Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber 2015 | Zapowiedź, dyskusja, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://i.imgur.com/Aq2pqYH.png

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Plakat gali:

http://i.imgur.com/aHDQuYI.png

Data:

31 maj 2015

Miejsce gali:

American Bank Center Arena w Corpus Christi, Texas (Pojemność: 10 000)

Tagline gali:

Utwór gali:

"Coming for You" od The Offspring

◄ Pre-show ►

http://i.imgur.com/pAOcNKA.png

Segment Miz TV

Gość: Daniel Bryan

◄ Główna karta ►

http://i.imgur.com/MqbkS1C.png

Sheamus vs Ryback vs R-Truth vs King Barrett vs Rusev vs Dolph Ziggler

Elimination Chamber Match o zwakatowany WWE Intercontinental Championship

http://i.imgur.com/1db0NU4.png

The New Day © (Big E, Kofi Kingston w/Xavier Woods) vs The Lucha Dragons vs Tyson Kidd & Cesaro vs The Prime Time Players vs The Ascension vs Los Matadores

Tag Team Elimination Chamber Match o WWE Tag Team Championships

http://i.imgur.com/sEHr3A6.png

John Cena vs Kevin Owens

Singles Match

http://i.imgur.com/chR4bu0.png

Seth Rollins © (w/J&J Security) vs Dean Ambrose

Singles Match o WWE World Heavyweight Championship

http://i.imgur.com/bj8Bs2A.png

Nikki Bella © vs Paige vs Naomi

Triple Threat Match o WWE Divas Championship

http://i.imgur.com/Nf54AYt.png

Neville vs Bo Dallas

Singles Match

Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

9

• Rebellion

9

• Lacio

8

• rockydoggy

7

Top użytkownicy w tym temacie

Nie oglądałem jeszcze Raw, ale naprawdę zapowiedziano EC match o pasy Tag Team? Jak to ma wyglądać? Po dwóch gości w każdej kabinie?

Nie wiadomo jak to ma wyglądać (nie obejrzałem całego RAW jeszcze), ale na stronie WWE (TUTAJ) można wyczytać, że "[...] WWE Tag Team Championships and the newly vacant Intercontinental Championship will be defended inside the infamous structure.". Edytowane przez rockydoggy
...

16454446905728fca76830a.jpg

WWE Tag Team Championships and the newly vacant Intercontinental Championship will be defended inside the infamous structure.".

Shiiiiiiit, w końcu Wakat zawalczy na PPV :D Ciekawe jak sobie poradzi w swojej pierwszej w karierze obronie pasa :D

A tak całkiem na serio, to mam dziwne przeczucie, że będzie to PPV z cyklu "zapychaczowe storyline'owe gówno wrzucamy na paybacki, tutaj macie kawał dobrego wrestlingu rodem z indysów". Bez przesady oczywiście, ale EC match o pasek IC, EC o dublety, obrona WWEWHC i John Cena at Two Lol zapowiadają kawał dobrego show. Po gali nastroje pewnie też będą dobre, gdy ze srebrem wyjdzie Moxley. Czekam na to bardziej niż na Payback, może być kawał dobrego show. Właśnie mnie przekonali do odnowienia subskrypcji Network.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Za jednym zamachem WWE udało się wypromować TakeOver i Elimination Chamber decydują się na walkę Owensa z Ceną. Brawo! Jedna z najlepszych decyzji w ostatnich latach. Myślę, że ich walka na EC to może być po prostu Champion vs Champion match bez tytułu na szali (US). Mimo to ta walka nakręciła mnie na obejrzenie gali Eliminination Chamber live.

Ciekawie zrobiło się wokół pasów tag team. W tej chwili naprawdę za cholerę nie wiem kto wygra, podobnie jak przy pasie IC. Jedyny minus to brak Neville'a. Naprawdę wolałbym jego niż R-Trutha, bo moglibyśmy dostać kilka spotów jak jakieś splashe z komory, czy coś, a tak to walka będzie słabsza... natomiast Neville niepotrzebnie będzie się męczył z Bo Dallasem.

No i do walki o WWE WHC koniecznie muszą dodać jakiś gimmick.

Cztery walki już znamy. I jestem na tę galę nakręcony jak... nie pamiętam, kiedy ostatnio tak czekałem na niedzielne WWE. Wszystko wygląda dobrze. Brakuje mi kogoś do spotów w IC EC, ale to nic.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

A tak całkiem na serio, to mam dziwne przeczucie, że będzie to PPV z cyklu "zapychaczowe storyline'owe gówno wrzucamy na paybacki, tutaj macie kawał dobrego wrestlingu rodem z indysów".

8-)

Rollins - Ambrose? Shit just got serious.

Steen - Jasiek? Holy crap, this-is-awesome :twisted:

Gratulacje dla dablju. Taka karta zmontowana w dwa tygodnie? Niech tylko efekt końcowy będzie tak dobry jak zapowiadany a mamy kandydata do Non-WM PPV of the Year :jupi:

• Reputacja:   1

W związku z tym, że EC już za tydzień i skład walki o pas IC jest tylko ciekawy i mamy zagadkę w postaci zwycięzcy tejże walki, to raczej nie mamy co liczyć na jakieś znaczące spoty... Co się tak dablju usrało wokół nic nieznaczącego R-Trutha? Druga na rzecz, to po co i na co łączyli Rowana i Harpera w TT przed EC? Mogli to zostawić sobie po EC, a samego Luke'a wrzucić do walki o pas, a z nim ten skład wyglądałby jeszcze piękniej i wtedy moglibyśmy liczyć na jakieś pokazowe Hurricarany w wykonaniu tego olbrzyma. Trzecia rzecz, to dlaczego w walce o pasy TT znaleźli się Los Matadores lub Jobberscension zamiast właśnie Rowana & Harpera? Argument mam taki, że nie chcą olbrzymów tak szybko upierdzielić, no, ale przecież jest to walka EC, więc żadnej ujmy po odpadnięciu by nie mieli a i walka byłaby znacznie ciekawsza.

Czekam aż Harper dostanie sporą szansę, bo wgl go nie wykorzystali, a pierdzenie o tym, że się nie sprawdził, to dla mnie absurd, bo dali mu tylko pas i krótki feud z Zigglerem, bo ten w tamtej chwili nie miał co robić. De facto w chwili obecnej Luke jest znacznie ciekawszy od POSTACI Wyatta. Nie każdy musi się zgadzać z moim zdaniem (ba, raczej nikt się nie zgodzi), ale chciałbym zobaczyć Luke'a jako zwycięzce walki MITB i albo on albo Ryback.

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Czekam aż Harper dostanie sporą szansę, bo wgl go nie wykorzystali, a pierdzenie o tym, że się nie sprawdził, to dla mnie absurd, bo dali mu tylko pas i krótki feud z Zigglerem, bo ten w tamtej chwili nie miał co robić. De facto w chwili obecnej Luke jest znacznie ciekawszy od POSTACI Wyatta. Nie każdy musi się zgadzać z moim zdaniem (ba, raczej nikt się nie zgodzi), ale chciałbym zobaczyć Luke'a jako zwycięzce walki MITB i albo on albo Ryback.

Nie wiem do jakiej części mielibyśmy się nie zgadzać. Jako ktoś kto nienawidzi postaci Bray od samego początku, zdecydowanie muszę przyznać rację Luke jest 100 razy lepszy od Wyatta, tylko że nie potrafi gadać. Z jednej strony to w takowym gimmicku Luke nie powinien zbyt dużo mówić, w tym tkwi...hm nie napiszę piękno,więc może dziwactwo Harpera. ;) Jednak za daniem mu walizki to bym nie był zdecydowanie. Chyba zbytnio się pośpieszyli z rozpadem Luka i Erica. Może uważali, że skoro rozwiązanie shield dało im takiego kopa , to i wtym przypadku powiedzie im się stworzenie nowych solidnych postaci. Wiem, że można milion razy przepakowywać postacie , dawać im milion szans. (Czy kogoś obchodzi to co się dzieje z Barettem-każda nowa szansa sprawia , że staje się coraz nudniejszy) Moim zdaniem, ten czar Harpera prysł i ciężko będzie mu zbić się choćby na taką pozycję jaką miał, przy swoim redebiucie. Wyjątkiem jest chyba Ryback, czego do dziś nie zrozumiem, jak ludzie szybko przestali widzieć w nim jobbera i kupili jego promocję, prawie tak wielką jak z początków ,,feedmemorowania''.

Swoją drogą tym razem nie ma co sie oszukiwać wwe musi dać 1 mitb match, co strasznie skraca , zawsze obszerną listę uczestników. Na dzień dzisiejszy wytypowałbym taką 8: Ziggler, Shemus, Ryback,Rusev, Neville, Wyatt, Barett i nie mam pojęcia kto-jakieś Ortony, Dallasy no proszę was.No chyba , że Kevin zostanie na dłużej, to on by pasował na 8. Licząc oczywiście wizję walki o pas wwe tym razem w składzie z samego shield, na co niejako wskazują ostatnie wydarzenia z tygodniówek.

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   1

tylko że nie potrafi gadać. Z jednej strony to w takowym gimmicku Luke nie powinien zbyt dużo mówić, w tym tkwi...hm nie napiszę piękno,więc może dziwactwo Harpera.

Luke jest kreowany na takiego prymitywnego psychopatę, który zbyt dużo mówił nie będzie i z przerwami pomiędzy słowami dokładnie tak samo jak Kane. Luke poza swoim obecnym gimmickiem, we własnej osobie, potrafi mówić i dać solidne promo. Przykładowe jako Brodie Lee:

Ja go oceniam jako mega kompletnego zawodnika.

Edytowane przez 8693

EC ma tą przewagę że są tu dwie walki, których wynik jest sprawą super otwartą.

Pierwszą z tą walk jest Champion vs Champion - Cena vs Owens - na wstępie wypada pochwalić za NIE robienie z tego walki o pas US (dodaje to większego znaku zapytania). Z jednej strony mamy Jaśka, którego Mr.KO uwala co tygodniówkę więc stara wrestlingowa zasada nakazuje rewanż - ale z drugiej strony mamy debiutancką walkę (raz), heela-niszczyciela (dwa), w dodatku na PPV ... well, na tworze PPV-podobnym (trzy). Są trzy powody dla których Owens nie powinien przegrać, jednak pojawia się pytanie czy przy tak świetnym runie z pasem US, porażka z mistrzem NXT nie będzie ciążyć na Cenie - jeśli nie, to szanse KO wzrastają kolosalnie; jeśli tak ... no cóż ... tu się zaczynają schody, bo Jasiek będzie skazany na wzięcie srogiego rewanżu (jak w przypadku z Rusevem), co może trochę utrudnić życie Kevinowi w przyszłości. Nie mniej jednak, wynik jest sprawą otwartą co mnie oczywiście cieszy - walka powinna zyskać na emocjach.

Drugą z walk jest EC Match o pas IC - nie spodziewam się zmiany mistrzów TT, a więc do tego starcia podchodzę z przymrużeniem oka. Kto będzie nowym mistrzem IC?

- Król-nieudacznik, który tym mistrzem był już 5 razy, przy którym ma się wrażenie że jest w Dabju od zawsze, a jest ledwie 5 lat?

- Koksiarz, który jeszcze nie wygrał żadnego pasa w Dabju, mimo że ostatnio sprawia dobre wrażenie?

- Rudy irokez, który od swojego powrotu jest już tak blady jak jego skóra?

- czy może Rusek, który znowu jest Bułgarem, któremu pas IC szybko zatuszowałby niepowodzenia z Ceną oraz Laną?

Zigglera i Trutha można skreślić na wstępie, mimo że Ziggi pewnie utrzyma się do samego końca, wszak ringowo to on będzie robił najwięcej wiatru. Osobiście chciałbym wygranej Ruseva, ponieważ facet wywarł na mnie dobre wrażenie nie jeden raz, czy to w ringu, czy to pod kątem postaci. Zwycięstwo Sheamusa pewnie po mnie spłynie, trochę mniej zwycięstwo Rybacka, a wygranej Barretta obawiam się jak cholera - ile można się z nim męczyć? Gosć miał pas IC już 5 razy i za każdym razem był beznadziejny, więc dlaczego teraz ma być inaczej? Bo ma koronę? Już samym posiadaniem korony pokazał jaki świetny z niego król. Tak czy siak, ciekaw jestem wyniku - w którą stronę pójdą? Może Rusev vs Ziggler? A może Sheamus vs Ryback? Who knows.

Czas na zrewidowanie poglądu - jest jeszcze jedna walka z niepewnym wynikiem - Divas Title Match. O ile po walce nie spodziewam się emocji, tak liczę że doczekam się w końcu Naomi z pasem - cały jej heelowy run jest bardzo dobry i szkoda byłoby go zmarnować na nie zrobienie z niej mistrzyni. Nikki już długo dzierży pas, czas go zabrać. Zwycięstwo Paige to ostatnia rzecz jaką chcę zobaczyć - pomimo całej mojej sympatii do bladej wampirzycy, ona na tą chwilę nie zasługuje na pas pod żadnym kątem.

Pseudo-PPV zapowiada się przyjemnie - żadnej gali stulecia nie przewiduję, ale liczę na garść emocji na koniec miesiąca.

• Reputacja:   141
  • Urządzenie:  Android

Elimination Chamber zapowiada się bardzo ciekawie. Ale od początku...

- Page vs Nikki Bella vs Naomi: Tutaj stawiam na Paige. Zasługuje na to od dawna, poza tym Nikki jako mistrzyni jest już nudna a Naomi jakoś z pasem nie chce oglądać (nie podobają mi się jej walki)

- Neville vs Bo Dallas: Tutaj jestem pewien że Neville wygra. Zakładam że walka jakieś 5-10 minut potrwa. Myślę że Neville może być jednym z faworytów w Money in the bank ladder matchu i nie zdziwiłbym się gdyby wygrał walizkę. Komentarze typu "za wcześnie" nie są na miejscu bo jak nie teraz to kiedy? Sheamus zdobył bardzo szybko pas WWE i wyszło mu to na dobre. Czemu nie Neville?

- Jeśli chodzi o tag teamòwki to mam nadzieje ze wygrają The Ascension lub The Lucha Dragons. Ewentualnie jeszcze Kidd i Cesarz bo są po prostu świetni. New Day mam dość (mnie jakoś skacząc i oszukujący murzyni nie bawią), o Los Matadores lepiej nie wspominać a jeśli chodzi o PTP to ja już wolę Slater & Hornswoggle jako mistrzów bo tylko czekam aż Darrena wyleci. Kolesia nie nawidzę (wiadomo czemu) ;)

- Walka w komorze też będzie ciekawa ale myślę że Truth i Ryback odpadają (wcześniej byłem za Rybackiem ale podobno czeka go operacja żeber... Barrett i Sheamus to nie są moi wymarzeni mistrzowie ale boję się że to któryś z nich wygra. Stawiam ja Zigglera i jego feud z Rusevem o Lane i pas.

- John Cena niestety pewnie zatrzyma kolejny młody talent. Bardzo stawiam na Owensa ale wiadomo ze Cena wygra :cry: . To niestety zniszczy Owensa bo przecież jego gimnick polega na dominacji i NIE PRZEGRYWANIU WALK (zwłaszcza w debiucie).

- Na koniec Rollins vs Ambrose. Reigns będzie managerem Deana i tutaj spodziewam się kontrowersji. Coś mi się wydaje że Roman zdradzi Ambrose'a co będzie się równo z heel turnem i dołączeniem do korporacji. Potem na Money in the bank niestety Reigns zdobędzie walizkę i zacznie feud z Ambrosem z walką na Summer Slam którą pewnie wygra Reigns (powtórka sprzed roku). Właśnie taką smutną "wizję" miałem dzisiaj i o ile chce Reignsa jako heela to nie z walizką i nie jako kolejnego który pokona Ambrose'a.

Wiem, że odbiegam w przyszłość ale potem na Summer Slam pewnie w walce wieczoru Lesnar vs Rollins wejdzie Reigns z walizką i zrobi powtórkę z WrestleManii... Bardzo tego nie chce ale to jest bardzo realne znając WWE...

[ Dodano: 2015-05-27, 18:31 ]

Elimination Chamber zapowiada się bardzo ciekawie. Ale od początku...

- Page vs Nikki Bella vs Naomi: Tutaj stawiam na Paige. Zasługuje na to od dawna, poza tym Nikki jako mistrzyni jest już nudna a Naomi jakoś z pasem nie chce oglądać (nie podobają mi się jej walki)

- Neville vs Bo Dallas: Tutaj jestem pewien że Neville wygra. Zakładam że walka jakieś 5-10 minut potrwa. Myślę że Neville może być jednym z faworytów w Money in the bank ladder matchu i nie zdziwiłbym się gdyby wygrał walizkę. Komentarze typu "za wcześnie" nie są na miejscu bo jak nie teraz to kiedy? Sheamus zdobył bardzo szybko pas WWE i wyszło mu to na dobre. Czemu nie Neville?

- Jeśli chodzi o tag teamòwki to mam nadzieje ze wygrają The Ascension lub The Lucha Dragons. Ewentualnie jeszcze Kidd i Cesarz bo są po prostu świetni. New Day mam dość (mnie jakoś skacząc i oszukujący murzyni nie bawią), o Los Matadores lepiej nie wspominać a jeśli chodzi o PTP to ja już wolę Slater & Hornswoggle jako mistrzów bo tylko czekam aż Darrena wyleci. Kolesia nie nawidzę (wiadomo czemu) ;)

- Walka w komorze też będzie ciekawa ale myślę że Truth i Ryback odpadają (wcześniej byłem za Rybackiem ale podobno czeka go operacja żeber... Barrett i Sheamus to nie są moi wymarzeni mistrzowie ale boję się że to któryś z nich wygra. Stawiam ja Zigglera i jego feud z Rusevem o Lane i pas.

- John Cena niestety pewnie zatrzyma kolejny młody talent. Bardzo stawiam na Owensa ale wiadomo ze Cena wygra :cry: . To niestety zniszczy Owensa bo przecież jego gimnick polega na dominacji i NIE PRZEGRYWANIU WALK (zwłaszcza w debiucie).

- Na koniec Rollins vs Ambrose. Reigns będzie managerem Deana i tutaj spodziewam się kontrowersji. Coś mi się wydaje że Roman zdradzi Ambrose'a co będzie się równo z heel turnem i dołączeniem do korporacji. Potem na Money in the bank niestety Reigns zdobędzie walizkę i zacznie feud z Ambrosem z walką na Summer Slam którą pewnie wygra Reigns (powtórka sprzed roku). Właśnie taką smutną "wizję" miałem dzisiaj i o ile chce Reignsa jako heela to nie z walizką i nie jako kolejnego który pokona Ambrose'a.

Wiem, że odbiegam w przyszłość ale potem na Summer Slam pewnie w walce wieczoru Lesnar vs Rollins wejdzie Reigns z walizką i zrobi powtórkę z WrestleManii... Bardzo tego nie chce ale to jest bardzo realne znając WWE...

Elimination Chamber już w niedzielę więc pora podzielić się przemyśleniami.

Neville vs Bo Dallas: Walka niepotrzebna, czekałem na Anglika w komorze a dali mu pojedynek z jobberem z którym niedawno wygrał łatwo na któreś tygodniówce.

Divas Championship

Nikki Bella vs Paige vs Naomi: Mam nadzieje że Usowna zgarnie w końcu ten pas i tyle o kobitkach. :)

Elimination Chamber Tag Team Championship Match: Będzie pewnie dobra walka z kilkoma fajnymi spotami. Tutaj stawiam na New Day bo nawet ich polubiłem po heel turnie, szczególnie Big E pokazuje się z dobrej strony.

Elimination Chamber Intercontinental Championship Match: Liczę na Zigglera bo nie chce oglądać Rudego z pasem abo innych Barretów.

John Cena vs Kevin Owens: Żeby nie udupili Owensa w debiucie, cień szansy to jest to że nie jest to walka o US Championship ogólnie to walka na którą najbardziej czekam.

World Heavyweight Championships Seth Rollins vs Dean Ambrose: Tu jest pewne że wygra Rollins ale to będzie kolejna dobra walka, Dean raczej wygra MitB wiec pas też zdobędzie ogólnie ciesze się że tacy zawodnicy kręcą się koło głównego złota.

Gala zapowiada się bardzo dobrze i nie mogę się doczekać jaram się bardziej niż Wrestlemanią, a to przecież PP special.

2573548355582ea2e93386.jpg

• Reputacja:   361

Im mocniej (pushując go desperacko, po tym jak srali na jego rozsądne promowanie przez ostatnie miesiące) rozpisują Ambrożego na galach, tym bardziej widać, że Dean będzie mięsem armatnim dla Setha i robią to tylko po to, by ten pojedynek w ogóle wyglądał na jakiekolwiek wyzwanie dla Mistrza (można cała kasę świata stawiać na to, że Mr CrossFit pas zachowa).

Jaram się walką Steena z Ceną jak gimbus lajkami na Facebooku. Oczywiście proponuję zachować odpowiednią dozę realizmu i nie liczyć na to, że Owens rozjebie Jacha w drobny mak, bo wg mnie nie ma na to szans. Kev już i tak został ładnie podpromowany, gdzie no-name (a tym jest Steen dla klasycznego przedstawiciela WWE Universe) pocisnął Jacha na majku i zdemolował go w ringu. Na Elimination Chamber Cenaminator niemal bankowo weźmie odwet i zajebiście będzie jeżeli ta walka zakończy się jakimś nieklasycznym finiszem (DQ, count out, no contest) po jakiś mocnym rozpisaniu Owensa, który zawalczy z Jaśkiem jak równy z równym.

Oczywiście można się łudzić, że Trypel który jest fanem Steena pójdzie na całość i np. jobnie mu Jaśka po interwencji kogoś, kto wejdzie z Ceną w feud, ale osobiście daje na to z 20% szans. Obawiam się, że jednak dostaniemy „klasyka”, gdzie bohaterski Jancio uwali „młodzika” i pokaże mu, że WWE to nie NXT i jeszcze Kevin musi się sporo nauczyć (sic!) zanim zacznie furkać do WWE Superstars :roll:

Jeżeli miałbym jednak stawiać kasę, to obstawiłbym, że Cena faktycznie pojedzie Owensa, ale Steen zostanie w końcówce albo rozproszony albo zaatakowany przez np. Sammiego Z albo Balora., żeby jego porażka nie była taka jebiąca po promocji dla obecnego Mistrza NXT.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Obawiam się, że jednak dostaniemy „klasyka”, gdzie bohaterski Jancio uwali „młodzika” i pokaże mu, że WWE to nie NXT i jeszcze Kevin musi się sporo nauczyć (sic!) zanim zacznie furkać do WWE Superstars :roll:

A ja z kolei jestem pewien, że takiego scenariusza nie zobaczymy. Cały feud ma na celu polizać smartów po dupach, dać Owensowi "holy shit factor", zająć trochę Jasia, zrobić coś żeby EC wyglądało atrakcyjnie, i podpromować NXT. Come on, mamy ostatni dzień darmowego miesiąca Network dla nowych subskrybentów. Raz, że zafundują naprawdę dobre show żeby przekonać Kowalskiego do przedłużenia na czerwiec, a dwa, że podpromują tym NXT, które… jest ekskluzywnie na Network. Ma to sens.

A tak poza tym - serio, czysto uwalać demolującego wszystko i wszystkich mistrza NXT na dzień dobry, podczas gdy reszta rozwojówki równie okazjonalnie stawia czoła Jasiowi, i taka walka Samiego została sprzedana jako przegrana tylko przez kontuzję? Nie, to nie wyjdzie. Albo będzie jakieś DQ, albo interwencja (tylko, że nie za bardzo jest kogo wrzucić, bo nie wierzę w to, że dadzą Joe), albo jakiś Heath Slater z low-blow dla Ceny. Steen tego czysto nie uwali, nie ma takiej możliwości.