Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A co do Kofiego z walizką - please, ludzie, nie szmaćmy równie ważnego trofeum co główny pas tylko po to, żeby midcardowa stajnia dostarczała przez chwilę rozrywki. Albo Roman (99,9%), albo Kane.
  • Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• K-PEL-K

6

• Lacio

6

• PH93

5

Top użytkownicy w tym temacie

R-Truth vs. King Barrett

Coś wrzucili ,żeby było. Obaj mnie nie interesują i każdy wynik zostanie przeze mnie przyjęty z obojętnością. Jedyne co mi wskazuje za Truthem to fakt ,że King moczy wszystko co się da i jak leci. Nawet pewnie nie będę tego oglądał.

Big Show vs. Ryback©

Pewny jestem jednej rzeczy ,a mianowicie tego ,że nie jest to ich jedyne starcie. WWE raczej pociągnie to na dłuższą metę nawet z finałem na SummerSlam. Tutaj mogą skończyć jakimś DQ czy coś w tym stylu, następnie na Battleground mogą zrobić to trzy osobowe starcie z Mizem... i skończyć to na SS jakąś większą walką singlową. Pewny jestem też, że to Ryback dalej wyjdzie z pasem ,bo nie ma mowy o jego stracie.

The New Day © vs. The Prime Time Players

New Day dostarcza mi sporo rozrywki w ostatnim czasie i nie widzę powodu ,aby to kończyć. Titus i Darren wrócili do drużyny ,bo nie wiadomo co z nimi robić. Sorry ale jeśli mam do wyboru te dwie drużyny to wole obecnych mistrzów.

Nikki Bella© vs. Paige

Sam nawet nie wiem co tu napisać. O story tutaj mowy nie ma. Jedna nie wiadomo czy jest dobra czy zła. Nikki długo trzyma pas i powoli brakuje jej pretendentek. Lubię Paige ale to nie nowość. Zdobycie tytułu przez nią daje ewentualne opcje walk z Naomi i potem nawet Brie. Jeśli Nikki wyjdzie ostatecznie z pasem to zaskoczony nie będę.

John Cena vs. Kevin Owens

Rewanż za Elimination Chamber. Odpowiedź na wynik tego starcia zna tylko i wyłącznie Vince. Nawet Hunter pewnie w tej sprawie nie miał za wiele do gadania. Jestem pewien ,że ringo będzie lepiej jak solidnie. Nie byłem zwolennikiem tego rewanżu ,a przynajmniej nie od razu jak to WWE zrobiło. Kevin jest na fali wznoszącej i tutaj szkoda też go grzebać. Owens Johna pokonał i tutaj to właśnie furtkę do jakiegoś DQ. Owens może powiedzieć ,że wygrał raz ,a teraz już tylko chciał zrobić Jasiowi krzywdę. Cena wygrywa Vince ucieszony ,a Owens nic nie traci.

Neville vs. Sheamus vs. Randy Orton vs. Roman Reigns vs. Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston vs. Kane

Jestem nastawiony na Romana. Nie ukrywam jednak ,że liczę na jakąś niespodziankę i jeśli o niespodzianki chodzi to tutaj mogą nam zaserwować największą. Jest ten Sheamus ,którego trzeba brać pod uwagę ,bo to Sheamus. Osttanio mocno spuścił z tonu i jego akurat łączę z Ortonem w najbliższym czasie. Kane jest opcją bardzo dużego zaskoczenia. Podłoże do tego jest ale jak widzę Romka w tej walce to właśnie ciężko mi w coś innego uwierzyć niż jego wygrana.

Seth Rollins © vs. Dean Ambrose

Świetna robota mikrofonowa. Płynność Deana na majku robiła wrażenie. Obawiam się jednak ,że w tym wypadku to na nic. Rollins musi wreszcie pokazać jaja jak ma walczyć z Lesnarem zwłaszcza ,że SummerSlam powoli się zbliża. Dean znów zrobi robotę ale pasa nie zgarnie i sam życzył bym mu jakiejś wielkiej wygranej jeśli chodzi o pierwszy główny pas WWE. Kto jednak dla Deana po tym PPV?

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

O ku*wa, Wyatt. ;o

Hahahah, jednak Sheamus! Wow, nigdy bym na niego nie postawił... ale to już wolę właśnie Romka. :D

Czyli tyle z planów na Triple Threat panów z Shield na WMce, chyba, że jakoś inaczej to wymyślą.

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

Na prawdę ? Sheamus ? Każdy byłby lepszy jako Mr. Money in the Bank, wolałbym Romka, Kingstona a tym bardziej Ziggiego lub Nevilla . Edytowane przez assasin1237

Idę o duże frytki z podwójnym ketchupem, że Sheamus jeszcze dziś skasuje tą walizkę. Po co innego wpuściliby ich do openera.

Ten niewiarygodny moment kiedy smutno, że Romek dostał po dupie :( Ale przynajmniej program z Wyattem może być niegłupi.

Idę o duże frytki z podwójnym ketchupem, że Sheamus jeszcze dziś skasuje tą walizkę. Po co innego wpuściliby ich do openera.

Ten niewiarygodny moment kiedy smutno, że Romek dostał po dupie Ale przynajmniej program z Wyattem może być niegłupi.

Może być kubełek frytek z KFC? :]

Znowu było to Twin Magic, ale... Brie miała spięte włosy, zaś Nikki rozpuszczone. POWAŻNIE SĘDZIA TEGO NIE OGARNĄŁ? I czemu to się nie zakończyło jakimś DQ? Widzę, że będzie to kontynuowane...

Brawo WWE, kolejna walka która zakończyła się niesamowicie ciulowo. Miz atakujący ich obu mikrofonem, po czym idzie sobie zadowolony z areny... Rozumiem "Thank You Miz" od publiki, ale czy poważnie ta walka musiała się tak zakończyć? Nie mogli lekko wypromować mistrza na gigancie? Będzie to kontynuowane do Battleground jako Miz vs Ryback i do SummerSlam jako Triple Threat.

God damnit, MUSIELI? Poniekąd lubię PTP, ale gdy New Day było na fali, to musieli wygrać te pasy? Kolejny negatyw...

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

A ja myślałem, że jestem jedynym szaleńcem oglądającym live :razz: Tym wynikiem meczu o walizkę Vince chce chyba zamknąć usta wszystkim haterom Romana -nie chcieliście Reignsa, to ja pokażę wam, że jednak go chcecie. W momencie, gdy interweniował Wyatt myślałem, że sam pójdzie po walizkę (storylinowo miałoby to tyle sensu, co zwycięstwo Sheamusa, a smarci by się cieszyli). Cóż, oby kolejne mecze nie zaskoczyły nas w ten sposób...

14258523465499f40071f7b.jpg

Ten "feud" Bellasek z Paige jest coraz bardziej bez sensu, imo powinno być DQ jak dla mnie.

Stary dziad po raz milionowy udowodnił, że nie ma jaj. Zgodził się pójść Tryplakowi na rękę i podłożyć Jaśka, to mógł i drugi raz, a tak szlag trafił monster heeling Owensa i cały jego gimmick. W zamian dostaliśmy hybrydę Wyatta i Ruseva. Była okazja rozpocząć tworzenie czegoś na miarę SCSA, to Vince zamiast tego zaserwował kolejny sztywny produkt PG. Ręce opadają.

Nie żebym się tego nie spodziewał, ale to i tak frustrujące.

Może być kubełek frytek z KFC? :]

Niech stracę.

Edytowane przez Lacio

Bez przesady, nie róbmy z Owensa drugiego Goldberga, może przegrywać, nie stracił tak naprawdę nic przegrywając w taki sposób, wydaje mi się że gdy straci pas NXT na rzecz np. Balora, to zabierze Cenie pas US.

Kurde liczyłem, że na tej walce bardziej wypromują Rollinsa na Lesnara, dla mnie Seth nadal nie jest godnym przeciwnikiem dla Lesnara i nie wiem co musiałoby się stać, żeby obronił pas.
III miejsce w typerze Ligi Europy 2014/2015

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

King What's Up >>>>>>>>>>>>>> King Barrett

-MITB- Nie było tylu efektownych akcji, ile bym chciał, ale oglądało się w miarę przyjemnie. Szkoda, że ani Kofi, ani Neville nie zrobili czegoś, co by pozwoliło to zapamiętać. Tak to mamy tylko Wyatta, którego Romek wcale nie potrzebował, i Sheamusa, któremu zbędna jest walizka - strzelam, że zmarnuje swoją szansę albo przegra neseserka.

-Nikki vs Paige- Znów nie było źle, jak na mainstreamowe kobiety. Jednak cyrki z Twin Magic trochę przeszkadzają. Było zabrać Bellaskom pas, mogą wygrywać walki z Brie w ringu, to przegrać też powinny i byłaby mocniejsza podstawa do rewanżu.

-Ryback vs Big Show- Brawa dla Miza, bo przerwał tę walkę. Za długo byśmy tego nie wytrzymali. Potencjalny Triple Threat może być lepszy, ale tylko trochę ;)

-Owens vs Cena- Drugi raz z rzędu walka gali, a Jasiu chyba się wystrzelał z ilości nowych movesów na cały rok. Słabo przy Kevinie nie wypadł. Swoją drogą, jak na końcowy tryumf, to mocno go rozpisali, bo to on miał chyba przewagę przez większość pojedynku, mimo ciągłych kickoutów. Końcówka trochę zbyt szybka, nie czułem że tu powinien Owens polec. Finalnie wyszedł z gali obronną ręką, mimo wszystko. I w tiebreakerze MUSI wygrać.

-The New Day vs PTP- Big E wymiatał. Te miny, power of positivity, klaskanie z użyciem brzucha rywala :D Facet wypadł fenomenalnie. Szkoda, że mistrzowie przegrali z bezbarwnym(złośliwi powiedzą, że czarnym) teamem. Dla mnie PTP bez AW nie ma. I pasy tego nie zmienią.

-Rollins vs Ambrose- Szykują Setha na Lesnara. Bardzo mocno rozpisany. Trochę brak konsekwencji, bo dopiero co prawie przegrał i to z pomocą Authority, a dzisiaj sobie świetnie radzi sam. Ale poza tym było super, jak zwykle w przypadku tej dwójki. Ambrose może ten występ zaliczyć do udanych i do midcardu spaść nie powinien. Teoretycznie po tym finiszu może dostać rewanż, ale nie musi.

Edytowane przez aRo

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Nie będę się tu jakoś dużo rozpisywał nad wszystkim. Liczyłem na niespodziankę w walce o walizkę i taką dostałem. Sheamusowi w CV brakowało walizki to sobie już ją może dopisać. Teraz pytanie brzmi kiedy tą walizkę wykorzysta. Bray idzie na Romka i nic mnie to nie obchodzi. Romek nic z Braya nie zostawi i tak będzie finał.

Przewidziałem wynik walki o pas IC. Śmierdzi tu trzyosobowym starcie ale trochę długo czasu do następnego PPV.

Nowi mistrzowie drużynowi to straszna głupota. To nie był czas na stratę przez New Day. Zwłaszcza ,że mistrzami zostali PTP. Nie wiem sam jak to ugryźć i co WWE miało na celu. Trzeba czekać jak się to skończy.

Seth pozostaje mistrzem. Nie mogło być inaczej zwłaszcza po wygranej walizki przez Sheamusa. Dobre starcie tylko ta końcówka. Raczej będzie jeszcze jedno starcie chyba ,że nie będzie pretendenta ,bo realizację walizki na RAW wykluczam. Jeśli nie Dean to kto?

Starcie gali czyli Owens vs Cena. Koniec końców Jasiu odbił sobie porażkę. To podanie ręki było ,aż do przesady dziwne i musiało się to jakoś inaczej skończyć. Owens obił Jasia co nie zmienia kwestii ,że Vinc miał jednak pełno w gaciach i dał Cenie wygrać.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Nie dało się chyba bardziej zrąbąc tą gale tak wieloma bullshitami. Począwszy od openera gdzie to Wyatt kolejny raz bez powodu kogoś atakuje, tym razem Romka.Kolejny feud z jego udziałem bez sensu, który tylko spowolni Reignsa. O walkach div i Rybacka nawet nie ma co pisać. ME troche słaby w wolnym tempie, który zabiła "kontuzja" Ambrose,który to raz nie może wejść na pierwszy szczebelek żeby chwile później biegać za Rollinsem i tak w kółko.

Na plus walka Jaśka z Owensem. Cena kolejny raz udowadnia że i on potrafi wykonywać różnorodne akcje. Dla Kevina przegrana po takiej walce to żadna ujma ale już kolejna na Battleground może nią być. Liczyłem że uścisnie reke jasia, a tak to może stać się v2 rybacka/wyatta/ruseva.

Edytowane przez MikaeL