Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://i.imgur.com/Hgbqj0U.png

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Plakat gali:

http://i.imgur.com/f9WcXLl.jpg

Data:

23 sierpnia 2015

Miejsce gali:

Barclays Center w Brooklyn, New York City (Pojemność: 18 103)

Tagline gali:

Utwóry gali:

"Cool for the Summer" od Demi Lovato

"Big Summer" od CFO$

◄ Główna karta ►

http://i.imgur.com/iWZ51Jr.png

Brock Lesnar (w/ Paul Heyman) vs. The Undertaker

Singles Match

http://i.imgur.com/0A4LJNu.png

Ryback © vs. Big Show vs. The Miz

Triple Threat match o WWE Intercontinental Championship

http://i.imgur.com/Tbj7VA0.png

Bray Wyatt i Luke Harper vs. Roman Reigns i Dean Ambrose

Tag Team match

http://i.imgur.com/VGs12Er.png

Team Bella (Brie Bella, Nikki Bella i Alicia Fox) vs. Team B.A.D. (Naomi, Sasha Banks i Tamina) vs. Team PCB (Paige, Charlotte i Becky Lynch)

Triple Threat tag team elimination match

http://i.imgur.com/ZTk75OO.png

The Prime Time Players (Darren Young i Titus O'Neil) © vs. The New Day (Big E i Kofi Kingston) vs. Los Matadores (Diego i Fernando) vs. Lucha Dragons (Kalisto i Sin Cara)

Fatal 4-Way o WWE Tag Team Championship

http://i.imgur.com/ofIiypb.png

Stephen Amell i Neville vs. Stardust i King Barrett

Tag Team match

http://i.imgur.com/2Gv96dZ.png

Kevin Owens vs. Cesaro

Singles match

http://i.imgur.com/VIIwbiJ.png

Randy Orton vs. Sheamus

Singles match

http://i.imgur.com/QscaO3Q.png

Dolph Ziggler (w/ Lana) vs. Rusev (w/ Summer Rae)

Singles match

http://i.imgur.com/1XjDXUr.png

John Cena vs. Seth Rollins

Title for Title match o U.S. i WWE World Heavyweight Championships

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• N!KO

6

• smartfan

6

• LAN

5

Top użytkownicy w tym temacie

Walka Undertakera z Lesnarem oczywiście ma podkreślić wagę tego letniego PPV. Kwiatków nie ma co się spodziewać - mam nadzieję, że będzie tylko znośniejszy program. Taker to już rupieć ze względu na wiek i przerwany streak. Ot, rewanż na miarę Cena/Rock. Rezultat możliwy każdy, ale żaden z nich nie będzie jakiś mocno istotny. Domyślam się, że WWE uzna inaczej. :)

Jeżeli chodzi o ogólnie dotkniętą na forum sytuację z Owensem to moim zdaniem trochę przeginacie. Kev zaliczył bardzo mocny start i już jest heelowym drawem. Nie ma opcji, żeby przepuścili taką postać, nie zrezygnują z niego i na stówę nie przestaną w niego inwestować. Ja rozumiem, że wygrana z Ceną dałaby mu wiele, ale gadka, że jego momentum już nie ma, etc. to miałaby miejsce ewentualnie przy porażce z Reignsem. To nie jest koniec konfliktu Owens-Cena, dam sobie rękę odciąć, to wszystko można jeszcze ładnie pociągnąć. Nie chcę popadać ze skrajności w skrajność, ale mi rysuje się diametralnie inny scenariusz - być może puszczam wodzę fantazji, mianowicie... Na SummerSlam zobaczymy walkę Owens vs Sheamus vs Rusev, gdzie chłopoki pobiją się o walizkę. Iskierkę jakiegoś tam konfliktu już zobaczyliśmy na Raw, więc w sumie coś takiego mogliby zaserwować. Oczywiście proficik zgarnia nasz ukochany Steen, a potem po ewentualnej walce Ceny z Rollinsem wiesz co jest. Jasne, być może szukam miodu w dupie, ale jak dla mnie taki bieg wydarzeń jest mocno prawdopodobny i raczej nie będę zdziwiony jeżeli coś takiego będzie miało miejsce. Pozostanie mi instant zamarkowanie i jupikajej!

Edytowane przez nekrophage

Gala zapowiada się dość ciekawie, ze względu na program Taker'a z Lesnarem. Kolejna istotna sprawa to możemy spodziewać się jakieś konfrontacji, która doprowadzi do walki na WrestleMani 32. W sumie obecne SummerSlam zapowiada sie o niebo lepiej niż zeszłoroczne.

Main Event Undertaker vs Lesnar

Po ostatniej konfrontacji dwóch panów stwierdzam, że Deadman jest w znakomitej kondycji jak na swój wiek 2 lata temu było o wiele, wiele gorzej teraz widać, że wraca do formy choćby tej sprzed 3 lat. Jest tu kilka opcji passa Lesnar'a zostanie przerwana? Czy może interwencja Stinga, który doprowadziłby do porażki Deadmana po przez No-Contest tak jak na Battelground. W ten cały feud będzie wplątany też Kane. W sumie następnym rywalem Lesnara będzie za pewnie Kane który będzie szukał zemsty za to, co mu Bestia zrobiła Demon Diabła kontra Bestia całkiem nie źle to brzmi. W sumie porażka Lesnar'a w chodzi w grę nie mówię, że nie... Bo to dzięki temu Streak'owi Lesnar jest przekozakiem w WWE. Jeśli Deadman ma zostać do Jesieni to z kim miałby poprowadzić program? W sumie nie zdziwiłbym się jakby doszło do rewanżu na Night of Champions. Zajebisty był ten brawl na RAW totalne mordo bicie... Teraz już dla siebie nie będą tacy mili mam nadzieje na grę Psychologiczną Taker'a ani ciągły brawl.

Dean Ambrose/Roman Regins vs Luke Harper/Wyatt

Całkiem fajny ten program pomiędzy Wyatt'em, a Regins'em, ale w ostatnim promie na Battleground było słychać kruka? Przypadek? Nie sądzę jeśli to ewentualny spoiler Returnu Stinga to im się udało. W Sumie Wyatt znalazł bym kolejnego członka Wyatt Family udupił by Ambrose'a i Romana którzy nie daliby se z rodzinką rady. Szukaliby ostatniej deski ratunku aż tu Sting! Dla takich gości jak Wyatt/Harper/Ambrose/Roman to mega promocja ze strony WWE, bo by walczyli ze samą legendą WCW i to jeszcze na największej gali Lata. Obecnie program się rozwija i nie jest aż tak źle.

Seth Rollins vs John Cena

Po ostatnim SD stwierdzam że ktoś z tej dwójki zgarnie pas US'a Cesaro lub Owens. W sumie po ostatniej porażce Owens nie jest już taki wiargodny do walki z Ceną, a po ostatniej porażce ze Smackdown gdzie po prostu stchórzył we walce z Rusev'em jest blady przy Cena. Więc na jakimś RAW Cena straci pas i myślę że na rzecz Cesaro, bo gościu jest na totalny propsie i może sprzedać genialne starcie na SummerSlam z Owens'em. Pas US'a jest wystarczająco wypromowany przez Cena, więc czas go stracić. A, więc przejdźmy do tematu o ewentualnej walce Jasia z Rollins'em troszkę nie jestem z tej walki zadowolony mogą dać nie złe starcie... Ale jeśli Rollins straci pas na rzecz Jaśka to w CT są kretyni na potęgę. Mam nadzieje, że dojdzie do cashingu przez Sheamus'a, choć nie będzie to najlepsze wyjście bo obecna postać rudego jest po prostu nudna. Więc liczę na obronę pasa przez Rollinsa może i cipą jest, ale lepszy taki mistrz niż taki nudny Sheamus.

Divas Match

W sumie liczę na jakieś przyzwoite starcie, bo w końcu coś się dzieje w dywizji kobiet. W sumie liczę na przejęcie pasa przez Charlotte zajebiście się ją ogląda nie jest aż tak najgorsza w ringu w sumie swoją posturą przypomina mi drugą Chyna. Becky Lynch to kolejna diva która wpadła mi w oko :P zajebiście się prezentuje i liczę, że w przyszłości przejmie główny pas kobiet. Liczę na jakieś przyzwoite starcie na SummerSlam.

The Miz vs Ryback vs Big Show

Jeśli wędkarz wróci to liczę na takie starcie. Najbardziej poszkodowanym w tym programie jest Miz.. Aż przechodzą mnie myśli, żę to on zgarnie ten pas, a wędkarz se chwilowo odpocznie. W Sumie za pewnie go wygra w jakiś cipowaty sposób. Liczę na jakiś przyzwoity program po SummerSlam o ten pas.

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Jest plakat. No i potwierdzono że Summerslam będzie trwać cztery godziny, teraz przydałby się tylko stadion i W-mka 2.0 jak się patrzy:http://vlep.pl/obrazek/vzfays.jpg Edytowane przez Betrayal
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

• Reputacja:   1

Czy jest się z czego cieszyć? Albo będzie więcej czasu na reklamę produków albo walki będa dłuższe, a niestety większość z nich będzie ssał. TO nie WM, gdzie gala obroni się rozrywką :)

24571150556b9ddab2c677.jpg

smartfan, tyś oglądał kiedyś PPV? Na nich nie ma reklam, chyba że reklamą nazywasz proma przed walką. Poza tym skąd wyrokujesz, że walki ssać będą? KO i Cesaro na pewno zrobią dobrą walkę. Cena i Rollins prawdopodobnie też zaskoczą pozytywnie. Taker i Lesnar to wydarzenie a na pewno dostaniemy jakiegoś shockera. Nieuzasadniony pesymizm szerzysz.

smartfan, tyś oglądał kiedyś PPV? Na nich nie ma reklam, chyba że reklamą nazywasz proma przed walką. Poza tym skąd wyrokujesz, że walki ssać będą? KO i Cesaro na pewno zrobią dobrą walkę. Cena i Rollins prawdopodobnie też zaskoczą pozytywnie. Taker i Lesnar to wydarzenie a na pewno dostaniemy jakiegoś shockera. Nieuzasadniony pesymizm szerzysz.

Chodziło mi o lokowanie produktu, czyli segmenty na zapleczu gdzie zzawodnicy sobie w coś grają itp. Jednak teraz to odwołuje, bo Vincent powiedział, że na SS będzie tyle atrakcji, że PPV musi być 4-godzinne, bo po prostu chcą wszystko zmieścić w TV. ZObaczymy o co chodzi.

2 walki na 4h będą na pewno dobre. Taker vs Brock ringowo będzie ssało, ale emocje dadzą o sobie znac. Nie oszukujmy się, w WWE rzadko są dobre walki i tak powinno być i tym razem. Kto ma zachwycić zachwyci. Reszta będzie baaardzo przeciętna. Taka jest niestety prawda

Swoją drogą na konferencji o finansach WWE powiedziało, że ma dużo więcej hajsu niż rok temu. Kur*a niech to wykorzystają i ogarniają jakieś tage na każde PPV. Niby błachostka, ale inaczej ogląda się PPV przy czymś specjalnym aniżeli PPV gdzie ammy wrażenie, że to RAW czy SD :)

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Swoją drogą na konferencji o finansach WWE powiedziało, że ma dużo więcej hajsu niż rok temu. Kur*a niech to wykorzystają i ogarniają jakieś tage na każde PPV. Niby błachostka, ale inaczej ogląda się PPV przy czymś specjalnym aniżeli PPV gdzie ammy wrażenie, że to RAW czy SD :)

Skoro takie a nie inne ppv przynosi WWE "dużo więcej hajsu niż rok temu", to po co mają się wysilać? ;) Szczególnie, że teraz zanotowali spore straty przez Tego, Kogo Imienia Nie Wolno Wymawiać :P

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Feud Owensa z Cesaro ma być jednym z głównych na SS i jedną z głównych walk. Mimo sympatii do Cesaro, mimo, że widzę go wysoko to nie chciałbym jego zwycięstwa na SS> Kevin nie wygrał walki od 16 czerwca (nie liczę pokonania Danny'ego Burcha/Martina Stone w NXT) i zwycięstwo, CZYSTE zwycięstwo powinno mu nieco pomóc.

Feud Owensa z Cesaro ma być jednym z głównych na SS i jedną z głównych walk. Mimo sympatii do Cesaro, mimo, że widzę go wysoko to nie chciałbym jego zwycięstwa na SS> Kevin nie wygrał walki od 16 czerwca (nie liczę pokonania Danny'ego Burcha/Martina Stone w NXT) i zwycięstwo, CZYSTE zwycięstwo powinno mu nieco pomóc.

Nie wydaje mi się. Przynajmniej prowadzenie feudu jak na razie nie wskazuje na to. Owens z Cesaro mają to szczęście, że karta na ten moment prezentuje się słabo i na tle pozostałych mogą być wyżej w hierarchii, bo kto z nimi może konkurować? New Day z PTP? Sheamus z Ortonem? Ale i tak pewnie co najwyżej otworzą show. Oczywiście jeśli się coś nie zmieni w następnych tygodniach, ale na to bym też nie liczył.

Gdzie jest Ryback? Wystąpi na SummerSlam? Jego program z Big Showem mnie nie grzeje, ale jak widzę że gigant zaczyna feudować z Ambrosem to wolę, żeby Big Guy wrócił a Dean poszedł w ciekawszą stronę.

Miz straszy na Twitterze Rybacka adwokatami, którzy mają przygotować pozwy w związku z tym, że ten nie może bronić pasu. Nie wiem czy czasem ta kontuzja Rybacka nie okazała się groźniejsza i znowu nie będzie jakiegoś battle royal'u czy coś o pas... Dość długo się w TV nie pojawia, a to zły znak.

Nie wydaje mi się. Przynajmniej prowadzenie feudu jak na razie nie wskazuje na to. Owens z Cesaro mają to szczęście, że karta na ten moment prezentuje się słabo i na tle pozostałych mogą być wyżej w hierarchii, bo kto z nimi może konkurować? New Day z PTP? Sheamus z Ortonem? Ale i tak pewnie co najwyżej otworzą show. Oczywiście jeśli się coś nie zmieni w następnych tygodniach, ale na to bym też nie liczył.

Gdzie jest Ryback? Wystąpi na SummerSlam? Jego program z Big Showem mnie nie grzeje, ale jak widzę że gigant zaczyna feudować z Ambrosem to wolę, żeby Big Guy wrócił a Dean poszedł w ciekawszą stronę.

TO nie moje przewidywania, tak było napisane w newsach na innej stronie, że ich feud ma być jednym z głównych. Mamy Cena vs Rollins, Taker vs Brock i włąśnie Owens vs Cena. Bo niby Wyattci z DA & RR mają być ważniejsi niż owens i Cesaro? Na razie feud KO i Szwajcara jest jednym z lepszych jeśli chodzi o drogę do SS. Taker i Brock pojawili się raz, ale z pier^^^^^em. Seth i Cena mieli jeden segment i jedną walkę. To właśnie feud Kanadyjczyka i Szwacara podoba mi się najbardziej.

• Reputacja:   361

Wg mnie - Vince nie jobnie Lesnara Grabarzowi. Byłoby to bez sensu. Taker nie wygrał z nim nigdy, przejebał nawet w walce o streak, a więc jaki sens miałoby teraz podkładać go w jakimś rewanżu bez znaczenia i historii? (a dodatkowo łamać quasi-streak Brocka, który nie został spinowany ani poddany od dawien dawna)

Wg mnie, albo dadzą kurtuazyjne zwycięstwo Takerowi (przez jakies DQ, count out lub coś równie "niekonkretnego"), albo wygra to Brock, ale zapewne nie czysto (z szacunku Vince'a do Takera), np. po interwencji Stinga, czy kogoś innego, z kim DeadMan będzie miał walkę na Wrestlemanii (i ja osobiście skłaniam właśnie ku tej opcji).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Wg mnie - Vince nie jobnie Lesnara Grabarzowi. Byłoby to bez sensu. Taker nie wygrał z nim nigdy, przejebał nawet w walce o streak, a więc jaki sens miałoby teraz podkładać go w jakimś rewanżu bez znaczenia i historii? (a dodatkowo łamać quasi-streak Brocka, który nie został spinowany ani poddany od dawien dawna)

Wg mnie, albo dadzą kurtuazyjne zwycięstwo Takerowi (przez jakies DQ, count out lub coś równie "niekonkretnego"), albo wygra to Brock, ale zapewne nie czysto (z szacunku Vince'a do Takera), np. po interwencji Stinga, czy kogoś innego, z kim DeadMan będzie miał walkę na Wrestlemanii (i ja osobiście skłaniam właśnie ku tej opcji).

Raczej pójdą pierwszą drogą, gdzie to Lesnara ktoś zaatakuje, lub mu ktoś przeszkodzi, co finalnie da zwycięstwo Takerowi. Niestety, ale szkoda uwalać jednego i drugiego czysto, stąd minus takiego zestawienia. I tak spóźnili się z tym o rok, bo emocje po końcu streaku już mocno opadły. Bardziej jednak przykro by było robić z Brocka kryptonit na Grabarza. Niech weźmie sobie ten rewanż. Miałoby to jednak większy sens, gdyby jego ostatnim pojedynkiem była ta porażka. To by pokazało, że Taker jeszcze się nie skończył, jeszcze może. Teraz jest już po zwycięstwie z Brayem, więc takiego ciśnienia nie ma.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ja tam myślę, że Sting zainterweniuje w walkę Taker z Lesnarem.

Bądźmy szczerzy jeśli ktoś ma zainterweniować to wielkie nazwisko i myślę, że to Sting przeszkodzi Grabarzowi. Można się czepiać, że Sting jest face'm ale zresztą "who cares ?: mamy walkę legend na WM

Sting vs Undertaker i nikt nie będzie się czepiał, ba nawet zaryzykuję stwierdzenie, że będzie się jarał.

Bądźmy szczerzy ktoś w potencjalnym programie Andrzeja ze Stingiem musi być heelem i raczej padnie na Stingera, więc czemu by nie rozpocząć to w ten sposób.