Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Night of Champions 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://i.imgur.com/lLM4xSM.png

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Plakat gali:

http://i.imgur.com/RFvlRvr.png

Data:

20 września 2015

Miejsce gali:

Toyota Center w Houston, Teksas (Pojemność: ~18 000)

Tagline gali:

Utwóry gali:

"Night of Gold" od CFO$

◄ Pre-Show ►

http://i.imgur.com/8AqgSBB.png

Neville i Lucha Dragons (Kalisto i Sin Cara) vs. Stardust i The Ascension (Konnor i Victor)

Six-man tag team match

◄ Główna karta ►

http://i.imgur.com/2GLgHwS.png

Seth Rollins © vs. Sting

Singles Match o WWE World Heavyweight Championship

http://i.imgur.com/D4euXBq.png

Seth Rollins © vs. John Cena

Singles Match o WWE United States Championship

http://i.imgur.com/OekjAnR.png

Dolph Ziggler vs. Rusev (w/ Summer Rae)

Singles Match

http://i.imgur.com/HE5PAAc.png

Dean Ambrose, Roman Reigns i ??? vs. Bray Wyatt, Luke Harper i Braun Strowman

Six-man tag team match

http://i.imgur.com/JvnLRG2.png

Ryback © vs. Kevin Owens

Singles match o WWE Intercontinental Championship

http://i.imgur.com/YnU83oV.png

Nikki Bella © vs. Charlotte

Singles match o WWE Divas Championship; Jeśli Nikki zostanie odliczona lub zdyskwalifikowana, straci tytuł.

http://i.imgur.com/Gy5VYVc.png

The New Day (Kofi Kingston, Big E i/lub Xavier Woods) vs. The Dudley Boyz (Bubba Ray i D-Von)

Tag team match o WWE Tag Team Championship

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

8

• TheVillain

7

• -Raven-

6

• rockydoggy

6

Top użytkownicy w tym temacie

q38c6.jpg

Jedna walka ogłoszona a już jaram się bardziej niż całą kartą Summerslam. Jeszcze 3D o pasy i nic więcej mi w karcie nie potrzeba. Szkoda tylko, że Sting będzie musiał grzecznie jobbnąć.

Chociaż...

Edytowane przez Lacio

Szkoda tylko, że Sting będzie musiał grzecznie jobbnąć.

Nie mówisz poważnie, prawda? Sting powinien grzecznie jobbnąć, a dla dobra mistrza powinien to przegrać czysto. Wprawdzie w czystą wygraną Setha nie wierzę, bo bookowany jest inaczej. Niemniej jednak pomyślenie nawet o tym, że Sting może to wygrać powinno być karane.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Sting mógłby to wygrać, jeśli walka toczyłaby się o pas US - miał już te pasy, kojarzą się one (w pewnym sensie) z WCW, do tego miałby swoje malutkie złoto przed dołączeniem do HOF...

... no i wygraną jakąkolwiek walkę w fedce ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Ja się nie zdziwię, jesli wygra Sting, potem Hunter wykorzysta swój "always plan B" czyli Sheamusa z walizką.. nie chcę tego oglądać, ale boję się, że każą mi... w sumie to dla Stinga jako mistrza (nawet przez chwilę, minutę) chętnie poszedłbym na taki deal, gdyby tam był ktoś inny niż Seth, w dodatku w I swoim runie miałby stracić pas na rzecz... bądź co bądź dziadka???

Nie panowie, żadna wygrana Stinga. Seth w tym momencie to mocno wypromowana postać, a Sting jest traktowany jako wejście na następny "poziom". Ta wygrana na SummerSlam z Ceną to dla mnie początek pogoni Ceny z Sethem, ale i również chcieli całym bookingiem walki (zapominając o końcówce) pokazać że Seth walczy z Jasiem jak równy z równym. Jeśli chodzi o sam pojedynek to spekulacje powinny być na temat "Jak przegra Sting".

Po ostatnim RAW... WWE całkiem mnie zaskoczył bo faktycznie się w tym wszystkim pogubiłem. A chodzi oczywiście o główny pas? Nowy członek TWF totalny rozpierdalator i panowie z The Shield będą kogoś szukać do pomocy. Bestia znowu znika i stwierdziła że łatwo nie odpuści Taker'owi tej zagrywki ze SummerSlam. Czerwonej maszyny do tej pory nie ma zniknął i nie wiadomo w jaki sposób się zemści. Team 3D powraca i oznacza tą malutką rewolucje w Tag Team'ach bo w końcu możemy dostać Tables Match a zarazem TLC Match w nie dalekiej przyszłości :D sami przyznajcie po ostatnich wydarzeniach z RAW trochę się najebało tych niespodzianek i parę nie wiadomych:)

Jesteście w dużej pomyłce. Rozumie Rollins się wypromował udowodnił, że zgarnął dwa pasy, ale nie róbmy z niego od razu jakiegoś Boga niczym drugiego Edge'a. Chłopak w przeciągu roku osiągnął wszystko, co najlepsze i pamiętam te marudzenie, że to Regins osiągnie wszystko co najlepsze, a teraz sam Romek pierdzi w Mid-Cardzie razem ze swoim ziomkiem Ambrose'em. I tak się zastanawiam czemu wygrana Stinga nie jest zasłużona? Przecież powrócił co nie, nie dawno joobnął Nochalowi! I co znowu ma odejść jako ten przegrany? Nie sądzę. Uważam, że doszli do takiego układu, że podczas Wm 31 Sting joobnie Triple h'owi, ale w zamian za to dostanie pas WHC choćby na miesiąc przeciągu września. Nie zdziwię się jeśli w to wszystko będzie wplątany Undertaker :)

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Ja osobiście nie widzę nieczystego zakończenia. Albo Rollins zostanie mocno wypromowany na walce ze Stingiem i wygranej z nim (preferowana przeze mnie opcja), albo Sting dostanie to jedno zwycięstwo i jeden krótki run (wolałbym nie przerywać niepotrzebnie panowania Rollinsa, który na stówę by potem okroił Stinga z pasa, ale już w drugim jego reignie). Battleground i SummerSlam zakończyły się innymi niż normalnymi zakończeniami, więc Dablju raczej nie może pozwolić, by ponownie gala nie zakończyła się z czystym zakończeniem.
...

16454446905728fca76830a.jpg

Nie mówisz poważnie, prawda? Sting powinien grzecznie jobbnąć, a dla dobra mistrza powinien to przegrać czysto. Wprawdzie w czystą wygraną Setha nie wierzę, bo bookowany jest inaczej. Niemniej jednak pomyślenie nawet o tym, że Sting może to wygrać powinno być karane.

Mówię jak najbardziej poważnie 8-) Nie wydaje mi się po prostu, żeby taką postać jak Sting, o takiej historii, takiej marce i takim starpowerze Vince marnował na losową walkę o majstra na losowym zapychaczowym PPV, i to w dodatku na takiego cipo-heela jak Rollins. Za tym stoi albo kolejny screwjob, albo wygrana Stinga niosąca za sobą jakieś konsekwencje dla story budowanego na WMkę. Tego pierwszego dablju serwuje ostatnio tyle co włoska knajpa makaronu, więc bardziej jestem w stanie uwierzyć w to drugie. Zwłaszcza, że wizja Rollinsa z dwoma pasami na dłuższą metę nie wydaje mi się bardzo realna. Dropnięcie US Title dla jakiegoś ogóra tym bardziej, jak już skroili Jaśka z tego pasa i dali go komuś równie wiarygodnemu to raczej nie po to, żeby go znowu spuścić w kiblu.

A tak ogólnie to włączył mi się markmode i zaczynam na tą walkę patrzeć przez tęczowe okulary, dlatego widzę tam jakieś szanse Bordena :D

Zgadzam się z Kołkiem-Sting nie może tego przegrać. Jeśli ma być wiarygodnym rywalem na Wrestlemanię 32 dla kogokolwiek to Stinger musi to wygrać, niekoniecznie musi zdobyć pas(choć chciałbym tego) ale jego wygrana jest oczywista. Jeśli przegra to będzie bullshit, Rollins nie zasłużył jeszcze na możliwość przejechania się po Stingu. Zastanawia mnie tylko w jaki sposób Sting wygra, będzie jakaś interwencja, dq czy może normalne zwycięstwo?
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Sądzicie, że Sting debiutując w WWE zgodziłby się ciągle jobbować The Authority? I może jeszcze w kwietniu HoF zgarnąć ze streakiem 0-2, w najlepszym wypadku 1-2? Proszę Was :) Uważam, że nie ma innej opcji niż zwycięstwo Bordena. Niech potrzyma pas miesiąc, dwa i straci go po interwencji. Czyjej? Może Hunter, a może Undertaker? Taka okazja na wykreowanie tego dream matchu może się więcej nie powtórzyć, a i solidne podstawy do wprowadzenia Ikony do Hali Sław muszą być. Edytowane przez Tester

Zgadzam się z Kołkiem-Sting nie może tego przegrać. Jeśli ma być wiarygodnym rywalem na Wrestlemanię 32 dla kogokolwiek to Stinger musi to wygrać, niekoniecznie musi zdobyć pas(choć chciałbym tego) ale jego wygrana jest oczywista. Jeśli przegra to będzie bullshit, Rollins nie zasłużył jeszcze na możliwość przejechania się po Stingu. Zastanawia mnie tylko w jaki sposób Sting wygra, będzie jakaś interwencja, dq czy może normalne zwycięstwo?

Moim zdaniem to Rollins jest jeszcze za zielony na takiego Stinga. Bo większość pisze tutaj, bo pokonał Jaśka… A pokonał go czysto? Lesnar'a też pokonał czysto? Co ma tak po prostu pokonać Stinga, bo ma dwa główne pasy? Bez przesady Rollins jest gościem, który się dopiero promuje. Nie może ot tak pokonać takiego Stinga! To Legenda WCW. Fani oczekiwali takiego momentu kiedy to Sting powróci i rzuci się na pas WHC! Nie wierze w jego przegraną to ma grubsze podłoże do jakiegoś poważniejszego feudu. Niech wygra ten pas nie pochodzi z nim miesiąc, a miesiąc później na Hell in A Cell we walce w klatce przegra poczyjeś interwencji i obstawiam, że Undertaker'a najwyżej zrobią Shoocker roku powróci Kane, ale nie ten sam Kane i zaatakuje Icona i tyle w tym temacie.Obstawiam że Sting pokona Rollins'a przy pomocy Cena :) I zobaczycie że tak będzie. Wtedy mamy idealne podłoże do programu Cena z Rollins'em na jakiś czas a na szali będzie pas US'a. Spokojnie walka Cena z Rollins'em ma grubsze podłoże niż sobie wyobrażamy :) Bo nie chce mi się wierzyć że taki Rollins dostał walkę o tak bez powodu :D

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

W dodatku na korzyść Stinga świadczy fakt że wciąż się zastanawiają czy Seth ma bronić pasa U.S co oznacza że niemal na pewno po NOC nadal będzie go posiadał, a dwóch walk przecież nikt mu wygrać nie da.

No i tradycyjnie plakat:

WWE_NOC_2015.jpg

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

O ile Rollins raczej nie wygra czysto tego pojedynku to na ten moment jeszcze mniejsze szanse na to daję Stingowi. Najbardziej prawdopodobny na ten moment wydaje mi się scenariusz w którym feud Rollinsa ze Stingiem jest wstępem do jakiegoś większego programu dla jednego z tej dwójki i Night of Champions jako któreś już PPv w tym roku nie zakończy się jednoznacznym rozstrzygnięciem. Wydaję mi się że Rollins w końcu stanie naprzeciwko Triple H'a, jednak na ten moment to chyba jeszcze za wcześnie, to raczej coś innego. Sheamusa też na ten moment wykluczam. Najbardziej prawdopodobny wydaje mi się scenariusz w którym Sting przegrywa (albo wygrywa via DQ) po interwencji. Nie mam zielonego pojęcia kto na ten moment miałby rywalizować ze Stingiem ale za nic nie widzę go jako mistrza i jego feud z Rollinsem raczej będzie wyjątkowo krótki.

Nie widzę żadnego logicznego argumentu według którego Sting miałby dostać walkę o pas WWE, co więcej dałbym mu 2 walki na NoC i w obu dałbym mu zwycięstwo. Rollins musi bronić pasa US bo co Cena będzie robić na tym PPV? Na tygodniówce mógłby potem Rollins stracić pas US znowu małpując Cenę i pozbyliby się bezboleśnie tego pasa po czym Cena i Rollins mieliby feud o główny pas.

Wracając do tematu Stinga, gdyby dostał walkę o pas US to tutaj mógłby dostać wygraną bo czemu nie jakiś run z pasem przed HoF to miła rzecz ale kompletnie niepotrzebna, nie pasy świadczą o wartości zawodnika. Rudy nie powinien inkasować walizki w tym roku na RR najwcześniej.