Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Battleground 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://i.imgur.com/WabxXYq.png

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Plakat gali:

http://i.imgur.com/d4HqKo0.png

Data:

19 lipca 2015

Miejsce gali:

Scottrade Center w St. Louis, Missiouri (Pojemność: 19 150)

Tagline gali:

Utwór gali:

"Heavy" od The Glorious Sons

◄ Pre-show ►

http://i.imgur.com/r8b25GY.png

R-Truth vs King Barrett

Singles Match o koronę King of the Ring Barretta

◄ Główna karta ►

http://i.imgur.com/aFVEyOY.png

Roman Reigns vs Bray Wyatt

Singles Match

http://i.imgur.com/2KFm8BK.png

Seth Rollins © vs Brock Lesnar (w/ Paul Heyman)

Singles Match o WWE World Heavyweight Championship

http://i.imgur.com/gxXakFo.png

The Prime Time Players (Darren Young i Titus O'Neil) © vs The New Day (dwójka członków)

Tag Team match o WWE Tag Team Championship

http://i.imgur.com/U5I6ecd.png

John Cena © vs Kevin Owens

Singles Match o WWE United States Championship

http://i.imgur.com/UfRuhUg.png

Randy Orton vs Sheamus

Singles Match

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Młody Zgred

6

• LAN

5

• smartfan

5

• Lacio

4

Top użytkownicy w tym temacie

Ważne spoilery z RAW

Tak więc Lesnar zawalczy już na Battleground. Spodziewałem się go dopiero na Summerslam. Obstawiam, że Rollins jakimś sposobem wygra, by na SS dostać wpierdol życia Swoją drogą, śmiechłem na RAW, gdy Brock mierzył Rollinsa wzrokiem, stanął obok niego, a Seth był widocznie wyższy od niego xD

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Windows

A co ma wzrost do tego? Lesnar ze swoją podbudową (streak Takera, squash na Jachu) mógłby stawać koło Big Showa i pomimo, że jest w chuj niższy - i tak "wyglądać" na dominatora tego zestawienia.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

#SheamusMusisz

Liczę na szybką realizację kontraktu na Rollinsie. Ten młokos jest najsłabszym mistrzem od jakichś dwóch lat. Nawet ten miałki Lesnar miał chociaż wygląd.

Aha i on powrócił ? Chcecie mi powiedzieć, że będziemy zmuszeni oglądać co galę Borka "piskliwy głosik" Lasera ?

COŚ NADCHODZI, COŚ CZUĆ W POWIETRZU

90623563155814c7b0031b.jpg

Rudy dostanie walkę z Ortonem na BG a potem się zobaczy do Summer Slam będą się obijać. Jak Rudy wygra feud to w najbliższym czasie nie będzie inkasacji.

A co do tego wzrostu, builded height Rollinsa to ok 185 cm a Lesnar chyba faktycznie ma koło 190 cm.

W zasadzie nie odniosłem wrażenia, że Seth jest wyższy ale powiedzmy że wymyślania wzrostu zawodnikom jest jakimś reliktem przeszłości, w dodatku bez zachowania proporcji to idiotyzm. Anyway tak jak mówi -Raven-, Lesnar to destroyer nie dlatego, że jest wyższy/większy od swoich przeciwników, jego dokonania mówią za niego.

A co ma wzrost do tego? Lesnar ze swoją podbudową (streak Takera, squash na Jachu) mógłby stawać koło Big Showa i pomimo, że jest w chuj niższy - i tak "wyglądać" na dominatora tego zestawienia.

Come on Raven, co w tak delikatnych słowach? Biorąc pod uwagę booking przez ostatni czas, Big Show wyglądałby face-to-face przy Lesnarze jak naczelna pizda fedki.

A jak już jesteśmy w temacie gabarytów - Lesnar to 130kg mięcha. Rollins to niecałe 100kg.

Batteground zapowiada się ciekawie. A w zasadzie to zapowiada się beznadziejnie za wyjątkiem main eventu, który równoważy resztę :D

@arkao: My bad, Owens vs Cena też klasyfikuje się do "must watch", dwie walki przeciw wszystkim ;)

Edytowane przez Lacio

• Reputacja:   1

Lacio, bez przesady. Chyba każdy czeka na Owens vs Cena |||. Pewnie gdyby nie Lesnar to ta walka byłaby main eventem

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

1.Roman Reigns vs Bray Wyatt

To, co zaserwował Wyatt na RAW to zaś to samo czyli ostra nuda i nic interesującego ma dość oglądania tego gościa tylko w promach więcej spędza na backstage'u niż w ringu żenada. Obecna postać Wyatt'a jest tak strasznie nuda i zamulająca, i monotonna, że, aż się chce, żeby Roman wygrał podczas Battleground, a jest to nie mal pewne, że wygra, bo raczej nie przegra z kimś takim jak Wyatt. Pewnie zaserwują nam kolejną walkę z ich udziałem na SummerSlam, którą pewnie przewinę, żeby były do tego feudum jakieś podstawy to jeszcze, ale ich nie ma to nie mam zamiaru tego oglądać na Battleground jakoś to strawię, ale na SummerSlam to już nie. Zjebanie, że Roman nie zgarnął walizki chociaż by się coś działo, a tak to pizdo-sheamus ją zgarnął, który więcej niż 2 miesiące z tym pasem nie pochodzi lub przejebie walizkę.

2.Seth Rollins © vs Brock Lesnar (w/Paul Heyman)

Szkoda mi Rollinsa i jego potencjału koleś ma to coś, a oni robią z niego pizdę mogliby go promować chociaż na Heel'a w stylu Edge'a, a nie na pizdę, która zwiewa przed każdym nawet przed takim Ambrose'em to, co dopiero rzucać go na takiego Leśnar'a. Rolins wygląda blado przy Lesnarze jako mistrz Wagi ciężkiej i jest to dosyć przykre nie daje mu wielkich szans na wygranie tej walki na Battleground, bo tam ma się rozpocząć konflikt pomiędzy nim, a Triple H'em z finalną walką na SummerSlam. Przewiduje taki Scenariusz przez 15 min Lesnar będzie się pastwił nad Rolins'em wbije może J&J i Kane dostaną łomot Rolins będzie próbował kantem wygrać, ale mu się nie uda Leśnar pierdolnie porządne F5! I po sprawia, ale zaatakuje go Sheamus jakimś krzesłem czy bóg wie czym i wykorzysta walizkę no i mamy Lesnar vs Sheamus w No DQ matchu na SummerSlam gdzie Szajbus dostanie porządne wpierdol od Lesnara. A Rollins vs Triple H pewnie znajdzie się w Main Evencie gdzie Rollins będzie w końcu Face'em.

3.Cena vs Owens III

Tutaj akurat mi się wydaję, że będzie to walka już z jakąś stypulacją lub zostawią to na same SummerSlam gdzie Owens zgarnie pas stanów zjednoczonych. Ta cała przegrana na Money In The Bank wypromował jeszcze bardziej KO na totalnego psychicznego-heela, który za wszelką cenę chce rozjebać każdego. Cieszy mnie nie jedno, że Leśnar będzie miał godnego przeciwnika w przyszłości jeśli Vince nie narobi w gacie przed SummerSlam, bo Jasiu na tej przegranej przegra całe życie (logika Vince).

4. PTP vs ???

Pewnie New Day dostanie szansę na rematch mam nadzieje, że nie będą nas dusić tym do SummerSlam. Czekam na Rowana I Harper'a niech w końcu zgarną te pasy! Kurwa ile można zwlekać co z łby w tym Creative Teamie ech to, co robią też z Lucha Dragons to też lekka przesada już przegrywają w Dark Match'ach, więc świetlnej przyszłości nie widzę, a cierpi tylko na tym sam Kalisto, bo Cara to wiadomo raz Jobberk'a i Up-Carder. Jeśli dywizja Tag Team ma, iść do przodu dawać Rowana i Harper'a jako mistrzów, a na SummerSlam niech zawalczą z Lucha Dragons wtedy dostaniemy jebitne starcie Tag Teamowe.

Jak na razie to tak obecna karta Battleground może się prezentować. Aż się chce oglądać jak Lesnar będzie na Pay-Per-View :smile:

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Jestem pewien, że Seth wygra to starcie z Lesnar'em przy pomocy kogoś. Być może Rollins da komuś hajs, by pomógł mu pokonać ''czysto'' takiego zwierzaka jakim jest The Beast.

A co do innych walk - Nie ma bata, Owens musi to wygrać, by być naprawdę solidnie wypromowanym, a nie stać się następną szmatą dla Ceny. Wygra pas, potrzyma go do WM i wtedy mógłby stracić na rzecz takiego Sami'ego Zayna, czemu nie! Roman z Bray'em... cholera, ciężko tu wytypować, ale na pewno to nie będzie ich ostatnie starcie, na BG może wygrać Romek, lecz na SS wygrywa brodaty i wszyscy się cieszą.

Why So Serious?

207483497254a5615a11bee.jpg

Lesnar nie może wygrać pasa, bo WWE znowu się wkopie w problem, którym jest późniejsze zrzucenie z niego mistrzostwa. Nikt chyba nie chce ponownie oglądać reignu Brocka do kolejnej WM, bo tylko tam Lesnar może przegrać. Co więcej, WWE podpisując kontrakt z Lesnarem tak naprawdę może przedłużyć okres jego dominacji, to może się ciągnąć dłużej niż do WM 32. Tylko pomyślcie jaką moc miałoby pokonanie Brocka po np. 3 albo 4 latach (nie wiem na ile ma kontrakt) jego destrukcji przez jakąś nową gwiazdę. Jeśli WWE dobrze by to poprowadziło, to miałoby to większą siłę niż pokonanie Undertakera (choć tu mogę już przesadzać :-)).

W grę wchodzi wygrana Setha. Ale znowu plotki o jego walce z HHH... Naprawdę trudno jest na razie postawić w tej walce (wszystko może się wyjaśnić za parę RAW). Gdyby interwencja, to kogoś kto rozpocząłby letni feud z Lesnarem. Może to głupie, ale... może Sting :grin:? Nie miałoby to sensu, ale jak widzę interwencję, to tylko on mi przychodzi na myśl (nie chcę mi się wierzyć, że byliby na tyle odważni by puścić Owensa). Rollins nie może też przypiąć Brocka, bo mimo wszystko bestia dużo by straciła na tym.

Jeszcze jest Sheamus. Może wykorzysta on walizkę na Rollinsie, dołączy do Authority (podstawy się już powoli tworzą do tego), a Seth przejdzie face-turn?

Edytowane przez LAN

Nikt chyba nie chce ponownie oglądać reignu Brocka do kolejnej WM, bo tylko tam Lesnar może przegrać.

Ja chce !

Szczerze mówiąc, naprawdę oglądanie Lesnara sprawia mi niesamowita frajdę i ja wiem ,że Heyman wiele rzeczy mówi do promocji ,ale jego słowa o pojawieniu się Brocka" must see, can't miss" jest to absolutna prawda i nie mam nic przeciwko ponownemu zdobyciu pasa przez niego.

Lesnar wygrywa , z pasem idzie na Summerslam by zmierzyć się tam z Romanem lub Ambrosem.

Seth z pretensjami pójdzie do Huntera i walka gotowa.

Podczepię się pod przedmówcę: ja, mimo gigantycznej sympatii dla Setha (który jest w każdym calu genialny, co pokazał choćby podczas ostatniego Raw), wciąż nie miałbym problemu, by Lesnar nosił pas do kolejnej WM-ki. Bo Brock to jednak Brock - gość, który pojawia się rzadko, ale jak już się pojawia, to samym wyjściem do ringu daje 4-stara. Nie wspominając już o promocji dla innych pasów, IC i, szczególnie, US mocno na nieobecności mistrza zyskały...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Nie wspominając już o promocji dla innych pasów, IC i, szczególnie, US mocno na nieobecności mistrza zyskały...

Świetny argument. Zlikwidujmy w ogóle pas WWE, wtedy promocja innych pasów będzie jeszcze większa.

Powiem inaczej. Kto i w jakich okolicznościach miałby ten pas Brockowi odebrać? Ja nikogo takiego nie widzę poza Romkiem, ale jego feud z Lesnarem już był i nie chcę tego ponownie oglądać. A jeśli Bestia miałaby chodzić z tym tytułem nie wiadomo jak długo i pojawiać się raz na dwa miesiące, to ja dziękuje bardzo za takiego mistrza.

I dlatego właśnie ewentualny reign Brocka powinien trwać i trwać - by pretendent (pewnie Romek, przed tym nie uciekniemy...) zdążył się porządnie wypromować - nie na szybko i byle jak, ale tak wiecie, rozumiecie... na kozaka, który nawet rozpierdalatora rozniesie. Na kogoś, na kogo nie wypromował się przed WM-ką 31.

Ino tą decyzję trzeba by podjąć już teraz... i się jej trzymać, wbrew wszystkiemu. Inaczej faktycznie dawanie znów pasa Bestii nie ma sensu.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Przeczytałem dziś interesującego newsa. Tak właśnie myślę i myślę, i ktoś ma przejść Bombowy Heel Turn, po którym fani mieli dostać paraliżu albo elektrowstrząsów z wrażenia na widok tego momentu. Czyli jak co roku WWE serwuje nam jakiś Shoocker na lato. Obecni Face'owiec to Cena, Roman, Ambrose, Orton, a więc ktoś z tej czwórki musi przejść Heel Turn. Tych turn'ów Cena było, tyle że, aż śmie twierdzić, że przejdzie on na stronę zła, ale byłaby jazda jakby Jachu przeszedł Heel Turn, ale nie ma co marzyć ten osobnik na zawsze pozostanie miłym Jasiem pupilem… Vince nie ma jaj, żeby turnować jego największą perełkę. Kolejny osobnik to Romek w sumie tutaj bym się nie zdziwił jakby taki Wyatt dopiął swego, i przekabacił Regins'a na złą stronę mocy, A co za tym się wiąże przegrana na Battleground i mega przemiana Romka, który by przykładowo zaatakował Lesnar'a krzesełkiem w trakcie gali, więc mamy wyśmienity Heel Turn podczas BG. Ambrose raczej Heel Turnu nie przejdzie, bo podobno widzą w nim drugie Stone Colda, więc jak można by było go ukoronować na nowego Austina to tylko na WrestleManii 32 Ambrose zgarnia pas w Triple Theart Matchu zostając nowym Face'owym mistrzem gościu ma Cheer i nie mogą tego spierdolić, i nie ma wyjebistego Move-stu tak jak Bryan czy Rollins, i łatwo na kontuzje się nie nadzieje, a właśnie o to WWE chodzi, żeby był ktoś taki kto ten pas potrzyma nie tak jak Bryan. Kolejna osobnikiem to Orton? Sądzę, że nie pójdą tą samą drogą co 2 lata temu i nie turnują Ortona, bo byłoby to bez sensu przecież co nie tak dawno przeszedł Face Turn.

Wszystko zależy od Battleground i być może na tej gali jakaś wielka gwiazda przejdzie Heel Turn niemal pewne że tą gwiazdą będzie Romek wielki bombowy Heel Turn a później feud z Ambrose'em z pasem w tle coś jak Rock/Austin z 1999 roku fantazja mnie ponosi ale czemu by nie :) fajnie by było zobaczyć taki feud. Teraz tak sobie myślę jeśli miałby być to Cena to tylko na SummerSlam choć takie wydarzenie to tylko na WrestleManie sie nadaje.

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg