Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gunner odszedł z TNA?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Środowy odcinek Impact Wrestling na Destination America osiągnął wynik 449 tysięcy widzów. Jest to wzrost w porównaniu z poprzednim tygodniem (402 tysięcy). Dla porównania, gala Ring of Honor zanotowała 272 tysiące widzów. W poprzednim tygodniu, show ROH uzyskało wynik 301 tysięcy widzów.

Gunner poinformował na Twit...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-gunner-odszedl-z-tna.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1

• marcel

1

• Michcio

1

• 23wrzesien

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Szkoda, wielka szkoda. Pamiętam jeszcze gościa z NAOH, dawał tam kapitalne proma i dosyć dobre walki (polecam pojedynek z Stevem Corino). Tak jak myślałem TNA niestety się sypie, chociaż i tak się dosyć długo trzymają. Jak końcyłem rok temu z wrestlingiem, to myślałem, że miesiąc pociągną i przestaną istnieć. A tu proszę. Jeszcze niby jest jakaś i nadzieja, możliwe, że się jeszcze odbudują, w sumie liczę na to !
COŚ NADCHODZI, COŚ CZUĆ W POWIETRZU

90623563155814c7b0031b.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ciężko to nazwać ucieczką z tonącego okrętu. Raczej wyrzucenie zbędnego balastu z pokładu. Gunner miał swoje 5-min, ale TNA często zmienia plany i takiemu komuś ciężko na tym szczycie pozostać. Bram też niby błysnął, by zaraz wrócić na stare midcardowe śmieci. Oby nie podzielił losu byłego ochroniarza. Ktoś powie - nie, z Brama da się jeszcze sporo wycisnąć. Ja powiem - z Gunnera też się dało. W pewnym momencie widzieliśmy go nawet pukającego po główny pas. Nie szkoda mi go. Odliczam minuty na podobną informacje o Samie Shaw. Czy może przespałem? Może już go nie ma

50608915156a3743c1fa34.jpg

N!KO napisał(a):
Odliczam minuty na podobną informacje o Samie Shaw. Czy może przespałem? Może już go nie ma

Niezłe wyczucie czasu. Creepy bastard właśnie podzielił los Gunnera.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)