Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - lipiec 2015

Wrestlerem lipca zostać powinien/powinna/powinni:  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca zostać powinien/powinna/powinni:

• Finn Balor
      7
    • John Cena
      1
    • Cesaro
      8
    • Ethan Carter III
      21
    • Roderick Strong
      2
    • Pentagon Jr
      4
    • Kazuchika Okada
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Finn Balor (WWE) - Podczas specjalnego house show w Japonii (Beast in the East), Finn pokonał ówczesnego mistrza NXT, Kevina Owensa. Demon Balora pozostał niepokonany.

John Cena (WWE) - Wszyscy zwiastowali mu porażkę z Owensem, podczas gdy Cena nie tylko wygrał walkę, ale i ustawił się na pozycji pretendenta do głównego pasa federacji.

Cesaro (WWE) - Pozwolili nam zapomnieć. Pozwolili nam się pogodzić z tym, że nigdy nie osiągnie szczytu w WWE. W lipcu nadzieja wróciła. Dla Szwajcara - mimo braku wielkich zwycięstw - był to przełomowy miesiąc, w którym coraz odważniej mówi się o dużym pushu. Częstsze występy w TV są tego zwiastunem.

Ethan Carter III (TNA) - TNA is EC3. Niepodzielnie rządzi i dzieli na każdym Impactcie. Pokonał Kurta Angle, szybko umocnił swoją pozycję promami, a następny pretendent wydaje się tylko małą przeszkodą na drodze do długiego title-runu. Trouble, Trouble, Trouble.

Roderick Strong (ROH) - Wycisnął maksimum z mistrza. Dla wielu walka roku, dla innych bardzo dobry Main Event PPV. Nie często w dzisiejszym wrestlingu dochodzi do sytuacji, gdzie wykorzystany zostaje pełny limit czasu. Remis promuje pretendenta przed rewanżem. Jest w stanie zgarnąć złoto?

Pentagon Jr (LU) - Aktywna połowa najatrakcyjniejszego programu w Lucha Underground, a może nawet i w wrestlingowym miesiącu. Pentagon Jr vs Vampiro na Ultima Lucha.

Kazuchika Okada (NJPW) – Długa pogoń za pasem IWGP Heavyweight zakończyła się sukcesem. Okada udanie zrewanżował się AJ Stylesowi na Dominiom i ponownie sięgnął po najcenniejszy tytuł w New Japan.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• marcel

2

• Icon

2

• N!KO

1

• aRo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   414
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie EC3 zasłużył na tytuł i w TNA i w naszym głosowaniu. Długo czekał na swój run oby dał nam dużo pociechy.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Styl:  Klasyczny

Ciężki wybór, dość wyrównany był ten miesiąc. Rozmyślałem długo nad Finem i Okadą, ostatecznie uznałem że zdobycie głównego pasa NJPW po tak długim feudzie jest ważniejsze więc na mój głos zasłużył Kazuchika.
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

• Reputacja:   1

Jak dla mnie EC3 zasłużył na tytuł i w TNA i w naszym głosowaniu. Długo czekał na swój run oby dał nam dużo pociechy.

Podbijam. Ethan trzyma poziom od początku swojej postaci, co jest bardzo rzadkie w wrestlingu. Do tej pory nie wiem, czy to kunszt ex-Batemana, czy miałkość reszty rosteru, a dokładnie znacznej większości, co nie zmienia faktu, że lipiec należał do niego. Strong mocna walka, ale za mało. Cena pretendentem, ale to już było. Cesaro i push? Been there, done that. Balor mi gdzieś zniknął po zwycięstwie. Niby był, ale bez emocji. Pentagon dawał radę, i gdyby mógł dzielić tę nominację z Vampiro, to pewnie bym poszedł za nimi.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Tygodniówki są lepsze i gorsze, ale jedna osoba zawsze liczy się do plusów. Jak Heyman w WWE. Nie porównuję ich skilli na majku, oczywiście :P EC3

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   1

Derrick Bateman, bo gość zasługuje jak nikt inny.

Głos leci na Pentagon Jr, kawał złego skurwiela. Akurat wkręciłem się w LU olewając nieco WWE, a feud z Vampiro to chyba najjaśniejszy punkt programu. Zastanawiałem się trochę nad Ceną i trochę nad Cesaro, ale w tym miesiącu lecą jedynie małe plusiki na konto obydwu. Przyznam, że głos dla luchadora to generalnie taki głos dla LU i wspomnianego story. Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

Do EC3 długo nie mogłem się przekonać, przyznaję jednak, że facet robi taką robotę, że tytuł należy mu się jak psu zupa. Tylko czekać, aż TNA to zje... zepsuje :twisted:

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Nie oglądam TNA, bo to "parodia wrestlingu bardziej niż pełnoprawna federacja" (dzięki M2H za ten tekst, jesteś wielki), ale Ethan za sam gimmick i (zwłaszcza) to jak go odgrywa powinien w końcu wygrać Wrestlera Miesiąca. Notabene, byłoby to największe zwycięstwo w jego karierze, tuż przed TNA Title. Może nawet nie tuż..

55958154548bf5ee036ee.jpg

Krótko: EC3 za zdobycie tytułu.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Reputacja:   375

W końcu, z czystym sumieniem, mogę zagłosować na kogoś z TNA. Głos na ECIII, który mocno zdominował Dixieland, zdobył Złoto i cały czas trzyma solidny poziom swojej postaci, stając się jednym z najjaśniejszych punktów Fedki Dixie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ten miesiąc był dosyć wyrównany jeśli chodzi o kandydatów do tej nagrody i ja jestem skłonny zagłosować na ECIII, ponieważ w końcu osiągnął szczyt w TNA i zalicza cały czas bardzo dobre występy.

Głos już dawno oddany na John Cena bo szkoda mi go było z tym nosem

Długa pogoń za pasem IWGP Heavyweight zakończyła się sukcesem. Okada udanie zrewanżował się AJ Stylesowi na Dominiom i ponownie sięgnął po najcenniejszy tytuł w New Japan.

Dodać należy iż ów pojedynek stał na naprawdę znakomitym poziomie.

Głos na Okadę.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg