Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przygody "biznesmena"... Epizod #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

3.05.2015, Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

Zaglądamy na konferencję prasową zorganizowaną tuż po gali EWF HD "Dżihad". Don Camillo wraz ze swoją lewą ręką - Stefano siada przy stole i czeka na pytania. Jako, że te nie pojawiają się, zaczyna przemowę...

Don Camillo: Co tak cicho siedzicie? Właśnie powinniście stać i bić prawa dla nowej generacji zawodników EWF. A może jesteście zaskoczeni w jaki sposób pokonałem tego Nekro... Nekrop... Ma che cazzo, nigdy się nie nauczę tego imienia! W każdym razie on jest teraz nieważny! Nieważni są tacy looserzy jak on, czy Wy! To ja właśnie jestem w centrum zainteresowania i to mnie musicie słuchać! I oto mi właśnie chodziło! Pokazałem Wam wszystkim, że Don Camillo to duże zagrożenie dla starego pokolenia Extreme Wrestling Federation. Rozmawiałem z Felipe Castro tuż po walce i już wiem, że na EWF Wrestlepalooza CXXVI w Gdańsku 21 czerwca zawalczę o EWF D-Evolution Championship w Ladder Matchu! Dlatego lepiej napawajcie się tym, że możecie właśnie mnie obserwować... bo niedługo będę nowym D-Evolution Championem! Spowoduję, że cała moja familia z Neapolu będzie ze mnie dumna! A cały świat będzie mówił o mnie jak o swoim guru!

Don wyjął cygaro, zapalił i opuścił salę...

--------------------------------------------------------------------

5.05.2015, Neapol, Włochy

Hera, koka, hasz, LSD... aaach jestem w swoim żywiole. W końcu mogę odreagować po tym piekielnym Arabian Deathmatchu. Mam nadzieję, że nigdy więcej nie zawalczę w tego typu walce. Za półtora miesiąca będzie jednak niewiele lepiej... Ladder Match i trzech przeciwników. Nie oszczędzają mnie w EWF... ale w sumie dobrze. Mogę się wyżyć raz na jakiś czas...

Jak zwykle ktoś wchodzi bez pukania...

Don Camillo: Stefano, do kurwy nędzy, ile razy Ci mówiłem byś pukał?!

Ale to nie Stefano... to Quentin!

Quentin: Przepraszam, przeszkadzam?

Don Camillo: Nie, nie... siadaj. Myślałem, że to Stefano...

Quentin: Gratuluję. Słyszałem o Twojej wygranej walce w tym... restlingu? Opłaca się wypluwać flaki w tym? Słyszałem, że to udawane...

Don Camillo: Czy to w jaki sposób załatwiłem tamtego kolesia w Twoim klubie było udawane? No właśnie. Wrestling to sport jak każdy inny... krew którą tracimy w ringu nie jest udawana... jest w stu procentach prawdziwa.

Quentin: Tak właściwie... to dobrze, że wspomniałeś o tym niezbyt miłym incydencie. Przyszedłem Cię przeprosić i jednocześnie upewnić się, czy mam jakąś szansę na rozpoczęcie z Tobą współpracy... w końcu nie uzgodniliśmy kilku ważnych spraw. Między innymi nie ustaliśmy ceny za kokę którą macie mi dostarczać...

Don Camillo: Myślę, że możemy się łatwo dogadać...

Quentin wyjął z marynarki i rzucił na stół plik pieniędzy, na oko z 10000 euro. Nic nie powiedziałem, więc Quentin rzucił kolejny plik... nadal siedzę cicho, może przyjąć to już? Nieeeee.... jest trzeci plik...

Don Camillo: Myślę, że tyle na start wystarczy.

Quentin: Świetnie , czyli jesteśmy partnerami biznesowymi! Mam nadzieję, że dość szybko dostanę pierwszy towar...

Don Camillo: Proponuję najpierw spróbować, byś nie żałować...

Niczym prawdziwy gospodarz wyjąłem z szafki pod biurkiem woreczek z moim ukochanym, białym proszkiem i wyjąłem dwie rurki. Najpierw Quentin sięgnął i wciągnął dość sporo... po chwili ja. Obydwaj poczuliśmy się wystarczająco wyluzowani...

Quentin: Wiesz, jak będzie nam się dobrze współpracować to możesz w zamian wpadać do mojego klubu i pukać laski jakie chcesz i ile chcesz, za darmo.

--------------------------------------------------------------------

7.06.2015 Neapol, Włochy

Dwa tygodnie do mojego wielkiego debiutu ja głównej gali Extreme Wrestling Federation. EWF Wrestlepalooza CXXVI, Gdańsk, 21 czerwca 2015. W pocie czoła trenuję przed kolejną walką. Postanowiłem nieco ulepszyć swój moveset. Dodałem kilka fajnych akcji, których właśnie wykonuję...

- Patrz, Go To Sleep! - zawołałem do Stefano.

- Znakomita akcja szefie! - odkrzyknął.

Pin 1... 2... 3! Tak jest Panowie! Przyszły EWF D-Evolution Champion w formie! Ale czas wyłączyć konsolę...

- Przygotowany jest pierwszy transport do Quentina?

- Dokładnie z 21 na 22 czerwca przyjedzie do niego klubu w Turcji nasz wysłannik - Alberto. Wszystko jest gotowe.

- Doskonale! Czyli będziemy mieli podwójny powód do świętowania: moją wielką wygraną w Gdańsku i pierwszy akcent współpracy z Quentinem. Lepiej szykuj na ten dzień sporą ilość szampana Stefano...

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SR

2

• Giero

2

• Grishan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   14
  • Styl:  Ciemny

Sympatycznie jest, ale krótko - za krótko, żeby uznać to za naprawdę porządnego erpa. Mogę się tylko domyślać, że nie narzekasz ostatnio na nadmiar wolnego czasu, ale fakt pozostaje faktem - trzeba dłużej i mocniej, żeby wybić się w EWF ;)

Tak czy siak, fajnie się czytało :)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Trochę się bardziej rozpisać i będzie ok!

6886753384ab4cd8908084.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Dzięki Panowie. Mam w końcu wakacje, więc postaram się dłuższe RPy wypuszczać, poza tym na razie muszę jakoś wykrystalizować kształt postaci, więc dlatego takie krótkie pierwsze RPy ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie trzeba się tłumaczyć:)

6886753384ab4cd8908084.jpg