Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Super Action Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Paul_Heyman jeśli chodzi o napis przy sytuacji Dinero z Dallasem, to po prostu zawsze piszę "ring" gdy coś dzieje się w nim lub na titantronie.

Co do postaci ??? to sądzę, że musielibyście przeczytać jeszcze raz ich wypowiedzi, ponieważ powinniście już wiedzieć mniej więcej co i jak, jednak na następnej gali może przedstawię jaśniej to co chciałem pokazać tu.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joel

11

• Giero

8

• TheVillain

7

• Yarexon

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ocena gali:

Karta: 6/10

Backstage: 6/10

Walki: 6/10

Ocena prasy:

Ciekawy skład Fatal 4-Way'u o SAWF Ultra Championship. Walka może być showstealerem gali Wrong Way. Tyles Reks i Christian York? Prawdopodobnie to ludzie ECIII... ciekawe czy będą mieli jakiś wpływ na jego walkę z Magnusem na iPPV. Na razie nieźle to wszystko się rozwija.

Frekwencja: 3800

Bilety: 800*85+1000*40+2000*25=0,3 mln do budżetu

Ceny biletów:

Najtańsze: 25$

Średnie: 40$

VIP: 85$

http://4.bp.blogspot.com/-LMeYRfHKcPg/VVDwJtmQYdI/AAAAAAAAAPc/-RVLEcizqmM/s1600/logo.jpg

SAWF Action Night #4 (3.06.2015 r., The Brighton Centre)

Na arenie zapanowała cisza i zapadła ciemność. Po chwili zielone lasery zaczęły migać na całym obiekcie w Brighton. Rozbrzmiał utwór Breaking Benjamina "Dance with the devil", a fani podnieśli się z miejsc. Utwór przestał grać, a światła wróciła do normy. A kamera przenosi nas do komentatorów.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: Tak to znów my! William Regal, oraz Vampiro witają się z państwem, a to już ostatnia gala przed iPPV Wrong Way!

William Regal: To prawda, ale wciąż mamy wiele niewiadomych. Z kim zawalczy Ricochet, dlaczego York oraz Reks zaatakowali Magnusa, czy Ethan Carter maczał w tym palce?

Vampiro: Już niedługo powinniśmy dostać odpowiedzi na te pytania. Tym czasem przenieśmy się już do ringu.

***RING***

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/2807/2435_Ricochet.jpg

Pretendent do SAWF World Championship Riochet już w drodzę na ring! Bierze on mikrofon od spikera i zaczyna mówić.

Ricochet: Już za tydzień pierwsze iPPV z pod szyldu SAWF o nazwie Wrong Way! Czy tylko ja nie mogę się doczekać? Zapowiada się świetne show. Co najważniejsze będziemy mogli stworzyć historię o której cały świat będzie mówił. To już czwarty tydzień od kiedy Super Action Wrestling Federation powstało i kolejny tydzień tutaj w Brighton. Chciałbym Wam podziękować za to, że w ogóle jesteście, że pomagacie Nam się rozrastać, że pozwalacie nam zaistnieć. Bo powiedzmy sobie szczerze, co moglibyśmy teraz robić gdyby nie Wy? To fani są głównym aspektem wrestlingu, ten biznes nie istnieje bez Was. Dlatego na Wrong Way nie tylko wygram dla siebie i własnego interesu. Wygram za każdego z Was, będzie to hołd oddany Wam, będę Waszym mistrzem! Będzie to rodzaj podziękowania dla Was, wreszcie zostaniecie docenieni, ponieważ ja widzę z jaką pasją kibicujecie każdemu swojemu ulubieńcowi. I to jest w tym sporcie najpiękniejsze. To oraz akcje, które wykonujemy w tym ringu. Tak właśnie. Akcje, a właściwie super akcje, które wykonujemy tutaj. Wysokie loty, niebezpieczne akcje, a to wszystko abyście mogli się tym cieszyć. Nas te akcje bolą, ale dajemy z siebie wszystko właśnie dla Was! Ale w jednym tkwi problem. Już w środę za tydzień iPPV, a ja nie wiem komu będę wykonywał te świetne akcje, a właściwie to prezes nie wie. Ponieważ ja wiem z kim chcę walczyć, Matt Hardy, mówię właśnie do Ciebie!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/Matt_Hardy_cut_by_Danger_Liam.jpg

Matt Hardy pojawił się na rampie, tak jak przed tygodniem w koszulce Ricocheta. Wszedł do ringu i podał mu dłoń.

Matt Hardy: Tak, widzicie to!? To jest dowód na to, że warto spełniać swoje marzenia. Ja Matt Hardy, fan Ricocheta od kilku lat, wreszcie może stanąć z nim w jednym ringu i nawet zawalczyć o pas mistrzowski! To piękna chwila. Dla mnie, ale również dla mojej rodziny, która musiała znosić to, że wiecznie gadałem tylko o Tobie Ricochet. To był mój główny cel i chciałbym podziękować mojej rodzinie za to, że to zniosła. Ale widzicie? Teraz stoję tutaj i mam szansę, aby zawalczyć z moim idolem! Ricochet, to dla mnie naprawdę wielki zaszczyt, ponieważ...

Ricochet: Och, zamknij się już! Wszyscy doskonale wiemy, że robisz to wszystko, tylko po to, aby zawalczyć ze mną na Wrong Way. Ale nie dlatego chcę z Tobą walczyć na Wrong Way. Robię to, ponieważ chcę godnego rywala. Ty siedzisz w tym biznesie niesamowicie długo, zawsze byłeś w cieniu brata, a teraz jesteś tutaj sam i próbujesz udowodnić, że jesteś od niego lepszy. Ale zagrodzę Ci tą drogę. Pokażę Ci, że Twoje gierki nic nie znaczą, ponieważ tutaj nie chodzi o nic takiego. Może Ci wyjaśnię o co mi chodzi. We wrestlingu nie chodzi oto czy jesteś czyimś fanem, nawet jeśli dostaniesz walkę o pas, to musisz ją wygrać, pasa nie dostaniesz za słodkie słówka.

Matt Hardy: Co mówiłeś? Przepraszam, ale po prostu tak jestem podekscytowany tym, że stoję z Tobą w tym ringu po raz kolejny, tak podekscytowany, że aż przestałem Cię słuchać. Ale to nieważne co tam mówiłeś, ponieważ teraz najważniejszą informacją jest to, że Matt Hardy jest pretendentem do głównego tytułu w tej federacji! Ja również bardzo się cieszę, to dla mnie życiowa szansa na to, aby pokazać, że jestem kimś więcej niż tylko bratem Jeffa Hardy'ego. To będzie dla mnie wielki ból pokonać mojego idola Ricocheta, ale zrobię to i wzniosę pas mistrzowski w górę!

http://4.bp.blogspot.com/-MdaDwQHtTRk/VVEhtTa4cSI/AAAAAAAAAPs/fYGydIWOhSM/s1600/McConald.jpg

Ale nie będzie chyba tak łatwo jak myślał Matt, ponieważ na rampie pojawił się prezes federacji Andrew McConald.

Andrew McConald: Wiem, że chodzi tutaj o najważniejszy pas federacji i owszem wiem, że gala PPV na której Ricochet ma stoczyć walkę jest już za tydzień, ale mam teraz o wiele ważniejsze rzeczy do roboty, niż szukanie pretendenta do pasa. Jednak nie pozwolę na to, aby ktoś prócz nie zyskał władzę w tej federacji. Ricochet może i jesteś pretendentem, ale to nie upoważnia Cię do tego, abyś sobie wybierał z kim zawalczyć, ponieważ to ja jestem szefem, czy to jasne?

Ricochet: Nie, Andrew. Szanuję Cię jako mojego pracodawcę, ale pozwól, że to ja wybiorę sobie rywala. Chcę walczyć z Mattem Hardym i teraz żądam abyś oficjalnie potwierdził tą walkę. Zanim cokolwiek powiesz, wysłuchaj mnie. Nie chcę tego, ponieważ ten błazen próbuje wmówić mi, że jestem jego idolem, co to to nie. Chodzi o moje wygórowane ambicje. Ccę stanąć na przeciwko wielkiego nazwiska, chcę wyzwania, któremu będę musiał sprostać. No i przede wszystkim, chcę zemsty za to w jaki sposób wygrał ze mną podczas pierwszej tygodniówki Action Night!

Andrew McConald: Przed tygodniem dałem Mattowi warunek, ale niestety walka zakończyła się w dość nietypowy sposób, a więc dobrze. Skoro tego właśnie chesz Ricochet, dam Ci to. Na Wrong Way w Main Evencie gali, Ricochet zmierzy się z Mattem Hardym a stawką tego pojedynku będzie SAWF World Championship! Mało tego, żeby podgrzać atmosfere, będzie to No DQ Match!

Ale co to? Matt atakuje Ricocheta! Wykonuje mu Gut Kick i próbuje Twist Of Fate, ale Ricochet wydostaje się, odbija od lin i próbuje Crossbody, ale Matt przechwytuje go i wykonuje Backbreaker! Ricochet wstaje, ale Matt dokłada jeszcze wreszcie Twist Of Fate! Matt zdejmuje koszulkę Ricocheta i rzuca nią w rywala. Następnie Matt udaje się na Backstage, a na rampie klepie jeszcze prezesa po ramieniu.

***WYWIAD***

Renee Young jest już przy swoim stanowisku, a po chwili dołączyli do niej Christian York oraz Tyler Reks.

Renee Young: Witam serdecznie. Ja jestem Renee Young, a obok mnie stoją Christian York oraz Tyler Reks. Panowie chyba doskonale wiecie o co chciałabym się spytać...

Christian York: Tak doskonale to wiemy i mogę zapewnić Ci jedno. Za dużo odpowiedzi to Ty nie dostaniesz. Co może liczysz na to, że teraz wyśpiewamy Ci wszystko? Kto Nas wynajął, ile Nam zapłacił, oraz dlaczego akurat to Magnus stał się naszym celem. Bardzo chciałbym Ci na to wszystko odpowiedzieć, ale nie zrobię tego, ponieważ zapłacono mi za to.

Renee Young: Nie bardzo rozumiem, chcielibyście powiedzieć kto to, ale nie możecie bo Wam zapłacono?

Tyler Reks: To jest biznes. Tobie zapłacono za to, że zadajesz Nam pytania. Nam zapłacono za ciszę, oraz za atak. Tak teraz wygląda świat, wszystko obraca się wokół pieniędzy. Nie jest ważne czy to wrestling, piłka nożna, polityka czy coś innego, teraz najważniejszymi przedmiotami na świecie są banknoty, czeki, karty kredytowe. Wokół tego obraca się ten świat, dzięki temu jeszcze jesteśmy normalni. Ktoś w Nas zainwestował i muszę przyznać tej osobie, żew lepiej trafić nie mogła.

Renee Young: Czy ten kto Was zlecił to jeden z zawodników w szatni?

Christian York: Już mówiłem, więcej nic nie powiemy i tak wiecie wystarczająco dużo.

***WALKA***

W ringu jest już Kenzo Suzuki, a przy ringu stoi Yoshitatsu. Po chwili na arenie rozbrzmiewa theme song Briana Kendricka i ten w towarzystwie Konnora pojawia się na rampie. Kendrick jak przed tygodniem idzie w energiczny sposób w kierunku ringu, a Konnor z cały czas tą samą poważną miną powoli kroczy za nim. Tym razem to jednak Brian wchodzi do ringu, a Konnor staje przy jego narożniku.

http://1.bp.blogspot.com/-kSuQNRzKtTo/VWeEPImw7QI/AAAAAAAAAR4/-8C5lyfM5V8/s1600/Brian%2Bvs%2BKenzo.jpg

Gong rozbrzmiał i rozpoczęło się. Kenzo ruszył w kierunku Briana, ale ten uniknął klinczu i podbiegł w drugim kierunku ringu. Kenzo tym razem poczekał na rywala, ale ten za bardzo nie śpieszył się. Powoli podeszli do siebie i gdy Kenzo podniósł rękę, do klinczu, Brian od razu wykonał kopnięcie w kolano. Japończyk padł na kolana, a Brian dołożył Enzugiri. Brian od razu przeszedł do przypięcia, ale Kenzo prawie natychmiast odskoczył. Kendrick zaczął kłócić się z sędzia, ale nawet nie odwrócił się w kierunku rywala, ponieważ ten wykonał mu Backdrop Suplex. Brian jednak od razu wyturlał się z ringu, a Kenzo wyszedł za nim. Jednak przed Kendrickiem stanął Konnor i odciął Japończykowi możliwość zaatakowania Briana. Jednak Kendrick wykorzysta chwilę i zaatakował od boku Kenzo, który wszedł w dyskusję z Konnorem. Brian wrócił do ringu i kazał sędziemu szybko doliczać. Kenzo jednak wrócił w porę do ringu, ale tam Brian od razu zasypał go serią kopnięć. Kenzo przysiadł w narożniku, a Kendrick wziął rozbieg i wykonał Missle Dropkick. Brian zaczął coś wykrzykiwać do fanów, ale znów chyba poczuł się zbyt pewny siebie, ponieważ Kenzo wykonał Roll-Up. 1...2..Kick Out. Brian znów szybko wyturlał się z ringu i stanął za Konnorem. Tym razem jedna Kenzo nie ruszył za nim, ale Yoshi ruszył w kierunku Kendricka i Konnora. Yosi wskoczył na apron i chciał zaatakować Konnora z wyskoku, ale nadział się na podbrudkowy. Kenzo zaczął coś do niego krzyczeć, a Brian wykorzystał to i z powrotem wrócił do ringu. Suzuki jednak to zauważył, ponieważ odwrócił się i wykonał Gut Kick, a następnie Brian Buster! Kenzo natychmiast przeszedł do pinu. 1...2...Kick Out. Tym czasem za ringiem Konnor ciskał o barierki Yoshimtatsu. Suzuki próbował skupić się na walce, ale cały czas patrzył na to co Konnor robi z Yoshim. Stanął przy narożniku i zaczął krzyczeć do Konnora, ale zaatakował go Lariatem Brian i Kenzo musiał oprzeć się o narożnik, co wykorzystał Brian by dołożyć jeszcze Tornado DDT! Brian wdrapał się jeszcze na narożnik i dołożył Frog Splash, ale jednak nadział się na kolana Kenzo. Podniósł się i chciał wykonać Kendrickowi Chokeslam, ale ten wykonał mu kilka elbowów w głowę, a następnie dołożył mu Neckbreaker, ale jednak Kenzo się wydostał i sam wykonał Jawbreaker. Brian oparł się o liny, a Suzuki spojrzał co dzieje się za ringiem, a tam Konnor stał nad obolałym Yoshim. Był to błąd, ponieważ podbiegł do niego Brian i wykonał The Kendrick [shiranui]! 1...2....3!

Winner: Brian Kendrick

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/52/4063_Brian_Kendrick.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2533/423_Conor_OBrian.jpg

Konnor wchodzi do ringu i wypyca z niego Kenzo, a w tym czasie Brian wziął od sędziego mikrofon.

Brian Kendrick: Czy wszyscy mnie już słyszą? Tak? To świetnie. Zapewne nie muszę się nikomu z Was przedstawiać. Mimo iż zadebiutowałem dopiero przed tygodniem i tak wszyscy już wiecie kim jetem. Nie? Już Wam tłumaczę. Jestem synem, o jakim marzy każdy rodzic, uczniem, którego chciałby każdy nauczyciel, przyjacielem jakiego chciałby każdy człowiek oraz co najważniejsze wrestlerem którego chce każda federacja. To nie było łatwe wybrać Super Action Wretling Federation, ponieważ biły się o mnie również inne federacje. Każda oferta była kusząca, ale w końcu się zdecydowałem. Andrew możesz być z siebie dumny, ponieważ masz w swoich szeregach, gratulacje. Teraz nie pozostaje nic innego jak dodać mnie do walki Matta Hardy'ego oraz Ricocheta o główny pas federacji. No co? Czy ja Wam nie wyglądam na materiał na mistrza? Jak sobie chcecie. Ale właśnie dzisiaj udowodniłem Wam na co mnie stać, pokonałem japońską legendę, a teraz kieruję swoje łowa do prezesa federacji. Jeśli dobrze widzisz, to jest Nas dwóch. Ja oraz Konnor. Raz, dwa. Dokładnie tyle. Zanim więc zostanę najlepszym w historii federacji World Championem to chciałbym Ci przekazać, że ja oraz Konnor żądamy wprowadzenia pasów Tag Team!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/131/petey_04.png http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4766/Texano_Jr_cut_by_Danger_Liam.jpg

Ale przerywają mu Petey Williams oraz Texano.

Petey Williams: Słyszysz to co ja Texano? Ten facio w ringu chce pasów Tag Teamowych, tak dokładnie, on. <śmieją się> Proś o co tylko chcesz, nawet o tą walkę o World Championship, ale od dywizji Tag Teamów trzymaj się lepiej daleko. Przecież Was nawet drużyną nie można nazwać. Jeden to gwiazdorek, a drugi to jego ochroniarz. Naprawdę? To ja Ci coś teraz wyjaśnię Kendrick. Ja oraz Texano jesteśmy prawdziwym tag teamem. Nie znamy się długo, ale na pewno zgramy się lepiej niż Ty ze swoim przydupasem. Bo tak naprawdę ja oraz Texano tworzymy tą dywizję, to my jesteśmy dywizją Tag Team! Jeśli pozwolisz to powtórzę Twoje słowa. A w sumie walić to Twoje pozwolenie i tak powtórzę te słowa. Prezesie, Nas również jest dwóch. Tak dokładnie, raz, dwa. Dokładnie tyle. Żądamy więc, abyś wprowadził do dywizji Tag Teamów pasy mistrzowskie, bo w końcu ja oraz Texano chcemy mieć czym się pochwalić.

Konnor: A...

Texano: Te, przydupas lepiej siedź cicho. Z tego co wiemy Brian nie płaci Ci za gadanie, tylko za stanie przed nim w razie niebezpieczeństwa, nic więcej. Widzę, że nic Cię nie ruszy, musiałbym chyba posmarować Cię bitą śmietaną, abyś zmienił wreszcie ten wyraz twarzy, o, o, o. Wpadłem na coś lepszego. Może po prostu na Wrong Way ja oraz mój kumpel Petey skopiemy te Twoją twarzyczkę, tak abyś wreszcie zmienił ten wyraz twarzy? Znaczy się rzecz jasna wyzywamy tylko Ciebie, bo znając Twojego koleżke Briana, to nie bardzo chciałoby mu się walczyć, co Wy na to? A może zrobimy to nawet tu i teraz?

Petey oraz Texano idą powoli w kierunku ringu, ale w połowie drogi stwierdzili, że jednak się wycofają i udali się na Backtage.

***KOMENTATORZY***

William Regal: Chyba poza Alexem Silvą w naszej federacji zawitaliśmy inną gwiazdeczkę jaką jest Brian Kendrick. To w jaki sposób on walczy, to woła o pomstę do nieba.

Vampiro: No cóż, celem jest zwycięstwo i on ten cel osiągnął. Liczą się statystyki, ponieważ za kilka miesięcy nie będziemy pamiętać w jaki sposób on to wygrał.

William Regal: Ależ go obroniłeś, no cóż.Co jednak najważniejsze dywizja Tag Teamów chyba już oficjalnie powstała na naszych oczach. To jest na pewno dobra wiadomość.

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas do szatni Velvet Sky, w której jest ona oraz Aksana.

Aksana: Naprawdę Cię nie rozumiem. Przecież tłumaczyłam Ci, że musimy użyć każdego środku, aby w końcu osiągnąć cel.

Velvet Sky: Przecież zrozumiałam za pierwszym razem! Po prostu nie widzę sensu, aby od razu atakować nasze rywalki, czy to ma jakiś sens?

Aksana: Jeśli chcemy być wreszcie zauważone w tej federacji, to musimy do tego używać każdej możliwej opcji. Nie rozumiesz? Ja już jestem na ustach wszystkich fanów, którzy plotkują o tym, że zaatakowałam Becky. To już jeden malutki krok w drodze do upragnionego sukcesu.

Velvet Sky: Ciągle nie rozumiem, po co się na to zgadzałam...

Aksana: Ponieważ wiesz, że to jest dobra decyzja i dlatego, że chcesz wzbić się na szczyt w tej federacji. Mam nadzieję, że mnie nie opuścisz teraz.

Aksana uśmiecha się po czym wychodzi z szatni, zostawiając zmieszaną Velvet Sky samą.

***WALKA***

Na ring zmierza Alex Silva. Wchodzi on w okularach przeciwsłonecznych do kwadratowego pierścienia i czeka na swojego rywala, którym jest Christian York! York wchodzi do ringu sam, bez Reksa.

http://4.bp.blogspot.com/-mgLTBPIs-PE/VWeEcybwjfI/AAAAAAAAASQ/90tfyrF72dQ/s1600/Silva%2Bvs%2BYork.jpg

Gong rozbrzmiał i rozpoczęła się walka bez dyskwalifikacji. Alex Silva nie miał zbyt ciekawej miny, a York wręcz przeciwnie, chyba spodziewał się łatwej walki. Obydwoje stali i nie kwapili się do tego, aby ruszyć na siebie, a gdy już Christian ruszył na Alexa, to ten wyszedł z ringu. Fani skwitowali to zagranie buczeniem, a Silva tylko machnął na nich ręką i chyba się poddał już na starcie, ponieważ udał się w kierunku rampy. Stamtąd jednak wyszedł Tyler Reks i Alex natychmiast zmienił kierunek. Jednak w tej samej cwili York wyszedł z ringu i już go otoczyli. Silva patrzył na nich błagalnie i pokazywał ręką, żeby go zostawili. Ci zaczęli się śmiać i zbliżali się coraz bliżej Silvy. Ten jednak uniknął próby Clotheslinu od Yorka i szybko ruszył do ringu. Reks jednak pobiegł za nim i już obydwoje byli w ringu. Alex próbował zaskoczyć go kilkoma kopnięciami, ale Reks przechwycił jego nogę i wykonał Legsweep. Alex padł na matę, a Reks dołożył Elbow Drop. W ringu pojawił się już York, który podniósł Alexa i wykonał mu Vertical Suplex. Reks w tym czasie wyszedł za ring i wrzucił do ringu dwa krzesełka. Chyba zapowiada się istna rozwałka. York chwycił za jedno z nich, ale Silva wyturlał się z ringu. Christian zaśmiał się z tego i wyszedł za nim. Gdy Alex podnosił się o barierkę zainkasował potężne uderzenie krzesełkiem w plecy. Od razu zaczął zwijać się z bólu, a Christian dołożył jeszcze jedno. Następnie podniósł rywala i wykonał mu Irwis Whip w barierki na przeciwko. Silva aż się odbił, ale obok podszedł już Reks, który przechwycił Alexa i Christian wykonał mu ciosy w brzuch, kantem krzesełka. Silva zaczął się zwijać z bólu, a Reks dołożył mu jeszcze Powerbomb. Ale co to? W ich kierunku zaczął biec Magnus! Najpierw rzucił się Forearm Smashem na Yorka, który się odsunął. Następnie uniknął próby Big Boota od Reksa i wykonał Discus Elbow. Reks również się zachwiał i teraz Magnus na zmianę atakował punchami go oraz Yorka. Jeszcze Dropkick dla Reksa i ten uż padł na podłogę, a Reks jeszcze stał. Magnus podniósł go i wykonał Spinebuster. Widać było, że tutaj nie chodzi, aby pomóc Alexowi, tylko aby zemścić się za zeszły tydzień. Magnus podniósł Yorka i uderzył nim jeszcze o metalowe schodki i wrzucił do ringu. Następnie sam do niego wszedł. Wykonał Gut Kick i już miał wynieść Yorka pod Magnus Driver, ale zabrzmiała muzyka Ethana Cartera. Pojawił się na rampie, więc Magnus od razu skupił swoją uwagę na nim, co wykorzystał Christian i cisnął nim w narożnik. Następnie do ringu wszedł jeszcze Reks i obydwoje atakowali Magnusa. Alex Silva w tym czasie udał się bezpiecznie na Backstage.

Winner: No Contest

Ale tego nie było mało. Ethan ciągle stał na rampie, a York oraz Reks ciągle atakowali Magnusa. Christian go wyniósł i wykonał Exploder Suplex, a Reks dołożył Pumphandle Backbreaker. Wyszli oni z ringu i minęli Ethana, nawet nie patrząc na niego. Ethan również ich olał i skupił się na leżącym w ringu Magnusie. Następnie uśmiechnął się i udał się na Backstage.

***WYWIAD***

Znów przenosimy się do stanowiska Renee Young, przy której tym razem stoi Becky Lynch.

Renee Young: Witaj Becky. Może od razu przejdę do pytania, które samo nasuwa się po tym co wydarzyło się przed tygodniem. Jak odniesiesz się do tego, że Aksana Cię zaatakowała?

Becky Lynch: Z je słów wynikało, że to ona chce stanąć na czele dywizji kobiet w federacji, ale z tego co widzę ma za dużo przeszkód na swojej drodze. Najpierw namówiła Velvet do tego, aby z nią współpracowała przez co pozbyła się jednej z rywalek, a teraz zaatakowała mnie. Schlebia mi to, ponieważ teraz wiem, że Aksana się mnie boi, ale niech wie, że nie zostawię tak tego!

Renee Young: Dywizja pań jest coraz bardziej zauważana w SAWF, myślisz, że to zasługa właśnie Aksany i Velvet?

Becky Lynch: A gówno prawda! Tak naprawdę one dwie tylko rujnują nasz wizerunek na całym świecie. Każda z Nas powinna dawać z siebie sto procent i nie patrzyć na przeszkody, a wręcz przeciwnie przeciwstawiać się im. Ale nasza kochana Litwinka postanowiła iść na skróty, a to na pewno nie pokazuje naszej dywizji z dobrej strony, ale z tym koniec. Aksana chcesz, aby dywizja pań istniała? Chcesz, abyśmy dostały własny pas, a fani na całym świecie oglądali nasz udział z zapartym tchem? W taki sposób tego nie osiągniesz, a ja zamierzam Ci to udowodnić!

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas do szatni Manika, w której rozmawia on z Low Ki'm.

Manik: Jason nieźle się wkopał, teraz zamiast walczyć tylko z Ericiem ma też na głowię mnie oraz Ciebie.

Low Ki: Jordan chyba zbytnio Nas zlekceważył, ale to tylko i wyłącznie jego błąd, ja zamierzam go wykorzystać i już za tydzień zostać mistrzem.

Manik: Rozumiem, że masz jakieś tam ambicje, ale chyba rozumiesz, że pragnę tego mistrzostwa tak samo jak Ty?

Low Ki: Chcieć możesz, ale mistrzem i tak zostanie tylko jeden z naszej czówrki, a mój nos podpowiada mi, że będę to ja. Przykro mi Manik, ale federacja potrzebuje prawdziwego mistrza,a nie takiego, który ukrywa się za maską.

Manik: Przecież doskonale wiesz, że się nie urywam. Może lepiej już byś wyszedł z tej szatni? Jesteś moim rywalem i tak będę Cię traktował.

Tym czasem przed szatnią stał Jason Jordan, który podsłuchał całą rozmowę. Uśmiechnął się pod nosem i zadowolony odszedł.

***BIURO GENERAL MANAGERA***

Tym razem przenosimy się do biura Andrewa McConalda, do której wchodzi Ethan Carter, a po chwili jeszcze Magnus. Zawodnicy spojrzeli na siebie, ale nie wyglądało na to, że rzucą się sobie do gardeł.

Andrew McConald: Cieszę się, że przyszliście. Zauważyłem, że Wasza konfrontacja przechodzi na coraz to bardziej zaciekły konflikt. Ethan to, że wynająłeś Yorka oraz Reksa...

Ethan Carter III: Że co? Ja wynająłem? Chyba sobie kpisz. Jasne mogę mieć każdego na pstryknięcie palców, ponieważ każdy szanuje moje nazwisko, ale na pewno nie brałbym dwójki tych osiłków do tego, aby zaatakowali Magnusa!

Magnus: Nie zgrywaj się Ethan. Wszyscy doskonale widzą co knujesz. Andrew zakazał Nam się atakować, a nagle atakuje mnie i York i Reks. Po prostu chciałeś mieć ułatwione zadanie. Jak wytłumaczysz, że przed chwilą mnie atakowali, a Ty sobie jak gdyby nigdy nic stałe na rampie?!

Ethan Carter III: Miałem Ci ruszyć z odsieczą? Naprawdę? Jesteś moim rywalem, najwyraźniej masz jeszcze pewne problemy z kimś innym, ale ja mogę z tego tylko skorzystać. Tak czy siak, ja nic nie wiem o żadnych wynajęciach i jeśli oto Ci tylko chodzi panie kochany prezesie, to ja stąd idę...

Andrew McConald: Nie do końca. W związku z zaistniałymi sytuacjami nie mogę zrobić nic innego jak ustalić, że Wasza walka na Wrong Way będzie Stell Cage Matchem!

Ethan Carter III: Ale, co...

Magnus: Do zobaczenia za tydzień, tym razem nigdzie nie zwiejesz i nikt Ci nie pomoże.

Magnus zadowolony wychodzi z szatni, a po chwili również Ethan w trochę innym nastroju również opuszcza szatnię.

***WALKA***

W ringu jest już Manik, a po chwili rozbrzmiał theme song Texano i on w towarzystwie Petey'a Williamsa pojawił się na arenie. Fani powitali ich mieszaną reakcją, a Ci znów jak przed tygodniem, naradzając się weszli do ringu.

http://1.bp.blogspot.com/-Fpeg1mdxNwo/VWeEWcUO-zI/AAAAAAAAASI/AyVHfb0lFYM/s1600/Manik%2Bvs%2BTexano.jpg

Rozbrzmiał gong i zawodnicy ruszyli na siebie. Weszli w klincz z którego lepiej wyszedł Texano. Zapiął boczny headlock, ale Manik od razu wykonał Irwish Whip. Nastepnie przeskoczył nad rywalem i chciał zaskoczyć go Pele Kickiem, ale Texano w porę zatrzymał się z pomocą lin. Manik jednak od razu się podniósł i podszedł do rywala. Ten jednak zaczął serię. Jeden punch, drugi. Manik się zachwiał, a Texano chciał dołożył Big Boot, ale Manik schylił się, uniknął akcji i wykonał tym razem skutecznie Pele Kick. Texano się zachwiał, ale jakby tego mało Manik od razu dołożył klasyczny Suplex. Dalej trochę walki w parterze. Manik zapiął headlock na leżącym rywalu, ale ten wydostał się i sam zaczął podduszać rywala nogami. Manik jednak również się wydostał i obydwoje wstali na nogi. Manik od razu odbił się od lin, ale nadział się na Clothesline. Texano przechodzi do przypięcia. 1..Kick Out. Nic z tego, za wcześnie. Texano częstuje jeszcze rywala Elbowem w głowę, a następnie gdy Manik usiadł to poczęstował go jeszcze Running Big Bootem, a na dodatek Senton. Texano przeszedł ponownie do przypięcia, ale i tym razem sędzia doliczył tylko do jednego. Texano podniósł rywala i szykował się pod Suplex, ale Manik zaatakował kilkoma punchami tor rywala i ten puścił uchwyt, a gdy tylko to zrobił to Manik poczęstował go Enzugiri. Texano wylądował w pozycji do 619, a Manik wziął rozbieg i wykonał Crossbody tak, że od razu wylądował za ringiem. Manik poczęstował rywala jeszcze podbródkowym i Texano leżał już na macie. Jednak Manika zdekoncentrował Petey, ale Manik po prostu go zignorował. Ex-Suicide wdrapał się na narożnik, ale Texano pokazywał sędziemu, że ma coś z ręką. Wykorzystał to Petey, który od razu potrząsnął liną, tak, że Manik niezbyt ciekawie wylądował na linach, a następnie zsunął się na matę. Texano wykorzystał to. Pokazał sędziemu, że już wszystko okey, podszedł do narożnika i nogą zaczął przyduszać Manika. Sędzia zaczął go odliczać, ale Texano uniósł tylko ręce w geście, że co złe to nie on. Texano wyniósł rywala i chyba chciał zakończyć walkę poprzez Tornado Texas [Fireman's Carry Backbreaker], ale Manik poczęstował go Elbowami w głowę i zsunął się z barków rywala, ale ten powalił go od razu Superkickiem. Manik zachwiał się na nogach i tym razem Texano chciał wykonać zwykły Suplex, ale i tą akcję Manik przyblokował, samemu wykonując Brain Buster! Manik przypina. 1....Kick Out. Manik wszedł na narożnik i dołożył Senton Bomb i ponownie przeszedł do przypięcia. 1...2...Kick Out. I tym razem nie daje mu to zwycięstwa. Manik zaczął nakręcać fanów, którzy zaczęli go cheerować.A to chyba oznaczało, że chce on zakończyć walkę. Wszedł na narożnik poraz kolejny i zasygnalizował Frog Splash, ale nadział się na kolana rywala. Manik przeturlał się w kierunku narożnika, a Texano zaczął podnosić się z pomocą lin. Obydwoje byli na nogach i doszło do wymiany cios za cios. Prawy za prawy, prawy za prawy i tak jeszcze kilka razy. Ale Texano przeszedł do ofensywy i zaczął zadawać więcej ciosów, a na koniec wykonał Gut Kick i wyniósł rywala pod Tornado Texas i udało się! 1....2....3!

Winner: Texano

Po walce Petey oraz Texano świętując udali się na Backstage, a do ringu wszedł Low Ki. Pomógł on wstać Manikowi i stanęli oko w oko. Było czuć, że obydwoje są zdenerwowani, ale po chwili podali sobie ręce! Fani nagrodzili ich brawami, a Low Ki podniósł rękę Manika, jednak co to? A raczej kto! Jason Jordan atakuje i Low Ki'ego i Manika! Wymierza im najpierw Clothesline w plecy, a następnie kickami zasypuje w parterze. Jordan zaczął zachęcać ludzi, aby skandowali "Jason! Jason!", ale Ci tylko wybuczeli go, ale po chwili znów zaczeli cheerować, ponieważ do ringu wparował Eric Young! Jordan jednak w porę wydostał się dolną liną i tym razem nie dojdzie do ich konfrontacji.

***BACKSTAGE***

Jesteśmy w kapliczce D'Angelo Dinero, który najwyraźniej modli się. Nagle jednak drzwi otwierają się i wchodzi Carmela.

D'Angelo Dinero: Co Ty tutaj robisz? Nie widzisz, że jestem zajęty. Przeszkodziłaś mi w modlitwie, przeszkodziłaś mi w tym co jest ważniejsze niż całe Twoje życie. Właśnie prosiłem Boga o łaskę...

Carmela: Tylko pomyliłam pokój, spokojnie chłopie. Poza tym nie nauczyli Cię szacunku do kobiet? Co nie podobam Ci się? Spójrz tylko na mnie i spróbuj mi się oprzeć.

D'Angelo Dinero: Spojrzeć na Ciebie? Słyszysz siebie? Jestem apostołem, wysłannikiem Boga, ktoś kto nie potrzebuje żadnej kobiety u boku. Jedynym moim celem jest nawracanie i niszczenie tych, którzy lekceważą Słowo Boże. Więc idź stąd, idź precz inaczej na Tobie zaprezentuję co stanie się z Bo Dallasaem na Wrong Way.

Carmela przestraszona wyszła z szatni

D'Angelo Dinero: Boże wpadam na tych ludzi, ale wiem że nie dzieje się to bez przyczyny, wiesz, że to Ty naprowadzasz mnie na nich, abym nauczał o Tobie i Twoich czynach. Daj mi siłę, aby Ci ludzie już więcej nie wyprowadzali z równowagi. Wybacz mi moje zachowanie, wiem, że powinienem być spokojniejszy, wiem, że muszę Cię godnie prezentować...Ahh żałuję za me złości...

Obraz z kamery urywa się.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: No proszę, jednak to Texano wyszedł jako wygrany. Nie spodziewałem się tego, myślałem, że Manik będzie chciał pokazać, że ma realne szanse na to, aby zostać mistrzem za tydzień, a tu taka niespodzianka.

William Regal: Niestety Petey miał swój udział w tej walce, co jest naprawdę niesprawiedliwe, patrząc na to, że Manik mógł wtedy wykonać swojego finishera. Jednak ciekawie było po walce, gdy w ringu spotkali się wszyscy rywala na Wrong Way o pas Ultra. Tym razem to Eric oraz Jordan zostali na nogach, a jak będzie za tydzień?

Vampiro: Na pewno ciekawie, tak samo ciekawie jak w walce Dinero z Dallasem. Konflikt religijny, a tymczasem widzimy, że Czarny Papież nie tylko dla Dallasa jest taki wredny, ale najwyraźniej dla każdego. Dodatkowo nie dał się skusić tak urodziwej pani jaką jest Carmela.

***WALKA***

Na arenie rozbrzmiał theme song Sexy Star i fani w Brighton powitali ją cheerem. Ta stanęła na rampie i czekała na swoją partnerkę z dzisiaj, ponieważ miało dojść do Tag Team matchu. Becky dołączyła do niej i obydwie ruszył w stronę ringu, ale nagle na rampe wybiegły Aksana oraz Velvet Sky i obydwie zaatakowały swoje rywalki. Zaczęły je atakować w parterze. Aksana podniosła Becky i cisnęła nią prosto w barierkę. Velvet zaczęła podduszać nogą Sexy Star. I Star i Lynch leżały, a Aksana oraz Velvet wzniosły swoje ręce w geście zwycięstwa, jednak na rampie pojawił się Andrew McConald.[/size]

Andrew McConald: Tak to się odbywać nie będzie. Chcecie pokazać, że dywizja kobiet stoi na wysokim poziomie? Chciałybyście zawalczyć na PPV? Chciałybyście własnego pasa mistrzowskiego? Macie to! Panie i panowi oficjalnie potwierdzam, że powstał nowy tytuł, SAWF Ladies Championship! Na PPV zobaczymy Tag Team Match, Aksana oraz Velvet Sky zmierzą się z Sexy Star oraz Becky Lynch, a panie z wygranej drużyny zmierzą się na następnej gali iPPV o ten pas mistrzowski!

Aksana i Velvet przybijają piątki, a Andrew udaje się do swojego biura.

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas do szatni Ethana Cartera, który przygotowywał się do walki wieczoru. Nagle do szatni wchodzi Magnus.

Magnus: Słuchaj, nie ma tutaj żadnego prezesa, ani nic w tym rodzaju. Dlatego powiedz mi, dlaczego to robisz? Co aż tak boisz się walki ze mną? Musisz wynająć dwóch osiłków, aby poczuć się lepiej?

Ethan Carter III: Kolejny...czy ja muszę Wam to literować? Nikogo nie wynająłem. Naprawdę myślisz, że aby Cię pokonać potrzebuję jakiejkolwiek pomocy. Na Wrong Way udowodnię Ci, że nie. Będzie to dowód, że nie potrzebuje niczyjej pomocy. Masz się za kogoś wielkiego?

Magnus: Nie, po prostu mam dość, gdy ktoś wykorzystuje to jak wysoko jest postawiony. Myślisz, że masz takie nazwisko to wszystko Ci wolno. Przykro mi, ale nie. Nie wiem jak to zrobię, ale udowodnię, że to Ty ich wynająłeś, a zaraz potem osobiście powiem McConaldowi, aby Cię zwolnił.

Ethan Carter: Serio? Róbcie sobie co chcecie, nie pozbędziecie się mnie tak łatwo.

Magnus wyszedł z szatni, ale nagle zaatakowali go Christian York oraz Tyler Reks. Ciskają nim w automat, a następnie zasypują punchami w parterze. Christian krzyczy, że Magnus obrał złą drogę, a następnie obydwoje odchodzą od leżącego Magnusa.

***BACKSTAGE***

Tym razem kamera przenosi Nas na korytarz. Ricochet kupuje sobie wodę w automacie, a po chwili podchodzi do niego Matt Hardy.

Matt Hardy: Wrong Way, to śmieszne jak bardzo nazwa gali iPPV nawiązuje do tego jak się zachowujesz mój malutki przyjacielu.

Ricochet: Czego chcesz Hardy? Próbujesz mnie zdekoncentrować? Nic Ci to nie da, ponieważ wszystkie Twoje słowa wychodzą moim drugim uchem. Udawałeś mojego fana i powiem Ci szczerze, że w życiu nie widziałem żadnej większej szopki. Tak trudno było Ci udowodnić, że jesteś godzien tej walki? Przewyższało Cię to? Matt Hardy, brat Jeffa nie był w stanie pokazać, że zasługuje na udział w Main Evencie pierwszej gali iPPV.

Matt Hardy: Udawałem Twojego fana? Skąd, ja po prostu wykorzystałem fakt, że teraz stanąłeś naprzeciw mnie. Naprawdę jestem Twoim wielkim fanem, zwłaszcza jak leżysz obolały po przegranej walce, dokładnie tak jak będzie za tydzień! Chcesz porównywać mnie i mojego brata? Proszę bardzo rób to, ale licz się z tym, że na pewno zrobię jeszcze wiele. Na liście moich osiągnięć niedługo zostanie zapisane "najdłużej panujący SAWF World Champion".

Zawodnicy patrzą sobie w oczy. Po chwili Matt markuje uderzenie. Ricochet się uchylił, a Matt śmiejąc się odszedł od rywala.

***WALKA***

Do ringu wszedł Ethan Carter, który było widać, że jest zdekoncentrowany. Kiedy był już w kwadratowym pierścieniu, na arenie przygasło światło, a do ringu wszedł Bo Dallas. Przebiegł dookoła ringu i wszedł do niego.

http://2.bp.blogspot.com/-o26qEEd4pto/VWeESjHeEKI/AAAAAAAAASA/yDwmmB0c5tk/s1600/Dallas%2Bvs%2BEthan.jpg

Gong rozbrzmiał i zawodnicy mogli ruszyć na siebie. Jednak tego nie zrobili. Bo Dallas zaczął wykrzykiwać "Bolieve", ale Ethan jakby kompletnie go zignorował. Zawodnicy zaczęli podchodzić do siebie i weszli w klincz. Ethan wpadł w ręce Dallasa, który zapiął boczny headlock i od razu wykonał headlock takedown. Bo trzymał uchwyt, ale Ethan zaczął się podnosić. Dallas wykonał jednak Back Suplex i od razu przeszedł do przypięcia. Ethan zaczął się podnosić, ale otrzymał Gut Kick i Snap DDT. Dallas znó szybko przeszedł do pinu, ale i tym razem nic to nie dało. Bo znów podniósł rywala, ale Carter potraktował go kilkoma ciosami w tors, odbił się od lin i wykonał Running Crossbody! Tym razem to Carter przeszedł do pinu, ale Bo odskoczył prawie natychmiast. Carter dołożył jeszcze Body Slam i Leg Drop. Bo zaczął podnosić się z pomocą lin, ale Carter wykonał Irwish Whip w narożnik i ruszył na niego, ale Dallas wystawił nogę i Carter nadział się na nią. Bo wszedł na drugą linę i dołożył Elbow z narożnika. Ethan zachwiał się, a Bo dołożył jeszcze Running Big Boot. Ethan wyturlał się z ringu i próbował się otrząsnąć. Natychmiast za nim ruszył Bo, ale był to błąd ponieważ Carter od razu pchnął nim w metalowy narożnik. Bo chwycił się za ramię, a Carter od razu dołożył Dropkick. Carter wrzucił rywala do ringu, a sam wszedł do niego. Carter jest już na drugiej linie i wykonał Missle Dropkick ak Bo już wstał. Dallas zaczął podnosić się z pomocą lin, ale Carter podszedł i sam mu pomógł. Ethan wykonał Irwish Whip, ale Bo uniknął próby Clotheslinu, odbił się od lin, ale tym razem nadział się na Flapjack. Ethan przeszedł do pinu. 1...2..Kick Out. Ethan kazał sędziemu liczyć szybciej. Bo próbował podnieść się opierając się o Cartera, ale on natychmiast go przechwycił i wykonał Reverse STO. Dallas kompletnie odleciał, a Cartera zaczął pozować. Nabijał się z Dallasa i zaczął jak on na początku walki krzyczeć "Bolieve". Bo zaczął podnosić się przy narożniku, a Carter wziął rzobieg i chciał wykonać Corner Clothesline, ale Bo zrobił unik i Carter nadział się na narożnik. Bo zbierał się do Bo-Doga, ale Carter odepchnął go przed siebie. Bo odwrócił się i prawie otrzymał Running Forearm Smash, ale Dallas zrobił unik i wykonał Spear! Dallas przeszedł do pinu. 1...2..Kick Out. Obydwoje powoli się podnieśli. Zaczęła się wymiana ciosó, ale Bo uniknął jednego i przezzedł do Neckbreakera. Dallas zapiął jeszcze Single Leg Boston Crab. Ethan zaczął czołgać się do lin, ale nie wyglądało to zbyt dobrze, ponieważ akcja została zapięta na samym środku ringu. Jednak Carter z całych sił wyprostował nogę i Bo odleciał w kierunku lin, a Carter podniósł się. Bo próbował wykonać Back Suplex, ale Carter wydostał się i wykonał Northern Lights Suplex z przejściem do pinu! 1....2..Kick Out! Carter chwycił się za głowę. Podniósł rywala i szykował się pod Headlock Driver, ale tym razem to Bo odepchnął rywala. Carter odwrócił się i zainkasował Big Boot, a jednak nie. Carter przechwycił jego nogę, odwrócił go i Roll-Up! 1...2....3!

Winner: Ethan Carter III

Widokiem świętującego kończymy czwarty epizod Action Night. Czy Ethan będzie się tak cieszył po walce z Magnuem na Wrong Way? Zobaczymy już za tydzień.

Ostateczna karta na Wrong Way:

Tag Team Match

Velvet Sky & Aksana vs Becky Lynch & Sexy Star

Normal Match

D'Angelo Dinero vs Bo Dallas

Stell Cage Match

Magnus vs Ethan Carter

4 Way Match for SAWF Ultra Championship

Manik vs Jason Jordan vs Eric Young vs Low Ki

Tag Team Match

Konnor & Brian Kendrick vs Texano & Petey Williams

No DQ Match for SAWF World Championship

Matt Hardy vs Ricochet

:arrow: Mocne rozpoczęcie show. Hardy mega irytujący, naprawde wyszła Ci ta postać :D

:arrow: Intrygujący wywiad. Niby mieli nic nie mówić, a jednak coś szepnęli ;)

:arrow: pasy tag team? Jestem za, o ile masz na nie pomysł.

:arrow: Kolejny dobry segment div.

:arrow: Ciekawa sytuacja przy drugiej walce. Feud kontynuowany.

:arrow: Becky się wnerwiła i dzięki temu wywiad nie był nijaki, ale bardzo przyjemny.

:arrow: Przyjemny backstage z biura, wypadło to nieźle, choć Steel Cage jest słabą obroną przed interwencjami, lepiej byłoby zrobić Hell in a Cell

:arrow: A D'nero coraz bardziej przypomina mi krzyżaków :D Szkoda, że to on wychodzi na heela, bo liczyłem na tweener vs. tweener. W takich gimnickach jest to wskazane.

:arrow: Pas kobiet? Serio rośnie mi konkurencja jesli chodzi o tę dywizję.

:arrow: Magnus znów zaatakowany... czuję, że za tymi atakami stoi ktoś inny, być może sam prezes. W sumie Szkot vs. Anglik... hmmmm....

:arrow: Nie wiem czy to dobrze, że czysto podłożyłeś Dallasa, mimo że to roll-up.

Pozwól, że zatypuję:

1.Tag Team Match - Velvet Sky & Aksana - za dobre, żeby tak szybko zmarnować ich potencjał

2.Normal Match - D'Angelo Dinero - tak po prostu :D

3.Stell Cage Match - Ethan Carter - czuję w kościach interwencje :D

4. 4 Way Match for SAWF Ultra Championship - Eric Young

5. Tag Team Match - Konnor & Brian Kendrick

6. No DQ Match for SAWF World Championship - Ricochet - lepszy zawodnik = lepszy mistrz :D

Ocena gali:

Karta: 6/10

Backstage: 7/10

Walki: 7/10

Ocena prasy:

Jest spory potencjał jeżeli chodzi o kartę na pierwsze iPPV. Mimo iż nie ma zbyt dużych nazwisk, to jest kilka interesujących zestawień jak Steel Cage Match Magnus vs ECIII, czy Matt Hardy vs Ricochet o główny pas. Tygodniówki dodatkowo dobrze podpromowały Wrong Way, więc z niecierpliwością czekamy na tę galę!

Frekwencja: 3800

Bilety: 800*85+1000*40+2000*25=0,2 mln do budżetu

Czas na komentarz ;)

Fajny segment otwarcia Matta z Ricochetem. Hardy dobrze wyszedł na tym feudzie jako fan pretendenta i wreszcie mamy oficjalne potwierdzenie ich walki.

Wywiad z Reksem i Yorkiem wniósł nieco tajemniczości, ale myślę, że w końcu się dowiemy kto za tym wszystkim stoi.

Kendrick wygrywa, a to chyba oznacza push dla Amerykanów. Brian fajnie robi za gwiazdę. Kupuję jego team z Konnorem jako ochroniarzem. Petey i Texano też nie zawiedli, ale tym razem wypadli gorzej od rywali.

Prawie na pewno zobaczymy na PPV walkę Aksana kontra Velvet. Fajnie się prezentują jako promotorki dywizji kobiet.

Magnus w końcu zrewanżował się Tylerowi i Christianowi, a na dodatek nikt na tym nie ucierpiał. Dobrze, że jeszcze nie zdradzasz kto stoi za atakami Reksa i Yorka.

Wkurzona Becky w wywiadzie wypadła dość solidnie, ale niczym odkrywczym się nie popisała. Widać, że stawiasz na dywizję pań.

Dobry segment na zapleczu, który promuje walke o pas midcardowy. Póki co zdecydowanym faworytem tej walki jest Eric Young, ale wszystko jeszcze może się zmienić.

Coraz bardziej przekonuje się do feudu Magnusa z Ethanem. Fajnie się to rozwija i wygląda na to, że zwycięzca tego feudu pójdzie po główny pas federacji.

Kolejny przyjemny segment Matta i Ricocheta. Tym razem to Hardy wyszedł na tym lepiej. Ich feud powoli też zaczyna się zaostrzać przed iPPV.

Bo Dallas w walce wieczoru? Wydaje mi się, że nie jest na to gotowy. Zwycięstwo Cartera nie dziwi mnie, bo jest wyżej w hierarchii.

Przyjemna gala, która podpromowała feudy. Niektóre trzymały swój poziom, a inne jeszcze nabierały tempa. Fajna gala. Życzę weny ;)

Naprawdę nie wiem czy taka zmiana nie ograniczy drzemiącego w Tobie w potencjału. Mając własnych zawodników, jakich chcesz tylko mieć masz zdecydowanie większe pole manewri i można więcej, co według mnie przekłada się rónież na poziom tygodniówek i PPV. Dział ABC może Ciebie ograniczyć, aczkolwiek możesz też pokazać, że umiesz pisać i mimo zawodników niekoniecznie odpowiadającyh Tobie, stworzysz coś sensownego, że będzie chciało to się czytać. Rosteru naszpikowanego gwiazdami nie masz, a dla pospolitego oglądacza WWE większość zawodników jest mało znana przez co (przynajmniej ja) gorzej czyta mi się galę. Inni userzy mają o wiele lepsze rostery, ale... kilka kulek śniegu dość ciekawych jest, z których możesz ulepić nawet ładnego bałwana. Szkoda, że zrezygnowałeś ze swojej dawnej fedji, bo przyjemnie się to czytało.

Tak ogólnikowo skomentuję Tobie pierwszą galę:

- podobało mi się otwarcie gali, a szczególnie postać Ethan Carter. Nieznany mi zawodnik, ale już go polubiłem.

- Dinero niech wypoaida się prawdziwie jak Papież skoro nim jakby jest. "ta wasza marna motywacja..." trochę skreśla to wszystko, w sensie wizurunek Głowy Kościoła :)

- Aż biję brawa, że chce Ci się pisać tak długie walki Div :D

- Dobry speech Barona Corbina, ale gadanie trzy linijki o jednej akcji to trochę za dużo i nawet nie wiem jaka to akcja. Postać może być naprawdę interesująca, bo zarazem może "kapturzyć się" i być tajemniczą, a zaraz ściągając kaptur, grać w otwarte karty.

- I Gierobak już wyjaśnia, że Corbin nie będzie u Ciebie, trochę szkoda, bo fajnie czytało mi się speech tego zawodnika.

Druga gala to kolejny, ogólnikowy komentarz skupiający się na kilku segmentach jakie rzuciły mi się w paczadałki.

- Powiedz mi jedno: Czarny Papież to heel?

- Postać Ethana Cartera przybiera na sile i coraz bardziej ją kupuję.

- Dywizja kobiet w moim czytaniu to raczej przelot rakiety, aczkolwiek z czasem zmuszę się do przeczytania ich segmentów, po czym - przy dobrych wiatrach i segmentach zostanę na dłużej i może mnie one czymś zainteresują.

- Cieszy zwycięstwo Low Ki'iego, któego znam za czasów NXT jako Kavala. Podobał mi się ten zawodnik ringowo i mam nadzieję, że tu będziesz wykręcał nim dość dobre segmenty.

Ile Ty tych gal wydałeś, już cztery? Porwałem się na bojowe zadanie, a mogłem skomentować sobie ostatnie dwie w ramach rewanżu :D

- Bardzo dobry początek gali. Obie postaci pokazały swą dobrą stronę.

- Lepszy segment to ten z Silvą oraz Ricochetem. Nie wiem dlaczego, ale postać tego drugiego wypadła naprawdę... genialnie! Wyobrażałem sobie gościa w segmencie jak wypowiada napisane kwestie, nutka ironii oraz pokazania tej postaci jako "de beściaka", który za cel ma jedno - główny pas. Oby więcej takich wypowiedzi Richocheta.

- Segment na tej gali wygrał Bo Dallas mimo, że poprzednie punktował Czarny Papież. Coraz bardziej myślę, że to heelowa postać, więc nie lepiej byłoby go zrobić na kochającego gościa, który miłuje swego bliźniego? Byłaby wówczas przeciwaga - pycha i "tylko ja" kontra wiara w Boga + inny człowiek (moytw dopingujących fanów, którzy byli by dla Dinero na galach) jednak to chyba... najlepiej rokujący u Ciebie feud.

- Kolejny bardzo dobry speech Ethana Cartera. Spisuje się on u Ciebie bardzo dobrze i jest według mnie dobrą postacią by liczyć się w walce o najwyższe cele.

O kurde, te Twoje bileciki to drogie, więc zaraz mnie nie będzie stać na czytanie tych gal :D

Trochę wiało nudą postacią Hardy'ego w otwierającym galę segmencie. Nic sensownego nie wniósł gdzie masz u mnie minusa. Głupią decyzją byłoby dawanie mu pasa, aczkolwiek może zaskoczysz i wówczas prawdziwe "ja" Matta się odkryje. Ricochet oczywiście na plus. Gadał z sensem i bardzo fajnie się to czytało.

Dobry segment w szatni z Manikiem i Low Ki. Krótko, zwięźle, a zarazem dobrze panowie budują walkę czterech rywali o pas. Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego.

Niby fajny kolejny segment, ale jak na owe postacie wyszedł mocno-średnio. Jedyne co na plus to Steel Cage Match (na PPV raczej czytam walki, więc będzie i komentarz pojedynku)

D-Angelo bardzo ostre słowa rzuca na prawo i lewo. Dobra postać, ale jako wysłannik Boga zbyt ostra.

Hardas już w kolejnym segu lepiej - nie zamulał i powoli pokazuje swoje oblicze.

Typować wyników mi się nie chcę, aczkolwiek gala szykuje się na dobrą tym bardziej, że to dopiero początek istatnienia federacji, więc z biegiem czasu wszystko zacznie przybierać na sile. Obyś jakoś w tym dziale był widoczny i nie zapominał o Twoich galach :D

@Austin lubię ograniczenia, a tutaj je mam. Możliwe, że ADW również będę prowadził, bo zaraz wakacje :))

Ceny biletów:

Cena za kupno transmisji iPPV: 20$

http://4.bp.blogspot.com/-lLhqPPr1LdY/VWF7BcWdwCI/AAAAAAAAARU/5rFv6s0uKlM/s1600/Wrong%2BWay%2BPPV.jpg

Wrong Way iPPV (Odyssey Arena, 10.06.2015 r.)

***Na arenie gasną światła, a rozświetlona zostaje tylko droga do ringu. Rozbrzmiewa utwór Pillar "Bring me down" i oficjalnie pierwsze iPPV federacji SAWF Wrong Way się rozpoczyna! Fani w Odyssey Arenie wybuchają cheerem.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: Czy państwo są na to gotowi? Lub co ważniejsze, czy my jesteśmy na to gotowi? Dzisiaj niewątpiliwie czeka Nas coś wielkiego, coś co zapadnie Nam w pamięci na wiele lat. Bowiem to właśnie dzisiaj poznamy pierwszego SAWF World Championa, SAWF Ultra Championa, SAWF Tag Team Championów, oraz dwie pretendentki do SAWF Ladies Championship!

William Regal: Sam osobiście już nie mogę się doczekać, ponieważ ta gala powinna wskazać Nam kto będzie mierzył w najwyższe cele w SAWF, a kto trochę niżej. Dodatkowo już dzisiaj rozwiążą się bardziej osobiste konflikty. Wierzący w motywację i ludzi Bo Dallas zmierzy się z wierzącym w Boga i Jego słowo D'Angelo Dinero. Również Ethan Carter zmierzy się z Magnusem, ich konflikt również wszedł na inny poziom. To już nie są czysto wrestlerskie porachunki, tutaj chodzi o coś więcej.

Vampiro: Emocje, emocje i jeszcze raz emocje. Po prostu już nie mogę się doczekać. A fani w Irlandii? Wrong Way, gala na które okaże się kto powędrował dobrą drogą zaczyna się już teraz!

William Regal: Dobrej gali, życzę i Nam i państwu.

***WYWIAD***

Kamera przenosi Nas do stanowiska Renee Young, przy której są już Brian Kendrick oraz Konnor.

Renee Young: Witam państwa bardzo serdecznie na pierwszej gali iPPV. Ja jestem Renee Young. Z kim teraz przeprowadzę wywiad? Są to uczestnicy walki o pasy Tag Team Brian Kendrick oraz Konnor.

Brian Kendrick: Tak to ja, Brian Kendrick. Dlatego niech cała Anglia... Co? Następnym razem chyba zacznę pytać pilota dokąd w ogóle lecimy. Mniejsza o to gdzie esteśmy. Najważniejsze jest to, że dzisiaj stanie się coś wielkiego, ponieważ Brian Kendrick zostanie pierwszym w historii Tag Team Championem, yeah! Znaczy się rzecz jasna ja i Konnor zostaniemy pierwszymi mistrzami Tag Team.

Renee Young: Okey? A co sądzicie o swoich dzisiejszych rywalach?

Konnor:

Brian Kendrick: Pozwól, że to ja odpowiem. Ta dwójka, których imion nawet nie pamięta nie są dla Nas żadnym wyzwaniem. Spójrz na Nas, a potem na nich. Widzisz różnicę? Bo ja kolosalną. Oni nie wyglądają ja mistrzowie, nie mają tego czegoś co ma jedyna osoba w tym biznesie, czyli ja. To, że mają z nami ustaloną walkę już woła o pomstę do nieba. Powinniśmy dostać te pasy mistrzowskie już teraz, w tym momencie. Ale jakaś marna przeszkoda jaką są oni stoi Nam na drodzę. No nic, rozprawimy się z nimi i zostaniemy pierwszymi w historii Tag Team Championami, oraz ja pierwszym SAWF Tag Team Championem, który zostanie już niedługo też SAWF World Championem!

***WALKA***

Do ringu ramię w ramię kroczą już Texano oraz Petey Williams. Jak na poprzednih galach widać, że planują oni jakąś taktykę, a fani witają ich mieszaną reakcją. Po chwili na arenie pojawia się Brian Kendrick, zadowolony jak zawsze, a za nim spokojny Konnor. Zawodnicy są już w ringu, a sędzia wznosi pas mistrzowski w górę.

http://1.bp.blogspot.com/-sECJmcrj8UI/VXX2JL9HZuI/AAAAAAAAATM/FaAU0_tVVss/s1600/Tag%2BTeam.jpg

Gong rozbrzmiał i w ringu pozostali już tylko Konnor oraz Texano. Zawodnicy podeszli do siebie i weszli w klincz, z którego lepie wyszedł Konnor. Chwycił on przeciwnika w boczny headlock, ale Brian od razu klepnął go w plecy! Zmiana. Konnor nie wygląda na szczęśliwego, ale na wściekłego również nie. Po prostu częstuje Texano jeszcze Gut Kickiem i staje na apronie. Brian Kendrick pozuje przed fanami, odbia się od lin i wykonuje Dropkick, ale Texano się odsunął. Kendrick się podniósł, a Texano już chwycił go pod German Suplex, ale Brian wystawił rękę do przodu i znów zmiana. Do gry wchodzi Konnor. Konnor od razu częstuje zawodnika z Meksyku Big Bootem i ten puszcza uchwyt. Brian wyturlał się z ringu, a Konnor kontynuuje atak. Podnosi rywala i jeszcze Scoop Slam. Texano próbuje czołgać się w kierunku swojego narożnika, ale Konnor w parterze zapiął jeszcze headlock i Texano nie ma zbyt dużego pola do popisu. Jednak fani niespodziewanie zaczynają go dopingować i Texano się podnosi! Od razu wykonuje Irwish Whip Konnorowi i chciał wykonać Shoulder Block, ale zamiast go wykonać to po prostu odbił się od Konnora. Konnor jeszcze odbił się od lin, ale Texano położył się na brzuchu i Konnor przeskoczył nad nim. Odbija się od przeciwnych lin, a Texano częstuje go Arm Barem. Konnor szybko się podnosi, ale inkasuje jeszcze Back Body Drop. Texano chyba złapał wiatr w żagle, ale nie wykonuje zmiany. Wrist Lock i jednak zmiana. Ale Texano nie puszcza ręki Konnora. Petey wchodzi na drugą linę i Double Axe Handle na rękę Konnora. To go musiało zaboleć, a Petey jeszcze odbija się od lin i wykonuje efektowe DDT! Petey przypina, ale do ringu natychmiast wskakuje Brian Kendrick i przerywa pin. Petey staje nim twarzą w twarz, ale był to błąd, ponieważ Konnor chwycił go pod Full Nelson Slam, ale Petey wykonał kilka elbowów w głowę, a następnie Jaw Breaker. Konnor się zachwiał i otrzymał jeszcze Snap Suplex. Konnor podnosi się przy pomocy lin, a Petey robi zmianę. Obydwoje z Texano są w ringu. Wykonuje podwójny Irwish Whip i Double Dropkick! Konnor się podnosi i jeszcze Double Superkick! Petey staje w narożniku, ale Brian który stał na apronie chwycił się trzeciej liny i wykonał Springboard Clotheslie Texano! Konnor zaczął się powoli podnosić, ale Kendrick wykonał z nim zmianę. Brian od razu przypiął rywala. 1...2..Kick Out. Kendrick złapał się za głowę, ale szybko wstał. Scoreball Kick w plecy i jeszcze Knee Drop. Kendrick podnosi rywala i jeszcze Neckbreaker! Kendrick zaczyna pozować i podchodzi do Petey'a. Zaczyna coś do niego krzyczeć i częstuje go liściem! Williams wściekły odpowiada mu punchem w głowę! Kendrick aż się odwrócił, a za nim stał już Texano który wykonał Atomic Drop! Kendrick padł, a Texano odbił się od lin i wykonał jeszcze Leg Drop. Texano przypina. 1...2..Kick Out. Texano podosi rywala i zmiana. Znów zespołowa acja. Texano wykonał Body Slam, a Petey odbił się od lin i wykonał Elbow Drop. William podniósł jeszcze Kendrick i chciał mu wymierzyć jakąś akcję, ale do ringu wpadł Konnor i wymierzył mu Clothesline. Sędzia chciał zapanować nad Tag Team partnerem Kendricka, ale do ringu jeszcze wpadł Texano i zaczęł się wymiana ciosów. Konnor opierał się o liny. Texano odbił się od lin i wykonał Clotheslie na ring, ale jednak nie! Konnor wykonał mu Back Body Drop i to Texano leżał teraz za ringiem. Ale na Konnora od razu ruszył drugi z rywali zyli Petey. Wymierzył mu dwa punche w głowe, ale trzeci Konnor ominął i wykonał Full Nelson Slam, a następnie wyturlał się z ringu. Kendrick podniósł jeszcze rywala i wykonał The Kendrick [shiranoui]! 1...2...3.

Winners and new SAWF Tag Team Champions: Brian Kendrick & Konnor

Brian szczęśliwy wzniósł oba pasy mistrzowskie, ale spojrzał po chwili na Konnora i wręczył mu drugi. Konnor jednak zawiesił go sobie na ramieniu, a Kendrick wszedł na narożnik i cieszył się prawie jak dziecko. W tym czasie Texano razem z Petey'em opuścili ring.

***KOMENTATORZY***

William Regal: A więc jednak to Brian Kendrick oraz Konnor okazali się lepsi, no może jednak nie tak bardzo lepsi, ale na pewno sprytniejsi.

Vampiro: Spryt jest bardzo potrzebny w tym biznesie i tej dwójce na pewno go nie brakuje. Jednak czy takich mistrzów chcemy oglądać w Super Action Wrestling Federation? Póki co nie mamy chyba wyboru...

William Regal: Kto wie, może Andrew McConald myśli to samo i już niedługo rzuci jakieś poważne wyzwanie dwójce mistrzów. Jednak tak jak mówiłeś, póki co musimy ich znosić. Choć kto wie, może Konnor zacznie mieć dość Briana.

W biurze Andrewa rozbrzmiewa pukanie do drzwi i na komendę "proszę" do biura wchodzi Ricochet.

Andrew McConald: O witaj Ricochet, powiedziałbym przyszły mistrzu, ale jako prezes nie wypada mi nikogo faworyzować. Jednak mam do Ciebie tak jakby prośbę. Chyba widziałeś opener gali i dobrze wiesz w jaki sposób Brian oraz Konnor zostali mistrzami. Cóż to nie odłączna część tego sportu, zawsze będzie istnieć coś takiego jak brudne zagrywki. Ale nie chę by ktoś taki prezentował MOJĄ federację...

Ricochet: Zaczynasz we mnie wątpić panie prezesie? Nie mam zamiaru ułatwiać Mattowi niczego, nawet nie mam zamiaru pozostawić mu cienia szansy. Zamierzam pokazać mu, że jego nic nie znaczące słowa w ogóle mnie nie nabrały. Może jestem jego idolem może i nie, ale nie to jest teraz najważniejsze. Głównym celem jest to, aby on nie dostał tego mistrzostwa, a może raczej abym ja je dostał.

Andrew McConald: Liczę na Ciebie, ponieważ nie chcę, aby Matt Hardy reprezentował moją federację. Co ważniejsze, ja również chce mu coś udowodnić. Obiecuję, że jeśli dzisiaj przegra to tym razem długo nie zbliży się nawet do mistrzowskiego tytułu. Wyraźnie powiedziałem, że ne dostanie tej walki, ale on dalej ubiegał się oto złoto, więc dostał szanse. Ale nie będę dawał więcej takich furtek nikomu więcej, bo wyjdę na grzecznego prezesika.

RIcochet: Grzeczny prezesik czy nie, póki co wszystko się trzyma. I nie obwiniaj się oto, że Matt dostał tą szansę przez swoje marne prośby. Ja chciałem z nim walczyć. Na pierwszym Action Night po prostu mnie upokorzył, a dzisiaj nastał czas abym to ja upokorzył jego.

Andrew podaje rękę zawodnikowi, po czym Ricochet opuszcza biuro.

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas na parking, gdzie przyjeżdża wóż z którego wysiada Aksana. Na parkingu czekała już na nią Velvet, która nie wyglądała na zbytnio zadowoloną.

Velvet Sky: Co Ty wyprawiasz, gala zaczęła się już jakiś czas temu. Chyba musimy się przygotowywać do naszej walki, nie sądzisz? Przecież tak Ci zależy na zwycięstwie.

Aksana: Po co się denerwujesz? Spokojnie, mamy jeszcze dużo czasy, poza tym musiałam jeszcze załatwić ważną sprawę, która może okazać się naszym asem w rękawie.

Velvet Sky: O czym Ty gadasz? COraz bardziej widzę, że mieszanie się z Tobą w to bagno to zły pomysł.

Aksana: Po co się przejmujesz? Wygramy dzisiaj i staniemy się pretendentkami do Ladies Championship. Wtedy dywizja pań dostanie starcie wielich gwiazd, Aksana kontra Velvet Sky. To na pewno da naszej dywizji wielkiego kopa, więc wszystko idzie zgodnie z planem.

Velvet Sky: Planem? Mamy w ogóle jakiś plan? Wiesz, co? Dobra, ja idę się przygotowywać, jeśli Ty nie chcesz, to rób sobie co chcesz.

Velvet poddenerwowana odchodzi, a Aksana wyjmuje z kieszeni telefon i jeszcze gdzieś dzwoni.

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/38/dinero_02.png

Na arenie przygasa światło, a na rampie pojawia się D'Angelo Dinero. W ręce trzyma Pismo Święte. Zmierza powoli do ringu, po czym bierze do ręki mikrofon.

D'Angelo Dinero: Każdy z Nas rodzi się po coś. Nit nie jest na tym świecie bez powodu, ale nie wszyscy o tym wiedzą. Nie każdy zdaje sobie sprawę, że został stworzony przez Boga, który miłuje każdego nad życie. Nie każdy jest w stanie to zrozumieć. Właśnie po to Bóg dał Nam to księgę życia. Tutaj mamy wszystko, czarno na białym. Ale pomimo tego, ludzie dalej snują swoje podejrzenia, że to wszystko bzdury, że Nasz Ojciec to tak naprawdę jedna wielka bajeczka. <śmieje się> Owszem, Bóg dał wszystkim wolną wolę, ale Wy to wykorzystujecie aż nad to. W przeszłości jednak Najwspanialszy spotykał się już z takimi ludźmi. Co się stało z tymi, którzy budowali Wieżę Babel? Co z ludźmi, którzy zginęli podczas wielkiego Potopu, który zatopił wszystko prócz jednej Arki? Co z marnymi Egipcjaninami, którzy nie umieli uszanować wierzących w Boga, co stało się z ich dziećmi? Co się stało z tymi wszystkimi bezdusznikami, którzy nie wiedzieli Kim tak naprawdę jest Bóg? No co się stało z nimi? Wszystkich dotknęła ręka boska. Bóg jednak stał się bardziej miłosierny, teraz bardziej przymyka oko na tych, którzy Go lekceważą. Tak było do czasu, ponieważ Pan zesłał na ziemię mnie. Teraz to rozumiem, wiem po co jestem na świecie. Bóg zesłał mnie na ziemię jako karę dla wszystkich, którzy nie zamierzają w Niego uwierzyć, którzy lekceważą Go i Jego słowo. Jednym z takich ludzi jest Bo Dallas. Niech to co stanie się z nim będzie przyładem dla każdego z Was. Niech ręka boska zacznie działać!

***WALKA***

W ringu jest więc już D'Angelo Dinero, ale po chwili na arenie robi się jaśniej, ponieważ pojawia się titantron Bo Dallasa i wybrzmiewa jego theme song. Bo jak zawsze s swoim stylu wchodzi do ringu. Staje twarzą w twarz ze swoim rywalem, po czym krzyczy mu prostu w twarz "Bolieve", ale nie kończy się to dobrze, bo Dinero od razu wykonał mu Gut Kick...

http://1.bp.blogspot.com/-QmJlel6yeu4/VXX1709WuRI/AAAAAAAAAS0/F8xX_uhg2CY/s1600/Dinero%2Bvs%2BDallas.jpg

...sędzia od razu nakazał zabić w gong, a Dinero kontynuował swój atak. Zasypał rywala gradem ciosów, jednak Bo po chwili zablokował jeden z ciosów i to on ruszył z serią punchów. Dinero musiał podejść do narożnika, ale i tam nie miał spokoju, ponieważ Dallas kontynuował swój atak. Następnie Dallas wykonał Irwish Whip w przeciwległy narożnik i chciał wykonać Corner Clothesline, ale Dinero wystawił nogę przed siebie i Dallas się na nią nadział. Bo się zachwiał, a Dinero wykonał Lou Thez Press i znów zasypał serią punchów rywala. Sędzia odsunął Dinero, ale on zaczął na niego krzyczeć. Bo się podniósł, ale Dinero od razu do niego podszedł i wykonał Irwish Whip, a następnie Forearm Smash. Dinero podniósł jeszcze swojego oponenta i wykonał Snap Suplex. Dallas wyturlał się z ringu, ale D'Angelo ruszył za nim. Najpierw wykonał mu Irwish Whip w stalowy narożnik, a następnie cisnął jeszcze w barierkę. Bo powoli zaczął się podnosić, ale Dinero jeszcze zasypał go serię kicków. Bo znów upadł, a Dinero wturlał się do ringu i od razu z niego wyszedł, więc sędzia zaczął liczyć od nowa. Dinero podniósł swojego oponenta. Uderzył jego głową w stolik komentatorski dołożył Gut Kick i Facebuster. Dinero stanął na stoliku komentatorskim i rozłożył ręce w geście modlitwy. Gdy zauważył, że Dallas się podnosi, to poczęstował go jeszcze Double Axe Handlem, ale jednak nie! Bo się odsunął i wykonał rywalowi Spear! Sędzia doliczał już do pięciu, a Bo wturlał rywala do ringu i sam do niego wszedł. Dallas pokazał Dinero, aby się podniósł, a ten przy pomocy lin w narożniku wstał na nogi. Zawodnicy zaczęli do siebie powoli podchodzić, ale Dinero chciał sprytnie wykonać Superkick, ale Dallas najwyraźniej to przewidział, ponieważ nachylił się i wykonał od razu Takedown i zasypał rywala serią puchów! Sędzia dosunął Dallasa, a ten się tylko uśmiechnął. D'Angelo poprawił włosy i znów wstał na nogi. Bo uniósł ręce i krzyknął "Bolieve", co najwyraźniej zdenerwowało Dinero. Ruszył na rywala, ale ten nachylił się. D'Angelo odbił się od lin i otrzymał jeszcze Hip Toss! Dallas się nakręcił, a Dinero szybko się podniósł. Można powiedzieć, że był to błąd ponieważ od razu otrzymał Gut Kick i DDT, ale jednak nie. Dinero się jakoś wydostał i sam wykonał German Suplex! Dinero podniósł jeszcze oponenta i dołożył STO. Zaczął krzyczeć do Dallasa, że ma leżeć, po czym wszedł na narożnik i wykonał Elbow Drop...jednak Dallas się odsunął. Dinero ucierpiał, a Dallas podniósł go i potraktował Belly-to-belly Overhead Supexem! 1...2...Kick Out. Dallas chwycił się za głowę, ale uśmiechnął się jeszcze pod nosem. Bo Dallas stanął w narożniku i szykował się do kolejnego Speara. Dinero jednak przeskoczył nad rywalem i ten wylądował w narożniku. Mocno uderzył głową w corner i aż się położył. Dinero wykorzystał ten fakt. Wziął rozbieg i wykonał Outer Limitz Elbow! Dinero złożył ręcę i jeszcze dołożył zwykły Elbow Drop. D'Angelo stanął w narożniku i szykował się pod D'Angelo Dinero Express. Dallas zaczął podnosić się w narożniku, ale w porę zrobił uni przed atakiem Dinero i ten wpadł w narożnik. Dallas wykorzystał ten fakt i wykonał Roll-Up! 1....2..Kick Out. Dinero szybko się podniósł, ale nadział się na Shoulder Block. Znów szybko wstał, ale eszcze jeden Shoulder Block. Wstał próbował wykonać Clothesline, ale Dallas zrobił unik. Prawy, lewy w głowę i następnie jeszcze Headbutt. Dinero się zachwiał, a Dallas jeszcze dołożył Running Discus Elbow! Dinero padł na matę, a Dallas przeszedł do przypięcia rywala. 1.....2....Kick Out! Po takiej serii chyba większość myślała, że będzie to już koniec, ale najwyraźniej nie. Dallas podnósł rywala, przeszedł z nim do narożniku i szykował się pod Bo-Doga i wyszło mu! 1...2....Kick Out! Dallas chwycił się za głowę. Wykonał swojego finishera, a o dziwo Czarny Papież odskoczył! Dalas chciał wykonać jeszcze DDT, ale Dinero wykręcił się z tego, zapiął Wrist Lock i dołożył Knee Armbreaker. Dallas wstał przy pomocy lin, ale otrzymał jeszcze Inverted DDT. Dinero wstał w narożniku i zsunął knee pad co sygnalizowało, że chce wykończyć rywala i tak też się dzieje! DDE! Finisher wykonany. D'Angelo pada na kolana przed leżącym rywalem i go przypina. 1...2....3.

Winner: D'Angelo Dinero

Ale to nie wyglądało na koniec. D'Angelo wyszedł z ringu i wziąłz pod niego krzesełko! Wszedł z powrotem do kwadratowego pierścienia i zaatakował Bo Dallasa nim! Zaczął nim atakować rywala prawie jak zahipnotyzowany! Następnie włożył jeszcze rękę Bo w to krzesełko i zaczął osłabiać jego rękę. Sędzia próbował go odsunąć, ale nie dawał rady. Dinero założył jeszcze to krzesełko na głowę szyję rywala i wykonał mu Neckbreaker! Krzyknął jeszcze do Dallasa, że teraz może wreszcie zacznie wierzyć w to co powinien i opuścił ring, a Bo Dallasem zajeła się służba zdrowia.

***KOMENTATORZY***

William Regal: Aksana jest chyba zbyt pewna siebie. Czy to jej nie zgubi?

Vampiro: Nigdy nic nie wiadomo. Taka pewność siebie może być bardzo dużym atutem, co chyba zostało potwierdzone w dwóch poprzednich walkach, gdzie pewni siebie zawodnicy jednak okazywali się lepsi od swoich rywali. Jak już o walkach mowa, to Dinero z Dallasem wykręcili naprawdę emocjonującą walkę.

William Regal: Rzeczywiście, nielada emocje towarzyszyły Nam w tej walce i niewiel, naprawdę niewiele zabrakło, aby to Bo Dallas wyszedł zwycięsko z tego pojedynku.

Vampiro: Jednak to jest wrestling, gdzie niewiele oznacza tak aprawdę bardzo wiele. Dinero wygrał, ale to co zrobił po walce było już drobną przesadą.

William Regal: Zobaczyliśmy do czego jest zdolny, ale czy takie ataki przystają na kogoś kto wierzy w Boga? Szczerze w to wątpię...

***WYWIAD***

Znów przenosimy się do stanowiska Renee Young, tym razem obok naszej reporterki stoi Low Ki.

Renee Young: Witam znów, tym razem jest obok mnie inny zawodnik, a jest to Low Ki!

Low Ki: Witaj Renee.

Renee Young: Dość niespodziewanie zostałeś dodany do walki o pas Ultra, spodziewałeś się tego? Przecież na początku nawet nie byłeś brany pod uwagę jeśli chodzi o te starcie.

Low Ki: Może i nie brano mnie pod uwagę, ale ja tydzień w tydzień dawałem z siebie wszystko. Nie można więc powiedzieć, że znalazłem się w tej walce niespodziewanie. Jak nikt zasługuje na to starcie. Jason Jordan stoczył jedną walkę z Yoshim, więc rywalem z niezbyt wysokiej półki. Eric Young swoją jedyną walkę w federacji przegrał. Manik go pokonał, ale tydzień temu został pokonany przez Texano.

Renee Young: Ale z tego co pamiętam, na pierwszym wydaniu Action Night, Ethan Carter pokonał Ciebie.

Low Ki: Wygrał przez Roll-up co tak naprawdę nie powinno mieć miejsca. Takie zakończenie walki nie powinno być brane pod uwagę, ponieważ żaden profesjonalny wrestler nie chce wygrywać w taki sposób. Najwyraźniej Ethan jest inny. Jednak nie oto tutaj chodzi. Chodzi oto, że zasłużyłem na to miejsce i już dzisiaj udowodnię, że ten pas należy mi się ta samo jakby miał należeć się komuś innemu.

Renee Young: A jak wygląda Twoa sytuacja z Manikiem? Nie wyglądało na to, że się dogadujecie, ale jednak okazałeś mu szacunek po jego walce z Texano.

Low Ki: Jak wygląda Nasza relacja? Nie rozumiem tego pytania, jesteśmy rywalami. Dzisiaj staniemy w ringu, nie jako przyjaciele, nie jako tag team partenrzy. Nic w tym rodzaju. Dzisiaj będziemy rywalami i nic poza tym się nie liczy. Najważniejsze teraz jest zdobycie pasa mistrzowskiego, tak naprawdę nic innego się teraz nie liczy.

***PROMO***

http://4.bp.blogspot.com/-tlyKjrtcWCU/VXX1_A54UkI/AAAAAAAAAS8/8MVBNgLiI20/s1600/Matt%2Bvs%2BRicochet.jpg

Już dzisiaj w walce wieczoru wyłonimy pierwszego w historii SAWF World Championa. Główne złoto w każdej federacji jest bardzo ważne, ponieważ to główny mistrz jest twarzą federacji. Kto nią zostanie? Może Ricochet? Zwinny, zawzięty zawodnik, który zadowala Nas wszystkich wysokimi lotami? A może Matt Hardy? Brat Jeffa, który zamierza wyjść z jego cienia i udowodnić, że jest lepszy od niego. Który z nich już dzisiaj wzniesie tytuł w górę? A który będzie leżał obolały?

***WALKA***

Do ringu zmierzają już Aksana oraz Velvet Sky, choć widać, że Velvet nie wygląda na zadowoloną. Między dziewczynami iskrzyło i najwyraźniej nie zostało to złagodzone. Tym czasem wybrzmiewa theme song Sexy Star i ta pojawia się na rampie. Pozuje przez chwile, ale jej theme song nagle się ucisza i wybrzmiewa muzyka Becky Lynch, który energicznie wchodzi na stage i macha włosami. Obie zawodniczki kierują się w stronę ringu i już zaraz możemy zaczynać.

http://3.bp.blogspot.com/-0hk9nCJGABo/VXX13-PGdpI/AAAAAAAAASs/nzFRrKg4DxM/s1600/Becky%2BLynch%2B%2526%2BSexy%2BStar%2Bvs%2BAksana%2B%2526%2BVelvet.jpg

Jednak za nim Sexy Star i Becky weszły do ringu, to wybiegły z niego Velvet oraz Aksana i zaatakowały swoje rywalki! Gong jeszcze nie rozbrzmiał, a za ringiem doszło do brawlu. Aksana atakowała wściekle Sexy Star, a Velvet Becky Lynch. Zawodniczka z Irlandii jednak skontrowała rywalke i wrzuciła ją do ringu. Następnie podeszła do Aksany i wymierzyła jej Gut Kick i razem z Sexy Star wrzuciły ją do ringu. Sędzia powtrzymał jeszcze zawodniczki przed rzuceniem się na siebie i kazał zostać po jednej z każdej drużyny. Zostały Becky oraz Velvet. Lynnch od razu rzuciła się na rywalkę. Lou Thez Press i seria ciosów w parterze, ale sędzia w porę ją odsunął, bo inaczej doszło by do dyskwalifikacji. Becky podniosła rywalkę, ale ta zaatakowała ją w korpus, odbiła się od lin i wykonała Clothesline. Velvet przeszła do przypięcia, jednak Becky prawie natychmiast odskoczyła. Velvet podniosła rywalkę i wykonała Scoop Slam. Następnie jeszcze Irwish Whip w narożnik i zmiana z Aksaną. Aksana od razu poczęstowała kilkoma kopnięciami Becky, tak, że ta przysiadła w narożniku. Lynch zaczęła się podnosić, ale Aksana dołożyła jeszcze Corner Clothesline. Becky znów przysiadła, a Aksana zrobiła zmianę. Velvet wchodzi do ringu i od razu częstuje przeciwniczkę Snap Suplexem, a następnie zapina jeszcze headlock w parterze. Becky podnosi się powoli, ale inkasuje jeszcze Gut Kick i DDT. Velvet przypina. 1...Kick Out. Becky próbowała podnieść się przy pomocy lin, ale Velvet kopnęła ją w głowę i Becky natychmiast upadła. Sexy Star rwała się w narożniku do zmiany, ale póki co było to niemożliwe, ponieważ Becky nie miała nawet okazji się podnieść. Velvet jednak poczekała, aż Becky wstanie, odbiła się od lin i Clothesline, ale jednak nie! Becky zrobiła unik i poczęstowałą rywalkę Big Bootem, ale również nie. Velvet zrobiła unik i sama wykonała Neckbreaker. Było blisko, ale Lynch znów leży. Velvet znów próbuje przypięcia, ale i tym razem nie daje to za dużo. Sky robi zmianę i Aksana wchodzi do ringu. Litwinka wykonuje Irwish Whip i dokłada Backbreaker. Znów podnosi Becky, jeszcze jeden Irwish Whip i tym razem Powerslam. Aksana zaczyna się śmiać, ale Lynch próbuje doczołgać się do swojego narożnika. Aksana jednak kopnęła ją w plecy i dołożyła Elbow Drop. Becky przeturlała się z powrotem na środek ringu, Aksana odbiła się od lin i dołożyła Splash, ale spudłowała! Obie zawodniczki leżą, ale Sexy Star zachęca fanów, aby dopingowali Becky. Ci zaczynają klaskać, a Lynch już jest prawie przy swoim narożniku. Ale również Aksana jest już blisko, jednak zmiana Becky! Sexy Star wpada do ringu i od razu ciągnie za nogę Aksane, aby ta nie mogła się zmienić. Jednak Litwinka kopię ją w głowę i Sexy Star puszcza. Aksana robi zmianę i do ringu wpada znów Velvet Sky. Zawodniczki zasypują się serią punchów, ale Sexy Star okazała się sprytniejsza, ponieważ nachyliła się przed jedną z akcji i wykonała Dropkick! Sexy Star podniosła rywalkę, ale ta uniknęła próby wykonania punchu, wykonała Irwish Whip, ale nadziała się pod Hurricanrane! Następnie jeszcze wykonuje Irwish Whip Velvet w narożnik. Sama bierze rozbieg, ale trafia w narożnik, ponieważ Velvet się odsunęła! Sky wnosi ją na drugą linę i szykuje się pod Superplex, ale niespodziewanie Sexy Star ją przechwyciła i wykonała Tornado DDT! Zamaskowana zawodniczka od razu przeszła do przypięcia. 1..2...Asana przerywa pin! Ale do ringu natychmiast weszła Becky Lynch. Wymieniła z Aksaną serię ciosów i obydwie wyeliminowały się z ringu. Sexy Star podniosła rywalkę i szykowałą się do Swinning Fisherman Suplexu, ale Velvetw porę się wydostałą i sama wykonała Gut Kick oraz In Yo' Face [Double underhook Sitout Facebuster]! Przypięcie. 1...2....Kick Out! Niesamowite! Sexy Star odskakuje po finisherze Velvet! Sky nie może w to uwierzyć. Znów podnosi rywalkę i chciała znów przejść do In Yo' Face, ale do ringu weszła Becky Lynch, która uporała się z Aksaną i powtrzymała Velvet! Sędzia nakazał jej pójść za liny, a tym czasem Aksana wróciła już na apron i wykonała zmianę z Velvet uderzając ją w plecy. Sky się zdziwiła, a Aksana wykonała Diva Drop [spinebuster]! Jednak do ringu znów weszła Becy Lynch, która wyniosa Aksane pod Vertical Suplex! Trzymała ją w powietrzu, ale do ringu weszła Velvet. Wykonała jej Gut Kick i Vecky puściła Aksana, a następnie jeszcze zainnkasowała In Yo' Face! Aksana niezbyt ogarniała co się dzieje, a wykorzystała to Sexy Star, która odwróciła rywalkę i wykonała jej Swinning Fisherman Suplex! Velvet za ringiem obijała jeszcze Becky i nie zauważyła, że Sexy Star przeszła do przypięcia. 1...2....3!

Winners: Becky Lynch & Sexy Star

Velvet weszła do ringu, ale Sexy Star już z niego weszła, pomogła wstać Becky i razem świętowały. To zapewne ostatni raz gdy razem się cieszą, ponieważ już za miesiąc na Summer Paradise zmierzą się ze sobą o SAWF Ladies Championship. Tym czasem Velvet macha z niezadowoleniem głową, po czym wzrusza ramionami i zostawia leżącą Aksanę w ringu.

[ Dodano: 2015-06-11, 19:53 ]

***KOMENTATORZY***

William Regal: A więc to Sexy Star oraz Becky Lynch zmierzą się oto, która jako pierwsza w historii zostanie mistrzynią. Co za niesamowita walka Tag Teamowa, chyba nikt się nie spodziewał takiego show od tych pań.

Vampiro: Rzeczywiście mało kto. Mimo porażki Velvet i Aksana chyba jednak dopięły swego, ponieważ po tej walce na pewno dywizja pań będzie miała więcej zwolennników.

William Regal: Mnie już mają, ponieważ jeśli cały czas mają wykręcać takie walki, to jak najbardziej jestem na tak!

***BACKSTAGE***

Jesteśmy w ciemnym pomieszczeniu, w którym oświetlone są sylwetki Christiana Yorka oraz Tylera Reksa.

Tyler Reks: Można powiedzieć, że się sprzedaliśmy, bo to prawda. Jednak mówić, że jesteśmy słabsi, bo to zrobiliśmy już nie można. Ponieważ to nie jest prawdą. Każdy człowiek jest warty jakieś pieniądze, każdy byłby w stanie zrobić coś takiego jak my za jakąś cenę. Ja oraz Christian po prostu skorzystaliśmy z okazji, która się nadarzyła. Człowiek, który Nas wynajął po prostu wiedział w kogo zainwestować. Spójrzcie tylko na Nas. Dwóch osiłków. Czy ktokolwiek może wyjść Nam na przeciw? Przy Nas każdy zawodnik to tylko malutka mrówka, która nie lizy się nic, a nic.

Christian York: Do tego trzeba mieć nosa. Człowiek, który Nas wynajął niedość, że zrobił to w tajemnicy, przez co pozostał anonimowy, to jeszcze wybrał najlepszych z najlepszych. Człowiek ten będzie miał przy sobie dwóch zawodników, którzy sieją postrach. Może osobno przegrywaliśmy swoje walki, ale gdy wchodziliśmy do ringów, to nasi rywale odczuwali lęk. Razem jesteśmy dwa razy lepsi, można więc stwierdzić, że nic, ani nikt nie jest w stanie Nam teraz przeszkodzić>

Tyler Reks: Chcecie spytać dlaczego atakujemy Magnusa? To przecież jasne... ....no tak. Konkretnie Wam tego nie powiemy, ale powiedzieć możemy jedno. Jesteście głupi. To wszystko widać gołym okiem, wystarczy tylko wyostrzyć wzrok. <śmieje się> Ale czego my od Was oczekujemy? Siedzicie tam tylko i patrzycie jak kolesie w gaciach się naparzają. To Wam się podoba? Więc to co zamierzamy zrobić wraz z człowiekiem, który Nas wynajął sprawi, że będziecie bardzo szczęśliwi, damy Wam to czego tak bardzo pragniecie.

Obraz z kamery urywa się...

***WYWIAD***

Renee Young: Witam znów, tym razem obok mnie jest Ethan Carter.

Ethan Carter III: Możesz już odejść? Nawet nie chcę słuchać o tym, że ludzie osądzają mnie oto, że wynająłem tych dwóch osiłków. Mam to gdzieś. Ta sprawa w ogóle mnie nie dotyczy i co najważniejsze, w ogóle mnie nie obchodzi. Skupiam się tylko na tym, aby po raz kolejny upokorzyć Magnusa na Wyspach, tylo to jest teraz ważne. Andrew McConald wreszcie zobaczy, że to ja powinienem dzisiaj wlczyć o pas mistrzowski, a nie jakiś Ricochet czy Matt Hardy. To śmieszne, że mnie, Ethana Cartera nie ma w dzisiejszym Main Evencie. A to wszystko przez Magnusa...On i szefuncio ubzdurali sobie, że potrzebuję jakiś dwóch typków, aby się z nim rozprawić, jednak dzisiaj pokażę, że aby pokonać Magnusa, wystarczę jeden ja, Ethan Carter!

Renee Young: Jednak za każdym razem, gdy Tyler Reks oraz Christian York atakowali Magnusa, Ty byłeś w pobliżu i...

Ethan Carter: I co z tego? Wiem, że jesteś blondynką, więc wyjaśnię Ci to jeszcze raz powoi. To nie ja! Po prostu zkorzystałem z okazji. Skoro oni pobili Magnusa, czemu niemiałbym się cieszyć? Najwyraźniej ten głupi Anglik zadarł z kimś jeszcze. To tylko pokazuje jakim jest zawodnikiem. Umie sobie znajdywać tylko wrogów, a potem nie umie sobie z nimi poradzić. To śmieszne. A żeby było jeszcze zabawniej to rozwalę te jego śliczną twarzyczkę o stalową klatkę i wygram walkę! A wtedy McConald nie będzie miał wyboru, będzie musiał ogłosić mnie pretendentem do SAWF World Championship!

***WALKA***

W ringu są już Low Ki oraz Manik, a w drodze do kwadratowego pierścienia jest również Jason Jordan! Wszystko to wskazuje, że już zaraz poznmy pierwszego Ultra Championa. Jordan jest już w ringu, a na arenie rozbrzmiewa theme song Erica Younga, który szybko wchodzi do ringu i możemy już zaczynać.

http://2.bp.blogspot.com/-h8qq5dZFGeA/VXX2Fd00GsI/AAAAAAAAATE/v-E8KZBxQe0/s1600/Ultra%2Btitle%2Bmatch.jpg

Gong rozbrzmiał, a każdy z zawodników stał w innym narożniku. Zawodnicy patrzyli na siebie, ale żaden nie ruszał na nikogo. Po chwili spojrzenia Manika, Low Ki'ego oraz Erica Younga spotykają się i chyba doszli do jednego wniosku, bo po chwili we trzech rzucili się na Jordana! Jason w porę jednak wydostał się z ringu, ale Manik oraz Low Ki Back Body Dropem wyrzucili z ringu Erica Younga i spadł on na Jordana. Tym czasem w ringu Low Ki i Manik stanęli na przeciwko siebie. Zaczęli rozmawiać i podali sobie ręce. Fani nagrodzili to brawami i doszło do klinczu. Lepiej z niego wyszedł Manik, jednak Low Ki od razu wykonał mi Irwish Whip, ale to Manik wykonał Shoulder Block i Low Ki Manik odbił się od lin, ale Low Ki położył się na brzuchu i Manik nad nim przeskoczył i Manik odbija się od przeciwległych lin, ale podcina go Eric Young. Wyciąga zamaskowanego zawodnika z ringu i sam do niego wchodzi. Low Ki odwraca się, ale unika próby Clotheslinu i wyskakuje Suicide Divem na Manika! Eric Young nie wiedział co począć, ale z drugiej strony do ringu wszedł Jason Jordan i powalił go Double Axe Hanldem. Jordan niedo przypięcia. 1..Kick Out. Niewiele to dało, ale Jordan zaczął kopać rywala w parterze, wyniósł go i jeszcze Suplex. Jordan znów desperacko próbuje przypiąć. 1..Kick Out. Ale i tym razem nie było nawet blisko. Tym czasem za ringiem Low Ki doszedł już do siebie i wkroczył do ringu. Jordan od razu poczęstował go Knee Liftem, jeszcze jednym i kolejnym. Low Ki oparł się o drugą linę, a Jason Jordan kolanem jeszcze go wdusił w nią. Gy się jednak odwrócił Eric Young był już na nogach i potraktował go Enzugiri! Jordan oparł się o narożni, a Young wziął rozbieg i wykonał Stinger Splash! Do ringu wturlał się już Manik i cała czwórka ponownie była w ringu. Young od razu do niego podszedł i wyniósł pod Suplex, ale Manik potraktował go kolanem w głowę i Eric puścił uchwyt, a Manik wykonał Superkick. Eric odsunął się, ale Manik nie miał szansy kontynuować ataku, ponieważ Low Ki wykonał mu Sprinboard Buldoga! Low Ki natychmiast przeszedł do pinu. 1..ale przerywa Jason Jordan. Podniósł on Low Ki'ego i rzucił w narożnik. Tam zasypał go serią Elbowów, ale przerwał mu Eric Young, który z kolei zasypał ordana serią punchów w głowę.Low Ki miał chwilę by odpocząć, tak samo Manik. W tym czasie Eric dołożył Jasonowi jeszcze Backbreaker, Belly to belly Suplex i na koniec Moonsault. Jednak Manik i Low Ki stali już na nogach. Spojrzeli na siebie i ruszyli na Erica. Wykonali podwójny Irwish Whip i Double Dropkick. Obydwoje zrobili wymyk i Low Ki dołożył Double Foot Stomp, a Manik Moosault. Manik wyniósł jeszcze Erica Younga i wykonał Fireman's Carry Slam, Eric przysiadł a Low Ki dołożył niski Superkick. Fani zaczęli cheerować działających razem Manika i Low Ki'ego, ale Ci po chwili stanęli twarzą w twarz. Zaczęli znów coś do siebie mówić, ale za nim doszło do klinczu zaatakował ich Jason Jordan! I jednemu i drugiemy wykonał Double Axe Handle. Manikowi dołożył Suplex, a Low Ki'emu Necbreaker. Następnie podniósł jeszcze Erica Younga i wykonał efektowny Sit out Powerbomb! Jason przypina. 1..2..Kick Out. Jordan odbija się od lin i dokłada Leg Drop. Następnie podnosi Manika i mu również wykonuje Sit out Powerbomb! Go również próbuje przypiąć. 1..2..Kick Out. Jordan i jemu dokłada Leg Drop, ale nagle Low Ki wykonuje School Boy'a! .1....2..Kick Out. Jordan szybko się podniósł, ale Low uniknął jego próby Clotheslinu i sam wykonał Pele Kick! Jordan się zachwiał i otrzymał jeszcze Shoot Kicka. Jason padł na kolana i otrzymał Shinning Wizards! Low Ki wdrapał się na narożnik i dołożył leżącemu Jasonowi Phoenix Splash! Co za akcja! Low Ki jednak nie zdąrzył przypiąć, ponieważ Eric Young wyrzucił go z ringu, wyniósł Jordana i wykonał Powerslam z przejściem do przypięcia. 1...2...Manik przerywa. Young szybko się podnosi, ale inkasuje Enzugiri, a następnie Clothesline za ring. Manik podnosi Jordana i próbował wykonać mu Russian Legsweep, ale Jordan wydostał się i sam wykonał DDT. 1...2...Kick Out. Do ringu próbował wejść Low Ki, ale Eric chwycił go za nogę, odwrócił i posłał w metalowe schodki. Jordan w tym czasie podniósł Mania i wykonał mu Sit out Spinebuster! Może być po wszystkim. 1...2...Eric Young przerywa! Chwycił Jordana za nogę i wyciągnął go z ringu. Tam zaczęła się wymiana cios za cios. Prawy za prawy. Young uniknął jednak jednego z ciosów i wykonał German Suplex. Low Ki chwile wcześniej wstał już i wszedł na apron i gdy Young wykonał Germana, to on dołożył Ericowi Diving Hurricanrane! Manik stał już w ringu i nie bardzo orientował się co może zrobić. Wyszedł więc za ring. Znów stanął twarzą w twarz z Low Ki, jednak tym razem od razu doszło do akcji. Tym razem to oni wymieniali się ciosami, ale Manik sprytnie wykonał Back Kick i Enzugiri. Low Ki oparł się o barierkę, a Manik wziął rozbieg i wykonał Running Dropkick,a Low Ki wylądował wśród fanów! Mani wszedł jeszcze na barierkę i gdy Low Ki się podniósł wykonał mu jeszcze Tornado DDT! Fani odsunęli się od nich, ale widać, że byli szczęśliwy, że akcja przeniosła się aż na trybuny. W tym czasie Jordan wrzucił dor ignu Erica Younga i desperacko próbował przypiąć, ale Eric po takim czasie odpoczynku prawie natychmiast odskoczył. Obydwoje stanęli na nogi. Jordan uniknął jednak ciosu od Erica i wykonał Ura-nage. Następnie podniósł jeszcze oponenta i wykonał mocny Irwish Whip w narożnik. Young aż odbił się od cornera, a Jason dołożył Back Body Drop. Tym czasem na trybunach i Low ki i Manik stali już na nogach i znów wymieniali się ciosami. Manik jednak wykonał Reverse STO i Low Ki padł przy schodkach. Manik rozejrzał się i zobaczył nad nimi balkon. Wszedł na niego po schodkach i czy to możliwe?! Tak! On wykonał Frog Splash na leżącym Low Kim z balkonu! Boże! Obydwoje leżeli wykończeni, a tym czasem w ringu Jordan podniósł Erica, wykonał Irwish Whip i wykonał Sit out Spinebuster! Możemy właśnie poznać nowego mistrza! 1....2....Kick Out! Sędzia już prawie dotykał maty, ale nie! Jason chwycił się za głowę i spróbował drugi raz. 1..2....Kick Out! I tym razem było blisko. Poddenerwowany Jason wyszedł za ring i zaczął odgarniać stolik komentatorski. William oraz Vampiro odsunęli się kawałek. Jason już oczyścił stolik, ale trochę mu to zajęło, ponieważ w tym czasie Eric zdążył wstać i wykonał mu Suicide Dive! Obydwoje leżą za ringiem, a tym czasem w trybunach ciągle leżą Manik oraz Low Ki. Zamaskowany zawodnik powoli się podnosi przy pomocy schodków, ale i Low Ki już powoli się otrząsnął. Obydwoje zaczęli iść w kierunku ringu, jednak szło im to powoli. Tym czasem Eric Young wrzucił na stolik komentatorski Jasona Jordana i szykował się pod Spike Piledriver! Czy to możliwe?! Jednak nie. Jason wydostał przeciążył rywala i wykonał Back Body Drop. Stół się jednak nie złamał. Jason zszedł z niego. Manik i Low Ki byli już przy barierkach i co to? Manik wskoczył na barierkę i wykonał Jasonowi Springboard Back Elbow! Jason padł przy stoliku, a Low Ki również, jakby chciał pokazać, że nie jest gorszy wszedł na barierkę i wykonał z niej Phoenix Splash! Co za akcja, po raz kolejny. Tym czasem Eric Young sturlał się już ze stolika komentatorskiego i wszedł do ringu. Przysiadł sobie w narożniku, ale do ringu weszli i Manik i Low Ki. Zawodnicy stanęli obok siebie i wymienili spojrzenia. Eric rzucił się na Manika, ale po chwili odsunął go Low Ki wykonując Enzugiri. Eric padł na kolana, a Manik dołożył Front Dropkick. Low Ki i Manik znów się zetknęli ze sobą. Weszli w klincz, ale obydwoje cały czas się siłowali. Tym czasem do ringu wszedł Jordan i próbował niespodziewanie przypiąć Erica! 1..2....Kick Out! Manik w końcu chwycił Low Ki'ego w boczny headlock i Headlock Takedownem go powalił, ale nadział się na Big Bott jeszcze od Jordana. Manik wyturlał się z ringu, a Jordan wyniósł Low Ki'ego i wykonał Sit out Spinebuster! 1..2....Eric przerywa. odwraca on Jordana w swoim kierunku, Gut Kick i Spiker PIledriver! Eric przypina. 1....2.......3!

Winner and new SAWF Ultra Champion: Eric Young

Eric wykończony, ale szczęśliwy wzniósł pas w górę, a Jason nie mogąc się z tym pogodzić wyturlał się z ringu i udał się na Backstage. Jednak co to? Nagle na titantronie pojawia się jakiś obraz. Na jakimś stoliku leżą pogniecione kartki, kamera robi zbliżenie i są to karteczki, na których Eric zapisywał sobie informacje o zawodnikach podczas krótkich rozmów. Jakaś ręka zrzuciła wszystie karteczki do śmietnika, który stał obok, a następnie markerem na stoliku napisała "TO JA". Następnie jakiś głos przemówił.

???: Próbowałeś spotkać godnego siebie rywala? Potrzebowałeś do tego wywiadów, jednak gdybyś zobaczył mnie, od razu byś wiedział, że tutaj nie ma innego rywala niż ja. Zacznij się bać....

Głos umilkł, a obraz z kamery urwał się.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: This is awesome! Co za walka, no po prostu coś wielkiego! Zawodnicy dali z siebie wszystko i najlepiej z tego wszystkiego wyszedł Eric Young!

William Regal: Rzeczywiście, wręcz wspaniała walka. Czterech świetnych zawodników i kto by się spodziewał, że wylądują wśród publiczności, czy prawie złamią stół komentatorski. Wrestling w najczystszej postaci!

Vampiro: Ale ktoś chyba już czai się na pas mistrzowski Erica Younga. Dziwne promo po walce, które od razu nasuwa nam na usta pytanie. Kto to był?

William Regal: Tego na pewno dowiemy się w przeciągu kilku następnych tygodni, tym czasem przenosimy się na zaplecze, gdzie są nasze kamery.

***BACKSTAGE***

Jesteśmy na siłowni, na której Magnus podnosi ciężary. Po chwili podchodzi do niego Matt Hardy.

Matt Hrdy No proszę, kogo my tu mamy. Co Magnus, czyżbyś musiał sobie wyrobić jeszcze lepszą rzeźbę?

Magnus: Czego chcesz Hardy? Nie mam czasu...

Matt Hardy: Tak tylko przechodziłem obok i pomyślałem, że odwiedzę mojego kumpla Magnusa. No co? Przecież znamy się nie od dziś. Ale w sumie nie tylko o tym chciałem mówić. Przyszedłem do Ciebie z jednym konkretnym pytaniem. Tyi Ethan staraliście się o to, aby stanąć na Wrong Way do walki o główny pas mistrzowski, a tym czasem to ja będę walczył w walce wieczoru...

Magnus: Stąpasz po cienkim lodzie Hardy...

Matt Hardy: Chciałem spytać się jak to jest, być takim wielkim przegranym? <śmieje się> Tak chcieliście walki o pas, a ja po prostu ją dostałem. I kto jest teraz gorszy, hm? Ale spokojnie, gdy już zostanę mistrzem na pewno dam Ci szansę na MÓJ tytuł.

Magnus: Najpierw zdobądź ten pas, a potem pogadamy. Ja mam zaraz swoją walkę, więc pozwól, że już pójdę. A i jeszcze jedno, Tobie siłownia też by dobrze zrobiła .

Przenosimy się do biura Andrewa McConalda, w którym rozmawia on z jakimś pracownikiem.

Andrew McConald: Jak to do jasnej cholery nie możecie się dowiedzieć z kim rozmawiali York i Reks w tym pokoju?!

Pracownik: Przykro mi szefie, ale nie możemy dokładnie przeanalizować tego głosu. Powodem może być to, że postać, która wtedy to mówiła zmieniła w jakiś sposób swój głos.

Andrew McConald: Zaraz z tego wyjdzie jakiś pierdolony kryminał. Słuchaj, mam gdzieś jak to zrobicie, ale musicie zrobić wszystko, abym już za tydzień wiedział kto ich wynajął. Muszę mieć niezbite dowody na to, aby zwolnić Cartera...

Pracownik: O ile to on...

Andrew McConald: Jasne, że on! Nie widzisz jak się wykręca?! Gdy już się dowiem, że to on to zrobił, z przyjemnością stanę przed nim i ogłoszę, że jest zwolniony, och co to będzie za radość.

Pracownik wychodzi z biura, a Andrew nie wygląda na zbytnio zadowolonego.

***WALKA***

Na ring już zaczęła opadać klatka, a na arenie rozbrzmiał theme song Magnusa! Anglik przy dużym cheerze idzie do ringu, choć widać, że jest bardzo skupiony. Wchodzi przez drzwiczki i czeka na swojego rywala. I jest. Ethan Carter pojawił się na rampie i powolnym krokiem kieruje się do ringu. Przy kwadratowym pierścieniu uderza jeszcze w klatkę, jakby sprawdzając jak bardzo jest mocna i wchodzi do ringu. Sędzia zaklucza za nim drzwiczki.

http://4.bp.blogspot.com/-EeRZQ1o41u0/VXX2N9gNb1I/AAAAAAAAATU/WCtB9aGHZwY/s1600/Magnus%2Bvs%2BEC3.jpg

Rozbrzmiał gong i zawodnicy rozpoczęli. A raczej zawodnik, ponieważ to Magnus rzucił się na rywala. Zaczął przyduszać go do klatki, jednak Ethan wykonał mu Eye Rake i Magnus puścił uchwyt. Ethan od razu odbił się od lin i wykonał Running Crossbody. Od razu przeszedł do przypięcia, ale tak szybko jak próbował, tak też szybko Magnus odsoczył. Obydwoje zawodnicy wstali i weszli w klincz. Długo się siłowali, ale wreszcie Ethan przepchnął Magnusa do narożnika. Wykonał mu Gut Kick i szybko Corner Clothesline. Następnie jeszcze pchnął go w metalową klatkę. Magnus odbił się od niej, a Carter próbował dołożyć Suplex, ale Magnus przyblokował go nogą i sam wykonał Suplex. Magnus podniósł oponenta i dołożył mu European Uppercut, Ethan zachwiał się na nogach, a Magnus dołożył Clothesline. Anglik zaczął nawoływać fanówdo tego, aby go dopingowali i Ci zaczęli skandować "Magnus!". Anglik zadowolony podszedł do Cartera, a ten poczęstował go Low Blowem! Magnus padł na matę, a Ethan od razu przeszedł do przypięcia. 1...2...Kick Out. Było blisko, jednak póki co Ethan gra bardzo brudno. Podniósł on swoego oponenta i tym razem to on wykonał European Uppercut i dołożył Clothesline. Chciał by tym razem fani skandowali jego imię, ale oni tylko go wybuczeli. Niezbyt zadowolony Ethan podniósł oponenta i cisnął nim w narożnik. Następnie wziął rozbieg i chciał wykonać Stinger Splash, ale Magnus zrobił unik i Carter trafił w pusty narożnik. Magnus dołożył Neckbreaker, ale jednak nie. Carter w porę się wydostał, wykonał Gut Kick i dołożył Powerbomb! Ethan jeszcze chwycił Magnusa za nogi i wykonał mu katapultę, tak że Magnus trafił prosto w klatkę! Musiało to go zaboleć, ale nie miał czasu odpocząć, ponieważ Carter od razu dołożył mu Northern Lights Suplex z przejściem do pinu. 1..2....Kick Out. Carter machnął rękoma i próbował wdrapać się na klatkę, ale zbyt długo mu to szło, ponieważ Magnus wstał i chwycił go na nogę. Ethan próbował kopnąć go w głowę, ale mu nie wyszło. Angli szarpnął Ethana w dół i wykonał mu Clotheslie w locie! Fani nagrodzili to brawami, a teraz sam Magnus próbował wejść na szczyt klatki. Gdy był w połowie, to tym razem Carter chwycił go za nogę i szarpnął w dół. Magnus szczęśliwie spał na nogi i się nie wywalił, ale Ethan od razu wykonał mu Takedown i zasypał serią punchów w głowę. Następnie jeszcze zapiął headlock. Magnus zaczął przy dopingu fanów się podnosić, ale Ethan poczęstował go jeszcze ciosem w głowę. Następnie jeszcze Irwish Whip i Flapjack prosto na klatkę! Magnus padł i chwycił się za głowę, to go na pewno musiała mocno zaboleć, a co robi Carter? Podszedł do narożnika i zaczął odwiązywać gąbkę. Rzucił nią nad klatkę i czekał, aż Magnus się podniesie. Próbował wykonać mu Irwish Whip w ten narożnik, ale Magnus mocno stanął na nogach i nie dał się pchnął, a sam wykonał Irwish Whip w przeciwległy narożnik Carterowi. Następnie próbował wykonać Corner Clothesline, ale Carter zrobił uni i sam wykonał Corner Forearm Smash i pchnął Magnusa jeszcze w ten odsłonięty narożnik. Anglik chwycił się za plecy, ponieważ mocno to odczuł, a Ethan chciał jeszcze dołożyć Spinebuster, ale Magnus poczęstował go łokciami w głowę i wykonał i wykonał Neckbreaker. Magnus wszedł jeszcze na narożnik i dołożył Diving Elbow Drop. Magnus przeszedł do przypięcia. 1...Kick Out. To jeszcze za mało na Cartera. Anglik podniósł go i poczęstował kolejnym European Uppercutem, ale Ethan odpowiedział prawym. Magnus mu odpowiedział prawym i tak doszło do wymiany ciosów. Magnus w pewnym momencie jednak przyśpieszył i zaczął zadawać coraz więcej ciosów. Następnie jeszcze Irwish Whip i tym razem to on wykonał Flapjack na klatkę! Ale co to? Carter chwycił się klatki i teraz jak najszyciej próbował się wdrapać. Magnus po chwili to zauważył i również zaczął wchodzić na klatkę. Zawodnicy gdzieś tak w 3/4 klatki byli już na tym samym poziomie i tutaj jeden błąd mógł zadecydować o wszystkim. Zaczęła się znów wymiana ciosów. Ethan już prawie puszczał, ale wyglądało to tak jakby zawodnicy byli po prostu przyklejeni do tej klatki. Magnus jednak poczęstował Cartera jeszcze jednym łokciem i Carter z impetem spadł na matę! Magnus miał drogę wolną. Wszedł na sam szczyt klatki i spojrzał na fanów, którzy zaczęli skandować "Fly Magnus Fly!". Anglik wzruszył ramionami i wykonał Diving Elbow Drop z samego szczytu konstrukcji! "This is awesome" zaczęło lecieć z trybun, a zawodnicy leżeli czując w kościach tą poprzednią akcję. Magnus jednak zaczął się podnosić i znów wchodzić na klatkę, tym razem nic nie wskazywało na to, że Carter mu przerwie, choć Carter zaczął powoli się podnosić. Magnus był już jednak na szczycie, gdy wybrzmiał theme song Christiana Yorka i ten wraz z Tylerem Reksem weszli na arenie. Magnus widząc ich próbował szybko zejść, ale zawodnicy podbiegli z tej strony z której schodził. Carter powoli zauważał co się dzieje i z drugiej strony również zaczął się wdrapywać. Magnus zaczął powoli schodzić. York i Reks patrzyli, a Magnus chyba myślał co zrobić. Zaczął sięgać prawą nogą Christiana Yorka i próbował kopnąć go w głowę, ale ten się odsunął i uśmiechnął pod nosem. Magnus zrozumiał, że nie ma innego wyjścia i wykonał Crossbody! Ale York go przechwycił! Magnus więc jeszcze nie wygrał tej walki! Tym czasem Carter ślamazarnie zaczął wspinać się na klatkę. Magnus jednak zaczął atakować Yorka łokciami w głowę i jego uchwyt powoli się rozpuszczał. Christian położył Magnusa na stoliku komentatorskim i dołożył mu kilka elbowów w głowę. Uspokoiło to na chwilę Magnusa, a fani zaczęli głośno buczeć. Reks uśmiechnął się i stanął razem z Yorkiem przy stoliku na tórym leżał Magnus i spoglądali jeszcze na to jak Carter siedzi na szczycie klatki. Ethan patrząc na to co się dzieje zaczął schodzić coraz niżej, ale błąd rywali wykorzystał Magnus który zaatakował Christiana w tył głowy, wstał na stoliku komentatorskim i jeszcze go kopnął. York oparł się o klatkę, a Carter zaczął coraz to szybciej schodzić. Był już prawie na samym dole, ale co to? Magnus skacze na Reksa wykonując mu Tornado DDT! Magnus dotknął maty, więc to Anglik jest zwycięzcą!

Winner: Magnus

Carter szybko zszedł z klatki i chciał ruszyć na Magnusa, ale zauważył, że już York do niego podchodzi. Klatka zaczęła się podnosić, a Magnus poczęstował Yorka jeszcze Forearm Smashem i Magnus Driverem! Dwaj kolosi leżeli, ale Magnusa od tyłu zaatakował Carter. Podniósł rywala, wrzucił go do ringu i tam wykonał mu Headlock Driver! Carter wzniósł swoją rękę w geście zwycięstwa i udał się na Backstage.

***KOMENTATORZY***

William Regal: No proszę, Magnus sam sobie poradził z aż trzema rywalami!

Vampiro: Wielkie brawa dla Anglika. Można było spodziewać się interwencji, ale że przeszkodzą oni w dotknięciu maty przez Magnusa to bym się nie spodziewał. Nie wiem kto im płaci, ale chyba przestanie to robić po dzisiejszej gali.

William Regal: Jeśli zaplanował to Carter to jego plan kompletnie się nie powiódł, ponieważ przegrał to starcie i to pomimo tego, że dwóch osiłków mu pomagało. Wstyd...

***BACKSTAGE***

Przenosimy się do szatni D'Angelo Dinero, który najwyraźniej próbuje się zrelaksować. Jednak do szatni wchodzi Alex Silva.

Alex Silva: Witaj papieżu, mam do Ciebie sprawę...

D'Angelo Dinero: Jestem wysłannikiem Boga,a nie samym Bogiem. Jeśli masz jakąś prośbę to wznieś swe modły do Ojcza naszego...

Alex Silva: Okeeey? Słuchaj nie oto mi chodziło. Słyszałem, że masz gdzieś tutaj jakąś kapliczkę i chciałem się spytać czy byś mi jej nie oddał? Wiesz potrzebuję trochę większego pomieszczenia, a mając dwa będzie idealnie...

D'Angelo Dinero: Jak śmiesz? Jak śmiesz wchodzić tutaj i prosić mnie, abym oddał Ci świątynie w której oddaję swoje modły Panu mojemu? Jak śmiesz w ogóle wchodzić tutaj i prosić o coś takiego? Okazujesz kompletny brak szacunku komuś kto Cię stowrzył myśląc, że możesz sobie Jego świątynie zamieniać w akiś swój pokoik...

Alex Silva: Trochę luzu koleś. Nie rozumiesz, że jestem gwiazdą i potrzebuję trochę więcej miejsca niż inni? Ten Twój Bóg jest niby wszędzie, więc tutaj też możesz się do niego modlić. Powiedz mi tylo gdzie jest ta kapliczka i po sprawie...

D'Angelo Dinero: Wynoś się bezduszniku! Znajdź sobie inne miejsce, to jest świątynia Stwórcy! Nigdy Ci jej nie oddam!

Dinero patrzy wściekle na Silve, a ten lekko przestraszony opuszcza jego szatni.

***WYWIAD***

Kamera przenosi Nas znów do stanowiska Renee Young, przy której tym razem jest nowy nabytek SAWF John Morrison!

Renee Young: Jest mi niezmiernie miło poinformować państwa, że zawodnikiem Super Action Wrestling Federation został John Morrison!

John Morrison: Mi również jest niezmiernie miło tutaj być. Od dawna zostawałem wolnym zawodnikiem, myślałem, że dłużej odpocznę sobie od wrestlingu, ale to jest chyba niemożliwe, abym od tego odszedł. SAWF to dla mnie kompletnie nowa furtka, furtka do tego by znów zabłysnąć i znów popisywać się niesamowitymi akcjami.

Renee Young: Takie standardowe pytanie na początek, jakie są Twoje cele w nowej federacji?

John Morrison: SAWF World Championship! I to nie jest rzucanie słów na wiatr. Najważniejszym i póki co jedynym moim celem tuta jest zdobycie najważniejszego złota w federacji. Wiem, że pewnie każdy tego chce, przecież to największe wyróżnienei, wtedy jest się twarzą organizacji. Ale ja znam swoje możliwości, wiem, że jestem rozpoznywalny na całym świecie. To może mi bardzo pomóc. Andrew McConald może zauważyć, że najlepszym dla biznesu jest dać mi tą walkę. Więc teraz apeluję do Ricocheta lub do Matta Hardy'ego. Którykolwiek z Was zdobędzie ten tytuł niech ma na uwadzę, że John Morrison już się czai na ten tytuł i ma na niego wielką chrapkę.

John uśmiechnął się i odszedł.

***WALKA***

A przed nami starcie wieczoru! Matt Hardy vs Ricochet. Starszy z braci Hardy jest już w drodze na ring, już w swojej koszulce. Chyba bycie fanem Ricocheta mu minęło. A tym czasem rozbrzmiewa theme song Ricocheta i na arenie wybucha wrzawa. Zawodnik przybja piątki fanom po czym wbieg do ringu. Staje na przeciwko Matta, a sędzia wznosi stawkę tego pojedynku, SAWF World Championship.

http://4.bp.blogspot.com/-tlyKjrtcWCU/VXX1_A54UkI/AAAAAAAAAS8/8MVBNgLiI20/s1600/Matt%2Bvs%2BRicochet.jpg

Rozbrzmiał gong i rozpoczęli. Matt Hardy podał rękę Ricochetowi, a ten długo się zastanawiał czy ją uścisnąć. W końcu postanowił podać rękę Hardy'emu, ale ten ją zabrał i zaczął się śmiać. Był to błąd bo Ricochet od razu rzucił się na rywala z serią. Punch w głowę, chop, spin kick i shoot kick, a na koniec Pele Kick. Matt oparł się o liny, a Ricochet przeciągnął go jeszcze na środek ringu i wykonał Northerm Lights Suplex. Ricochet podniósł jeszcze oponenta i znów zasypał go serią tym razem po prostu zwykłych ciosów w głowę. Następnie wykonał Irwish Whip, a następnie Frankestainera! Ricochet przeszedł do przypięcia, ale Matt natychmiast odskoczył i wyturlał się z ringu. Ricochet odbił się od lin i zamarkował skok nad górną liną. Matt się odsunął, a Ricochet w porę chwycił się lin i został w ringu. Następnie przez dolną linę opuścił ring i za ringiem zaczął się istny brawl. Zawodnicy zaczęli wymieniać się ciosami, ale poza kwadratowym pierścieniem to Hardy lepiej sobie radził. Wykonał Gut Kick i Side Effect. Ricochet zaczął się podnosić, ale Matt zasypał go serią kicków w parterze. Następnie wszedł jeszcze na stolik komentatorski i wykonał Moonsault, ale Ricochet się odsunął. Matt mocno wylądował na podłodze, a Ricochet wturlał go do ringu. Następnie sam do niego wszedł. Walka jakby zaczęła się od nowa. Zawodnicy stoją na przeciwko siebie, ale Ricochet natychmiast uniknął próby Clothesliny i wykonał Springboard Moonsault. Wylądował na nogach i szybko wdrapał się na narożnik by jeszcze dołożyć 450 Splash! Ricochet na fali. Podniósł Matta, ale ten wykonał Eye Rake. Ricochet się zachwiał, a Matt odbił się od lin i wykonał Bicycle Kick. Hardy wyturlał się z ringu i zaczął coś wyciągać z pod ringu. Jedno krzesełko, drugie, kij do kendo. Następnie wrócił do niego, chwycił jedno z krzesełek i od razu uderzył nim Ricocheta. Ten chwycił się pleców, ale Matt poczęstował go jeszcze jednym atakiem w plecy. Ricochet chwycił się lin, a Matt rozłożył krzesełko i wykonał Ricochetowi Side Effect właśnie na to krzesełko! Hardy przypina. 1..2..Kick out. Hardy wykonuje Irwish Whip w narożnik, a następnie Clothesline i Buldog na leżące dugie krzesełko! Hardy podnosi jeszcze oponenta i na to leżące krzesełko dokłada Russian Legsweep. Marta zaczyna bić sobie brawa. Następnie odsuwa to krzesełko, bierze ki do kendo i czeka, aż Ricochet się podniesie. W końcu się doczekał i atakuje kijem, ale Ricochet się nachylił i Backflip Kick! Matt puścił kij, a Ricochet dołożył Springboard Tornado DDT! Matt znów wyturlał się z ringu, ale tym razem zanim się zorientował, Ricochet odbił się od lin i wykonał Over the top rope Corkscrew Moonsault Planche! "This is awesome" od fanów, a Ricochet staje jeszcze na stoliku komentatorskim i dokłada Corkscrew 450 Splash. Ricochet sięga pod ring i wyjmuje drabine! Ustawia ją na bariercę i wykonuje Irwish Whip Mattowi na nią, ale jednak Hardy zreversował i to Ricochet poleciał na drabinę. Wspiął się jednak szybko po jej szczeblach i wykonał Whisper In The Wind! Akcja Jeffa Hardy'ego wykonana na jego starszym bracie! Ricochet ponownie podnosi Matta i tym razem udaje mu się posłać go w drabinę i wykonuje Front Dropkick, wbijając jeszcze bardziej Matta w nią. Matt przysiadł przy drabinie, a Ricochet dołożył jeszcze jeden Dropkick. Ricochet wziął jedno krzesełko z ringu i położył je na Hardym i dołożyłkolejny Dropkick. Hardy padł jak nieprzytomny, a Ricochet podniósł go i wyonał Backslide Driver! Oj to musiało zaboleć. Ricochet przeciągnął trochę Matta i położył go na stoliku komentatorskim. Następnie sam na niego wszedł i chyba szykował się pod kolejny Backslide Driver, ale Matt wyjąłz kieszeni kasket, założył go na rękę i uderzył Ricocheta w głowę! Ricochet spadł ze stolika komentatorskiego, a Matt dołożył Leg Drop! Hardy ustawił drabinę na której jeszcze przed chwilą leżał i rozłożył ją. Następnie wszedł na jej trzeci szczebel i wykonał jeszcze Moonsault! Wrzucił Ricocheta do ringu i przypiął. 1...2...Kick Out! Matt chwycił się za głowę. Nie do końca mógł uwierzyć, żejeszcze nie pokonał Ricocheta. Matt dołożył jeszcze Body Slam i kolejny Leg Drop. I znów przypina. 1....2...Kick Out. Matt wkurzony podniósł Ricocheta pod Powerbomb, ale Ricochet go przeciążył i Matt podszedł blisko lin. Ricochet zeskoczył na apron, odwrócił się i wykonał Springboard Clothesline! Następnie jeszcze wykonał Irwish Whip w narożnik i Corner Forearm Smash! Matt zachwiał się na środku ringu, a Ricochet odbił się od lin i dołożył Running Yoshitonic! 1....2....Kick Out! Ricochet wdrapał się powoli na narożnik,ale Matt w porę rzucił się na liny i potrząsnął nimi. Ricochet nieciekawie upadł na narożnik,a Matt dołożył mu Superplex! Obydwoje odczuli tą akcję, a Ricochet wyturlał się z ringu. Matt wyszedł za nim. Matt chciał dołożyć Inverted DDT, ale Ricochet wydostał się. Wskoczył na stolik komentatorski i z niego wykonał Mattowi Superman Punch! Następnie jeszczcze ponownie wszedł na stolik i gdy Matt wstał wykonał mu Diving Double Knee Drop! Matt kompletnie w świecie Ricocheta. Ricochet rozstawił schodki na dwie części i na tą płaską wykonał Mattowi Body Slam. Następnie jeszcze wszedł na narożnik i wykonał na leżącego na schodkach Matta kolejny 450 Splash! To musiało zaboleć! Matt sturlał się ze schodków, a Ricochet położył go jeszcze na stoliku komentatorskim. Ricochet spojrzał na fanów dookoła i pokazał szczyt drabiny. Czy on planuje...nie, nie ma szans. A jednak! Ricochet zaczyna wchodzić na szczyt drabiny! Jest już na samej górze i co? 630 Splash ze szczytu drabiny, na leżącego na stole komentatorskim Hardym! Holly Shit! Holly Shit! Obydwoje leżą praktycznie nieprzytomni. Sędzia wychodzi z ringu i patrzy co z nimi. Sędzia wzywa służby zdrowotne wraz z noszami! Czy po takiej akcji poznamy mistrza SAWF World? Przecież ta dwójka nie powinna mieć prawa wstać w tym momencie! Służby zdrowia już są, ale Ricochet zaczął się podnosić! Sędzia kazał mu zostać, ale on go tylko odepchnął i zaczął powoli podnosić Matta Hardy'ego! Sędzia kazał mu tego nie robić, ale on go kompletnie nie słuchał. Wturlał Matta do ringu i przypiął! 1...2.....Kick Out! My god! Hardy odskoczył!! Czy to w ogóle możliwe! Ricochet chyba sam w to nie wierzy. Matt wygląda na zaskoczonego, że odnalazł w sobie jakiekolwiek siły by odskoczyć. To nieprawdopodobne. Ricochet zaczyna wchodzić na narożnik, a sędzia jest zaskoczony, że oni są jeszcze w stanie walczyć. Ricochet na narożniku i kolejny 630 Splash! Jednak Matt w porę się odsunął i gdy Ricochet wylądował na macie od razu go przerolował! 1..2.....Kick Out! Matt podnosi rywala i jeszcze Twist Of Fate! 1....2.....Kick Out! Czy to jest możliwe?! Ta walka się jeszcze nie skończyła! Matt podniósł Ricocheta i szykował się pod kolejne Twist Of Fate, ale Ricochet wyrolował się i wykonał Backflip Kick! Matt padł na matę, a Ricochet poraz kolejny wskazał drabinę! On chyba nie zrobi tego ponownie. Ricochet wyszedł za ring i przysunął drabinę bliżej ringu. Wdrapał się na szczyt i zaczyna się obkręcać w powietrzu, ale trafia prosto w ręce Matta, który wykonał Twist Of Fate! My god! 1.....2......3!

Winner and new SAWF World Champion: Matt Hardy

Matt Hardy pierwszym w historii SAWF World Championem! To nieprawdopodobne. Gardy powoli się podnosi i wznosi mistrzostwo w górę! Widać, że jest z siebie dumny, ale po chwili z zaskoczonej miny wychodzi uśmiech, uśmiech człowieka, który wiedział że wygra. Staje nad Ricochetem i wznosi raz jeszcze pas mistrzowski. A więc tak kończy się pierwsze iPPV od SAWF! Widokiem świętującego Matta żegnamy się z Irlandią.

Gala była gotowa już wczoraj, ale miałem problemy z tym całym "Debug Mode", kompletnie nie wiem o co chodziło, ciągle nie wiem. Podzieliłem galę więc na kilka części i wyszło. Uff....

Jest PPV, jest komentarz :D

:arrow: Po wywiadzie widać, że Konnor może zbuntować się przeciwko Kendrickowi. Na razie jednak panowie zdobywają pasy tag team. I dobrze, bo to zbyt szybko na rozłamy!

:arrow: Dobry prezesik, dobry :twisted: Ricohet nie świadomie pocisnął po rudym :D Velvetkę chyba czeka feud z Askaną... chyba pójdę pomodlić się z Dinero, żebym przetrzymał te katusze....

:arrow: Wywołałem wilka z lasu i widzę, że ten wilk wygrywa. Ciekaw jestem czy teraz rewanż, nawrócenie Bo czy też może zapomnimy o wszystkim i drogi tych panów się rozejdą.

:arrow: dobry wywiad.

:arrow: A więc jednak, Becky i Star wygrały! YES! YES! YES! Bardzo dobra, niespodziewana decyzja stary :)

:arrow: Dobry speech Tylera i Yorka. Zaciekawiłeś mnie ich postaciami i teraz czekam na to, kto okaże się ich szefem. ECIII? Prezes? Może Hardy? A może debiut? (nie sprawdzałem rosteru, żeby w razie czego nie psuć sobie za bardzo niespodzianki debiutem). Być może dowiemy się kto to jeszcze dziś. Wywiad z ECIII wbrew pozorom, daje mi do zrozumienia, że to jednak on :P

:arrow: Young wygrywa, a potem pojawia się kolejny nie znany zawodnik. Ciekawe kto to jest, choć ja stawiam że to mimo wszystko ktoś, kto już występuje w rosterze na tygodniówkach.

:arrow: Prezio mówi, że to Ethan... robisz takie zamieszanie, że ja już nie wiem kto to, co jest na plus, bo chyba o to chodzi, żeby było ciekawie.

:arrow: Magnus wygrywa mimo interwencji Reksa. Świetne starcie! Brawo za ten booking. Atak Cartera oznacza, że czeka nas jeszcze jeden mecz w tym dobrym feudzie. Ja jestem za.

:arrow: Alex wygrał internety :twisted: ignorant jakich mało, i chyba teraz to on pójdzie na Dinero, choć może "czarny papież" odprawi go na tygodniówce do domu :)

:arrow: Morrison is... coming! Jestem za tym, żeby powalczył o pas, jak najbardziej za tym :)

:arrow: Matt wygrywa? Szkoda, bo liczyłem że szybko spadnie do jobberki, odejdzie i przyjdzie do mnie do tagu z Jeffem ( :P ) jednak jeśli taki jest zamysł bookera to nie dyskutuję, gdyż wygrana Hardy'ego oznacza kilka nowych możliwości dla niego i pasa SAWF(T)

Czas na komentarz ;)

Już na samym początku mamy fajny wywiad od Kendricka. Fajnie budujesz ten tag teami i sądze, że mają szanse na pasy, ale w przyszłości będzie chyba nieunikniony rozpad drużyny. Według przewidywań Brian i Konnor wygrywają i zostają mistrzami.

Ricochet jest coraz lepiej budowany i muszę przyznać, że w tym momencie nie jest bez szans w walce o tytuł.

Panie zaczynają coraz bardziej się kłócić, a sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa, ale kłócąć się mają coraz mniej szans na dzisiejsze zwycięstwo.

Fajny speech Dinero przed walką. Dobrze umotywował swoje działania w federacji. Wychodzi na coraz większą gwiazdę federacji i czuję, że w przyszłości mógłby coś osiągnąć. Trochę liczyłem, że D'Angelo zostanie facem, ale jednak się myliłem.

Low Ki narzekający na przegrywających rywali to nie jest dobry pomysł, a zwłaszcza, że sam przegrał. Trochę mizernie to wyszło i musisz pilnować takich rzeczy, żeby w przyszłości wyglądał jakoś w twojej federacji.

No i oczywiście te pokłócone przegrały. Nic dziwnego i może być ciekawie skoro Becky Lynch i Sexy Star będą walczyły o pas.

York i Reks wyglądają dosyć mocno jako drużyna. Dalej nie widać, kto za tym wszystkim stoi i trochę dziwi mnie fakt, że nie walczą oni o pasy tag team, bo są dużo mocn8iej budowani niż pretendenci.

Ethan również wygląda dosyć mocno i dosyć dziwnie wygląda to, że Ethan cały czas wypiera się przekupienia Reksa i Yorka skoro wszystko wskazyuje na niego. Mam nadzieję, że ECIII po tej walce z Magnusem ruszy gdzieś dalej, może jakiś pas?

Eric Young wygrywa? Nie wiem czy to jest najlepsze dla biznesu, aby on był mistrzem, ale przynajmniej masz jakiś na niego pomysł. Ciekawa sytuacja z tym tajemniczym gościem i dobrze, że taki ktoś się pojawił, bo Jordan, Manik i Low Ki nie byli dla niego wiarygodnymi rywalami.

Segment Hardy'ego z Magnusem również wyszedł dobrze. Kupiłem te złośliwości ze strony Matta, ale Anglik na koniec odpowiedział mu jeszcze lepiej i teraz nie jestem taki pewien czy Magnus jest skazany na porażkę.

Feud prezesa z Carterem? Ja jestem na tak.

Straszny chaos był w tej walce. Oczywiście Reks i York się pojawili co jeszcze bardziej wskazuje na Ethana. Ciekawe rozwiązanie ze zwycięstwem Magnusa mimo przewagi liczebnej rywali, ale dobrze, że ECIII odbił sobie to po walce.

Feud Dinero z Silvą może wyjść naprawdę ciekawie. Dobrze, że obrońca Boga po zwycięskim feudzie z Dallasem ma już następny konflikt i dobrze, że Alex też ma okazję się wykazać.

Debiut Morrisona przebiegł dobrze. Dał fajny wywiad i myślę, że dostanie jakiś feud na dobry początek.

W końcu doczekałem się walki wieczoru. Trochę szkoda, że wygrał Matt, bo liczyłem, że wygra Ricochet. To byłoby coś nowego, a tak to będzie rewanż, Ricochet wróci pewnie do midcardu, a Matt? Morrison już czeka :)

Dobra gala wydana dosyć szybko po założeniu federacji. Podobały mi się walki i widać, że nie chcesz wdrażać zawodników bez pomysłów gdzieś wyżej. Fajnie zapowiada się już następne PPV, na które czekam z utęsknieniem. Życzę weny ;)

Karta: 8/10

Backstage: 8/10

Walki: 9/10

Ocena prasy:

Pierwsze iPPV i czuć było w powietrzu dużo emocji. Matt Hardy dość niespodziewanie został World Championem, ale walka wieczoru skradła show. Świetnie pokazali się też walczący o Ultra Championship. Cała gala na duży plus i jak w takim tempie będą wydawane, to niedługo możesz spodziewać się pierwszych ofert od stacji telewizyjnych.

Frekwencja: 13000

Bilety: 2000*85+5000*40+6000*25=0,5 mln do budżetu

Sprzedaż w systemie iPPV: 20000*20=0,4 mln do budżetu

Ceny biletów:

http://4.bp.blogspot.com/-LMeYRfHKcPg/VVDwJtmQYdI/AAAAAAAAAPc/-RVLEcizqmM/s1600/logo.jpg

SAWF Action Night #5 (17.06.2015 r., Cow Palace)

Na arenie zapanowała cisza i zapadła ciemność. Po chwili zielone lasery zaczęły migać na całym obiekcie. Rozbrzmiał utwór Breaking Benjamina "Dance with the devil", a fani podnieśli się z miejsc. Utwór przestał grać, a światła wróciła do normy. A kamera przenosi nas do komentatorów.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: Za nami świetna gala iPPV Wrong Way. Zakończył się więc pewien etap w Super Action Wrestling Federation. Można powiedzieć, że był to wstęp, a teraz czeka Nas rozwinięcie. Już wiemy, którzy zawodnicy będą liczyć się w walkach o najwyższe cele. Znamy prawie wszystkich mistrzów,już na Summer Paradise poznamy też mistrzynię kobiet.

William Regal: Rzeczywiście, Wrong Way było dobrą galą, ale to już przeszłość. Musimy patrzeć na to co dzieje się już teraz. Matt ardy został pierwszym w historii SAWF World Championem i jestem ciekaw co na to Andrew McConald, który raczej myślał, że to Ricochet zostanie championem. Również Eric Young nie ma łatwo, bo już na Wrong Way jakiś zawodnik dał mu znak, że czai się na jego tytuł.

Vampiro: A więc już oficjalnie możemy to powiedzieć. Droga do Summer Paradise rozpoczyna się już dzisiaj!

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1726/reks_sd_001.png http://psd-dreams.de/data/thumbnails/911/york_19.jpg

Na arenie rozbrzmiewa theme song Yorka i Reksa i zawodnicy idą powoli w stronę ringu. Fani zazęli na nich buczeć, a Ci najwyraźniej bardzo zadowoleni wchodzą do kwadratowego pierścienia.

Christian York: To niesamowite prawda? Tydzień temu odbyła się wielka gala PPV Wrong Way i od tamtego czasu z ust ludzi nie schodzi pewno wydarzenie. Nie, nie chodzi oto kto zdobył pas mistrzowski. Nie chodzi oto kto wygrał jakieś religijne starcie. To my byliśmy na ustach wszystkich! Ja oraz Reks wykonaliśmy to do czego byliśmy wynajęci, a ludzie i tak ciągle myślą, że skopaliśmy bo Magnus wygrał. Czy, aby na pewno wygrał? Przecież nie było go w Main Evencie, a oto mu chodziło od początku. Więc czy można nazwać go zwycięzcą? Raczej wątpię, tym bardziej, że po walce zainkasował jeszcze akcje od Cartera. Więc czy na pewno Magnus jest stu procentowym zwyciezcą? Nie wydaje mi się. Ten Anglik po prostu wygrał jedno starcie, ale wszystkie jego cele zostały odłożone na bok. Dostał pas mistrzowski? Nie. Dostał Main Event? Nie. Dokopał Carterowi? Nie do końca. Wyszedł z ringu z podniesioną ręką? Nie. Jedno więc jest pewne. Magnus jest chodzącym przegranym! Jednak nie tylko on, jest jeszcze jedna osoba, która jest przegrana. Człowiek, który stał obok tego wszystkiego, mężczyzna który skorzystał na tym co my zrobiliśmy...

Tyler Reks: Drugim przegranym jest Ethan Carter. Pomagaliśmy mu, a on mimo wszystko nie umiał tego wykorzystać. Jak słabym trzeba być, aby nie umieć pokonać Anglika mimo naszej pomocy? Co tydzień atakowaliśmy Magnusa, a mimo wszystko on tego nie wykorzystywał. Nie, Carter nie był tym który Nas wynajął, ponieważ ktoś taki jak on nigdy by mnie nie przekonał, abym dla niego pracował. Kim on jest? W sumie sam tego nie wiem. Nas wynajął ktoś z autorytetem, ktoś z poważnym argumentem jakimi były pieniądze. Jednak ten człowiek, który Nas wynajął nie zrobił tego z własnej woli, ponieważ nakłonił Go do tego ktoś inny. A więc za tym wszystkim stoją dwie osoby, a żadną z nich nie jest Ethan Carter. Zaskoczeni? Przecież nic na niego nie wskazywało. On tylko stał sobie na uboczu, choć w sumie fajnie było tak sobie powrabiać kogoś innego. Nawet nie wiecie jakie to yło zabawne, gdy wszyscy podejrzewali jego, a prawdziwej osoby nie umieją dostrzeć, pomimo tego, że jest tuż obok. Dobra, bo za dużo wygadam...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1344/magnus_14.jpg

Ale na rampie pojawia się Magnus.

Magnus: Mam gdzieś kto Was wynajął. Bardziej ciekawi mnie po co to zrobił. Dwóch młokosów, którzy tylko wyglądają groźnie. Nie wiem, może ten człowiek był zdesperowany? Nie wiem, ja tam nigdy bym Was nie wynajął. Pewnie nie możecie za wiele wyśpiewać, ale chcę wiedzieć jedno. Kto nienawidzi mnie aż tak bardzo, aby uniemożliwiać mi wszystko. Moim jedynym celem przychodząc tutaj było to, żeby stać się pierwszym w historii SAWF Wrld Championem. Jednak przez tego kogoś i Cartera nie udało mi się to. Nie mam bladego pojęcia co Wy wszyscy do mnie macie, ale jeśli najpierw mam się pozbyć Was z tej federacji, aby coś osiągnąć to chyba nie pozostawiacie mi wyboru. Wyrwę z Was siłą informacje kto Was wynajął, a wtedy...wyśpiewacie mi, że ta naprawdę jednak był to Carter. Tak dokładnie. Macie mnie za tępaka? Że takie słowa mnie przekonają? Przecież Ethan kazał Wam to powiedzieć. Zbyt wiele wskazuje przeciwko niemu. On to zrobił i jestem tego święcie przekonany. Ile Wam zapłacił przed zatajeniem tej informacji? Dam więcej, tylko po to, aby Andrew miał pretekst do zwolnienia tego narcyza! Pas mistrzowski schodzi teraz na drugi plan. Może poczekać. Ważniejsze jest to, aby wreszcie pozbyć się Was i Cartera z Super Action Wrestling Federation!

http://4.bp.blogspot.com/-MdaDwQHtTRk/VVEhtTa4cSI/AAAAAAAAAPs/fYGydIWOhSM/s1600/McConald.jpg

Na titantronie pojawia się obraz z biura Andrew McConalda.

Andrew McConald: Nie mam pojęcia kto to zrobił, ani po co to zrobił. Ale wynajmując Was i zadzierając ze mną popełnił wielki błąd. To jest moja federacja, w której to ja ustalam zasady, a nie na odwrót. Dlatego do wyjaśnienia całej tej sprawy ogłaszam, że ani Ethan Carter, ani Wy nie macie prawa walczyć o pasy mistrzowskie!

Obraz z kamery urywa się. Po chwili zawodnicy są już na Backstage'u.

***BACKSTAGE***

Przenosimy się do szatni Yoshiego Tatsu, do której wchodzi po chwili Kenzo Suzuki.

Kenzo Suzuki: Już czas.

Yoshi Tatsu: Czemu czekaliśmy na to ta długo?

Kenzo Suzuki: Czy chcesz, aby mój sprawdzian zaczął się od nowa? Obserwowałem Twój progres przez cały miesiąc, pod moim okiem bardzo się rozwinąłeś, teraz możesz godnie reprezentować Nasz kraj.

Yoshi Tatsu: Hai!

***WALKA***

Mistrzowie Tag Team w drodze na ring, ale walczyć będzie tylko Brian Kendrick. Kiedy już stanął w kwadratowym pierścieniu, na arenie rozbrzmiała muzyka Low Kiego i zawodnik pojawił się na rampie. Fani zaczęli Go oklaskiwać, a on wskoczył do ringu i możemy zaczynać.

http://2.bp.blogspot.com/-ABfI6IJFi_Y/VX8wjYMiCqI/AAAAAAAAATw/OCygGBvloAg/s1600/Kendrick%2Bvs%2BKi.jpg

Gong rozbrzmiał i rozpoczęło się. Kendrick położył się na narożniku, ale gdy zauważył, że Low Ki idzie w jego kierunku, od razu z niego zszedł i wyszedł za ring. Low Ki zachęcił go do powrotu do ringu i Brian po chwili już do niego wszedł. Zawodnicy zaczęli chodzić w kółko, aż wreszcie zaczęli do siebie podchodzić i mamy Gut Kick od Kendricka i zapięty Wrist Lock. Low Ki jednak wykręcił się z tego i spróbował wykonać Enzugiri. Spudłował jednak, ponieważ Brian się nachylił. Low Ki wstał na nogi, ale Brian od razu chwycił go w boczny headlock. Low Ki i z tego się wykręcił i posłał Kendricka w narożnik. Wziął rozbieg i chciał wykonać Big Boot, ale Brian wyszedł za liny i poczęstował Low Ki'ego Springboard Clotheslinem. Kendrick przypina. 1..Kick Out. Kendrick wściekle zaczął dyskutować z sędzia, co chyba chciał wykorzystać Konnor który wszedł na apron, ale sędzia od razu to zauważył i podszedł do zawodnika. To chyba było w planie, ponieważ Kendrick od razu przykucnął przy swoim rywalu i zaczął go podduszać. Gdy sędzia się odwrócił to puścił uchwyt i od razu przeszedł do przypięcia, ale i tym razem Low Ki kickoutował na jeden. Kendrick podniósł oponenta i chciał dołożyć Neckbreaker, ale Low Ki jakoś się z tego wykręcił i przeszedł dziwnym sposobem do przypięcia! 1....Kick Out. I tym razem niewiele to dało. Obydwoje natychmiast się podnieśli, ale Kendrick niepotrzebnie od razu ruszył z Clotheslinem, ponieważ Low Ki zrobił unik i wykonał Pele Kick. Brian odbił się od lin i zainkasował jeszcze Front Dropkick. Low Ki przypiął, ale i tym razem nie zgarnął zwycięstwa. Ki zaatakował stompami, a następnie jeszcze podniósł oponenta i wykonał mu Headbutt i Standing Moonsault. Low Ki wszedł na narożnik i sygnalizował Ghetto Stomp, ale Konnor po raz kolejny wszedł na apron, ale Low Ki wykonał mu Dropkick! Obydwoje zawodnicy wylądowali za ringiem, a Kendrick zaczął się podnosić. Tag Team Champion również wyszedł z ringu i tam cisnął Low Kim prosto w metalowe schodki, a następnie jeszcze Snake Eyes na barierki. Kendrick wturlał przeciwnika do ringu i następnie sam do niego wszedł. Tam wykonał Gut Kick i chciał przejść do The Kendrick [shiranoui], ale Low Ki przechwycił go i wykonał Reverse Suplex. Następnie jeszcze Ki wdrapał się na narożnik i chciał wykonać Ghetto Stomp, ale Kendrick uniknął tej próby i wykonał Necbreaker. 1..2...Kick Out. Mistrz Tag Team zaczął wściekle obijać rywala w parterze stompami i punchami w głowę, aż sędzia go nie odsunął. Jednak Kendrick odsunął sędziego, podniósł Low Ki'ego i zainkasował chop! Drugi, a następnie jeszcze Back Kick i Shoot Kick. Kendrick się zachwiał, a Low Ki dołożył Fisherman Suplex! Ki wszedł na apron i dołożył Springboard Splash. 1....2..Kick Out. Low podniósł oponenta, dołożył european uppercut, a następnie jeszcze double hand chop i Facebuster. Low Ki wdrapał się na narożnik i jest Ghetto Stomp! 1....2....Konnor interwieniuje!

Winner: Low Ki by DQ

Ale to nie koniec. Konnor wynosi jeszcze Low Ki'ego i wykonuje mu Full Nelson Slam! Kendrick każe mu się odsunąć i chciał dołożyć The Kendrick, ale rozbrzmiała muzyka Manika! Zawodnik wbiegł do ringu i od razu rzucił się na Kendrick ai Konnora. Ci powoli zaczęli do dominować, ale Low Ki otrząsnął się i również mu pomógł. Kendrick oraz Konnor ratowali się ucieczką z ringu.

***KOMENTATORZY***

William Regal: Kolejka do pasa mistrzowskiego jest bardzo długa, a nieobecny dziś Ricochet na pewno też będzie chciał rewanżu. Szykuje się niezła gonitwa.

Vampiro: Matt Hardy nie jest zadowolony na pewno z takiego obrotu spraw, ale kto gwarantował, że jako mistrz będzie miał łatwiej? Tym czasem Low Ki wygrywa przez dyskwalifikację, Konnor chyba nie chciał pozwolić by jego tag team partner przegrał czysto.

William Regal: No cóż, ich zachowanie po walce idealnie pokazuje, że nie są chyba godnymi mistrzami. Może Low Ki i Manik im zagrożą?

***BACKSTAGE***

Tym razem przenosimy się do szatni Velvet Sky. Po chwili do niej wchodzi Aksana.

Velvet Sky Mam nadzieję, że już sobie wszystko przemyślałaś.

Aksana: Przemyślała co? Że jesteś za słabą partnerką, aby móc mi pomóc w moich planach? Jeśli oto chodzi to oczywicie już rozumiem i znalazłam sobie inną partnerkę.

Velvet Sky: Co? Mam Ci przypomnieć która z Nas została przypięta tydzień temu?

Aksana: Tylko dlatego, że mi nie pomogłaś, bo byłaś zajęta czymś innym. I Ty masz mi pomagać? Znalazłam sobie lepszą partnerkę...

Drzwi szatni się otwierają, a do szatni wchodzi Gail Kim!

Aksana: Poznaj, to jest Gail Kim...

Velvet Sky: Przecież doskonale ją znam! Myślisz, że inna partnerka coś zmieni? Nie wiem o co Ci chodzi, ale Nasza dywizja już jest dość wypromowana dzięki Naszej walce na Wrong Way...

Aksana: Przecież mi nigdy nie chodziło o żadną promocję. <śmieje się> Po prostu chciałam być na szczycie, a Ty mi wszystko zrujnowałaś, przez Ceiebie nie zawalczę o pas mistrzowski.

Gail Kim: Ale teraz gdy jestem tutaj ja możesz sobie Velvet usiąść i nic nie robić, ponieważ we dwie same jesteśmy w stanie zdominować całą tą organizację, nie jesteś Nam do niczego potrzebna.

Dziewczyny wysyłają całusy Velvet po czym śmiejąc się zostawiają samą Velvet w ej szatni.

Kamera znów jest na zapleczu, tym razem jednak jest to biuro Andrewa McConalda, do któego wchodzi Jason Jordan.

Andrew McConald: O witaj Michael...yyy to znaczy Jason, tak Jason.

Jason Jordan: Uważasz, że to było śmieszne? Powiem Ci co jest śmieszne, to że Eric Young ma teraz pas, który miał być przypisany mi!

Andrew McConald: Ale Eric wygrał walkę...

Jason Jordan: Walkę w której nie powinien wziąć udziału! Czym sobie zasłużył, co? Jakimiś wywiadzikami? To śmieszne, on w ogóle nie powinien brać udziału w tej walce. Gdyby nie on to wygrał bym ją ze spokojem.

Andrew McConald: A więc mam rozumieć, że chcesz rewanżu?

Jason Jordan: Jasne, że tak!

Andrew McConald: Okey. Ale żeby potem nie było, że znów ktoś dostaje walkę niezasłużenie to musisz zasłużyć na ten rewanż. Dlatego dzisiaj w walce wieczoru zmierzysz się z Petey'em Williamsem, a jeśli go pokonasz...

Jason Jordan: To na Summer Paradise pokażę Ericowi...

Andrew McConald: Nie, to zmierzysz się z Texano, ponieważ będzie to Gauntlet Match! Jeśli pokonasz ich dwóch to dostaniesz tą walkę.

Jason ze skrzywioną miną opuścił biuro general managera.

***WALKA***

Do ringu wszedł w okularach przeciwłonecznoych Alex Silva, a zaraz po nim na rampie pojawił się Tyler Reks tym razem bez Christiana Yorka. Wyglądając na pewnego siebie kroczył ku ringu, a gdy już do niego wszedł rozpoczeła się walka.

http://4.bp.blogspot.com/-B8g6Si33WWY/VX8wvwNj80I/AAAAAAAAAUI/xU_bTO81d9w/s1600/Silva%2Bvs%2BReks.jpg

Gong rozbrzmiał i rozpoczęło się. Alex Silva nie kwapił się zbytnio, aby wchodzić w klincz z przeciwnikiem, a Reksa najwyraźniej to bawiło. Jednak po chwili podszedł w końcu do rywala, ten jednak przeszedł obok. Reksa zlea to zdenerwowało. Podbiegł do rywala i od razu wymierzył mu Gut Kick i serię punchy w głowę. Alex Silva odsunął się w narożnik, a Reks dołożył Stinger Splash, ale jednak Silva się odsunął i Reks trafił w pusty narożnik. Silva od razu chciał to wyorzystać i wykonał Small Package! 1....Kick Out. Silva podniósł się szybko, ale równie szybko zrobił to Reks. Zawodnicy stanęli na przeciwko siebie. Tyler nie wyglądał na zadowolonego i znów ruszył z serią punchy. Tym razem Silva nie miał nic do gadania, nawet momentu by skontrować. Reks wykonał Irwish Whip i jeszcze Big Boot, ale Silva się prześlizgnął pod nim, jednak kiedy się podniósł to zainkasował German Suplex. Silva zaczął podnosić się przy pomocy lin, ale gdy był na kolanach od razu zainkasował atak kolanem. Alex wyturlał się z ringu, a Reks wyszedł za nim. Podniósł go i uderzył jego twarzą o stolik komentatorski. Następnie jeszcze dołożył Body Slam. Reks wrócił do ringu i od razu z niego wyszedł, aby sędzia musiał zacząć liczyć od nowa. Gdy wychodził z ringu zaatakował go jednak Silva mocnym punchem w głowę. Reks zatrzymał się między drugą, a trzecią liną, a Silva wszedł na apron i dołożył Big Boot. Res wpadł z powrotem do ringu, a Silva wbiegł do niego i znów spróbował przypięcia. 1....Kick Out. I tym razem niewiele to dało. Silva podniósł oponenta i chciał wykonać mu Suplex, ale nie było to takie proste patrząc na mase Reksa. Zablokował on tę próbę i sam wykonał bardzo efektowny Vertical Suplex. Silva chwycił się za plecy, ale nie miał czasu na odpoczynek, ponieważ Reks wstał i dołożył mu Powerbomb. Jakby tego było mało Reks zaczął wściekle obijać przeciwnika w parterze punchami w głowę. Następnie szykował się pod Argentine DDT, ale Silva się wykręcił i kopnął go w kolana. Res padł na kolana, a Silva szybko dołożył Snap DDT. Alex przypina, ale i tym razem sędzia doliczył tylko do jednego. Wściekły portugalczyk wykonał serię elbow dropów, a następnie jeszcze jeden Knee Drop. I znów przypięcie, ale i tym razem tylko 1 count. Silva chyba zaczął tracić jakąś nadzieję na zwycięstwo. Podniósł Reksa i zaatakował punchem, drugim, trzecim, a na koniec Dropkickiem. I kolejne przypięcie. 1..2..Kick Out. Było tym razem bliżej, ale Silva ciągle jest daleko od zwycięstwa. Alex odbił się od lin i chciał wykonać Running Leg Drop, ale Reks się odsunął i Silva spadł na matę. Następnie Tyler podniósł się i wyniósł Silve pod Powerbomb, ale Alex w porę się uwolnił z uchwytu spadając za swojego rywala. Reks się od razu odwrócił i wykonał Argentine DDT! 1.....2....ale do ringu wpadł Ethan Carter i przerwał przypięcie!

Winner: Tyler Reks by DQ

Carter wściekle atakuje Reksa serią punchy w głowę, a następnie podniósł go i jeszcze dołożył Headlock Driver! Jednak rozbrzmiała muzya Christiana Yorka. Szybko wbigł on do ringu i zaczęła się wymiana ciosów między zawodnikami! Cios za cios! Ethan stracił przewagę, a York to wykorzystał i chciał mu wykonać Exploder Suplex, ale nie udało mu się. Carter się wydostał i kolejny Headlock Driver! Carter jeszcze wziął mikrofon.

Ethan Carter III: Zabraliście mi szanse na pas mistrzowski! Przez Was muszę teraz czekać, aż się okaże, że to nie ja. Ale ja nie mam zamiaru...ani czasu. Pas mitrzowski to moje przeznaczenie, moje ramie jest stworzone do tego, aby był na nim pas mitrzowski! Czy to nie jest wystarczającym dowodem? Zaatakowałem właśnie tych dwóch osiłków, chyba udowodniłem, że są dla mnie nikim. Skoro sam rozprawiłem się z nimi dwoma, to po co miałbym ich wynajmować?! McConald, jeśli mnie słuchasz to wiedz, że masz mi dać title shota, ponieważ zasługuję na pas mistrzowski i jakiś dwóch osiłków nie będzie mi psuło planów!

Carter rzucił mikrofonem i jeszcze splunął na Yorka i Reksa. Następnie udał się na backstage zostawiając leżących rywali w ringu.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: Było blisko, aby Reks czysto wygrał, ale przerwał mu tą walkę Carter. Czy wychodzi na to, że to nie on?

William Regal: A może oto właśnie chodzi? W sumie sam nie wiem, to się robi coraz dziwniejsze.

Vampiro: Zupełnie jak Aksana, która znajduje sobie inną partnerkę. <śmiech>

William Regal: Najwyraźniej jestem na to za stary, bo tego również nie rozumiem. Czyżby sama nie umiała nic zdziałać?

***PROMO***

ZYSjbWoKxsYI6cmN0Flb9rHPX21U9Ddsw3V3fQxSrBdZzSsMULgHDVGLcWtz9LD7wln25v-AeJw7SxvhwzKL=w426-h320-n

Kamera przenosi Nas do jakiegoś ciemnego pomieszczenia. Nie widać kompletnie nic, oprócz stolika na tórym znów są rozmieszone karteczki z rozmów Erica Younga.

???: Ludzie często są wykorzystywani do cudzych celów. Lubicie to uczucie? To uczucie gdy dowiecie się, że ktoś Was od początku oszukiwał, że wykorzystywał do własnych celów. Eric Young niczym nie różni się od takich ludzi, jest identyczny jak oni. Jego marne rozmówki, które miały pomóc znaleźć mu rywala. Naprawdę? Szukasz kogoś kto mógłby stanąć z Tobą w ringu jako godny przeciwnik? To zabawne, że traktujesz innych gorzej od siebie. A co jeśli to Ty nie jesteś godzien stawać w ringu? Co jeśli to Ty jesteś gorszy od innych? Co jeśli nie zasługujesz na to złoto, które nosisz? Co jeśli wreszcie dostaniesz nauczkę?!

Obraz urywa się.

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/matt_hardy_iconic_champion_02.jpg

Na rampie pojawia się Matt Hardy. Przywitany został dużym buczeniem, ale on tylko uśmiecha się i kroczy do ringu ze wniesionym w górę pasem mistrzowskim.

Matt Hardy: Widzicie to? Czy Wy widzicie ten pas w moich rękach? Dokładnie, Matt Hardy jest nowym mistrzem! A właściwie, to pierwszym mistrzem! Nikt we mnie nie wierzył, ale a tego dokonałem, ponieważ jestem świetnym wrestlerem! Ba, jestem najlepszym wrestlerem w całym SAWF! To jest dowód. To co zrobiłem tydzień temu jest czymś wielkim. Zapisze się to w kartach historii, ponieważ zdominowałem Ricocheta. Nikt praktycznie nie mówi o nim, gdzie on właściwie jest? Nie! Go dzisiaj tutaj nie ma i dobrze. Przynajmniej nie ma nikogo kto mógłby przerwać moją celebrację, w końcu mogę powiedzieć, że Matt Hardy jest na szczycie! Po tylu latach, wreszcie Matt Hardy jest na właściwym miejscu, nareszcie zostanie zauważony i przestanie być lekceważony! Jestem lepszy od Ricocheta, od każdego w tej szatni, a nawet od wszystkich zawodników w Attitude Booking Company! Teraz widzicie który z braci Hardy zawsze był lepszy. Nie, nie ten młodszy, "król drabin", charyzmatyczny enigma. Tylko ten, który zawsze stał w jego cieniu. Który z braci ma pas mistrzowski? Jeff czy Matt? Który jest w chwili obecnej twarzą swojej federacji? Jeff czy Matt? Ja jestem lepszy, ja jestem mistrzem, to ja jestem jedynym który może nazywać się Hardym!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/41/4009_John_Morrison.jpg

Na arenie rozbrzmiewa sygnał syreny i na rampie pojawia się John Morrison! Fani od razu wybuchęli wrzawą, a John udał się do ringu.

John Morrison: Przepraszam, nie chciałem przeszkadzać Ci w tak wielkim momencie. W końcu po raz pierwszy w karierze masz tak wielką celebrację po zdobyciu pasa mistrzowskiego. Panie i panowie, oto Matt Hardy pierwszy w historii SAWF World Champion! Skąd ta niechęć. Przecież Matt jest naszym mistrzem, to on reprezentuje naszą federację! Ale to się zmieni już na Summer Paradise, gdy odbiorę ten tytuł z jego ramienia! Tak dobrze słyszysz Hardy. Nie pojawiłem się tutaj, aby walczyć z przypadkowymi zawodnikami, moim celem jest Twój tytuł. Nie wem czy wiesz, ale w przeszłości wielokrotnie już Cię pokonywałem, czemu ne miałbym zrobić tego poraz kolejny?

Matt Hardy: Bo na to nie zasługujesz! Co Ty sobie myślisz? Pojawiasz się i tak nagle żądasz tego na co ja pracowałem cały miesiąc? Najpierw pokaż co potrafisz, a dopiero potem bądź taki wyszczekany. Ja stoczyłem ciężką walkę z welkim zawodnikiem, z przeciwnikiem którego byłem i cągle jestem wielkm fanem. Wiesz jakie to było dla mnie ciężkie? Pokonać kogoś kogo się uwielbia? To tak jakbyś miał pokonać własnego ojca. RIcochet jest wielkim wrestlerem, a ja pokonując go udowodnłem, że jestem jeszcze lepszy! Udowodniłem, że w SAWF nie ma obecnie lepszego zawodnika ode mnie. I ne obchodzi mnie czy przyjdzie tutaj ktoś jeszcze. Undertaker, Edge czy inni zawodnicy. Nikt nie może od tak się pojawiać i żądać mojego tytułu. Musisz dopiero pokazać, że jesteś godzien zdobyć ten tytuł. A więc póki co nie masz nawet co ubegać sę po to mistrzostwo...

John Morrison: Oh błagam skończ gadać. Jak ktoś tak ja Ty może mówć o takich rzeczach? Przecież dostałeś tą walkę od czapy, tak naprawdę ne zasłużyłeś na nią. Rcochet owszem wywalczył sobie miano pretendenta, ale Ty nie. Dlaczego więc wypominasz mi co robię? Ty również pojawiłeś się tutaj po to, aby zdobyć ten pas mstrzowski. To jest logiczne. Każdy kto tutaj przychodzi chce walczyć o najwyższe cele, każdy pragnie tego tytułu, ponieważ to jest wyróżnienie. Każdy kto dzierży ten pas może nazywać się najlepszym tutaj. I Ty masz takie prawo, ale to się zmieni już na Summer Paradise, ponieważ czy tego chcesz czy nie odbiorę Ci ten pas mistrzowski!

John rzucił mikrofon i zawodnicy zaczęli wymeniać spojrzenia. Matt wzniósł pas mistrzowski i zaśmiał się Johnowi w twarz. A ten tylko zapozował w swoim stylu chciał wyjśc z ringu, ale Matt odwrócił go w swom kierunku, wykonał Gut Kick i Twist Of Fate! Fani skwitowali to zachowanie dużym buczeniem, a Matt uśmiechając się zostawił leżącego Johna w ringu.

***WALKA***

W ringu stoi już Blue Pants, a na arenie rozbrzmiewa theme song Becky Lynch! Zawodniczka z Irlandi pewnym siebie krokem wchodzi do ringu, a gdy już w nm jest macha charakterystycznie włosami. Jednak walka się nie rozpoczyna, ponieważ rozbrzmiewa muzyka Sexy Star! Zawodniczka podchodzi do stolika komentatorskiego i zasiada obok Vampiro.

http://1.bp.blogspot.com/-aM5I8GwOIo0/VX8wmbSrQmI/AAAAAAAAAT4/XgiTAd52kC0/s1600/Lynch%2Bvs%2BBlue%2BPants.jpg

Rozbrzmiał gong, a zawodniczki weszły w klincz. Zaczęły przepychać sę w narożnik, ale w końcu to Becky wyszła lepiej z klinczu i przepchnęła ją do narożnika. Tam sędzia zaczął odliczać, więc Becky puściła uchwyt. Zawodniczki znów stanęły na przeciwko siebie i kolejne zwarcie, Becky tym razem nie dała rady i to Blue Pants chwyciła ją w boczny headlock, jednak Lynch szybko się wydostała i chwyciła rywalkę od tyłu, ale również Blue Pants się wydostała i zapięła Wrist Lock. Becky zaczęła walczyć bólem. W końcu, aby się wydostać wykonałą przewrót do przodu i to ona zapięła Wrist Lock rywalce. Jednak zanim Blue Pants zareagowała, to Lynch wykonała jej Gut Kick i Suplex. Zawodniczka z Irlandii przeszła do pinu, ale sędzia doliczył tylko do jednego. Lynch odbiła się od lin i próbowała wykonać Leg Drop. Blue Pants jednak się odsunęa i Becky trafiła w matę, a gdy się podniosła to zainkasowała jeszcze Backbreaker, a następnie jeszcze Russian Legsweep. Blue Pants przeszła do przypięcia. 1...Kick Out. Blue Pants podniosła rywalkę i chciała dołożyć Necbreaker, ale Becky zablokowałą tą próbę i pchnęła rywalkę na liny. Blue odbiła się od lin, a Becky chciała wykonać Big Boot, ale przeciwniczka prześlizgnęła się pod jej nogą i wykonała Clothesline! Blue Pants przeszła do przypięcia, ale Becky prawie natychmiast odskoczyła. Becky podniosła się, ale Blue Pants potraktowała ją Knee Liftem, następnie wykonała Irwish Whip i wykonałą Dropkic, ale trafiła tylko w powietrze, ponieważ Becky przytrzymała się lin. Blue Pants się podniosła, a Becky natychmiast wykonała Gut Kick i Facebuster. Becky zapięła w parterze dźwignię na rękę, ale po chwili puściła i dołożyła Elbow Drop. Becky spróbowała przypiąć, ale to nic nie dało. Lynch podniosła rywalkę i dołożyła Belly-to-belly Suplex. Lynch krzyknęła coś do publiczności. Blue Pants zaczęła się podnosić, ale zankasowała Super Kick, ale jednak Blue Pants uniknęła tej próby i sama wykonała Roll Up! 1....2...Kick Out. Becky szybko się podniosła, ale również Blue Pants szybko wstała na nogi i obie weszły w klincz. Becky jednak wykonała Knee Lift i Necbreaker. Lynch dołożyła jeszcze Exploder Suplex! Becky pokazała, że szykuje się do Four-Leg Clovera, ale Blue Pants popchnęła ją nogami na liny. Becky przeskoczyła nad leżącą oponentką, a gdy znów odbła się od lin to Blue wykonała jej Arm Drag! Becky szybko się podniosła, ale zainkasowała jeszcze jeden Arm Drag. Następnie jeszcze Blue Pants dołożyła Hit Toss...ale jednak nie! Becky zablokowała próbę Hip Tossu od Blue Pants i sama wykonała tą akcję! Następnie zapięła jeszcze Four-Leg Clover, a Blue Pants poddała się.

Winner: Becky Lynch

Becky świętowała swoje zwycięstwo nad rywalką, gdy do ringu weszła Sexy Star! Zawodniczki stanęły twarzą w twarz. Zaczęły coś do siebie mówić, a po chwli podały sobe ręce. Fani nagrodzili je brawami, a po chwili Sexy Star wzniosła rękę Becky w geście zwycięstwa. Potem obie opuściły ring.

***KOMENTATORZY***

William Regal: Świetne zachowanie Sexy Star po walce. Zapowiada się uczciwa walka pomiędzy tymi zawodniczkami o SAWF Ladies Championship na Summer Paradise.

Vampiro: A to bardzo dobrze świadczy o tej dywizj w Naszej federacji. Rywalki okazują sobie szacunek, czego nie można powiedzieć o naszym obecnym SAWF World Championie, który chyba ma się za zbyt dobrego.

William Regal: Pewność siebie to dobra cecha, ale nie w jego przypadku. Pycha wręcz z niego bije, oby John dał mu nauczkę...

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas do szatni, na drzwiach której napisane jest "Bo Dallas". Kamerzysta wchodzi do środka, a stoi tam D'Angelo Dinero.

D'Angelo Dinero: Panie...dzieło się spełniło. Ten niedowiarek Dallas opuścił Nasze szeregi, teraz nie będzie zaśmiecał tej federacji swoimi brudnymi słowami o wierze w Ciebie. Dostał to na co zasłużył, mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe. Zrobiłem tylko to co musiałem. Jego słowa wobec Ciebie były bezwzględne, więc i moje działania wobec niego były bezwzględne. Wiem, że zgrzeszyłem, dlatego chcę prosić Cę o przebaczenie, chciałbym abyś napełnił mnie swoją łaską, abym już nie musiał używać takich zagrań, aby ludzie tutaj słysząc moje słowa od razu sę nawracali. Proszę Cię Panie...przebacz mi... A teraz pozwól, że uczynię z tego miejsca Twoją świątynie.

Ale do szatni wszedł Alex Silva.

Alex Silva: No to są chyba jakieś żarty. Coś tutaj idzie nie tak. To ja jestem gwiazdą i to ja mam prawo do pokoju, który staje się wolny. Nie starczy Ci ta Twoja kapliczka? To masz problem, ponieważ ja potrzebuję nowej garderoby. Panowie wchodźcie. Potrzebuję trochę przestrzeni, ponieważ w mojej szatni nie ma już miejsca na te szafki.

D'Angelo Dinero: Kpisz sobie ze mnie? Czy Ty nabijasz się ze mne i z Pana Naszego? Jak śmiesz?! Ten pokój od teraz jest świątynią Pana, od teraz tutaj każdy kto chce może pomodlić się do jedynego prawdziwego Boga!

Alex Silva: Co Ty robisz? To są szafki z modrzewa, są droższe niż jakakolwiek kapliczka w które byłeś! Masz już dwa pokoje, więc ten należy do mnie. Nie rozumiesz? Jestem gwiazdą i zasługuję na lepsze traktowanie. A Ty? Przecież jesteś katolikiem, a Ci chyba zazwyczaj wyrzekają się rzeczy i żyją skromnie. Więc wyjdź stąd, a zanim jeszcze to zrobisz to podnieś moją szafkę!

Zawodnicy patrzą sobie w oczy. Po chwili przychodzi jakiś pracownik.

Pracownik: Przepraszam panowie, ale usłyszałem Waszą kłótnię. Otóż ta szatnia już nie jest do dyspozycji, ponieważ pan prezes już znalazł osobę, która będzie z niej korzystać.

Silva i Dinero patrzą na pracownika, a ten lekko przestraszony wychodzi z szatni. Dinero bierze monstrancję do rąk po czym zostawia złego Silve samego.

***BACKSTAGE***

Tym razem kamera przenosi Nas do szatni Manika w której on rozmawia z Low Ki'm.

Low Ki: Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc.

Manik: Spoko, z resztą ten cały Kendrick zasłużył aby oberwać w tą śliczną jadaczkę, ma się za zbyt pewnego siebie.

Low Ki: Może pokażemy mu co to jest prawdziwy tag team?

ManiK: Co masz na myśli?

Low Ki: To chyba oczywiste. Załóżmy tag team i zabierzmy im pasy mistrzowskie na Summer Paradise. Wiem, że Nasze relacje nie są najlepsze, ale chyba możemy współpracować w jednym celu.

Manik: Kusząca propozycja i wiesz co? Przystaje na to! Kendrick i jego ochroniarz nie wiedzą jeszcze na co się piszą.

Low Ki i Manik jeszcze raz przybijają żółwika i Low Ki wychodzi z szatni.

Kamera przenosi Nas do biura Andrew McConalda w której prezes rozmawia z Magnusem.

Magnus: Wita prezesie. Mam do Ciebie pewną sprawę. Nie chcę ingerować w Twoją pracę, ale wydaje mi się, że dajesz niektórym za dużo luzu. Moim zdaniem powinieneś zwolnić Yorka, Reksa i Cartera...

Andrew McConald: Nie chcesz, ale ingerujesz. Słuchaj, jestem prezesem i wiem co jest dobre dla tego biznesu. Powinieneś się skupić na tym, aby przestali Cię atakować. Poza tym Carter wydaje się z nimi nie współpracować...

Magnus: Kupił Cię tym atakiem i tym co oni powiedzieli na początku? Skąd wiesz, że to nie gierka? Słuchaj. Ja mam dość ich, tego, że za każdym razem próbują krzyżować moje plany. Chcę skupić się na tym co jest najważniejsze czyli mistrzostwo. Póki oni tutaj są ja nie mam szasy na nic!

Andrew McConald: Nie wydaje mi się, aby atakował swoich partnerów. Słuchaj wiem, że ja mam władzę w SAWF, ale nie chcę psuć biznesu ciągłymi zwolnieniami, nawet nie wiesz ile to roboty. Dlatego chcę, abyś Ty się tym zajął. Masz się dowiedzieć kto ich wynajął i pozbyć się ich z tego biznesu. Na Summer Paradise Ty i Twój partner którego sobie wybierzesz zmierzycie się z Yorkiem i Reksem, a jeśli wygracie to ja ich zwolnię.

Magnus: Co? Znów jestem odsuwany od pasa mistrzowskiego. Na Summer Paradise ich zniszczę, a potem skupię się tylko na mistrzostwie!

Magnus nie bardzo zadowolony opuszcza szatnię prezesa.

***WALKA***

Na arenie rozbrzmiewa dźwięk syreny i na rampie pojawia się John Morrison. Zawodnik wchodzi do ringu, a po chwili rozbrzmiewa także muzyka Christiana Yorka i ten w towarzystwie Tylera Reksa pojawia się na rampie. Tyler ednak odwraca się tyłem do ringu, jakby miał pilnować, aby nikt nie wchodził do ringu. York wchodzi do ringu i możemy zaczynać.

http://4.bp.blogspot.com/-9FuWXvZP6xY/VYBaF00AgbI/AAAAAAAAAUk/xZmZ9un9gnA/s1600/Christian%2BYork%2Bvs%2BJohn%2BMorrison.jpg

Gong rozbrzmiał zaczęło się. John nie rzucał się na oponenta. Zaczął podskakiwać w miejscu i zachęcał Yorka do ataku. Ten tylko wzruszył ramionami i podszedł bliżej rywala. John od razu wszedł z nim w klincz, jednak szybko przeszedł Morrison do tyłu rywala, ale York chwycił ręce Johna rozpuścił uchwyt i wykonał Headbutt, który powalł Johna z nóg. Morrison szybko się podniósł, ale wpadł prosto w łapska Yorka, który chciał wykonać Exploder Suplex, ale John przeniósł środek ciężkości do nóg i utrzymał się na macie. York puścił uchwyt, a JoMo wykonał Enzugiri. York wylądował w narożniku. Morrison wykorzystał to, stanął w przeciwległym narożniku i zaatakował Corner Forearm Smashem! York aż odbił się od narożnika i stanął na środku ringu, a John odbił się od lin i wykonał Bulldog. John dołożył eszcze Standing Moonsault. York jednak się odsunął, a JoMo wylądował na nogach. Odwrócił się, a Christian od razu wykonał mu Irwish Whip. John jednak wyskoczył z lin i wykonał Springboard Roundhouse Kick! York upadł, a gdy usiadł to John odbił się od lin i chciał wykonać Running Knee Strike, ale York położył się i John nie trafił. York od razu się podniósł, ale John chciał wykonać Springboard Crossbody, ale wpadł prosto w łapy Yorka, który wykonał Followay Slam. York następnie dołożył jeszcze Knee Drop i zapiął Chin Lock. John walczył z ogromnym bólem, ale musiał sobie poradzić. Doczołgał się do lin, ale Christian od razu puścił uchwyt i jeszcze kopnął Johna w plecy. Następnie podniósł swojego oponenta i dołożył Abdominal Stretch. John znów na środku ringu musiał walczyć z dużym bólem, ale w końcu wolną ręką zaczął atakować głowę Yorka. Ten puścił uchwyt, a John dołożył European Uppercut. York się zachwiał, a John odbił się od lin, ale York go przechwycił i chciał wykonał Tilt-a-whirl Backbreaker, ale John zaczął się obkręcać i to on wykonał Tilt-a-whirl DDT! York wyturlał się z ringu, a John od razu odbił się od lin i wykonał Suicide Dive za ring. John od razu podniósł rywala i poczęstował go jeszcze Belly to back Wheelbarrow Facebusterem. York leżał za ringiem, a John wturlał się do ringu i zaczął pozować. Reks cały czas jakby pilnował, aby nikt nie wszedł do ringu, a York gdy sędzia doliczał do siedmiu wszedł do ringu. John był na to gotowy i dołożył Yorkowi STO, ale jednak nie. hristian zablokował tą akcję i wyniósł rywala pod Ura-Nage! I jest. York następnie podniósł oponenta i dołożył Exploder Suplex, a potem Leg Drop. York pchnął rywala w narożnik, a następnie posadził Go na narożniku. Następnie poczęstował jeszcze punchem w głowę i szykował się pod Superplex, ale John zablokował tą próbę i zaatakował Yorka punchami w głowę. Christian już prawie spadł, a John dołożył Headbutt i York leżał na macie. John stanął tyłem na narożniku i dołożył Diving Moonsault! Ale nadział się na kolana Yorka. Christian chciał dołożyć Snap Swinging Necbreaker, ale John uniknął tej akcji i chciał wykonać Moonlight Drive, ale York zaatakował go elbowami w głowę, a następnie z całe siły pchnął w narożnik. John przysiadł, a York wykorzystał to i wykonał Cannoball! York podniósł jeszcze oponenta i dołożył Jawbreaker, a potem chciał dołożyć Southern Cross Bomb [sitout Scoop Slam Piledriver], ale John wyrwał się z uchwytu i wykonał Super Kick. York zaczął się podnosić, ale zainkasował jeszcze Running Knee Strike! Przypięcie. 1....2....Kick Out. W ostatnim momencie York odskoczył. John przeciągnął rywala pod narożnik i już chciał wyonać The End of the World, ale York uniknął tej akcji i wykonał German Suplex! Jednak nie. John chwyci ręcę rywala i rozluźnił uchwyt i wykonał Backflip Kick! York się zachwiał, a John dołożył kolejny Super Kick! Christian padł, a gdy się podnosił to zainkasował jeszcze jeden Running Knee Strike! 1....2.....3!

Winner: John Morrison

John świętował, ale Reks wyglądał jakby chciał wejść do ringu. John więc został w ringu, a tam York podniósł się i wykonał mu Southern Cross Bomb! Ale na arenie rozbrzmiała muzyka Ethana Cartera! Reks przygotował się na rampie, ale Carter przybiegł z trybun. Wykonał Takedown Yorkowi i zasypał go serią punchy. Reks chciał ruszyć do ringu, ale zaatakował go Magnus! Wepchnął go w metalowy narożnik, a następnie do ringu. W kwadratowym pierścieniu Carter wykonał Yorkowi Headlock Driver, a Magnus dołożył Reksowi Magnus Driver. Carter i Magnus stanęli na przeciwko siebie i zaczęli coś do siebie krzyczeć. Nie wyglądało to jakby mieli zawrzeć sojusz. Po chwili i oni zaczęli okładać się ciosami! Po chwili jednak pojawili się sędziowie i ich rozdzielili. W ringu podniósł się już John Morrison i gdy już wychodził i był na rampie, to rozbrzmiała muzyka Matta Hardy'ego! Mistrz pojawił się na rampie i wzniósł swój pas mistrzowski, a John pokazał na swoją talię i pokazał, że to on będzie mistrzem. Po chwili przerwy wszyscy zawodnicy byli już na backstage'u.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: John Morrison zalicza udany debiut w Super Action Wrestling Federation! I pokonał nie byle kogo, bo Christiana Yorka.

William Regal: To zwycięstwo na pewno doda mu dużo pewności siebie, ponieważ pokonać kogoś takiego to nie byle co. Po walce jednak doszło do wielkiego zamieszania. Jestem mocno zakłopotany...

Vampiro: Tak, ta sytuacja jest bardzo dziwna, jednak na Summer Pradise powinno dojść do ostatecznego rozwiązania tej sprawy. Oby.

***BACKSTAGE***

Kameraprzenosi Nas do szatni Texano w której rozmawia on z Petey'em Williamsem. Obydwoje popijają sobie Mountain Diew.

Texano: Słyszałeś z kim ustalił Nam walkę Nasz kochany pan prezes?

Petey Williams: Może rewanż z Kendrickiem i Konnorem?

Texano: Nie, to nie. Będziemy walczyć z byłą gwiazdą NBA!

Petey Williams: Co? Jak to? Prezes ma Nas za słabych, że daje Nam jako rywala kogoś kto nawet nie umie walczyć? Który to w ogóle zawodnik?

Texano: No...ten...Jordan. O, Michael Jordan.

Petey Williams: Ty debilu. Chodzi o Jasona Jordana, a nie Michaela Jordana.

Texano: A kto to w ogóle est ten Jason?

Petey Williams: W sumie sam nie wiem...

Obraz kamery urywa się.

***WALKA***

Po krótkiej przerwie znów wracamy na Cow Palace. Do ringu jest już Jason Jordan, a tym czasem w drodze już do kwadratowego pierścienia jest Petey Williams.

http://2.bp.blogspot.com/-LAT5fIXnmq0/VX8w04kXpgI/AAAAAAAAAUQ/XTiMCfEGS1g/s1600/Texano%2Bi%2BPetey%2Bvs%2BJason.jpg

Rozbrzmiał gong i pierwsza część dzisiejszej walki rozpoczęła się. Choć nigdy nie wiadomo, jeśli Petey pokona Jasona to drugiej części nie będzie. Zawodnicy weszli w klincz. Jason lepiej wyszedł z tej próby sił i przepchnął rywala do narożnika. Sędzia jednak nakazał mu puścić i Jason tak też uczynił. Jednakże od razu potem wykonał Gut Kick i dołożył Suplex, ale jednak Petey nie pozwolił mu wykonać tej akcji. Zablokował próbę Suplexu i sam wykonał Knee Lift, a następnie kilka ciosów w brzuch. Jason puścił uchwyt, a Petey odbił się od lin i poczęstował Go Clotheslinem. Williams przypina. 1..Kick Out. Williams jednak nie pozwolił wstać rywalowi, tylko zapiął boczny headlock w parterze. Jason zaczął się mimo tego powoli podnosić. Podszedł bliżej lin i wykonał Irwish Whip rywalowi. Petey odbił się od lin i nadział się na Shoulder Block od Jordana. Petey szybko się podniósł, ale zainkasował jeszcze Back Body Drop. Petey ponownie szybko się podniósł i Jason chciał dołożyć Big Boot, ale Petey nachylił się i sam wykonał Inverted Backbreaker. Jason zachwiał się, a Petey dołożył STO. Williams następnie jeszcze zasypał serią kicków, a potem jeszcze zaczął obijać rywala pięściami. Jason próbował podnieść się przy pomocy lin, ale Petey kopnął Go w głowę. Petey podniósł rywala i dołożył mu jeszcze Snap Suplex. Następnie jeszcze Williams dołożył Belly-to-belly Back Suplex. Petey ponownie przypina. 1...Kick Out. Znów za mało. Petey podniósł swojego rywala i chciał wymierzyć mu cios w głowę, ale Jason zablokował cios i to on zaatakował rywala. Irwish Whip i Big Boot dla Petey'a. Następnie jeszcze Jason wykręcił rękę rywala, aby następnie dołożyć Arm Breaker. Jason odbił się od lin i dołożył Leg Drop, ale Petey zrobił unik, a następnie szybko wykonał Missle Dropkick. Jason zaczął się powoli podnosić, ale Petey już szykował się pod Canadian Destroyer, ale Jason nie dał się chwycić i wykonał School Boy'a! 1...2...Kick Out. Było blisko. Petey szybko się podniósł, ale zainkasował Sit-out Spinebuster! 1....2.....3!

Petey Williams został wyeliminowany

Do ringu zmierza Texano, ale Petey wstał i odwrócił rywala w swoim kierunku wymierzając mu Canadian Destroyera! Texano szybko chciał zakończyć walkę, ale sędzia powiedział, że jego rywal musi się podnieść, aby rozpocząć drugą część walki. Jason w końcu się podniósł i Texano od razu na niego ruszył. Zasypał go serią punchy oraz Knee Liftów, a następnie dołożył Super Kick. Jason oparł się w narożniku, ale zaraz potem zainkasował Corner Clothesline. Texano jednak zatrzymał Jordna w narożniku i dołożył Bulldog. Texano przypiął rywala 1....2....Kick Out. Texano chwycił się za głowę i spróbował raz jeszcze. 1....2..Kick Out. Texano podniósł rywala i potraktował Go European Uppercutem. Następnie wyniósł rywla na bari i szykował się pod Tornado Texas [Fireman's Carry Backbreaker], ale Jason potraktował Go kilkoma elbowami w głowę i Texano Go puścił. El Texano Junior jednak od razu chciał potraktować Go Clotheslinem, ale Jason zrobił unik, odbił się od lin i wykonał Running Double Axe Handle. Texano szybko się podniósł, ale zainkasował jeszcze jeden raz Double Axe Handle. Texano znów się podniósł, ale tym razem Jason posłał Go na liny i dołożył Hit Toss! Jordan zaczął pokazywać, że będzie mistrzem. Podniósł rywala i wykonał Irwish Whip. Texano jednak chwycił się lin i zatrzymał się. Jordan wściekle na niego ruszył, ale tym razem to Texano uniknął próby Clotheslinu i wykonał Front Dropkick. Jordan zachwiał się na linach, a Texano wykonał Irwish Whip i dołożył Lariat. 1....2...Kick Out. Texano znów wyniósł rywala pod Tornado Texas, ale i tym razem Json zleciał z jego barków, a Jordan dołożył Powerbomb! 1....2...Kick Out. Jordan był bliski zwycięstwa. Wykonał Irwish Whip i jest Sit-out Spinebuster! 1....2.....3!

Winner: Jason Jordan

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas do szatni Erica Younga. Obserował on walkę Jasona Jordana. Kiedy ta się skończyła, spojrzawszy na swój pas uśmiechnął się. Jednak nagle obraz telewizora zaczął się zacinać, a światła zaczęły mrugać. Eric odłożył pas i podszeł do włącznika światła. Światło jednak zgasło samo z siebie i jedyne światło dawał zacinający się telewizor. Eric próbował otworzyć drzwi szatni, ale te były najwyraźniej zakluczone. Nagle ktoś odwrócił w swoim kierunku Erica i pchnął Go prosto w ścianę. Następnie jeszcze powtórzył tą czynność, ale prosto w telewizor! Ten ktoś przekluczył drzwi i opuścił szatnię jakby nigdy nic, a Eric leżał obolały. Tym widokiem kończymy piąty epizod SAWF Action Night.

:arrow: Show rozpoczynamy ciekawie, bo od intrygujące stajni (celowo nie piszę tag teamu, bo to nie team a członkowie większej grupy, która się jeszcze nie ujawniła). Dwóch szefów? Średnio wierzę Yorkowi i Reksowi, że wynajęło ich dwóch ludzi. Magnus dalej im nie wierzy, zaś szef blokuje możliwość walki o pasy dla najemników, którzy te pasy mają w poważaniu? Jestem ciekaw, czy bardziej śmiałem się z prezesa ja, czy oni :D

:arrow: Tag Japońców? Ok.

:arrow: Low Ki pewnie będzie szukał kolegów, aż w końcu znajdzie kogoś kto pomoże mu walczyć o pasy tagowe, również może być ciekawie i typuję na tą pozycję Manika.

:arrow: Debiut (?) Gail trochę średniawy, ale rozumiem motyw. Ciekawe jak dalej pociągniesz kobiety i kwestię ich pasa oraz wyjaśnisz, czemu Kim zgodziła się pomów Aksanie.

:arrow: Sytuacja z ECIII coraz ciekawsza, fajnie to budujesz. Carter będzie próbował walczyć z Yorkiem/Reksem. Face turn? Oby nie, niech będzie heelem, który dla wspólnych zysków sprzymierzy się z Magnusem.

:arrow: Ciekawe promo nie znanego zawodnika. Nie za dużo tych nieznanych? Chyba, że szef Yorka i Reksa idzie po główny pas, a jego doradca po midcardowy i to on grozi Youngowi? Zobaczymy cośtam wymyślił.

:arrow: Celebracja mistrza, choć nie rozumiem czemu jest w środku show, wypadła bardzo fajnie. Matt tekstem, że Morrison pojawia się z dupy i chce walki o pas, gdy on musiał udowadniać, że jest godny mistrzostwa przez AŻ MIESIĄC wygrał internety :D Naprawdę takiego heela lubię.

:arrow: Segmenty religijne z Dinero, mimo iż to śliski i bardzo lujowy temat, wypadają Ci świetnie! Drugi po ECIII/Magnusie/Yoka&Reksie/Nie znanym szefie storyline w federacji! Szkoda tylko, że przy tym pasy spadają na dalsze pozycje :(

:arrow: Segment z biura prezesa coraz bardziej sugeruje mi feud na lini narodowościowej, czyt. Prezes vs. Magnus, gdzie to właściciel fedki wynajął Yorka i Reksa.

:arrow: Jordan walczy o pas, Masked Man ponownie atakuje mistrza. Ok, choć jak na zakończenie show to ewidentnie za krótkie story... Powinieneś zamienić to z celebracją mistrza lub nawet z przedostatnią walką...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Banetsu East Line Train Pro Wrestling Data: 29.11.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Banetsu East Line Train Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Team NOAH Judgment Data: 29.11.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Yokohama, Kanagawa, Japan Arena: Yokohama Radiant Hall Publiczność: 234 Format: Live Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 12 Data: 29.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 959 Format: Live Platforma: Stardom World Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Grins
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • vieiraa55
      Lubiłem od czasu do czasu obejrzeć Merkyda ale teraz oglądam każdy odcinek z JCW xd
  • Dodaj nową pozycję...