Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

New WWE diary by bRAYO

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Info :

1. Pasy są identyczne jak w realu (wszystkie mają vacat)

2. Roster też identyczny, poza wyjątkami z ECW i gwiazdą B.Wiecha (czyli ja ;) :P )

3. Show to SD!, RAW, ECW

4. Na SD! Gm to Stone Cold i Theodore Long, na RAW Vince McMahon i The Rock. Co do obsady ECW to się zastanowię.

Gala :

Snitzky vs. JBL

Końcówka : Ogólnie przez całą walkę dominuje JBL. Snitzky zyskuje lekką przewagę po big boocie na JBLu. Snitzky tauntuje, w tym momencie JBL wyciąga kastet (nawet nie wiemy skąd), uderza Snitzky'iego. Ten pada jak rażony prądem. JBL wyrzuca kastet i robi cover. 1-2-3.

Zwycięzca : JBL

Po zakończonej walce, JBL bierze mikrofon i mówi, że nie po to jest na RAW, aby walczyć z takimi jobberami jak Snitzky. Domaga się title shotu. W tym momencie slyszymy theme The Rocka. Publiczność szaleje. The Rock mówi, że JBL będzie miał szansę zawalczyć o pas, z kimś, z walki Orton vs. Kane .vs. Cena vs. Edge, który odbędzie się na następnym RAW. A jeśli chce, żeby doszło do tego pojednyku, musi pokonać nikogo innego jak samego The Rock'a !!. JBL jest przerażony. Rock zbliża się do ringu, JBL natychmiast z niego ucieka. The Rock z uśmiechem na twarzy, mówi, że mistrzostwo JBL nie grozi.

Widzmy HBK przechadzającego się obok szatni. Spotyka HHH. HHH pyta go co to za klucz. HBK odpowiada, że nie pamięta. Wchodzą do biura Vinca McMahona, siadają na kanapie. W tym momencie wchodzi Vince. Widzi HHH na kanapie, wredy za jego plecami pojawia się HBK. Vince woła cały SS, lecz okazuje się, że za sprawą HBK cały SS został zamknięty w jednej z szatni. Vince jest wściekły, Pyta czego chcą. HBK mówi, że chce dzisiaj pojedynek z Edge'm. HHH natomiast mówi, że po walce HBK zaprezentuje nowych członków DX. Vince nie ma wyjścia, musi przystać na ich warunki.

Kane vs. Miejscowy wrestler Chris Fath

Kane wykonuje big boot i Chokeslam From Hell, po czym zbiega z ringu.

Zwycięzca : Kane

Wywiad Marii z Big Show'em, na temat jego przejścia do ECW :

RAW w porównaniu do ECW to niższa liga - mówi B-S. Dodaje, że chce się rozwijać, a na RAW nie ma takiej możliwości.

HBK vs. Edge [HHH & Lita banned from match]

Końcówka : Bardzo wyrównamy match, lecz gdy HBK zyskuje przewagę, na ring niewiadomo skąd wbiega Lita. Sędzie kończy match, decyduje o zwycięstwie HBK.

Zwycięzca : HBK

Na ring wychodzi The Rock. Mówi, że za ten wybryk Edge zostaje usunięty z Fatal 4 Way Matchu na przyszłe RAW. Dodaje, że tamten pojedynek będzie o WWE Championship. Edge jest wściekły. Odwraca się po czym wykonuje spear na Lita'cie !!

Za kulisami przechadza się John Cena. Nagle atakuje go Fabolous (Randy Orton & B.Wiecha). Po interwencji sanitariuszy, stwierdzają, że Cena nie nadaje się do walki. Widzimy The Rock'a, który mówi, że w miejsce walki Johna Ceny z .... DX dostanie czas na pokazanie swoich nowych członków.

Pojawia się DX, przy swoim theme. Na sali robi się zielono. HHH bierze mikrofon. Dziękuje The Rock'owi, za to, że pozwolił zaprezentować nowych członków. HBK robi przy tym różne śmieszne minki :). Przechodzą do konkretów. Pierwszym wywołanym jest Carlito. Carlito mówi, DX is Cool. Następnie, HHH mówi, że kolejnym członkiem będzie Shelton Benjamin!!. W tym momencie wpada SS, lecz nowe DX robi z nimi czystkę. Całe DX schodzi przy swoim theme'ie.

RAW vs. ECW match

Randy "Legend Killer" Orton & Bartosz "The Killing Machine" Wiecha vs. Angle & RVD

Końcówka : Angle zakłada Ankle Lock Ortonowi, lecz w ostatniej chwili ratuje go TKM. Odbija się od lin i wykonuje clotheline from hell !!. RVD wrzuca na ring krzesło, sędzia tego nie zauważa. RVD atakuje TKM, lecz ten robi unik i RVD nokautuje sędziego. TKM wykonuje Chokeslam, w tym samym momencie LK robi RKO na Olymipc Hero. TKM robi cover, lecz nikt nie liczy. Na ring wbiega The Rock i odlicza RVD.

Zwycięzcy : Randy Orton & Bartosz Wiecha.

Kurt Angle chce zaatakować The Rock'a, lecz Fabolous bronią go i doszczętnie niszczą. The Rock świętuje razem z Fabolous. RAW schodzi z anteny.

164305289646824b56733d3.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bRaYo

3

• Wee Man

1

• Alacer

1

• Lil Abyss

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Niezla gala. Mi najbardziej podobal Spear Edga na Lit'cie. Tylko ze w niktorych walkach za malo napisales np. w tej Kane'a. Ale i tak spoko jest

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Niezłe - fajnie sie czyta biorąc pod uwage ze nie jest to jakis kosmiczno fantazyjny scifi scenariusz :) ...

ino tylko wprowadzenie czlonków DX inaczej bym rozegral - z jakms pieprzem :)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Fajno, fajno :) Ale nie chciałbym, żeby Benjamin był w DX - za mało charyzmatyczny...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

ylko ze w niktorych walkach za malo napisales np. w tej Kane'a.

Mam co do niego plany :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

bRAYO: czy nie miało Cie nie być do niedzieli?

[ Dodano: 2006-06-24, 12:43 ]

OK, przeczytałem to co napisałeś w shoutboxie. Wszystko gra. Czekamy na raport ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   1

Diary realne, to na plus. Nie podobało mi się wprowadzenie nowych członków DX, za drętwe jak na DX ;) I jeszcze jedna sprawa. Bartosz Wiecha powinien jednak zacząć od zera. Ten błąd powtarza się często w diary. Ktoś robi siebie i natychmiast daje sobie push. Wiem, że to Twoje diary i robisz z nim co chcesz, ale jednak lepiej byłoby, gdybyśmy znali losy Bartosza od początku, czyli jak trafił do fedu, mniejszy push, droga do ważniejszych pasów i walk, sytuacja z połączeniem go razem z Ortonem itd. itp. Oprócz tych dwóch błędów, jak na pierwszą galę, diary wygląda w miarę nieźle :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

I jeszcze jedna sprawa. Bartosz Wiecha powinien jednak zacząć od zera. Ten błąd powtarza się często w diary. Ktoś robi siebie i natychmiast daje sobie push. Wiem, że to Twoje diary i robisz z nim co chcesz, ale jednak lepiej byłoby, gdybyśmy znali losy Bartosza od początku, czyli jak trafił do fedu, mniejszy push, droga do ważniejszych pasów i walk, sytuacja z połączeniem go razem z Ortonem itd. itp. Oprócz tych dwóch błędów, jak na pierwszą galę, diary wygląda w miarę nieźle :)

Narazie to tylko jeden win :) Nie będzie przesadnego pushu :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
    • VictorV2
      Feudy nie muszą trwać długo, jeśli mają sens. In today's episode of "Hey, booking pro wrestling show doesn't take a rocket scientist": Mamy ta nieszczęsną WMnie, po której Orton zaatakował Cenę. Ciągniemy storyline podobnie jak było, bo sam ten okres, podobnie jak okres z Punk'iem w izolacji nie był zły. Jedyna zmiana, Rock jest aktywny i (O ZGROZO TO TAKIE NIEHUMANITARNE) pojawia się raz na miesiąc, w stylu - po Backlash, jest gdzieś na backstage'u i rozmawia z Hunter'em: Hmmm...Randy
    • GGGGG9707
      Tak, zgadzam się z tym. Heel run wyszedł kiepsko, Rock i Scott na wielki minus w tym wszystkim i tylko zepsuli. Feudy były na szybko bez odpowiedniej podbudowy a face turn pełna zgoda jeden z najgorszych w historii. Ale to wpisuje się w ostatnie miesiące w WWE gdzie to dotyczy wszystkich feudów. Gdyby pożegnalny rok był 3 lata temu to by to inaczej wyglądało. Jednak dużo się wokół Ceny kręciło i nie zrobili z niego to co z Kurtem Angle który nic nie mógł wygrać. Cena zaczynał rok jako ktoś
    • Kaczy316
      Nagrywane SD, ale obejrzeć nie zaszkodzi, może będzie ciekawie, zobaczymy!   Poza wywiadem z Knightem to gale rozpoczynamy od Jey Uso vs Rusev w ramach turnieju The Last Time Is Now! Szkoda, że natknąłem się na spoilery i wiem kto wygra, ale chętnie zobaczę pojedynek! Około 10,5 minuty walki w TV, reklamy nie wiem ile trwały, bo taki urok nagrywanego odcinka, ale bardzo fajny pojedynek nie da się ukryć, Panowie dali z siebie bardzo dużo, przyjemnie się to oglądało, a Jey przechodzi dal
    • VictorV2
      //Postaram się pamiętać - mieliśmy również sekcje dla Social Media, czasami niektóre rzeczy działy się tam, albo pojawiały się istotniejsze materiały. W miarę możliwości będę dodawał je dla kontekstu przed show. Mam nadzieję że nie pominę czegoś ważnego     Show rozpoczęło się na parkingu, gdzie z auta wysiadał Raze. Zanim jednak mógł gdzieś pójść, stanął przed nim Chad Gable. Raze zdecydowanie wydawał się poirytowany   Raze: Ohhhh czy możesz już zostawić mnie w spoko
  • Dodaj nową pozycję...