Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Miesiąca - Maj 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Czas na konkurs na Diary maja 2015. Głosowanie trwa do 10 czerwca, godz. 23:59

Zasady:

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej dwa odcinki.

2. Każdy autor wyróżnia trzy diary z nominowanych pod względem odpowiedniej ilości punktów:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

3. Z wiadomych przyczyn nie głosujemy na swoje diary, a także przy uzasadnieniu wyboru (głosujemy w komentarzach) wykluczona jest zasada rewanżu (jeżeli on dał mi punkty to ja dam jemu).

4. Uzasadniamy każdy swój wybór.

Udział w konkursie biorą Diary, które wydały przynajmniej jeden odcinek w ostatnim miesiącu, czyli:

Nagrodą dla zwykłej Diary będzie przyklejenie tematu w BZ. Natomiast dla federacji z ABC... niech będzie dodatkowe 5 mln do budżetu i slot na SuperGwiazdę ;)

W konkursie głosować mogą także osoby niezwiązane z Booking Zone.

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

3

• TheVillain

1

• Yarexon

1

• Joel

1

Top użytkownicy w tym temacie

1 miejsce = 5 punktów - WWE Hardcore Justice by Gierbobak - autor stworzył najlepszą federację w Booking Zone i z tego co widzę nie zwalnia tempa. Tak trzymać!

2 miejsce = 3 punkty - Super Action Wrestling Federation - pomimo, że nie lubię paru promowanych postaci to widzę w tym diary bardzo ciekawe story. Akcja jest dynamiczna i widać, że autor podchodzi poważnie do diary, ale jednocześnie bawi się tym, a nie klepie tylko kolejne linijki tekstu.

3 miejsce = 1 punkt - WWE - Nowa Idea - gale są nie co słabsze w tym miesiącu. Myślałem nad umieszczeniem Austina na drugim miejscu, ale ostatecznie postawiłem na Joela.

Moje prywatne wyróżnienia:

All Stars Wrestling - świetne segmenty tag teamowe Enzo&Cassa z Arabami. Świetny feud Lashley'a z Kane'm i tylko feud o główny pas średnio mnie ciekawi. Ogólnie autor wkłada dużo pracy i zalicza się do moich ulubionych pisarzy attitude.

American World Wrestling - po liczbie komentarzy widać, że to ja wygrywam na razie Monday Night Wars :D Merfik i jego diary zaliczają lekki regres w stosunku do kwietnia, bo poza Stone Coldem i debiutem AJ Stylesa wszystko jest TYLKO dobre. W skali szkolnej to diary wciąż dostaje ode mnie 4, no może 4-, ale jednak dalej wierzę, że kolejne miesiące będą dobre. Muszą być!

True Style Wrestling - roster - słaby, diary - dobre! Gdyby nie pojawienie się na PPV Ezekiela i wejście od dupy strony do walki o pas byłoby lepiej, mistrz Jackson jest świetny, ale sposób zdobycia pasa beznadziejny...

Ciężko było mi wybrać trzecie miejsce, no ale lecimy z kopyta.

1 miejsce = 5 punktów - WWE by Gierobak - co tu dużo pisać? Klasa, klasa i jeszcze raz klasa. Gierobak ogarnia tyle, że to szok, mało tego jego gale nie tracą na tym jakości. Ciągle trzyma ten wysoki poziom i rzadko można wskazać coś słabego na jego gali

2 miejsce = 3 punkty - All Stars Wrestling - pomimo rosteru, który na pewno nie jest jakiś wybitny, to Yarexon odwala niezłą robotę. Ciekawe feudy, ktore naprawdę z czasem doprowadzają mnie do myślenia o tym co będzie dalej (Kane i Lashley), świetne gimmicki (Araby). Wiadomo, że nie wszystko jest świetne, ale moim jakże skromnym zdaniem Yarexon zasłużył na to drugie miejsce.

3 miejsce = 1 punkt - WWE - Nowa Idea - no i tu miałem ciężki orzech do zgryzienia. WWE od Austina czy SWF. No i wybór padł na diary Austina. Mimo, że gale nie są jakoś wystrzałowe, to jednak widać, że nie spada to poniżej peenego dobrego poziomu, co zadecydowało, że to ta fedka ma 3 miejsce. Ogólnie nie lubie jak coś kręci się wokol jednego (jak na Raw i Lożą), ale wychodzi to dobrze póki co, bo pewnie jeszcze kilka gal i wieczne ataki zaczną się nudzić.

Wyróżnienia:

Silesian Wrestling Federation - przykro mi, ale chyba te dwie slabsze gale zadecydowały o tym, że tej fedki nie ma na podium. Jednak po przeczytaniu ostatniej gali wahałbym się, ale wezme ją pod uwagę do czerwca, bo jak tak dalej pójdzie to Paul na pewno będzie jednym z faworytów.

WWE by Elter - tutaj potrzebuję regularności, aby te gale czesciej się pojawiały. Są one naprawde dobre, choć chyba potrzebuję więcej gsl, aby osobiście się w to wkręcić.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

1. Miejsce = 5 punktów - WWE by Gierobak (Feudy przed TLC nabierają tempa i stają się coraz ciekawsze. Karta na tą galę również wygląda mocno. Duży plus, że SD! powróciło. Cały czas dużo pracy wkłada w Booking Zone jako moderator)

2. Miejsce = 3 punkty - TSW by Betrayal (Kilka feudów i postaci wygląda naprawdę fajnie. Zwłaszcza Ezekiel-Dawson i ten ze stajnią Salomona Crowe'a. Zapracował sobie na tą pozycję również dużą regularnością i brakiem większych opóźnień)

3. Miejsce = 1 punkt - Super Action Wrestling Federation (Bardzo dobrze prowadzony feud na linii Dinero-Dallas. Widać, że booker nie idzie ślepo utartymi ścieżkami i stara się wprowadzać swoje pomysły.

Zasługuje na wyróżnienie:

Silesian Wrestling Federation (Ostatnie gale wyglądały dosyć słabo w porównaniu do poprzednich, ale cały czas jest to dobry i stabilny poziom)

Moje punkty:

1 miejsce = 5 punktów - All Stars Wrestling

Gale Yarexona prezentowały się chyba najsolidniej w maju. Z niezbyt mocnego rosteru udało mu się wykrzesać całkiem sporo w poszczególnych feudach, a Arabian Power to chyba jeden z najlepszych pomysłów w Booking Zone.

2 miejsce = 3 punkty - True Style Wrestling

Ta federacja przykuła moją uwagę, bo z początku niezbyt mocnego rosteru rozkręcił się i jest kilka gwiazd jak Alberto Del Rio, Edge, Randy Orton, Sheamus, czy Triple H, co tworzy sporo możliwości feudów w przyszłości. Do tego świetnie wykorzystywani są Ci mniej znani zawodnicy.

3 miejsce = 1 punkt - WWE Nowa Idea

Mam wrażenie, że poziom gal w czerwcu spadł w porównaniu do maja. Jednak storyline z Lożą jest naprawdę mocny i można z tego jeszcze sporo wykrzesać.

Szkoda słabej frekwencji, ale zdołaliśmy wyłonić zwycięzcę. Wygrało Diary WWE Hardcore Justice (cóż za zaskoczenie 8-) ). Nie przyklejam swojej Diary, bo to nie ma sensu. Dziękuję wszystkim za głosy i mam nadzieję, że gdy rozpoczną się wakacje to frekwencja zarówno w głosowaniu jak i w Booking Zone będzie większa ;)

1. WWE Hardcore Justice 15 pkt

2. All Stars Wrestling 8 pkt

3. TSW - True Style Wrestling 6 pkt

4. Super Action Wrestling Federation 4 pkt

5. WWE Nowa Idea 3 pkt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...