Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oficjalna karta na Fade to Black PPV + wszystkie tematy!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Fade to Black PPV

Main Events

Deliquent vs. SPoP

Zwiechu po ostatnim suckesie (wygraną z FH) tym razem zmierzy się z legendą, ze SPoP'em, który naprawdę minimalnie w dodatkowym pytaniu przegrał z J-Ro na Breaking Limits. Zapowiada się match Old School vs. New School, jeden z najlepszych kiedyś vs. jeden z najlepszych teraz. SPoP na ostatnim PPV pokazał, że jeszcze nie zapomniał co i jak, a Zwiechu tylko potwierdził swoją klasę wygrywając z FH. Ten match można porównywać do walki Rock vs. Hogan na WrestleManii 18. Na pewno będzie ciekawie. Match poprowadzi FH, 15 pytań z WWF z lat 85-95, 10 z całej historii ECW. Don't miss it.

Tony Rock vs. Y2J

Upper Card

RazorR vs. Vampirro

Razor na ostatnim PPV pokonał w Handicap Matchu (wspólnie z Koprem) Rabola, jednak to zwycięstwo było minimalne i nie zbyt przekonywujące. Tym razem owner naszego forum będzie miał szansę pokazać nam swoją wiedzę w walce one on one z Vampem. Nasz Backyard Hero na Breaking Limits rozgromił Przemk0 i udowodnił, że zasługuje na Upper Card. Zobaczymy kto okaże się lepszy w bezpośrednim pojedynku. Walkę poprowadzę ja, a temat to WWE 2003.

DX-Pac vs. Koper

DX na Breaking Limits pokonał Sponsa, ale nie było to bardzo przekonywujące zwycięstwo. Koper zaś w Handicap Matchu zdobył najmniej punktów i teraz będzie to bardzo dobra okazja dla obu panów żeby udowodnić, że zasługują na miejsce w Upper Cardzie. Zobaczymy komu uda się tego dokonać. Walkę poprowadzę ja, 10 pytań z ECW 2000 i 10 pytań z ROH.

Mid Card

Przemk0 vs. RVD vs. Gotthen

Szakal po ostatnim niepowodzeniu w walce z Vampem będzie starał się pokazać, że swoje jednak wie. Tym razem będzie miał aż dwóch przeciwników. Walka RVD i Gotthena nie odbyła się na ostatnim PPV z powodu problemów technicznych, teraz mam nadzieję, że już odbędzie się już bez żadnych niedogodności, a z Szakalem będzie jeszcze ciekawiej. Temat walki to NWA-TNA. Poprowadzi DDP.

Kamala vs. G0L0B

Marcin vs. Spons vs. TheBadGuy

Marcin podobno ma naprawdę dużą wiedzę na temat WCW, dlatego dodałem go do tej walki. Spons po ostatniej porażce z DX'em na pewno będzie chciał się zrehabilitować, a temat tym razem będzie mu bardziej pasował. Match BadGuy'a z Hartfanem niestety nie odbył się na Breaking Limits, ale mam nadzieję, że w przyszłości któregoś dnia się odbędzie. Temat tej walki to WCW 99, a poprowadzi ją DDP.

Lukki vs. PeWee

Lukki ostatnio pewnie pokonał Goloba, tym razem jednak czeka go całkiem inny przeciwnik.To pierwszy występ Peweego na PPV i sam poprosił mnie o match z kimś z Mid Cardu i oto jest. Tematem walki będzie WCW 98, a poprowadzi ją Rabol. Zobaczymy kto swego czasu uważniej oglądał PPV, Nitro i Thundery.

Lower Card

navroth vs. med-eye

Na Breaking Limits navroth wygrał Battle Royal dzięki czemu zasłużył sobie na spot w Lower Cardzie. Jego przeciwnikiem będzie med-eye, znany przede wszystkim z irca. Szczerze mówiąc nie wiem za dobrze jak rozległa jest jego wiedza, ale ta walka będzie dobrą okazją aby się o tym przekonać. Zaś dla navrotha będzie to dobra okazja by jeszcze raz pokazać się z jak najlepszej strony i wskoczyć oczko wyżej w rankingu. Walke prowadze ja, temat WWE 2002

Opener

badday vs. fr3d vs. sowa11 vs. Scorp vs. Strong Fan vs. rey023 vs. Kane1910 vs. RvR vs. nathan vs. Cerebral Assassin

Na tym PPV również będziemy mieli Battle Royal dla New Blood. Tym razem zobaczymy kto z trojki badday, fr3d i sowa popisze się największą wiedzą, gdyż na Breaking Limits zajęli oni razem drugie miejsce z taką samą ilością punktów. Zaś dla reszty dobra szansa na wybicie się. Zwycięzca na pewno awansuje wyżej. Walke poprowadze ja, temat to WWE 2004.

To tyle, czekam na wszelakie opinie na temat karty.

Edytowane przez Y2J

70480578844af90bfa37be.jpg

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cerebral Assassin

4

• Sowa

4

• Y2J

3

• nathan

3

Top użytkownicy w tym temacie

No ja się bardzo cieszę z tego meczu three way ze Sponsem i BadGuyem and I'll do my best :) Whooooo
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

I znow TNA? Blaaaaah :P

dla mnie zaszczyt jest walczyc z Golobem - chodz nie ukrywam ze lata 93' to dobry temat dla mnie... o aIeM sie nie wypowiadam, bo nie wiem na ile ma wiedzy o WWF w glowie, wiec z respectem i szacunkiem dla rywali czekam na PPV

pozdrawiam

78269406145f2cb280ea01.jpg

Świetnie, tym razem na 100% pojawie sie i zrobimy bardzo dobrą walkę.
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

post nieaktualny :) Edytowane przez Sowa

własnie gdzie jest sowa w karcie?? mam nadzieje ze nikt tego nie zalatwial przy zielonym stoliku ,tylko jest to zwykla pomyłka ,jesli tak to prosze o dodanie sowy do karty!
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Ciesze sie z pojedynku z DDP mieliśmy sprzeczne zdania co do niektórych tematów na

forum i PPV będzie świetną okazją do sprawdzenia wiedzy........ :D

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

i tak DDP cie skosi :P

post nieaktualny:) Edytowane przez Sowa

tak DDP cie skosi

hehehe na twoim miejcu nie dawał bym za to głowy...... :P

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Upper Card hehehe dzięki za to :mrgreen: i respect dla mojego przeciwnika Peace!

1872433537428f0b46b98ce.gif

to moze potypujemy

badday vs. fr3d vs. sowa11 vs. Scorp vs. Strong Fan vs. rey023 vs. Kane1910

-hm moze Sowa:)

navroth vs. med-eye

-novroth wygral ostatni battle roayl to moze i wygra teraz

DDP vs. Cerebral Assassin

-DDP

-Stawiam na Marcina

Kamala vs. G0L0B vs. aIeM

-tym razem mysle ze Golob trafil na swoj temat to on wygra

-z tym tematem oga byc problemy ,ale mysle ze najlepiej poradzi sobie z tym RVD i to on wygra

DX-Pac vs. Koper

-hm stawiam na DX'a

RazorR vs. Vampirro

-RazorR ale moge sie mylic:)

Deliquent vs. SPoP

-to moze byc ciekawy pojedynek ale mysle ze wygra Deliguent gdyz cos mi sie wydaje ze SPoP to chyba bardziej klimaty WCW ale moze sie myle :D

Rabol, Tony Rock & DDP vs. J-Ro, FH & Y2J

-no i maint event do ktorego oczywiscie dojdzie bo sa jakies male problemy :D ale jak dojdzie to mysle ze wygra team J-Ro ,FH ,Y2J miniamlnie ale wygra

swojej walki nie typuje bo nie wypada:P

576009130413fce83f1b12.jpg

Deliquent vs. SPoP

Deliquent i tym samym otrzyma title shota na pas, którego niestety jeszcze nie ma :P

RazorR vs. Vampirro

Osobiście markuje tylko Hitmanowi, Rockowi i ... Vampowi :D

DX-Pac vs. Koper

DX wygra, Koper i RazorR ostatnio jakoś specjalnie się nie popisali

Chciałbym, aby wygrał P0...

80% na wygraną G0L0Ba, 20% na Kamalę... aIeM - co to za lamer?? Co on robi tak wysoko w karcie?? :P

Nie mam najmniejszego pojęcia... zapewne nie wygra Spons :P

Lukki vs. PeWee

Hmm walka będzie wyrównana... Lukki ostatnio zmiażdzył wręcz G0L0Ba, myślę więc i że tym razem wygra

DDP vs. Cerebral Assassin

DiDi jak chce dostać walkę ze mną musi wygrać :mrgreen:

navroth vs. med-eye

też nie mam pojęcia

badday vs. fr3d vs. sowa11 vs. Scorp vs. Strong Fan vs. rey023 vs. Kane1910

jeżeli ktoś ma wygrać to tylko Tamb Itam :P

Edytowane przez mnih

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

wygra Kamala cos czuje po ciezkim boju, moze nawet bedzie to jedno pkt. wygrana ja juz zaczalem sobie przypominac feudy z 93' - czytac wyrywkowo biografie obejmujace 93 rok tak wiec latwo sie nie poddam :twisted:

78269406145f2cb280ea01.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...