Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PRO ERA- GOLDEN YEARZ OF WWE - WWE NOWEJ GENERACJI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

PRO ERA - WWE NOWEJ GENERACJI

Witam, moje Diary będzie skupiało się na pisaniu scenariuszu gal RAW, SmackDown! Oraz gal PPV. Rostery oraz nazwy tygodniówek, czy to PPV będą jak w WWE, lecz możliwe jest ich mieszanie. Wracam do starych dobrych czasów, gdzie z zaciekawieniem oglądało się zarówno RAW jak i SmackDown, więc pierwszą zmianką jeżeli chodzi o obecną politykę WWE jest wprowadzenie pasa WHC, Draft będzie przebiegał raz w „kalendarzowym roku WWE”, dywizja tag-team powróci do życia, pas IC oraz USA będzie typowym pasem MID-CARD lub UPPER-MIDCARD, jak wiadomo będzie miał swoje wzloty i upadki. Scenariusze będą oryginalne, tak jak ja to widzę, więc nie chciałbym problemów o to, że np. Jan Kowalski zdobył WHC, a przecież jest w rzeczywistości nikim. Tutaj ja będę kreował przyszłych mistrzów. Wszystko będzie się bardzo radykalnie i bezkompromisowo trzymało „kupy”. Tygodniówki będą dodawane w zależności od czasu, minimum 2 w tygodniu. Całe Diary rozpoczniemy na RAW, dzień po Royal Rumble!

RAW:

- Adrian Neville

- Bray Wyatt

- Brock lesnar

- CM Punk

-Cody Rhodes

- Damian Sandow

- The Rock

-Dean Ambrose

-Dolph Ziggler

-Heath Slater

-Goldust

- Jey Uso

- Jimmy Uso

-John Cena

- Luke Gallows

-Matt Hardy

- MVP

- Luke Harper

- Curtis Axel

- The Miz

-Primo

- R-Truth

-Rusev

-Roman Reigns

-Sin Cara

- Seth Rollins

- Sting

- Ted DiBiase

- Zack Ryder

SmackDown!

- Alberto Del Rio

- Batista

- Big E

- Bo Dallas

- Big Show

-Christian

- Chris Jericho

- Daniel Bryan

-Darren Young

-Drew McIntyre

- Edge

- Eric Rowan

-Fandango

-Jack Swagger

- John Morrison

-Joey Mercury

- Hornswoggle

- Kane

- Kevin Owens

- Kofi Kingston

- Kurt Angle

- mark Henry

- Randy Orton

-Rey Mysterio

-Ryback

-Sheamus

- Titus O’Neil

- Triple H

- Undertaker

-Wade Barrett

Tag-Teamy/Stajnie

The Shield (Dean Ambrose, Roman Reigns)

Straight Edge Society (CM Punk, Luke Gallows, Joey Mercury)

The New Day (Xavier Woods, Big E, Kofi Kingston)

Rated RKO (Randy Orton, Edge)

New DX (Triple H, Seth Rollins, Kevin Owens, Christian, Batista)

Woo-Woo-Woo Bruhs (Zack Ryder, Adrian Neville)

The Wyatt (Luke Harper, Eric Rowan)

Gold-Money-Gang (Cody Rhodes, Ted DiBiase, Goldust)

Mistrzowie

WWE CHAMPION: Dolph Ziggler

WHC: Rey Mysterio

UNITED STATES CHAMPION: John Cena

Intercontinental Champion: Chris Jericho

Tag-Team Champion: Kevin Owens & Christian

Royal Rumble Winner: Christian

Staff

GM RAW: Stone Cold Steve Austin

GM SmackDown!: Teddy Long

Komentatorzy RAW: Jerry "THE KING" Lawler, Michael Cole

Komentatorzy SmackDown!: Booker T, JBL

Backstage: Josh Matthews, Rennee Young

Gale PPV:

25.01.15r. - Royal Rumble

22.02.15r. - Elimination Chamber

05.04.15r. - WrestleMania

26.04.15r. - Extreme Rules

31.05.15r. - Judgement Day

21.06.15r. - Capitol Punishment

19.07.15r. - Money in the Bank

23.08.15r. - SUMMERSLAM

27.09.15r. - Night of Champions

18.10.15r. - Hell in a cell

22.11.15r. - Survivor Series

27.12.15r. - Tables Ladders and Chairs

26.01.15r., Monday Night Raw - Brooklyn NY

images?q=tbn:ANd9GcQK7zv5s6TVXxWbOhYHjlmPHn8t7cHv1TGdZAhvxbcXkqslFqZt

Gasną światła, rozbrzmiał oficjalny Theme Song czerwonej tygodniówki, kamera zostaje skierowana na lożę komentatorów i głos zabiera Jerry Lawler

http://media.insidepulse.com/zones/wrestling/uploads/2013/10/jerry-lawler.jpg

Jerry Lawler: Witamy na Monday Night Raw w Brooklynie! Wczoraj byliśmy świadkami pierwszego jakże emocjonalnego PPV w tym roku, w skrócie przypomnijmy rezultaty wczorajszych walk!

- United States Championship match: John Cena[C] def. Rusev

- Tag-Team Championship match: Kevin Owens & Batista def. [C] The Shield

- Normal Match: Bray Wyatt def. Kane by DQ ( Bray Wyatt wykonał Sister Abigail, po czym na arenie zgasło światło, pojawił się Undertaker, który wykonał Chokeslam na Bray'u, a następnie Tombstone

- Intercontinental Championsip match: Chris Jericho [C] def. Wade Barrett

WWE CHAMPIONSHIP MATCH: Dolph Ziggler [C] def. Seth Rollins by DQ (Ziggler został zaatakowany przez Mr. Money in the Bank Drew McIntyre'a, jednak nie użył kontraktu, ponieważ nadział się na Curb stomp. Po walce New DX obiło Szkota, całość zakończyło Pedigree wykonane przez Triple H na stół komentatorski

- Royal Rumble Match for #1 Contender to Main Event at WM: Christian

To była niesamowita gala pełna emocji, co myślisz Michael?

Michael Cole: W pełni się z Tobą zgadzam Jerry. Wczorajsze Royal Rumble było fantastyczne! Najbardziej zaciekawił mnie powrót Umarlaka! Mam nadzieję, że dziś się wszystko wyjaśni!

Jerry Lawler: Również mam taką nadzieję, spójrz dzisiejszą galę rozpocznie Mistrz WWE - Dolph Ziggler!

I'm here to show the world, I'm here to show the world

http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2013/056/c/6/wwe_dolph_ziggler_with_new_wwe_championship_2013_by_htn4ever-d5w6x3w.png

Przez stage przechodzi Dolph Ziggler, dumnie chełpiąc się obroną pasa WWE. W ręku trzyma mikrofon, wchodzi do ringu, uśmiecha się i zaczyna mówić

Dolph Ziggler: Wczorajsza noc była pełna wrażeń, zgadzacie się? Jestem człowiekiem, który mimo przeciwności losu wciąż jest mistrzem W-W-E! Zeszłej nocy zwyciężyłem przez DQ . Nie, to nie jest powód do dumy! Gdy wykonałem już Zig-Zag temu nieudacznikowi Sethowi ni stąd ni zowąd pojawił się "Pan" Money in the bank - McIntyre. Drew chciał wykorzystać sytuację w jakiej się znajdowałem, chciał wykorzystać prawo do walki, jednak prawdziwi wojownicy tak nie robią, prawdziwi wojownicy nie psują walki roku! Prawdziwi wojownicy gdy mają szansę wykorzystują ją FAIR-PLAY, prawdziwi wojownicy... nie nazywają się Drew McIntyre

Wypowiedź pozera zostaje przerwana, słyszymy muzykę DX! Na stage wychodzi Triple H wraz z Sethem Rollinsem, Kevinem Owensem i Batistą.

Triple H: Ziggler, Ziggler, Ziggler... Kim Ty jesteś żeby nazywać nieudacznikiem jedną z najwybitniejszych postaci młodego pokolenia, Setha Rollinsa Ten młody, uzdolniony zawodnik na Royal Rumble nie zdobył pasa WWE tylko i wyłącznie dlatego, że Pan Pozer, człowiek który miał styczność fizyczną z Vickie Guerrero wygrał przez DQ z powodu ataku McIntyre'a.[/b]

Wtrąca się Seth Rollins, na arenie zastała cisza, jednak gdy chciał otworzyć usta wszyscy zaczęli buczeć i tak kilka razy, co wyprowadziło z równowagi byłego pretendenta.

Seth Rollins: Ziggler, mam tego dość. Podobno uważasz się za mężczyznę? Wszyscy dobrze wiedzą, że mimo wykonania Twojej "akcji kończącej" nie zakoćzyłbyś tej walki, wszyscy wiedzą, że to mi należy się pas WWE. To ja jestem PRZYSZŁOŚCIĄ tej organizacji, to ja i mój skład niszczymy wszystko i wszystkich w WWE. To ja niebawem zostanę członkiem drużyny, która będzie miała wszystkie tytuły w WWE!

Ziggler zaczął się śmiać, co przerwało Rollinsowi wypowiedź

Dolph Ziggler: Zamknij się, rozśmieszyłeś mnie przeokrutnie To ja sam jeden stanąłem do walki przez długie tygodnie z całym DX. To ja sam jeden bronie tytuł mistrzowski od SummerSlam, to ja sam jeden wyprzedze wszystkich rywali i będę miał najdłuższy reign z pasem. Nikt nie jest jak ja, Show-Off, Dolph Ziggler. Jesteście nie nie znaczącą bandą, która nie potrafi sobie poradzić w złasnymi problemami. Przegrałeś Seth i w komorze eliminacji na Elimination Chamber nie wystąpisz, nie zgodzę się na to, ponieważ to ja jestem mistrzem WWE!

Do ringu podbiegł i wszedł Seth Rollins

Seth Rollins: Może i jesteś mistrzem WWE, a WWE potrzebuje prawdziwej, męskiej twarzy tej organizacji, a nie ulizanego pozera, który ciągle się przechwala, że broni tytułu od SummerSlam. Zrobię wszystko by znaleźć się w komorze eliminacji w lutym i skopac dupę 6ściu zawodnikom w tym Tobie i zgarnąć tytuł MISTRZA WWE!

Dolph Ziggler: Możesz pomarzyć, zapomnij, nie dostaniesz drugiej szansy, przegrałeś ją...

Na arenie rozbrzmiał dźwięk stłuczonego szkła, to zwiastuje tylko jedno - generalny manager RAW "Stone Cold" Steve Austin wchodzi na rampę i zmierza do ringu, w ręku trzyma mikrofon.

Stone Cold: Seth ja mam troszkę na pieńku z Tobą i Twoją grupą, więc już w tej chwili proszę resztę tego bydła o opuszczenie rampy! A co do Ciebie to powiem, tak. Trochę racji masz, że przegrałeś nieuczciwie, a ja jako jedyny sprawiedliwy dam Ci szansę... Wypowiedź przerwał Dolph Ziggler

Dolph Ziggler: Steve, jak to? Przecież on i tak nie zasłużył!

Seth Rollins: Zamknij się frajerze! Idź dupę lizać, gdzie indziej!

Na twarzy Steve'a można było dostrzec, iż jest już zdenerwowany bezsensownymi przepychankami obu zawodników.

Stone Cold: Ziggler jeszcze raz mi przerwiesz, a pokażę Ci jak łatwo jest ten tytuł stracić A Ty Seth nie myśl, że lubie lizusów i ktoś może się mi podlizać. Wracając Rollins. Dam Ci szansę... ale nie za darmo. Na następnym RAW zmierzyć się w pojedynku 3 rywali o miejsce w komorze eliminacji. A Twoimi rywalami będą Mr. Money in the Bank Drew McIntyre oraz ten Pan.

Well It's the Big Show, It's a big bad show tonight[

Reprezentant SmackDown! wyszedł tylko na stage, uśmiechnął się i odszedł.

Po opuszczenie rampy przez Olbrzymy Ziggler wykorzystał nieuwagę Rollinsa i... mamy Zig-Zag! I takim oto widokiem kończymy segment, a na telebimie wyświetlane są reklamy przyszłej gali - Elimination Chamber

images?q=tbn:ANd9GcTN8i0t32hGd8BG3tkBPULw3TsiQvJ-w-1QEDz1UylDqVqThFAYhA%20http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/3198_Cody_Rhodes.jpg

Normal Match: R-Truth vs Cody Rhodes

Rozbrzmiał theme song R-Truth'a, Cody już cierpliwie czeka w ringu na swojego rywala, a ten tradycyjnie tanecznym krokiem wchodzi do ringu, po chwili krzyczy Brooklyn w stanie NY, Wassup?! i rozbrzmiewa gong

Pojedynek rozpoczął klincz, obaj rywale nie raz ze sobą już walczyli, ale wciąż potrzebują chwili na zmierzenie sił na zamiary. Head-lock założony na Rhodesie, lecz ten odbija się od lin zrzuca Trutha, ale nadziewa się na Shoulder block! R-Truth idzie za ciosem, podnosi Dashing One'a i wykonuje silny suplex w tył, po czym odbija się od lin i elbow drop! Raper ma kontrolę w ringu, kilka ciosów kopnięć na brzuch, ale syn Dusty'ego chwyta nogę i wykonuje silny Clothsline, odbija się od lin i shoulder block, kolejny shoulder block - Cody zachowuje się jak John Cena! Wyniesienie i mamy Body Slam, będzie pinfall! 1,2... Nic z tego. Rhodes jak za czasów Legacy krąży przy ofiarze jak sęp i obkopuje kończyny oponenta. Wychodzi na narożnik, szykuje się chyba cross-body, jednak Truth zauważa lecącego rywala i wykonuje drop kick. Oboje leżą, jednak tym który szybciej doszedł do siebie jest czarnoskóry zawodnik. Odbicie od lin i próba wykonania Leg Dropu, lecz Rhodes odsuwa się po czym wykonuje DDT! Pinfall - 1...2... Nic z tego! Będzie próba Cross-Rhodes, jednak nic z tego facebuster, Killings wykonuje Scissors kick, co?! Nie trafia i mamy odbicie od drugiej liny i kopnięcie w głowe, po czym szybkie wyniesienie i Cross-Rhodes! 1,2,3...

The winner via pinfall: Cody Rhodes

_____________________________________________________________________________________

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1315/Josh_Mathews_3_CutOut_Jess-x.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_7.jpg

Na telebimie widzimy backstage, a na nim Josh Matthews, którego gościem jest US Champion - John Cena

Josh Matthews: Cześć John! Wczoraj na Royal Rumble pokonałeś Ruseva, broniąc tytuł mistrza Stanów Zjednoczonych, jednak w Royal Rumble matchu odpadłeś jako 3 osoba, a zostałeś wyeliminowany przez.. The Miza! Mizanin po gali oświadczył, że tytuł, który nosisz na barkach nie należy się takim, przepraszam za określenie mięczakom jak Ty i oznajmił Ci abyś miał się na baczności, bo ma chrapkę na ten tytuł, co o tym powiesz?

John Cena: Nie muszę o tym nic mówić, Miz jest zakompleksionym zerem, który od 3 lat w WWE nie miał nic. Nie uważam go za wybitnego zawodnika, który będzie mógł zagrozić mi i niech wie, że walki o ten pas nie dostanie. Wczoraj pokonałem Ruseva, dziś w tag-teamie z mistrzem WWE zmierzymy się z Rusev'em i tym leszczem. Skopiemy dupę tym byłym pretendentom i pokażemy po raz kolejny, że mistrzowie są tutaj! (wskazał na serce)

Josh matthews: Mocne słowa John! Mam nadzieję, że się nie przejedziesz, bo wiesz, że Miz i Rusev są bardzo przebiegli!

John Cena: To nic, my jesteśmy mistrzami. Idę się przygotowac do pojedynku, żegnaj...

Cena odszedł, a mina Josha była lekko zmieszana

http://www.owf.pun.pl/_fora/owf/avatars/7.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_37.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/7699Roman_Reigns_cutout_by_Crank.jpg%20 http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/3503_Dean_Ambrose.jpg

WWE TAG-TEAM NORMAL MATCH FOR #1 CONTENDERS FOR T-T CHAMPIONSHIP: Rated RKO vs The Shield

Na arenie rozbrzmiała muzyka The Shield, Ci jak zwykle wchodzą do ringu przez trybunę z fanami. Team Rated RKO w pełne gotowości stoją w ringu i rozmawiają, prawdopodobnie o taktyce na dzisiejszy pojedynek, gdyż nie jest im do śmiechu. Rozbrzmiał gong

[...] Sytuacja w ringu wydaję się być opanowana przez drużynę Tarczy. Dean Ambrose w swoim narożniku obkopuje Edge'a, który wygląda na na prawdę mocno obitego. Zmiana z Romanem, jednak Dean nie opuszcza ringu, podtrzymuje Manipulatora, by kolega z drużyny po odbiciu od lin wykonał Clothsline! Reigns idzie za ciosem wynosi i body slam! Kolejny Body Slam, silne kopnięcie w brzuch i momentalnie wykonany suplex... Pinfal 1...2... Edge jest jeszcze w stanie by walczyć. Członek Tarczy uderza pięścią w matę i czeka by wykonać Super Man Punch, jednak Oportunista unika uderzenia, chwyta z tyłu za głowę i wykonuje dobrze znany przez jego fanów Neckbreaker! Oboje jednak leżą na środku ringu, powoli czołgając się do narożnika... Jest zmiana i to po obu stronach! Orton wśiekle rzuca się na Ambrose'a, seria silnych uderzeń, kilka kopnięć w żebra i brzuch, odbicie od lin i Clothsline, kolejny i kolejny! Żmija idzie za ciosem, Irish Wip i Samoan drop! Dean zsuwa się pod liny, ale Viper nie ustępuje kopnięcie w żebra i DDT z drugiej liny! Sygnalizowane jest RKO! Randall odwraca się, gdyż zauważył coś z boku i inkasuje potężny Super Man Punch! Będzie po wszystkim, ale wtrąca się Edge wykonujący Spear! Oportunista już wiem, że to koniec, wystarczy doczołgać Ortona do zmiana, jednak odwraca się i... Dirty Deeds! Jednak Orton powoli dochodzi do siebie i mamy RKO! To będzie koniec, to będzie koniec tej walki! Pinfall 1,2,3....

Orton podnosi Edge'a i świętują zwycięstwo. Wydawało się, że już opuszczą ring, gdy nagle tylko gestem doszli do porozumienia. Wracają po członków Tarczy. Widzimy wstającego Reignsa, który inkasuje RKO oraz Spear dla Deana Ambrose'a! Oportunista i Viper pokazuje, że są w świetnej formie i dywizja Tag-Team musi mieć się na baczności

The Winners and #1 contenders for T-T CHAMPIONSHIP: Rated RKO via pinfall

Jerry Lawler: Niesamowity pojedynek pełen zwrotów akcji, nie sądzisz Michael? Myślę, że Rated RKO są gotowi by stawić czoła i odebrać tytuły mistrzowskie, widać że świetnie się rozumieją w ringu!

Michael Cole: Masz rację Jerry. Obaj Panowie genialnie współpracują ze sobą I niszczą dywizję T-T. Nie widzieliśmy jednak jeszcze ich konfrontacji z mistrzami! Kto wie jakie będą tego skutki!

Jerry Lawler: Zdecydowanie tak przyjacielu! Jednak spójrzmy na arenę. Zmierza na nią sam Mr. Money in the bank – Drew McIntyre.

Michael Cole: Tak, spójrzmy co ma do powiedzenie po wczorajszej gali oraz dzisiejszych słowach mistrza WWE, Rollinsa i GMa RAW!

http://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2015/05/drewmcintyre-drewgalloway13-1431176270-2366700.jpg

W ringu stoi już uśmiechnięty Drew McIntyre, który w spokoju idzie jeszcze po krzesełko, rozkłada je i zaczyna mówić

Drew McIntyre: Wczoraj Wczoraj postanowiłem tylko i wyłącznie nastraszyć naszego nieudolnego mistrza Show-Offa. Chodziło mi tylko o to by pozer wiedział, że pas który nosi może zmienić właściciela. Nic osobistego Dolph, po prostu zniszczę każdego, który będzie reprezentował ten tytuł. Walizka ma ważność jeszcze tylko 2 miesięcy. Sam Vince rozmawiał ze mną i powiedział, że już na tej WM obejrzymy walkę o walizkę Money in the Bank. Mój czas nadchodzi, czas Wybrańca w końcu nastaje. Chcę oznajmić przyszłemu, obecnemu czy jak tam sobie nazywacie posiadacza pasa WWE, że to ja będę mistrzem. Choć… Nie musze wykorzystywać walizki Przecież pachołek Vince’a – Steve Austin, który między Bogiem a prawdą nic nie może mi zrobić, bo zostanie zwolniony ustanowił walkę na przyszłym RAW o miejsce w Elimination Chamber matchu. Seth Rollins? Czarny blondynek, który ciągle mówi, że wszystko mu się należy, a tak naprawdę jest nikim. Big Show? Przerośnięty staruch z nadwagą, który nie może zagrozić… Wybrańcowi Niejeden zawodnik w szatni z zazdrością spogląda na mnie kiedy przechodzę przez backstage, ale… Czemu tu się dziwić? Wspaniale walczę, wyglądam, posiadam kontrakt na walkę o dowolny pas, który tylko wybiorę, Vince uczynił mnie swoim Wybrańcem… Czego chcieć więcej? Nie wiem, czy mogę cokolwiek więcej tutaj osiągnąć

Well It’s the Big Show…

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/20120521_nwo_cena_bigshow.png

Rozbrzmiała muzyka Olbrzyma, ten wychodzi na stage z mikrofonem i wolnym krokiem z uśmiechem na twarzy wychodzi do ringu. Publiczności się to podoba, a ten sam podchodzi do małego chłopca, ściąga ze swojej głowy czapkę, którą zwykł nosić i mu ją podarował. Po schodach wszedł do ringu, stanął naprzeciwko Szkota, delikatnie się uśmiechnął i zaczął mówić.

Big Show: Cholera, Drew. Przez chwile nie mogłem uwierzyć, że masz tak niewyparzoną gębę. Chyba najwyższa pora by Cię trochę ukrócić śmieszna kruszynko. Czas by otyły emeryt pokazał Ci, gdzie kończą Ci, którzy mówią za dużo i próbują obrazić osobę, która robi Wielkie Show, jak ja.

Drew McIntyre: Jesteś śmieszny…

Zdenerwowany Big Show postanowił dać upust swojej złości i wymierzył rywalowi potężny K.O Punch. Rozejrzał się po ringu i zobaczył krzesełko, zostawił je rozłożone! Wyniósł nieprzytomnego Wybrańca i wykonał Chokeslam, po czym mruknął pod nosem, że nikt nie ma prawa obrażać tak zasłużonego człowieka jakim jest sam Big Show.

Michael Cole: Wow! Big Show naprawdę się zdenerwował! Strach pomyśleć co by było gdyby puściły mu nerwy jak w pamiętnym pojedynku z Markiem Henrym na NoC! Drew dzisiaj powiedział zbyt dużo, Show pokazał klasę.

Jerry Lawler: Zdecydowanie tak… Drew powinien trochę przystopować, bo Show wyśle go do szpitala do czasu WrestleManii i ten nie zdąży wykorzystać kontraktu. Tymczasem przenieśmy się do ringu, gdzie już trwa walka CM Punka z Tedem DiBiase!

http://orig03.deviantart.net/dfc4/f/2012/046/f/9/cm_punk_by_mrigfx-d4pv50h.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/888/Ted_DiBiase_JR_13.jpg

Normal Match for Elimination Chamber match: CM Punk vs Ted DiBiase

[…] Walka trwa około 3 minuty. CM Punk nie miał na razie większych problemów ze swoim przeciwnikiem. Obecnie ma Syna Million Dollar Mana w klinczu i wykonuję serie kopnięć w stylu Muay-Thai w klatkę piersiową po czym silnym Irish Wip wbija go w narożnik, rozbiega się i mamy running knee kick z połączeniem ze wspaniałym Bulldogiem! Punk jednak nie kwapi się do przypięcia, wychodzi na narożnik, rozkłada ręce niczym Savage i mamy flying elbow drop! Błyskawicznie podnosi się z ziemi, wynosi na barki Teda i mamy Go To Sleep! Niesamowicie krótka i jednostronna walka! Mamy pinfall, który wydaje się być tylko formalnością. 1,2,3…

Punk wychodzi na narożnik i z kamienną miną podnosi rękę w geście zwycięstwa. Fani zgromadzeni na hali szaleją!

Jerry Lawler: Dammit, Michael! Punk pokazuje, że jest gotów na klatkę i widać, że ma chrapkę na tytuł WWE!

Cole nie zdołał odpowiedzieć, gdyż kamera przeniosła się na ring, gdzie punk wyniósł po raz kolejny Teda aplikując mu GTS, następnie zapiął Anaconda Vise, a ten stracił przytomność. Przy ringu nagle znaleźli się członkowie grupy Punka - S.E.S. Gallows wykonał potężny powerbomb, a Mercury wykonał 450 splash. Punk biorąc mikrofon krzyknął tylko: I'll the champ, it's my destiny.

http://www.wrestlingrumors.net/wp-content/uploads/2013/06/christian.png

Gromkie brawa rozległy się na trybunach ze strony starszych fanów, natomiast młodsi próbują buczeniem zagłuszyć oklaski. The Royal Rumble Winner, Captain Charisma - Christian sto w ringu, odbija się z liny do liny, krzycząc "Bójcie się mistrzowie, Kapitan Charyzma nadchodzi po tytuł

Christian: Kapitan Charyzma - Przedstawiciel DX Wielokrotny mistrz tej organizacji, w pełni zasłużony zwycięzca Royal Rumble Matchu Bijcie brawa, róbcie ukłony w stronę przyszłego mistrza tej organizacji Wiele słów padło na dzisiejszym RAW, wiele jednak zostało rzuconych na wiatr. Wielu już mówiło o tym jak to zdobędą tytuły, sygnalizowali coś mistrzom, ale prawda jest jedna i jakże bolesna. Tylko C H R I S T I A N jest w stanie to osiągnąć. Jestem chodzącą Charyzmą, od wielu lat WWE uważa mnie za ikonę tej federacji, zdobyłem wiele, jednak... Ostatni raz pas mistrza świata wagi ciężkiej zdobyłem równo rok temu, pokonując Randy'ego Ortona Jednak straciłem go miesiąc później na SummerSlam. W naszej organizacji są dwie największe gale WrestleMania oraz The Biggest Event of Summer - SummerSlam! W kwietniu wszystko zrekompensuje. Możecie mi wierzyć lub nie, ale obecnym celem Christiana jest zdobycie pasa WHC! Rey, Twój reign z pasem trwa zdecydowanie za krótko i wiedz, że na WM32 odbiorę Ci to, co najlepiej wygląda na barkach Kapitana Charyzmy!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/raw_999_photo_044.png

Booyaka, Booyaka, 619...

Na arenie rozbrzmiał okropny ryk, fani skandowali Rey, 619, Rey Mysterio is the WHC. Luchador żywioło wbiegł do ringu, jednak nie zrobił nic ku uciesze i fanów i nie dał żadnemu dzieciakowi maski. Wziął mikrofon i z lekką nutą ironii zaczął mówić.

Rey Mysterio: Christian. Jesteśmy na RAW, nie SmackDown! i tylko dlatego nie skopie Ci tego Twojego pewnego siebie dupska . Jestem Luchadorem, stuprocentowym mężczyzną i nie bałem się największych w tej organizacji, a mam się bać Ciebie? Nie jesteś już tak dynamiczny i efektywny. DX Cię zniszczyło. Jesteś tylko pionkiem w tej układance. Triple H od długiego czasu chcę przejąć władzę w organizacji, a Ty posłużysz mu jako narzędzie, a potem zostaniesz opluty. Chcesz walki an WrestleManii? Dostaniesz ją, bo musisz być pewien, że na Elimination Chamber obronie swój tytuł! Odebrałem go z rąk Wielkiego Czerwonego Potwora i nie pozwolę sobie odebrać. Nic nie stanie mi na drodze!

Christian: Heh, przyznam że lekko mnie rozśmieszyłeś swoim gaworzeniem gnojku. Uciekaj w podskokach z tego ringu, bo zabierasz mi czas antenowy. Przez Ciebie nie zdążyłem powiedzieć wszystkiego, co miałem do pokazania! Jesteś nikim....

Mysterio nie wytrzymał, wykonał silny Dropkick, następnie Hurricanrane, która skierowała Christiana na drugą linę, rozpęd... mamy 6-1-9!! Rey idzie za ciosem wskakuje na trzecią linę i... splash! Po wszystkim dekoncentruje go jednak muzyka DX, do ringu wbiega mistrz Tag-Team - Kevin Owens. Mysterio próbuje wykonać Missle Dropkick, jednak ten odsuwa się, wyciąga go za nogi a następnie posyła w trybuny. Wyciąga spod ringu charakterystyczny przedmiot przywódcy swojej "Watahy" Triple H - młot i między fanami wykonuje Hammer-Punch prosto w głowę. Całość zwieńczył Powerbomb wykonany na rurkę od poręczy oraz Killswitch od Christiana, który zdołał dojść do siebie.

Michael Cole: Wcześniej niedane było mi się wypowiedzieć, jednak teraz nie żałuje. Wiemy już teraz, że na WM Christiana celem będzie WHC, ale czy Mysterio obroni tytuł w klatce w walce z 6ścioma rywalami?

Jerry Lawler: Nie życz źle Rey'owi. Kto jak kto, ale ten człowiek na pas zasłużył. To co dziś Owens i Christian zrobili z mistrzem przechodzi ludzkie pojęcie. DX faktycznie przejmuję kontrolę nad dywizją!

What’s that metronome I hear, perhaps the end is drawing near ...

Na ring pewnym krokiem podąża wraz z walizką Drew Mc Intyre. Jego dzisiejszym rywalem jest Seth Rollins. Zdobywca kontraktu nie będzie miał łatwego zadania!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_6.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/614/556_Drew_McIntyre.jpg

Normal Match: Seth Rollins vs Mr. Money in the Bank – Drew McIntyre

[...] Kontrolę w ringu sprawuje Rollins. Walka jest pełna zwrotów akcji, to jeden, to drugi na przemian atakują nawałnicą ciosów. Starcie to przypomina Street Fight! Jednak Drew kontruje Irish Wip, wpycha oponenta do narożnika, rozpędza się za nim i mamy potężny Clothsline! Wybraniec nie przebiera w środkach i brutalną serią punchy w twarz częstuje Seth'a. Sędzia go odciąga, a chwile nieuwagi wykorzystuje Przyszłość tego biznesu silnym Big Bootem, następnie Drop kick... I kolejny! Seth pokazuję, że zaoszczędził trochę sił mimo dobrego tempa pojedynku! Mamy Irish Wip i "przewinięcie" przez kolano! Pinfall 1...2... Nic z tego. Wyniesienie Body Slam, kolejny Irish Wip, lecz McIntyre budzi się, chwyta przeciwnika i Belly-to-belly Suplex! Rollins obolały powoli wstaje i... Inkasuje facebuster a nstępnie Neckbreaker! Mamy przypięcie... 1...2... Rollins odkopuje! Cóż za dynamiczna walka. The Choosen One wychodzi na trzecią linę, czy sprytny Seth wykorzysta sytuacje. Double-ex handle w drodze, jednak mamy kontrę DropKickiem! Odskoczenie z drugiej liny i potężne kopnięcie w głowe! To będzie koniec, jednak ten rozpędza się i mamy Curb Stomp!!! Pinfall. 1...2...3...[/i][/i]

The winner is Seth Rollins via pinfall

_____________________________________________________________________________________

Obraz zgasł... Na trybunach rozbrzmiały gromkie krzyki, What?! What?! What?!. Wszyscy byli zdezorientowani! Po chwili usłyszeliśmy Gong zwiastujący Umarlaka! Całość trwała może około minutę, po oświeceniu świateł... Nic się nie wydarzyło.

Jerry Lawler: To było... hm... dziwne. Undertaker dał znać, że jest obecny w hali, lecz nie wyszedł. Być może było to jakieś oświadczenie? Ale po co?! Przecież Bray'a Wyatta nie ma dzisiaj z nami z powodu lekkiego wstrząsu mózgu!

Michael Cole: Cholera, masz rację! To było nadzwyczajnie dziwne. Przecież Deadman nie ma w tym interesu, a może chcę trochę zamętu wprowadzić na czerwoną tygodniówkę?! W końcu jest twarzą niebieskiego brandu!

Jerry Lawler: Tak, jest gwiazdą niebieskiego brandu, jednak na dzisiejszym RAW ten podział nie istnieje. Po wczorajszym Royal Rumble każdy z ochotą opowiada i wymaga!

Michael Cole: Jasne! Coś w tym jest Jerry. Dobra skończmy pieprzyć o niczym! Zapraszamy na 4tą i ostatnią dziś walkę na dzisiejszym RAW. Main Event!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_by_goldberg4spear_3.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler_25_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3133/Rusev_cut_by_Danger_Liam_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/The_Miz22_cutout_by_Crank.jpg

Main Event WWE CHAMPION Dolph Ziggler & U.S Champion John Cena vs Rusev & The Miz

Na arenie słychać utwór My Time is Now! John Cena wychodzi na stage, salutuje i... czeka. Nagle słyszymy I'm here to show the world i na stage wychodzi mistrz WWE - Dolph Ziggler. Pozer charakterystycznie ulizuje włosy w tył i tauntuje. Oboje witają się z fanami i wchodzą do ringu.

Nagle słyszymy Awesooooooomeeeeee! The Miz wychodzi do ringu w towarzystwie Ruseva i Lany. Publiczność reaguje bardzo nieprzychylnie, ale Ci nic sobie z tego nie robią, dumnie idą przed siebie coś mamrocząc pod nosem. Przychodzą do ringu.

Wszyscy ustalają, kto wejdzie jako pierwszy. Mamy decyzję - Rusev i Dolph Ziggler.

Rozbrzmiał gong, będzie próba wyczucia rywala. Mamy pierwsze zwarcie, które ku niczyjemu zdziwieniu wygrywa Rusev. Akcja toczy się w narożniku, Bułgar częstuje Pozera silnymi kopnięcia, aż zostaje odciągnięty przez sędziego, jednak tam z boku jest Miz, który wykonuje coś na wzór Neckbreakera w narożnik. Rusev idzie za ciosem wynosi Show-Offa i mamy Body Slam, szybka stójka i potężny Vertical Suplex! Za włosy targa nim do narożnika i... zmiana! Do kwadratowego pierścienia wchodzi Mr.Awesome. Mizanin nie marnuje czasu wynosi Zigglera, mamy Body Slam, odbicie od lin i silny Dropkick w głowę! Mistrz jest mocno obijany! Mike wchodzi na narożnik, będzie chyba próba Flying Clothsline i... nadziewa się na silny Dropkick! Oboje leżą... Jednak Ziggler zmienia się z Ceną. Ten wstaje i mamy Shoulder block, kolejny, kolejny! Minięty Clothsline i... you can't see me! Dammit! wyniesienie pod Attitude Adjusment, ale kontra od Miza! Mamy tornado ddt, Rusev zdołał sięgnąć ręką i się zmienić. Wchodzi do ringu i momentalnie obija Mistrza Stanów Zjednoczonych. Knee drop, knee drop! Odbicie od lin, próba Splasha, jednak John wystawia nogi! Oboje leżą i oboje wstają, jednak pierwszym który kwapi się do ataku jest Bułgar, rozpęd próba Clothsline'u i mamy kontrę! Back Suplex! Pinfall... 1...2... Kick-off. Cena prowadzi rywala do narożnika wynosi go, zmienia się, a Ziggler z trzeciej liny wykonuje Clothsline!

Nie widzimy Miza... Nagle pojawia się za Johnem Ceną i częstuje go potężnym Chair shotem! Ziggler rusza mu na pomoc, jednak nadziewa się na Superkick!

Rusev pada na ziemie a Miz przyciąga go do narożnika i się zmienia. Teraz to tylko formalność... Próba wykonania Scull Crushing Finally, jednak Pozer przerzuca go przez siebie, próba Zig-Zag, ale Mike chwyta się lin, a mistrz z impetem uderza o ziemię. Ułożenie Show-offa pod Reverse DDT, ale mamy Backbreaker połączony z Neckbreakerem! Cena dochodzi do siebie i atakuje Ruseva poza ringiem, jednak Niesamowity w ogóle nie zwraca na to uwagi. Zamyślony wykonuje Irish Wip w narożnik, rozpędza się i próba tradycyjnego już Clothsline'u który zwykł wykonywać, ale mamy Superkick! Pinfall... 1...2... Kick-Off Tak mało brakowało! Zmiana z Ceną, który już stoi przy ringu. Mistrz Stanów Zjednoczonych wykonuje flying Leg Drop na wstawającym Mizaninie! To będzie koniec, wyciągnięcie pod STF i mamy zapięte! Rusev podrzucił na krawędź ringu krzesełko i z drugiej strony sygnalizuje wejście do ringu. Sędzia podchodzi do Bułgara, a Miz klepie! Cena nie może uwierzyć sfrustrowany podchodzi pod Ruseva, nie wytrzymuje i proba Big Boota, ten odsuwa się. Ziggler wszystko zauważył i podbiega do byłego pretendenta tytułu Stanów Zjednoczonych, a Mistrz wraca do Mike'a, odwraca się i uderzenie krzesłem w brzuch, następnie w plecy, wyrzucenie go i mamy Scull Crushing Finally! Mizanin wyrzucił z ringu krzesełko, zawołał sędziego i mamy pinfall... 1...2....3....! Rusev wbiega do ringu, podnosi rękę Miza, jednak ten z zaskoczenia, gdy się odwrócił mu swoją "firmową" akcję. Miz siada w narożniku i zaczyna się obsesyjnie śmiać, a my tym akcentem kończymy pierwsze RAW po Royal Rumble!

The Winner are: The Miz & Rusev via Pinfall

Gala krótka, mało walk gdyż mam zamiar pisać też SmackDown, ale ogólnie chciałem przyłożyć się do Story, gdyż fundament musi być. Jeżeli kogoś zaciekawiłem, a wyłapał jakiś błąd to proszę o komentarz :)

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WizzuWizz

7

• Qba5000

1

• Giero

1

Top użytkownicy w tym temacie

N E W S P A C K #1

:arrow: Na najbliższym SmackDown! obecny ma być Bray Wyatt oraz Undertaker. Nie jest nikomu wiadome jednak, czy ich konfrontacja jest możliwa. Sam Bray napisał ostatnio na swoim Twitterze, że powoli wraca do siebie, stąd możliwe iż w ringu go nie zobaczymy.

:arrow: Krążą plotki, że Drew McIntyre ma wykorzystać walizkę w okolicach WM.

:arrow: Na zapleczu rozniosła się plotka, że zawodnicy, którzy będą obecnie mieli szanse na push to Cody Rhodes, Alberto Del Rio, Sheamus oraz MVP.

:arrow: Pomiędzy najnowszym RAW a SmackDown! ma odbyć się WWE DRAFT. Prawdopodobne nie jest to ostatni Draft w tym roku, jednak Vince zauważył, że Czerwona tygodniówka, które stricte jest głównym brandem nie ma topowych gwiazd. Mówi się o przeniesieniu na RAW: Kevina Owensa, Randy'ego Ortona, Kane'a, Edge'a oraz Batistę. Wówczas Christian oraz Triple H, zostaną odizolowani brandowo od swoich kolegów ze stajni.

:arrow: Vince podobno nie jest zadowolony z obecnego mistrza WWE. Ponoć nie jest wiarygodny.

:arrow: Na ostatnim RAW przed Elimination Chamber powrócić ma do WWETV wielka gwiazda, mówi się że ma to być Sting.

:arrow: Podobno Big Show miał odebrać walizkę Mitb Szkotowi już na TLC, starciu to maiło być jednym z gimmick matchy o walizkę z kontraktem, jednak jak widac pomysł upadł, gdyż spekuluję się o mistrzostwie Drew, jednak jak widzimy rozpoczął swój feud z Show'em już na ostatnim RAW.

:arrow: Oficjele od dawna stawiali na zwycięzce Royal Rumble Matchu, zaplecze również jest zadowolone. Mówi się, że Christian może mieć bardzo ciekawy reign.

:arrow: Oficjalnym już jest, że Chris Jericho zakończył feud z Barrettem, co do reszty walk z Royal Rumble, wiadome jest że program na linii Taker-Wyatt, oraz Cena-Rusev będzie wciąż ciągnięty.

:arrow: Na następnym RAW walką wieczoru będzie starcie trzech rywali o miejsce w Elimination Chamber matchu, co więcej Steve na swoim twitterze dodał, że będzie to Fall Count Anywhere Match! Prawdopodobne jest również starcie The Miza z Dolphem Zigglerem oraz jakiś angle z CM Punkiem.

:arrow: Christian zdecydował o jaki pas będzie chciał walczyć na WM 32, będzie to WHC.

:arrow: Jest niemal pewne, że Mysterio nie wygra Elimination Chamber Matchu i nie obroni tytułu.

• Urządzenie:  Windows

Rey, Twój reign z pasem trwa zdecydowanie za krótko i wiedz, że na WM32 odbiorę Ci to, co najlepiej wygląda na barkach Kapitana Charyzmy!

Chyba wręcz przeciwnie, za długo ;) Poza tym uważaj na literówki i jak piszesz jakieś małe cyfry jak 3, czy 6 to pisz całe słowami, bo irytuje nieco jak piszesz np. 6ścioma. Zdecyduj się - albo 6-oma, albo sześcioma.

Przyczepię się też tego jak formułujesz newsy, bo np. "Jest niemal pewne, że Mysterio nie wygra Elimination Chamber Matchu i nie obroni tytułu" jest jako spoiler, że albo rzeczywiście nie obroni tytułu, albo jednak po prostu chcesz nasz wkręcić i obroni tytuł. Jest potem mniejsze zaskoczenie na PPV. Chyba rozumiesz o co mi chodzi? ;)

Sam pomysł na diary jest niezły i mam nadzieję, że potrwa trochę dłużej niż do jednego PPV. Jest rozbudowane DX, Christian z pushem i widać spore różnice w porównaniu z prawdziwym WWE. Życzę weny.

Właśnie celowo to napisałem, to również pobudza, chodzi mi o fakt, że pojawiają się dwie opcje, albo blef, albo prawda. Niemniej jednak jeżeli to faktycznie psuje efekt czytelnikom, l:) Co do długości tego Diary to mam nadzieję, że przerobie kalendarzowy rok federacji i zobaczymy 2x WM 32,33. Jeżeli mowa literówkach to wiadomo, że niektórych rzeczy nie da się wychwycić, gdy mamy tyle tekstu... Zwroty typu "6sty" zostaną wyeliminowane. Dzięki za komentarz, wiele dla mnie znaczy zważywszy na to, że spojrzałem właśnie na Twoje Diary. Pozdrówki!

30.01.15r. - Friday Night SmackDown!, Manhattan, NY.

http://wwenews.pl/wp-content/uploads/2014/12/Smackdown.jpg

Na arenie rozbłysły się fajerwerki, tłum zgromadzony w hali z entuzjazmem podchodzi do pierwszego Friday Night SmackDown! Po Royal Rumble. Rozbzmiała muzyka generalnego managera niebieskiej tygodniówki… Teddy’egoLonga. Ten uśmiechnięty wychodzi na stage, powoli kieruje się na ring z mikrofonem i zaczyna.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/31/Teddy_Long_CutOut_Jess-x.jpg

Teddy Long: Witam wszystkich fanów zgromadzonych na Manhattanie! Jako, że dostałem specjalny e-mail od samego Chairmana federacji WWE… Vince’a uczynię dzisiejszą galę naprawdę niezwykłą! Możecie być pewni, że zobaczymy dzisiaj 2 walki o miejsce w Elimination Chamber Matchu! Ponadto Main Eventem będzie starcie Bray’a Wyatta, który stoczy walkę z Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej… Luchadorem, Rey’em Mysterio! Zdobywca walizki Money in the bank- Drew McIntyre stawi czoła Olbrzymowi, Big Show’owi A co zrobicie jeżeli powiem, że dzisiejszej nocy odbędzie się również Cutting Edge, a gościem będzie zwycięzca Royal Rumble Matchu- Christian! Cholera jasna! Sam nie mogę się doczekać, olbrzymia dawka pozytywnej energii rozsadzi Was od środka! Tymczasem uciekam na zaplecze, bo mam do załatwienia kilka ważnych spraw. Zatem otwórzmy dzisiejsza galę pierwszą walką! Kofi Kingston vs Jack Swagger!

Po tym wszystkim Teddy udał się na backstage przy gromkich brawach WWE Universe

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_13_GD.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston_3_CutOut_Jess-x.jpg

Normal Match: Jack Swagger vs Kofi Kingston

Walka w ringu trwa już od kilku dobrych minut…

[…] Emocjonujące starcie otwierające dzisiejszą tygodniówkę! Kontrolę w ringu od dłuższego czasu ma All American, American, jednak od czasu do czasu zdarzy się mu zainkasować i to on był przypięty więcej razy w tym starciu, jak jednak widać- bezskutecznie. Swagger łapie się za głowę, gdyż nie wiem co robić, wysyła Irish Wipem Jamajczyka o liny, ten odbija się i… przeskakuje nad nim! Jack odwraca się i inkasuje potężne kopnięcie w brzuch, następnie mamy złożenie jak do Pedigree, ale co robi kauczukowy Kofi! Schoolboy! 1…2… Kick-out. Oboje wstają jednak pierwszy z double-ex handle wychodzi Kingston, były mistrz Interkontynentalny powtarza tę akcję jeszcze kilka razy po czym dodaje silny dropkick, następnie wychodzi na narożnik, próba Splasha, lecz mamy kontrę! Swagger szybko wstaje i wykonuje Back Suplex! Idzie za ciosem i mamy Back Breaker oraz Shoulder block! Jamajczyk leży przy narożniku, a Jack uderzając się w piersi rozpędza się odbija z narożnika i mamy charakterystyczny dla niego Splash! Pinfall…. 1…2… kick-out. Head-lock i kilka obejść stricte z zapasów amatorskich, jednak Kofi wyślizgnął się i mamy odbicie od drugiej liny i potężny knee kick! Możemy mieć zakończenie walki, jednak to nie wszystko. Narożnik… Nieświadomy niczego Amerykanin wstaje i nadziewa się na Crossbody połączone z pinfallem! 1…2…. Kick-out! Boom, boom- tauntuje Kingston razem z fanami, próba Trouble In Paradise, ale unik i Big Boot! Wyniesienie pod Guntrech Power Bomb! Udało się! To Jack Swagger pokazał teraz, kto ma problem w raju! Ale to nie koniec. Sfrustrowany Swagger zapina Ankle Lock! Jamajczyk odklepuje, lecz ten nie puszcza… Prawdopodobnie chcę skontuzjować Kingstona.

The winner is: Jack Swagger via Submission

Po walce Swagger puszczając Ankle Lock, zaczął tauntować a fani nagrodzili go gromkim heatem. Uśmiechnięty i dumny z siebie opuścił kwadratowy pierścień.

Booker T: W końcu dopuszczono nas do glosu! <śmieje się> Co powiesz o dzisiejszym Openerze? Według mnie Swagger chcę pokazać, że on również zasługuje na starcie kwalifikujące go do Komory Eliminacji.

JBL: Coś w tym jest. Wracając jeszcze do Prawdziego Amerykanina muszę powiedzieć, że to co zrobił po walce było niesmaczne. Kingston ledwo co opuścił ring. Mógł nabawić się jakiejś poważniejszej kontuzji!

Booker T: To już nie nasza sprawa JBL’u… Nie wiadomo, co Swagger ma w tej swojej pustej głowie i lepiej z nim nie igrać <śmieje się po raz kolejny>. Tak nawiasem mówiąc, Teddy Long sprawił, że dzisiejsze SmackDown! Będzie naprawdę na wysokim poziomie! Ciekaw jestem reszty starć!

JBL: Otóż to, otóż to Bookerze. Tymczasem kończmy, gdyż na arenie rozbrzmiała muzyka Oportunisty!

http://photos.imageevent.com/afap/sports/wrestling/edgeadamcopeland/huge/edge-easy-sleazy-logo.jpg

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/596/RatedRKO.jpg

You think, you knowe me

Rozbrzmiał theme song Oportunisty, Mściwego Manipulatora… Edge’a. Ten wychodzi na stage wraz ze swoim Tag-Team partnerem, Viperem - Randym Ortonem. Ring jest już gotowy, a w środku widzimy 3 krzesła.

Edge: Witam, witam, witam! Ach… Jak to wspaniale wrócić z Cutting Edge na Manhattan! Ja oraz mój Tag-Team partner mamy zaszczyt dzisiaj poprowadzić ten program wraz z ikoną tej federacji, zwycięzcą Royal Rumble, Kapitanem Charyzmą… Christianem. Hej, kumplu! Pozwól do nas

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian18_cutout_by_Crank.jpg

JUST CLOSE YOUR EYES

Na stage wyszedł pewny siebie Christian, ale… Nie był sam! Za zanim stał Triple H, Kevin Owens oraz Batista, zabrakło jednak Setha Rollinsa. Grupa zaczęła się śmiać widząc niepewną minę RatedRKO. Powoli weszli do ringu, Edge poprosił o dodatkowe krzesła i ruszyli z rozmową.

http://images.vectorhq.com/images/previews/8b4/triple-h-psd-459331.pnghttp://i592.photobucket.com/albums/tt3/ultimateimpact/My%20Cutouts/Batista-psd31747.png%5Bimg%5Dhttp%3A//www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=127385512

Christian: Cześć, witam, Edge… Słuchaj. Jeżeli myślałeś, że to Ty dzisiaj będziesz w centrum uwagi to się grubo myliłeś! Jeżeli myślałeś, że zorganizujesz tu… na Manhattanie Cutting Edge i upokorzysz Kapitana Charyzmę to się przejechałeś. Moi ludzie są ze mną, a Twoi? <śmieje się> Za mną? Powiem szczerze, bez owijania w bawełnę. Nasz ostatni konflikt o to, kto powinien zgarnąć walizkę Money in the bank sprawił, że chce mi się rzygać na Twój widok. Byliśmy przyjaciółmi…

Edge próbował coś powiedzieć, ale do ręki mikrofon wziął Triple H i dosadnie powiedział pretendentowi do pasów Tag-Team żeby się zamknął i nie przerywał ikonie tej federacji.

Pozwól proszę, że dokończę, gwiazdo, Manipulatorku. Hm.. W sumie mam pomysł. Może zamieńmy to Cutting Edge w… Peep Show?! Jestem pewien, że nikt nie chcę słuchać Twojego pieprzenia, wibratorku. Tfu, wypluj… manipulatorku. Może zadam pierwsze pytanie! Czy wiesz, że już za kilka tygodni zmierzysz się z moimi ludźmi w walce o pasy tag-team?

Edge: Christian, jeżeli już skończyłeś pozwól, że powiem Ci co myślę. Nie podoba mi się, że przyszedłeś do mojego programu z nieproszonymi, przerośniętymi gośćmi, którzy nic konkretnego nie wnoszą. Nie podoba mi się, że przyprowadziłeś ze sobą PRZYSZŁYCH BYŁYCH MISTRZÓW TAG-TEAM. Wiesz jaką formę ma teraz RatedRKO? Nie chcesz wiedzieć! Ty i Twoi koledzy niech nie próbują nam wejść w drogę, bo skończą w plastikowych workach lub jeżeli im się poszczęści na OIOMie.

Christian: Jesteś bardzo wyszczekany jak na malutkiego, przestraszonego Yorka! Ale jak to zwykli mówić, Lew z małym przyrodzeniem głośno ryczeć musi. Kevin, co powiesz o swoich rywalach? Są warci tego by dzisiaj być w Peep Show?

Kevin Owens: Ha Tych dwóch pajacy w Peep Show? Wolne żarty… Jakaś malutka Żmijka, którą ja i The Animal zdeptamy, a następnie zjemy oraz pseudo gwiazda rocka? Really? To tylko spadające liście, które niesie srogi, silny wiatr jakim jest… KEVIN OWENS i THE ANIMAL Batista!

Orton dziś jeszcze nic nie powiedział, ale… ukąsił! Wykonał RKO na Owensie! Od razu rozpoczęła się bijatyka. Nieprzytomny Kevin sturlał się z ringu, Orton próbował jeszcze RKO na Batiście, jednak ten go odepchnął, ale nadział się na… SPEAR! Jednak po chwili zobaczyliśmy to, czego można było być pewnym. Christian wykonał Spear na Randym Ortonie, a Triple H Spinebuster oraz Pedigree. Oboje zaczęli tauntować, ale to nie było wszystko. Christian krzyknął, że pokaże im gdzie ich miejsce. Wymierzył Killswitch Edge’owi oraz rozpędził się i Punt Kick na Ortonie! HHH skrzyżował ręce w kroku jak za czasów starego DX, pozbierał swoich przyjaciół i odeszli na Backstage.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/Alberto_Del_Rio_05.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2532/7807_Fandango_cutout_by_Crank.jpg

Elimination Chamber Qualification Match: Alberto Del Rio vs Fandango

Słychać syreny! Na rampę wjeżdża nie kto inny jak Arystokrata - Alberto Del Rio. Fani reagują ogromnym buczeniem jednak ten się nie przejmuje, ściaga swój biały szal, wyrzuca w trybuny i zdeterminowany idzie do ringu, gdzie czeka na niego już Fandango.

[…] Pierwsze starcie kwalifikujące do walki o Mistrzostwo świata wagi ciężkiej trwa. Fandango ku zdziwieniu fanów i komentatorów kontroluje sytuacje ringową. Wymierza serie Chopów na klatkę piersiową Del Rio, po czym odbija się od lin i clothsline. To zbyt mało na pinfall i Fandango jest tego świadom. Wynosi rywala, prawdopodobnie będzie chciał wykonać Suplex, tak mowa o Supleksie jednak Alberto zaparł się nogą i sam wykonał Snap Suplex. Śmieje się na środku ringu, on już wie że to on teraz rozdaje karty. Seria Low-kicków osłabiających nogi Tancerza, odbicie od lin i Facebuster! Mamy pinfal… 1…2… Kick-out. Fandango pokazuje ducha walki. El Patron zdenerwowany wykonuje Irish Wip i dorzuca Atomic Drop! Oponent wychodzi z ringu, ale Del Rio wie, że nie odpuści i wchodzi Baseball Slaidem! Poza ringiem rzuca nim o barierkę, a następnie próbuje wykonać Irish Wip na metalowe schody, jednak mamy kontrę! Sędzia doliczył do 7, Fandango wchodzi do ringu, a ten wznawia liczenie. Tancerz nie kwapi się do wyjścia po swojego rywala. Sędzia wciąż liczy, mamy już 8. Niesamowity zwrot akcji, 9! Arystokrata z trudem wczołgał się do ringu. Trzyma się za prawy bark. Możliwe, że ucierpiał, gdyż mimo codziennej akcji wyglądało to naprawdę groźnie! Fandango wychodzi na narożnik i próba Crossbody, jednak El Patron odsuwa się, oboje wstają, Del Rio odbija się od drugiej liny i potężnym kopnięcie w głowę gasi świeczkę w głowie swojego przeciwnika. Sygnalizowany jest Cross-arm-breaker! Mamy założony! Fandango poddaję się!

The winner is: Alberto Del Rio via Submission

Booker T: Emocjonujący pojedynek, Del Rio wbrew pozorom miał na prawdę ciężko!

JBL: Kolejny raz muszę przyznać rację. Pamiętaj jednak, że to dopiero drugie starcie dzisiejszej nocy! Czeka nas przecież jeszcze jeden pojedynek kwalifikujący, pojedynek Olbrzyma z Wybrańcem oraz Main Event dzisiejszej gali mistrz świata wagi ciężkiej, Rey Mysterio vs Bray Wyatt!

Booker T: Heeel Yeah! Tymczasem jednak zobaczmy promo najblizszej gali PPV!

P R O M O

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Wade_Barrett_CutOut_Jess-x_2.png

I’ve got a bad news…

Na stage wraz z mikrofonem wyszedł wyspiarz Wade Barrett. Mina jego wskazuje, że jest zdenerwowany i nie myśli zbyt trzeźwo. Wchodzi do ringu, bierze wdech i zaczyna mówić.

Wade Barrett: W zeszłą niedzielę na Royal Rumble straciłem szansę na walkę w Main Evencie na WrestleManii! Jednak… To nie wszystko, co straciłem. Straciłem również szansę na zdobycie świecidełka, które miało zawisnąć na moich barkach. Zabrakło mi trochę szczęścia by zgarnąć z rąk Chrisa Jericho tytuł mistrza Interkontynentalnego… Cholera jasna, skończcie buczeć! Nie chodzi mi o Was. Chodzi mi dzisiaj o Chrisa Jericho! Chris… Nie wiem jak to powiedzieć, ale proszę Cię o jeszcze jedną walkę o Twój tytuł, daj mi jeszcze jedną szansę. O nic więcej nie proszę!

http://www.psd-dreams.net/data/thumbnails/165/Chris_Jericho26_2.jpg

Break the walls down…

Na rampę wyszedł rozpłakany ze śmiechu Chris Jericho, leniwym, wręcz żółwim korkiem wszedł do kwadratowego pierścienia i zaczął mówić…

Chris Jericho: Wade… Rozśmieszyłeś mnie do łez Jak można być takim desperatem żeby prosić się o kolejną szansę na walkę o ten pas? W szatni jest wielu innych, którzy zasługują na niego bardziej. Ty przegrałeś swoją szansę, udowodniłem Ci, że to ja jestem najlepszy w tym biznesie i to mi należy się ten tytuł! Zabrakło Ci szczęścia? Tłumacz to sobie jak chcesz, ale profesjonalnie, a raczej trafnie mówiąc zabrakło Ci po prostu umiejętności. Mistrz walki na gołe pięści, który wręcz błaga o szansę? Sory, to troszkę tandetne. Moja odpowiedź brzmii…NIE!

Wade Barrett: Chris. Chciałem załatwić to pokojowo. Wiedz, że nie odpuszczę Ci! Nie masz prawa odmówić… Wyzywam Cię na pojedynek tu i teraz! Jeżeli wygram dostanę kolejną szansę na walkę o pas!

Chris Jericho: Nie bądź śmeiszny, dobrze wiesz, że nie wygrasz. Przestań żyć marzeniami i spójrz prawdzie w oczy. Jesteś skreślony!

Wade Barrett: Nie masz prawa tak do mnie mówić. W tym rosterze tylko ja zasługuje na szansę, zrozum…

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/31/Teddy_Long_2.jpg

Zdanie Brytyjczyka przerwała muzyka Teddy’ego Longa, który wszedł do ringu kiwając głową. Fani zgromadzeni w hali kolejny raz przywitali Generalnego Menagera oklaskami.

Teddy Long: Dwa dorosłe chłopy, a kłócicie się jak malutkie dzieciaki w piaskownicy… Niemniej jednak zgadzam się Wade z Chrisem. Ty swoją szansę miałeś i ją przegrałeś…

Wtrącił się Barrett.

Wade Barrett: Teddy zrozum! Tylko ja w tym rosterze zasługuję na kolejną szansę walki o złoto! Jestem mistrzem walki na gołe pięści! Tym razem nie zawiodę.

Jericho stoi niewzruszony, nagle zaczyna się śmiać, a Barrett próbuje uderzyć go łokciem, jednak ten się odsuwa.

Chris Jericho: Nie umiesz nawet trafić w dziadka <śmieje się> Jesteś dnem, powiedz mu Teddy, że drugiej szansy nie dostanie, a w szatni wielu innych zawodników mogłoby zawalczyć o ten tytuł!

Wade Barrett: Szefie, błagam!

Teddy Long: No dobrze, Wade… Dostaniesz szansę, ale nie bądź jeszcze taki uśmiechnięty. Dzisiaj był w moim biurze inny zawodnik, który również mnie przekonał, tak więc za tydzień na SmackDown! Zmierzysz się z… Jackiem Swaggerem! Lecz… To nie będzie zwykły pojedynek. Skoro uważasz się za takiego mistrza pojedynek będzie miał 2 stypulację! Street Fight oraz Submission match! Jeżeli natomiast będzie 1:1 odbędzie się trzeci pojedynek typu Normal, a zwycięzca na Elimination Chamber zmierzy się o pas Internkontynentalny z Chrisem Jericho!

Barrett zaczął cieszyć się jak dziecko, mówiać że to pokonanie Swaggera to bułka z masłem. Odwrócił się i nadział się na Code Braker! Jericho pokręcił głową, uśmiechnął się do GM’a SmackDown!, podał mu dłoń i wyszedł jak gdyby nigdy nic

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/big_show_daily_2.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/614/Drew_McIntyre_01.jpg

Elimination Chamber Qualification Match: The Big Show vs Mr. Monez in the bank Drew McIntyre

Well It's the Big Show!

Na rampę wyszedł największy atleta świata, w drodze na ring zaczął przybijać piątki z fanami. Następnie ściągnął swoją czapkę i dał jakiemuś małemu chłopczykowi. Wszedł powoli po schodkach do ringu i wydał swój okrzyk. Czeka...

What's the metronome...

Na ring pewnym krokiem wraz z walizką podąża Drew McIntyre. Szkot ironicznie uśmiecha się pod nosem, wydaje się być pewny swojego zwycięstwa.

Rozbrzmiał gong, momentalny klincz, który wygrywa Big Show. Olbrzym nie przebiera w środkach zapina Head-Lock, następnie rzuca przeciwnikiem o liny i częstuje Shoulder Blockiem! Idzie za ciosem, chwycenie za rękę, kopnięcie w żebra, kolejny Irish Wip i... mamy w miarę błyskawiczny Samoan Drop! Pinfall... 1... kick-out! Wybraniec nie odpuści sobie tak łatwo! Odbicie od lin, próba Splasha, lecz Drew odsuwa się a Show z niesamowitym impetem uderza o ring, to jest ten moment. Szkot odbija się od lin i wykonuje silnego Big Boota! Następne odbicie i mamy Elbow Drop! Drew idzie w zaparte, jednak olbrzym powoli wstaje, chwyta Pana Money in the bank i Irish Wip, jednak... FENOMENALNA kontra. Wejście Spearem w nogi Big Show'a! Największy atleta świata jest w tarapatach, jest na kolanach odpycha kolejny raz McIntyre'a, lecz ten błyskawicznie chwyta glowę i mamy tornado DDT! Pinfall... 1...2... kick-out! Drew odlatuje około metra. Zdesperowany nie wie, co robić. Patrzy na narożnik i uśmiechnięty wychodzi. Czeka aż Największy Atleta Świata się odwróci i... próba Crossbody, lecz Show przechwytuje go! Gorilla Press Slam i wyniesienie od razu pod Side Walk Slam! Sygnalizacja zakończenia walki! Próba K.O Punch, jednak Szkot odsuwa się i sędzia... znokautowany. Olbrzym próbuje go pozbierać, lecz sprytny McIntyre pobiegł po walizkę, wbił się nią w nogi oponenta, następnie kilka krotnie uderzył nią w głowę, a następnie... Wykonał Future-Shock! Dammit, będzie po wszystkim... Jednak sędzia nie wstaje. Wybraniec próbuje go ocucić, woła kolejnego sędziego, ten przybiega, Drew odwracając się inkasuje K.O Punch! To będzie koniec! Pinfall... 1...2...3...

The Winner is: Big Show via Pinfall

JBL: Musisz przyznać Bookerze, Wybraniec był bardzo bliski zwycięstwa! Nie ważne, że podstępem i oszustwem, lecz sprawił Show'owi niezłe lanie!

Booker T: Ku mojemu zdziwieniu długo prowadził pojedynek! Na najbliższym RAW Panowie znów zmierzą się ze sobą z małym dodatkiem... w walce weźmie udział również Seth Rollins!

JBL: Tak, jeżeli Seth zdoła pokonać ich obu dostanie szansę na walkę o tytuł WWE! Nie będzie to jednak łatwe zadanie... Dziwi mnie jednak decyzja Vince'a, że ten łączy kolejny raz Brandy...

Booker T: Strzelam, że to coś ma na celu... Pytanie tylko, co?

[bACKSTAGE/size]

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1315/Josh_Mathews_2_CutOut_Jess-x.jpg http://www.wff.pun.pl/_fora/wff/avatars/11.jpg

Na backstage’u znajduje się już Josh Matthews, którego gościem dzisiaj będzie… Sheamus.

Josh Matthews: Witam! Rozmawiam dzisiaj z Celtyckim Wojownikiem, Sheamusem! Sheamus… w tym roku byłeś zawodnikiem, który najdłużej wytrzymał w Elimination Chamber Match’u! Jak się z tym czujesz?

color=blue]Sheamus:[/color] Głupie, bardzo głupie Josh… Wiadomo, że świetnie, a nie wygrałem tylko dlatego, że wszedłem na początku i… zostałem oszukany! Jestem strasznie zły, jednak nie będę rozdrapywał w zasadzie już starych blizn… Dzisiaj czeka mnie pojedynek z Johnem Morrissonem! Przejadę po nim jak walec, a za tydzień wystąpię w walce kwalifikującej mnie do Elimination Chamber. Komora eliminacji to moja specjalność. Już podczas mojego pierwszego reign’u zdobyłem złoto! Ludzie śmieją się, że Rudy Irlandczyk jest nic nie wartym śmieciem, którego można popychać, lecz ja wychodzę naprzeciw stereotypom i pokażę wszystkim, co znaczy zadrzeć z człowiekiem sukcesu! Nikt, ani nic nie jest w stanie mi zagrozić. Jestem absolutnie kompletnym zawodnikiem, gotowym na najbliższe PPV! Tymczasem nie mam na Ciebie czasu, idę chwili pomyśleć... A Ty stąd spadaj, w trymiga!

Przestraszony Josh szybko wyszedł, a Sheamus zaczął się śmiać. Obraz z Backstage’u zniknął i przenieśliśmy się do ringu, w którym to już był sam Daniel Bryan!

__________________________________________________________________________________

http://www.officialpsds.com/images/thumbs/Daniel-Bryan-psd102504.png

Daniel Bryan: Witam wszystkim WWE Universe! Jestem… Daniel YES! I przyszedłem dziś do tego kwadratowego pierścienia, by wyjaśnić pare spraw… Mój były Tag-team partner… Kane zaczął mi ostro działać na nerwy… Na Royal Rumble przez DQ przegrał swój pojedynek z Bray’em Wyattem, dlaczego? Ponieważ powrócił Jego brat… Wielki, nieśmiertelny chłop! I sami widzieliście, co zrobił… Gdy go wyeliminowali, czekał przy ringu. Kiedy wypadłem ja… Zaatakował Daniela Bryana! Wiecie, co teraz powinienem zrobić? Wyzwać go na pojedynek na następnym SmackDown! Skopać mu dupę i raz na zawsze udowodnić, że nigdy nie będzie fenomenem i zawsze będzie w cieniu swojego brata! W ogóle… Mam już dość chodzenia bez tytułów na sobie! Chcielibyście zobaczyć Daniela Bryana w pojedynku 6 rywali na Elimination Chamber?! Macie to!

Nagle arena rozbłysła na czerwono, na rampę wyszedł z grymasem na twarzy Wielki Czerwony Potwór, Kane. Miał w ręku mikrofon i wszedł do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/Kane_.jpg

Kane: Bryan… Mam już dość Twojego płaczu, mam już dość że liżesz dupę tym wszystkim frajerom, którzy płacą by oglądać jak Kane co tydzień kopie komuś dupę. Chciałbyś się zmierzyć za tydzień ze mną? Wiesz, że nie wróciłbyś z tej podróży cały… Wiesz, że jestem człowiekiem, który mógłby zakończyć Twoją karierę i to wcale by nie było miłe zakończenie… Chcesz walki na Elimination Chamber? Cholera! Wiedz, że Kane również będzie o to zabiegał i… Mam nadzieję, że już niedługo spotkamy się w klatce <śmieje się>

Daniel Bryan: Daj sobie już spokój łysolku Myślisz, że jesteś straszną bestią, której obawia się Daniel Bryan? Otóż nie! Daniel Bryan nie boi się nikogo i niczego. Ale jeżeli już tutaj jesteś, proszę powiedz mi dlaczego zaatakowałeś mnie na niedzielnej gali?!

Kane: Nie muszę Ci nic tłumaczyć! Jestem ulubionym demonem diabła i wewnątrz siebie słyszałem głos, który kazał mi pokazać Ci, gdzie jest Twoje miejsce. Za głośno szczekasz, a ja tego nie lubię. Więcej czynów, mniej słów. Mówi Ci to coś?

Daniel Bryan: Nie chcę nic mówić, ale to przecież Ty jesteś człowiekiem, który tylko pepla i pepla… Ile razy w swojej karierze mówiłeś, że potrafisz pokonać każdego? Pamiętasz kiedy ukrócił się Twój brat?

Kane: Nie poruszaj Jego tematu, bo… On może gdzieś tutaj być!

Daniel Bryan: I co? Powróci żeby zamknąć Twoją łysą, brzydką mordę?

Kane już nie wytrzymał i rzucił mikrofonem, miało dojść do Brawlu, gdy…. Na rampę wyszedł Generalny Manager SmackDown! Teddy Long tanecznym krokiem ruszył do ringu, jednak zatrzymał się gdzieś w połowie stage’u i powiedział.

http://i.imgur.com/5ws6n.gif

Teddy Long: Widzę, że mamy jakieś problemy? Mówicie o walkach, jakbyście to wy tutaj rządzili Skoro tak palicie się do bójki, fani chcieliby to zobaczyć… JUŻ TERAZ! Oficjalnie ogłaszam starcie Kane’a z Daniel’em Bryanem, RIGHT NOW!

Long opuścił arenę…

[…] Gong rozbrzmiał kilka minut temu, jednak obaj zawodnicy są jeszcze na siłach jak na początku walki! Kane ciągle dąży do klinczu, jednak sprytny Bryan wie, że nie ma szans i atakuje nogi Potwora serią Low-kicków. Wie, że jeżeli osłabi fundament, reszta upadnie. Ulubiony Demon Diabła jednak dorwał w swoje łapska Yes-Man’a! Mamy założony Head-lock, lecz rywal odbija się od lin by zrzucić z siebie ciężar, ale nadziewa się na Shoulder Block! Big Red Monster rusza z akcją, wyniesienie i… Vertical Suplex! Kolejne wyniesienie i mamy Body Slam, odbicie od lin i Drop na siedzącym Danielu! Czy będzie pinfall? Nie! Kane postanawia wyjść na narożnik i dodać impetu swojemu uderzeniu, lecz Bryan dochodzi do siebie i wbiega do narożnika jak to zwykł robić, częstując kopnięciem kolanem twarz Potwora! Kane upada, a Bryan przystępuje do ataku! Mamy odbicie od lin i błyskawiczny i efektywny Facebuster! Czerwna Maszyna jednak powoli wstaje, lecz mamy wejście barkiem w nogi i… teraz jest na kolanach. Mamy serię kopnięć w klatkę, publiczność liczy razem z Bryan’em i sędzią, 10 kopnięć w tors i… mamy potężny Head-kick! Jest pinfall… 1…2… kick-out. The Big Red Monster robi come-back jak The Undertaker, Daniel próbuję kolejny raz kopnąć w głowę, lecz ten chwyta nogę i… Elbow Drop w nogę rywala! Następnie wyniesienie i mamy Side Walk Slam połączony z pinfallem! 1…2… kick-out. Yes-Man czuję się jeszcze na siłach! Oboje wstają, Irish Wip, lecz Bryan przeskakuje nad Ulubionym Demonem Diabła i gdy odwraca się wykonuje silny Dropkick, który wyrzuca go z ringu, następnie odbicie od lin i mamy Suicide Dive! Bryan podnosi się i próbuje wrzucić oponenta do ringu, sędzia w międzyczasie rozpoczął liczenie! Lecz… Irish Wip w stalowy narożnik! Kane wrzuca na krawędź ringu przeciwnika i… mamy Leg-Drop! Wyrzucenie na środek ringu, wyjście na narożnik, próba Flying Clothsline, jednak Bryan kolejny raz unika, lecz gdy odwraca się i tak inkasuje Tornado DDT! Kane sygnalizuje Chokeslam! Chwyta Yes-Man’a za gardło podnosi, lecz ten odskakuje i mamy High-kick’a, Wielka Czerwona Maszyna wpadła w narożnik, rozpęd i… Running Knee Kick! Wyjście na narożnik, lecz zbyt długo zwkleka Bryan, próba Flying Elbow Drop, ale… unik! Wyniesienie, Chokeslam! Mamy pinfall… 1…2…3…

The winner is: Kane via pinfall

Sfrustrowany Kane nie zakończył jeszcze tego pojedynku, wyszedł z ringu po metalowe schodki, ustawił je w narożniku, próba wyniesienia pod Chokeslam, ale… Niesamowity zwrot akcji i Hurricanrana! Wielki Czerwony Potwór uderza głową w metalowe schodki! Następnie zapięcie Yes-Lock’a! Kane w końcu odklepał….

Booker T: Boże Święty! Dzisiejsze SmackDown! Jest naprawdę emocjonujące. Kto by się spodziewał w ogóle tej walki?! Kto by się spodziewał tego zakończenia jej?! Brak mi słów!

JBL: Nie podniecaj się tak Bookerze, bo Ci pikawa wysiądzie <śmieje się> Przed nami jeszcze jeden pojedynek, na który wszyscy czekają! Mowa oczywiście o…

Booker T: Mistrzu Świata Wagi Ciężkiej, który zmierzy się dzisiaj z obłąkanym Bray’em Wyattem! Będzie się działo!

Obraz znów został przeniesiony na Backstage, tam widzieliśmy rozmawiającego Teddy’ego Longa z Rated RKO.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/13/Edge_16_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_37.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/31/898_Teddy_Long.jpg

Edge: Cholera, Teddy! Czemu nie zareagowałeś, gdy widziałeś, że DX obkopuje nas w 4? Ich zachowanie nie powinno im ujść na sucho! Na Elimination Chamber będziemy walczyć o tytuły Tag-Team … I co? Znów ktoś zainterweniuje i stracimy szansę? Musisz coś z tym zrobić.

Randy Orton: On ma rację Teddy. To co zrobiło DX dzisiejszego wieczoru przechodzi ludzkie pojęcie… Nie sądziłem, że pozwolisz by tak nas potraktowano, szczególnie w Cutting Edge- programie o który sam dzisiaj poprosiłeś!

Teddy Long: Macie rację, rozważę jakąś uczciwą opcję waszego pojedynku o pasy tag-team! Możecie być tego pewni. W ramach rekompensaty pozwolę Wam już dzisiaj wybrać przeciwników Owensa i Batisty na następnym SmackDown! Ponadto, możecie wybrać stypulację lub narzucić swoje zasady!

Edge: Świetnie! W narzucaniu własnych zasad jestem świetny, ponieważ nie respektuje zasad innych, dlaczego…? Bo jestem Oportunistą!

Teddy Long: W takim razie załatwione! Na początku następnego SmackDown! Będziecie mogli przedstawić swoje zdanie. Tymczasem C’ya playa!

Obraz Backstage’u zniknął…

JBL: Czy coś mnie dzisiaj jeszcze zaskoczy do cholery?! Kolejna ciekawa wiadomość, już nie mogę się doczekać następnego SmackDown!

Booker T: Widzę, że Ciebie też ogarnęła Euforia! Wróćmy zatem do ringu, bo czeka nas już… WALKA WIECZORU dzisiejszego SmackDown!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/raw_999_photo_044.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2267/3867_Bray_Wyatt.jpg

WWE SmackDown! Main Event: World Heavyweight Champion: Rey Mysterio vs Bray Wyatt

Booyaka Booyaka, 6-1-9

Rozbrzmiał Theme-song mistrza świata wagi ciężkiej, na rampę wskakuje Mysterio, skaczę i mamy pokaz fajerwerków. Wita się ze swoimi fanami, zbija piątki, wchodzi do ringu, wychodzi na narożnik i pokazuję złoto, by wszyscy wiedzieli, kto jest mistrzem!

Manhattan… I’m here

Na ring zaczął wchodzić w tradycyjny dla siebie sposób Bray Wyatt. Rozbrzmiał gong, a ten momentalnie rzucił się na mistrza!

[…] Mistrz zostaje bardzo srogo potraktowany przez Szaleńca! Kilka kopnięć w korpus i z łatwością wykonany Suplex, chwila później dorzucony zostaje Back Suplex! Rey leży na macie i zostaje założony mu Head Lock, który potem zmienił się w Sleeper hold! Jednak ten potrafi wyjść z każdej opresji i wykonuje serię silnych kopnięć w głowę Bray’a! Uwalnia się, wstaje odbija się od lin i mamy… Hurricanrana! Wyatt wpada w narożnik, a Mysterio rozpędzony wbija się w niego kolanami oraz robi coś w stylu Codebreaker’a z tą różnicą, że przerzuca rywala na środek ringu! Mamy pierwszy pinfall w dzisiejszej walce… 1... kick-out. Mistrz poczuł się zbyt pewnie i za bardzo się pośpieszył. Ojciec rodzinki nie jest błahym rywalem! Wyjście na narożnik i próba Crossbody jednak Luchador zostaje przechwycony w powietrzu i… mamy Side Slam! Chwila namysłu, Irish Wip! Jednak Mistrz po raz kolejny zaskakuje wiesza się nogami i mamy Bulldoga! Wyatt jednak wstaję i nadziewa się na Drop Kick, kolejny i… kolejny! Odbicie od drugiej liny i mamy Crossbody! Pinfall… 1…2… kick-out! Ach, brakowało tak niewiele! Znów wyjście na narożnik i próba Splasha, lecz Bray wykłada nogi a Mysterio poczęstowany jest silnym kopnięciem, które całkowicie go ogłusza! Mamy kopnięcie w brzuch i… wyniesienie pod Powerbomb! Tak, czy to koniec naszego mistrza? Pinfall…. 1…2… kick-out! Rey jeszcze trzeźwo myśli. Zdenerwowany Szaleniec tauntuje i szykuje się pod Sister Abigail! Czoło ucałowane, ale Mistrz jakoś wymyka się, odbija od lin i mamy potężne DDT! Nie ma czasu na wdech i momentalnie gdy wstaje Drop Kickiem wbija Wyatta w liny, a ten ustawiony jest pod 619! Odbicie od lin… i mamy 6-1-9! Trzecia lina i… Splash! Będzie Pinfall… ale, nie! Słyszymy muzykę Christiana, jednak ten nie wychodzi Mysterio jest zdekoncetrowany, odwraca się i mamy Big Boota! Następnie Sister Abigail i… Pinfall! 1…2…3… Niesamowite! Bray Wyatt pokazał dzisiaj mistrza świata wagi ciężkiej! Heeel Yeah!

http://3.bp.blogspot.com/-F12R7uWSgkQ/Tfdoc0xmEzI/AAAAAAAAArI/0gapxSSF4_c/s400/Killswitch.jpg

Ale to nie koniec Christian wbiega do ringu i wykonuje Chair-shot na Luchadorze, a następnie karci go Killswitch’em! I… szybko ucieka z ringu! Bray zadowolony z siebie idzie po mikrofon, rozkłada krzesełko, którym dostał Mysterio, siada i zaczyna mówić.

http://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2014/10/bray-wyatt-black-white-1412761531.jpg

Bray Wyatt: Widziałeś to Umarlaku?! Pytam… Czy widziałeś jak dziś, nieustraszony Bray Wyatt upokorzył mistrza? Pokaż się o wielka legendo i skop mi dupę! Myślisz, że jesteś kimś? Jesteś już wypalonym umarlakiem, który zebrałby teraz bęcki od każdego w naszym rosterze, nawet od tego nieudolnego, słabego mistrza Mysterio! Zrobię wszystko by na Elimination Chamber dostać się do klatki i zdobyć tytuł, nie przeszkodzisz mi w tym, rozumiesz? Nikt i nic mi w tym nie przeszkodzi! Jestem szaleńcem, który wie na co Cię stać, a raczej na co Cię było stać… No pokaż się wielkie Undertakerze! Chyba, że człowiekowi bez duszy i emocji zabrakło jaj… Mam dość Twoich gierek! Mam ich dość, rozumiesz?! Nie jesteś lepszy ode mnie! Podążaj za myszołowami, człowieku. Inaczej możesz nigdy nie wydostać się z Doliny Martwych Króli!

Na arenie rozbrzmiał gong, światło zgasło. Słychać było tylko śmiech Wyatta, który spodziewał się, ze The Undertaker pojawi się, jednak po około minucie wszystko wróciło do normy… Zaraz… Nie! Wyatt leży nie przytomny na ringu! I tym akcentem kończymy dzisiejsze SmackDown!

Dosyć szybko pojawia się druga gala. Zacznijmy od tego, że to naprawdę mocny fantasy booking, ale od tego jest ten dział. Przeszkadzają mi zdjęcia i gify, moim zdaniem są niepotrzebne. Zdjęcia z psd powinny zostać i to powinien być jedyny element graficzny. Lepsze jest wrogiem dobrego. Segmenty niektóre dobre, niektóre gorsze, ale do cholery, nie wyśrodkowuj tekstu, bo czyta się to ciężej.

P.S. Teddy i brak Tag Team Matchu? :lol:

116218737055c51bc30a173.jpg

NEWSPACK #2

:arrow: Na ostatnim SmackDown! poznaliśmy 2 uczestników Elimination Chamber Match'u. Są to: Rey Mysterio [c], Big Show, Alberto Del Rio. Natomiast na następnym SmackDown! planowane są pojedynki, takie jak:

New DX vs ? + stypulacja wybrana przez RatedRKO

#1 Contender for Intercontinental Championship: Jack Swagger vs Wade Barrett - Submission match & Street Fight match

Rey Mysterio & John Morrisson vs Christian & Sheamus

Elimination Chamber Qualification Match: Kevin Owens vs Mark Henry

Main Event: Triple H vs Randy Orton - No holds barred match

:arrow: Chairman federacji - Vince McMahon zakontraktował nowych zawodników! Ezekiel Jackson, Evan Bourne, David Otunga, Justin Gabriel, Michael Tarver, Curtis Axel, RVD! Mówi się, że stopniowo Panowie mają debiutować i już przed WM każdy z nich ma mieć zaliczony debiut w ringu WWE.

:arrow: Dalej nie wiadomo nic o pozycji Undertakera. Mówi się, że ma wystąpić na Elimination Chamber, jednak nie warto w to wierzyć, za to Bray mimo feudu jest brany pod uwagę w walce o pas WHC.

:arrow: Przed pojawieniem się następnego epizodu RAW w planach jest pojawienie Draftu! Gala będzie bez segmentów, same pojedynki SmackDown! vs RAW, transfer poprzez losowanie wygrywa brand który swój pojedynek zakończy zwycięsko. Póki co znamy dwa pojedynki tej gali!

Mistrz WHC: Rey Mysterio vs mistrz WWE: Dolph Ziggler

Mistrz Interkontynentalny: Chris Jericho vs Mistrz USA: John Cena

W drafcie ma być około 10-12 pojedynków!

:arrow: Jeśli chodzi o przyszły epizod RAW, wiemy że zobaczymy starcia takie jak:

MAIN EVENT: Seth Rollins vs Drew McIntyre vs Big Show - Falls Count Anywhere Match

S.E.S vs The New Day

The Miz vs Rusev for #1 contender to US CHAMPIONSHIP

Aktualna karta walk na Elimination Chamber, prezentuje się tak:

- WWE Championship Elimination Chamber Match: Dolph Ziggler[c] vs CM Punk vs ? vs ? vs ?

vs ?

- WHC Elimination Chamber Match: Rey Mysterio[c] vs Alberto Del Rio vs Big Show vs ? vs ? vs ?

- Intercontinental Championship: Chris Jericho vs Jack Swagger or Wade Barrett

- United States Championship: John Cena[c] vs Rusev or The Miz

:arrow: Podobno liczne głosy wstawiają się za MVP o title shot dla niego. Nie do końca wiadomo jednak o który pas chodzi i czy w ogóle takowy dostanie, lecz są duże szanse, gdyż wstawił się za nim sam Bret Hart, Mark Henry, John Cena, czy Chris Jericho. Jericho dodał, że nie widziałby problemu stoczenia z nim walki na WrestleManii, twierdząc, że mógłby to być pojedynek, który przejdzie do historii.

:arrow: Aktualni posiadacze pasów wraz z datą ich zdobycia i długością reignu.

WWE CHAMPIONSHIP: Dolph Ziggler

Zdobył pas: Survivor Series

Poprzedni posiadacz: Roman Reigns

Długości Reignu: 69 dni

WHC: Rey Mysterio

Zdobył pas: SummerSlam

Poprzedni posiadacz: Kurt Angle

Długość Reignu: 160 dni

IC CHAMPIONSHIP: Chris Jericho

Zdobył pas: TLC

Poprzedni posiadacz: Wade Barrett

Długość Reignu: 34 dni

U.S CHAMPIONSHIP: John Cena

Zdobył pas: Hell in a cell

Poprzedni posiadacz: Dean Ambrose

Długość Reignu: 104 dni

T-T CHAMPIONSHIP: New DX (Kevin Owens, Batista)

Zdobyli pas: TLC

Poprzedni posiadacz: The Wyatt

Długość Reignu: 34 dni

• 3 tygodnie później...

Pierwszego Lutego, 2015 roku – dzień przed zbliżającą się galą RAW, niespodziewanie, ni stąd ni z owąd Vince McMahon zbankrutował! Wielka szycha prowadząca ten biznes nie wiedziała, co ma zrobić! Jednak jego dużo młodszy przyjaciel, Wizz postanowił kupić organizację i zaprowadzić wszystko w kierunku najekstremalniejszego i najbardziej widowiskowego show na całym świecie!

Vince: Wizz, zbankrutowałem. Przegrałem wszystko, co miałem! Cholera!

Wizz: Nie przejmuj się Vini, odkupię od Ciebie te federacje, a Ciebie mianuje głównym bookerem, ponieważ wiem, że pomysły to Ty masz świetne!

Vince: Naprawdę? Jesteś w stanie to zrobić? Jak tylko odbiję się od dna, odkupie i spłacę Cię z procentem!

Wizz: Nie będzie takiej potrzeby <śmieje się>, zaprowadzę WWE w 2115 rok!

Vince: Niech tak będzie, siądźmy i podpiszmy umowę!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

http://wwenews.pl/wp-content/uploads/2014/08/raw.jpg

02.02.15r. – WWE MONDAY NIGHT RAW, LOS ANGELES NEVADA

Rozbrzmiał theme song Monday Night Raw, którym od dzisiaj jest… utwór Eminema! Mowa oczywiście o… Kings Never Die! Gdy skończyła się muzyka reprezentująca czerwoną tygodniówkę zgasły światła, po chwili wybuchły fajerwerki na całym stage’u i słyszymy…

I am phenomenal, phenomenal!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/740/Shane_McMahon_2.jpg

Do ringu pewnym krokiem, jednak nie w garniturze a w ring-gearze a’la John Cena wchodzi nowy Chairman WWE- Wizz! Na arenie rozbrzmiały głosy „What?!” „What da fuck?!” czy „Who is he?!”. Jednak ten się tym nie przejmował, wszedł do ringu, wziął mikrofon i zaczął mówić.

Wizz: Witam wszystkich na pierwszym Monday Night Raw Pierwszym Monday Night Raw za panowania mnie… Nowego Chairmana tej federacji! Jako, że wczoraj kupiłem ją od mojego serdecznego przyjaciela Vince’a nie omieszkałem od razu sprawdzić, co się będzie dziś działo. Poza tym… według mnie było mało… Hardkoru? Obecni mistrzowie od dziś… nie są mistrzami! Zobaczymy turniej o wszystkie pasy! z finałem na… następnym Monday Night RAW oraz ostatnim RAW przed galą PPV! Aha, no tak zapomniałem… Od dziś nie ma żadnych rekordów! Wszystko jest nową erą wrestlingu, nie ma już nic, co było kiedyś. Jesteśmy przyszłością, PRO ERĄ Wrestlingu!

I’m here to show the world, I’m here to show the world

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler22_cutout_by_Crank.jpg

Na stage’u pojawia się Dolph Ziggler, pozer ma w ręku mikrofon, powoli zmierza do ringu, zdaje się że ma dużo do powiedzenia nowemu Chairman’owi.

Dolph Ziggler: Panie Wizz…

Wizz: Zamknij się! Jak śmiesz przerywać mi ten ważny dla mnie moment? Nie potrafisz poczekać aż skończę? Chciałem powiedzieć o wszystkim tu i teraz, a nie za pośrednictwem mediów społecznościowych!

Dolph Ziggler: Z całym szacunkiem… Rozumiem. Niemniej jednak nie potrafię zrozumieć jak można potraktować tak mistrza…

Wizz: Byłego…. <śmieje się>

Dolph Ziggler: Byłego mistrza WWE tej federacji. Ikony tej federacji! To jakieś zagmatwane, nie potrafię tego zrozumieć!

Wizz: Przykro mi Dolph. Podjąłem już decyzję, nie masz się co łudzić na „bycie” mistrzem. Przynajmniej na ten czas. Czas na przyszłość!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_10.jpg

Rozbrzmiał theme song Setha Rollinsa, ten wbiega do ringu z mikrofonem i zaczyna mówić.

Seth Rollins: Ktoś coś tu powiedział o przyszłości? To ja jestem przyszłością Panie prezesie Widzę, że ten nieudacznik nie potrafi pogodzić się z Pańską decyzją i zrozumieć, że tak będzie lepiej…

Wizz: Już chciałem Ci pokazać, jakbyś wyglądał w przyszłości gdybym się zdenerwował i wykonał na Tobie Chokeslam, ale… mówisz mądrze. Podoba mi się to, To jest dobre, przyszłościowe myślenie!

Dolph Ziggler: Jeżeli nie da się nic zrobić to chcę chociaż być z góry zakwalifikowany do finału tej walki!

Seth Rollins: Chcesz? Chcieć nie zawsze znaczy móc <śmieje się>

Po czym wyrzuca mikrofon, wykonuje silne kopnięcie w brzuch, odbija się od lin i Scizor Kick’iem powala Pozera, gdy ten chciał wstać, odbicie od lin i… Curb Stomp!

Wizz: Widzisz Dolph? Nie ma takiej możliwości, ale… Jako, że jesteś BYŁYM mistrzem, będziesz miał szansę na kwalifikację, bo pamiętaj… to ja wybieram!

Seth Rollins: A ja? Co ze mną?

Wizz: Już na dzisiejszym RAW zobaczymy 3 walki kwalifkujące do finału o mistrzostwo WWE oraz 3 walki kwalifikujące do mistrzostwa Stanów Zjednoczonych! Tak, więc przed nami:

Dolph Ziggler vs MVP

Seth Rollins vs R-Truth

Roman Reigns vs Rusev

Jednakże Przecież to nie koniec. Dziwi mnie, że BYŁY mistrz United States nie wyszedł dziś płakać wraz z Zigglerem, dlatego pochwalam to i... zmierzy się on z moim człowiekiem, który, wraca z niebieskiego brandu na czerwony, mowa oczywiście o... Kevinie Owensie!

John Cena vs Kevin Owens

Jeszcze jedna para, tak?

The Miz vs Cesaro!

Jednak będzie to starcie trzech rywali! W finale jest już BYŁY zawodnik SmackDown! Wielki Czerwony Potwór... KANE!

Wiem, wiem… Na następnym SmackDown będę musiał poruszyć temat pasa WHC oraz IC, jednak… Nie zawracajmy sobie tym głowy <śmieje się>. Na elimination chamber zobaczymy walkę o walizkę Money in the bank! Będzie to ośmioosobowe starcie, po 4 zawodników z obu brandów. Rozpoczęcie kwalifikacji? Już na najbliższym SmackDown!

Wizz uśmiechnięty opuszcza arenę…

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/63/Jerry_Lawler_4.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/26/244_Michael_Cole.jpg

Jerry Lawler: Cholera jasna! Widać, że nowy prezes wie co zrobić z tą organizacją! Ciekawy jestem rozwinięcia sytuacji… Niemniej jednak czeka nas dziś bardzo elektryzujące RAW. Michael, uważasz że uczciwym było odebranie pasów wszystkim mistrzom?

Michael Cole: Tak, zdecydowanie tak Jerry. Pan Prezes wie, co zrobić żeby organizacja pracowała na najwyższych obrotach. Sporo mówi się również o nowych zatrudnieniach…

Jerry Lawler:Również o tym słyszałem, jednak nie chcę nic mówić, bo potem mogą być różne nieprzyjemności, jeżeli powiem coś, co mogłoby zaszkodzić tej federacji!

Michael Cole: Skończ już pieprzyć, przenieśmy się do ringu, gdzie w ringu stoi już The Miz i Cesaro!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/004.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Antonio_Cesaro_CutOut_Jess-x.jpg

The Miz vs Cesaro- Normal Match for #1 contender for U.S title

[…] Gong rozbrzmiał dobre kilka minut temu, Miz zdecydowanie ma sytuacje ringową pod kontrolą. Obkopuje Szwajcara, kilka Clothsline’ów i ironiczna próba przypięcia… 1… kick-out. Ewidentnie się mu gdzieś śpieszy, pytanie tylko gdzie? Wszyscy wiedzą, że Cesaro jest naprawdę dobrze przygotowany! Próba Suplexu jednak zgrabna kontra i mamy Snap Suplex od Cesaro z Roll-up’em 1…2…. Kick-out! Błyskawicznie podnosi się odbije od lin, Shoulder Block? Nie! Big Boot od Mizanina! Head-lock, lecz Antonio powoli wstaje i rzuca Awesome One’s-a na liny, sam odbija się od drugiej i mamy silny Bulldog! Narożnik… Próba Crossbody i jest! Nie, jednak nie! Niesamowity zwrot wydarzeń, ponieważ to Miz trzyma Szwajcara i… mamy potężny Runnin’ Powerslam! To może być koniec! Pinfall… 1…2… kick-out. Irish Wip w narożnik, rozbieg i mamy charakterystyczny dla Mike’a Clothsline! Kolejny Irish Wip i próba „Speara”, lecz… Cesaro odsuwa się, a Miz z całym impetem wbija się w narożnik! Schoolboy! 1…2…. Kick out. Odbicie od lin, lecz Miz przechwytuje! Backbreaker, następnie Neckbreaker! Sygnalizowane Scull Crushing Finally! I tak… mamy! Pinfall… 1…2…3….

The winner via pinfall- The Miz

Awesome One’s cieszy się ze zwycięstwa, podnosi rękę triumfalnie ku górze i odchodzi.

Jerry Lawler: Bardzo ładna walka, jednak trzymałem kciuki za Cesaro, miałem nadzieję, że pokona tego bufona!

Michael Cole: Dammit, Jerry. Nie mogę Cię już słuchać, proste że zwyciężył lepszy, Miz ma umiejętności I serce do walki, co widać. To on zdobędzie pas United States!

Jerry pokiwał głową…

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/ziggler_cutout_by_damn.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/27/mvp_5.jpg

Dolph Ziggler vs MVP – Normal match for #1 contender for WWE Championship

I’m here to show the world, I’m here to show the world…

Rozbrzmiała muzyka byłego już mistrza WWE, Pozer pewny siebie wychodzi na stage I zmierza do ringu. Wie, że musi pokazać dziś, że słusznie był mistrzem i wciąż mu się to należy. Wchodzi powoli po schodkach, jednak nie tauntuje. Jest skupiony…

Tick,tack… tick, tack…

Na arenie słychać rapowy utwór dobrze znanego nam MVP! Skupiony Montel wychodzi na stage, jednak kiedy widzi Dolpha zaczyna się uśmiechać i popisywać, nie powinno być inaczej? Wchodzi do ringu i… ring the bell…

Ring the bell I mamy zwarcie obu zawodników. Próba sił z której zwycięsko wychodzi Montel. Mamy zapięty silny Head-Lock, jednak sprytny Ziggler wiem, co z tym zrobić i odbija rywala od lin, ten go puszcza i potężny Drop-kick! Ziggler idzie za ciosem i obkopuje żebra MVP, jak wiemy ten miał z nimi długi czas problemy! „Wykręcenie karku” – próba Neckbreakera, jednak oponent jest wciąż czujny, podnosi i przerzuca za siebie, błyskawicznie podbiega pod niego i mamy BodySlam! Kolejny BodySlam! I…. Kolejny! Ziggler obolały słania się na nogach, kopnięcie w brzuch i błyskawiczny Snap Suplex! Wyniesienie pod Vertical Suplex, ale Dolph kontruje niesamowitym Neckbreakerem! To już może być koniec drogi do mistrzostwa dla MVP! Pinfall… 1…2… - kick out! Dolph Odbija się od lin i wejście niskim Dropkick’iem. Montel jest na kolanach, a Pozer wykorzystuje to wykonując potężne Snap DDT! Wejście na trzecią linę! Próba Flying Elbow Drop! Nie trafił! To może być szansa dla jego przeciwnika! Pinfall… 1…2… kick-out! MVP wchodzi na narożnik i Shoulder Block! Z niesamowitym impetem wbija Show-Off’a w ring! Jest sygnalizacja Leg-Dropa! To ruch, który potem kwituję kończąca akcja, ale… nie trafia! Oboje błyskawicznie się podnoszą i… mamy Zig-Zag dosłownie znikąd! Pinfall… 1…2…3….

The Winner via Pinfall – Dolph Ziggler

Po walce zmęczony Dolph chwyta do rąk mikrofon i zaczyna mówić.

Dolph Ziggler: Jestem najlepszym wrestlerem w tej organizacji! Ten pas wciąż należy do mnie! Udowodnie Wam to!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/Triple_H_34.jpg

Behold the king… The king of kings

Na arenie niesamowita wrzawa! Do ringu zmierza właśnie King of Kings – Triple H! Helmsley jest widocznie zdenerwowany, ciekawe, co ma do powiedzenia!

Triple H: Jestem tutaj dzisiaj z jednego ważnego powodu…. Mam dosyć zmagania się o WHC, w którym nie jestem nawet brany pod uwagę. Ja… Ikona tej federacji, wzór dla każdego przyszłego mistrza! Dzisiaj odbywa się na RAW turniej… Także... Panie prezesie. Chciałbym stoczyć walkę kwalifikująca mnie do mistrzostwa WWE!

Na arenie cisza… Prezes jakby olał… jednak…

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/740/Shane_McMahon_2.jpg

I am Phenomenal, Phenomenal

Prezes wyszedł tylko na stage z mikrofonem i mówi.

Wizz: Witaj Helmsley! Dawno Cię nie widziałem… Może to przez to, że zanim kupiłem tę federację miałem mało czasu żeby odwiedzać Vince’a. Widzisz…. Postawiłeś mnie w bardzo trudnej sytuacji. Cholera jasna. Planowany był pojedynek 3 rywali o mistrzostwo Stanów i o mistrzostwo WWE. Teraz Ty wpadasz z niebieskiego brandu jak gdyby nigdy nic i… Żądasz walki o pas. Mogę to zrobić ponieważ dzisiaj rano rozmawiałem z człowiekiem, którego doskonale znasz. Prosił mnie o przyjęcie na RAW i… Szansę na walkę o pas. Wiesz, kto to?

Triple H: Nie mam pojęcia! Jednak zleję każdego w tym budynku, bo złoto należy się tylko najlepszym!

Wizz: Jesteś pewny siebie Hunter. Przedstawiam Ci Twojego rywala. Zmierzycie się na następnym RAW! Jednak… Będziecie mieć ciężej, gdyż… jeden z was będzie musiał stoczyć 2 pojedynki jednego wieczoru.

Triple H: Nieistotne, prawdziwy mężczyzna walczy całe życie!

Wizz: Może i masz rację, to Twój przeciwnik. <śmieję się>

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/HBK8.jpg

I think I’m cute…. I know I’m sexy…

HBK Shawn Michaels powraca na dzisiejszym Monday Night RAW! Na arenie rozbrzmiały okropne krzyki, wszyscy skandowali HBK! Triple H złapał się za głowę… On w to nie potrafi uwierzyć! Shawn jednak nic nie powiedział. Spojrzał tylko na swojego przyjaciela i pokazał, że pas zawiśnie na jego ramieniu!

Jerry Lawler: Nie mogę w to uwierzyć! Heart Break Kid powrócił do WWE i w dodatku będzie miał szansę znów zdobyć tytuł!

Michael Cole:Niepotrzebnie się podniecasz. To nic wielkiego. Taki Michaels wraca i już dostaję szansę na walkę o pas…

Jerry Lawler: Przecież oboje wiemy, że taki człowiek jak on, po prostu zasługuje!

Michael Cole: Nie mogę Cię słuchać naprawdę… Idę usiąść w innym miejscu…

Jerry po raz kolejny tylko pokiwał głową z niezadowolenia… A my przenosimy się do ringu, gdzie trwa już walka Rollinsa i R-Trutha.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_6.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/135/rtruth1_wfmashupz.jpg

Seth Rollins vs R-Truth - Normal Match for #1 contender for WWE Championship

[...] Walka trwa w zaparte! Kontrolę w ringu mam R-Truth, raper uderza serią łokci w twarz Rolinsa. The Future jest mocno oszołomiony i po prostu oddaję się przyjąć Suplex! Truth zaczyna krzyczeć głośno Wassup?! Mamy wyniesienie pod Suplex, jednak ten rzuca go przed siebie tworząc z tej akcji Pół suplex pół facebuster! Killings wie, że musi się napracować jeszcze, wychodzi na narożnik, lecz Seth podbiega do niego i próbuję go zrzucić! Ron chwycił się głowy przeciwnika i mamy potężne Tornado DDT! Dammit! Odbicie od lin, rozpęd - WASSUP?! Leg Drop! Pinfall... 1...2... kick-out. Sygnalizacja Scizor Kicka! Próba... Nie. Odsunięcie się przez Rollinsa, Big Boot, wyniesienie Side Walk Slam! Kolejne wyniesienie i... Backbreaker! Seth wie, że teraz jest jego chwila! Irish Wip! Truth odbija się i... Hurricanrana! Cóż za niesamowita Akcja! Rollins podnosi się mamy wejście "Spear'em" w nogi przeciwnika, wejście na narożnik i... Leg Drop! Pinfall... 1..2... kick-out! Na zeszłym RAW Ron przegrał z Rhodesem, a dziś obkopuję Przyszłość WWE! Seth się podnosi... Jest próba Scizor Kicka, unik, odbicie od 2 liny i potężne kopnięcie prosto w głowę! Taunt... Szykuje się chyba Curb Stomp! Odbicie od lin i... Nietrafione! Seth odwraca się i inkasuje Scizor Kick! Będzie pinfal... 1...2....

Behold the king, the king of kings... Na arenę wbiega Triple H, Batista, Kevin Owens i Christian! Truth zagapił się, odwraca się i...

Potężny Spinebuster od Rollinsa! Odbicie od lin i Curb Stomp! Pinfall... 1...2...3....

The Winner via pinfall - Seth Rollins

Po walce całe nowe DX wbiegło do ringu i zaczeło obkopywać Trutha, lecz... Triple H odwraca się i Spinebuster na Sethie! Po chwili dorzuca Pedigree! Słyszymy tylko You're out! Obraz znika i w mgnieniu oka przenosi się na backstage

BACKSTAGE

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5179/3675_Renee_Young.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/740/Shane_McMahon_2.jpg

Na backstage’u jest już Rennee Young wraz ze swoim gościem… Prezesem WWE – Wizz’em

Rennee Young: Witaj prezesie! Co może Pan powiedzieć o dzisiejszym RAW? Czy wszystko idzie tak jak ma iść?

Wizz: Tak, oczywiście. Jestem bardzo zadowolony. Wielu ludzi może nie zrozumieć mojej decyzji pro po pasów mistrzowskich, jednak… To proste. Nowe rządy! Jedyne, co nie zostanie zmienione to Main Event WrestleManii. Christian zmierzy się z wybranym mistrzem. Dlaczego? Przecież nie będę robił kolejnego Royal Rumble Match’u. Zastanawiam się również nad zmianą walki o walizkę Money in the Bank… Chyba zrobię to na WrestleManii. Na elimination chamber zobaczymy wiele walk i nie wiem, czy to będzie dobre dla biznesu.

Rennee Young: To już nie mi oceniać! Widzieliśmy dzisiaj powrót Shawna Michaelsa. To bardzo zaskakująca wiadomość i zdecydowanie jedna z najprzyjemniejszych dla fanów WWE. Jednak… Nie za wczas na szansę o title-shot?

Wizz: Rennee, pozwól że tatuś zajmie się wychowywaniem. Wiedz, że to jest bardzo dobre dla biznesu. Walka Triple H vs HBK o miano pretendenta? Dwójka przyjaciół? Pikantne! Poza tym… HBK ma żal, że powstało coś takiego jak nowe DX<śmieje się>

Rennee Young: Pro po nowego DX. Widział Pan na pewno, co zrobili ze swoim członkiem, a raczej już chyba byłym członkiem drużyny Sethem. Czy to było na miejscu?

Wizz: To jest ich sprawa. Jeżeli Rollins miał wypaść z drużyny w taki a nie inny sposób to wypadł. Nie znam zamiarów Huntera i nie potrafię się postawić na jego miejscu, ale cóż… PRAWO DŻUNGLI

Rennee Young: Serdecznie dziękuje za informację, których mi Pan dziś udzielił!

Wizz: Nie ma za co… Do następnego razu!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/Roman_Reigns_CutByJess14Feb2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3133/Rusev_7_GD.jpg

Roman Reigns vs Rusev – Normal Match for #1 contender for WWE Championship

[…] Jesteśmy już w ringu, walka rozpoczęła się chwilę temu, kontrolę ma Roman Reigns, który w narożnik wchodzi “Spear’em” w Bułgara. Serię tą przerywa sędzia, który każę się odsunąć, co wykorzystuję Rusev, rzucając się na niego i okładając pięściami. Walka ta przypomina póki co bijatykę, oboje są bardzo uparci i może z tego wyniknąć nie lada problem! Bułgar podnosi przeciwnika i wykonuje silny Irish Wip i przerzuca przez siebie Podnosi go i mamy Suplex, znów wyniesienie i Side Walk Slam połączony z przypięciem! 1…2… kick-out Reigns jeszcze myśli trzeźwo i nie dał się zaskoczyć rywalowi. Samoańczyk znów trafia do narożnika, gdzie oponent próba wbić go, lecz te wystawia nogę i częstuje go potężnym Big Bootem! Idzie za ciosem i mamy Body Slam, za którym idzie odbicie od lin i bardzo niski Drop Kick! Rusev widać, że już odczuwa ten pojedynek! Wstaje, odwraca się i mamy potężny Clothsline z narożnika! Znów wyniesienie i… Vertical Suplex! Odbicie od lin, Shoulder block, odbicie od lin i… Elbow Drop! Ale fantastyczne połączenie. Wyniesienie jak pod Tombstone. Chodzi raczej o skontuzjowanie ramienia oponenta poprzez nabicie go na swoje kolano, lecz Rusev wydostaję się i mamy Superkick! Może być po wszystkim, pinfall… 1…2… kick-out Było naprawdę bardzo blisko! Bułgar zapina The Accolade, jednak Roman szybko zdołał dostać się do lin i przerwał Submission! Zdesperowany Rusev nie wie, co ma zrobić wychodzi na narożnik i… Double-ex-handle! Ale… Niesamowite przechwycenie tego i obrócenie w Spinebuster! Następnie wyniesie i Power Slam! Taunt! Rozpęd próba Clothsline’u, lecz rywal odsuwa się i sam próbuje wykonać Jumping Side Kick, lecz Reigns również unika i dorzuca od siebie Superman Punch! Będzie po wszystkim... Pinfal… 1…2…3… Tak, zwycięzcą walki zostaje kuzyn The Rocka, Roman Reigns!

The Winner via Pinfall – Roman Reigns..

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2267/bray_wyatt_g4s.jpg

Na arenie zgasły światła… Na telebimie pokazany został Bray Wyatt, który z lampą podążał do ringu, telebim zgasł, Widzimy tylko lampę, którą niósł ze sobą Bray, gdy doszedł do środka ringu, powiedział LA, I’m here! I zgasił… Nagle wszystko się oświetliło, a w ringu Bray siedział już na swoim dobrze znanym krzesełku siostry Abigail!

Bray Wyatt: Mam już dość tych zabaw Umarlaka! Czy ten człowiek nie widzi, że to na mnie nie działa? To ja jestem siewcą rozpaczy i grozy, to ja jestem obłąkany i to ja mieszkam w piekle. Taker powiedział kiedyś, że piekło to jego plac zabaw… Śmieszne. Jego piekło to przedszkole w którym każdy lata koło niego i podciera mu dupę, zaś moje… Moje piekło to Uniwersytet! Przeklęte dusze latają i sieją zamęt, a przewodzi im… Sister Abigail. Widzisz Dead-manie… Chciałem po prostu pokazać światu, że to nie Ty jesteś Demonem… Że to tylko otoczka, psychologiczna gierka, żeby wystraszyć innych zawodników, oni się Ciebie boją, bo są słabi i głupi. Jesteś kiepskim fighterem i wiesz, że w bezpośrednim kontakcie ze mną nie masz najmniejszych szans… Dlatego uciekasz się do tych brudnych zagrań, wiesz że gdybym tylko chciał sprawiłbym, że nie powróciłbyś na kolejną WrestleManie! Widzisz, rok temu Brock Lesnar zakończył Twój streak. W tym roku ja pokażę Ci, gdzie kończą imitację umarlaków i demonów. Sprawię, że będziesz prosił Siostrę Abigail o litość, sprawie, ze będziesz musiał podążać za Myszołowami… Dlaczego? Ponieważ nie będzie innej drogi, zaznasz taki ból, o którym nigdy nie miałeś pojęcia… To będzie sto razy gorsze od tego, co zrobił z Tobą Twój brat Kane, to będzie gorsze niż przerwanie Twojego streaku, to będzie gorsze niż… ŚMIERĆ!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/the_Undertaker_19.jpg

Na arenie usłyszeliśmy gong… Światło zgasło, a gdy się oświeciło Undertaker stał już w ringu, z mikrofonem w ręku. Bray Wyatt pierwszy raz miał bezpośredni kontakt z Umarlakiem, na jego twarzy pojawił się ewidentny niepokój. Taker podniósł mikrofon i zaczął mówić:

Undertaker: Bray, Bray, Bray. Darowałbyś sobie te śmieszne wywody, które miały mnie zaboleć i sprawić, że przyjdę tutaj i dostaniesz to czego chcesz. Postanowiłem sam z siebie dać Ci szansę na kontakt ze mną. Miałem dość Tombstone’ów na Tobie, bo Twój brak oporu sprawiał jakbym rzucał szmacianą lalką. Uważasz się za opętanego, ale to ja wracam z Doliny Umarłych, to ja jestem Umarlakiem i żywą, lecz paradoksalnie martwą legendą tej federacji! Chciałeś walki na WrestleManii? Odpowiedź jest prosta… Wiesz, że nie ponieważ nie mam czasu na niewyżytych pseudo satanistów jak Ty. Nie jesteś dla mnie zagrożeniem, jednak… Popełniłeś zasadniczy błąd… Wypomniałeś mi sytuacje, których nie powinieneś poruszać i teraz znów będę musiał wysłać Cię na mój plac zabaw!

Bray Wyatt: Nie bądź śmieszny Undertakerze! Nie uderzysz mnie dziś, bo wiesz że kiedy Cię widzę, nie jesteś już tak silny, poza tym jest ze mną moc Siostry Abigail i nie masz jakiegokolwiek pozdjazdu do mnie! Odmówiłeś walki? Czyżby wielki Fenomen przestraszył się, podobno niewyżytego Satanisty? Jesteś nikim Takerze, zrozum to…

Undertaker: Popełniasz duży błąd, będę zmuszony kolejny raz wykonać na Tobie Chokeslam i dobić Tombstonem. Nie licz na walkę.

Taker odwraca się, a Bray rzuca się na niego, lecz Umarlak skontrował, chwycił za szyję Braya i… wykonał Chokeslam na krzesło! Krzesło Siostry Abigail zostało złamane! Jednak to nie koniec… Wyniesienie pod Tombstone Piledriver! Tak… Wykonany! Charakteryczy taunt…

Undertaker: Rest-in-peace-Wyatt.

Światło zgasło, oświeciło się może po 10 sekundach, a Umarlaka już nie było. Został sam Wyatt na środku ringu, upokorzony i nieprzytomny.

Jerry Lawler: Chyba nie zobaczymy na WrestleManii walki pomiędzy Wyatt’em a Taker’em! Dead-man dziś dał jasno do zrozumienia, że nie traktuje Braya poważnie i nie będzie zawracał sobie nim głowy…

Michael Cole: Wydaję mi się, że się przestraszył. Wie, że moc Abigail jest z Wyattem i to może stanowić dla niego zagrożenie, a nawet kolejną porażkę, co zakończyłoby karierę wielkiego Umarlaka!

Jerry Lawler: Chyba nie wierzysz, że Wyatt mógłby pokonać Fenomena <śmieję się>

Michael Cole: Oczywiście, że tak… Poza tym zamknij się… Nie mogę Cię już słuchać typie!

Jerry zdenerwowany już wstał, jednak ochroniarz powiedział żeby się uspokoił…

http://www.wrestling-evolution.pun.pl/_fora/wrestling-evolution/avatars/6.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1064/Kevin_Owens_3_cut_by_Danger_Liam.jpg

Main Event: John Cena vs Kevin Owens – normal match for #1 contender for United States title.

My time is now…

Widzimy jak do ringu wychodzi zdeterminowany John Cena! Człowiek ten dzisiaj się nie odezwał ani słowa jeżeli chodzi o stratę tytułu. Może to i dobrze? Tautuje. Wchodzi do ringu, rzuca czapką i koszulką i skupiony czeka na Owensa….

FIGHT…

Na titantronie widzimy Kevina Owensa, słyszymy jego muzyke, lecz… Nie widzimy go. Dopiero po chwili wychodzi z backstage’u i pewnym krokiem zmierza do ringu. Ludzie na arenii krzyczą głośno „Go Home”, „Owens Sucks” „Bye-bye fat baby”, lecz ten się nie przejmuję. Pewnie wchodzi po schodkach i… ring the bell!

Rozpoczęli walkę! Błyskawiczne zwarcie obu panów, zwycięsko wychodzi lider Cenation. Zaprowadza rywala do narożnika i szybka seria uderzeń na korpus i błyskawicznych kopnięć, sędzia odciąga Johna, co wykorzystuje ex-Steen, który wyprowadza Big Boota, następnie Irish Wip w narożnik i wbija się w niego Clothslinem, połączonym z Jawlbreakerem! Cena pada jak mucha, lecz Owens idzie za ciosem krzycząc Fight, Fight! Wyniesienie i mamy Body Slam, następnie Side Walk Slam odbicie od lin, Drop-kick w plecy! Cena bardzo inkasuje, lecz zdołał nas do tego już przyzwyczaić! Kolejny Clothsline tym razem w liny. Były mistrz Stanów Zjednoczonych odbija się i przeskakuje nad Owensem, po czym znów się odbija od lin i częstuje go Shoulder Blockiem! Kolejny… I kolejny! Kevin próbuje wykonać Clothsline, lecz Mr.Cenation się schyla i wynosi pod… Protobomb! Taunt… You can’t see me, lecz… ex-Steen kopie go w głowę, po czym odbija się od lin i mamy Clothsline. Próba Sleeper Suplex, lecz nieudana, mimo tego udaje się wykonać Double Knee Facebreaker! Dammit! Wyjście na narożnik… Spodziewamy się Moonsoultu! Wybicie, unik! Cena czołga się i zapina STF! Rywal jednak powoli czołga się do lin i… dotknął nogą! Mr.Cenation zmuszony jest puścić. Wyniesienie FisherMan Suplex, udany! Pinfall… 1…2… kick-out! Cholera jasna! Tak blisko. Wyjście na narożnik i prawdopodobna próba Flying Leg Dropu, ale rywal podnosi się i Superplex! Potężny, błyskawiczny Irish Wip, rozpęd i mamy Cannoball! Ex-Steen zaczyna tauntować, będzie próba Pop-up powerbomb! Wyniesienie, lecz Cena wymsknął się, Back Suplex, następnie Sitout Powerbomb i… wyjście na narożnik. Czy zobaczymy Diving Leg Drop Bulldog? Przeciwnik podnosi się i… mamy! Były mistrz trafia! Pinfall… 1…2… kick-out! Cena znów pokazuje U can’t see me! Odbija się od lin i… Five Knuckle Shuffle! Teraz już tylko wynieść pod Attitude Adjusment! Wyniesienie… Kevin Chwyta się lin! Zdezorientowany Cena odwraca się i trafia na Enzuigiri! Pinfall… 1…2… kick-out! Cóż za niesamowita walka! Narożnik i… moonsoult! Trafił, trafił! Niestety, pada obok Ceny. Widać, że ta kontra bardzo zmęczyła Największy Koszmar Wrestlingu! Powoli wstaje, lecz Cena również! Rozpęd i próba Shoulder Block… Kontra! Mamy potężny Spinebuster! Taunt! Już tylko wyniesienie pod AA i koniec walki. Ex-Steen wstaje… Wrzucony jest na barki, lecz zbyt mocno i przeskakuje za plecy rywala i… mamy Superkick! Owens słania się na nogach, lecz chwyta Johna I szykuje się Pop-up Powerbomb! Kontra! Mamy przerzucenie przez siebie i… Flapjack! Owens oszołomiony podnosi się i nadziewa na AA! Koniec walki, to już pewny koniec! Cena jednak nie idzie po przypięcie. On wynosi oponenta na środek ringu i… STF! Kevin Owens odklepuje!

The Winner via Submission – John Cena

Po walce do ringu wbiega Triple H, Batista I Christian, lecz ku zdziwieniu wszystkich nie atakują oni Ceny. Triple H krzyczy, że w tej drużynie nie ma miejsca dla przegranych! Killswitch od Christiana, Batista-Bomb od Dave’a i… Pedigree!

Michael Cole: Jesteśmy chyba świadkami rozpadu New DX! Nie mam zielonego pojęcia, co odbiło Hunterowi, lecz jeżeli tak dalej pójdzie, będzie miał ex-przyjaciół za wrogów!

Jerry Lawler: To dla mnie również niezrozumiałe. Przecież jeszcze tydzień temu oboje palili się do walki z innymi, byli nastawieni na destrukcję!

Michael Cole: Nad wyraz dziwne! No nic wróćmy do tego, co się dzieję teraz!

Jerry Lawler: Podobno dziś zobaczymy coś niesamowitego! Domyślasz się, co to?

Michael Cole: Tak, Jerry. Mam nadzieję, ze to zwolniony Ty, bo nie mogę Cię słuchać!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/HBK_4.jpg

I Think I’m cute, I know I’m sexy…

Na rampie widzimy HBK’a! Heart Break Kid ma w ręku mikrofon I powoli zmierza do ringu! Jest uśmiechnięty i wyluzowany, po drodze zbija piątki z fanami… wskakuje do ringu pokazuje gest, który ma uciszyć fanów i zaczyna mówić.

HBK: Boże, jak mnie tu dawno nie było Ale… czas najwyższy powrócić! Kurde… Dostałem już walkę na szanse o walkę o tytuł…<śmieje się> Masło maślane tak troszeczkę. Dobra, może inaczej. Nie mówmy o tym. Zacznijmy od nowa… Kiedy mnie tu nie było mój serdeczny przyjaciel… Triple H święcił sobie triumfy. Cieszyłem się z tego, bo przecież jesteśmy przyjaciółmi i to dla mnie znaczyło tak wiele jak dla niego, jednak po jakimś czasie uderzyła mu woda sodowa do głowy… Chodzi mi o założenie reaktywację bym rzekł DX Dlaczego zreaktywował drużynę nie pytając mnie? Przecież też byłem jej współzałożycielem Mam o to do niego żal i na następnym RAW skopie mu dupę i zacznę walczyć z następnym człowieczkiem by zdobyć tytuł WWE i na WrestleManii go obronić!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/TripleH_18.jpg

Wypowiedź przerwał Triple H, który wyszedł z Batistą i Christianem na stage i powoli podeszli do ringu, po schodkach do góry, wziął mikrofon i zaczął mówić.

Triple H: Nie bądź śmieszny Shawn. Nie zrobiłem nic złego. Dobrze wiesz, że Cię kocham jak brata, a szacunek jakim Cię darze nie ma granic. Nie chcę z Tobą walczyć, ponieważ wiem, że mogłoby to się dla Ciebie skończyć tragicznie, nie walczyłeś, ja walczyłem regularnie i święciłem triumfy. Jestem wzorem do naśladowania przez młodych, jak w moim wieku mogę być wciąż tak dobry No nic… Shawn. Odrzuć tę walkę, podaj mi dłoń i dołącz do mojej wspaniałej drużyny. Wiesz czemu nie pytałem Cię o zdanie? Bo przecież nic bys do powiedzenia nie miał.

HBK: Hunterze… Jesteś wspaniałym wrestlerem , jednak… O wiele słabszym ode mnie. To na mnie mówią Mr.Wrestlemania, a tą Twoją dłonią mógłbym sobie podetrzeć tyłek! Jesteś już dla mnie nikim, żegnaj.

Hunter nie wytrzymał upokorzenia i kazał rzucić się swoim psom na HBK’a, w trójkę go obkopywali, lecz… Do ringu przybiegli Seth Rollins i Kevin Owens, którzy rozprawiali się z Batistą i Christianem, a HBK wykonał na Hunterze Switch Cheen Music! W trójkę zaczęli tauntować na ringu i tym akcentem kończymy dzisiejsze Monday Night Raw.

Przepraszam za zwłokę, ale miałem bardzo dużo pracy. Pewne jest, że teraz będą dodawane tygodniówki w odpowiedniej częstotliwości. Liczę na komentarze i dyskusję, dzięki!

PS Zdjęcie jest Shane'a, bo beznadziejnie tak bez calkowicie. Pozdro!

NEWSPACK #3 [uwaga, może zawierać spoilery z RAW]

:arrow: Na zapleczu mówi się, że przejęcie posady przez Wizza dobrze prosperuje jeżeli chodzi o przyszłość federacji.

:arrow: Nowy Chairman już od wstąpienia do federacji wyłapał kilka twarzy, którzy mają być wielkimi gwiazdami federacji. Obecnie mowa o Kevinie Owensie, Rollinsie, czy Mizie. Możliwe jest, że przez okres drogi do WM te twarze będą obserwowane nad wyraz wiele razy.

:arrow: Zatrudnienie przez Chairmana Cesaro, HBK'a to podobno początek. Mówi się o wielkim powrocie... Jednak nie do końca wiadomo, kto to ma być!

:arrow: Feud pomiędzy HBK'em a Triple H'em ma zostać rozstrzygnięty na WM, jednak nie jest to do końca potwierdzone.

:arrow: Prezes oficjalnie cofnął swoje słowa z początku RAW, Ladder Match o walizkę zobaczymy dopiero na WM. Ponadto jedyną istotną kwestią jaka została niezmienna, to fakt że Christian będzie walczył z wybranym przez siebie rywalem na WrestleManii.

OD AUTORA

Wiem, że zamuliłem, pisałem już o tym, jednak teraz wracam z regularnym trybem jeżeli chodzi o tygodniówki. Dziś wleciało RAW, mam nadzieję, że do 2 dni wpadnie SmackDown!

Liczę na komentarza oraz dyskusję!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...