Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Miesiąca - Czerwiec 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Czas na konkurs na Diary czerwca 2015. Głosowanie trwa do 10 lipca, godz. 23:59

Zasady:

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej dwa odcinki.

2. Każdy autor wyróżnia trzy diary z nominowanych pod względem odpowiedniej ilości punktów:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

3. Z wiadomych przyczyn nie głosujemy na swoje diary, a także przy uzasadnieniu wyboru (głosujemy w komentarzach) wykluczona jest zasada rewanżu (jeżeli on dał mi punkty to ja dam jemu).

4. Uzasadniamy każdy swój wybór.

Udział w konkursie biorą Diary, które wydały przynajmniej jeden odcinek w ostatnim miesiącu, czyli:

Nagrodą dla zwykłej Diary będzie przyklejenie tematu w BZ. Natomiast dla federacji z ABC... niech będzie dodatkowe 5 mln do budżetu i slot na SuperGwiazdę ;)

W konkursie głosować mogą także osoby niezwiązane z Booking Zone.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

3

• TheVillain

1

• Caribbean Cool

1

• Joel

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

WWE by Gierobak - Gierobal trzyma bardzo wysoki poziom i wydaje dużo gal. Ten miesiąc był ciekawy również za sprawą debiutu NXT w diary naszego moderatora, lecz nie tylko. Każdy ruch jest przemyślany dwa razy i Robak jest świetnym bookerem.

Attitude Wrestling Federation - to samo co wyżej, geniusz Gierobaka, w dodatku prowadzi On postacie użytkowników co jest trudniejsze. Wielki szacun stary!

All Stars Wrestling - diary także na bardzo dobrym poziomie. Bardzo chętnie sięgam po lekturę federacji wszystkich gwiazd, bo wiem, że nie pożałuję czasu poświęconego na przeczytanie.

American World Wrestling - mało, zdecydowanie za mało gal, oraz poziom gorszy niż w kwietniu/maju... staczasz się bracie...

Super Action Wrestling Federation - mimo, że roster mnie jakoś bardzo do siebie nie przekonuje, to booker świetnie przemyslał pierwsze feudy i jego gale również czyta się z przyjemnością.

Last Latina Land - Triple L - nowy, ciekawy i fajny projekt. Wykonanie jak na razie niezłe, lecz do Gierobaka, Joela, Yareksona czy Merfika dużo Ci brakuje.

Reasumując:

1. AWF by Gierobak

2. WWE by Gierobak

3. SAWF by Joel

4. ASW by Yarekson

5. AWW by Merfik

6. LLL by CC

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Ni ma czasu cholipcia

1 miejsce = 5 punktów Yarexon Najlepsza federacja w ABC . Przynajmniej w tym miesiącu epizody były najlepsze.

2 miejsce = 3 punkty AWF by Gierobak - świetnie prowadzony jest ten projekt. Co tu dużo mówić wiele postaci na raz z unikalnymi charakterami. Było by pewnie 1, ale ...chciałbym by to jednak ABC wygrało. Taki mały screw job, myślę, że nie będziesz miał za złe ;)

3 miejsce = 1 punkt ....I tutaj mam cholerny problem. Nie chciałbym nikogo pokrzywdzić. więc jesli jest możliwość, to nie oddaje głosu. Nie potrafię na szybko wybrać 3. Wszystkie projekty są świetne, na równym, bardzo, bardzo podobnym poziomie zdecydować o wybraniu mogłyby detale, inne czynniki fizyczne, bądź najzwyczajniej przypadkowość. Tego bym nie chciał

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

1 miejsce - WWE by Gierobak.

Nie komentowałem ostatnio Twoich gal, ale je czytam. Jest to duży projekt, który od dawna trwa w najlepsze. Teraz Gierobak dorzucił NXT. To jak dużo robisz to po prostu czapki z głów, a dodatkowo cały czas te gale trzymają wysoki poziom.

2 miejsce - SWF by Paul_Heyman

Lepiej niż w zeszłym miesiącu, może to dzięki gali PPV, ale ten miesiąc był całkiem udany. Współpraca z AWW też na pewno sprzyja. Paul zaciekawia swoimi feudami i tym jak niespodziewanie promuje niektórych (Tyler Breeze).

3 miejsce - ASW by Yarexon

Nie za duży wybór, przex to że Triple L jeszcze nie zacząłem czytać. Jednak Yarexon dawał dobre gale w tym miesiącu. Dobra budowa Arabów czy Miza jako championa. Czekam jednak na więcej.

Co do LLL czy AWF to niestety nie czytam, z czasem się to jednak zmieni :)

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

1. WWE by Gierobak - nasz moderator jak zawsze trzyma dobry poziom swoich tygodniówek w WWE, a w ostatnim czasie doszedł nam bardzo duży plus w postaci rozpoczęcia bookingu NXT. Naprawdę dobra decyzja i w tym miesiącu zdecydowanie zasłużyłeś na pierwsze miejsce wg mnie.

2. SAWF by Joel - Joel coraz bardziej nam się rozwija jeśli chodzi o booking. Coraz więcej postaci u niego potrafi zaciekawić widza i propsy za to, że przetrwał w Attitude Booking Company przy upadku tylu federacji w ostatnim czasie.

3. SWF by Paul_Heyman - W tym miesiącu było nieco słabiej niż w ostatnim i trochę musieliśmy czekać na iPPV, ale w końcu się pojawiło. Mimo to Paul cały czas należy do czołówki Booking Zone jak i ABC.

Wyróżnienie:

AWW by Merfik - mało gal mieliśmy w tym miesiącu, ale rozumiem, że iPPV pochłonęło sporo czasu. Było oczywiście na bardzo wysokim poziomie i mam nadzieję, że Marfik za miesiąc powalczy o jakąś nagrodę.

1. miejsce - Super Action Wrestling Federation; wydaje mi się, że ta federacja jest najrówniej prowadzona jeżeli chodzi o poziom gal i częstotliwość ich wydawania. Może roster nie ma takich gwiazd, ale poszczególni zawodnicy są fajnie prowadzeni.

2. miejsce - Silesian Wrestling Federation; mam nadzieję, że długo sobie Paul nie zrobi przerwy od ABC i wróci, by wstawiać kolejne gale ;) W czerwcu było nieco słabiej niż poprzednio, ale nadal jest dobry poziom tygodniówek, a Elimination Chamber i współpraca z merfikiem tylko zaciekawiła jeszcze bardziej jeżeli chodzi o projekt.

3. miejsce - All Stars Wrestling; Yarexon także zszedł trochę z tempem wydawania gal, ale każdy feud ma jakąś logiczną historię i poza nagłym wprowadzeniem rywalizacji Kevina Nasha z Markiem Henrym to reszta jest dla mnie wśród akceptowalnych decyzji.

Generalnie widać, że czerwiec w BZ stał pod znakiem ABC. Mam nadzieję, że niedługo to się zmieni. Pamiętajcie, że możecie tworzyć fedki zarówno w BZ jak i ABC, a w BZ macie miesiąc więcej na wydanie gal ;)

• 3 tygodnie później...

Wstyd mi przyznać, ale najzwyczajniej w świecie zapomniałem o podliczeniu punktów i dopiero dzisiaj mi o tym przypomniano :x

• WWE by Gierobak 15
    Super Action Wrestling Federation 9
    All Stars Wrestling 7
    Silesian Wrestling Federation 7
    Attitude Wrestling Federation 6

I... znowu wygrałem ;) Szkoda, że jest mała posucha w galach, a lipiec wcale nie wyglądał lepiej. Mam nadzieję, że w sierpniu trochę się ogarniecie z wydawaniem gal ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
  • Dodaj nową pozycję...