Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wymarzone Feudy #1

Na ile gwiazdek oceniasz tekst?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ile gwiazdek oceniasz tekst?

• 1
      3
    • 2
      2
    • 3
      1
    • 4
      0
    • 5
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Witam w pierwszym fantasy bookingu z serii „Typowe WWE przedstawia: Feudy marzeń”, a jego

tematem będzie to, co się stanie z Romanem Reignsem na drodze do WM32! Proszę wszystkich o obiektywne oceny :)

Royal Rumble 2016:

Po zaciętej rywalizacji została finałowa trójka: Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Reigns. Publika

szaleje i jednocześnie błaga o to by Romek nie wygrał, mimo że to główny face to zbiera hejt jak

Cena w najgorszych momentach. Dean i Roman atakują Rollinsa i już prawie się go pozbyli lecz

nadchodzi Authority! J&J i Kane rzucają się na wrogów Rollinsa! Seth i Mercury atakują Deana,

natomiast Kane i Noble biją Romana Reignsa. Mimo nierównej walki „bracia” dają sobie radę z

rywalami! Roman częstuje Superman Punchami swoich rywali i wyrzuca za ring, Ambrose robi to

samo i gdy wyrzucił Mercurego, to nagle otrzymał Spear! Publika zszokowana, nawet Rollins nie

wierzy! Roman patrzy na Deana i mówiąc „sorry” wyrzuca go z ringu! Został Seth i Reigns,

zwycięzca podejmie Owensa w walce o główne złoto, które trzyma dopiero od TLC, gdy to zrzucił

Cenę z drabiny, Cesaro został wyniesiony na noszach, a Sheamus leżał przygnieciony stołem

komentatorskim. Rozpoczyna się zacięta walka. Mnóstwo dramatycznych kontr, Roman szykuje się

na Spear, jednak jakimś cudem Rollins go przytrzymał w locie! Zablokował nogami głowę i wykonał

Pedigree! Chce wyrzucić Romana z ringu, lecz temu udało się utrzymać jakimś cudem na linach!

Szybki unik i Spear! Publika wygwizduje Romana, on machnął na nich ręką i z uśmiechem szykuje

się do wyrzucenia Rollinsa. Gaśnie jednak światło! Charakterystyczny dźwięk kruka i po zapaleniu

światła w ringu stoi STING! Roman przygląda mu się ze zdziwieniem i kilkukrotnie krążą wokół

siebie! Sting pokazuje kijem baseballowym na wiszące logo WM32, publika już widzi to starcie tej

dwójki. Jednak po chwili kiwa przecząco w stronę Romana i przejeżdża palcem po szyi! Sting patrzy

na stage i woła „Come here Undertaker!” i czeka na jego nadejście. Roman wściekły wykonuje mu

Speara i mówi że to jego moment i nie zamierza patrzeć jak ktoś zabiera mu chwile chwały. Wtedy

dostaje kopniaka w brzuch i dostaje Pedigree od Rollinsa! Rollins przerzuca Romana nad trzecią

liną, lecz ten się znowu cudem utrzymał! Próbuje wpełznąć resztkami sił do ringu i gdy przechodzi

nad pierwszą liną, Rollins wykonuje mu… Curb Stomp na linę! Głowa mu się odbiła i Roman sturlał

się na ziemię- Rollins wygrał Royal Rumble! Roman Reigns patrzył wściekły na Stinga i rzucił go na

schody po czym wściekły opuścił arenę.

RAW (1/8):

Do Fast Lane zostało trzy tygodnie, a tymczasem pora na pierwsze RAW w drodze do WM32! Raw

zaczęło się od konfrontacji Rollinsa z Owensem i okazało się, że ten pierwszy przeszedł face turn,

ale nie na tym się skupiamy, bo nas interesują losy Reignsa. Finałowy segment gali: Roman Reigns

wchodzi wyraźnie zniesmaczony, jednak ciekawym faktem jest to, że wchodzi przez stage, a nie

trybunami. Rozgląda się z pogardą po wygwizdującej go publice i krzyczącej „We want Sting!”.

Chwyta za mikrofon i wygłasza promo: „Witajcie wszyscy na drodze do WrestleManii 32! Jak

wczoraj widzieliście zostałem oszukany przez kogoś, kto zawsze stawał w obronie

prześladowanych. Sting debiutując na Survivor Series 2014 pomógł gnębionemu przez Authority

Zigglerowi i pomógł mu wygrać walkę, potem na drodze do WrestleManii 31 pomógł także

Ortonowi. A teraz co do cholery on wyprawia? Sam stał się parszywym prześladowcą, gdy

Authority mnie atakowało, to on się tylko przyglądał, a gdy zobaczył że już jest czysto, to wszedł

sobie bez pytania o zgodę i zaburzył przebieg walki. Stanął sobie na środku jak wielki panisko, gdy

moje zwycięstwo już było przypieczętowane. Chciał zwrócić na siebie uwagę Undertakera? To

czemu do cholery nie zrobił tego po walce, tylko wtedy gdy akurat miałem wyrzucić nad trzecią liną

Rollinsa i wygrać drugi raz z rzędu Royal Rumble? [słychać głośne gwizdy i chanty: „Thank You

Sting”] Jak widzę, nie jesteście godni tego, bym walczył dla Was. Przez tyle miesięcy byłem z Wami,

walczyłem z tymi którzy Was znieważali, dbałem o Waszą rozrywkę każdego cholernego dnia!

Specjalnie dla Was jako jedyny wrestler wychodziłem przez trybuny, by dać Wam radość! A Wy

popieracie ZDRAJCÓW! [głośne buczenie]. Co do Deana, to zrozumieć trzeba iż na Royal Rumble

każdy walczy przeciw każdemu i nadal go szanuje, jednak po prostu musiał to zrobić, bo Ambrose

jest słabszy. [głośniejsze buczenie] Jednak nie zamierza rozdrabniać się nad tematem Deana, gdyż

jego celem aktualnie jest Sting- tak samo jak on dobę temu stanął w tym ringu, tak samo zrobię to

teraz ja…” Roman wyjął spod ringu kij baseballowy i wskazał nim na logo WrestleManii i wydarł się

w stylu Stinga! Publika głośno chan tuje „We want Sting!” i zgasło światło! Po kilku sekundach

wybrzmiał theme, ale nie Stinga lecz… Undertakera! Grabarz wszedł powoli do ringu i przy

fioletowym oświetleniu stał naprzeciwko Romana patrząc mu w oczy. Reigns był wyraźnie

przestraszony, ale powiedział Takerowi iż to nie po niego tu przyszedł, tylko po Stinga. Taker

odparł, że doskonale to rozumie, ale mają pewien problem- ten problem to Sting. Roman

zadowolony odparł, że proponuje Undertakerowi sojusz, stanie on w jego narożniku na

WrestleManii i będzie wspierał w walce ze Stingiem. Undertaker popatrzył litościwie, ale po chwili

namysłu wystawił rękę do Romana. Roman chciał ją uścisnąć, ale Taker swą dłoń podniósł do góry i

chwycił Reignsa za szyję! Wykonał mu Chokeslam i rzucił tylko krótkie „Nawet nie próbuj mi

wchodzić w drogę. Undertaker vs Sting- Wrestlemania 32!”. Po tym mocnym segmencie Raw zeszło

z anteny.

RAW (2/8):

Podobnie jak przed tygodniem RAW rozpoczęło się speechem Rollinsa, czemu Owens przyglądał się

zza kulis, a my przechodzimy do końcowego segmentu. Będzie nim Highlight Reel, ponieważ

gościnnie na tym RAW zawitał Chris Jericho, a jego gość będzie wyjątkowy. „Panie i Panowie, przed

Wami mój gość dzisiejszego wywiadu: legenda tego biznesu, weteran ringów, bohater mroczny i

tajemniczy, ktoś kogo nie chcielibyście zobaczyć nocą na cmentarzu. Sting? Nie, to Undertaker!”

Grabarz wchodzi do ringu i podaje rękę Chrisowi przy wielkich brawach i krzykach fanów

„Attitude!”. Chris zadaje pytanie: „Jesteś już istną legendą tego biznesu- 25 lat to wynik jakim

mogą pochwalić się nieliczni. Jednak zamiast pójść na emeryturę, postanowiłeś dalej walczyć i to ze

Stingiem- dlaczego?”. Undertaker odpowiada: „Są takie momenty w życiu każdego wrestlera i sam

to przyznasz, bo też jesteś doświadczonym graczem- myślisz sobie, że Twój czas już dobiegł końca,

ale musisz jeszcze czymś tą karierę przypieczętować. Coś, co zapadnie w pamięci fanów do końca

ich dni. Dlaczego pojawiasz się na live eventach? Przecież mógłbyś poświęcić się swojemu

zespołowi i rzucić wrestling we wszystkie diabły mając dostatnie życie. Czemu tak nie postępujesz?

Bo kochasz walczyć. Tu jest Twój dom i tutaj zawarłeś wiele przyjaźni i wspomnień. Jednak wszyscy

wiemy, że czas przemija- ja to widzę. Dlatego to będzie moja ostatnia walka. Bo szanuję młodych i

chcę teraz im oddać światło w tym ringu. O to samo prosi Stinga- niech ta walka będzie ich

ostatnią. Niezależnie od zwycięzcy walki, to obaj będą moralnymi zwycięzcami, gdyż poznali

moment, gdy trzeba zakończyć to z klasą.” Publika po tych słowach się podniosła i głośnymi

brawami skwitowała jego decyzję i chantowała ponad minutę „Thank you Taker” a Chris schylił

przed nim głowę i podniósł jego rękę do góry. Ten piękny moment przerwał jednak… Roman

Reigns. Wszedł on do ringu i spytał, co do cholery się tu dzieje. „Undertaker jest największym

hipokrytą, jakiego spotkałem w swojej karierze, zresztą jak i Sting. Uważają oni, że chcą oddać

światło w ringu młodym, a tydzień temu zaatakował mnie i egoistycznie chce sobie zagarnąć walkę

na WrestleManii. Jeśli Undertaker ma honor to po wygłoszeniu tego pięknego oświadczenia

powinien wyjść z tego ringu i na WrestleManii pojawić się jako kibic na trybunach i patrzeć jak

zdobywam tą federację. Sting niech zrobi to samo i niech także odejdzie, a wybaczę mu ten

parszywy atak. A że wszyscy wiemy iż ta dwójka ma wpływy u władz tej federacji, to niech

udowodnią swoje piękne słowa i zapewnią mu walkę o pas na WM gdzie zmiażdży Owensa i

Rollinsa. W przeciwnym wypadku niech spieprzają stąd z podkuloną głową i podziwiają nową oraz

lepszą generację. Zresztą Jericho nie jest lepszy- tak niby kocha ten biznes a zrobił sobie z tego

ringu przystanek w przerwie między trasą koncertową. Więc on także ma stąd spieprzać na swoje

koncerty, a jak bardzo pragnie blasku reflektorów, to pozwala mu na WrestleManii stać w jego

narożniku i patrzeć na rewolucję. Chyba że woli sprawdzić za chwilę jak to jest, gdy pięść wbija mu

się w ten krzywy ryj, a wtedy…” Codebreaker! Chris wściekły patrzy na Romana, a fani ogromnym

aplauzem przyjęli ten atak skandując „Y2J”. Chrisem przybijającym piątki fanom i Takerem w ringu,

który w milczeniu i pewnym sentymencie spoglądał na wiszące logo Wrestlemanii…

RAW (3/8):

Dzisiaj RAW otwiera kolejny Highlight Reel, a Chris Jericho przemawia: „Niestety następnym razem

zobaczycie mnie w WWE dopiero jesienią, ale zamiast o tym myśleć, powitajmy dzisiejszego gościa:

toczyłem z nim wiele walk przed latami, jednak teraz go bardzo szanuję, gdyż wiem że

spopularyzował ten biznes. Wiem, że on szanuje także mnie, ale ciekawe czy szanuje swojego

kuzynka, przekonajmy się. Oto People Champion- The Rock!” Rocky ku radości fanów wszedł na

ring i Jericho bez ogródek zapytał go o sytuację Reignsa. „No cóż, nie spodziewałam się, że z

mojego kuzyna wyrośnie taki dupek. Pamiętam jak wraz z The Shield przed dwoma laty zrobił mi

Powerbomba. Byłem na niego wściekły, ale wybaczyłem mu to. Sam byłem kiedyś daleki od ideału,

więc rozumiałem- młody jest to i się próbuje wybić za wszelką cenę. Przeprosił mnie, dałem mu

wiele cennych wskazówek i wygrał Royal Rumble. Byłem wtedy dumny, że mogłem go wspierać.

Jednak to co się działo w tym roku na Royal Rumble było dosyć kontrowersyjne, więc chcę

powiedzieć że dogadałem się z Vincem McMahonem, który także stwierdził niejasność sytuacji,

więc Roman dostanie walkę z Rollinsem na FastLane i jeśli ją wygra to zostanie pretendentem do

tytułu. Wystarczy, że przyjdzie do tego ringu i przeprosi fanów, a ja to zrozumiem i pomogę mu

przygotować się do walki za parę dni”. Do ringu wchodzi Roman, który jakoś nie jest zadowolony

przebiegiem tej sytuacji. Jericho stwierdza iż to już sprawa rodzinna, więc on dziękuje Rockowi za

przybycie i lepiej już pójdzie. The Rock zostaje sam w ringu z Romanem, który przemawia: „To

bardzo miłe, że próbujesz mi pomóc, jednak nie jesteś dobrym negocjatorem. Mówiłem wyraźnie,

że chcę byś odwołał Rollinsa z miana pretendenta i przydzielił go mi. Miałem wygraną w kieszeni,

więc czemu teraz mam wszystko załatwiać od nowa?” The Rock: „Nic nie było pewne. To Royal

Rumble, nie po takich akcjach ludzie dawali radę uniknąć zderzenia z podłogą. Sam powinieneś to

wiedzieć, w końcu nawet dwa Pedigree Cię nie powstrzymały, dopiero desperacki ruch Setha dał

mu zwycięstwo”. Roman: „Więc uważasz, że nie zasługuję na odwołanie zwycięzcy Royal Rumble?

Taka z Ciebie rodzina? Jesteś taki sam jak Jericho, tylko zamiast koncertów zajmujesz się filmami.

Nie zasługujesz na ten ring- przyjmę tą walkę, ale mam Ci coś do przekazania…” Rock Bottom od

Romana! Reigns stoi nad kuzynem przy buczeniu fanów, wykonuje jeszcze People Elbow i z

uśmiechem opuszcza ring. Dwie godziny później podczas walki wieczoru, którą było Rollins vs King

Barrett do ringu wszedł Kevin Owens. Wykonał pop-up Powerbomb Sethowi i szykował się do

drugiego, lecz wybrzmiała muzyka Romana Reignsa! Wykonał on Speara Owensowi i chwycił w

górę pas przy hejtującej publice.

Smackdown (3/8):

Do FastLane pozostało 3 dni, a tymczasem galę otwiera Seth Rollins: „W poniedziałek

dowiedziałem się, że na FastLane czeka mnie spore wyzwanie. Muszę podjąć Romana Reignsa, a

jakby tego było mało to na szali stoi miano pretendenta! Oczywiście dzięki zwycięstwu w Royal

Rumble mam pewną szansę na pas, jednak gdyby Roman wygrał to Triple Threat zmniejsza moje

szanse do 33%. Jednak uczę się na błędach i pamiętam rok 2014. Straciłem pas na rzecz Sheamusa,

ale nie miałem do niego wielkiego żalu- wszak sam zdobyłem pas dzięki walizce. Ale nie o to

chodzi- wiem że zachowywałem się jak gówniarz i dziękuję Sheamusowi, że w brutalny sposób mi

to pokazał. Skręcało mnie, gdy patrzyłem co on wyprawiał jako mistrz i postanowiłem z tym

skończyć. Na szczęście mistrzem został Owens, który nie jest taką cipką, lecz niestety kawałem

chama i sukinsynem. Jednak Kevin to dopiero WrestleMania, a teraz celem jest Roman Reigns. Stał

się on nieszczęśliwym bachorem, któremu nie dość że kuzynek załatwił walkę o miano

pretendenta, to on odpłacił się fochem i go zaatakował. W dzieciństwie oglądałem walki Rocka i

podziwiałem go, to on mnie zainspirował do pójścia drogą wrestlingu i bardzo dziękuję mu za to. A

Romana za to jak znieważył ikoną Attitude czeka stopa na łbie która wbije go w matę i nauczy

szacunku do rodziny.” Do ringu wchodzi Kevin Owens: „Wiesz dobrze jak Cię nie znoszę, jednak

tym razem nie zamierzam znowu udowadniać, że jestem lepszy od Ciebie. Teraz chcę Cię wspierać.

Tak, dobrze słyszysz. Pokonaj tego śmiecia w niedzielę i załatwmy tą sprawę jeden na jednego. Bo

jeśli przegrasz z Reignsem to istnieje szansa, że któryś z was zdobędzie pas przypinając tego

drugiego, a doskonale wiemy, że w sytuacji jeden na jednego by wygrać musisz przypiąć lub

poddać właśnie mnie- a to jest tak samo realne jak orgazm Twojej dziewczyny.” Te słowa

rozwścieczyły Rollinsa i rzucił się do ataku i rozpoczął się brawl między wrogami. Tymczasem

przyszedł z kubełkiem popcornu Roman Reigns, rozstawił krzesełko koło ringu i jedząc kukurydzę

obserwował ze śmiechem starcie rywali. W pewnym momencie zatrzymali się i spojrzeli na

Reignsa. Rzucili się na niego i Rollins popchnął Romana w stronę Owensa, który wykonał mu popup

Powerbomb i przekręcił go na plecy by Rollins wykonał Curb Stomp! Seth Rollins i Kevin Owens

spojrzeli na siebie i Owens powiedział tylko „Powodzenia w niedzielę sukinsynu” po czym wyszedł z

areny. Rollins spojrzał na Romana i powiedział „Do you smell what Seth R. is cooking?”.

FastLane 2016:

Nadchodzi walka na którą wszyscy czekali! Seth Rollins vs Roman Reigns- jeśli wygra ten drugi, to

dołączy do walki o pas WWE na WrestleManii! Pierwszy wchodzi do ringu Seth Rollins ku ogromnej

radości publiki, natomiast przy hejcie przybywa Roman Reigns. Początek walki dosyć spokojny,

panowie wchodzą w tradycyjne starcie i Roman zakłada Headlocka. Trzyma tak Rollinsa a fani

krzyczą „Let’s go Rollins! Roman Sucks!”. Po minucie trzymania fani zaczynają wygwizdywać

Romana i krzyczą „Boring!”, więc zdenerwowany Roman puszcza Rollinsa i gdy ten dochodzi do

siebie to Reigns… pokazuje fucki w stronę fanów. Wtedy dostaje łokciem w tył głowy od Setha i

Dropkicka. Roman ląduje oparty o liny, więc Rollins bierze rozbieg i robi Clothesline, przez co obaj

wylatują za ring! Nakręcony Seth wbiega na narożnik i wykonuje firmowy skok z uderzeniem

kolanem za ring, co spotyka się z radością fanów i aplauzem. Seth wbija Romka w barierkę i

wykonuje mu kopniaki a’la Bryan, na co fani krzyczą „YES!”, ale sędzia dolicza do 7, więc Seth

wraca na ring. Roman ignorancko macha ręką do fanów i wchodzi do ringu, lecz Seth podbiegając

sprawia, że Reigns znowu opuszcza ring i krąży aż sędzia doliczy do 9. Fani krzyczą „Boring”, a

wtedy Roman bierze mikrofon i krzyczy „Shut the…” lecz nie dokończył do Rollins wykonuje Suicide

Dive za ring i nokautuje Romana! Wturlał go do ringu i założył Cross Armbreaker. Romanowi udało

złapać się za linę, więc sędzia przerwał uchwyt. Panowie podchodzą do siebie i idzie cios za cios.

Ciosy Reignsa to głośne „BOOOO”, natomiast Rollinsa to „YEAH”. Panowie tłuką się coraz szybciej i

szybciej, aż w końcu jednocześnie się nokautują! Fani biją brawa, a sędzia liczy nokaut. Obaj wstają

na 9. Seth podchodzi do Romana lecz otrzymuje Clothesline. Roman ciska Sethem w liny i gdy ten

się odbija, to wykonuje mu Samoan Drop. 1…2… kickout. Roman podnosi Rollinsa i wykonuje mu

znowu Samoan Drop. 1…2…kickout. Ponownie Samoan Drop! 1…2…kickout! Fani się śmieją a

Roman nie wytrzymuje, wychodzi za ring i walnął z liścia przypadkowego fana mówiąc mu by go

szanował! Chce wrócić do ringu, lecz Dropkickiem wykopał do Rollins. Seth wchodzi na narożnik i

ponownie firmowy skok z kolanem za ring! Wściekły wlecze Romana pod schodki i uderza jego

głową o schodki 10 razy. Bierze rozbieg… Curb Stomp na schodki! Wraca do ringu. 1…2…3…4…9!

Roman resztkami sił wraca do ringu! Seth chce wykonać drugi Curb Stomp, lecz nadziewa się na

Spear! Roman pretendentem! 1…2…kickout! Fani zaczynają krzyczeć „This is awesome!”. Panowie

powoli wstają i chwytają się w uścisk. Roman jest górą i pcha Rollinsem w narożnik i uderza jego

głową o swój łokieć. Podsadza go na górę i chce zrobić Superplex, ale Rollins kontruje ogłuszającym

kolanem! Roman leży na macie a Rollins wykonuje Phoenix Splash! 1…2…kickout! Rollins ponownie

zapina Cross Armbreaker, Roman po prawie minucie boju łapie za linę!

Gdy się podnosi inkasuje od Setha… Superman Punch! Rollins rozbiega się po następnego jednak

Reigns robi unik i wykonuje Spear! To koniec! 1…2…kickout!!! Fani szaleją, Roman jest bezradny i

się wykłóca z sędzią. Stoi załamany oparty o liny i rozgląda się po arenie, na której wielu fanów

pokazuje mu fucka. Roman wychodzi za ring i chwyta mikrofon: „Myślicie że to Wam coś da?

Jesteście zazdrośni bo to JA a nie wy stoję w tym ringu! Już za chwilę będziecie świadkami nowej

ery!”. Rollins mu wyrywa mikrofon i rzuca się na niego! Rozpoczyna się dziki brawl niczym

niedawno Lesnar vs Taker. W ferworze walki obrywa sędzia, jednak napastnik jest nieznany z

powodu zamieszania, więc nikt nie otrzymał DQ. Gdy ten jest ogłuszony, na arenę wchodzi

zakapturzona postać i uderza Romana krzesłem! Zdejmuje kaptur i okazuje się, że to… The Rock!

Wykonuje on Rock Bottom i ucieka w trybuny. Rollins resztkami sił kładzie dłoń na Romana.

1…2…3!!! Rollins wygrywa!

Zwycięzca walki:

Seth Rollins (pin)- 28:14

RAW (4/8):

FastLane za nami, więc ruszamy na prostą drogę ku WrestleManii! Czerwoną tygodniówkę otwiera

The Rock: „Panie i Panowie, witam Was wszystkich na Drodze do WrestleManii! Będzie to

prawdziwa teksańska masakra, zobaczymy wymarzone starcie Undertakera ze Stingiem, a walką

wieczoru będzie Kevin Owens vs Seth Rollins o pas WWE. Jeden na jednego. Powtarzam. Jeden na

jednego. I jeszcze raz: jeden na jednego. Czujecie zapach tych emocji? Gdy ta dwójka, podkreślam

DWÓJKA zmierzy się o pas. Był pewien chłopiec, który bardzo pragnął do nich dołączyć. Jednak ten

chłopiec był bardzo niegrzeczny i zaatakował tego, który dał mu szansę dołączenia. On jest

Świętym Mikołajem, który daje dobrym chłopcom prezenty, ale gdy są niegrzeczni to musi ten

prezent odebrać. W zamian dał nowy, wręczył mu piękne stalowe krzesełko, które chyba niezbyt

się spodobało małemu chłopcowi, więc zasłużył na to, by skopać mu dupę. Mały chłopczyk niestety

nie chce spotkać się z Mikołajem i zamiast być obecny na Raw, postanowił zostać w domu i cały

dzień zawraca domownikom dupę płacząc nad swoim losem. Mikołaj jednak tu czeka i jest gotowy

przedstawić chłopczykowi rachunek sumienia. Niech chłopczyk, który teraz w domu ogląda Raw

zwiększy głośność, bo właśnie zostanie zaprezentowana mu pokuta. Pokuta w odkupieniu za hańbę

wobec milionów i milionów fanów na całym świecie. Konfesjonał zostanie otwarty za pięć tygodni

w Teksasie. Zaprasza chłopca na spowiedź, którą obejrzy dziesiątki tysięcy fanów w arenie i miliony

na WWE Network. The Rock vs Roman Reigns- Wrestlemania 32! Niech chłopczyk wyłączy już

telewizor i ruszy dupę na siłownię, bo zostały mu 34 dni. Czas start.”.

RAW (5/8):

Galę rozpoczynamy od nadejścia Romana Reignsa! „Najpierw chciałbym przeprosić wszystkich i

przyznać się, że jest mi bardzo wstyd. Wstyd mi za to, że w mojej rodzinie oprócz wielu porządnych

osób znajdują się także takie szumowiny jak The Rock. Osoby obarczające rodzinę o tradycjach i

wartościach taką hańbą. Tak naprawdę The Rock kłamał: nie byłem jeszcze w domu. Od FastLane

mieszkam w hotelach, bo wstyd mi spojrzeć rodzinie w oczy, wiedząc że zapytają mnie o The

Rocka. A jego kuzyn popełnił fatalny błąd. Niby dał mi walkę o miano pretendenta, lecz wyraźnie

widać, że chciał się mną zabawić. W niedzielę zaatakował mnie, gdy byłem krok od wygranej. Po

raz drugi zostałem oszukany tuż przed zwycięstwem! Wyzwałeś mnie na WrestleManię 32?

Uważasz, że uciekam zamiast się konfrontować? To gdzie do cholery jesteś? Mogę podpisać ten

pieprzony kontrakt tu i teraz! A no tak… masz nagrania w reklamie maszynki do golenia. The Great

One, a nie dość że wystarczająco wstydu już przyniósł rodzinie, to teraz jeszcze występuje w

idiotycznych reklamach. The Rock wszędzie! W filmach, wywiadach, reklamach, gazetach! Już jutro

premiera masła z The Rockiem! Tak byś go nawet w pieprzonej lodówce znalazł! Jak można upaść

tak nisko?” Przemowę przerwał Jimmy Uso! „Jeśli ktoś tu przynosi hańbę rodzinie, to jesteś to Ty.

To mi jest bardzo wstyd, że jestem z Tobą spokrewniony, tak samo twierdzi Jey oraz reszta rodziny.

Mój brat musiał odwiedzić Twoją matkę, która znajduje się w szpitalu, gdyż synek nie ma dla niej

czasu! Jest wielce obrażony, że dostał zasłużoną karę! Jakim prawem mówisz o hańbie, jaką sprawił

Rock atakując Cię na FastLane? Zapomniałeś już hipokryto, co zrobiłeś tydzień temu? On bardzo

chciał, byś osiągnął tutaj sukces, on tego chce dla nas wszystkich. Gdyby nie on, to nigdy byś nie

stanął w tym ringu. Wiesz o tym doskonale, tylko jesteś zwyczajnie zazdrosny. Nie dość, że pomógł

Tobie, męczył Vinca o prawo do rewanżu, to w odpowiedzi go pobiłeś? Jesteś zwyczajnym chamem

i nie masz prawa nazywać się Samoańczykiem. Mamy Cię wszyscy dość. Odejdź z WWE, odejdź z

naszego życia. Nie chcemy już Cię znać. Zawiodłeś nas wszystkich.” Po tych słowach Jimmy

wyraźnie przygnębiony wyszedł z ringu, jednak za ringiem dogonił do Reigns i powalił Clotheslinem

na glebę! Po słowach „Nie będziesz skurwysynie mówił mi co jest dobre dla naszej rodziny!” rzucił

nim o metalowe schodki. Roman zdjął górną część schodków, położył Usosa na dolnej części i

uderzył górną prosto w głowę! Do Reignsa podbiegło trzech sędziów i próbowało go rozdzielić od

brata. Roman wściekły przyglądał się z kilku metrów, jak sędziowie badają stan poszkodowanego.

Reigns nagle podbiegł i wykonał sędziemu Superman Punch! Drugiego cisnął o barierki, a trzeciego

popchnął w rurę od narożnika! Roman wyjął krzesło spod ringu i uderzył nim kilkukrotnie każdego z

sędziów, a potem wrzucił Usosa do ringu i także jego uderzał kilkanaście razy.

Podniósł go ledwie żywego i wykonał mu Rock Bottom! Wtedy wziął nosze przyniesione przez

sędziów i położył na nie krewnego. Wywiózł go na oczach zszokowanych fanów i komentatorów.

Kamera przenosi się na zaplecze. Roman Reigns znajduje karetkę do której wrzuca Usosa i

przejmując rolę kierowcy wyjeżdża z areny. W Main Evencie Owens pokonał Ambrose’a, ale

kamera nagle przenosi się na zewnątrz. Romek zajeżdża karetką pod szpital i wywleka z niej ofiarę.

Wsadza go na wózek inwalidzki i prowadzi korytarzami szpitala. Lekarze próbują coś zrobić, lecz

Reigns im grozi, więc oni dla bezpieczeństwa idą dwa metry za nim. Wchodzi do jednego z pokoi i

zostawia tam wózek, po czym odjeżdża windą. Lekarze sprawdzają stan poszkodowanego, a po

chwili do pokoju wchodzi… Jey Uso. Wystraszony budzi krzykiem śpiącą kobietę, która także

krzyczy na widok Jimmy’ego. Ta kobieta to matka Reignsa…

RAW (6/8):

Podczas RAW wielokrotnie zszokowani komentatorzy pokazywali powtórki z zeszłotygodniowego

zajścia. W połowie gali Renee Young zapytała o zdanie Deana Ambrose’a: „Zawsze szanowałem

Romana, byliśmy najlepszymi przyjaciółmi, prawie jak bracia. Ostatnio trochę mnie zawiódł swoim

zachowaniem, lecz nie zwracałem na to uwagi. Jednak to co zrobił tydzień temu było szczytem

skurwysyństwa. To nie jest moja sprawa, bo to nie moja rodzina, ale niech lepiej Reigns się do mnie

nie odzywa, bo inaczej strzelę mu w ryj.” Po chwili podszedł John Cena i powiedział, że wychował

się na patriotycznych i rodzinnych wartościach, więc on zamierza zrobić tak samo jak Dean.

Podobne zdanie po momencie wyraził Orton,Ryback, Prime Time Players, Neville i kilku jobberów.

Na końcu gali wszedł wściekły The Rock, nie użył tradycyjnego wejścia, po prostu wszedł do ringu i

zaczął krzyczeć do mikrofonu: „To już nie jest sprawa między Tobą a mną! To jest sprawa rodzinna!

Jesteś największym chujem jakiego spotkałem, nigdy nie czułem do kogoś nienawiści tak mocnej,

jak do Ciebie! Pierdol się dziwko! Na WrestleManii nie będzie pokuty! Będzie Sąd Ostateczny! To

nie będzie zwykła walka! Zaprowadzę Cię do piekła gnoju! Hell in a Cell! Szykuj dupę szmato!” Po

tych słowach na titatronie pojawił się zadowolony Reigns. „To wzruszające kuzynku co masz mi do

powiedzenia, ale nie denerwuj się tak kochany. Zobacz na przykład jaki Jey jest spokojny w tej

sytuacji.” Kamera przeszła niżej, gdzie na podłodze leżał nieprzytomny Jey Uso. The Rock się

wściekł i zaczął miotać się po ringu. Rzucił się bez powodu na komentatorów i zaczął ich okładać

bez opamiętania! Na szczęście w kilka sekund obezwładniła go ochrona, a komentatorzy zostali

tylko lekko posiniaczeni. Ochroniarze wyprowadzili The Rocka wściekłego z łzami w oczach, który

tylko krzyczał „Na WrestleManii zabiorę Cię do piekła! Za honor rodziny!”. Fani zszokowani taką

sytuacją, jakiej nie widzieli nigdy we wrestlingu zaczęli określać to wydarzenie mianem „Hardcore

Ery”…

RAW (7/8):

Galę otwiera Triple H: „Niestety dziś nie zobaczymy ani The Rocka ani Romana Reignsa. Dostali oni

krótkie wolne, gdyż ta sytuacja wymknęła się spod kontroli, a ja nie pozwolę na takie zachowania

podczas Monday Night RAW. Najpierw Roman Reigns atakuje zawodników i sędziów, potem The

Rock napada na komentatorów. To jest zbyt niebezpieczne nawet jak na WWE, dlatego niestety

musi nam ogłosić, że walka The Rocka przeciwko Romanowi Reignsowi się nie odbędzie. [głośne

buczenie] Wybaczcie mi, rozumiem że możecie być zawiedzeni, ale oni są nieobliczalni. Jeśli

zostaliby zamknięci w Hell in a Cell, to mogłoby się to tragicznie zakończyć. Mój biznes może na

tym bardzo ucierpieć, a nawet upaść- a tego chyba nie chce nikt. Więc wybaczcie, ale do tej walki

nie dojdzie.” Przechodzimy do połowy Raw, gdzie Triple H rozmawia z kimś przez telefon, lecz nagle

wyrywa mu go z ręki… The Rock! Chwycił on Tryplaka za koszulę i powiedział, że radzi mu lepiej

zmienić swoją decyzję. Daje mu czas do końca Raw, w przeciwnym razie pozna definicję

samoańskiej zagłady. I tym sposobem przechodzimy do zakończenia Raw! Main Eventem jest Seth

Rollins vs Rusev, walkę wygrał Seth jednak nie nacieszył się zwycięstwem, gdyż na ring wparował

The Rock! Wykonał on Rollinsowi Rock Bottom, a potem Rusevowi! Triple H wyszedł wystraszony

na rampę i machnął ręką i po chwili wybiegło kilku ochroniarzy. Na pomoc ruszył mu z trybun…

Roman Reigns! Wspólnie zaczęli okładać ochroniarzy, a gdy ich pokonali, to rzucili się na siebie!

Zbiegł się cały roster i zaczął ich rozdzielać, jednak co chwilę jeden z nich się wyrywał atakując

drugiego! W końcu Sheamus biorący udział w rozdzielaniu zaatakował Zyana i efektem domina

wyszedł z tego potężny brawl! Triple H bezradnie i wystraszony patrzył na to z rampy, a z ringu

wyturlał się Roman Reigns i The Rock, którzy zabrali lezące przy gongu pasy WWE Owensa i

Interkontynentalny Ruseva, a gdy podbiegli do nich ochroniarze, to rozbiegli się po trybunach i

uciekli z areny z pasami! Galę kończymy walką całego rosteru w ringu i załamanym Tryplakiem.

RAW (8/8):

Raw ponownie zaczynamy wejściem Triple H’a: „Tydzień temu byliśmy świadkami wymuszenia.

Roman Reigns i The Rock ukradli pasy, wiedząc że w tą niedzielę odbywa się Wrestlemania. Jeśli

myślą, że to mnie zmusi do przywrócenia ich walki do karty, to się grubo mylą. Repliki będą gotowe

już wkrótce, a oni oprócz tego staną przed sądem pod zarzutem kradzieży.” Na ring wkracza Kevin

Owens. „Posłuchaj mnie Hunter. Możesz sobie myśleć, że Wrestlemania obędzie się bez pasów, a

walka o nie będzie jedynie symboliczna, lecz ja nie zgadzam się na to bym wchodził na Największą

ze Scen bez swojego tytułu mistrzowskiego. Wypracowałem ten pas i domagam się go już dziś! Jeśli

nie otrzymam go do zakończenia Raw, to możesz szukać innej walki wieczoru, bo ja odejdę.”

Wybrzmiewa theme Ruseva: „Zgadzam się z moim kolegą po fachu i jeśli myślisz, że ja jako

najwspanialszy mistrz Interkontynentalny wszechczasów i niepokonana superpotęga zgodzę się na

takie rozwiązania i odebranie mi blasku tego tytułu w niedzielę, to jesteś w błędzie. Masz czas do

końca Raw, w przeciwnym razie ja także opuszczę WWE. Doskonale wiemy, że Roman i Rock są w

pobliżu, więc nawet nie próbuj kłamać, że to niemożliwe.”. Mistrzowie podają sobie rękę i

wychodzą z areny, a Triple H załamany patrzy na nich i mówi cicho do mikrofonu: „Dobra, podpiszę

dziś ten cholerny kontrakt…” na co publika reaguje wrzawą. Przechodzimy do głównego segmentu

dzisiejszego Raw, czyli podpisanie kontraktu! Pierwszy na ring wchodzi Triple H, który podaje trzy

warunki: Hell in a Cell nie będzie, bo już za późno na organizację klatki, a drugą zasadą jest to, że

zawodnicy podpiszą klauzulę odpowiedzialności, czyli za wszystko co się stanie odpowiadają oni

sami, a federacja odcina się od działań w tej walce. Trzecim jest to, że wrestlerzy siedzą po

przeciwnych stronach stołu do podpisania kontraktu i związani lewą ręką kajdankami do liny, tak

by nie doszło do incydentów. Pierwszy do ringu wchodzi Roman Reigns z pasem WWE i rzuca go na

stół. Czwórka policjantów stojąca w ringu przypina go kajdankami do liny. „Jak miło Hunter, że się

dogadaliśmy. Nadszedł wreszcie ten piękny moment. Czas podpisania wyroku na The Rocka, czas w

którym zostanie on skompromitowany na oczach całej rodziny. Panie i Panowie, uważnie się

przyglądajcie, bo widzicie historyczny moment. Moment, którego The Rock będzie żałował do

końca życia, które dosyć prawdopodobnie nadejdzie w tą niedzielę. Czy czujesz co Roman Reigns

dla Ciebie gotuje? Możesz dziękować Triple H’owi na kolanach za to, że nie uda mu się już w tak

późnym terminie zmienić planów budowy sceny tak, by mogła zawisnąć klatka Hell in a Cell. Nie

martw się jednak Rocky, znajdę na to sposób. I tutaj mam do Ciebie prośbę Hunter…”. Na arenę

przy ogromnej owacji wkracza The Rock!

Położył on pas Interkontynentalny na stole, więc przyszedł sędzia i zaniósł te pasy na zaplecze, a

policjanci także jego przykuli do lin. „The Rock ma Ci coś do powiedzenia mały gnojku. Po tym co

robiłeś w ostatnich tygodniach zyskujesz miano pretendenta do kary śmierci, a wyrok zostanie

uprawomocniony w tą niedzielę. Zostaniesz ukarany za łzy Twojej matki, za zniesmaczenie

milionów i milionów fanów. Niestety klatka nas nie zaniesie do piekła w niedzielę, ale mam prośbę

do Triple H’a. Napchaj pod ring stos różnych ciekawych przedmiotów, gdyż walka w której

federacja nie ponosi odpowiedzialności za incydenty jest bez dyskwalifikacji, wyliczeń i litości.”

Przerwał mu Roman: „Doskonale o tym wiem, jednak pozwól że wygłoszę prośbę do Dyrekcji.

Wszyscy wiemy, że The Rock tak naprawdę w ogóle nie przejmuje się losem rodziny. Jemu chodzi

tylko o to, aby błyszczeć w świetle reflektorów. On chce poczuć się jak dawniej. Chce znowu

myśleć, że coś sobą reprezentuje. Żyje w swoim wyimaginowanym świecie, w którym Era Attitude

nadal trwa, a on walczy o najwyższe zdobycze. Twój czas dobiegł końca Rocky. Jesteś już

przeszłością, a ja przyszłością. I tu tkwi nasz problem. Nie wiesz kiedy zejść ze sceny. Przez 7 lat

ignorowałeś ten biznes, do powrotu wcale nie zachęciły Cię ringowe zmagania. Vince McMahon

zamachał Ci dolarami przed twarzą, a że jesteś zachłanną dziwką, to przyjąłeś jego propozycję.

Stoczyłeś kilka walk, a gdy Vince zmądrzał i przestał rzucać Ci dolary jak striptizerce w nocnym

klubie to postanowiłeś się obrazić i od WrestleManii 29 nie walczyłeś ile razu. Przyznaj się w końcu:

po co wracasz po trzech latach? Tym razem wiem doskonale, że Vince McMahon nie zapłacił Ci

wielkich sum. Teraz chcesz się nażreć sławy, bo to jest Twoim narkotykiem. Odciąłbyś tępym

nożem własne jaja, aby tylko móc pomachać rękoma do publiki i cieszyć się jak małe dziecko, bo

oni są zaślepieni tak samo jak Ty i zapomnieli że Attitude skończyło się wiele lat temu. Dlatego jeśli

Rock jest prawdziwym wojownikiem to powinien dać radę sobie ze mną. Jednak jeśli jest tylko

laleczką do trzepania kasy i sławy, to nie zasługuje na ten ring. Hunter- domagam się

wprowadzenia do tej walki klauzuli, która w przypadku przegranej The Rocka wymusi na nim

zakończenie kariery i już nigdy nie stoczy on żadnej walki.” Triple H zszokowany spojrzał na

Romana i jego oponent wtrącił się w słowo: „Posłuchaj mnie dupku. Mogę się zgodzić na Twoje

wymagania pod jednym tylko warunkiem. Że ty udowodnisz iż nie jesteś tylko egoistą chcącym na

siebie zwracać uwagę przez prymitywne zagrywki. Mam dla Ciebie propozycję. Ja przyjmuję Twój

postulat, ale mam także swój. Jeżeli przegrasz to dopóki nie pocałujesz mnie przed kamerami w

dupę, nie będziesz miał prawa walczyć o jakikolwiek pas w WWE. Czy jesteś gotowy na

wyzwanie?” Publika skandowała głośne „YES!” więc obaj panowie podpisali kontrakt i zostali

rozkuci kolejno i wyprowadzeni z areny osobnymi wejściami. Show kończy się widokiem HHH

patrzącego na podpisany kontrakt z mieszanymi uczuciami.

WrestleMania 32:

Przed wejściem The Rocka zostało na titatronie wyświetlone promo jego kariery, a on sam wszedł

w otoczeniu kilku policjantów. Ku zaskoczeniu fanów do ringu udał się… trybunami. Po chwili

zgasło światło na stadionie. Reflektor się świecił tylko na rampie, na którą zaczęli wychodzić

mężczyźni w strojach gladiatorów. Ustawili się w dwóch szeregach i patrzyli w stronę wejścia, przez

które wjechał złoty rydwan, na którym stał Roman Reigns w białych szatach i wieńcu z liści

laurowych na głowie. Pokłonili się oni przed nim, a on wykonał gest kciuka w dół i światło zgasło.

Kilka sekund później stał już w normalnym ubraniu i wybrzmiało jego theme, gladiatorzy

odprowadzili rydwan, a on także szedł w obsadzie kilku policjantów. The Rock i Roman Reigns stali

w przeciwnych narożnikach oddzieleni policją, a Tony Chimel ogłosił iż federacja nie ponosi od

teraz odpowiedzialności za czyny w tym ringu. Policjanci ostrożnie odeszli od wrestlerów i razem z

gongiem opuścili oni ring, a The Rock rzucił się wściekle na Romana! Wbił go w narożnik i wykonał

mu niezliczoną ilość chaotycznych ciosów gdzie popadnie. W końcu oderwał się od niego i rzucił go

na środek ringu. Ponownie się na niego rzucił i okładał po głowie. Gdy ochłonął, sędzia sprawdzał

stan Romana, który już krwawił na czole. Gdy podniósł się do pozycji stojącej otrzymał Rock

Bottom! 1…2…kickout! Rock wyszedł z ringu i podniósł płachtę spod której wyjął stół. Rozstawił go

w ringu i przygotował Romka pod Rock Bottom na stolik, lecz Roman się wyrwał i szybko wykonał

Spear! 1…2… kickout! Zdenerwowany Reigns kilkukrotnie uderzył w matę i złapał Rocka w

Headlock. Męczył go tak kilkanaście sekund i postanowił go zakleszczyć między linami. Wyjął kijek

do kendo i uderzał Rocka po brzuchu. Polecił sędziemu, by zapytał go czy ten już chce się poddać.

The Rock oczywiście odmówił i wyplątując się z lin wykonał unik przed kijem i kopnął Romana w

krocze. Zrobił mu Bodyslam i przypina. 1… kickout. Wykręcił mu rękę i kopał w nią sprawiając

ogromny ból. Oparł Romana o pierwszą linę i wszedł na niego gniotąc mu plecy nogami, potem

kilka razy po nich skoczył i wyszedł za ring. Wykonał mocny cios w głowę wiszącą na linie, a potem

wywlekł Reignsa za ring. Wykonał mu DDT na podłogę i oparł o barierki. Chciał zrobić Irish Whip,

jednak Roman wbił mu palec w oko i spoliczkował. Potem wbił palce w drugie oko i chwilowy

oślepiony Rock został wbity w barierki. Roman wykonywał mu Chopy na klatkę piersiową a potem

pociągnął za nogi, przez co Rock się wywrócił i mocno uderzył głową w podłogę. Reigns zapiął mu

Sharpshoter i śmiał się z pokrzywdzonego kuzyna. Gdy Rock leżał na ziemi, Roman lekceważąco

jeździł mu butem po głowie i wykonywał taunt taki sam, jak The Rock przed finiszerem. Jednak

zamiast Rock Bottom sprzedał mu kopniaka w krocze i śmiał się ze zwijającego się z bólu krewnym.

Reigns szykował się na Superman Punch, jednak The Rock złapał go w locie wykonując

Spinebuster! Rocky wściekle patrzył na rywala i cisnął nim z rozbiegu w ringowy titatron, z którego

strzeliły iskry i zgasł! Holy Shit! Ku takim okrzykom fanów Rock pozuje do nich. Roman Reigns leżał

nieprzytomny pod ringiem, a sędzia sprawdzał jego stan. Rock wyrwał oponenta z rąk sędziego i

wturlał go do ringu. Spod ringu wyciągnął krzesło i wsadził je między liny w narożniku. Szykował się

Irish Whip na krzesło, lecz Reigns zablokował chwyt i kopnął Rocka w brzuch a potem wykonał Big

Boota. Roman wszedł na narożnik i wykonał Flying Elbow. 1…2… kickout. Wyciągnął krzesło spod

ringu i zamachnął się na Rocka, lecz ten silnie wyrwał mu obiekt i spojrzał na niego ze wściekłością.

Wystraszony Roman uciekł z ringu i starał się wybiec ze stadionu, lecz w publiczności został

złapany. Rock wykonał mu DDT na podłogę i potem Bulldoga na jedno z krzeseł. Rocky wziął

krzesełko z publiczności i bił nim Romka kilkukrotnie po plecach. Poprowadził go kawałek dalej i

założył mu śmietnik na głowę i tak „ubranego” kuzyna powalił Clotheslinem. Zawlókł rywala do

ringu i założył mu Camel Clutch. Roman jednak po długiej walce wyrwał się z uścisku. Rock chwycił

krzesło leżące w ringu i zamachnął się, jednak Roman uniknął chwytu i wykonał Samoan Drop.

Wziął drugie krzesełko spod ringu i zamachnął się na Rocka, jednak ten wykonał Superkick w to

krzesło i wbiło się ono w głowę Romana. Rock Bottom! 1…2…kickout! Rock wykonuje taunt Reignsa

i wykonuje mu Spear! Jednak Roman przy tej akcji poleciał na sędziego, który padł nieprzytomny i

nie ma kto przypinać! Rocky kilkanaście sekund leżał na kuzynie, wreszcie przybiegł następny

sędzia, ale że od incydentu minęła już prawie minuta to tylko 2 count. Rock wyciąga drugi stół i

wnosi do ringu, lecz przy rozstawianiu otrzymał mocny łokieć w tył głowy od Reignsa. Nowy sędzia

w tym czasie wyszedł na zewnętrzną stronę lin, gdyż musiał przekazać poszkodowanego kolegę do

lekarzy. Roman Reigns wykonuje na Rocku People Elbow! 1..2…3! Jednak nie! Przecież nie ma kto

przypiąć! Roman nie spostrzegł, że odbijając się od liny pchnął sędziego i teraz obaj sędziowie leżą

nieprzytomni za ringiem! Reigns jest załamany i patrzy z bezradnością na lekarzy cucących obu

sędziów. Widząc, że biegnie trzeci sędzi a Roman chwyta krzesełko i rozbiega się, lecz to samo

zrobił The Rock i dochodzi do podwójnego chair stotu w głowę! Rywale leżą nieprzytomni i

zakrwawieni, a sędzia patrzy na to przestraszony. Wybrzmiewa „King of Kings” i przychodzi do

ringu Authority w składzie Triple H, Kane oraz J&J Security. Triple H patrzy na padniętych rywali,

którzy desperacko próbują wstać. Hunter chwyta mikrofon: „Jak widzimy postawa obu

zawodników jest naprawdę heroiczna. Walczyli do ostatków sił, jednak mimo klauzuli niezależności

federacji jestem zmuszony przerwać ten pojedynek. Jest mi bardzo przykro, życzę jednak udanej

zabawy, gdyż za chwilę…” Rock Bottom! The Rock krzyknął do COO, że tak się to nie skończy.

Jednak nagle Kane wykonał mu za karę Chokeslam na stół! Romanowi udało się wstać i powiedział

coś do J&J, podnieśli oni Rocka i razem z Reignsem wykonali Shieldowy Triple Powerbomb na

kolejny stół stojący obok! Roman przypina! 1…2…3! Zwycięstwo!

Zwycięzca walki:

Roman Reigns (pin)- 33:51

Po ogłoszeniu werdyktu ludzie Dyrekcji pomogli wstać Romanowi i oparli go o narożnik gratulując

mu zwycięstwa. Chwilę potem podniósł się także Triple H, który spojrzał wściekle na Rocka i

wykonał mu Pedigree. Podał on dłoń Romanowi i wygląda na to że mamy dwa szokujące

wydarzenia jednego wieczoru: The Rock zakończył karierę, a Roman Reigns jest nowym członkiem

Authority i to raczej nieplanowanym, bardziej wpłynął na to atak The Rocka. Wybuchły fajerwerki,

a fani kwitowali ogromnym buczeniem opuszczającego arenę zwycięzcę pojedynku. Zaraz po tym

absolutnymi resztkami sił podniósł się The Rock. Patrzył załamany na publiczność, lecz fani

krzykami „Thank you Rocky” dodali mu odrobinkę otuchy i The Rock powoli opuszczał arenę z

wielkimi owacjami.

Całość od momentu proma walki do wyjścia The Rocka zajęła godzinę czasu.

PROLOG

The Rock na Raw po WrestleManii 32 wraz z Undertakerem i Stingiem (wygrał Sting) wzięli udział w

uroczystości zakończenia ich karier. Seth Rollins po zaciętej walce z Owensem zdobył tytuł WWE,

Rusev swój obronił przeciwko Ortonowi, a Ambrose niestety przegrał Fatal 4 Way o pas US. Co do

Romana Reignsa to jako członek Authority zawalczy na Extreme Rules z debiutującym dzień po WM

Samoa Joe.

646066133574871cb9b908.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BartKowSky

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...