Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Podwojne logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

zrobcie cos z tym bo za kazdym razem jak sie loguje musze wklepywac po 2 razy login i haslo

po pierwszym razem dzieje sie jakbym odswierzyl strone glowna

nie mowic mi zebym sie logowal po 2 razy

naprawcie to poprostu

Szukasz gal WWE i TNA wejdz tutaj

nie łudzcie sie JR nie mowi Closeline tylko Poznań ;PP

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

2011194345458d6af103429.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Forest

4

• SixKiller

2

• Przemk0

1

• Urban

1

Top użytkownicy w tym temacie

hm.. u mnie jest wszystko ok.. caly czas automatycznie mnie loguje bez problemow..

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Luk napisał(a):
hm.. u mnie jest wszystko ok.. caly czas automatycznie mnie loguje bez problemow..

Dokładnie ;) To chyba u Ciebie Forest jest coś nie tak, a nie na forum ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Ja mam tak zapisz strone do ulubionych kiedy jestes juz zalogowany i zawsze Ci dobrze wejdzie :D

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• Urządzenie:  Android

Forest zauważyłem, że jak coś na forum jest nie tak, to zawsze u Ciebie :P. U mnie wszystko jest OK, loguje mnie automatycznie. Jeżeli muszę się zalogować (np. używając innej przeglądarki) to zawsze raz, nigdy dwa. Więc to pewnie coś u Ciebie.

1005187806541accfacb3d6.jpg

qrwa nie zarzucajcie mi ze marudze poprostu zglaszam ustarki btw wlaze przez razormedia.prv.pl moze to przez to poprawcie to albo zrobcie jakas normalna domene zebym nie musial klepac http://forum.attitude.pl

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

• Urządzenie:  Macintosh

forum.attitude.pl jest jak najbardziej normalną domeną, ma tyle samo znaków co razormedia.prv.pl , ale unika się reklam i nie ma problemów z logowaniem, więc kto tu marudzi? Poprawić to musisz Ty Forest swoje myślenie, a nie zawracać dupe jakimiś beznadziejnymi problemami.

Ja też muszę dwa razy wpisać login i hasło ale jakoś dla mnie to nie problem.
Hail Sabin.

Mi w przeszłości także się zdarzało, teraz już wszyściutko okej.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

oj jakbyscie nie mogli zajzec na chwile do bazy i poprawic jedna linijke tylko wszystko ofc zrzucacie na informatora ja nie nazekam tylko informuje o usterce

Mi się tak zdarzało, ale odkąd wchodze na forum przez Attitude jest wszystko wporządku.

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

Forest napisał(a):
oj jakbyscie nie mogli zajzec na chwile do bazy i poprawic jedna linijke tylko wszystko ofc zrzucacie na informatora ja nie nazekam tylko informuje o usterce

W tym sęk że nie wiem co poprawić i co jest źle.. u mnie niestety dla przykładu w domu nie działa automatyczne logowanie.. w pracy tak.. ale w domu nie wiem dlaczego nie.. i nie pomogło swego czasu czyszczenie ciastek itd :/

forum.attitude.pl jest jak najbardziej poprawną domeną, zachowana jest hierarchia forum na attitude w pl :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Urządzenie:  Android

Przemk0 a jak się zalogujesz i dodasz stronę do ulubionych? Ja tak zrobiłem (i widzę, że nie tylko ja) i pięknie działa.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• 3 miesiące temu...

Sorki ze odgrzebuje stare teamty. twoj problem to jest wina przegladarki pewnie masz mozille ta 1,5xx ja mialem ten sam problem teraz mam wersje 2,0 i dziala poprawnie
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

nie ma problemu trzeba sie logowac przez forum.attitude.pl

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 78 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 876 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) vs. AR Fox and Top Flight (Dante Martin and Darius Martin) - Trios match 2. Max Caster vs. TBA - Singles match 3. Jon Moxley (c) vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - Singles match for the AEW World Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Megan Bayne - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. Kenny Omega (c) vs. Ricochet vs. "Speedball" Mike Bailey - Three-way match for the AEW International Championship 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c) vs. Rated FTR (Cope, Cash Wheeler, and Dax Harwood) - Trios match for the AEW World Trios Championship 7. Chris Jericho (title) vs. Bandido (mask) - Title vs. Mask match for the ROH World Championship 8. Daniel Garcia (c) vs. Adam Cole - Singles match for the AEW TNT Championship This match has no time limit and no outside interference is permitted. 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP) vs. The Learning Tree (Big Bill and Bryan Keith) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 10. Will Ospreay vs. Kevin Knight - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 11. Mercedes Moné vs. Julia Hart - Women's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 12. Kyle Fletcher vs. Mark Briscoe - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match
    • Mr_Hardy
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) 2. Max Caster 3. Jon Moxley (c) 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) 5. Kenny Omega (c) 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c)  7. Bandido 8. Adam Cole 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP)  10. Will Ospreay 11. Mercedes Moné 12. Kyle Fletcher
    • Mankind89
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) vs. AR Fox and Top Flight (Dante Martin and Darius Martin) - Trios match 2. Max Caster vs. TBA - Singles match 3. Jon Moxley (c) vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - Singles match for the AEW World Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Megan Bayne - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. Kenny Omega (c) vs. Ricochet vs. "Speedball" Mike Bailey - Three-way match for the AEW International Championship 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c) vs. Rated FTR (Cope, Cash Wheeler, and Dax Harwood) - Trios match for the AEW World Trios Championship 7. Chris Jericho (title) vs. Bandido (mask) - Title vs. Mask match for the ROH World Championship 8. Daniel Garcia (c) vs. Adam Cole - Singles match for the AEW TNT Championship This match has no time limit and no outside interference is permitted. 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP) vs. The Learning Tree (Big Bill and Bryan Keith) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 10. Will Ospreay vs. Kevin Knight - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 11. Mercedes Moné vs. Julia Hart - Women's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 12. Kyle Fletcher vs. Mark Briscoe - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match  
    • Jeffrey Nero
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) vs. AR Fox and Top Flight (Dante Martin and Darius Martin) - Trios match 2. Max Caster vs. TBA - Singles match 3. Jon Moxley (c) vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - Singles match for the AEW World Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Megan Bayne - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. Kenny Omega (c) vs. Ricochet vs. "Speedball" Mike Bailey - Three-way match for the AEW International Championship 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c) vs. Rated FTR (Cope, Cash Wheeler, and Dax Harwood) - Trios match for the AEW World Trios Championship 7. Chris Jericho (title) vs. Bandido (mask) - Title vs. Mask match for the ROH World Championship 8. Daniel Garcia (c) vs. Adam Cole - Singles match for the AEW TNT Championship This match has no time limit and no outside interference is permitted. 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP) vs. The Learning Tree (Big Bill and Bryan Keith) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 10. Will Ospreay vs. Kevin Knight - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 11. Mercedes Moné vs. Julia Hart - Women's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match 12. Kyle Fletcher vs. Mark Briscoe - Men's Owen Hart Cup Tournament Quarterfinal match
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Battle Riot VII Data: 05.04.2025 Federacja: Major League Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Long Beach, California, USA Arena: Thunder Studios Arena Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Austin Aries, Joe Dombrowski & Saint Laurent Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...