej nie istnieje - już mają, więc czas na zmianę. Jeden z pewniejszych wyników karty. Skandalem by było, gdyby Nikki jakos uciekla z pasem.

U Zigglera i Ruseva, to Summer podejmie decyzje o zwycięzcy. Nie wiem, w którą stronę chcą to ciągnąć. Są tam prezenciki od Dolpha, ale sympatia Rae, może być tylko pułapką i ta opcja wydaje mi się najbardziej prawdopodobna. Powinna dziewczyna pokazać pazury i zostać przy swoim Bułgarze, mimo rzucania widzom sprzecznych sygnałów. Wiecie, takie "ojej pomogę jemu", boom, jednak nie, zła mina, raz-dwa-trzy, Rusev wins

Ryack z Owensem, to jedna z ciekawszych walk dla mnie, i o dziwo skłaniam się ku zwycięstwu Kevina. Był szykowany na pas US, teraz nieco zmienił kierunek, ale status pozostał ten sam. Z tego story KO powinien wyjść z pasem, a jedyną zagwozdką dla mnie pozostaje to, czy zrobi to już tutaj, czy jednak to będą ciągnąć przez następne gale.

Dudleye i New Day, powinni być najbardziej rozrywkowym pojedynkiem. Fajnie będzie zobaczyć tę kombinację w ringu, i ma to wszelkie papiery na to, by nawet skraść show. Wreszcie pasy Tag Team zostały odebrane nudnym mistrzom, i przekazane w ręcę, w których coś znaczą. Duża walka jak na tą dywizję, ale jeszcze nie teraz Dudleye, jeszcze nie teraz. New Day wręcz powinno skraść zwycięstwo z pomocą Xaviera, a feud powinien być kontynuowany nawet do końca roku, gdzie na gali TLC, w środowisku dla "braciaków" tak naturalnym, zdobędą pasy w wiadomo jakim gimmick matchu.

Rollins vs Cena & Sting - Opener i Main Event. Jeden go wymęczy w wyrównanym boju (Cena), u drugiego będzie latał po ringu i sprzedawał wszystko, jak Di Caprio (Sting). Życzyłbym sobie, żeby przechwałki Setha były kontynuowane. Niech nie traci żadnego tytułu, bo jestem za tym, żeby stracil oba na jednej gali - co tutaj jest wykluczone, bo Sting nie zasługuje na złoto (choć nie przez przypadek, czysto marketingowo, został ustawiony akurat na NoC, które odbywa się w Texasie). U Jasia będzie musiał jakoś ukraść zwycięstwo, a z pomalowanym i tak będzie obijany i zaliczy jedno przebudzenie. Tam da długą walkę, Main Event będzie szybszy. Kiedyś Jericho pokonał dwie wielkie gwiazdy jednego wieczora, teraz fajnie by było, by sukces powtórzył Seth Rollins.

A... i uważam, że głupotą by było dawać zwycięstwo face’om w kick-offie. Niech Cosmic Wasteland nabierze trochę wiatru w żagle, bo im to coś może dać, a temu potworkowi kreatywnych (Neville i Lucha Luchas) po drugiej stronie nie da nic.

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Liczę, że The Dydley Boyz i New Day skradną show. Mam nadzieję, że nie zabraknie stołów. New Day powinni obronić pasy i trzymać do TLC. Na gi TLC w TLC matchu Dudley powinni zdobyć mistrzostwo.

P.S czemu w ogóle nie walczy Xavier Woods?

• Reputacja:   361
  • Styl:  Jasny

Zaś u Wyattów/Shieldów pewno ci drudzy wygrają, ale też w każdej z drużyn będzie po jednej świeżej gwieździe, zatem taka "szala promocji" obu drużyn jest na równi.

Dla mnie jest tylko jedna opcja, by wygrali tutaj Wariaci i jest to debiut Siostry Abigail, która pomoże Rodzince. Jeżeli to nie nastąpi, Romek i jego przydupasy wezmą srogi odwet na brodaczach.

Jeden z pewniejszych wyników karty. Skandalem by było, gdyby Nikki jakos uciekla z pasem.

Dla mnie jedyny znak zapytania w tej walce to to, czy Paige nie zwałkuje kumpelki i nie zaliczy turnu. Jeżeli to nie nastąpi, to raczej każdą kasę można stawiać na córę siwego (choć "zaskoczenie" i interwencja Paige nie wydaje się wcale być taka nieprawdopodobna, zwłaszcza po tym jak Angolka dostaje ostatnio w dupę, a jej kumpele święcą triumfy).

P.S czemu w ogóle nie walczy Xavier Woods?

Bo podczas walk facet zapewnia tak wyjebaną rozrywkę poza ringiem, że musiałby mieć chyba ring skillsy na poziomie Steena, by pokazać porównywalny poziom w ringu :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Myślę o gali i dochodze do jednego wniosku. Charlotte na pewno nie zdobędzie pasa. Dlaczego? Za mocno ją promują, żeby wygrała na byle NoC. Blondyna dostanie pewnie swój WrestleMania Moment, kiedy w marcu pokona "tę, która przerwała najdłuższy reign w historii"