Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Miesiąca - Czerwiec 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Czas na konkurs na Diary czerwca 2015. Głosowanie trwa do 10 lipca, godz. 23:59

Zasady:

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej dwa odcinki.

2. Każdy autor wyróżnia trzy diary z nominowanych pod względem odpowiedniej ilości punktów:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

3. Z wiadomych przyczyn nie głosujemy na swoje diary, a także przy uzasadnieniu wyboru (głosujemy w komentarzach) wykluczona jest zasada rewanżu (jeżeli on dał mi punkty to ja dam jemu).

4. Uzasadniamy każdy swój wybór.

Udział w konkursie biorą Diary, które wydały przynajmniej jeden odcinek w ostatnim miesiącu, czyli:

Nagrodą dla zwykłej Diary będzie przyklejenie tematu w BZ. Natomiast dla federacji z ABC... niech będzie dodatkowe 5 mln do budżetu i slot na SuperGwiazdę ;)

W konkursie głosować mogą także osoby niezwiązane z Booking Zone.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

3

• TheVillain

1

• Caribbean Cool

1

• Joel

1

Top użytkownicy w tym temacie

WWE by Gierobak - Gierobal trzyma bardzo wysoki poziom i wydaje dużo gal. Ten miesiąc był ciekawy również za sprawą debiutu NXT w diary naszego moderatora, lecz nie tylko. Każdy ruch jest przemyślany dwa razy i Robak jest świetnym bookerem.

Attitude Wrestling Federation - to samo co wyżej, geniusz Gierobaka, w dodatku prowadzi On postacie użytkowników co jest trudniejsze. Wielki szacun stary!

All Stars Wrestling - diary także na bardzo dobrym poziomie. Bardzo chętnie sięgam po lekturę federacji wszystkich gwiazd, bo wiem, że nie pożałuję czasu poświęconego na przeczytanie.

American World Wrestling - mało, zdecydowanie za mało gal, oraz poziom gorszy niż w kwietniu/maju... staczasz się bracie...

Super Action Wrestling Federation - mimo, że roster mnie jakoś bardzo do siebie nie przekonuje, to booker świetnie przemyslał pierwsze feudy i jego gale również czyta się z przyjemnością.

Last Latina Land - Triple L - nowy, ciekawy i fajny projekt. Wykonanie jak na razie niezłe, lecz do Gierobaka, Joela, Yareksona czy Merfika dużo Ci brakuje.

Reasumując:

1. AWF by Gierobak

2. WWE by Gierobak

3. SAWF by Joel

4. ASW by Yarekson

5. AWW by Merfik

6. LLL by CC

• Reputacja:   44
  • Urządzenie:  Android

Ni ma czasu cholipcia

1 miejsce = 5 punktów Yarexon Najlepsza federacja w ABC . Przynajmniej w tym miesiącu epizody były najlepsze.

2 miejsce = 3 punkty AWF by Gierobak - świetnie prowadzony jest ten projekt. Co tu dużo mówić wiele postaci na raz z unikalnymi charakterami. Było by pewnie 1, ale ...chciałbym by to jednak ABC wygrało. Taki mały screw job, myślę, że nie będziesz miał za złe ;)

3 miejsce = 1 punkt ....I tutaj mam cholerny problem. Nie chciałbym nikogo pokrzywdzić. więc jesli jest możliwość, to nie oddaje głosu. Nie potrafię na szybko wybrać 3. Wszystkie projekty są świetne, na równym, bardzo, bardzo podobnym poziomie zdecydować o wybraniu mogłyby detale, inne czynniki fizyczne, bądź najzwyczajniej przypadkowość. Tego bym nie chciał

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

1 miejsce - WWE by Gierobak.

Nie komentowałem ostatnio Twoich gal, ale je czytam. Jest to duży projekt, który od dawna trwa w najlepsze. Teraz Gierobak dorzucił NXT. To jak dużo robisz to po prostu czapki z głów, a dodatkowo cały czas te gale trzymają wysoki poziom.

2 miejsce - SWF by Paul_Heyman

Lepiej niż w zeszłym miesiącu, może to dzięki gali PPV, ale ten miesiąc był całkiem udany. Współpraca z AWW też na pewno sprzyja. Paul zaciekawia swoimi feudami i tym jak niespodziewanie promuje niektórych (Tyler Breeze).

3 miejsce - ASW by Yarexon

Nie za duży wybór, przex to że Triple L jeszcze nie zacząłem czytać. Jednak Yarexon dawał dobre gale w tym miesiącu. Dobra budowa Arabów czy Miza jako championa. Czekam jednak na więcej.

Co do LLL czy AWF to niestety nie czytam, z czasem się to jednak zmieni :)

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

1. WWE by Gierobak - nasz moderator jak zawsze trzyma dobry poziom swoich tygodniówek w WWE, a w ostatnim czasie doszedł nam bardzo duży plus w postaci rozpoczęcia bookingu NXT. Naprawdę dobra decyzja i w tym miesiącu zdecydowanie zasłużyłeś na pierwsze miejsce wg mnie.

2. SAWF by Joel - Joel coraz bardziej nam się rozwija jeśli chodzi o booking. Coraz więcej postaci u niego potrafi zaciekawić widza i propsy za to, że przetrwał w Attitude Booking Company przy upadku tylu federacji w ostatnim czasie.

3. SWF by Paul_Heyman - W tym miesiącu było nieco słabiej niż w ostatnim i trochę musieliśmy czekać na iPPV, ale w końcu się pojawiło. Mimo to Paul cały czas należy do czołówki Booking Zone jak i ABC.

Wyróżnienie:

AWW by Merfik - mało gal mieliśmy w tym miesiącu, ale rozumiem, że iPPV pochłonęło sporo czasu. Było oczywiście na bardzo wysokim poziomie i mam nadzieję, że Marfik za miesiąc powalczy o jakąś nagrodę.

1. miejsce - Super Action Wrestling Federation; wydaje mi się, że ta federacja jest najrówniej prowadzona jeżeli chodzi o poziom gal i częstotliwość ich wydawania. Może roster nie ma takich gwiazd, ale poszczególni zawodnicy są fajnie prowadzeni.

2. miejsce - Silesian Wrestling Federation; mam nadzieję, że długo sobie Paul nie zrobi przerwy od ABC i wróci, by wstawiać kolejne gale ;) W czerwcu było nieco słabiej niż poprzednio, ale nadal jest dobry poziom tygodniówek, a Elimination Chamber i współpraca z merfikiem tylko zaciekawiła jeszcze bardziej jeżeli chodzi o projekt.

3. miejsce - All Stars Wrestling; Yarexon także zszedł trochę z tempem wydawania gal, ale każdy feud ma jakąś logiczną historię i poza nagłym wprowadzeniem rywalizacji Kevina Nasha z Markiem Henrym to reszta jest dla mnie wśród akceptowalnych decyzji.

Generalnie widać, że czerwiec w BZ stał pod znakiem ABC. Mam nadzieję, że niedługo to się zmieni. Pamiętajcie, że możecie tworzyć fedki zarówno w BZ jak i ABC, a w BZ macie miesiąc więcej na wydanie gal ;)

• 3 tygodnie później...

Wstyd mi przyznać, ale najzwyczajniej w świecie zapomniałem o podliczeniu punktów i dopiero dzisiaj mi o tym przypomniano :x

• WWE by Gierobak 15
    Super Action Wrestling Federation 9
    All Stars Wrestling 7
    Silesian Wrestling Federation 7
    Attitude Wrestling Federation 6

I... znowu wygrałem ;) Szkoda, że jest mała posucha w galach, a lipiec wcale nie wyglądał lepiej. Mam nadzieję, że w sierpniu trochę się ogarniecie z wydawaniem gal ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...