Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Śmierć i podatki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tydzień po gali w Rzeszowie…

Jesteśmy w mieszkaniu Franza gdzie siedzi on ze swoim ojcem przed telewizorem i oglądają mecz siatkówki Polska-Iran. Razem piją Tyskie do meczu.

Ojciec- No NIE!!! Widziałeś co ten matoł zrobił! Jak on mógł tak nietrafić w czyste pole. Jebany Kurek!

Franz się nie odzywa i mija kilka minut…

Ojciec- No znowu jak tak dalej pójdzie to przegramy z tymi kozojebcami!!!

Franz- Cicho…

Ojciec- CO ty mówisz?! Jak ty do ojca mówisz?!

Franz- Zamknij się! To ja Cie utrzymuje bo byś nie wyżył z tej swojej renty zasranej i przestań krytykować sportowców bo sam nic nie osiągnąłeś a oni są mistrzami świata!

Ojciec- Jak ty do mnie mówisz gówniarzu!!!

Franz trzaska piwem o stół.

Ojciec- Co ty piwo wylewasz gnoju!

Franz- Bo je kupiłem za moje zarobione w ringu pieniądze i mogę wylewać ile chce piwo!

Franz podchodzi do ojca i wyrywa mu piwo a potem je wylewa na dywan!

Ojciec- Jak ci zaraz…

Franz staje naprzeciw ojca i jest od niego o głowę wyższy.

Franz- No co mi zrobisz?! Tylko krytkować umeisz ludzi co ciężko pracują na swój suckes a sam nigdy nic w życiu nie osiągnąłeś zobacz jaką teraz masz rentę!

Ojciec- To wina państwa!

Franz- Najlepiej wszystko na państwo zrzucić!

Zawodnik EWF zdenerwowawny wychodzi z pokoju i trzaska drzwiami a potem na podwurku patrzy w niebo.

Franz- Czasami ci zazdroszcze braciszku że nie musisz przechodzić już tego piekła.

Kamera jest na korytarzu hali EWF i tam Mariusz Max Kolonko przeprowadza wywiad z Franzem.

Mariusz Max Kolonko- Dzień dobry moim gościem dzisiaj jest Franz i będziemy rozmawiali o jego walce.

Franz- Witam Max i kibiców.

Mariusz Max Kolonko- Najpierw prozmawiajmy dlaczego nastraszyłeś moją koleżankę Sebą.

Franz- Bo ona nie powinna robić wykładów z takim idiotą jak Seba. On sobie na to poprostu nie zasłużył na to tym co pokazuje w ringu. Myśli że teraz jak zdobył pas to jest wielką gwiazdą i mu sie wszystko należy, ale tak naprawde to zdobył ten pas tylko przez pomyłkę sędziego idioty który nie rozumie zasad.

Mariusz Max Kolonko- OK. Czyli będziedzie dalej mieć ze sobą konflikt?

Franz- Tak myślę.

Mariusz Max Kolonko- Dobra Franz a jak Seba wygra pas w walce z Żubrem to co?

Franz- Chce wtedy z nim walki i się okaże kto jest prawdziwym mistrzem.

Mariusz Max Kolonko- Narazie musisz jednak walczyć z innymi przeciwnikami na najbliższej Wresleplaloozie.

Franz- Nie znam nawet tych szmaciarzy i niewiem czy na to zasługują żebym ich poznawał.

Mariusz Max Kolonko- Pierwszym z nich jest Don Camillo mafioza z Włoch.

Franz- Włosi są leniwi tak samo jak Greki Markoańce i inne czarnuchy, które przyjeżdżają do Unji Europejskiej specjalnie po to żeby brać zasiłki na bezrobotnych i nic nie robić tylko stać z piwem przy sklepach. Jak pracowałem ciężko w Belgii na budowie żeby utrzymać swoją matkę i ojca to widziałem takich dużo.

Mariusz Max Kolonko- Don Camillo jednak wygrał na ostatniej gali.

Franz- A teraz nie wygra tak samo jak reszta tych co ze mną walczą. Titleshot będzie mój!

Mariusz Max Kolonko- Będziesz walczył też z Maxi MasterMistrzem mam nadzieję, że mu dokopiesz!

Franz- Czemu?

Mariusz Max Kolonko- Bo to mój wróg który kiedyś chciał mi zrobić krzywde.

Franz- No to spuszczę mu wpierdol za nas dwóch Max. Pięć!

Franz i Mariusz Max Kolonko przybijają piątkę.

Mariusz Max Kolonko- Został ci jeszcze PepsiBosman. Jak oceniasz jego szansę?

Franz- Mówiłem już że to nie są żadny przeciwnicy i wszystkich ich pokonam bez problemu tymbardziej teraz kiedy nadszedł ten dzień… (Franz spuszcza głowe)

Mariusz Max Kolonko- Jaki dzień??

Franz- Niedawno była rocznica umarcia mojego ŚP. Brata i obiecałem mu że wkońcu odniosę w EWF sukces, a dzięki następnej Wrestlepaloozie mogę zdobyć szansę na zdobycie pasa i mogę go nawet pokonać w jego osiągnięciach.

Mariusz Max Kolonko- Jeszcze jedno Franz. Powiedz mi z kim chcesz być partnerem na następnej Wrestlepaloozie bo musisz wybrać.

Franz- Z lepszych zawodników chciałbym być z SR Crazym bo to mistrz świata, Franko albo Nasem Jazowskim ale Franko chyba ma już partnera i nie wiem czy by chcieli. Z tych słabszych to sam nie wiem obojętne mi to. Kogo proponujesz?

Mariusz Max Kolonko- Może z Sebą?

Franz patrzy złym wzrokiem na dziennikarza EWF.

Franz- żartujesz sobie ze mnie? Mam mięc tag tema ze swoim wrogiem?

Mariusz Max Kolonko- Dobra dobra żartowałem ale musisz powiedzieć z kim chcesz.

Franz- No to moge z takic troche słabszych wreslerów od SR Crazy mieć np z Yoshito Nabeshima chociaż on ostatnio walczył w main evencie ale przegrał coprawda. Jak nie zechce to może być obojętnie kto.

Mariusz Max Kolonko- OK. Dobra Franz musimy kończyć dzięki za wywiad.

Franz- Ja też dziękuje.

FRANZ PROMO

Gra muzyka PIH Śmierć i Podatki. Franz idzie po ulicy w kapturze na głowie i mówi do kamery.

Gdy to oglądam złości łza kipi w oku

Puste pierdolenie o społecznym dialogu

Socjotechnika, pilnowanie stołków

Franz- SEBA! Wiesz kim jest twój idol??

W telewizji nie zobaczysz łez samotnej matki

Franz- On mówił że niepełnosprawni to debile.

Ilu pasterzy? Ilu wiernych pasterzy?

Wśród nich ukryci pedofile i esbecy

Franz- Że pedofilia powinna być dozwolona.

Tu homopropaganda w każdej szkole

Skazuje kolejne pokolenia na niedole

Franz- On mówił o tobie!

Franz podchodzi z kapturem na głowie do muru i zrywa z niego plakat wyborczy Janusza Korwin Mike gniecie go i depcze.

Franz- To samo ciebie czeka Seba!

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

1

• Grishan

1

• ManieKO

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ciężka decyzja czeka bookera (jak na razie). Co prawda Gierobak pisze zdecydowanie lepiej, mniej chaotycznie, poprawnie, ale w jego erpozie zabrakło speechu i odniesienia się do rywali. Tu natomiast speech jest (jakiś) aczkolwiek forma jest daleka od standardów. Franko wcześniej pisał o błędach ortograficznych, chyba nawet kilkukrotnie i nic do tej pory się nie zmieniło. Mimo wszystko, ma to swój urok, o dziwo- w miarę przyzwoitą długość, wszystkie niezbędne w RP elementy (chociaż niezbyt wyrafinowane).

Napisałbym chętnie- pracuj nad językiem, ale z drugiej strony, tego nie da się zrobić z dnia na dzień.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Tak po prawdzie, to trudno będzie mi dodać cokolwiek do wypowiedzi mojego poprzednika. Może tylko to: pomimo widocznych wad, ten erp ma moc. Naprawdę można poczuć, że Franz chce wpierdolić SeBie i właśnie to jest siłą tego tekstu. Pielęgnuj swoje silne strony i pracuj nad słabościami - taka jest moja rada na dzisiejszy dzień.