Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Super Action Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mamy w końcu pierwszą tygodniókę po iPPV ;)

Reks i York cały czas upierają się, że to nie Carter stoi za ich działalnością i muszę przyznać, że teraz sam nie jestem przekonany czy to on za tym stoi. Magnus bierze sobie teraz ich za cel i również dobrze wyszedł w tym segmencie. Na koniec mamy prezesa i bardzo dobrą decyzję, za którą sam bym go cheerował. Dobre otwarcie.

Ciekawa sytuacja między Japończykami. Kenzo nigdy nie oglądałem, ale trochę dziwi mnie push dla Yoshi'ego. Zobaczymy co z tego wyniknie, bo to było za krótkie, żeby oceniać.

To było oczywiste, że albo Kendrick wygra po interwencji Konnora albo będzie DQ. Fajnie, że chyba szykuje nam się nowy tag team Low Ki'ego i Manika, ale trochę dziwi sytuacja, że mistrzowie przed nimi uciekają.

Debiut Gail Kim i od razu Velvet została wyeliminowana z tej dwóki. Zanosi się na ciekawy feud jeżeli Velvet znajdzie sobie kogoś do drużyny.

Hahaha. Nieźle prezes zgasił Jordana. Teraz ma nikłe szanse na zostanie pretendentem.

Tyler wychodzi sam do walki i już może tego żałować. Ethan rozwalił sam w pojedynkę Reksa i Yorka. Potrzebował tego tryumfu nad nimi, żeby się oczyszcić z zażutów i odbudować po porażce na iPPv. Speech po całym zamieszaniu również na plus i widać, że Ethan cały czas będzie u ciebie dużo znaczył.

Ten tajemniczy osobnik wygląda coraz ciekawiej i im dłużej utrzymuje aurę tajemniczości wokół siebie tym lepiej dla niego. Eric ma marne szanse na obronę pasa na Summer Paradise.

Mamy początek feudu między Mattem, a Johnem i może to wyjść naprawdę dobrze. Może nie masz wielkich gwiazd w swojej federacji, ale za to wiesz jak zaciekawić czytelnika i znowu ci się to udało. Oczywiście mistrz musiał na koniec podkreślić swoją dominację.

Feud o pas kobiet wygląda bardzo cukierkowo. Dobrze, że Becky wygrała tą walkę, ale Sexy Star nie potrzebnie unosiła rękę rywalki w geście zwycięstwa.

Dinero i Silva powoli budują dobry feud. Obaj wyszli tutaj bardzo dobrze i widać, że D'Angelo powoli będzie u ciebie budowany na wysoką pozycję, ale nie oznacza to, że Alex teżjest słaby.

Czyli wszystko potwierdzone. Mamy nowy tag team w SAWF i pewnie nowych pretendentów do tytułów drużynowych.

No i mamy coś czego mogliśmy się spodziewać. Fajny segment prezesa i Magnusa. Ja chyba już się domyślam kto będzie jego tag team partnerem, ale nie będę innym psuł zabawy.

No i Morrison oczywiście wygrywa jak przystało na pretendenta na głównego pasa. Dobry brawl po walce mieszający dużo wśród tych najlepszych w twojej federacji.

Reklama Mountain Dew. Każdy gnoi tego Jordana i myli go z Michaelem. Tym sposobem powoli stanie się on jobberem u ciebie. Pierwszy, czyli Petey został wyeliminowany czego można było się spodziewać. Texano również przegrywa i Jason jednak chyba nie będzie jobberem ;) Telewizor był włączony, ale nie było widać, kto atakuje Younga. Trochę mało realne.

Dobra tygodniówka budująca nam feudy I widać od razu, że karta na iPPV tym razem będzie lepsza niż ostatnio. Życzę weny ;)

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joel

11

• Giero

8

• TheVillain

7

• Yarexon

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ocena gali:

Karta: 7/10

Backstage: 7/10

Walki: 6/10

Ocena prasy: John Morrison kontra Matt Hardy o pas mistrzowski na Summer Paradise? Mattowi urósł nowy, groźny przeciwnik. Świetne, z przymrużeniem oka segmenty z Mic... Jasonem Jordanem. Generalnie dobra tygodniówka i od razu mamy mały zarys karty walk na kolejne iPPV.

Frekwencja: 10800

Bilety: 1800*85+4000*40+5000*25=0,5 mln do budżetu

• 2 tygodnie później...

Ceny biletów:

Najtańsze: 25$

Średnie: 40$

VIP: 85$

http://4.bp.blogspot.com/-LMeYRfHKcPg/VVDwJtmQYdI/AAAAAAAAAPc/-RVLEcizqmM/s1600/logo.jpg

SAWF Action Night #6 (24.06.2015 r., Cow Palace)

Na arenie zapanowała cisza i zapadła ciemność. Po chwili zielone lasery zaczęły migać na całym obiekcie. Rozbrzmiał utwór Breaking Benjamina "Dance with the devil", a fani podnieśli się z miejsc. Utwór przestał grać, a światła wróciła do normy. A kamera przenosi nas do komentatorów.

***KOMENTATORZY***

William Regal: Witamy bardzo serdecznie ponownie. Ja jestem William Regal, a obok mnie jak zwykle siedzi Vampiro.

Vampiro: Witam. Dzisiaj na pewno czeka Nas wiele emocji. Droga do Summer Paradise zaczęła się przed tygodniem, a my już możemy domyślać się kto będzie walczył z kim na tej gali.

William Regal: SAWF World Championship jest łakomym kąskiem i Matt Hardy powinien mieć się na baczności. John Morrison dał jasny sygnał, że chce walki z nim na gali iPPV, jednak dzisiaj na gali pojawi się Ricochet i kto wie, czy nie będzie chciał rewanżu z Mattem.

Vampiro: Sytuacja z SAWF Ultra Championship jest podobna. Eric Young może szykować się do walki z Jasonem Jordanem, ale cały czas ktoś jeszcze daje mu znaki, że chce walki. Ciekawe.

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/120/3293_Eric_Young.jpg

Na arenie rozbrzmiewa theme song Ultra Championa i na rampie pojawia się Eric Young. Zawodnik przybijając piątki fanom wchodzi do ringu.

Eric Young: Witam publiczność w Cow Palace! Nie miałem okazj stanąć tutaj przed tygodniem i celebrować tego co osiągnąłem na Wrong Way. A świętować jest co, ponieważ stałem się pierwszym w historii SAWF Ultra Championem! Udowodniłem, że jeszcze wiele przede mną i wiele mogę jeszcze osiągnąć. Udowodniłem również Jasonowi Jordanowi, że jestem po prostu od niego lepszy! Jego puste słowa w tym momencie nie znaczą już nic. Pamiętam jak podkreślał, że ten pas należy o niego, jak mówił, że sam może wybrać sobie rywala, ponieważ ten pas jest zaklepany dla niego. A z tego co widzę to to ja mam teraz pas mistrzowski. Jednak mogę z pełnym przekonaniem, że stanąłem dwa tygodnie temu w ringu z godnymi sobie rywalami. Jason, Manik, Low Ki oraz ja wykręciliśmy walkę która zasłużyła na oklaski. Stoczyliśmy walkę na najwyższym poziomie i najlepszy z naszej czwórki wyszedł jako zwycięzca. Było to niesamowite przeżycie. Każdy dał z siebie wszystko i stworzyliśmy świetne show. Jednak to ja wygrałem i to ja uowodniłem, że jestem najlepszy. Jasonie jeśli myślisz, że wygrałem na tak zwanym fuksie to muszę Cię zasmucić, ponieważ w tej branży nie ma czegoś takiego. Wygrywa ten, który w danym momencie jest lepszy. I tyle. Na Summer Paradise dam Ci porządną lekcję wrestlingu, Tobie oraz tajeniczemu jegomościowi, który ma czelność mnie atakować. Przyznam szczerze, że to co się stało po walce na Wrong Way zintrygowało mnie, ale nie sądziłem, że przerodzi się to w coś takiego. I nie mam zamiaru odpuszczać. Kimkolwiek jesteś pokaż się, miej jaja i wyjdź tutaj. Chcesz tego tytułu, prosze bardzo, już na Ciebie czeka!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/matt_hardy_iconic_champion_02.jpg

O prosze! Na rampie pojawia się Matt Hardy!

Matt Hardy: Spokojnie Ericu, nie musisz się obawiać, bo to nie ja Ciebie zaatakowałem. Nie obchodzi mnie kompletnie to drugorzędne mistrzostwo, ani kto je posiada. Szczerze mówiąc to, to co mówiłeś przed chwilą też mnie nie obchodziło. Kogo obchodzi walka czterech rywali, skoro to ja wykręciłem najlepszą walkę gali? Kogo obchodzi kto wygrał tą walkę, skoro ja zostałem SAWF World Championem? Kogo obchodzi kto atakował Cię przed tygodniem, skoro ja zaatakowałem Johna Morrisona? Światła zwrócone są na mnie Eric, ten drugorzędny pas oraz drugorzędna osoba, która go nosi nikogo nie obchodzi. To wokół SAWF World Title wszystko się kręci, to to jest najważniejsze złoto w tej federacji. Kto nosi ten tytuł staje się automatyczne najlepszym zawodnkiem w całe federacj! Możecie się z tym nie zgadzać, ale takie są fakty. Pokonałem Ricocheta i stałem się największą gwiazdą SAWF, jestem teraz jedyną ciekawą osobą w całym rosterze, a w dodatku w całym ABC! Teraz każdy widzi kto stoi na szczycie całego wrestlingu, oraz rodziny Hardy! Jeff poległ w jakimś Elimination Chamber matchuw dodatku odpadając jako pierwszy. A ja? Stoję tutaj jako mistrz, SAWF World Champion! Dlatego teraz podnieś ten pas, z MOJEGO ringu i opuść go. Udaj się na MOJE zaplecze i odsiedź tam całą galę, ponieważ tylko ja mam prawo rozpoczynać teraz wszystkie gale, tylko ja...

Eric Young: ...możesz być na tyle gupi! Słuchaj Hardy niczego Ci nie odejmuje, wygraeś ten pas, moje najszczersze gratulacje. Ale to wcale nie oznacza, że ta federacja kręci się wokół Ciebie. Jest tutaj wielu utalentowanych zawodników, którzy również mogą być w entrum uwagi. Jest też kilku mistrzów, którzy również mogą być w centrum uwagi. Ten pas, który masz na ramieniu nie czyni ię lepszym, ponieważ póki co eszcze nie udowodniłeś, że na niego zasługujesz. Wiesz co, skoro już tak jakby rzuciłem wyzwanie mojemu rywalowi, który mnie zaatakował, to czemu by nie rzuić tego wyzwania i Tobie? To by była dla mnie świetna próba zmierzy się z głównym mistrzem SAWF.

Matt Hardy: Ty masz czelność wyzywać mnie na pojedynek? To ja wybieram sobie rywali, to ja mówię z kim walczę i kiedy walczę. Więc moja odpowiedź brzmi nie!

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/2807/2435_Ricochet.jpg

Ale co to?! Na arenie rozbrzmiewa theme song Ricocheta! Zawodnik pojawia się na rampie i powoli zmierza do ringu.

Ricochet: Tego było można spodziewać się po Naszym mistrzu. Wygrywa pas mistrzowski i już ma się za pępek świata, już uważa że nic nie musi. To dość zabawne Matt, ponieważ jako mistrz masz o wiele więcej obowiązków, jako mistrz musisz pokazywać, że zasługujesz na ten pas. I co najważniejsze. Jako mistrz masz za zadanie przyjmować każde wyzwanie i dawać szanse na tytuł wszystkim. Twoje zachowanie doskonale pokazuje, że ani trochę nie zasługujesz na nazywanie siebie mistrzem. Możesz nosić ten pas, ale ani dla mnie, ani dla tych wszystkich ludzi tutaj nie jesteś prawdziwym championem! Przed tygodniem odczuwałem jeszcze skutki Naszego pojedynku na Wrong Way, a raczej tego co Ci zrobiłem na tym iPPV. To jest to co ludzie najczęściej oglądali po gali, to o czym mówili. Przez to wydarzenie postanowiłem odpuścić sobie galę przed tygodniem, ale teraz jestem tutaj i pragnę powiadomić Ciebie Matt, że chcę rewanżu! Tak, słyszysz bardzo dobrze. Ja dałem Ci szansę na tą walkę, dlatego zasługuję na to, abyś Ty również dał mi szansę!

http://4.bp.blogspot.com/-MdaDwQHtTRk/VVEhtTa4cSI/AAAAAAAAAPs/fYGydIWOhSM/s1600/McConald.jpg

Na titantronie pojawia się obraz z biura general managera Andrew McConalda.

Andrew McConald: Ricochet przyznam, że masz rację i jak najbardziej zasługujesz na rewanż z Mattem. Jednakże u mnie nie ma proszenia. U mnie można sobie tylko zasłużyć na walkę. Tak ak powiedziałem nie będzie już walk bez wcześniejszego sprawdzianu. Jest też drugi problem, gdyż John Morriso z tego co wiem również chcę walki z Hardym. John tydzień temu pokonał ciężkiego rywala, więc udowodnił, że na tą walkę zasługuje. Dlatego Ty również dzisiaj dostaniesz wymagającego rywala, a dowiesz się kto nim jest w trakcie gali. Za to Ty Matt. Skoro uważasz się za najlepszego z rodziny Hardy, oraz za najlepszego w całym ABC dostaniesz dzisiaj walkę. I nie będzie to zwykła walka. Panie i panowie. W dzisiejszym Main Evencie dojdzie do walki Champion vs Champion! Matt Hardy zmierzy się z Ericiem Youngiem! Miłego oglądania!

Ricochet dość zadowolony udaje się na zaplecze. Eric Young mierzy spojrzenia z Mattem i obydwoje wznoszą swoje pasy mistrzowskie. Po krótkiej przerwie ring jest już pusty.

***BACKSTAGE***

Do szatni Yorka oraz Reksa wchodzi Magnus.

Tyler Reks: Ohoho kogo my tu mamy. Wielmożny pan Magnus Nas zaszczycił.

Cristian York: Czego chcesz Magnus?

Magnus: Czego ja chcę? Może lepiej spytam, czego wy chcecie? Przyszedłem dowiedzieć się dlaczego uparliście się właśnie na mnie? Dlaczego zaczęliście przeszkadzać mi w walkach? Co?

Christian York: <śmieje się> I myślisz, że wyśpiewam Ci tuta wszystko od tak? Powiem Ci tak, to bardzo intrygujący powód. Ale wszystkiego dowiesz się w swoim czasie, a raczej w momencie kiedy wygrasz na Summer Paradise.

Tyler Reks: Tylko najpierw musiałbyś znaleźć partnera, a raczej kogokolwiek kto wstawi się za Tobą.

Magnus: Może ktoś mi pomoże, a może nie. Ostrzegę Was teraz. Mnie lepiej nie denerwować, a Wy to zrobiliście. Wściekły Anglik to nic przyjemnego. Na Summer Paradise pokonam Was, a wtedy wszystko mi wyśpiewacie, zrozumiano?!

Christian York: Ty grozisz Nam? A może załatwimy to teraz?

Zawodnicy patrzą na siebie, ale po chwili Magnus tylko macha ręką i wychodzi z szatni.

***WALKA***

Na arenie rozbrzmiewa theme song Carmelli i zwodniczka pojawia się na rampie. Poprawiając włosy udaje się do ringu. A po cwili jej muzyka ucisza się, a rozbrzmiewa teme song Gail Kim! Zawodniczka witana jest mieszaną reakcję fanów.

http://2.bp.blogspot.com/-syNPkXh8VTw/VYhSPH71c7I/AAAAAAAAAV0/UToUZTuYfZs/s1600/Carmella%2Bvs%2BGail%2BKim.jpg

Rozbrzmiał gong i zawodniczki ruszyły na siebie. Przeszły od razu do zwarcia z którego lepiej wyszłą Gail Kim. Zapięła boczny eadlock i następnie cwytając rywalkę za włosy powaliła ją do tyłu na matę. Sędzia pokazał aby ta więcej nie powtarzała tej czynności. Gail tylko wzruszyła ramionami i jak gdyby nie słyszała tego co sędzia przed chwilą powiedział, chwyciła rywalkę za włosy i zaczęła uderzać jej głową o matę. Sędzia zaczął odliczać, ale Gail Kim podniosła ręce w geście, że nic takiego nie robi. Sędzia znów ją upomniał. Carmella zaczęła podnosić się przy pomocy lin, ale Gail podeszła i poczęstowała ją kilkoma elbowami w głowę. Carmela przysiadła przy linach, a Kim zaczęła ją przyduszać dociskając kolanem do lin. Sędzia po raz kolejny musiał zainterwieniować. Tym razem odsunął zawodniczkę i znów upomniał. Gail uśmiechnęła się. Podniosła swoją rywalkę i dołożyła Suplex. Gail Kim zaczęła pozować. Carmella powoli znów się podnosiła, ale i tym razem Gail wyniosła ją pod Suplex, ale tym razem rywalka zablokowała akcję i zaatakowała Gail w brzuch. Debiutantka puściła uchwyt, ale od razu dołożyła Gut Kick, który zwalił Carmellę z nóg, a następnie dołożyła DDT. Gail przypina. 1..Kick Out. Carmella znów zaczęła się podnosić, ale tym razem Gail podeszła do niej od tyłu i chciała wykonać German Suplex. Carmella jednak przytrzymała się lin i Gail poleciała do tyłu. Szybko się podniosła, ale wpadła prosto w Clothesline od Carmelli! Kim znów szybko się podniosła, ale i tym razem zainkasowała Cloteshline. Kim wstała i odbiła się od lin, ale tym razem otrzymała Tilt-a-whirl Slam! Carmella przeszła do przypięcia. 1....Kick Out. Gail przeczołgała się w kierunku lin, ale Carmella agresywnie kopnęła ją w plecy, a następnie zapięła Chin Lock. Gail była jednak blisko lin i chwyciła się ich. Carmella puściła, ale zaraz potem dodała Elbow Drop prosto w plecy. Gail chwyciła się za nie, ale Carmella podniosła ją i chciała wykonać Neckbreaker, ale Gail wyrolowała się z tego. Wykonała Gut Kick, a gdy Carmella się wyprostowała dołożyła Rounhouse Kick! Carmela oparła się o liny, a Gail wykonała jej Irwish Whip i sama się rozpędziła i mamy Running Crossbody! Carmella przysiadła, a zawodniczka z Kanady dołożyła Front Dropkick. Następnie Gail wdrapała się na narożnik i zachęcała Carmelle do tego, aby ta się podniosła. Gdy rywala podniosła się już Gail wykonała Diving Crossbody! Od razu z tej akcji, chciała przejść do przypięcia, ale Carmella sprytnie ją przerolowała! 1....2...Kick Out. W ostatnim momencie Gail odskoczyła. Zawodniczki podniosły się i Gail nadziała się pod Gut Kick i Snap Supex, a następnie Leg Drop! Carmella znów spróbowała przypiąć. 1...2..Kick Out. Carmella podniosła oponentke, ale ta zaskoczyła ją Jawbreakerem! Carmella upadła, a Gail chciała wykonać jej Figure Four Leglock. Jednak Carmella popchnęła ją na liny i sama się podniosła. Jednak gdy odwróciła się do rywalki, ta wykonała Over the Shoulder Back-to-Belly Piledriver! 1....2....3!

Winner: Gail Kim

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/261/Velvet_Sky_3_CutByJess_28July2014.jpg

Gail weszła na narożnik i zaczęła świętować, ale na arenie rozbrzmiał theme song Velvet Sky! Gail stanęła na środku ringu, a Velvet stanęła naprzeciw niej. Przez chwilę obserwowały się, a po chwili Velvet poprosiła o mikrofon.

Velvet Sky: Gratuluję i wygranego debiutu. Pokonałaś swoją rywalkę czysto i pokazałaś, że trzeba się z Tobą liczyć. Jednak przychodząc tutaj do Super Action Wrestling Federation nie tylko zwycięstwa są brane pod uwagę. Tutaj też patrzy się na to w jakim kierunku podążasz, oraz jak chcesz dotrzeć do celu. Wiem, a raczej zgaduję, że Twoim celem jest bycie na szczycie, ale na pewno nie osiągniesz tego trzymając z Aksaną. Ja również popełniłam ten błąd. Zaufałam jej, ponieważ chciałam jak najszybciej wejść na szczyt, a widać jak skończyłam, jako przegrana. Na Wrong Way przez Aksanę przegrałyśmy. Teraz mam nauczkę. Ona niczym się nie różni od Nas. Nie jest lepsza. Ona tylko manipuluje wszystkimi dookoła, ponieważ wie, że sama nic nie osiągnie. Nie powinnaś się jej trzymać...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/85/4200_Gail_Kim.jpg

Ale Gail wyrwała jej mikrofon z ręki.

Gail Kim: A Ty kim jesteś? Ciotką dobrą radą? Przyszłaś tutaj i myślisz, że będziesz prawić mi kazania? Oświecę Cię. Ja wiem jaka jest Aksana, wiem co planuje i wiem po co jej jestem ja. I mam to gdzieś, ponieważ jedyną osobą w tej federacji, która się dla mnie liczy jestem ja sama. Chcę dojść na szczyt obojętnie jaką ścieżką. Zrobię to z Aksaną, czy bez niej. To nie ma najmniejszego znaczenia. Jedno jest pewne. Że już niedługo stanę na szczycie dywizji kobiet. I ani Ty, ani Aksana nie będziecie miały nic do tego. A wiesz czemu? Bo jestem obecnie najlepszą divą na świecie, żadna z Was nie równa się mi. Aksana jest tylko moją pomagierką, tak naprawdę to teraz a ciągne za sznurki. Aksana tylko poprosiła mnie o to, aby jej z Tobą pomogła. Tak naprawdę, to moim celem jest zdobycie pasa, ona będąc u mego boku nawet go nie tknie. Żadna z Was nie tknie tego pasa, gdy zdobędę go już ja!

Velvet Sky: Nie rozumiem...Nie mogłabyś tego wszystkieog osiągnąć sama, musisz zasłaniać się Aksaną? Wasze rozumowanie jest dla mnie chyba zbyt skomplikowane. Dlaczego nie osiągnięcie szczytu tylko dzięki samej sobie?

Gail Kim: I kto to mówi? Która z div jako pierwsza pomagała Aksanie? No Ty. Nie wyszło Wam, a teraz zrzucasz wszystko na Aksane i wszystkie inne divy. Tak ciężko znosisz porażki? Nie możesz pogodzić się z tym, że jesteś gorsza od innych? To bardzo śmieszne. Jesteś większą ignorantką ode mnie, mało tego. esteś najbardziej zadufaną w sobie divą w tym biznesie. Będziesz płakać, bo nie zawalczysz na Summer Paradise o pas? To bardzo smutne, ale musisz wziąć się w garść i zapomnieć o SAWF Ladies Championship, ponieważ już po Summer Paradise tylko ja będę mogła o niego walczyć i tylko ja będę mogła nosić ten pas. Nie jest ważne czy wygra Becky czy Sexy Star. Żadna z nich nie ma szans w starciu z prawdziwą divą jaką jestem ja!

Velvet macha przecząco głową po czym udaje się na Backstage. Gail świętuje jeszcze chwile i również po chwili udaje się na zaplecze.

***WYWIAD***

Kamera przenosi Nas do stanowiska Renee Youyng, gdzie ta stoi wraz z D'Angelo Dinero.

Renee Young: Witam serdecznie. Ja jestem Renee Young, a obok mnie stoi D'Angelo Dinero.

D'Angelo Dinero: Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. Co za kompletny brak szacunku. Nie wiesz co odpowiedzieć? A może dziwi Cię, że ktoś otwarcie mówi o swojej wierze. Chciałaś mi zadać pytania o Alexie Silvie? Zmienimy trochę plany. Pozwól, że to ja zadam Ci pytania. Powiedz mi kiedy ostatni raz byłaś w kościele?

Renee Young: Ale..jakie to ma znaczenie?

D'Angelo Dinero: Jakie to ma znaczenie? Otóż bardzo duże, ale widzę że unikasz tego pytania. To może powiedz kiedy ostatni raz modliłaś się, rozmawiałaś z Naszym Stwórcą?

Renee Young: Ja, ja, ja nie rozumiem...

D'Angelo Dinero: Czego można tutaj ie rozumieć? Masz pracę oraz śliczną twarz, to wszystko masz dzięki Naszemu Panu. Czy podziękowałaś mu kiedyś za to? Przeprosiłaś Go za to jak Go traktujesz? Czy w ogóle kiedykolwiek rozmawiałaś z Nim szczerze od serca? Nie? Taki jest Twój stosunek do wiary, do jedynego prawdziwego Boga. Chciałaś pytać mnie o Alexa Silve, tym czasem sama nie znasz odpowiedzi na wiele pytań. Jesteś do niego bardzo podobna. Obydwoje jesteście ignorantami, macie gdzieś dzięki komu chodzicie po tym świecie, dzięki komu tak świetnie się Wam układa. Tylko Bóg mógł Wam to zapewnić. Niektórzy nie mają takich luksusów jak Wy, muszą każdego dnia walczyć o przetrwanie będąc torturowanymi za swoją wiarę. A Wy się jej wstydzicie. Kompromitujące....

D'Angelo odchodzi, zostawiając skołowaną Renee samą.

***BIURO GENERAL MANAGERA***

Teraz kamera przenosi Nas do biura Andrew McConalda, w której ten rozmawia wraz z Johnem Morrisonem i Ricochetem.

Andrew McConald: Witajcie panowie. Dobrze, że tutaj przyszliście, na pewno wiecie o czym chciałbym porozmawiać. Otóż...

John Morrison: Tak, wiemy doskonale o co Ci chodzi. Któryś z Nas będzie walczył z Mattem Hardym na Summer Paradise, ale nie wiadomo który, tak? Wydaje mi się, że jest tylko jeden sposób, aby to sprawdzić.

Ricochet: Rozumiem, że będziemy musieli się ze sobą zmierzyć? Zrozum John, szanuję Cię i mam Cię za bardzo dobrego wrestlera. Jednak na Wrong Way poświęciłem całego siebie, aby zdobyć ten pas mistrzowski. Ten skok ze szczytu drabiny kosztował mnie bardzo wiele i nie pozwolę, aby moje poświęcenie poszło na marne.

John Morrison: Ja również rozumiem to jak zawzięcie chcesz tej walki. Jednak nie oszukujmy się, przegrałeś czysto. Była ta walka bez dyskwalifikacji i mogłeś zaryzykować lub nie. Nie zawsze ryzyko się opłaca.

Ricochet: Nie opłaciło się wtedy, ale następnym razem może się opłacić.

Andrew McConald: Panowie dosyć. Te sprzeczki są niepotrzebne. Tydzień temu John pokazałeś na co Cię stać pokonując Christiana Yorka. Dlatego Tobie Ricochet też znalazłem rywala z najwyższej półki, ponieważ zmierzysz się dzisia z Magnusem.

Zawodnicy jednak dalej patrzą sobie w oczy, ale po chwili odchodzą.

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4988/Kenzo_Suzuki_2_GD.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1725/yoshi_05.jpg

Na titantronie pojawia się flaga Japonii, a do ringu zmierzają Yoshi Tatsu oraz Kenzo Suzuki niosący flagę kraju kwitnącej wiśni. Następnie umieszcza ją przy narożniku i bierze mikrofon.

Kenzo Suzuki: Tak wiem, że może to być dziwne. Dotychczas byliśmy obijani, oraz lekceważeni przez rywali. Jednak był to tylko okres przejściowy, szykowaliśmy się do tego co nastanie już niedługo. Otóż Yoshi cały czas bacznie ćwiczył pod moim okiem, przez całe dnie dawał z siebie wszystko, aby mi zaimponować i tak też uczynił. Pokazał mi prawdziwą wolę walki, zobaczyłem w nim wojownika, wojownika prosto z Japonii, kraju w którym tacy są oklaskiwani. Dlaczego więc z Yoshim miałoby być inaczej? W końcu również zasługuje on na oklaski od Was, ponieważ dwoi się i troi aby tu walczyć. Tak, oto chodzi. Motywacja to jest to czego teraz potrzebuje ten chłopak. Bo on jest w te federacji Naszą nadzieją. To on na tle wszystkich zawodników z Ameryki, Kanady, Wysp Brytyjskich musi pokazać, że Japonia wcale nie jest gorsza. Choć nie to jest najważniejsze. Liczy się też to, że Yoshi wreszcie chce coś osiągnąć w tym biznesie. Nie dostawał on wiele szans w innych federacjach, dlaczego tutaj ma być ta samo? Dlaczego i tutaj miałby być pomijany? Przecież zasługuje na szanse jak każdy zawodnik, prawda? Jednak, aby dostać szansę to trzeba na to sobie zapracować. Dlatego stoimy tutaj teraz. W imieniu Yoshi'ego rzucam tuta Open Challenge. Każdy kto chce się pokazać, każdy kto również ma dość siedzenia z założonymi rękoma, może tutaj wejśc i....

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1915/Solomon_Crowe_2_cut_by_Danger_Liam.jpg

Nagle na rampie pojawia się Solomon Crowe!

Solomon Crowe: TSW Universe? Co znów na mne buczycie? Typowa publika TSW. A tak, to nie TSW, to już SAWF. Jednak czy to jakakolwiek różnica? Czy to gdzie się walczy w ogóle czymś się różni? Chyba tylko rywalami. TSW już nie ma, ale ja potrzebowałem więcej walk, więcej emocji. I tak oto pojawiłem się tutaj, przed Tobą Kenzo i przed Tobą Yoshi. Szkoda, że nie ma tutaj ze mną La Sombry, ponieważ na pewno pomógłby mi teraz rozprawić się z Wami. Ale po co on komu? Przecież jestem Solomon Crowe. Mogę teraz każdego z Was przenieść na moją stronę. Jednak tak patrząc na Was nie miałoby to większego sensu, ponieważ sam mógłbym dać Wam radę. TSW czy SAWF to bez różnicy, tam pokonałem Argenisa i Maysona Ryana, a tutaj pokonam Yoshi'ego Tatsu, a w przyszłości na pewno jego starego mentora Kenzo. Nie chciałbyś teraz odpowiedzieć Kenzo? Widzę, że się denerwujesz. Co? Nie słyszę Cię zbyt wyraźnie? Cóż szkoda, choć pewnie i tak gadałeś coś w tym niezrozumiałym dla nikogo języku. Jestem o krok przed Tobą. Teraz nie ma tej japońskiej otoczki, ani nie ma Twoich słów. Teraz, przez tą małą chwilę to ja panuję nad wszystkim. A wracając do Open Challengu, bardzo chętnie go przyjmę!

***WALKA***

Solomon rzucił mikrofonem i już wchodzi do ringu, gdzie Kenzo zostawił samego Yoshi'ego.

http://3.bp.blogspot.com/-i6_LKIoRcCM/VYhSSPbU1QI/AAAAAAAAAV8/oCtICPwMWtY/s1600/Crowe%2Bvs%2BTatsu.jpg

Rozbrzmiał gong i rozpoczęło się. Zawodnicy stoją na przeciwko siebie, ale nie ruszają na siebie. Yoshi robi ukłon, ale Solomon od razu zaskakuje go kopnięciem w głowę. Yoshi się zachwiał, a Crowe pozbył się go z ringu mocnym Clotheslinem. Sędzia zaczyna wyliczać, a Crowe zachęca Yoshi'ego do tego, aby ten wszedł do ringu. Yoshi wślizguje się do ringu, ale tam double axe handlem od razu atakuje go Solomon. Następnie Crowe podnosi go i wykonuje Exploder Suplex. Yoshi podnosi się szybko, ale inkasuje jeszcze jeden Exploder Suplex. Następnie Tatsu uniknął próby Lariata i sam wykonał Belly-to-back Suplex. Tatsu przypina. 1...Kick Out. Tatsu podniósł oponenta, poczęstował go European Uppercutem, a następnie Spinning Wheel Kickiem. Crowe wyturlał się z ringu, ale Tatsu od razu na niego ruszył. Pchnął go w barierki, ale jednak Solomon skontrował tą próbę i to Japończyk wylądował na barierkach, a Crowe dołożył Russian Legsweep prosto na barierki! Kenzo kazał sędziemu coś zrobić, ale ten tylko odliczał zawodników. Crowe wturlał Yoshi'ego do ringu i przypiął .1...2..Kick Out. Ale to ciągle nie to. Crowe podniósł rywala i wymierzył punch prosto w głowę. Crowe się zaśmiał, ale Yoshi zaraz po tej akcji wykonał Discus Elbow Smash! Crowe zachwiał się, a Yoshi dołożył Roundhouse Kick! Ale Solomon w ostatnim momencie się nachylił i wykonał Lariat! Solomon jeszcze próbował zapiąć Single Leg Boston Crab, ale Yoshi pchnął go na liny. Następnie Crowe przeskoczył nad Yoshim, a potem Yoshi podniósł się i przeskoczył nad nim, by potem wykonać mu Hip Toss! Yoshi podniósł oponenta i dołożył Snap Suplex. Tatsu zaczął nakręcać fanów i wszedł na narożnik. Solomon zaczął się podnosić, a Yoshi wykonał Diving Spinning Wheel Kick! Ale Solomon uniknął tej akcji i Yoshi trafił w pustkę. Szybko się podniósł, ale Solomon dołożył mu German Suplex! Następnie Crowe odbił się jeszcze od lin i dołożył Headbutt. Crowe przypina. 1...2..Kick Out. Crowe zapiął boczny headlock w parterze, ale Yoshi podniósł się i wykonał Irwish Whip, a następnie Dropkick! Crowe szybko się podniósł, ale zainkasował jeszcze Roundhouse Kick! 1...2...Kick Out. Yoshi chwycił się za głowę. Podniósł oponenta i wykonał Irwish Whip. Crowe odbił się od lin i zainkasował Japanese Arm Drag! Crowe podniósł się bardzo szybko, ale zainkasował jeszcze jeden Japanese Arm Drag. Crowe znów bardzo szybko wstał, ale Yoshi potraktował go jeszcze Knife-Edge Chopem, a następnie Shoot Kickiem i na koniec dołożył Hurricanrane! Co za seria od Yoshi'ego. Crowe podnosił się powoli, a Yoshi dołożył Shinning Wizard! 1...2....Kick Out. Tatsu znów nie wierzy, że tego jeszcze nie wygrał! Podniósł swojego oponenta, ale ten zaatakował go kilkoma Elbowami w brzuch, wykonał Irwish Whip i dołożył Bicycle Kick! Yoshi próbował się podnieść przy pomocy lin, ale Crowe wściekle go podniósł i wykonał jeszcze Sitout Powerbomb! 1...2....Kick Out. Yoshi podniósł się, ale Solomon dołożył Russian Legsweep i od razu przeszedł do Koji Clutch! Yoshi na szczęście był blisko lini szybko chwycił się jednej z nich. Crowe puścił uchwyt, przeciągnął Yoshi'ego na środe ringu i zapiął Over the Shouledr Single Leg Boston Crab! Yoshi nie walczył długo i prawie natychmiast się odklepał!

Winner: Solomon Crowe

***PROMO***

ZYSjbWoKxsYI6cmN0Flb9rHPX21U9Ddsw3V3fQxSrBdZzSsMULgHDVGLcWtz9LD7wln25v-AeJw7SxvhwzKL=w426-h320-n

Kamera przenosi Nas jak tydzień temu do ciemnego pomieszczenia.

???: Sława często panuje nad człowiekiem, tak zwana sodówka uderza ludziom do głowy. Wystarczy jeden sukecs, a człowiek już wariuje na swoim punkcie. Identycznie jest z Ericiem Youngiem. Przez całą swoją karierę praktycznie był nikim, nic nie osiągał oraz ludzie mieli go za pajaca. Ostatnimi czasy jednak nagle zaczęło mu wszystko wychodzić, ale czy to est powód do takiej dumy? Czy to oznacza, że może on już nazywać się legendą? Nie oszukujmy się, na Wrong Way pokonał on osoby, które nic nie znaczą w tej organizacji. Czas, abyś Eric stanął na przeciw wyzwania, na przeciw kogoś kto może realnie Ci azgrozić. Obawiasz się, prawda? Widziałem to w Twoich oczach, gdy wyszedłeś wcześniej do ringu. Strach Cię paraliżuje, próbujesz grać twardziela, ale nie bardzo Ci to wychodzi. Rzuciłeś mi wyzwanie, ale tak naprawdę nie wiesz nawet kim jestem. Gdy mnie zobaczysz, poczuesz strach, oraz pożałujesz, że ze mną zadarłeś. Ale to jeszcze nie ten czas, musisz jeszcze poczekać...

Obraz z kamery urywa się.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: No proszę, Solomon Crowe po upadku TSW pojawia się w SAWF i już pokazuje się z bardzo dobre strony.

William Regal: No nie wiem czy z tak dobrej. Męczył się długoz Yoshim, który chyba odradza się u boku Kenzo. Mam nadzieję, że Japończyk się zrewanżuje.

Vampiro: Dodatkowo już dzisiaj Ricochet zmierzy się z Magnusem! Szykuje się niesamowite starcie, pomiędzy dwoma wielkimi gwiazdami SAWF.

William Regal: Na pewno każdy fan znajdujący się tutaj w Cow Palace zaciera już ręce na to starcie.

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas do szatni Manika w której ten motywuje się przed walką wraz z Low Kim. Po chwili drzwi otwierają Texano oraz Petey Williams.

Petey Williams: O la la, kogo my tu mamy. Nowy Tag Team w szeregach Super Action Wrestling Federation! zy to nie słodkie Texano?

Texano: Dość tych bzdur. Ja oraz Petey zastanawiamy się nad jednym. Dlaczego prawdziwy Tag Team z prawdziwego zdarzenia, który istenieje tutaj od początku ma kisić się w kolejce o pasów Tag Team? Powinniśmy z miejsca dostać rewanż z Kendrickiem i Konnorem!

Low Ki: Stop, stop, stop. O co Wam chodzi? Mieliście szanse? Tak. Wykorzystaliście ją? Nie. I koniec logiki. Przegraliście i Wasza szansa prysnęła. My jesteśmy drużyną, która może nie współpracuje ze sobą od dawna, ale za to znamy się od dawien dawna. Razem walczyliśmy w innych organizacjach i dlaczego to nie miałoby być wystarczającym powodem do tego, aby założyć Tag Team?

Texano: Nie interesuje mnie ile ze sobą współpracujecie, albo ile się znacie. Nam zależy tylko na pasach Tag Team!

Manik: Tak, na tym Wam zależy? Nie wiem czy muszę Wam tłumaczyć, że wrestling to coś więcej niż tylko pasy mistrzowskie, ale chyba nie będę się przemęczał. Mam pewien świetny pomysł. Za tydzień zmerzycie się z nami, a jeśi wygracie, to na Summer Paradise dodzie do starcia trzech drużyn, co Wy na to?

Texano i Petey uśmiechaą się po czym opuszczają szatnię Manika.

Low Ki: Naprawdę? Nie mogliśmy tego najpierw uzgodnić?

Manik: Co tu uzgadniać? Low, to będzie dla Nas kolejny dobry moment, aby się sprawdzić. Oni mają rację, za krótko jesteśmy Tag Teamem, nawet jeszcze ne walczyliśmy razem. A do starcia z Kendrickiem i Konnorem musimy się obrze przygotować, a to będzie dobry sprawdzian.

Low Ki kręci głową, a obraz z szatni urywa się.

***BACKSTAGE***

Jason Jordan przechodzi sobie Backstagem, gdy nagle wpada na Briana Kendricka, na co od razu reaguje Konnor podchodząc o razu do czarnoskórego zawodnika.

Jason Jordan: Czego chcesz ochroniarzu? To Twój pracodawca na mnie wpadł!

Brian Kendrick: Dobra, spokojnie Konnor. Nie wiesz kim on jest? To Jason Jordan, jego brat Michael ma kontakty, jeszcze źle na tym skończymy...

Jason Jordan: Jaki brat? Michael? Serio, myślicie, że ten gwiazdor NBA to jedyna na świecie osoba o takim nazwisku!? Posłuchajcie mnie raz, a porządnie. Nie jestem Michaelem Jordanem, nie jest on moim bratem. Nie jesteśmy ze sobą spokrewnieni, on po prostu ma takie nazwisko jak ja, tak trudno to pojąć?

Brian Kendrick: Ale...na pewno?

Jason Jordan: Tak, na pewno. Powiem więcej. Dzięki mnie, jego nazwisko będzie jeszcze przez długi czas żyło, ponieważ on już się stoczył ze szczytu, a ja dopiero tam zmierzam.

Brian Kendrick: Ooo...to słodkie. Ale aby wejść na szczyt, będziesz musiał najpierw pokonać tego, który będzie jednoczesnym SAWF Tag Team Championem, oraz SAWF World Championem! I właśnie patrzysz na tego kogoś. Nie on! Ja! Brian Kendrick, będę tym który zapisze się na kartach historii, jako pierwszy i jedyny taki mistrz.

Konnor:

Brian Kendrick: Z resztą to nieważne, śpieszymy się, mamy ważniejsze rzeczy niż gadanie z jakąś marną podróbką koszykarza...

Konnor trochę niezadowolony odchodzi wraz z Kendrickiem.

***WALKA***

Na ringu rozbrzmiewa muzyka Low Ki'ego i ten pojawia się na stage'u powitany cheerem. Jednak zatrzymał się on i nage wybrzmiałą druga muzyka, tym razem Manika i zamaskowany zawodnik również pokazał się na rampie. Teraz już we dwoje weszli do ringu. Kiedy już w nim byli, rozbrzmiałą muzyka Yorka i ten wraz z Reksem zaczął mierzyć ku ringu. Przed nami pierwsze wyzwanie la Low Ki'ego i Manika jako Tag Teamu.

http://1.bp.blogspot.com/-BOt3jlZN-9c/VYhSiuAu48I/AAAAAAAAAWU/JyP_VTH14cc/s1600/Low%2BKi%2B%2526%2BManik%2Bvs%2BReks%2B%2526%2BYork.jpg

Gong rozbrzmiał. W ringu zostali Tyler Reks oraz Manik. Zawodnicy weszli w klincz, ale z łatwością Reks przepchnął Manika od razu do swojego narożnika, gdzie York klepnął go w plecy i mamy zmianę. Christian wchodzi i zapina Wrist Lock rywalowi, a następnie wymierza jeszcze Gut Kick. To nie koniec, bo następnie wykonuje jeszcze Body Slam. Kolejna zmiana i znów Tyler w grze. Podnos on Manika i również częstuje Body Slamem. Następnie jeszcze odbił się od lin i wykonał Splash. 1...Kick Out. Reks podnosi rywala i częstuje jeszcze Necbreakerem. Zmiana. York wchodzi do gry od razy wymierzając Knee Drop, na głowę Manika. Następnie York próbuje podnieść oponenta, ale ten wykonuje mu Jawbreaker. Christian się zachwiał, a Manik szedłw kierunku swojego narożnika, niestety York od razu wykonał mu Double Axe Handle w plecy. Manik padł, a York podniósł go i dołożył jeszcze Vertical Suplex. Zmiana. Res wchodzi do gry i również częstuje oponenta Vertical Suplexem, a następnie kolejnym Splashem. 1...Kick Out. Reks podnosi oponenta i wykonuje Irwish Whip prosto w narożnik, a następnie jeszcze Stinger Splash! Reks wykonuje kolejny Irwish Whip w narożnik i kolejny Stinger Splash, ale tym razem spudłowany. Obydwoje zawodnicy leżą. Manik czołga się do swojego narożnika, ale w ostatnim momencie atakuje go York! Sędzia nakazuje mu wrócić o swojego narożnika, a w tym czasie Low Ki robi zmianę z Manikiem. Gdy zawodnik wchodzi do ringu, sędzia każe mu wrócić do narożnika, bo nie widział zmiany! Low Ki po protestach wrócił, a gdy Manik wszedł do ringu, od razu wpadł w łapska Reksa i nadział się na Back Suplex. Reks przeciągnął go w naronik i zrobił zmianę. Następnie dołożył jeszcze Atomic Drop, a York odbił się od lin i dołożył Big Boot. Ładna, zespołowa akcja. 1...2..Kick Out. Low Ki gorączkuje się w narożniku, a Manik nie ma kompletnie nic do gadania. York podnosi rywala i wykonuje Gut Kick, a następnie próbuje wynieść rywala pod Poweromb, ale ten zeskakuje z niego, odbija się od lin i niestety nadziewa na mocny Lariat od Yorka. Było blisko. Christian podnosi rywala i częstuje jeszcze Exploder Suplexem. Zamaskowany zawodnik wylądował w narożniku i tam sobie przysiał, a Christian wziął rozbieg i wykonał Cannonball! Jednak spudłowany! York zwija się z bólu, po tym nie przyjemnym lądowaniu i czołga się do swojego narożnika, tak samo jak Manik. I obydwoje wykonują zmianę! Low Ki i Reks wpadają do ringu. Ki uniknął próby Clotheslinu, wybił się z lin i Springboard Crossbody! Ale jednak Tyler przechwycił go i wykonał Fallaway Slam! Low Ki podniósł się z pomocą lin, a Reks podszedł do niego i wykonał Irwish whip i Tilt-a-whirl Slam? Jednak nie. Low Ki skontrował to na Tilt-a-whirl Hurricanrane! Reks padł, ale szybko się podniósł, zainkasował jednak Low Kick. Drugi, trzeci. Następnie jeszcze Enzguiri. Reks padł, a Kaval wszedł na narożnik i szykował się do Getto Stompu, ale York potrząsnął linami i Low Ki nieciekawie wylądował. Reks od razu chciał wykorzystać ten fakt i wykonać niebezpieczną akcję. Stanął w przeciwległym narożniku, ale gdy chciał ruszyć to Manik wykonał mu Enzguriri w plecy! Reks zachwiał się, odwrócił i zainkasował jeszcze kolejne Enzugiri. Reks padł, a Low Ki szykował się pod kolejne Ghetto Stomp! I jest! 1...2....York wyciągnął sędziego za nogę z ringu! Następnie wpadł do ringu i wykonał Spinebuster Low Ki'emu, a Manikowi który wbiegł do ringu wykonał jeszcze Back Body Drop. Następnie podniósł Manika i dołożył Snap Swinging Necbreaker! Reks podniósł Low Ki'ego i wykonał Argentine DDT! Christian wyszedł za ring i cciał podnieść sędziego, ale rozbrzmiała muzyka Ethana Cartera! Carter rzuca się na Yorka z serią punchy. Następnie jeszcze wbija Yorka prosto w barierki, ale nie zauwżył, że za jego plecami pojawił się Reks, który wykonał mu Clothesline w plecy. Następnie Reks odgarnął jedną z części schodków i na tą płaską chciał wykoać Powerbomb, ale rozbrzmiał również theme song Magnusa! Anglik szybko wbiegł i zaczął atakować Reksa! York podniósł się i próbował pomóc swojemu Tag Team partnerowi, ale zaatakował go Carter! Reks zainkasował Magnus Driver, a York Headlock Drivera! Zawodnicy wturlali Yorka i Reksa do ringu, a Low Ki i Manik zobaczyli w tym szansę. Sędzia zaczął się podnosić za ringiem i wszedł do niego. Ki i Manik byli na przeciwległych narożnikach i Low wykonał Ghetto Stomp, a Manik Frog Splas! Obydwoje przypięli rywali. 1.....2.....3!

Winners: Manik & Low Ki

Zawodnicy odeszli ciesząc się na zaplecze. Tym czasem Magnus oraz Ethan weszli do ringu. Poczekali aż ich rywale wstanę i zmierzyli się oko w oko. Zaczęli coś do siebie wykrzykiwać i zaczął się brawl! Zawodnicy wściekle rzucili się na siebie. Carter i Reks wylądowali za ringiem, a tym czasem Magnus zainkasował Low Blow! Co za brudna akcja o Yorka. Następnie wyniósł on jeszcze Magnusa i wykonał Powerbomb za ring! Za ringiem Reks i Carter obijali się wzajemnie, ale Christian przybył z pomocą. Carter starał się jak mógł, ale nie mógł dać sobie rady z dwoma rywalami. I York i Reks atakowali go, a zaraz dołożyli eszcze Double Powerbomb! York oraz Reks udali się na zaplecze, zostawiając obolałyc zawodników leżących poza ringiem.

Edytowane przez Joel

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

• Urządzenie:  Windows

Zaraz będzie drugi part.

***KOMENTATORZY***

William Regal: Ohoho ile zamieszania w jednej walce!

Vampiro: Sądzę, że konflikt na linii Cartera z Magnusem zmienił się w sojusz przeciwko Yorkowi i Reksowi.

William Regal: Pozostaje jednak jedno kluczowe pytanie. Kto ich wynajął?

***WYWIAD***

Znów przenosimy się do Renee Young, przy której tym razem jest Alex Silva.

Renee Young: Przeprowadzałam dzisia wywiad z D'Angelo Dinero, a teraz obok mnie jest przeciwnik Czarnego Papieża, Alex Silva.

Alex Silva: Przeciwnik? Ja chcę tylko to co należy do mnie, czyli wolną szatnię która bardzo mi się przyda. Do tego nie potrzeba walki, wykonam kilka telefonów i Dinero nie będzie miał nic do gadania.

Renee Young: Jedak coraz bardziej wygąda na to, że zmierzycie się ze sobą na Summer Paradise.

Alex Silva: Naprawdę bardzo, ale to naprawdę bardzo chętnie zmierzył bym się z tym oszołomem, ale jak sama nazwa gali wskazuje to jest Summer Paraise. Odbędzie się ona 15 lipca, a to oznacza, że ja będę miał wakacje. Musiałbym wybrać między walką z nim, a wylegiwaniem się w moje willi będącym otoczonym przez kilka modelek. Też możesz wpaść.

Renee Young: Wydaje mi się, że prezes nie da Ci wolnego, przecież to jest federacja wrestlingu, a nie...

Alex Silva: Praca to praca. Odpoczynek mi się należy, po tym co reprezentuje na galach. Tydzień w tydzięń ciężko pracuje, dlaczego miałbym nie dostać tych wakacji, tóre mi się należą. Poza tym Andrew na pewno zgodzi się, jeśli użyczę mu jedną z modelek.

Alex uśmiecha się i odchodzi od Renee.

***BACKSTAGE***

Przenosimy się do szatni Sexy Star w której ta rozmawia z Ericiem Youngiem.

Sexy Star: Jeszcze raz mi wyjaśnij, czemu nie możesz być w swojej szatni?

Eric Young: Nie chcę dopuścić do tego, abym znów został zaatakowany. Z resztą, chciałem porozmawiać z Tobą o Twojej walce z Becky.

Sexy Star: Co tu jest do gadania?

Eric Young: Nie czujesz tego? Przed Tobą ogromna szansa, możesz zostać pierwszą SAWF Ladies Championką. Nie czujesz tej presji?

Sexy Star: Nieważne jak wielki mam szacunek do Becky, ona nie jest jednak zbytnio wymagającą rywalką. Powinnam sobie z nią poradzić, patrząc na to, że to dzięki mnie wygrałyśmy w ogóle ten Tag Team Match.

Eric przytula Sexy Star i wychodzi z szatni.

Sexy Star: Taaak, żadne wyzwanie.

***PROMO***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5694/Becky_Lynch_cut_cut_by_Danger_Liam.jpg

Na titantronie pojawia się obraz z jakiegoś pokoju, w którym jest Becky Lynch.

Becky Lynch: Gdy byłam mała i słyszałam teksty ludzi o tym jakie to chodzenie za marzeniami jest dobre i opłacalne, gdy coś osiągali, to śmieszyło mnie to. Teraz jestem tutaj, w Super Action Wrestling Federation. Federacji, która dopiero powstaje i a również mogę być częścią tego nowego rozdziału. Mogę być świadkiem czegoś większego, czegoś co wyprzedzi inne feeracji w ABC, choć zadanie nie jest łatwe. Jednak, aby się przysłużyć do tego godnie reprezentuje dywizję kobiet w SAWF, a gdy stanę się mistrzynią, to będę ją reprezentować jeszcze godniej. Można mówić, że to Sexy Star zdobyła przypięcie na Wrong Way, można mówić, że jest bardziej utytułowana, można mówić, że jest po prostu bardziej doświadczona. Jednak ja również mam atuty, również mam wiele pozytywnych aspetów w sobie, które pomogą mi wygrać. Jedną z nich jest właśnie wola walki. Gdy byłam mała mówiłam sobie, że zostanę profesjonalną zawodniczką wrestlingu. I teraz jestem tutaj. SAWF Ladies Championship to coś czego chce bardzo, na Summer Pradise zrobię wszystko by wygrać. Spełnię moje marzenie do końca i wtedy będą jedną z tych, która mówi, że warto iść za marzeniami!

Obraz z kamery urywa się.

***WALKA***

Na arenie rozbrzmiewa muzya Ricochetai zawodnik przy dużym cheerze pojawia się na rampie, a następnie wchodzi do ringu. Po chwili rozbrzmiewa także theme song Magnusa. Przez chwilę nikt nie pojawiał się rampie, ale w końcu Magnus wyszedł, jeszcze trochę poobijany przez wcześniejszy brawl.

http://3.bp.blogspot.com/-bFBMgd_T4DQ/VYhSaq6iUAI/AAAAAAAAAWM/BZE_KhtJuQQ/s1600/Ricochet%2Bvs%2BMagnus.jpg

Rozbrzmiał gong i rozpoczęło się. Zawodnicy podali sobie ręce, co fani skwitowali oklaskami. Powoli zaczęli krążyć po ringu, aż wreszcie doszło do zwarcia. Magnus przeszedł w boczny headlock, jednak Ricochet wydostał się i zapiął Wrist Lock. Magnus jednak również się wykręcił i znów zapiął boczny headlock, Ricochet jednak wydostał się dzięki Irwish Whipowi. Magnus odbił się od lin, a Ricochet nad nim przeskoczył, Anglik znów się odbija i tym razem inkasue Pele Kick! Magnus się zachwiał i oparł o liny, a Ricochet znów wykonał mu Irwish Whip i dodał Calf Kick. 1..Kick Out. Magnus praktycznie natychmiast odskakuje. Ricochet jednak dodaje Standing Moonsault, a następnie zapina dźwignie w parterze. Magnus ednak powoli przy dopingu fanów podnosi się. Teraz to on wykonuje Irwish Whip i powala Ricocheta Shoulder Blockiem. Ricochet podnosi się, ale inkasuje jeszcze Clothesline. Magnus podnosi iponenta. European Uppercut, Gut Kick i na koniec Suplex. 1...Kick Out. Magnus wchodzi na drugą liną i dokłada Diving Elbow Drop, ale spudłowany. Ricochet w porę się odsunął. Magnus przysiadł, a Ricochet dołożył kopnięcie w tors, jeszcze jedno i ostatnie. Magnus padł, a Ricochet wszedł na apron i dołożył Springboard Splash. 1...2...Kick Out. Ricochet podniósł rywala. Shoot Kick, Back Kick, Irwish Whip i próba Dropkicku, ale Magnus trzymając się lin zatrzymał się. Szybko podszedł do Rcocheta i dołożył Back Suplex. 1...Kick Out. Magnus podnosi oponenta, wykonuje Irwish Whip i sam odbia się od lin i wykonuje Rebound Clothesline! Magnus podnosi rywala i próbuje wykonać Powerbomb, ale Ricochet kontruje Bak Body Dropem. Magnus szybko się podnosi, ale Ricochet odbia się od lin i wykonuje Superman Punch! Magnus próbuje wstać przy pomocy narożnika, ale Ricochet w pewien sposób pomaga mu, siadzając go na tym narożniku. Ricochet częstuje Magnusa jeszcze kiloma Elbowami, a następnie próbuje wykonać Tornado DDT. Magnus jednak również atakue rywala elbowami i ten puszcza uchwyt. Obydwoje atakują siebie na szczycie narożnika. Ricochet sprytnie schodzi na apron i częstuje Magnusa Enzugirim w plecy! Anglik spada z corneru, a Ricochet wchodzi na niego i wykonuje 450 Splash! Magnus wyturlał się z ringu, aby zaczerpnąć trochę powietrza, ale Ricochet mu na to nie pozwala, ponieważ odbija się od lin i wykonuje Over the top rope Corscrew Moonsault Planche! Fani cheerują Ricocheta, a ten wrzuca Magnusa do ringu. Sam staje na apronie i czeka, aż rywal się podniesie. Gdy Magnus jest już na nogach Ricochet wykonuje Springboard Clothesline, ale jednak spudłowany. Magnus zrobił unik. Anglik szybko podniósł rywala i wykonał mu Powerbomb! Następnie podnosi rywala, wykonuje Irwish Whip i mamy Samoan Drop! 1...2..Kick Out. Magnus podnosi oponenta i próbuje wykonać Necbreaker. Ricochet jednak się wydostaje i popycha rywala na liny. Magnus odwraca się jednak szybko i powala natychmiastowo rywala Big Bootem, jednak nie! Ricochet nachylił się, odbił od lin i mamy Hurricanrane...nie! Tym razem to Magnus kontruje wykonując Tilt-a-whirl Backbreaker! 1...2..Kick Out. Magnus zapiął Boston Crab! Ricochet walczy z bólem i czołga się do lin, ale w tym momencie nie bardzo mu to wychodzi. Czołga się i czołga, aż w końcu jest chwycił linę. Magnus puścił uchwyt, ale tylko po to, bo chciał przeciągnąć Ricocheta na środek ringu. Jednak Ricochet bardzo sprytnie pchnął go nogami do narożnika. Następnie sam szybko się podniósł, wziął rozbieg i chciał wykonać Corner Dropkick, ale Magnus odsunął się, a następnie wymierzył mu Backbreaker. 1...2....Kick Out. Magnus podniósł oponenta i chciał wykonać Suplex, ale Ricocet zablokował tą próbę i również chciał wykonać Suplex. Jednak gdy Magnus już był w locie, to Ricochet posłał go do przodu wykonując Front Suplex. 1....2...Kick Out. Ricochet ponosi oponenta i częstuje go jeszcze Knife-Edge Chopem, a następnie serią kopnięć w tors. Magnus jednak mimo to próbue wykonać Clothesline, ale Ricochet unika te próby i wykonuje Northern Lights Suplex! 1....2...Kick Out. Ricochet szybko podnosi oponenta i częstuje go jeszcze Piledriverem! Co za akcja! Ricochet wdrapuje się jeszcze na narożnik i wykonuje 630 Splash! 1....2....3!

Winner: Ricochet

Ricochet podniósł Magnusa i pogratulował mu dobre walki. Anglik czuąc bóle z poprzedniego ataku, oraz tej walki udał się na Backstage zostawiając tym samym Ricocheta świętującego w ringu.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: Świetna walka, dwóch świetnych zawodników! Ricochet oraz Magnus pokazali jak waczyć fair play.

Wiliam Regal: Ricochet czysto wygrywa, co mocno wybija go w kolejce do pasa mistrzowskiego. Kto wie może na Summer Pradise to jednak on zmierzy się z Mattem Hardym?

Vampiro: Jednak John Morrison tto też nie byle kto. Sytuacja robi się ciekawa. A tymczasem już zaraz walka wieczoru w której zobaczymy dwóch mistrzów. Matt Hardy vs Eric Young!

]***WYWIAD***

Przenosimy się do biura general managera Andrew McConalda, w którym jest on oraz Renee Young.

Renee Young: Witam serdecznie. Tym razem jest ze mną prezes Super Action Wrestling Federation czyli Andrew McConald.

Andrew McConald: Witam.

Renee Young: To już szósta tygodniówka z pod szyldu SAWF. Action Night ogląda coraz więcej ludzi, jak pan to skomentuje?

Andrew McConald: Początki zawsze są trudne, więc nie mogliśmy wystartować jakoś super. Jednak więcej ludzi z czasem na pewno się do Nas przekonało i chyba nie ma się czemu dziwić, ponieważ ja oraz zawodnicy staramy się stwarzać jak największe show. Czy Nam się udaje? Frekwence powinny być odpowiedzią. Na pewno też pierwsze iPPV Wrong Way, które nie kosztowało wiele, zachęciło fanów. Nie oszukujmy się. Wrestlerzy stoczyli tam świetne pojedynki, były emocje. SAWF cały czas dzięki temu rośnie w siłę.

Renee Young: A jak wygląda sytuacja z Christianem Yorkiem oraz Tylerem Reksem?

Andrew McConald: To bardzo ciężkie do powiedzenia. Z jednej strony uż prawie mówią kto za tym stoi, aby zaraz zmylić Nas z tropu. Byłem święcie przekonany, że to Ethan Carteer, jednak po tym co dzieje się ostatnimi czasy muszę stwierdzić, że to chyba ednak nie on. A skoro nie on to kto? Sam tego nie wiem, ale robię wraz ze swoimi ludźmi wszystko co w Naszej mocy, aby wreszcie dowiedzieć się kto to.

Renee Young: A co wtedy?

Andrew McConald: Zawodnicy tórzy to zrobili nie zostaną zwolnieni. Będę im uprzykrzał życiei na pewno będzie mi to sprawiać dużą frajdę.

***WALKA***

Na arenie rozbrzmiewa muzyka SAWF Ultra Championa Erica Younga! Zawodnika wchodzi do ringu, a zaraz po nim do kwadratowego pierścienia wchodzi również SAWF World Champion Matt Hardy! Czas na starcie mistrzów.

http://1.bp.blogspot.com/-nOhBrm-SocA/VYhSWtWq1cI/AAAAAAAAAWE/fLn03DVe-1c/s1600/Hardy%2Bvs%2BYoung.jpg

Rozbrzmiał gong. Eric Young chciał od razu rzucić się na rywala, Matt jednak wyszedł z ringu. Sędzia zaczął odliczanie, a Matt udawał, że się rozgrzewa. Następnie wszedł z powrotem do ringu i znów rozpoczynamy. Eric ponownie chciał ruszyć na rywala, ale Matt wychilił się za liny i sędzia nakazał Ericowi odsunięcie się. Matt chciał to wykorzystać i od razu ruszył na rywala. Eric jednak odsunął sędziego i doszło do wymiany ciosów! Sędzia oddzielił zawodników i upomniał ich. W końcu doszło do zwarcia. Zawodnicy przepychali się dość długo, ale w końcu Matt chwycił rywala w boczny Headlock, a następnie wykonał Eye Rake. Eric chwycił się za twarz, a Matt dołożył Clothesline. Hardy następnie jeszcze zapiął dźwignię na ręke rywaa w parterze. Young jednak zaczął się podnosić i wykonał kilka elbowów w głowę Hardy'ego. Matt zachwiał się, a Eric odbił się od lin, ale zainkasował Back Body Drop. 1..Kick Out. Prawie natychmiastowy kick out. Matt jednak dalej kontynuował atak. Znów zapiął dźwignię na prawą rękę oponenta. Ten jednak wykorzystał, że ma wolną drugą rękę i zaczął atakować Matta. Matt się podniósł, a Eric od razu wykonał mu Knife-edge Chop. Następnie Irwish Whip i Big Boot. Matt szybko się podniósł, ale zainkasował jeszcze Dropkick. Matt tym razem trochę wolniej, ale podniósł się, a Eric od razu przeszedł do tyłu rywala i chciał wykonać German Suplex, ale Matt chwycił go za ręce i rozpuścił uchwyt. Następnie odwrócił się, ale zainkasował Gut Kick i Facebuster. 1...Kick Out. Eric podniósł rywala i wykonał mu Necbreaker, a raczej chciał wykonać, ponieważ SAWF World Champion wyrolował się i przy pomocy lin wykonał Roll-Up. 1....2...Kick Out. Obydwoje natychmiast się pdnieśli. Young uniknął jednak próby Clotheslinu i sam próbował go wykonać, ale Matt skontrował to na Side Effect! 1....2..Kick Out. Hardy dołożył jeszcze kilka Elbow Dropów w parterze, a następnie zapiął Chin Lock. Eric jednak doczołgał się do lin. Hardy puścił, ale od razu wykonał kilka kicków, a następnie podniósł oponenta i dołożył Body Slam. Matt wszedł na drugą linę i wykonał eszcze Diving Leg Drop, ale jednak spudłował! Young podniósł się i wykonał na siedzącym Hardy'm Front Dropkick, a następnie szykował się do zapięcia Figure 4 Leglocku, ale Hardy odepchnął go nogami na liny. Gdy jednak wstał zainkasował serię punchy, a następnie Suplex! Young dołożył jeszcze Elbow Drop. Eric podniósł World Championa i dołożył Backbreaker, a następnie znów go podniósł, wykonał Irwish Whip i dołożył Powerslam! 1...2..Kick Out. Matt zaczął podnosić się przy pomocy lin, jednak Eric podszedł do niego, chwycił i wykonał Back Suplex. 1...2..Kick Out. Eric wszedł na narożnik, ale Matt to wykorzystał i od razu wbiegł na drugą linę i zaczął atakować punchami Erica. Ten przysiadł, a Matt szykował się pod Superplex, ale Young przyblokował tą akcję i wykonał Headbutt. Matt się zachwiał, a Young zepchnął go z narożnika. Następnie Ultra Champion dołożył Diving Elbow Drop! 1...2...Kick Out! Eric nie wierzy, że jeszcze nie wygrał tego pojedynku. Podniósł oponenta i chciał pchnąć do narożnika, ale Matt skontrował i to Young wylądował w narożniku. Hardy wziął rozbieg i wykonał Corner Clothesline, a następnie Running Bulldog! 1...2...Kick Out! Hardy podniósł rywala i pchnął go na liny. Eric jednak uniknął próby Clotheslinu, a Matt za to uniknął próby Enzugiri. Eric podniósł się, a Matt wykonał mu Russian Legsweep. 1...2..Kick Out. Hardy zdeterminowany przesunął rywala pod narożnik. Wszedł na drugą linę i est Diving Moonsault! Jednak spudłowany! Eric podniósł się szybko i wykonał Piledrivera! To musi być koniec! 1....2....Kick Out! Eric nie wierzy, że to się nie skończyło. Ultra Champion był bliski zwycięstwa, ale nagle rozbrzmiała muzyka Jasona Jordana! Ten jednak pojawił się z trybun i zabrał Ultra Championship! Young zaczął do niego krzyczeć, a Matt wykorzystał to i wykonał Roll Up! 1....2.....3!

Winner: Matt Hardy

Eric jednak nie przejął się porażką, szybko ruszył za Jasonem, który uciekał między fanami na Cow Palace. Matt za to chwycił swoje mistrzostwo i wzniósł je w górę. Jednak na arenie pojawił się Ricochet. Doszedł do połowy stage'u, ale przeszkodziła mu muzyka Johna Morrisona! Zawodnicy patrzyli na siebie i takim widokiem kończymy szóste wydanie Action Night!

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

EY otwiera nam show. Fajnie, że w końcu ma okazję poświętować sobie zdobycie pasa i muszę przyznać, że teraz wygląda zdecydowanie lepiej niż wtedy, jak przeprowadzał te swoje wywiady. Matt coraz bardziej bryluje na mikrofonie i pokazuje, że pod tym względem może wyprzedzać Jeffa. Kupuję jego arogancję. Potem mamy Ricocheta, który ma uzasadnione żądania wobec Matta, więc zaczyna nam się robić tłoczno wokół obu pasów. Prezes równi8eż odniósł się dobrze, ale zabrakło mi, żeby wprost powiedział z kim będzie walczył Ricochet.

Magnus jest odważny wchodząc tak samemu do paszczy lwa. Próbował się czegoś dowiedzieć, ale się nie udało i jednak musi szukać partnera.

Carmella vs. Gail Kim to ciekawe zestawienie i liczyłem, że może zaskoczy nas ta pierwsza, ale no cóż... Później mamy Velvet, która próbując przekonać Gail, że Aksana nie jest odpowiednią osobą do współpracy jakoś mnie nie porwała, takie średnie to było. Kim już wyszła lepiej i podoba mi się jej gimmick najlepszej divy.

Bardzo dobry pomysł z wywiadem z Popem. W całości to kupuję i świetnie mi się to czytało. Oby tak dalej, a Dinero zajdzie jeszcze bardzo daleko.

Ciekawa sytuacja u prezesa. Fajnie, że Ricochet i Morrison ni esłodzą sobie tylko starają się rywalizować no i w końcu poznaliśmy rywala Ricocheta na dzisiaj.

Ciekawa sytuacja z pushem dla Japońców i coś czuję, że chyba zbuduje nam się tutaj jakaś stajnia. Kenzo wyszedł dobrze w swoim speechu i oby dalej kroczyli tą drogą. Solomon wraca do gimmicku hakera i od razu widać, że jest to bardzo dobra decyzja. Dobrze wypadł na tle Japończyków i z pewnością będzie dużym wzmocnieniem dla twojego rosteru. Nie wiem czy tutaj wypadało podkładać Yoshi'ego, bo on przegrywając utonie w jobberce, a Solomon w swoim gimmicku poradzi sobie z łatwością u ciebie.

Tajemniczy osobnik cały czas podgrzewa atmosferę dając dobre speeche i już nie mogę się doczekać, żeby się przekonać kto nim jest.

Manik i Low Ki się kłócą na samym początku współpracy, a to dobrze nie świadczy. Cieszy, że Texano i Petey nie idą w cień po porażce i cały czas występują na SAWF.

Brian wychodzi ci coraz lepiej i lekkie nieporozumienie z Konnorem dodaje ich postaci nieco ciekawości. Podoba mi się, że każdy myli Jordanów, bo zawsze jest to sposób na wypromowanie zawodnika na tym koszykarzu.

Manik i Low Ki wygrywają z Reksem i Yorkiem. Widzę, że ci lżejsi zawodnicy mogą liczyć na jakiś push, bo konsekwentnie ich budujesz w roli teamu mimo iż trochę kłótni się pojawia.

Wywiad z Alexem Silvą wyszedł bardzo fajne i jak już pisałęm wcześniej kupuję jego gimmick gwiazdy i feud z czarnym papieżem może mu tylko pomóc się wypromować.

Eric ze strachu nie siedzi w swojej szatni, dobre :) . Nie chce mi się wierzyć, że tak bez powodu wybrał Sexy Star. Z pewnością jest coś na rzeczy ;)

Dość długi speech Becky jak na divę, ale w całości go kupuję. Podobała mi się gadka o marzeniach i ich spełnianiu.

Ricochet czysto pojechał Magnusa. Cieszy, że nie rezygnujesz tak szybko z jego postaci.

Wywiad z prezesem również wyszedł bardzo fajnie. Ciekawa sytuacja z tym, że to akurat szef został wybrany na obiekt wywiadu, ale ciekawy pomysł. Wywiad oczywiście na poziomie i dobrze podpromował federację.

Matt wygrał, ale jak zawsze z pomocą. Ciekawa sytuacja po walce, bo wygląda na to, że po pas idą i Ricochet i John Morrison.

Ciekawie nam się rozwija u ciebie sytuacja przed następnym iPPV. Dobre segmenty są podstawą twoich dobrych gal. Życzę weny;)

Edytowane przez Yarexon

:arrow: Dobre rozpoczęcie show. Mistrzowie, Ricohet i prezes pokazali się z dobrej strony i aż chce się czytać dalej.

:arrow: Segment z szatni taki na przypomnienie co działo się ostatnio. Nic nadzwyczajnego, ale tez nic złego. Taki średniawy seg.

:arrow: Heh, panna Kim wypadła bardzo ciekawie, Velvetka też nie najgorzej, ale to spech Gail przykuł moją uwagę. Jest potencjał na dobre story kobiet.

:arrow: Cofam to co mówiłem jakiś czas temu... niech D'Nero nie będzie facem, niech pozostanie takim tweenerem. Sprawdza się on bardzo dobrze u cb w takim gimnicku i serio, jest on jedną z najbardziej interesujących postaci ABC. Reene również wypadła dobrze w swoim nic nie rozumieniu :D

:arrow: TTM na PPV? YES! YES! Szkoda tylko udupiania Magnusa :(

:arrow: Crowe debiutuje i z jednej strony fajnie, że nawiązał do TSW, a z drugiej po co, skoro ma nowy gimnick? No cóż, dostaje on japońców i pewnie poskłada ich na PPV w Handicap Matchu... moim zdaniem ma on więcej do zaoferowania...

:arrow: ??? również wypada dobrze, czekam na jego walkę z Youngiem oraz na to kim będzie, i czy będzie to może szef lub członek grupy Reksa i Yorka.

:arrow: Texano i Williams, czyli team którego powstania nie rozumiem, może dostać pasy tag team... szczerze mówiąc wolę Kiego i Manika, ale zobaczymy czy może z tego dziwnego tagu coś wyciągniesz.

:arrow: Segment mistrzów z Jordanem na jeden higlight - Jason myślący, że Kendrick mówiąc o przyszłym SAWF Championie mówi o Konnorze :twisted: To tylko pokazuje, kto w tym tag teamie jest tym mocniejszym, mimo że sługą :)

:arrow: Heh, Carter i Magnus idą na tag team? :twisted: Dziwnie, że po walce się na siebie nie rzucili, ale dobrze że atakują Reksa i Yorka, chociaż dziwne, że Ci zostają jobberami. Ale ok.

:arrow: Oj Silva, nie bądź taki pewny siebie, bo prezes zdegraduje Cię do jobberki :P A tak serio to pan Alex wypadł nieźle, dobry tekst na zakończenie wywiadu, chociaż do poziomu D'nero duuuużo mu jeszcze brakuje.

:arrow: Nie rozumiem, co Eric robi przy Sexi Star? Dziwne, ale pewnie nam to niedługo wyjaśnisz. Mam nadzieję, że to nie zwiastuje Glamarella v 2.0?

:arrow: Becky również na dobrym poziomie.

:arrow: Cieszy wygrana Ricocheta, teraz rusza on po obronę pasa.

:arrow: Dobry wywiad z prezesem i wizja uprzykrzania życia zawodnikowi zapowiada dobre show.

:arrow: Main Event wygrywa Hardy, a po walce uczestnicy walki o pas patrzą na siebie. Jest ok :)

• Reputacja:   1

Ocena gali:

Karta: 7/10

Backstage: 7/10

Walki: 710

Frekwencja – 8.400

Zysk - 316.900 $

Ocena prasy

Bardzo dobra gala, która pokazała jak dobrze wykorzystywani są zawodnicy w SAWF. Oczywiście najważniejszą walką był stojący na znakomitym poziomie Main Event, w którym to Hardy pokazał, że jest lepszym mistrzem. Blisko szczytu jest także Ricochet więc może być bardzo ciekawie

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...