Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po co tam Rowan? Ten typek jest już skończony moim zdaniem. W sumie, z tego co wyczytałem w newsach, to będzie pauzował jeszcze 2 miesiące. Wszyscy twierdzą że Corbin, jest słaby ale jak on same krótkie starcia stoczył, w długo trwałych potrafi się odnaleźć na przykład we walce Samoe Joe na Takeover. Póki co nikt inny, nie pasuje do Ambrose i Romka. Po co przesądzać że publika go wybuczy? A może akurat go przyjmą dobrze, bo w końcu zadebiutuje przy boku kogoś takiego jak Ambrose i Reigns. Obecnie Wyatt, to najsilniejszy Heel w WWE otrzymuję mocny heat ze strony publiki. Wystarczy że zgaśnie światło, Stowman będzie tępił jakiegoś Ambrose, a tu bach Corbin przybył na ratunek ex-Moxley'owi i w miarę publika go przyjmie. Możliwe że go przerobią troszkę. Z tego co wiem to typek siedzi dobre 3 lata a nawet i chyba 4 w rozwojówce. Więc jego przybycie do główny rosteru, jest tak realne jak wygrana Lesnara we walce z Bo Dallasem :D Póki co to tylko Corbin, pasuje do Ambrose'a i Regins'a... Wyobrażacie sobie debiut Samoe Joe, przy boku Ambrose i Romka? Ja jakoś sobie tego nie wyobrażam. Co debiut Fin'a Balora? I co on ma zrobić takiemu Stowmanowi? Co powrót Eric Rowna który przed odejściem był strasznie słaby i z pewnością nie byłby przeciwagą dla Stowmana. Jeśli Corbin zadebiutuje przy boku ex-Shieldów to zyska jakiś mierny pop :)

Gdy go nie będą pchać do Main Eventu publika będzie go odbierać dobrze :)

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

8

• TheVillain

7

• -Raven-

6

• rockydoggy

6

Top użytkownicy w tym temacie

Ten trzeci, ma być przeciwwagą dla Stowmana, więc nie mogą dać byle kogo (Rowan), bo tylko kogoś mocnego.

• Reputacja:   1

Jedynie Corbin tam pasuje jeśli Rowan będzie jeszcze pauzował... Bo kto może dorównać takiemu rozpierdalotorowi jak Stowman jak nie drugi wielkolud? I takim wielkoludem w NXT jest chyba tylko Corbin. Co z tego, że z tego powodu promocja Stowmana może zostać zatrzymana jeśli nie mają na niego jakichś większych planów? Kto pamięta The Corre vs Nex Nexus, gdzie Jackson został zatrzymany przez Masona?

Skoro mamy już feud team vs team i drugi zaczyna się nam tworzyć Cosmic Ascension vs Neville & ? (pewno Luchadorzy, ale wolałbym Sandow & Axel), to może na Survivor Serious połączą oba te feudy w całość i otrzymamy 6 vs 6? Wyatt Family, Stardust i Ascension idealnie do siebie pasują, więc ja byłbym za.

Edytowane przez 8693

Temat Barona jako debiutanta na pomoc Romkowi i Deanowi mnie jakoś ani nie grzeje ani nie ziębi. Nie ma co mówić, bo on tam zdecydowanie pasuje. Nic nie jest pewne na 100%. Dla mnie Eric Rowan jest równie prawdopodobny. WWE zrobiło to co chciało już narobiło trochę szumu. Już mówi się o tym starciu w pewien sposób. Jeśli to będzie Baron to dla mnie to nawet lepiej. Jeśli nam nie będą go wciskać na siłę. Jeśli utonie to utonie. Nie wiem czy jest sens trzymania go w tym NXT, bo dla mnie tam dla niego też nie ma większego pomysłu. Trudno jak już ma się pokazać w głównym rosterze niech to zrobi teraz. Ciekaw jestem jak to się zakończy i kto im pomoże ale tutaj raczej nastawiam się mimo wszystko na Rowana.
2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Mimo wszystko za szybko na wprowadzanie nowej postaci, która byłaby przeciwwagą dla Strowmana. Powinni zagrać to jak typowy face, never give up, 2 na 3 handicap match na NoC gdzie powinni wdupić po czym dopiero na next PPV powinno być 3 na 3. Kreatywni w WWE powinni wydłużać feudy jeśli nie mają co robić z postaciami a oni jeszcze je skracają po czym mamy co pół roku znowu te same kombinacje przeciwników. Corbin ssie, więc nie wiem czemu Rowan miałby być w tym od niego gorszy?

Jeśli Rowan ma być w tym feudzie to powinien wrócić jako heel, byłby mini shocker :) I wilk syty i owca cała.

Z dzisiejszych informacji, można wywnioskować że Rollins, przejebie dwa pasy na Night of Champions. Podobno pierwszą walkę, którą stoczy to ze Sting'em.. jestem niemal święcie przekonany że Sting, wygra ale tutaj rudy będzie wplątany w tą całą otoczkę z pasem moim zdaniem. W sumie walkę o pas US'a, też przejebie bo podobno chcą mu zabrać ten tytuł bo Bluzeczki Jaśka się dobrze sprzedają, z tym logiem pasa US'a :neutral: ... Co uważam za idiotyczny pomysł bo ile kurwa będą nas tym męczyć? Za każdym razem kiedy Ceny koszuleczki się sprzedają, będą odbierać każdemu Wrestlerowi pas na rzecz Jacha? Moim zdaniem to lekka przesada.

Face Turn Seth Rollins'a się zbliża 8)

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Też mi się wydaje, że są tylko 2 opcje dla Setha: albo 2 obrony, albo strata 2 pasów - i coraz bardziej się skłaniam ku tej drugiej opcji. Vince postawi na koszulki Jacha i odpierdolenie daniny dla Bordena (dostanie pas na chwilę) za job i robienie pały w promach Hunterowi.

Oby przynajmniej ze Stingiem nie przegrał czysto (np. przez Huntera lub Rudiego + face turn), bo Janko pewnie go pociśnie bez mydła.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

(np. przez Huntera lub Rudiego + face turn), bo Janko pewnie go pociśnie bez mydła.

Janko na pewno go pociśnie czysto, bo to przecież Janko Muzykant Cena. Ale Face Turn Rudiego? Przecież jakby on przeszedł nawet Face Turn to i tak publika by buczała na niego. Hunter odpada możliwe że mogą zrobić tak jak na WrestleManii 31 czyli Triple Theart wlatuje Sheamus zrobi to co zrobił Rollins na WrestleManii a Sting na tym nic nie straci :)

Wy tak na serio z tym argumentem, że Cena zdobędzie jakikolwiek pas, bo jego koszulki się sprzedają? Dla WWE to jest główne źródło zarobku? Nigdy nie przemawiał do mnie ten argument. WWE kasuje miliony na wielu różnych rzeczach, a gadżety to tylko dodatek do ich budżetu. Tak w ogóle idąc tym tropem to Ambrose powinien teraz nosić pas WHC, bo wnioskując jak często dostaje nowy t-shirt, jego koszulki bardzo dobrze się sprzedają. To samo tyczyło się CM Punka, bo kiedyś ponoć przewyższał w tym Cenę. Mimo tego Punk nie Main Eventował PPV jako mistrz WWE, robił to John Laurinaitis :grin:. Wiadomo też, że Rollins jest heelem, więc jego gadżety słabiej się sprzedają. Gdyby wszystko zależało od koszulek Johna Ceny to każdy byłby facem w tej federacji, bo "zbijamy na nich kasę".

Jeśli Seth Rollins miałby stracić oba pasy (a szczególnie jeśli byłoby to przez Sheamusa), to według mnie powinien mieć teraz przejawy face turnu. Jeśli dojdzie do feudu z Triple H, to i tak Seth powinien być facem. Koleś który miał wszystko, ale stracił to przez odwrócenie się od niego władzy, która wybrał sobie nowego kandydata - idealne podłoże pod face-turn (Orton przecież takie miał). Teraz powinni promować czysto Rollinsa, żeby wszyscy pomyśleli "hej, on naprawdę jest dobry" i zapomnieli o jego heelowych zwycięstwach. Oczywiście fantasy booking, jeśli coś takiego jak face turn Rollinsa mają w planach (a pewnie mają, ale zrobią to klasycznie na underdoga).

Sheamus ma niby być nowym pupilkiem dyrekcji, ale jedno mi tutaj nie pasuje. Przecież celem Authority od początku było to, aby mistrz WWE nie tylko był posłuszny, ale przede wszystkim świetnie się prezentował i był tą prawdziwą ''twarzą'' WWE (dlatego za wszelką cenę nie chcieli Bryana jako mistrza, bo nie nadawał się wizualnie). A jak się ma do tego rudzielec? :?

Jest duży? ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Wy tak na serio z tym argumentem, że Cena zdobędzie jakikolwiek pas, bo jego koszulki się sprzedają?

http://i57.tinypic.com/xgjev7.png

Nie dlatego, że jego koszulki dobrze się sprzedają. Dlatego, że ta sprzedaż jest fragmentem łańcucha przyczynowo-skutkowego, który głosi, że Cenawinslol.

Nie podoba mi się opcja z UC w main evencie. Niejako wyklucza to dla mnie opcję na Stinga z pasem, a przy okazji nie ma szans na reset do sytuacji przed Summerslam. Dziwnie to wygląda póki co. Dudleye też nie wygrają pasa na byle Night of Champions.

-Raven- napisał/a:

(np. przez Huntera lub Rudiego + face turn), bo Janko pewnie go pociśnie bez mydła.

Janko na pewno go pociśnie czysto, bo to przecież Janko Muzykant Cena. Ale Face Turn Rudiego? Przecież jakby on przeszedł nawet Face Turn to i tak publika by buczała na niego.

Ale mi przecież chodziło o face turn Rollinsa :wink: Rudy jako zawadiacki face jest bardziej ciężkostrawny niż Jachu-Wieczny Good Guy.

Wy tak na serio z tym argumentem, że Cena zdobędzie jakikolwiek pas, bo jego koszulki się sprzedają?

Przecież koszulki to tylko jeden z czynników. Dla Vince'a Jachu bez pasa jest niemal nagi, a Seth nie może zbyt długo blokować 2 tytułów. Dwie straty pasów, to idealny motyw by przeszedł turn (zwłaszcza jak HW straci przez Trypla) i wszedł w feud z Hunterem, co jest planowane od dawna.

Poza tym, zrzucenie US-a z Jacha na Rollinsa to była głupota, bo można tu było wypromować jakiegoś midcardera. Teraz można naprawić ten błąd (kiedy Cena odzyska tytuł).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Jeżeli John Cena znowu wygra to uznaję, że albo Vince albo CT mają nierówno w bani. Po cholere dawali pas dla Setha aby znowu go stracil na rzecz Ceny? Jezeli chca turnu Rollinsa to na Raw po NoC powinien sie zrzec pasa US i na tym RAW stracic pas WWE stracic pas w rewanzu ze Stingiem

Po cholere dawali pas dla Setha aby znowu go stracil na rzecz Ceny?

Pewnie po to, by "zaskoczyć" fanów, bo mało osób stawiało na takie rozwiązanie (stawiali, że Seth ewentualnie jakoś może to wygrać, ale bez utraty pasa przez Cenaminatora vide: DQ, Count Out, No contest itp.)