Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://i.imgur.com/OsfnTcY.png

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Plakat gali:

http://i.imgur.com/qdgzLHE.png

Data:

14 czerwiec 2015

Miejsce gali:

Nationwide Arena w Columbus, Ohio (Pojemność: 14 000)

Tagline gali:

Utwór gali:

"Money in the Bank" od Jim Johnston

◄ Pre-show ►

http://i.imgur.com/3efqaIC.png

R-Truth vs King Barrett

Singles Match

◄ Główna karta ►

http://i.imgur.com/OhdIX0k.png

Dolph Ziggler vs Neville vs Roman Reigns vs Randy Orton vs Kofi Kingston vs Sheamus vs Kane

Money in the Bank Ladder Match o kontrakt na pas WWE World Heavyweight Championship

Lista uczestników może się zmienić!

http://i.imgur.com/A0UFzPo.png

John Cena vs Kevin Owens

Singles Match

http://i.imgur.com/f82NJNu.png

Seth Rollins © (w/J&J Security) vs Dean Ambrose

Ladder Match o WWE World Heavyweight Championship

http://i.imgur.com/m9RXKBu.png

The New Day (Big E i Xavier Woods) © vs The Prime Time Players (Darren Young i Titus O'Neil)

Tag Team match o WWE Tag Team Championship

http://i.imgur.com/esneoVF.png

Nikki Bella © vs Paige

Singles match o WWE Divas Championship

http://i.imgur.com/LfxiUik.png

Ryback © vs Big Show

Singles match o WWE Intercontinental Championship

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• K-PEL-K

6

• Lacio

6

• PH93

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kurde, prawie zawsze były walki kwalifikacyjne, a teraz tak z dupy wybierany skład MITB matchu. Niemal pewne jest, że walizkę zgarnie Romek.

Owens vs Cena? Jestem za, chcę obejrzeć więcej, ale pewnie teraz Jasiek wygra, by na Battleground doszło do ostatecznego starcia.

Serio cały skład już podali prawie? Booo. Wiem, że walki kwalifikacyjne zawsze były z jedynym możliwym zwycięzca, ale wolałbym zobaczyć np. walkę Cesaro vs Orton o kwalifikacje, a nie, po raz setny Seth i Kane vs ktoś tam, ile można)?

Ciekawr czy Owens i Cena wykręcą jeszcze lepszą walke niż na EC. Będzie ciężko, ale mi się ro podoba. Pewno Cena wygra i kolejny rewanż, to już będzie trochę gorsze, bo tak jakby przed WM tak było z Rusevem.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

• Reputacja:   6

Serio cały skład już podali prawie? Booo. Wiem, że walki kwalifikacyjne zawsze były z jedynym możliwym zwycięzca, ale wolałbym zobaczyć np. walkę Cesaro vs Orton o kwalifikacje, a nie, po raz setny Seth i Kane vs ktoś tam, ile można)?

Podobno to nie jest cały skład i ktoś ma dojść do walki.

Wygra Kofi, zainkasuje i rozpocznie feud z Lesnarem (stąd zapowiedź jego walki z Bestią na house show w Japonii) :grin:

Ja rozumiem spoty w pojedynku, oszczędzanie Main Eventerów itd. Ale Kingston? Wat? Co on robi w tej walce? Wrzućmy tam jeszcze Bo Dallasa czy Stardusta (pewnie i tak tam się znajdzie albo wszechobecny Trufl). Starpower jedynego MitB matchu będzie przeogromny. Zwycięstwo Romana lub Sheamusa jest zagrożone, nie ma co.

http://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f7/f2/b8/f7f2b84903d1c7026f432b6d557ae99b.jpg

Oby ktoś doszedł do MITB Ladder Matchu, bo zdziwię się, jak Romek tego nie wygra. Dean by się przydał... Tyle że pewnie w planach ma rewanż z Sethem.

Owens vs Cena powinno się skończyć razem z EC.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Kolejny pojedynek Ceny i Owensa nie powinien się odbyć, nie teraz, powinni to przerwać i wrócić do tego gdy Kevin na dobre pożegna NXT. Niestety zwycięstwo Cenaminatora jest pewne, tylko jak to rozpiszą?Udupią Owensa czy nie....

Znowu brak kreatywności u kreatywnych i Orton w walce o walizkę, mogliby czasami ruszyć głowami bo wpychanie main eventera do jakiejkolwiek walki byleby podbił starpower mija się z celem. Zaskoczył mnie też Sheamus, czy on aby nie powinien feudować z Rybackiem? Romek już może ćwiczyć rączki do targania za sobą walizki, tylko co w takim razie z Ambrożym?

Czasu niewiele a mamy tylko dwie walki na dziś, ciekawe czy Ryback będzie bronił pas, no i co dalej z feudem Ruseva i Dopha?

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Jestem pewny, że na MiTB Ambrose będzie miał rewanż z Seth'em i będzie nowym mistrzem, a walizkę wygra Roman i mamy jakby nie patrzeć Triple Threat Match byłych członków Tarczy.

Choć zastanawia mnie to, czy Reigns nie zainkasuje już walizeczkę na tym samym PPV, przejmie pas i zostanie nowym mistrzem... jeszcze na dodatek powraca Bestia więc może być ciekawie :D Oby Lesnar nie zdobył pasa, bo nie chcę oglądać tej samej powtórki rok temu.

Why So Serious?

207483497254a5615a11bee.jpg

Ja bym widział Wyatt'a jako zwycięzcę MiTB matchu, szkoda go odkładać na kolejny rok do zamrażarki bo może nam się tam tak oszronić że już nic z Bray'em jako daniem głównym nie upichcimy. Poza tym zawsze może sobie wtopić inkasację walizki i wszyscy będą zadowoleni :) No ale story do RR z Tarczą walczącą o pas też może być ciekawe :)

Przez zaledwie dwutygodniową przerwę (EC - głupie i wspaniałe zarazem! :D) tak fajna gala jak MiTB wydaje mi się bardzo miałka i nic nie znacząca. Mają całe dwa RAW, by mnie zainteresować, bo w tym momencie walka o walizkę wygląda tragicznie.

Tak swoją drogą, mam wykupioną subskrypcję WWE Network na czerwiec. Gdyby ktoś chciał odnowić Network po darmowym miesiącu, albo wypróbować (a nie ma karty kredytowej) to możemy podzielić się płatnościami.

"Come Royal Rumble, understand, when you step in the ring... your arms are just too short to box with God."

Masz Twittera? Chcesz pogadać o wrestlingu? Kliknij!

• Reputacja:   3

Sprawa jest jasna. Rollins trzyma pas do WM 32, Reigns zdobywa walizkę, a Ambrose wygrywa Royal Rumble Match w 2016. Mamy piękny triple threat pomiędzy członkami The Shield w main-evencie o najważniejsze złoto. Dean zostaje nowym mistrzem. Mark my words, po WM 32 się przypomnę. ;)

Nie jestem pewien ale mogą być spoilery. Także czytasz na własną odpowiedzialność.

Przewiduję kartę, włącznie z prawdopodobną kolejnością walk:

Pre-Show. Nikki Bella vs Paige --- Czyli czyste pokonanie Paige przez Nikki i najwyższa pora na turn Brie... skoro sobie na EC i Raw przypomnieli o niej że istnieje i to Twin Magic... Pytanie brzmi tylko, skoro Brie przewalała wszystkie starcia wszystkie starcia z pretendentkami to jakim k***a cudem ją chcą teraz wypromować na nową mistrzynię?

1. Money In The Bank Ladder Match --- Tutaj Roman Reigns, stanowczo. Ani Rudy ani Orton ani Ziggler ani Kofi ani Neville, mimo że wszyscy są dobrze wypromowani, nie mogą się równać z doskonałą promocją Romana, którą jeszcze na ostatnim Raw wzmocniono, gdy Roman pokonał trzech rywali. Przypuszczam że nawet razem nie są aż tak dobrze wypromowani. Twierdzenie że Reigns może jakimkolwiek cudem to przegrać jest conajmniej śmieszne. Na marginesie dodam, że Reigns pewnie cashuje walizkę czysto jak RVD lub Cena i wygra i zrobi to jeszcze na MITB, będzie między walką tą a ME jakiś wywiad, w którym Reigns powie że chce cashować czysto walizkę, jeszcze dzisiaj i zawalczy o pas, dołączając do Setha i Deana, tworząc Triple Threat Shield, dlatego MITB wyląduje w openerze, a nie w Co-ME lub ME.

2. Curtis Axel & Damien Sandow vs The Miz & ??? --- feud którego zalążek mieliśmy na EC. Właśnie wiedziałem że Damien wróci rozwalać Miza po jego powrocie i zastanawiałem się nad rolą Axela... Pytanie brzmi, kogo wezmą na poświęcenie na partnera Miza, pewnie ten zaszczyt spotka Slatera, Dallasa lub Stardusta.

3. Ryback vs Big Show --- Oho, Big Show wrócił i będzie promował nowego mistrza. Ryback póki co jest słabo wypromowany, a Show jeszcze niedawno był promowany na gościa który może zatrzymać największego mocarza w federacji (no dobra, ex aequo z Lesnarem), Big Show to dobra promocja samego pasa IC. Nie wiem czy olbrzym nie sprawi, że pas będzie bardziej wypromowany od USA.

4. New Day vs Prime Time Players --- tutaj wygrają New Day. Mają stracić pasy na rzecz Lucha Dragons na Summerslam. Tylko promocja Lucha mnie wkurza. Wyeliminowali ich czysto. Ale spoko. Zdążą ich odbudować. Trochę szkoda że Dragons nie zdobyli pasów na ER, ale przynajmniej WWE pokazało język pseudosmartom, a Lucha po pokonaniu ich będą bardziej cheerowani.

5. Kevin Owens vs John Cena --- wiedziałem że Kevin wygra na EC i wiem też że John wygra cały feud. Zakończą to na BG, by na Summerslam John dostał nowego rywala. Tutaj będzie podobnie jak na BG, czyli John czysto wygra.

6. Seth Rollins vs Dean Ambrose (vs Roman Reigns) --- mówię, między walką MITB a ME będzie wywiad Romana, w którym ten powie, że cashuje walizkę czysto i dołączy do Setha i Deana. To zakończy się pierwszym Triple Threatem Shield, który wygra Roman i zostanie twarzą WWE.

Jak ktoś oglądał już RAW i czytał spoiler... Macie jeszcze jakieś pomysły na feudy? To chyba wystarczy.

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

Serio? Divy w pre show a Axel z Sandowem przeciwko Mizowi z kimś w głównej karcie? :D

Szczerze? Ta karta jest gówniana , choć bardzo prawdopodobna. Dobrze zapowiadaja się w sumie tylko powtórki z EC i MitB Ladder Match.

Pogratulować Vince'owi, nie dość, że w końcu dopnie swego i Romek zgarnie walizkę (a co za tym idzie majstra), to jeszcze obsadził walkę takimi typami, że nawet standardowy smart chce tej wygranej Reignsa :twisted: Tak, wiem, jest Ziggler, ale nikt mi nie wmówi, że tak usztywniany kijem od miotły McMahona i odsuwany od jakiegokolwiek story Ziggler jest przy obecnym natężeniu LifeAfterShield lepszym wyborem od Romka.