Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - maj 2015

Wrestlerem maja zostać powinien/powinna/powinni:  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja zostać powinien/powinna/powinni:

• Kevin Owens
      54
    • Dean Ambrose
      4
    • Ryback
      0
    • War Machine
      2
    • Hernandez
      0
    • Ethan Carter III
      5
    • Hirooki Goto
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Kevin Owens (WWE) - Zadebiutował w głównym rosterze i od razu dał się poznać całemu WWE Universe. Jeśli chcesz zrobić wrażenie na nowym terenie, ruszasz za najtwardszym gościem. Ex-Steen wywiązał się z zadania wzorowo. Zaczął od psychologicznych gier z Ceną, a finalnie pokonał go czysto na Elimination Chamber. Kill Owens Kill?

Dean Ambrose (WWE) – Dorzucony na ostatnią chwilę do Fatal 4-Way o pas, okazał się tym, który rządził na każdym RAW, kręcąc się wokół swojego byłego przyjaciela. Nie Reigns, nie Orton, a właśnie Ambrose zatrzymał się na dłużej na szczycie, a obecnie pas jest w jego posiadaniu, choć mistrzem nie jest. Z tygodnia na tydzień pokazuje jaki drzemie w nim potencjał.

Ryback (WWE) – Wreszcie nakarmiony! Może nie do syta, bo pas jest mniejszego kalibru, ale udało się coś osiągnąć i przejść do historii. W pierwszym Elimination Chamber o Intercontinental Title, Ryback pokonał pięciu rywali przejmująć zwakowane przez Bryana „srebro”. Porażka z Wyattem na PPV idzie w zapomnienie.

War Machine (RoH) – Raymond Rowe i Hanson najwyraźniej nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa. Po powrocie tego pierwszego z ciężkiej kontuzji, dają wyraźne sygnały, że mierzą w mistrzowskie pasy Addiction.

Hernandez (LU) – Nie ukrywajmy, nominacja trochę z braku lepszych kandydatów. Bez wątpienia należy mu się za przebywanie wokół złota przez cały miesiąc, a reszta kandydatów mogła się pochwalić tylko pojedynczymi akcentami – Mistrzowie trójek ladder matchem, Fenix talizmanem, Mil Muertes powrotem, Mundo turnem.

Ethan Carter III (TNA) - Rozpoczęła się kampania, teraz sztab przygotowuje ofensywę, kiedy to lider kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa. Jeden z jaśniejszych punktów Impactów minionego miesiąca. Pretendent z krwi i kości. Realne zagrożenie dla Kurta?

Hirooki Goto (NJPW) - Po nieudanym wspólnym z Shibatą runie z pasami IWGP Tag Team Heavyweight wydało się, że czekają go niezbyt ciekawe miesięcy. Jednak najpierw dotarł do finału New Japan Cup, a następnie na Wrestling Dontaku wygrał pas IWGP Intercontinental pokonując Shinsukę Nakamurę.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

2

• Arkao

1

• Susek

1

• Betrayal

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Kevin Owens pojawił się nagle na Raw i byłem pewien, że to jednorazowy wypad. W MR Kevin wreszcie pokazał się z dobrej strony. Na Raw czy SD, jego proma były po prostu dobre. Dodatkowo wypromował się na Cenie. Debiut marzeń? Jeśli dodać do tego, że po bardzo dobrej walce wygrał czysto z Ceną, to można śmiało powiedzieć, ze ten miesiąc należał do niego. Fight O Fight!

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

Zwycięstwo Kevina Owensa wydaje się być przesądzone, natomiast ja wyróżnię kogoś innego - w zasadzie to ich jest dwóch - War Machine - podoba mi się co oni robią w ringu, jak się prezentują, widać że się nie opierdalają. Jak na dwóch heavyweightów (a może i nawet superheavyweightów) to są żwawi w swoich działaniach; nie ruszają się jak wóz z węglem.

A może moja sympatia bierze się z tego że skutecznie uprzykrzają życie Elginowi? :twisted: .... nie, po prostu to dobry TT :)

Nareszcie bardzo miodny miesiąc. Goto i Ambrose to moi ulubieńcy, ale Owens zabił system, więc mam trochę związane ręce. Swoją drogą, pamiętam jak N!ko bał się, że "w Kevinie Owensie będzie za mało Kevina Steena". Nie ma co się bać, maayn'. :D .

55958154548bf5ee036ee.jpg

• Reputacja:   1

Fight Owens Fight

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Zastanawiałem się nad Deanem i Kevinem ale cóż, rzadko kiedy oglądamy takie debiuty. Głos na K.O.
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Nie tylko dlatego, że go lubię, ale dlatego, że najlepiej mi się go oglądało. Jego poczynania sprawiały, że oczy miałem przyklejone do monitora - Fight Owens Fight!

50608915156a3743c1fa34.jpg

Zwycięzca może być tylko jeden, a w tym miesiącu bezsprzecznie wygrywa Kevin Owens. Jego debiut w głównym rosterze był szybki, niespodziewany i mocny. Pokazał, że potrafi "rozpocząć pojedynek" w swoim pierwszym segmencie na Raw i czysto "zakończył pojedynek" z Ceną na swoim pierwszym PPV. Po wejściu do MR znów możemy ujrzeć iskierkę Kevina Steena w Owensie i jeśli utrzyma ten poziom, wróżę mu awans do main eventu tak szybko jak z NXT na Raw.

Odrzuciłem Deana Ambrose'a, ponieważ jego kradzież tytułu mistrzowskiego i zwycięstwo nad Rollinsem zostały przyćmione przez poczynania pana, o którym napisałem wyżej. Mógłbym go brać pod uwagę, gdyby cały motyw ucieczki z (nie)swoją własnością był czymś nowym, ale niestety WWE już to przewałkowało, gdy Dean ukradł Sethowi walizkę... i tytuł interkontynentalny Barrettowi. Mam nadzieję, że nie będą dalej ciągnąć feudów Ambrose'a w ten sposób.

Ryback - Zdobył największe osiągnięcie swojej dotychczasowej (i pewnie całej) kariery podczas Elimination Chamber. Szkoda tylko, że osiągnął to w prawdopodobnie najbardziej zbotchowanym meczu tego roku. Oglądało się to słabo, więc i wygranej "dużego gościa" nie można przyjąć z wielkim entuzjazmem. Poza tym, on również został przyćmiony przez KO, który (w przeciwieństwie do Rybacka) stoczył najlepszą walkę na PPV.

War Machine nie miał/mieli u mnie szans, gdyż po prostu nie oglądam ROH, a ten pseudonim (lub nazwę jeśli to tag team) słyszę niestety pierwszy raz.

Hernandez, ECIII, Goto również mieli swoje momenty w maju, lecz zdecydowanie nie przebili oni Kevina, więc nie było szans by wybór padł na nich.

Wniosek nasuwa mi się jeden - jeśli Kevin Owens będzie dalej trzymał taką formę i piął się wyżej w hierarchii, możemy na jakiś czas zaprzestać nominowania innych zawodników. :)

14258523465499f40071f7b.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Za pojechanie czysto Ceny Owens ma u mnie dożywotniego wrestlera miesiąca.

PS. Najbardziej mi się podobało odliczanie bo 1 i 2 było głośno ale 3 już słabo bo mało kto wieżył że Owens wygra

Edytowane przez drvampire
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Oczywiście, że Owens. Ambrose ma pecha, gdyby nie ten debiut to on byłby najjaśniejszym punktem.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   375

Tu nawet nie ma się co rozpisywać. Cytując klasyka ("Killer"): "Owens. I wszystko jasne."

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

11283230_1580728978856247_337750684_n.jpg

Venit, vidit, vicit. Vicit. Vicit. Vicit.

Kevin Fuckin' Owens.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

KO, a tak chciałem oddać głos na IC Champa, Rybacka... No cóż.

W tym miesiącu głosowanie na wrestlera miesiąca to będzie prawdziwe KO od Owensa dla innych nominowanych. Świetny debiut, wygrana z Ceną, dobre proma i świetna reakcja publiki na niego- zawodnik kompletny, z miejsca wskakujący na wysokie miejsce w hierarchii głównego rosteru. Trochę szkoda Rybacka, bo w końcu zdobył pas i zasługuje na głos, ale nie tak jak Owens. EC3 pewnie zdobędzie WM jak wygra w końcu pas, bo to jest nieuniknione. Głos na Kevina Owensa.

28054889252fa02dfba372.jpg