Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Super Action Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Imię i Nazwisko (lub pseudonim) prezesa: Andrew McConald

Nick usera: Joel

Siedziba: Glasgow, Szkocja

Budżet: 13,3 mln$

21.05.15: +0,4 mln za bilety

22.05.15: -0,6 mln za podpisanie kontraktów

26.05.15: +1,5 mln od sponsora za maj

27.05.15: +0,3 mln za bilety

29.05.15: -0,450 mln za podpisanie kontraktu z Lukiem Harperem

1.06.15: +1,5 mln od sponsora za czerwiec

4.06.15: -3,7 mln za przedłużenie kontraktów

4.06.15: - 0,9 mln za podpisanie kontraktów

4.06.15: +0,2 mln za bilety

12.06.15: +0,9 mln do budżetu za iPPV

20.06.15: +0,5 mln do budżetu

2.7.15 +0.3 do budżetu za bilety

4.07.15: +1,5 mln do budżetu od sponsora za lipiec

Sponsor: Mountain Dew do 26.05.2015

Obecnie wynajęta hala: Cow Palace - na 4 gale

Liczba punktów: 9

Roster:

Legendy: (1 wolny slot)

William Regal - do 10.09.2015

Vampiro - do 10.09.2015

SuperGwiazdy:

Kenzo Suzuki - do 10.08.2015

Magnus - do 10.08.2015

Matt Hardy - do 10.08.2015

Gwiazdy:

Aksana - do 10.09.2015

Eric Young - do 10.08.2015

Ethan Carter III - do 10.08.2015

Gail Kim - do 4.09.2015

John Morrison - do 4.09.2015

Konnor - do 22.08.2015

Luke Harper - do 28.08.2015

Low Ki - do 10.08.2015

Petey Williams - do 11.08.2015

Ricochet - do 10.08.2015

Sexy Star - do 10.09.2015

Velvet Sky - do 10.09.2015

Pozostali (1 wolny slot):

Becky Lynch - do 10.10.2015

Blue Pants - do 10.09.2015

Brian Kendrick - do 22.08.15

Christian York - do 10.08.2015

Jason Jordan - do 10.08.2015

Manik - do 10.08.2015

Renee Young - do 10.10.2015

Tyler Reks - do 10.08.2015

Yoshitatsu - do 10.09.2015

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joel

11

• Giero

8

• TheVillain

7

• Yarexon

7

Top użytkownicy w tym temacie

http://4.bp.blogspot.com/-LMeYRfHKcPg/VVDwJtmQYdI/AAAAAAAAAPc/-RVLEcizqmM/s1600/logo.jpg

SAWF

Nazwa tygodniówki: Action Night

Gale PPV:

Styczeń: Good Start (zwykła gala PPV)

Luty: Golden Opportunity (na tej gali broniony jest każdy tytuł)

Marzec: Devil Yard (większość walk odbywa się w klatkach)

Kwiecień: Time to Relax (zwykła gala PPV)

Maj: MAYhem (większość walk ma stypulacje)

Czerwiec: Wrong Way (zwykła gala PPV)

Lipiec: Summer Paradise (zwykła gala PPV)

Sierpień: Succor (Main Event gali to 8 osobowa walka Tag Teamowa)

Wrzesień: New Hope (Main Event gali to 6 osobowy Ladder Match o walizkę, która daje możliwość walki o pas kiedykolwiek)

Październik: Effort (zwykła gala PPV)

Listopad: Big Preparation (zwykła gala PPV)

Grudzień: The Last Act(ion) (najważniejsza gala roku)

Pasy mistrzowskie:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/6110/QPW_Championship_cut_by_Danger_Liam.jpg

SAWF World Title

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/6110/Wrestle-1_Cruiserweight_Championship_cut_by_Danger_Liam.jpg

SAWF Ultra Championship

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-LMeYRfHKcPg/VVDwJtmQYdI/AAAAAAAAAPc/-RVLEcizqmM/s1600/logo.jpg

SAWF Action Night #1 (13.05.2015 r., The Brighton Centre)

Na arenie zapanowała cisza i zapadła ciemność. Po chwili zielone lasery zaczęły migać na całym obiekcie w Brighton. Rozbrzmiał utwór Breaking Benjamina "Dance with the devil", a fani podnieśli się z miejsc. Utwór przestał grać, a światła wróciła do normy. A kamera przenosi nas do komentatorów.

***KOMENTATORZY***

William Regal: Witam serdecznie, dzisiaj rozpoczyna się coś wielkiego, coś czego nie zapomnimy na długo. Dlaczego? Ponieważ już dzisiaj odbywa się pierwsze wydanie Action Night! A przy tej okazji są z państwem William Regal oraz...

Vampiro: ...Vampiro! To niesamowite przeżycie usiąść tu obok Ciebie William i razem z tymi ludźmi na arenie być częścią czegoś wielkiego, a przynajmniej czegoś co może się takie stać. Dzisiaj mamy 13 dzień maja, ale miejmy nadzieję, że dzisiejsza tygodniówka od pecha będzie trzymać się na dystans.

William Regal: Oczywiście liczymy na to, że dzisiejsza gala odbędzie się bez zbędnych komplikacji czy jakiś usterek, choć o czym my gadamy? Przecież to jest profesjonalna federacja wrestlingu, raczej nie mamy do czynienia z amatorami, co można wywnioskować ze składu komentatorów.

Vampiro: Już nam tak nie słodź, pewnie prezes federacji potrzebował dwóch dziadków, którzy orientują się w tym biznesie i najwyraźniej byliśmy najtańsi. <śmiech> Jednak skoro już o prezesie mowa, to przenieśmy się do ringu, w którym już zaraz powinien znaleźć się nasz pracodawca.

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2530/Ethan_Carter3_3_cutout_by_Crank.jpg

Jednak to nie brzmi jak theme song prezesa federacji, a postać która pojawiła się na rampie na pewno go nie przypomina. Przy "Trouble" do ringu wszedł Ethan Carter III, gdy już do niego wszedł wziął mikrofon.

Ethan Carter III: Nie, nie jestem tym rudym dzianym Szkotem, który ma czelność nazywać się prezesem tej federacji. Dużo mi do niego brakuje, jednak nie chciałem Was nabrać czy coś. Po prostu nie chciałem go słuchać, ponieważ doskonale wiemy co by powiedział. Przywitałby nas bardzo serdecznie i zaczął gadać o kasie, ponieważ na temat wrestlingu nie ma on zapewne bladego pojęcia. Dlatego jestem tu ja. Wrestler z krwi i kości, ktoś kto codziennie naraża swoje życie, aby tacy ludzie jak ten dziany prezesik mogli coś pooglądać wieczorami. Ale nie tylko ten rudzielec jest kimś wpływowym. W końcu wywodzę się z rodziny Carterów, którzy mają wszystko czego chcą. Dlatego w tym momencie powiem wam czego chcę. Pierwszym moim najważniejszym celem jest......zamknijcie się, proszę. Dajcie mi kilka minut, ja tylko powiem po co tu jestem i dlaczego jestem lepszy od innych. Dla Was to tak wiele? Oh, przepraszam, że uraziłem tak zacną publiczność, jednak mam to gdzieś. Jak mówiłem, moim pierwszym celem jest.......znów to robicie. Rozumiem, że wolelibyście oglądać kogoś innego, ale lepszego zawodnika w szatni ze świecą szukać, dlatego nacieszcie się z tego co macie. Dobrze, więc jeszcze raz. Jestem Ethan Carter i moim pierwszym celem w SAWF jest......naprawdę? Znowu to robicie? Czy Wy nie macie za grosz szacunku do drugiego człowieka? Nie rozumiecie, że stoi przed Wami przyszły mistrz tej federacji? Że jeszcze dzisiaj pokażę na co mnie stać, a wtedy, oj tak, wtedy dowiecie się i zapamiętacie raz na zawsze nazwisko Carter! A teraz zamknijcie się i dajcie mi dokończyć. Moim pierwszym celem w SAWF jest...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1344/magnus_14.jpg

...ale tym razem to nie fani mu przeszkadzają, a Magnus!

Magnus: Naszym głównym celem jest to, aby zamknąć Twoją jadaczkę! Zrozum, że jesteśmy w Wielkiej Brytanii, w tym miejscu ludzie wiedzą czego chcą i również jak Ty zawsze to dostają. Dlatego jest to błędne koło, ponieważ nie przekonasz tych ludzi do niczego. Prawdziwy Brytyjczyk jest uparty i zawsze chce udowodnić swoje, więc a litość boską zamknij się wreszcie! Dlaczego nie pokażesz nam czego chcesz walcząc w ringu? Dlaczego stoisz w tym ringu i gadasz, zamiast udowodnić wartość swoją i całej Twojej rodzinki? Proszę, śmiało, w ten sposób możesz to robić, ale gadając na pewno nie przekonasz tych ludzi, prezesa, ani mnie. Zapewne chciałeś powiedzieć, że Twoim pierwszym celem w tej federacji jest zdobycie pasa mistrzowskiego, ale w tej szatni jest ogromna kolejka do pasa i mogę się założyć, że swoim nazwiskiem nie dostaniesz szansy. Chcesz pokazać, że zasługujesz na mistrzostwo? Zawalcz ze mną!

Ethan Carter III: Widać, że pochodzicie z tego samego miejsca. Jak już mówiłem, Wy Brytyjczycy nie macie za grosz szacunku do drugiego człowieka. Przerywacie mi i wyzywacie od najgorszych, jakbym był nie wiadomo kim. A ja jestem tylko prostym wrestlerem, który chce się wreszcie pokazać z dobrej strony. <śmiech> Tak naprawdę jestem ponad Was wszystkich, kiedy Ty i Twoi koledzy z szatni stoicie w miejscu, ja jestem o kilka kroków przed Wami. Jestem kimś więcej niż tylko wrestlerem, jestem Bogiem tego biznesu! Możecie sobie buczeć, ale to nie zmieni niczego. Wasz bohater Magnus jest niczym w porównaniu do Ethana Cartera. Rzucasz mi wyzwanie? Jasne, że ja zaakceptuje, ale dopiero wtedy gdy będziesz tego godzien, póki co jesteś tylko kolejnym wyrzutkiem.

Magnus: Wyrzutkiem? Słyszysz? Oni są na to gotowi, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie, aby wszedł tam i skopał Ci tyłek!

http://4.bp.blogspot.com/-MdaDwQHtTRk/VVEhtTa4cSI/AAAAAAAAAPs/fYGydIWOhSM/s1600/McConald.jpg

Ale na titantronie pojawił się prezes federacji Andrew McConald!

Andrew McConald: Dość panowie, dość! Muszę Ci podziękować Ethan, dlatego, że nie lubię publicznych wystąpień i zdecydowanie lepiej czuję się mówiąc stąd, czyli z mojego biura. Jednakże Twoje zachowanie jest niedopuszczalne. Masz się za lepszego od innych, a nawet ode mnie? Posłuchaj mnie. Możesz być Bogiem tego biznesu, ale to ja jestem Bogiem tej federacji, to ja jestem prezesem i mnie musicie się słuchać, dlatego lepiej mi nie podskakuj. A Ty Magnusie widzę, że jesteś chętny do walki. Jednak dla Ciebie mam coś specjalnego. Póki co możesz opuścić ring, ponieważ w tym momencie Ethan zmierzy się z Low Ki! Miłego wieczoru fanom z Brighton!

***WALKA***

Magnus udał się na Backstage, a w jego miejsce na rampie pojawił się Low Ki. Żwawym krokiem wszedł do ringu i obydwoje zawodnicy byli już gotowi do walki.

http://2.bp.blogspot.com/-DGJUT34-nO8/VVDvgJEM8HI/AAAAAAAAAO8/4tQmKDMy-04/s1600/Ethan%2BCarter%2BIII%2Bvs%2BLow%2BKi.jpg

Rozbrzmiał gong i zawodnicy ruszyli na siebie. Klincz, zktórego lepiej wyszedł Ethan i zapiął boczny headlock. Od razu przeszedł do tyłu rywala i wykonał Back Suplex. Ethan napiął mięśnie i wykonał jeszcze Knee Drop.. Próba przypięcia, ale Low Ki natychmiast odskakuje, sędzia nie doliczył nawet do jednego. Low Ki się podniósł, ale zainkasował Clothesline, jeszcze jeden, a na koniec jeszcze Back Body Drop. Low Ki podiósł się, ale otrzymał jeszcze Knife-edge Chop, Irwish Whip i Big Boot. Ethan zaczął coś krzyczeć do fanów, po czym podniósł Lowa, ale ten wykonał Jawbreaker i Ethan zachwiał się na nogach. Low Ki wykorzystał ten moment, odbił się od lin i wykonał Dropkick. Ethan wyleciał za ring, a Low Ki wziął rozbieg i chciał wykonać Suicide Dive, ale zauważył, że Carter się odsunął i w porę chwycił się lin. Ethan pomachał głową i pokazał sędziemu, aby Low Ki dał mu wejść do ringu. Low Ki z własnej woli odsuwa się od lin, a Carter wszedł do kwadratowego pierścienia. Walka jakby zaczęła się od początku. Zawodnicy stanęli na przeciwko siebie, a Carter potraktował Low Kiego liściem. Low Ki odwdzięczył się Back Kickiem, Super Kickiem, a na koniec dodał jeszcze Black Magic.Carter przy pomocy lin się podniósł, ale Low Ki wykonał Irwish Whip i dołożył Headscissors Armbar. Carter wyturlał się z ringu, a Low Ki od razu wybiegł z drugiej strony. Zaczął biec w kierunku Cartera, ale ten wrócił do ringu i gdy Low Ki wszedł do ringu, to Carter potraktował go Gut Kickiem, a potem dołożył Powerbomb! Carter przypina. 1...2..Kick Out. Carter dołożył jeszcze Elbow Drop. Carter wyniósł Low Ki'ego i wykonał mu Flapjack. Low Ki zaczął się jednak podnosić, ale Ethan odbił się od lin i wykonał Running Crossbody. EC3 podniósł jeszcze oponenta i wykonał Northern Lights suplex z przejściem do pinu. 1....2...Kick Out. Ethan chwycił się za głowę i przysiadł, ale wykorzystał to Low Ki, który szybko się podniósł. Ethan również wstał, ale zainkasował serie kopnięć, a na koniec Headbutt. Carter padł na kolana, a Low Ki dołożył Shining Wizard. Tym razem to on przypina. 1....2..Kick Out. Low Ki podniósł się i szybko wszedł na narożnik. Jest już na nim i wykonuje Ghetto Stomp! Ale EC3 zrobił unik i szybko wykonał Roll-Up! 1....2....3!

Winner: Ethan Carter III

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi nas na zaplecze, gdzie korytarzem idzie sobie D'Angelo Dinero, który spotyka Bo Dallasa.

Bo Dallas: To Ty jesteś tym czarnym papieżem wśród wrestlerów?

D'Angelo Dinero: Widać, że dużo się o mnie tutaj mówi, a czego konkretnie chcesz?

Bo Dallas: Właściwie to niczego, chciałem Cię po prostu zobaczyć, chciałem poczuć na sobie Twoją wiarę, po prostu chciałem ujrzeć to na własne oczy. I tak w sumie to jakoś nie czuję efektów. Nie bije od Ciebie ta energia, człowieka który wierzy w siebie oraz w innych...

D'Angelo Dinero: Co? Jestem żywym pomnikiem wiary. Za to ta Twoja niby wiara jest niczym w porównaniu do tego co prezentuję ja. Ty wierzysz w ludzi, w motywację, która kieruje nas do pewnego celu. Ja wierzę w jednego i niepowtarzalnego Boga, który nie zostawia nic losowi. Ta Wasza marna motywacja, jest niczym w porównaniu do Boga Wszechmogącego.

Bo Dallas: Nie musisz mnie zrozumieć, only you must to do is BOLIEVE!

Dinero podszedł bliżej do Bo Dallasa, a ten tylko się uśmiechnął i poszedł dalej.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: Bolieve William, bolieve! Bo Dallas dalej rzuca swoimi mowami na prawo i lewo, najwyraźniej w SAWF z tego nie zrezygnuje...

William Regal: Niestety...może porozmawiajmy o walce, a nie o tym prostackim zachowaniu?

Vampiro: Dobra, dobra już się tak nie denerwuj. Ethan wygrał dzięki roll up, co kompletnie nie pokrywa się z jego słowami, że jest Bogiem tego biznesu...

William Regal: Zwycięstwo to zwycięstwo, w przyszłości nikt nie będzie pamiętał jak to robił. Low Ki nie skupił się przez chwilę i Carter to wykorzystał.

Vampiro: Tylko czy takie zwycięstwo pnie go do góry w hierarchii? Ja wątpię i Andrew pewnie też.

***WYWIAD***

Kamera przenosi nas do stanowiska Renee Young, obok której jest już Alex Silva.

Renee Young: Witam bardzo serdecznie. Ja jestem Renee Young, a moim pierwszym gościem jest Alex Silva. Witam Cię również Alexie i od razu przejdę do pierwszego pytania. Jak się czujesz w SAWF?

Alex Silva: A jak mam się czuć? Jestem tutaj od niedawna, z resztą jak wszyscy. Dodatkowo gala odbywa się w jakieś małej arence. Ja potrzebuję wielkiej przestrzeni, wielu ludzi musi o mnie słyszeć, wielu musi mnie widzieć. Nie może być tak, że ta marna garstka będzie miała zaszczyt mnie obejrzeć, o mnie musi słyszeć cały świat!

Renee Young: Ale na pewno...

Alex Silva: Czy mogłabyś mi nie przerywać? Teraz mówię ja, musi panować kompletna cisza. W centrum uwagi jestem teraz ja i nie ważne kim jesteś, Alex Silva jest ważniejszy od Ciebie! Dlatego jeszcze raz Ci mówię nie przerywaj mi!

Renee Young: No...ale za to mi płacą...

Alex Silva: Kompletnie mnie nie obchodzi za Ci co płacą. Równie dobrze mogą Ci płacić za to, że ja stoję obok. Ale nie to jest istotne. Istotne jest, że SAWF is Silva, teraz moja twarz będzie na wszystkich okładkach, a ten wywiad jest niepotrzebny, bo ludzie doskonale wiedzą kim jestem i do czego jestem zdolny. Dlatego jeśli siedzisz sobie teraz wygodnie na arenie, zapamiętaj sobie raz na zawsze, że jestem duszą, sercem, twarzą, włosami Super Action Wrestling Federation!

***WALKA***

W ringu był już Kenzo Suzuki, a na arenie rozbrzmiał theme song Christiana Yorka. Zawodnika wszedł do ringu i obydwoje byli już gotowi do walki.

http://2.bp.blogspot.com/-UWvUlzeXmNY/VVDv37QUZPI/AAAAAAAAAPM/FXOSSSaM4Xk/s1600/Suzuki%2Bvs%2BYork.jpg

Gong rozbrzmiał, ale żaden z zawodników nie śpieszył się. Powoli podeszli do siebie, ale Suzuki odbił się od lin i chciał powalić rywala Shoulder Blockiem, jednak odbił się od Yorka jak od ściany. Szybko się podniósł, ale tym razem to Christian chciał wykonać Shoulder Block, z tą różnicą, że mu to wyszło. Kenzo znów szybko się podniósł, ale tym razem został potraktowany Clotheslinem, a następnie jeszcze Christian odbił się od lin i wykonał Leg Drop. Jakby tego było mało podniósł rywala i wykonał Body Slam, a potem Knee Drop. Kenzo zazął podnosić się z pomocą lin, ale York od razu podbiegł do niego i wykonał German Suplex. Wszedł na drugą linę i wykonał jeszcze Diving Knee Drop. Christian jakby w ogóle się ie męczył tymi akcjami wynosi jeszcze rywala i wykonuje Exploder Suplex. Kenzo wyturlał się z ringu, ale York ruszył za nim i pchnął go prosto na barierki. Następnie poniósł jeszcze i wyniósł go jakby pod Snake Eyes. Chciał cisnąć nim w stalowy narożnik, ale Kenzo w porę zszedł z niego i szybko wrócił do ringu. York wszedł za nim, ale nadział się na Clothesline. Jednak Yorka to nie powaliło, więc Kenzo wziął rozbieg i chciał znów go wykonać, tym razem York skontrował to na Shoulder Jawbreaker tak, że Suzuki wylądował w narożniku. York dołożył mu jeszcze Tornado DDT i pokazał gestem, że chce zakończyć tą walkę. Japończyk się podniósł, ale zainkasował Mood Swing [snap Swinning Neckbreaker]! Christian z łatwością przypiął rywala do trzech.

Winner: Christian York

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/911/york_19.jpg

Christian York wziął jeszcze do ręki mikrofon.

Christian York: Widzieliście to? Załatwiłem tego kolesie w 2 minuty? Już mniejsza od czas, zrobiłem to w takim stylu, że teraz pewnie wszyscy patrzycie na mnie z przerażeniem. Ale ja nie jestem żadnym potworem, który lubi sprawiać ból, jestem po prostu wrestlerem i po to się pojawiłem w tej federacji. Walczę już od wielu lat, ale dopiero tutaj mogę wyładować swoją frustrację. Przez całą karierę byłem niezauważany, ludzie mnie pomijali i skupiali się na większych gwiazdah od Cristiana Yorka. Jednak gniewu nie można w sobie kumulować, ponieważ w pewnym momencie i tak wybucha. I tak stało się w moim przypadku, ała złość wyszła ze mnie i właśnie dlatego Super Action Wrestling Federation to miejsce dla mnie, miejce gdzie mogę wreszcie zaistnieć. Ale wydaje mi się, że prezes tego nie zauważył. Dał mi walkę z jakimś nic nie wartym Japończykiem w nic nie wartej Anglii. A buczcie sobie ile chcecie, jak widzicie mnie to nie rusza, jedyne co może to zrobić to title shoot, który chcę otrzymać w tym momencie! Udowodniłem przed chwilą, że praktycznie nikt nie może się ze mną równać, a ta marna istotka jest tego doskonałym przykładem.

***BIURO GENERAL MANAGERA***

Kamera tym czasem przenosi nas do biura generalnego managera i jednocześnie prezesa SAWF Andrewa McConalda. Nagle ktoś zapukał do jego szatni, był to Magnus, co zaowocowało wrzawą na arenie.

Magnus: Nie chcę Ci przeszkadzać, chciałem po prostu się dowiedzieć co takiego masz dla mnie przygotowane na tą galę, że nie dałeś mi zawalczyć z Ethanem Carterem. Doskonale wiesz, że chciałem dać temu gnojkowi wycisk, a jest od tego lepsze miejsce niż własny kraj?

Andrew McConald: To by było zbyt oczywiste dawać Wam teraz walkę, a moje decyzje nigdy nie są oczywiste, no może czasem. Ale dla Ciebie rzeczywiście mam coś specjalnego. Wziąłem pod uwagę, że jesteś Brytyjczykiem, oraz to, że chcę w dobrym stylu zakończyć tą galę. Dlatego weźmiesz udział w dzisiejszym Main Evencie.

Magnus: Tego się spodziewałem.

Andrew McConald: Ale skoro jesteś jednym z lepszych zawodników w mojej federacji to nie chcę dawać Ci jakieś dziecinnie łatwej walki. Dzisiejszym Main Eventem gali będzie starcie trzech rywali! Magnusie staniesz do walki z Mattem Hardym oraz Ricochetem! Liczę, że pokażecie na czym polega wrestling.

Magnus: Możesz na mnie liczyć, zakończymy tą galę z przytupem.

***BACKSTAGE***

Tym razem kamera ukazuje nam szatnie jednego z zawodników, a konkretniej Erica Younga, a jest w nim razem z Manikiem.

Eric Young: Miło się znów zobaczyć, co nie? Lepiej nie gadajmy o przeszłości, wyluzujmy się i pomyślmy o teraźniejszości.

Manik: Co konkretnie masz na myśli?

Eric Young: Co? Aaa...nic konkretnego, chciałem po prostu zadać Ci kilka pytań.

Manik: Pytań, a-a-ale...po co?

Eric Young: Po prostu siadaj. Weź to jako taką luźną rozmowę z kumplem po fachu. Pytanie pierwsze, jak wysoko aspirujesz w SAWF?

Manik: No chyba te najwyższe, z resztą jak każdego.

Eric Young: Hmm...tylko tyle? Niezbyt oryginalnie. A jak oceniasz się na tle innych zawodników?

Manik: Ee..chyba nie wypadam jakoś wybitnie dobrze, ale jeszcze nie pokazałem na co mnie stać w innych federacjach.

Eric Young: Taa, każdy tak mówi..

Manik: Co?

Eric Young: Nic takiego. Wiesz co, tyle mi wystarczy, możesz wyjść.

***WALKA***

Do ringu przy swoim theme songu zmierza Sexy Star! A to oznacza, że już zaraz odbędzie się pierwsza walka div w SAWF! Sexy Star jest już w ringu, a oto jej rywalka Carmela! Zadufana w sobie księżniczka, nie zwraca uwagi na publiczność w Brighton.

http://3.bp.blogspot.com/-MS38cg0qaTM/VVDvaH-CW2I/AAAAAAAAAO0/xD8MR1V8AZ8/s1600/Carmela%2Bvs%2BSexy%2BStar.jpg

Rozbrzmiał gong, a Carmela rozłożyła ręce i zaczęła coś krzyczeć do swojej rywalki. Ta jednak tylko się uśmiechnęła i ruszyła w stronę oponentki. Zaczęły chodzi w kółko ringu, ale powoli podeszły do siebie, ale Carmela potraktowała zamaskowaną rywalkę Gut Kickiem i jeszcze podbródkowym. Sexy Star się zachwiała, a Carmela powaliła ją jeszcze Clotheslinem. Carmela chwyciła Sexy Star za włosy i zaczęła ciskać jej głową o matę. Sędzia zaczął odliczać, ale Carmela puściła, wstała i znów zaczęła coś krzyczeć najpierw do rywalki, a potem do publiczności, która zaczęła ją wygwizdywać. Jednak ona tylko rozłożyła ręce i chyba zaczęła rozkoszować się tymi gwizdami. Carmela zaczęła podnosić rywalkę, ale ta wykonała Jawbreaker. Carmela zachwiała się i wylądowała w narożniku, a Sexy Star wzięła rozbieg i wykonała Corner Splash. Następnie jeszcze chwyciła rywalkę i wykonała Suplex, co fani nagrodzili sporymi brawami. Sexy Star chwyciła rękę rywalki i zapięła Armbar. Carmela walczyła z bólem, ale luchadorka po chwili sama puściła. Sexy Star wyszła na apron i czekała, aż Carmela wstanie i wykonała jej Springboard Crossbody! Ale Carmela przerolowała rywalkę i przeszła do pinu! 1...2...Kick Out! Carmela wściekle jeszcze zasypała rywalkę punchami w parterze, wstała i dołożyła jeszcze kilka stompów. Sędzia musiał ją odciągnąć, a w tym czasie Sexy Star zaczęła wstawać przy narożniku. Carmela odsunęła sędziego i wzięła rozbieg, ale nadziała się na wystawioną nogę rywalki. Sexy Star szybko jeszcze weszła na drugą linę i wykonała Missle Dropkick! Sexy Star zapięła jeszcze rywalce Figure Four Leglock. Carmela próbowała czołgać się w kierunku lin, ale niewiele jej to dawało, ponieważ Sexy Star twardo trzymała tą dźwignie. Jednak Carmela wykorzystała fakt, że rywalka siedziała i poderwała się, aby uderzyć Sexy Star. Ta puściła Carmele, ale ta ciągle jeszcze leżała. Sexy Star odbiła się od lin i wykonała Splash. Próba przypięcia. 1...2...Kick Out. Sexy Star odgarnęła włosy i zaczęła podnosić Carmele ciągnąc ją za włosy. Sędzia nakazał jej puszczenie, a fakt ten wykorzystała Carmela i wykonała Gut Kick i Facebuster! Carmela przypina. 1....2..Kick Out! Sexy Star leży, a Carmela chwyta się za głowę. Próbuje zapiąć swoją charakterystyczną dźwignię, ale Sexy Star się uwalnia i obie zawodniczki są na nogach. Sexy Star robi unik przed Clotheslinem i wykonuje Swinning Fisherman Suplex! Przypięcie. 1....2...3!

Winner: Sexy Star

Ale Sexy Star nie miała ani chwili, aby nacieszyć się zwycięstwem, ponieważ do ringu wpadła Aksana i zaczęła okładać blond luchadorkę. Po chwili do ringu wbiegły też Blue Pants, Velvet Sky, Becky Lynch i rozpoczął się wielki brawl zawodniczek! W ringu zostały już tylko Velvet, Becku i Blue Pants i stanęły w trzech różnych narożnikach. Becky tylko się uśmiechnęła i opuściła ring, a to samo po chwili zrobiły Velvet oraz Blue Pants.

***KOMENTATORZY***

William Regal: No proszę, panie też chciały pokazać, że nie będą grzecznie siedziały w szatni. Mimo, że Andrew McConald nie mówił nic o pasie Div, to jednak widać, że zawodniczki chcą pokazać, która jest najlepsza.

Vampiro: I dobrze, że nie siedzą w tych szatniach, przynajmniej jest na co popatrzeć. <śmiech> A tak zupełnie serio, to Sexy Star i Carmela wykręciły całkiem niezłą walkę. Sądzę, że pan prezes zacznie poważniej myśleć o dodaniu tego mistrzostwa, aby i panie mały o co walczyć.

William Regal: Mając takie utalentowane divy w rosterze, czemu by nie. Miejmy jednak nadzieję, że nie będziemy tydzień w tydzień oglądać tutaj takich brawli.

Vampiro: Czemu nie, mi to tam nie przeszkadza, nawet bardzo chętnie spróbowałbym przerwać tę sprzeczkę.

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3751/Baron_Corbin_3_CutByJess_23January2014.jpg

A do ringu przy przyciemnionych światłach wchodzi Baron Crobin!

Baron Corbin: Kiedy na arenie gaśnie światło, a do ringu zmierza jakaś zakapturzona postać, wszyscy oczekują jednej wielkiej tajemnicy, kogoś na kogo widok wszyscy się boją, oraz kogoś kto niesie za sobą mrok. Ale to tylko pozory, pozory które przysłaniają cały ten świat i każdy człowiek daje się temu kierować. Jednak ja jestem tutaj, aby wszystkie te pozory usunąć. Nie jestem postacią, która ma coś do ukrycia, kimś kto jest wysłannikiem diabła czy coś w tym rodzaju. Jestem bestią! Jestem nieprzewidywalnym człowiekiem, który niszczy wszystkich jedną jedyną akcją, którą jest koniec dni. Nie bez powodu nazywa się tak...jest końcem pewnego etapu dla innych zawodników, którzy po tej akcji padają i już nie wstają. Dlatego chcę ostrzec każdego w szatni, aby uważał na zakapturzoną postać, która nie zwraca uwagi na to z kim walczy, po prostu niszczy!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4766/Texano_Jr_cut_by_Danger_Liam.jpg

Ale w słowo wchodzi mu Texano.

Texano: Przepraszam bestio, że Ci przerywam, ale...nie interesuje nikogo co Ty gadasz. Tak naprawdę sam nie wiesz o czym masz gadać, zachowujesz się jak totalny amator, który wchodzi do ringu i nie wie o czym ma mówić. Podpowiem Ci. Zazwyczaj zawodnicy mówią o tym, że chcą walki o tytuł, a potem jacy to oni są wspaniali. I z resztą Tobie chyba chodzi oto samo, a ja już nie mogę tego słuchać. Nie jestem zawodnikiem, który będzie spokojnie siedział w szatni i słuchał takich ludzi jak Ty...może po prostu wejdę do ringu i Cię załatwię? A wtedy ten Twój koniec dni będzie znaczył tyle co zeszłoroczny śnieg. Oj oni chyba też Cię nie polubili. No to mamy więcej powodów, abyś się już więcej nie pojawiał w tym miejscu!

Baron Corbin: Śmieszne. Marny człowieczek wychodzi sobie i myśli, że jego słowa mnie ruszają...ale niestety muszę Cię zawieźć, bo gówno mnie interesuje co do mnie mówiłeś! Nie mówiłem tego co mi kazali mówić, nie robiłem tego co mi kazali robić, jestem po prostu sobą. Nie muszę zgrywać kogoś kim nie jestem, nie muszę pokazywać tym ludziom, że jestem za nimi czy przeciwko nim. Baron Corbin to po prostu Baron Corbin i nie masz nic do gadania.

Texano: Ja nie mam nic do gadania, ale sądzę, że mój kolega tak.

Nagle Barona od tyłu atakuje Petey Williams! Wynosi on Corbina i wykonuje Canadian Destroyera! Następnie podchodzi do Texano i przybija z nim piątkę.

***WALKA***

Do ringu przy japońskiej muzyce wszedł Yoshitatsu, a zaraz po nim w ringu był już Jason Jordan.

http://2.bp.blogspot.com/-WKr1IDBR1bw/VVDv6XUT6pI/AAAAAAAAAPU/dO11fxCLSsI/s1600/Yoshitatsu%2Bvs%2BJason%2BJordan.jpg

Gong rozbrzmiał i walka o bycie pierwszym pretendentem rozpoczęła się. Zawodnicy podeszli do siebie, ale to Japończyk wymierzył serię Jasonowi. Kilka chopów, kopnięć i na koniec Jumping Clothesline. Jason zaskoczony wyszedł z ringu, a Yoshitatsu zaczął nakręcać fanów. Jason wrócił do ringu i walka zaczęła się jakby od nowa. Jason znów podszedł do Japończyka i tym razem weszli w klincz. Jason zapiął boczny headlock, ale Yoshi wykonał Irwish Whip. Następnie przeskoczył nad rywalem, potem położył się tak, że ten nad nim przeskoczył i na koniec wykonał Hit Toss! Yoshi odbił się od lin i wykonał jeszcze Leg Drop. Fani zaczęli go dopingować, a to jakby go zmotywowało. Jordan zaczął się podnosić, ale gdy był na kolanach Yoshi zasypał go serią kopnięć w tors, a na koniec potężne kopnięcie w głowę. Tatsu przypina. 1...2..Kick Out. Yoshi podniósł rywala i wykonał Snap Suplex, ale Jason zablokował tą próbę i sam wykonał Suplex, ale jednak i Yoshi zablokował. Wydostał się z uchwytu i wykonał DDT. Tatsu znów spróbował przypiąć, ale i tym razem nie dało mu to zwycięstwa. Japończyk jednak wstał i znów czekał, aż Jason klęknie, ale tym razem czarnoskóry zawodnik uniknął kopnięć swojego rywala i wykonał Takedown. W parterze wykonał mu kilka punchy w głowę i jeszcze Knee Drop. Jordan podniósł rywala i wykonał jeszcze Backbreaker oraz Senton. Jordan zaczął parodiować Yoshi'ego, ale ten wykonał mu Roll-up! 1....2..Kick Out! To już trzecia próba Japończyka. Po chwili obydwoje byli na nogach. Yoshi ruszył na Jasona, który stał przy linach, ale ten wykonał mu Back Body Drop. Tatsu wylądował jednak na apronie i wykonał Roundhouse Kick! Jordan padł na matę, a Tatsu wdrapał się na narożnik i wykonał Diving Splash, od razu przechodząc do pinu. 1....2.Kick Out. Yoshi już powoli się załamuje, ale jednak podnosi rywala i tym razem skutecznie wykonuje mu Snap Suplex. Ale Yoshi nie puścił uchwytu i wykonał drugi Snap Suplex. Gdy zbierał się do trzeciego, otrzymał Elbow w głowę i musiał puścić, a Jordan to wykorzystał i wykonał Big Boot. Jason przypina, ale tylko 1 count. Jason podnosi rywala i chciał wykonać Powerbomb, ale Yoshi w porę się wydostał, uniknął próby Clothesline'a i sam chciał wykonać Hurricanrane, ale Jordan przechwycił go i wykonał właśnie Sit-out Powerbomb! Jordan przypiął. 1....2...Kick Out. Jason nie mógł uwierzyć i zaczął kopać rywala leżącego w parterze. Sędzia w porę go odsunął, ale ten fakt wykorzystał Yoshi, który ruszył na Jordana, ten jednak był przygotowany na to. Odsunął sędziego i wykonał Sit-out Spinebuster! Kolejna próba przypięcia. 1....2....3!

Winner: Jason Jordan

***PARKING***

Widzimy Texano, który rozmawia z Petey'em Williamsem. William klepie kumpla po plecach i odchodzi. Texano uśmiecha się, ale po chwili słyszy krzyk. Biegnie w tym kierunku i widzi, że Baron Corbin okłada wściekle Petey'a. Próbuje mu pomoc, ale Baron spodziewał się tego i go również atakuje. Zasypuje go serią punchy. Williams próbował pomóc koledze, atakując od tyłu Corbina, ale ten poradził sobie z Texano. Zaczęła się wymiana cios za cios, ale Corbin uniknął jednego z ciosów i wykonał End of Days! Następnie cisnął jeszcze Williamsem w ścianę, a podnoszącemu się Texano wykonał jeszcze Big Boot.

***WYWIAD***

Znów przenosimy się do stanowiska Renee Young, przy której tym razem jest Ricocet

Renee Young: Odpuśćmy sobie przywitania, ponieważ wiem, że śpieszysz się na walkę. A więc jak oceniasz swoje szansę w tej walce?

Ricochet: Szanse są zawsze takie same. Mam 50 procent, albo wygram albo nie. Jednak zrobię wszystko, aby pokazać, że zasłużyłem sobie na tą walkę wieczoru, mimo iż nie walczyłem w jakiś wielkich federacjach.

Renee Young: Całkiem optymistyczne nastawienie, jednak Twoi rywale to zawodnicy z najwyższej półki.

Ricochet: Motywuje mnie to tylko jeszcze bardziej. Czuję, że jestem najsłabszym ogniwem i dzięki temu mogę sprawić niemałą niespodziankę. Jeśli nie, to ludzie nie będą mówić, że przegrałem jako faworyt. Choć nie wiem czy w wrestlingu można mówić o czymś takim jak faworyt, tutaj każda walka jest inna, każda federacja jest inna, a SAWF jest czymś nowym, chcę sprawić, że nikt nie będzie lekceważył Ricocheta.

Renee Young: Dziękuję bardzo.

***WALKA***

W ringu jest już starszy z braci Hardy, czyli Matt. A na arenie rozbrzmiewa theme song Magnusa i ten przy cheerze wchodzi do ringu. I trzeci rywal czyli Ricochet, również po chwili jest już w ringu.

http://2.bp.blogspot.com/-dsRcAHC9YMk/VVDvuW7n0sI/AAAAAAAAAPE/XoUeCcgranY/s1600/Hardy%2Bvs%2BRicochet%2Bvs%2BMagnus.jpg

Rozbrzmiał gong i fani ciągle skandowali "Magnus, Magnus!". Ten wyglądał na ucieszonego, ale długo to nie potrwało, ponieważ podszedł do niego Matt Hardy i obydwoje weszli w klincz. Szarpali się długo, ale podszedł Ricochet i przerwał ich klincz. Najpierw kopnął Magnusa w korpus, potem Matta, znów Magnusa i znów Matta. Następnie Magnus zainkasował jeszcze Enzugiri, a Matt Hurricanrane. Ricochet zaczął się nakręcać. Wykonał Hardy'emu Standing Moonsault, a gdy Magnus się podosił to zainkasował Shinning Wizard. Ricochet podniósł Matta, ale był to mały błąd, ponieważ ten zaczął atakować go w korpus, a potem dołożył jeszcze Russian Legsweep. Jednak gdy Matt myślał, że zyskuje przewagę to Magnus był już na nogach i wykonał mu European Uppercut. Matt się zachwiał, ale zainkasował jeszcze chop i Matt musiał oprzeć się o narożnik, a wykorzystał to Magnus i chciał wykonać Corner Clothesline, ale wpadł pod Side Effect! Jednak w tym samym czasie na apronie stał już Ricochet, który wykonał Hardasowi Springboard Clothesline! Spróbował przypiąć, ale Matt odskoczył prawie natychmiast. Matt wyturlał się z ringu, a Ricochet odbił się od lin i chciał wyskoczył na Matta, ale nagle Big Bootem powalił go Magnus. Brytyjczyk podniósł jeszcze rywala i wykonał Double Powerbomb. W tym czasie Matt chodził za ringiem i chyba obmyślał strategię, ponieważ kompletnie olał wydarzenia w ringu. A tam Magnus wykonał jeszcze Knee Drop, Elbow Drop, a na koniec Leg Drop. Podniósł jeszcze rywala i wykonał Irwish Whip, a sam odbił się po chwili od tych lin co Ricochet i gdy ten się odwrócił wykonał Rebound Clothesline, ale Ricochet uniknął tej akcji i wykonał Backflip Kick! Magnus padł na liny, ale nagke Ricocheta za nogę pociągnął Matt i wyjął go z ringu. Tam cisnął nim w stalowe schodki, a potem dołożył Inverted DDT. Podniósł go jeszcze i cisnął w barierki, a potem dołożył Clothesline i Ricochet był już po stronie fanów. Matt odwrócił się, ale na apronie był już Magnus i wykonał mu Double Axe Hanlde! Matt przyklęknął, ale Magnus podniósł go jeszcze i wykonał Scoop Slam. Następnie zapiął jeszcze Gedo Clutch, ale nagle na barierce stanął Ricochet i gdy Magnus go zauważył puścił uchwyt, a Ricochet wykonał na leżącym Hardym Corkscrew 450 Splash! Magnus chciał wykorzystać moment i od razu wyniósł rywala pod Suplex, ale ten gdy był w górze kopnął kolanem w głowę Magnusa i ten puścił go. Ricochet to wykorzystał i wykonał Superman Punch! Następnie jeszcze wszedł na apron i wykonał Moonsault! Znów wszedł na apron, ale podbiegł do niego Matt Hardy, ale Ricochet wykonał mu Tornado DDT z apronu! Co wyprawia ten Ricochet?! Fani zaczęli skandować "This is awesome!", a Ricochet wturlał Matta do ringu. Spróbował przypięcia, ale Matt po drugim klepnięciu w matę odskoczył. Ricochet podniósł Matta, ale ten uniknął ataku i znów chciał wykonać Side Effect, ale Ricochet wykonał mu Elbow w głowę i Matt puścił uchwyt, ale niespodziewanie i on uniknął akcji od Ricocheta i wykonał Northem Lights Suplex z przejściem do pinu! 1....2..ale pojawił się Magnus. Podniósł on rywala i szykował się do Twisted Samoan Dropu, ale Matt wydostał się z uchwytu i to on chciał wykonać swój finisher Twist Of Fate i mu wyszło. Ale nagle Ricochet powalił go Dropkickiem! Ricochet wdrapał się na narożnik i wykonał 630 splash! Ale niestety nadział się tylko na kolana Magnusa, który od razu przeszedł do przypięcia rywala. 1...2...ale tym razem to Matt Hardy przerywa. Magnus i Matt zaczynają się kłócić i obydwoje zaczynają się atakować! Prawy za prawy, prawy za prawy! Po chwili obydwoje wypadają z ringu i tam dalej się atakują, ale ten fakt wykorzystuje Ricochet, który wykonał Over the top rope Corkscrew Moonsault Planche! Ricochet rozpieszcza fanów. Tym razem do ringu wrzucił Magnusa. Ale nie przeszedł do przypięcia. Wykonał rywalowi Leg hook Belly-to-back Suplex, a następnie jeszcze Flip Leg Drop. Ricochet kompletnie dominuje w tej walce, ale pojawia się Matt Hardy i wykonuje mu kopnięcie poniżej pasa! Fani wygwizdują Hardy'ego, ale ten nie zwraca na to uwagi i przypina Ricocheta, ale pin przerywa Magnus i wykonuje on Twisted Samoan Drop! Przypina! 1....2...ale pojawia się EC3! Tego było można się spodziewać. Atakuje on wściekle Magnusa, a na koniec dokłada Headlock Driver. Następnie staje on obok stolika komentatorskiego i obserwuje walkę. Ricochet i Matt równocześnie podnoszą się z pomocą lin. Ricochet ominął Clothesline od Matta, wyskoczył z lin i wykonał Diving Crossbody! Ricochet już zmęczony wszedł na narożnik, ale Matt potrząsnął linami i Ricochet nieciekawie wylądował na narożniku. Matt jeszcze zaatakował oczy Ricocheta, a gdy ten zleciał z narożnika dołożył mu Twist Of Fate! 1....2....3!

Winner: Matt Hardy

***RING***

Ethan znów wszedł do ringu i ponownie wykonał Headlock Driver Magnusowi, a po chwili wyrzucił też z ringu Ricocheta. Fani skwitowali to buczeniem, a on się tylko uśmiechnął.

Ethan Carter III: Ciągle nie dałeś i dokończyć. Moim pierwszym celem Magnusie w SAWF jest zdobycie pasa mistrzowskiego, a zaraz za tym jest skopanie Twojego brytyjskiego dupska! Chciałeś zakończyć tą galę z przytupem? Proszę bardzo, oto jest happy end tej gali!

Stojącym EC3 nad Magnusem kończymy pierwszy epizod Action Night!

Cena biletów:

Najtańsze: 20$

Średnie: 40$

VIP: 85$

Gala może wydawać się byle jaka, ale bardzo chciałem ją wydać dzisiaj, bo jutro wyjeżdżam. Dlatego też tak trochę na szybko pisana. Przepraszam też, za tak długi Main Event, ale tak dobrze mi się go pisało :D

Przede wszystkim witam nowego bookera w ABC ;)

Już na samym początku obejrzeliśmy fajny segment między Ethanem, Magnusem, a prezesem. Powoli widać kto będzie tutaj najwięcej znaczył no i oczywiście dobrze, że ECIII wygrał.

Segment Dallasa z Dinero był dosyć krótki, ale przynajmniej miałeś na niego jakiś pomysł i dajesz radę mimo ograniczonego rosteru.

Silva wyrasta nam na gwiazdora. Póki co zapowiada się ciekawie, ale do tego gimmicku przydałaby się lekka podbudowa.

Suzuki serio tak wygląda? Jeśli tak to dobrze, że wygrał York. Tego wkurwienia trochę nie kupuję, ale zobaczymy jak to dalej rozwiniesz i liczę na jakiś feud dla niego.

Magnus u prezesa to takie trochę wchodzenie sobie w dupę, ale o czym w sumie mają gadać face'owie na początkach federacji?

Segment Younga i Manika był dosyć dziwny i oryginalny. Udało ci się mnie zaciekawić, bo ciekawią mnie dalsze losy Erica i po co to mu było.

Trochę dziwi mnie zwycięstwo Sexy Star, ale brawl to jest już dobry sposób na promocję dywizji kobiet na samym otwarciu.

Niestety Barona zabiłeś już na samym początku jego istnienia w federacji. Nie potrzebnie tak szybko dał się podejść Williamsowi. Widać, że będziesz go chciał promować na niszczyciela, ale tą porażką go zniszczyłeś i odbicje sobie tego na zapleczu niewiele dało.

Walka o pretendenta do pasa Ultra mnie wogóle nie ciekawiła i wynik był mi obojętny.

Nie spodziewałem się zwycięstwa Matta. Zapowiada się feud Ethan vs. Magnus i dobrze, bo może wyjść ciekawie. Póki co jest dobrze jeżeli cały czas będzie progres. Życzę weny ;)

Na wstępie witam nowego bookera w BZ.

:arrow: Dobry początek show. Ja osobiście wolałbym gdyby ten odcinek zaczął prezes, ale jest ok. Wypowiedzi dobre, tylko nie wiem czemu fani hantują Magnusowi ?

:arrow: ECIII wygrywa po roll-upie. Mógłby to być element jego gimnicku - wygrywa zazwyczaj prze roll-up :lol: byłoby ciekawie.

:arrow: segment Dallas-Dinero rozwalił mnie całkowicie :D przez chwilę nie umiałem powstrzymać śmiechu, jak dla mnie wygrałeś internety :)

:arrow: zabrakło mi tego, żeby Silva nazwał rzeczy po imieniu i powiedział, że mogą jej płacić za trzymanie mikrofonu i efekt wizualny :D Fajnie Go pokazałeś i czekam co dalej z nim.

:arrow: Suzuki przegrywa z Yorkiem? Z tego co wiem w Japonii dość dużo znaczy, więc dziwi mnie ten fakt. Dalej mamy dobry speech Yorka i ciekawe co z nim dalej będzie.

:arrow: Magnus vs. Hardy vs. Ricochet? Stoi, będzie ciekawie.

:arrow: Fajny sposób na szukanie partnera :D Możesz to naprawdę fajnie poprowadzić. Nie spieprz tego.

:arrow: o, już 3 federacje mają kobiety :D Brawl to spoko pomysł.

:arrow: Corbin facem? Jeśli będzie lepszy niż w realu to może być kim chcesz :P

:arrow: Ricochet moim faworytem :D Nie no, pewnie wygra Magnus, ale wywiad dobry.

:arrow: Oj Matt, nieładnie chłopcze. Zachowujesz się jak twój brat :D Walka była ok, dziwi mnie wygrana Hardy'ego, ale to może niezły pomysł.

:arrow: ECIII kończy show w Anglii stojąc nad Magnusem. Ile czołgów musiało go potem eskortować? :twisted:

Podsumowując dobra gala, pare fajnych feudów może z tego wyjść, do tego ciekawy roster. Ok, ja lece oglądać LU> Kiedy kolejny odcinek?

Nastąpił błąd. Baron Corbin miał podpisany kontrakt z inną federacją. Błąd jest przez ze mnie, bo z wyniku braku aktualizacji, ale proszę o nie używanie Barona Corbina w kolejnych galach.

Najtańsze: 25$

SAWF Action Night #2 (20.05.2015 r., The Brighton Centre)

Na arenie zapanowała cisza i zapadła ciemność. Po chwili zielone lasery zaczęły migać na całym obiekcie w Brighton. Rozbrzmiał utwór Breaking Benjamina "Dance with the devil", a fani podnieśli się z miejsc. Utwór przestał grać, a światła wróciła do normy. A kamera przenosi nas do komentatorów.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: To już drugie wydanie SAWF Action Night! Zmieniła się liczba tygodniówki, data, fani na trybunach, ale komentatorzy pozostali Ci sami, czyli ja Vampiro...

William Regal: ...oraz William Regal. Jesteśmy również w tej samej arenie, czyli The Brighton Centre! Póki co znamy jednego pretendenta do jednego z pasów mistrzowskich, a jest nim Jason Jordan. Jednak co z głównym tytułem?

Vampiro: Matt Hardy wygrał Main Event ostatniej tygodniówki, gdzie to pokonał dwóch wymagających rywali, można więc założyć, że to on zrobił krok ku walce o SAWF World Chmpionship.

William Regal: Niestety nie zrobił tego w dość przekonujący sposób, ale zobaczymy jak na to zapatruje się prezes federacji, który właśnie zmierza do ringu.

***RING***

http://4.bp.blogspot.com/-MdaDwQHtTRk/VVEhtTa4cSI/AAAAAAAAAPs/fYGydIWOhSM/s1600/McConald.jpg

A w ringu jest już Andrew McConald!

Andrew McConald: Witam wszystkich fanów wrestlingu w Brighton! Bardzo chciałbym mówić tutaj o rzeczach miłych, przyjemnych i tak dalej, ale niestety jestem zmuszony do czegoś innego. Nie mogę pozwolić, aby coś takiego miało miejsce na moich galach, dlatego właśnie zrobię to, a nie coś innego. Chcę, aby każdy zawodnik w szatni zrozumiał, że u Nas w Szkocji jest to nie do dopuszczalne, a ja jako Szkot będę pilnował tutaj porządku. Dlatego Baron Corbin został zwolniony z Super Action Wrestling Federation. Ta decyzja może wydawać się kontrowersyjna lub niesprawiedliwa, ponieważ to Petey Williams pierwszy zaatakował Barona, jednakże to ten drugi za bardzo się zagalopował. Dlatego daję ostrzeżenie każdemu zawodnikowi w szatni...takie zachowanie nie będzie przeze mnie olewane, a wręcz przeciwnie. Zawsze będą wynosił z tego konsekwencje, a Corbin jest tego idealnym przykładem. Jednak, aby nie było tylko tych złych informacji, powiem, że już dzisiaj poznamy pierwszego pretendenta do tytułu SAWF World. Dwóch zawodników zmierzy się dzisiaj w Main Evencie gali, jednakże ciągle nie wiem, których zawodników mam wybrać...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/911/york_19.jpg

Jednak do ringu zmierza Christian York! Zawodnik wchodzi do ringu i wyrywa prezesowi mikrofon.

Christian York: Nie wiem czy oglądałeś moją walkę przed tygodniem i co po niej powiedziałem więc powtórzę. Chcę title shoota! Idealnie, że o tym wspomniałeś, bo chciałem o tym z Tobą porozmawiać, a teraz możemy zrobić to wśród świadków, twarzą w twarz. Siedzę w tym biznesie niesamowicie długo i zasłużyłem na to, aby zwieńczyć swoją karierę jakimś złotem na ramieniu. Tak się składa, że jeden tytuł jest srebrny, dlatego odpowiada mi tylko jeden, a jest to SAWF World Championship! Czy Ci się to podoba czy nie, jestem tutaj największą i najbardziej dominującą siłą. Pokonałem mojego rywala w kilka minut, zniszczyłem go w bardzo łatwej walce. Zasłużyłem na to, aby dostać tą walkę! Jeśli tego nie zrobisz, będę niszczył dalej wszystkich z kolei, a Ty będziesz żałował swojej decyzji. Tego chcesz? Żyć z przekonaniem, że przez Ciebie taki siłacz jak ja niszczy wszystkich na swojej drodze? Nie będziesz miał wyrzutów sumienia? Zapamiętaj moje słowa i w tym momencie ogłoś, że Christian York jest pierwszym pretendentem do tego zasranego tytułu, daj mi nagrodę na którą zasługuje, a tym wszystkim ludziom daj mistrza z prawdziwego zdarzenia!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/Matt_Hardy_cut_by_Danger_Liam.jpg

Przerwał mu jednak theme song Matta Hardy'ego. Starszy z braci Hardy wszedł do ringu i wziął mikrofon od konferansjera.

Matt Hardy: Kiedy usłyszałem słowa mistrz z prawdziwego zdarzenia, po prostu nie mogłem tutaj nie wejść. Z całym szacunkiem do Ciebie Cristianie York, ale siedzę w tym równie długo z tym, że ja tydzień temu pokonałem aż dwóch rywali, więc tak jakby stoję przed Tobą w kolejce. Więc jeśli możesz usuń się teraz z mojego ringu i daj negocjować prawdziwemu przyszłemu mistrzowi. Widzę, że moje słowa wpadają u Ciebie jednym uchem, a drugim wypadają, a może ich po prostu nie rozumiesz? W sumie to wyglądasz jak taki mało rozumny człowiek, jednak nie jestem tutaj, aby kogokolwiek oceniać, jestem tutaj po to, aby zdobyć trofeum o które biją się wszyscy, jestem tutaj aby udowodnić, że zasługuję na coś więcej niż tylko cień brata, dlatego też jestem tutaj sam, dlatego zdobędę to pieprzone złoto! A buczcie sobie, mam to gdzieś, tak samo jak gdzieś mam tego człowieka który stoi obok mnie. Andrew ustaliłeś mi walkę z Magnusem oraz Ricochetem, a ja ją wygrałem! Wykonałem Twist Of Fate temu malcowi i przypiąłem go do trzech. Czy to nie jest wystarczający powód, abym to ja został pierwszym pretendentem? Czy Matt Hardy nie wygląda jak przyszły mistrz?

Christian York: Możesz być kimkolwiek, ale tutaj jesteś tylko zerem, ponieważ stoisz obok mnie. Nie liczysz się Ty, Magnus czy jakiś Ricochet. Te nazwiska są niczym przy moim. Zrozum, że to co zroiłeś Ty było czystym fuksem, a to co zrobiłem ja było pokazaniem swoich umiejętności. Kenzo Suzuki nie miał ze mną najmniejszych szans, zniszczyłem go w kilka minut i nawet się nie spociłem! Za to jak oglądałem Twoją walkę, to Ricochet był blisko zwycięstwa. Męczyłeś się z nimi dwoma. Czy tak powinien walczyć mistrz? Człowiek który nosi złoto, musi dorównywać każdemu rywalowi, a Ty tego nie robisz, liczysz na szczęście, a to Cię kiedyś opuści.

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/2807/2435_Ricochet.jpg

Ale na arenie wybrzmiewa theme song kolejnego z zawodników, tym razem jest to Ricochet.

Ricochet: Tu już nie chodzi tylko o szczęście. Matt zagrał nieczysto i tylko dzięki temu był w stanie mnie pokonać. Tylko dzięki temu wykonał mi Twist Of Fate i przypiął do trzech. Gdyby nie to, byłoby po nim i Magnusie i ja bym zwyciężył. Ale nie przyszedłem się użalać nad sobą, ponieważ chcę co tydzień udowadniać na co mnie stać. Panie York i panie Hardy, Andrew wspomniał o tym, że pierwszy pretendent zostanie wyłoniony w dzisiejszym Main Evencie, a Wy cię sprzeczacie, który ma zostać pretendentem. Najpierw musicie stanąć do walki z kimś kto również chce tego złota, również chce walczyć o największe trofeum w Super Action Wrestling Federation, a tym kimś jestem ja Ricochet! Nie interesuje mnie, czy będzie to 3-Way Match, a może nawet Battle Royal, ja chcę pokazać, że nie jestem malutkim zawodniczkiem, który nie liczy się w walce!

Matt Hardy: Problem tkwi w tym, że Ty jesteś malutkim zawodniczkiem i nadajesz się tylko do podawania wody. Brońcie go, ale taka jest prawda. Kto wygrał przed tygodniem, ja czy on? Odpowiedź brzmi ja. Nie jest ważne jak to zrobiłem i czy było to czyste, najważniejsze jest to, że ja tego dokonałem i jestem lepszy od tego małego skrzata. Jestem Matt Hardy i tylko ja w tym ringu nadaję się na bycie peirwszym w historii mistrzem tej federacji, to ja jestem Main Eventerem z krwi i kości, tylko ja nadaję się na twarz tej federacji. Ja, ja, ja i tylko ja! Shut Up! Możecie kochać kogo chcecie, ale mnie musicie szanować, ponieważ będę Waszym pierwszym mistrzem!

Andrew McConald: Nie byłbym tego taki pewien Matt. Otóż nie weźmiesz udziału w walce o miano pretendenta! Doskonale wiem jak wygrałeś przed tygodniem i doskonale wiem, że nie zasłużyłeś sobie na tą walkę. Dlatego dzisiejszym Main Eventem będzie starcie między Ricochetem, a Christianem Yorkiem, a stawką będzie bycie pierwszym pretendentem do SAWF Championship!

Andrew zadowolony opuszcza ring razem z Ricochetem, a York podchodzi do Matta i uśmiecha się do niego. Po chwili nikogo już nie było w ringu.

***WALKA***

Na arenie rozbrzmiewa theme song Alexa Silvy i ten w przeciwsłonecznych okularach pokazuje się na rampie. Wchodzi do ringu i czeka na swojego rywala którym jest...Low Ki! Zawodnik wbiega do ringu i obydwoje są już gotowi do starcia.

http://4.bp.blogspot.com/-JocfEyvdvxQ/VVssnSILq7I/AAAAAAAAAQI/J-uRNifoEXY/s1600/Alex%2BSilva%2Bvs%2BLow%2BKi.jpg

Gong rozbrzmiał i zawodnicy mogli rozpocząć walkę. Jednak ani Low Ki, ani Alex Silva nie rzucali się na siebie. Silva jednak zaczął coś krzyczeć do rywala i ten nie wytrzymał. Ki ruszył i chciał wykonać Missle Dropkick, ale Alex Silva zrobił unik. Low Ki się podniósł, ale Silva wymierzył mu punch, drugi, trzeci. Low Ki się zachwiał, a Alex Silva odbił się od lin i chciał wyrzucić zawodnika Clotheslinem z ringu, ale Low Ki naciągnął liny i Silva wypadł z ringu. Tam poprawił włosy i wrócił do ringu. Zaczęli krążyć, a gdy Low Ki chciał go zaatakować, ale Silva wychylił się poza liny i sędzia musiał odsunąć Low Ki'ego od oponenta. Silva chciał wykorzystać fakt odwrócenia uwagi, ale Low Ki uniknął ciosu i Alex otrzymał Pele Kick! Zachwiał się na nogach, a Low Ki odbił się jeszcze od lin i wykonał Spinning Hell Kick! Próba przypięcia, ale Alex Silva prawie natychmiast odskoczył. Low Ki podniósł jeszcze rywala, tak, że ten siedział i dołożył Missle Dropkick. Kaval wszedł na narożnik, ale Alex szybko podbiegł i wykonał mu Double Axe Handle. Low Ki się zachwiał i Silva wszedł na drugą linę, aby wykonać Superplex. Gdy już miał wykonać tą akcję, Low Ki jednak zablokował akcję i zrzucił Alexa z narożnika! A następnie dołożył jeszcze Phoenix Splash! Kaval przypina. 1....2..Kick Out! Już było tak blisko, a to dopiero początek walki. Low Ki podniósł rywala i wykonał Armbar, drugi i trzeci. Alex Silva podniósł się, ale zainkasował jeszcze Snap Suplex! Fani chantują "Low Ki!", a ten się nakręca. Odbija się od lin i wykonuje Elbow Drop, a następnie jeszcze Standing Moonsault. Niestety nadział się na kolana Alexa Silvy. Portuglczyk podniósł rywala i wykonał mu Suplex. Następnie zasypał serią punchy, aż sędzia musiał go odsunąć. Silva poprawił włosy i podniósł rywala. Wykonał mu Gut Kick i jeszcze Facebuster! Podniósł Low Ki'ego i wykonał Irwish Whip do narożnika, a potem dołożył Stinger Splash i jeszcze DDT! Alex Silva przypina. 1...2..Kick Out. Kaval podnosi się z pomocą lin, ale Silva kopie go w głowę i Low ki ląduje na apronie. Tam powoli się podnosi, a gdy Silva próbuje wykonać mu Suplex z powrotem do ringu, Low Ki blokuje i wykonuje Jawbreaker na liny. Alex odsunął się poprzez akcję od lin, a Low Ki wykorzystał ten fakt i wykonał Springboard Clothesline! Kaval przypina, ale i tym razem Silva odskakuje. Low Ki wchodzi na narożnik i szykuje się pod Ghetto Stomp! Low wyskakuje, ale Alex Silva zrobił unik i chciał wykonać Lariato, ale Kaval również zrobił unik. Back Kick, kilka kicków w tors, a na koniec Jumping Clothesline. Low Ki zaczął krzyczeć do fanów, aby Ci go zagrzewali do walki. Low Ki podniósł rywala, ale ten poczęstował go podbródkowym i Enzugiri! Alex Silva staje w narożniku i sygnalizuje, że chce zakończyć walkę. Low Ki wstaje, a Alex Silva rusza na niego. Low Ki przeskakuje jednak nad nim i wykonuje Pele Kick, tak że Alex wypada za ring. Portugalczyk wstał, ale machnął tylko ręką i udał się w kierunku szatni! Kaval zaskoczony, a fani skwitowali to zachowanie sporym buczeniem. Sędzia doliczył do dziesięciu, a Low Ki dzięki temu zwyciężył.

Winner: Low Ki

***WYWIAD***

Przenosimy się do stanowiska Renee Young, przy której są Texano oraz Petey Williams.

Renee Young: Witam serdecznie. Jestem Renee Young, a moimi dzisiejszymi gościami są Texano oraz Petey Williams.

Texano: To raczej Ty jesteś naszym gościem Renee. W sumie to nawet nie chcemy odpowiadać na żadne pytania, ponieważ doskonale wiemy o co chcesz spytać. Mamy gdzieś sytuację z Baronem Corbinem i nie chcemy już nigdy o tym mówić. Typek dostał to na co zasłużył po swoim ataku na Nas. My pokazaliśmy, że jesteśmy jedyną drużyną w Super Action Wrestling Federation i już od początku chcemy dominować. Dlatego ten zakapturzony facecik idzie w niepamięć i teraz głównym celem jest to, aby jeden z nas został mistrzem.

Renee Young: No dobrze, skoro nie chcecie rozmawiać o Baronie to może wytłumaczycie fanom, co takiego Was połączyło?

Petey William: Nic Nas nie połączyło, jesteśmy zupełnie innymi goścmi, ale jak to mówią przeciwieństwa się przyciągają. Jednak to nie to w ostateczności stworzyło z Nas drużyne, to te same cele. Razem z Texano chcemy być dominującą drużyną i zdominować tą dywizję. Póki co to nie będzie ciężkie, bo jesteśmy jedyną drużyną, ale i z czasem, jak drużyny będą dochodzić, my i tak będziemy najlepsi, ponieważ takie jest nasze przeznaczenie, to jest zapisane na gwiazdach, a nasze nazwiska w przyszłości będą zapisane na SAWF Ultra Championship oraz SAWF World Championship!

Kamera przenosi Nas do biura Andrewa McConalda, z którym jest Ethan Carter III.

Ethan Carter III: Możesz mi wytłumaczyć jak to możliwe, że ja, członek rodziny Carterów nie został uwzględniony w dzisiejszym Main Evencie? Jak to możliwe, że ja, Ethan Carter nie jest jednym z tych, którzy biją się o główny tytuł? Ty głupi rudzielcu, wiedziałem, że Twoje rządy są kpiną...

Andrew McConald: Uważaj jak się do mnie odzywasz, ponieważ jestem Twoim szefem! Nie obchodzi mnie to czego Ty chcesz, najważniejsze jest to czego chcą fani, oraz to co jest najlepsze dla tego biznesu. Możesz sobie płakać ile chcesz, ja mam dla Ciebie coś lepszego.

Ethan Carter III: Co takiego?

Andrew McConald: Jeszcze się nie domyśliłeś? To co tydzień temu zrobiłeś Magnusowi po jego walce oznacza tylko jedno. Na pierwszym PPV w historii Super Action Wrestling Federation jakim jest Wrong Way, zmierzysz się z Magnusem.

Ethan Carter III: Z tym Anglikiem? Naprawdę? To dostaje Twoja największa gwiazda w rosterze? Powinienem walczyć w Main Evencie gali o główny tytuł i zakończyć ją jako mistrz, a Ty dajesz mi strcie z człowiekiem, który nic nie znaczy gdziekolwiek indziej niż tutaj? To jakieś nieporozumienie...

Andrew McConald: Nieporozumieniem jest to co tutaj jeszcze robisz. Powiedziałem co miałem do powiedzenia, więc możesz już iść. Twoje płacze nic nie pomogą, ta walka jest już oficjalnie potwierdzona i żeby była jasność, nie masz prawa atakować Magnusa podczas i po jego walce z Tylerem Reksem, a teraz wynoś się stąd!

***WALKA***

Do ringu przy dużej owacji fanów zmierza Magnus! Anglik napawa się wszystkimi chantami i staje w środku kwadratowego pierścieni i czeka na swojego rywala. Po chwili rozbrzmiewa jego theme song i na rampie pojawia się Tyler Reks. Zawodnik wchodzi do ringu praktycznie bez jakiejkolwiek reakcji. Widać, że jest on skupiony na swoim rywalu, mimo, że jego twarz przysłaniają dredy. Wchodzi do ringu i obydwoje zawodnicy są już gotowi do walki.

http://1.bp.blogspot.com/-CWhv3m2d-Ps/VVssw-VekJI/AAAAAAAAAQY/3ohAF8VF8fk/s1600/Magnus%2Bvs%2BTyler%2BReks.jpg

Gong rozbrzmiał i zawodnicy ruszyli na siebie. Zwarcie. Zawodnicy zaczęli szarpać się ze sobą, ale to Reks wyszedł górą z tego starcia. Wyniósł Magnusa i wykonał Backbreaker. Magnus po chwili się podniósł, ale nadział się na Big Boot, szybko się podniósł, ale kolejny Big Boot. Reks podniósł rywala, ale ten uniknął próby Clotheslinu. Znów ruszyli na siebie i kolejne zwarcie. I tym razem Tyler wyszedł lepiej i zapiął boczny headlock. Magnus szarpał się i wyszedł z uścisku rywala. Znów stanęli naprzeciko siebie i tym razem Magnus sprytnie wykonał Gut Kick, odbił się od lin i dołożył Missle Dropkick. Anglik w parterze zapiął Chin Lock, ale Reks szybko podniósł się z rywalem na plecach i cisnął nim w narożnik, a potem dołożył Reverse STO. Magnus podniósł się przy pomocy lin w narożniku, a T. Reks wziął rozbieg, aby wykonać Stinger Splash, ale Magnus zrobił unik i Tyler trafił w narożnik. Zamroczony usunął się z niego, ale nadział się na Neckbreaker. Magnus spróbował przypięcia, ale Reks odskoczył na jeden. Anglik podniósł rywala ale ten zaczął atakować go punchami w tors. Magnus jednak zatrzymał jedną próbę i wykonał Headbutt. Zabolało go to jednak bardziej niż rywala i ten to wykorzystał. Wykonał Elevated Gutbuster, a następnie dołożył Flapjack. Magnus wyturlał się z ringu, ale po chwili do niego wrócił. Anglik stanął naprzeciwko oponenta i uniknął próby ciosu. Wykonał European Uppercut, drugi, jack knife chop i na koniec Dropkick. Elbow Drop, a następnie jeszcze zaczął podduszać rywala w parterze. Fani dopingowali go chantami "Magnus!', ale Tyler zaczął się podnosić i poczęstował Magnusa Elbowem w brzuch. Magnus jednak również wykonał Elbow w głowę rywala i dołożył Jawbreaker. Tyler zachwiał się na nogach, a Magnus odbił się od lin i chciał poczęstować go jeszcze Double Axe Handlem, ale Tyler skontrował to w Powerslam! Anglik podniósł się, ale zainkasował Shoulder Block, drugi, trzeci a na koniec jeszcze Belly to back Suplex! Reks odgarnął włosy i wykonał jeszcze Running Splash rywalowi. Tyler przypina. 1...2..Kick Out. Magnus ma problemy z większym rywalem, ale po chwili niespodziewanie kontruje go. Zasypuje serią ciosów, a na koniec dokłada Clothesline. Magnus wchodzi na drugą linę i dokłada Diving Elbow Drop! Tym razem to on przypina. 1...2..Kick Out. Tyler podniósł się, ale zainkasował nagle Magnus Driver! Fani wstali z miejsc i zaczęli odliczać razem z sędzią. 1...2...3!

Winner:Magnus

Do ringu wszedł jednak Ethan Carter. Stanął twarzą w twarz z Magnusem, pamiętając chyba, że nie może zaatakować swojego rywala. Magnus jednak nie zamierzał czekać na jakieś słówka Ethana i wykonał mu prawy, lewy i następnie jeszcze Magnus Driver! Leżących Ethana i Tylera zostawił w ringu i przy cheerze fanów udał się na Backstage.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: No tak przecież Andrew McConald nie wspomniał nic, że Magnus nie może zaatakować Ethana.

William Regal: Może i nie, ale można by było to z tej wypowiedzi wywnioskować. Mimo wszystko Magnus wygrywa na swojej ziemi z Tylerem Reksem w całkiem niezłym stylu. Zeszły tydzień chyba nie był dla niego zbyt szczęśliwy, ponieważ tutaj w Anglii przegrał walkę, oraz został upokorzony przez Ethana Cartera...

Vampiro: Jednak rzeczywiście dzisiaj się zrehabilitował i fani znów mogą się cieszyć z jego sukcesów. Jednak czy Ethan zostawi tą sprawę od tak?

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/38/dinero_02.png

Ring przystrojony jest nieco inaczej. Mata jest czarna, a na linach wiszą różańce. Po chwili rozbrzmiewa theme song D'Angelo Dinero i zawodnik pojawia się na rampie, a następnie wchodzi do ringu.

D'Angelo Dinero: Czasem wystarczy jedna rozmowa, aby się nawrócić, aby zrozumieć wszystko co mówi do Nas Bóg. Jednak musi być spełniony warunek. Osobą, która Nas nawraca musi być prorok, lub ktokolwiek związany z Najwyższym. Papież, kardynał...ktokolwiek. Nie może być to przypadkowa osoba, która tylko MYŚLI, że wierzy...ten ktoś musiał dać dowód swojej wiary w jakiś sposób. Dopiero wtedy druga osoba może zrozumieć dzieło boskie i stać się jednością z Panem. Właśnie dlatego jestem tutaj ja, ten który mówi Jego głosem, pokazuje Jego gesty...jestem Czarnym Papieżem, który będzie nawracał ludzi w SAWF. Jestem czarnym wilkiem w stadzie białych owieczek Jezusa, jednak nie mam zamiaru Was zjadać, ponieważ to jest tylko przebranie. Tak naprawdę jestem jednym z Was, jednak jestem lepszy, jestem bowiem głosem Boga! Ciągle nie rozumiecie. Jezus dla Naszego dobra oddał się na krzyżu, a teraz ja dla Waszego dobra jestem tutaj, by przemawiać w Jego imieniu. Czynimy dla Was samo dobro, teraz to Wy musicie odwdzięczyć się tym samym, musicie uwierzyć i stanąć na ścieżce do nieba, miejsca gdzie niepowodzenia, porażki, wstyd nie będą miały miejsca, jest to bowiem miejsce doskonałe. Wystarczy tylko, że chwycicie mnie za rękę i pójdzecie w moje ślady, razem możemy zdziałać wiele, razem możemy zmienić najpierw tą federację, ludzi w szatni, a następnie cały świat! Powstańcie wszyscy i rozłóżcie swoje ręcę, módlmy się o Ojca, aby dał Wam wiarę...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2580/bo_dallas.jpg

Ale przerywa mu theme song Bo Dallasa! Trzyma on mikrofon i powoli zmierza do ringu.

Bo Dallas: Wiara jest słowem, które ma wiele definicji, ponieważ wielu ludzi wierzy w wiele rzeczy. Jednak jest jedna, poprawna definicja tego co rozumiemy poprzez wiarę. Jest to coś, co pomaga każdemy z Nas się podnieść, uwierzyć w siebie i uwierzyć w Nasz sukces. To o czym Ty mówisz nie ma nic wspólnego z wiarą, ponieważ nikt nie decyduje Naszym losem, nie ma kogoś, kto może Nam pomóc, żadnej siły w niebiosach czy coś w tym rodzaju, jest tylko Nasza silna wola i nasza determinacja. Tylko człowiek liczy się na tym świecie, nie żaden Bóg czy inne bajeczki. Zrozum, że to człowiek jest jedynym źródłem wiary. Można wierzyć jedynie w siebie, w nikogo innego. To nazywa się wiarą. Możesz sobie być Czarnym Papieżem, czy głosem Boga, ale ja jestem głosem tych ludzi, ich wiary i ich motywacji, jestem Bo Dallas!

D'Angelo Dinero: To interesujące co mówisz, jednak to co jest interesujące, nie zawsze pokrywa się z prawdą. Jesteś idealnym przykładem ateisty, który próbuje wszystkim wmówić, że Bóg nie istnieje. Twój mózg został wyprany i teraz dla Ciebie jedynym punktem zaczepienia jest motywacja. Ale co ona tak naprawdę Nam daje? Chęci do robienia rzeczy, ale nie daje pewności, że to Nam się uda. Modlitwa również tego nie robi, ale jest ona o wiele pewniejszym punktem. Jeśli Bóg usłyszy nasze słowa, wtedy możemy mieć pewność, że choć trochę przyczyni się za nami i...

Bo Dallas: Bla, bla, bla. Ciągle gadasz tylko o tym Bogu i o tym jaki to on jest wszechmocny. Denerwujące już to, czy nie lepiej uwierzyć w coś co widać? Czy nie lepiej opierać się na faktach które znamy? Zrozum Dinero, że Bóg to tylko wymysł ludzi, którzy chcą mieć pretekst do wymówek, oraz do tego aby co robić w niedziele. Po za tym Bóg jest tylko zbędnym słowem, ponieważ on nie istnieje. Obódź się, koniec snu o wiecznym raju i innych duperelach, lepiej za życia zrób wszystko, abyś był z siebie dumny, uwierz w siebie i w to co możesz osiągnąć, ponieważ wtedy masz duży procent szans, że Ci się uda. Only you must to do is...

Dinero jednak atakuje mikrofonem Dallasa! Również w parterze atakuje go mikrofonem po głowie. Dinero robi znak krzyża, po czym bije się w pierś. Bo Dallas powoli podnosi się przy narożniku, a Dinero zdejmuje nakolenniki i wykonuje D'Angelo Dinero Express! Dallas wyturluje się z ringu, a Dinero ze złożonymi rękoma idzie na Backstage.

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi nas do szatni Velvet Sky, która właśnie uderza w worek bokserski. Niespodziewanie drzwi się otwierają i do szatni wchodzi Aksana.

Velvet Sky: Czego chcesz?

Aksana: Tak tylko przyszłam się przywitać. Tydzień temu dałam znać wszystkim divom, aby dały z siebie wszystko i pokazały, że nie tylko mężczyźni się tutaj liczą i chyba dałam radę...

Velvet Sky: O czym Ty gadasz? Ten brawl, który rozpoczęłaś i od razu zostałaś wywalona z ringu? Oto Ci chodzi? To ma być ten Twój ruch przeciw mężczyznom? Jeśli tak to musisz się jeszcze bardziej postarać.

Aksana: Nie rozumiesz? My kobiety nie mamy nawet mistrzostwa w tej federacji. Czuję, że prezes jest szowinistą i ma Nas po prostu gdzieś...jednak możemy to zmienić. My dwie mamy więcej jaj niż nie jeden mężczyzna, jednak czuję, że innym może się to nie spodobać.

Velvet Sky: I przyszłaś tutaj z myślą, że ja wszystkiego wysłucham i od tak się zaprzyjaźnimy?

Aksana: Nie do końca. Chcę mieć po prostu pewność, że pomożesz mi z innymi divami. Sama rozumiesz, Blue Pants czy Becky Lynch są póki co po prostu za słabe, aby móc się przeciwstawić Andrewowi, ale my? My to co innego...

Velvet Sky: Ciągle nie jest dla mnie jasne co mówisz, ale mogę Ci pomóc, pod jednym warunkiem. Nie ładujesz mi się w drogę, każda robi swoje, tak? A teraz idź, muszę jeszcze potrenować przed walką.

Velvet dalej uderza w worek, a Aksana wychodzi z szatni i uśmiecha się.

***WALKA***

Sędzia zapowiada obydwu zawodników i w ringu są już i Eric Young oraz Manik. Obydwoje przygotowują się i rozciągają zanim sędzia pokaże, aby zabić w gong.

http://4.bp.blogspot.com/-iJEHjM-olCE/VVss1W0tKxI/AAAAAAAAAQg/9fEyFiwAIdE/s1600/Manik%2Bvs%2BEric%2BYoung.jpg

Gong rozbrzmiał, a zawodnicy przybili sobie żółwik na znak, że walka będzie fair. Zawodnicy weszli w klincz, ale po chwili obydwoje puścili. Eric podszedł z ręką w górzę i Manik ją przechwycił. Eric wykorzystał to i wykręcił ją. Manik jednak wydostał się z tego i chciał wykonać Enzugiri, ale w porę Eric się nachylił. Zawodnicy znów stanęli naprzeciw siebie. Eric zaklaskał Manikowi. Zawodnicy znów rozpoczęli od klinczu. Tym razem znów Eric wyszedł górą. Zapiął boczny headlock, ale Manik wykonał mu Irwis Whip. Manik przeskoczył nad biegnącym Ericiem, drugi raz i chciał wykonać Hit Toss, ale Young przerwał akcję i poczęstował go Low Kickiem, drugim i na koniec Powerslam. Young przypina, ale Manik prawie natychmiast odskoczył. Eric podniósł rywala i wykonał mu Suplex, nie puścił jednak uchwytu i wykonał drugi Suplex. Chciał wykonać i trzeci, ale Manik zablokował tą próbę i sam wykonał Suplex. Manik wszedł na narożnik i gdy jego oponent wstał wykonał mu Over Castle! do pinu, ale Eric również odskoczył ledwo na jeden. Manik poprawił maskę i wstał. Czekał, aż rywal się podniesie i poczęstował go Super Kickiem. Eric aż odbił się od lin, ale nadział się jeszcze pod Brainbuster! Manik znów próbuje przypiąć, ale i tym razem nic to nie daje. Manik znów podnosi rywala, ale ten częstuje go ciosem w tors, drugim, trzecim a na koniec jeszcze podbródkowy. Manik stanął, a Eric odbił się od lin i wykonał Running Forearm Smash! Young wchodzi jeszcze na narożnik i dokłada Diving Elbow Drop! Ale nie, Manik odsunął się i Eric YOung trafił w pustkę, a wykorzystał to Manik i wykonał Roll-Up. 1...2..Kick Out. Young sam przerolował Manika i tym razem to on przypina. 1....2...Kick Out. Obaj zawodnicy wstają i znów stawają na przeciwko siebie. Przybijają sobie kolejnego żółwika i zów zaczynają krążyć wokół siebie. Manik odbił się od lin i uniknął Clotheslina od Erica. Wybił się z lin i chciał wykonać Springboard Moonsault, ale Eric w porę się odsunął i Manik wylądował na nogach, a Young dołożył mu Belly to belly Back Suplex. Young wszedł na drugą liną i wykonał Moonsault! Young przypina. 1...2..Kick Out. Young podnosi rywala, ale ten wyrywa się z uchtywu i próbuje wykonać Suplex, ale w locie Eric kolanem atakuje jego głowę i Manik puszcza uchwyt. Young odwraca rywala w swoją stronę i wykonuje Backbreaker! Manik klęczy na kolanach, a Eric dokłada jeszcze Super Kick. Young przypina. 1...2..Kick Out. Young po raz kolejny łapie się za głowę. Podnosi rywala i hce wykonać mu Spike Pilderivera, ale Manik w porę się wydostał i wykonał Tiger Suplex! Manik wdrapał się jeszcze na narożnik i wykonał Senton Bomb! Manik przypina, ale Eric w ostatnim momencie odsakuje! Manik wchodzi na narożnik i dokłada Frog Splash! Ale Eric jednak wystawił kolana i Manik nadział się na nie. Eric przerolowuje rywala. 1...2...Kick Out! Young podnosi rywala i wykonuje mu Front Dropkick. Manik pada w narożnik, a Eric bierze jeszcze rozbieg i chciał wykonać Corner Forearm Smash, ale Manik odsunął się i Eric odbił się od narożnika. Manik wchodzi na narożnik i wykonuje Frog Splash! 1...2...3!

Winner: Manik

***KOMENTATORZY***

William Regal: Był to debiut obu zawodników w SAWF i już pokazali się z dobrej strony. Dobra walka, dużo zwrotów akcji, a na koniec niespodziewany chyba zwycięzca. Czego więcej chcieć od dobrej walki?

Vampiro: Rzeczywiście, choć jak mówisz zdziwił mnie trochę zwycięzca. Myślałem, że Eric jest trochę bardziej zmotywowany do tego, aby zwyciężyć. W końcu tydzień temu Manik nie zdał ego tak jakby testu.

William Regal: Może i tak, ale to jest wrestling i tutaj wszystko jest możliwe, nawet konflikty na tle religijnym pomiędzy Dinero, a Dallasem...

Vampiro: Dokładnie. Myślałem, że to wydarzenie z przed tygodnia to tylko mała sprzeczka, ale tutaj widać, że chodzi o coś więcej. Obydwoje chcą bronić swoich przekonań i dochodzi do tego, że jeden naskakuje na drugiego. D'Angelo aż nie wytrzymał.

***WYWIAD***

Kamera znów przenosi Nas do strefy wywiadów w której jest Renee Young, oraz jej kolejny gość Becky Lynch.

Renee Young: Witam znów. Jestem Renee Young, a moim kolejnym gościem jest jedna kobiet w Super Action Wrestling Federation, Becky Lynch.

Becky Lynch: Cześć Renee.

Renee Young: Już dzisiaj zawalczysz z Velvet Sky, jak widzisz swoje szanse w tej walce?

Becky Lynch: To chyba jasne, że chcę wygrać i pokazać się z jak najlepszej strony. Nie chcę być postrzegana jako dziwka, która ma wiele szans tylko dzięki machaniu tyłkiem przed prezesem. Jestem twardą kobietą, która wie czego chce i tym razem to czego chcę to zdominowanie dywizji kobiet w tej federacji!

Renee Young: Jasne, a brawl przed tygodniem. Jak oceniasz to wydarzenie? Czy to znak, że dywizja kobiet będzie liczyć się i będziecie znaczyć wiele w SAWF?

Becky Lynch: To jest pewne, że my kobiety będziemy znakiem tej federacji. Gdy ktoś spyta kogokolwiek o SAWF, wszyscy będą od razu mówić "Becky Lynch", ponieważ to ja mam zamiar stać się twarzą kobiet w tej organizacji, a co za tym idzie i całej federacji. Może nie jestem doświadczona, ale jestem pewna swojego. Mamy równouprawnienia, a to oznacza, że możemy tyle samo co mężczyźni!

Do biura Andrew McConalda wchodzi Magnus.

Magnus: Czołem prezesie, wzywałeś mnie...

Andrew McConald: Tak, ponieważ chcę Ci coś wyjaśnić. Spotkłem się dzisiaj z Ethanem i zakazałem mu ataku na Tobie. Zapowiedziałem też Waszą walkę na PPV Wrong Way...jednak nie chcę, aby ktoś pomyślał, że Cię faworyzuję. Dlatego masz od teraz bezwględny zakaz ataku na Ethana, rozumiesz? Ten dzisiejszy atak jeszcze puszczę płazem, ponieważ mogłeś czuć się urażony atakiem z przed tygodnia. Ale od teraz...

Magnus: Zaraz, zaraz, zaraz. Ethan Carter to osoba, która od początku się na mnie uwzięła, ale bez przesady. Musiałeś ustalać nam walkę? Przecież ja zasługuję na coś więcej, na pas mistrzowski. Przecież nie masz jeszcze drugiego pretendenta, prawda? Dlaczego więc dajesz mi go?

Andrew McConald: Jeśli go pokonasz, to może przychylniej spojrzę na Twoją kandydaturę jako mistrza, jednak od początku między Wami iskrzy i najlepszym rozwiązaniem jest Wasza walka na PPV, która na pewno świetnie się sprzeda.

Magnus patrzy lekko poddenerwowany na prezesa, po czym wychodzi z biura trzaskając drzwiami.

***BACKSTAGE***

Do szatni Ricocheta ktoś puka. Ricochet otwiera drzwi, a przed szatnią stoi Matt Hardy.

Matt Hardy: O witaj Ricochet, niespodziewałem się, że Cię tutaj spotkam. Mogę wejść? Ślicznie tutaj masz, jeszcze tylko tytułu Ci brakuje...

Ricochet: Czego chcesz Hardy?

Matt Hardy: Czemu od razu tak brutalnie? Chciałem Ci życzyć powodzenia w dzisiejszym Main Evencie, ponieważ bardzo chciałbym właśnie z Tobą zmierzyć się na gali PPV.

Ricochet: Przecież Andrew chyba wyraźnie Ci powiedział, że nie akceptuje Twojego zachowania...

Matt Hardy: Kogo to obchodzi? Przecież obydwoje doskonale wiemy, że walka o główny pas bez Matta Hardy'ego nigdy nie będzie tak samo prestiżowa jak z nim, dlatego właśnie na pewno znajdę się w tej walce. A wtedy pokonam Cię, identycznie jak przed tygodniem.

Ricochet: Możesz przestać bredzić? Nawet jeśli jakimś cudem zostaniesz pretendentem, to jeśli dzisiaj to ja zostanę pretendentem możesz śnić o tytule mistrzowskim. Nie pozwolę by wszyscy fani SAWF musieli oglądać ogoś takiego jak Ty z tytułem mistrzowskim...

Matt Hardy: Jeszcze zobaczymy, jeszcze zobaczymy...

Matt macha mu i opuszcza satnie.

***WALKA***

W ringu jest już Velvet Sky. Fani oklaskują ją i zachęcają do tego, aby pozowała, ale ta wygląda na bardzo skupioną. Nagle na arenie wybrzmiewa jeszcze theme song Becky Lynch i rywalka Velvet wchodzi do ringu. Obydwie są już gotowe do starcia.

http://1.bp.blogspot.com/-sv08kPV4uHI/VVsslO2r_OI/AAAAAAAAAQA/yoliunvajzs/s1600/Becky%2Bvs%2BVelvet.jpg

Gong rozbrzmiał i zawodniczki ruszyły na siebie. Fani dopingowali zawodniczke z wysp brytyjskich Becky Lynch, ale ze zwarcia lepiej wyszła Velvet Sky. Poczęstowała rywalkę Knee Liftem, drugim i na koniec jeszcze podbrudkowym. Becky stoi zamroczona, a Velvet wykonała jeszcze Northern Lights Suplex z przejściem do pinu. 1..Kick Out. Becky nie dała najmniejszych szans rywalce na to, aby chociaż uwierzyła w zwycięstwo. Becky próbuje się podnieść, ale Velvet popycha Lynch i częstuje Elbow Dropem. Sky częstuje rywalkę jeszcze kopnięciem w plecy. Velvet podnosi rywalkę, ale ta wyrywa się z jej uchwytu i Becky wykonuje Jawbreaker. Velvet stoi zamroczona, a zawodniczka z Dublia częstuje ją jeszcze Shoulder Blockiem. Velvet szybko się podniosła, ale dostała jeszcze jeden Shoulder Block. Velvet podnosi się, ale Becky dokłada jeszcze Pumphandle Suplex! Becky przypina rywalkę, ale i tym razem sędzia dolicza tylko do jednego. Becky odbija się od lin, macha głową i dokłada Leg Drop. Becky podnosi rywalkę i jeszcze Exploder Suplex! Lynch zaczyna nakręcać faów, którzy dalej ją dopingują. Velvet próbuje się podnieść z pomocą lin, ale Becky dokłada Knee Lift. Velvet wylądowała za ringiem, a Becky wychodzi za nią. Ciska nią w barierkę, a następnie znów wrzuca do ringu. Lynch przypina rywalkę, ale i tym razem sędzia nie klepie trzy razy w matę. Becky podniosła rywalkę i chciała wykonać Suplex, ale Velvet w porę zablokowała akcję i sama wykonała Russia Legsweep. Velvet podnosi rywalkę i wykonuje Irwish Whip, po czym zapine Octopus Stretch! Becky walczy z uchwytem, ale widać, że ma spore problemy. Becky jedak łokciem atakuje głowę rywalki. Velvet puszcza uchwyt, unika Clotheslinu od Becky i wykonuje One-handed Bulldog! Velvet podnosi rywalkę i wykonuje Vertical Suplex! Velvet przypina rywalkę, ale sędzia dolicza do dwóch. Becky przysiadła, ale Sky odbiła się od lin i wykonała Dropkick! Velvet znów podnosi rywalkę. Próbowała wykonać In Yo' Face, ale Becky wyrwała się z uchwytu i wykonała Gut Kick. Velvet wpadła jeszcze pod Exploder Suplex, ale jednak Velvet wydostała się i tym razem skutecznie wykonała In Yo' Face! Velvet przypina, 1...2....3!

Winner: Velvet Sky

***BACKSTAGE***

Tym razem przenosimy się do małej siłowni na Backstage'u na której trenuje Jason Jordan, a po chwili dołączył do niego Eric Young.

Jason Jordan: O proszę, pan przegrany przyszedł. Co mi również chcesz zrobić wywiad? <śmieje się>

Eric Young: Od razu przegrany. Stoczyłem bardzo fajną walkę z Manikiem. Można powiedzieć, że był to kolejny sprawdzian dla niego i ten dla odmiany zdał. Jednak również z Tobą chciałbym porozmawiać, poczekaj. W końcu jesteś pretendentem do Ultra Championship i przyznam, że zaintrygowałeś mnie...

Jason Jordan: Ja Ciebie? Kpisz sobie ze mnie? Wspomniałeś o tym, że jestem już prawie Ultra Championem, a Ty kim jesteś? Robisz jakieś marne teściki? I co chcesz wiedzieć?

Eric Young: Dobrze, że pytasz...emm...może powiesz mi najpierw jak to było wygrać przed tygodniem? Czułeś się lepszy od swojego oponenta? A może była to wyrównana walka?

Jason Jordan: Nie wierzę w Ciebie człowieku, przed chwilą przegrałeś swoją walkę i od tak o tym zapomniałeś? Chcesz wiedzieć jak się czuję z tym, że pokonałem z łatwością tego Japończyka. Okey, powiem Ci. Czuję się świetnie, zrobiłem to, ale nie było to żadne wyzwanie, ponieważ jestem przyszłym mistrzem, w przyszłości będę osobą, która zdominuje tą federacją, a Ultra Championship to mój pierwszy cel!

Eric Young: Bardzo ciekawa odpowiedź, czekaj muszę zapisać. O, jest. A jak zapatrujesz się na to, że nie jesteś nawet brany pod uwagę jeśli chodzi o SAWF World Championship?

Jason Jordan: Zamknij się. Nie obchodzi mnie ten tytuł, ponieważ teraz moim jedynym celem jest ten drugi pas, którego Ty nawet nie powąchasz. Może ja zadam Ci pytanie. Jakie to uczucie, co? Być wcześniej na szczycie innej federacji, a teraz przyjść tutaj i przegrać swoją walkę?

Eric Young: Co? Przepraszam, nie słuchałem Cię. Ale mam już wszystko co mi potrzebne, dziękuję za współpracę.

***BACKSTAGE***

Kamera znów jest na Backstage'u, ale tym razem w jakimś ciemnym pomieszczeniu w którym rozmawia jakiś dwóch ludzi, kamera jednak nie uchwyca ich twarzy.

???: Zrozumiałeś jakie jest Twoje zadanie?

???: Masz mnie za debila? Jasne, że tak, ale Ty też masz dotrzymać obietnicy, bo jeśli nie to wiedz, że wpadłeś na złego człowieka.

???: Jasne, jasne rozumiem. Ale z takimi pogróżkami to nie do mnie. Masz spełnić to zadanie, to Ci zapłacę, tak jak obiecałem. Tutaj masz połowę z góry...

???: Zaufam Ci na słowo, bo nie mam teraz czasu tego liczyć. Miło się z Tobą robi interesy...

Jedna z postaci odwraca się, więc realizator szybko odchodzi z tego miejsca.

***WALKA***

Czas na Main Event. Na arenie rozbrzmiewa theme song Christina Yorka i ten zawodnik zmierza pewnym krokiem do ringu. Widać, że ma kompletnie gdzieś publiczość, która reaguje na niego mieszaną reakcją. A tóż po nim do ringu zmierza Ricochet. Ten o wiele bardziej pozytywnie przywitany przez fanów wchodzi do kwadratowego pierścienia i obydwoje są już gotowi.

http://3.bp.blogspot.com/-bSVrtS0zXHo/VVsstLFb9BI/AAAAAAAAAQQ/U7wzuOF4cTE/s1600/Ricochet%2Bvs%2BChristian%2BYork.jpg

Gong rozbrzmiał i Christian od razu ruszył na rywala. Ricochet zaczął przed nim uciekać po całym ringu. Wyślizgnął się z ringu, a York zaczął go zachęcać, aby wrócił. Ricochet wszedł na apron, ale York poczęstował go od razu Knee Liftem i jeszcze Apron Suplexem. York odbił się jeszcze od lin i wykonał Leg Drop. Christian York wyniósł rywala pod Gorilla Press Slam, ale Ricochet wydostał się i wykonał Tornado DDT! Fani wynagrodzili tą akcję brawami, a Ricochet nie miał zamiaru się zatrzymywać. Podniósł rywala i wszedł z nim w klincz, ale był to mały błąd, ponieważ Christian łatwo przechwycił rywala w boczny headlock. Ricochet próbował się wydostać, ale York wykonał Takedown i poczęstował Ricocheta kilkoma punchami w głowę. Sędzia odsunął zawodnika, a Ricochet doczołgał się do lin. Mimo, że to dopiero początek walki to widać, że mniejszy zawodnik ma problemy. Christia próbował to wykorzystać. Podszedł do rywala i wykonał mu Exploder Suplex, a następnie dołożył jeszcze Knee Drop. Ricochet próbował się podnieść, ale York od razu podszedł i wykonał mu Guwretch Suplex. Ricochet wyturlał się z rignu, ale York wyszedł za ring. Podniósł Ricocheta i rzucił go prosto w barierkę, a zaraz po tym w metalowy narożnik. York wykonał Ricochetowi jeszcze Suplex za ringiem. York wszedł do ringu i kazał sędziemu zacząć szybciej odliczać. Ricochet jednak w porę wrócił do ringu. Tam Christia przechwycił go i rzucił w narożnik, następnie jeszcze poczęstował dużą serią Knee Liftów. Ricochet zsunął się do pozycji siedzącej, a sędzia odsunął Yorka. Ten jednak wziął rozbieg i wykonał Cannonball! York podniósł jeszcze rywala i wykonał Pumphanlde Backbreaker. Ricochet jest kompletnie w świecie Yorka. Christian znów podosi rywala i dokłada Spinebuster. York sygnalizuje, że będzie to koniec walki. Podnosi oponenta, ale ten wykonuje Low Kick, drugi, ale Christian przechwycił jedną nogę Ricocheta, ten jednak wykonał Enzugiri! Cristian zachwiał się, ale nie upadł. Ricochet odbił się od lin i wykonał Hurricanrane! York wypadł za ring, a Ricochet odbił się od lin i wykonał Overt the top rope Corkscrew Moonsault Planche! Fni zaczęli chantować "This is awesome!", a Ricochet wszedł jeszcze na stolik komentatorski, przybił piątki Vampiro oraz Williamowi Regalowi piątki i wykonał Corkscrew 450 Splash! Ricochet podniósł rywala i wykonał kilka kicków w tors, a następnie wrzucił do ringu. Ricochet wszedł na narożnik i chciał wykonać 630 Splash, ale Christian York w porę się odsunął. Ricochet szczęśliwie przeturlał się, ale trafił prosto w łapska Yorka, który wykonał The Uranage! York przypina. 1...2...Kick Out! York chwycił się za głowę. Podniósł rywala i chciał wykonać Mood Swing, ale Ricochet uniknął tej akcji i wykonał Jumping Corkscrew Roundhouse Kick! York padł, a Ricochet wskoczył na narożnik i wykonał 630 Splash! 1....2....3!

Winner: Ricochet

Ricochet wdrapał się na narożnik i zaczął świętować, ale rozbrzmiał theme song Matta Hardy'ego. Zaczął klaskać Ricochetowi, ale po chwili wskazał na swoją talię i pokazał, że to on będzie mistrzem. Wymianą spojrzeń między Mattem, a Ricochetem kończymy drugi epizod Action Night.

Edytowane przez Joel

:arrow: dobrze wybrnąłeś z tym Corbinem, brawo! Dziwna decyzja o wyrzucenie Matta z mistrzowskiego obrazka... zobaczymy co dalej...

:arrow: "Przeciwieństwa się przyciągają"... HA! GAAAAAAAAAYY!

:arrow: ECIII chce walki o pas. To czemu nie wyszedł w pierwszym segmencie? :? Dziwna sprawa, ale walka z Magnusem mnie nie dziwi. Potem atak na Anglika po jego wygranej. Dobra sztampa :D

:arrow: Nie lubię gimnicków religijnych (poza Arabami u konkurencji :D ), ale pojawienie się Bo sprawiło, że czekam jak rozwiniesz obydwie postacie! Szkoda, że D'nero będzie (chyba) heelem, bo Dallas (taka gra słów :P ) się do tego bardziej nadaje, ale zobaczymy co dalej. Narazie jest dobrze, pomysł jest w wczucie się w postacie bardzo, bardzo dobre! Zupełnie tak, jakbyś był ateistą i katolikiem w jednym :D

:arrow: Ciekawie dzieje się też w dywizji kobiet. Zobaczymy co wymyśliłeś, ja czekam na to z dużymi nadziejami.

:arrow: Manik wygrał? What? Zaskoczyłeś mnie.

:arrow: Hardy coś kombinuje... czuję, że zainterweniuje w main evencie.

:arrow: ciekawy ten Eric. Ciekawe do czego to prowadzi.

:arrow: tajemniczy ludzie... ciekawe kto to jest...

:arrow: Ricochet oczywiście wygrywa. Spoko, ale... where is Matt???

Czas na komentarz.

Fajnie, że jako jeden z niewielu masz komentatorów i za to plus, ale tego Vampiro to ja nie kojarze.

Dziwna decyzja ze zwolnieniem Corbina, ale ok. Fajnie się rozwinął prezes o głównym pasie i w idealnym momencie przerwał mu York, którego kupuję w takim gimmicku lekkiego niszczyciela. Po speechu Matta jestem zdecydowany, aby to on został mistrzem :) Trochę dziwna decyzja prezesa, ale zobaczymy jak to rozwiniesz. Fajny segment otwarcia.

Low Ki wygrywa. Alex jeszcze nie jest gotowy na zwycięstwo.

Ciekawy wywiad Texano i Petey'a. Fajnie wytłumaczyli połączenie w drużynę.

Carter vs. Magnus może wyjść bardzo fajnie. Mam nadzieję, że federacja będzie stawiała na ten feud, bo to są najgłośniejsze nazwiska.

Fajnie, że Magnus wygrywa, ale ten jego atak na Ethana był jakiś dziwny patrząc na to, że jest facem.

Segment Dinero i Dallasa wygląda bardzo dobrze i widać od razu, że patrzysz jak łączysz zawodników w feudy. Jak dla mnie lepiej wypadł D'Angelo.

Ciekawy segment Aksany i Velvet. Nie mogę się doczekać co miała znaczyć ta propozycja od Litwinki.

Manik wygrywa? Wielkie zaskoczenie jak dla mnie, ale może zacząć to ciekawie wyglądać jeżeli Manik dostanie u ciebie jakiś konkretny gimmick.

Całą dywizja kobiet wygląda u ciebie ciekawie i jest bardzo mocno budowana. Ciekawe co z tego wyjdzie.

Ulala. Magnus fajnie jest budowany i czuję tutaj jakiś konflikt z prezes w przyszłości.

Matt fajnie potraktował Ricocheta. Zawsze wolałem Jeffa, ale ty pierwszy raz sprawiłeś u mnie, że Matt też jest ciekawy, a Ricochet? Jak typowy face.

Velvet wygrała i to chyba nic dziwnego dla mnie, bo szykuje się coś ciekawego między nią i Aksaną.

Eric znowu ciekawie. Fajnie wyglądało to olanie słów Jasona i widać, że Young może coś osiągnąć.

Tajemniczy segment fajnie wyszedł i po nim mam ochotę na więcej i chętnie poznałbym, kto to był.

Ricochet wygrał? Lekkie zaskoczenie, ale tym sposobem mamy już prawie pewny feud między nim i Hardasem.

Dosyć długie gale tworzysz i jest co czytać, ale na szczęście poziom też mnie nie zawodzi. Dobrą galę napisałeś. Życzę weny ;)

Zauważyłem, że przypadkowo nie oceniłem pierwszej gali, więc obydwie ocenię za jednym zamachem:

SAWF Action Night #1

Karta: 6/10

Backstage: 6/10

Walki: 6/10

Frekwencja: 3500

Bilety: 250*25+1250*40+2000*85=0,2 mln do budżetu

SAWF Action Night #2

Karta: 6/10

Backstage: 6/10

Walki: 6/10

Frekwencja: 3650

Bilety: 400*25+1250*40+2000*85=0,2 mln do budżetu

Ocena prasy:

Pierwsze dwie gale i od razu powoli zaczęły się rozwijać poszczególne feudy. Jak na razie dobrze widać wykorzystanie i dopasowanie do siebie feudujących postaci (np. D'Angelo DiNero i Bo Dallas, podoba nam się to połączenie). Ricochet i Matt Hardy w walce o pas mistrzowski... ciekawe, czy wygra ten bardziej doświadczony, czy świeża krew. Na razie jest nieźle, zobaczymy co dalej.

Na początek pochwalę cię za oprawę graficzną, widać że chcesz to jakoś urozmaicić i się starasz, za to plus.

Też jestem zdziwiony decyzją o tym kto będzie walczył o pas. W każdym razie Hardas dobrze wypadł i jako topowy face u ciebie może przynieść wiele korzyści.

Ci heelowie, po co walczyć skoro można sobie po prostu pójść i odebrać wypłatę? :twisted:

Low Ki wygrywa i widać ze on coś znaczy, mam nadzieję że masz dla niego ciekawy program.

Magnus odnosi triumf i to nic zaskakującego bo gość ma wygląd i warunki na face'a numer 1 w twojej federacji, zresztą ma feud z Carterem a trzeba ich obu podbudować przed walką.

Murzyn głoszący prawidła religijne, czy tylko mi to kogoś przypomina? :D

W każdym razie liczę że będziesz go prowadził po swojemu i z pomysłem tak jak ja Ezekiela.

Manik wygrał, jak dla mnie zaskakujące. Liczyłem że to jego rywal będzie tym bardziej promowanym ale skoro taką podjąłeś decyzję to mądrze go bookuj.

Ciekawe kim są te postacie których rozmowę wyłapała kamera, mam nadzieję że te postacie namieszają kimkolwiek są.

Ricochet wygrywa i dobrze, nie widzę Yorka w main evencie, niczym się nie wyróżnia.

Edytowane przez Betrayal
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Komentarz do SAWF Action Night #2:

- Dobrze, że chce ci się pisać kwestie komentatorów, niby jest to mało znaczące, ale zawsze fajnie przeczytać jakieś wprowadzenie do show itd. Masz u mnie za to plus, chociaż jesteś w tym trochę niesystematyczny, ponieważ po niektórych walkach pojawiają się komentarze, a po niektórych nie, mógłbyś to trochę usystematyzować.

- Rozpoczynamy od przemówienia właściciela federacji, całkiem ciekawy pomysł z tym szkockim patriotą, w każdym razie jest to lepsze od zwykłego gościa w garniturze, mówiącego o federacji bez emocji. Andrew McConald zwalnia Baron Corbin, z tego co przeczytałem to musiałeś się go pozbyć, ze względu na pomyłkę w rosterach, nie ma co się tego czepiać, byłeś zmuszony jakoś z tego wybrnąć. Dalej mamy typową sprzeczkę zawodników, w końcu Matt Hardy nie dostaje szansy na zostanie pretendentem do głównego tytułu, widzę, że twój chairman jest facem, karzącym jakiekolwiek heelowe zachowania. Coś mi się jednak zdaje, że Matt nie zostanie tak po prostu odsunięty od mistrzowskiego pasa, jakby nie patrzeć jest to jedno z ciekawszych i najbardziej rozpoznawalnych nazwisk twojej federacji.

- Alex Silva vs. Low Ki, od razu piszę, że walk na tygodniówka nie czytam od deski do deski, uważam, że jest to niepotrzebne. Z tego ci widzę, nie ma w pojedynkach żadnych problemów z logicznym układaniem zdań, długość też jest jak najbardziej w porządku.

- Wywiad z Texano i Petey Williams raczej niewiele wnosi, chociaż ich drużyna zapowiada się dość ciekawie, na razie jednak chyba nie mają nic do roboty bo są jedyną drużyną w twojej federacji. Widzę, że u ciebie nie ma też pasów tag team, mam nadzieję, że z czasem rozbudujesz tę dywizję i pojawią się tytułu, bo jak na razie ich drużyna nie ma żadnego sensu.

- Ethan Carter III nie pojawia się w pierwszym segmencie, ale chwilę później idzie prosto do biura generalnego menadżera, nie wiem czy dobrze to interpretuje, ale to wygląda jakby bał się reszty zawodników ubiegających się o miano pretendenta do SAWF World Title. Andrew McConald bookuje mu walkę z Magnusem na PPV, wygląda to naprawdę nieźle. Dalej, Magnus składa Tylera Reksa, a Ethan Carter III wchodzi do ringu po walce i zostaje zniszczony przez Magnusa, niby typowo prowadzony feud, ale tego typu akcje zawsze są ciekawe.

- Naprawdę dobry segment D'Angelo Dinero i Bo Dallasa, zbudowany na przekonaniach obu postaci. Zdecydowanie lepiej wypadł Czarny Papież, ale często zawodnicy jako heele mają dużo więcej ciekawych rzeczy do powiedzenia. Nie mniej jednak ciekawy feud i czekam na dalsze konfrontacje tych zawodników.

- Mamy pierwszy występ kobiet na tym show, właściwie to nic ciekawego się jeszcze nie wydarzyło, ale zapowiada się ciekawie, mam nadzieję, że wprowadzisz pas dla tej dywizji, bo właściwie to zawodniczki nie mają o co walczyć.

- Potem walka Manika z Erickiem Youngiem i wywiad z Becky Lynch, a to oznacza kolejny czas antenowy dla kobiet, widzę, że pokładasz nadzieję w tej dywizji, masz kilka fajnych postaci z potencjałem i wykorzystujesz to.

- Kolejna osoba chce walki o główny tytuł, tym razem Magnus, naprawdę mocno go promujesz, składa dwie osoby jednej nocy i kłóci się z generalnym menadżerem, widzę w nim przyszłość twojej federacji. Następnie, Matt Hardy rozmawia z Ricochetem, widać, że gość nie odpuści i myślę, że dostanie jeszcze szansę na walkę o pas.

- Po walce kobiet mamy potyczkę słowną Erica Young z Jasonem Jordanem, bardzo ciekawe do czego to prowadzi. Potem dochodzi do bardzo ciekawej rozmowy między tajemniczymi postaciami, zawsze tego typu rzeczy są niezwykle interesujące.

- W main evencie mamy walkę o miano pretendenta do SAWF World Title, którą wygrywa, tak jak przewidywałem Ricochet, dalej pojawienie się Matta no i feud między tymi zawodnikami wygląda naprawdę interesująco, dostali sporo czasu, na początku, w środku i na zakończenie show. Widać, że jak na razie to najważniejsze postacie w twojej federacji.

Małe podsumowanie, gala wpadła naprawdę nieźle, masz kilka ciekawych postaci (Matt Hardy, Ricochet, Christian York, D'Angelo Dinero) i wykorzystujesz ich potencjał. Do walk nie ma co się przyczepiać są na odpowiednim poziomie jeśli chodzi o tygodniówki, segmenty w ringu także na wysokim poziomie, jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to backstage, chociaż jest go dużo to wypowiedzi zawodników często są zbyt krótkie i nic nie wnoszą, głównie dzieje się tak podczas wywiadów.

Cena biletów:

Najtańsze: 25$

SAWF Action Night #3 (27.05.2015 r., The Brighton Centre)

***KOMENTATORZY***

William Regal: To już trzecie wydanie Action Night, a my ciągle tutaj. William Regal...

Vampiro: I Vampiro. Już tylko dwie, włącznie z tą, gale pozostały do pierwszej gali PPV Wrong Way. Póki co nie znamy jednak kompletnych starć o mistrzostwa.

William Regal: Dokładnie tak. Ricochet jest pretendentem do SAWF World Chmpionship, a Jason Jordan do Ultra Championship. Jednak z kim staną w rigu 10 czerwca? To wie chyba tylko prezes federacji.

Vampiro: A może i on tego nie wie. Jedno jest pewne, może już zaraz się czegoś dowiemy...

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3756/3633_Jason_Jordan.jpg

A w drodze na ring jest Jason Jordan. Pretendent do Ultra Championship wchodzi do ringu i bierze mikrofon od spikera.

Jason Jordan: Nie, nie jestem Magnusem, Mattem Hardym czy Ricochetem, żadnym z nich. Nie jestem żadną tanią gwiazdą, która jest tutaj tylko dla hajsu, ponieważ wszędzie indziej osiągnęła już maksimum. Jestem zawodnikiem, który nigdy w swojej całej karierze nie otrzymał żadnej okazji na pokazanie się. Dlatego jestem w Super Action Wrestling Federation. Jestem kimś więcej niż tylko murzynem z ambicjami. Jestem Jason Jordan, zapamiętajcie to nazwisko...a zaraz. Przecież już na pewno je znacie. Michael Jordan, ten słynny koszykarz. Ale ja nim nie jestem, nie jestem z jego rodziny, jest to zwykły przypadek że mamy to samo nazwisko, a może nie? Może los chciał, aby dwie wielkie osoby były jakoś ze sobą powiązane? A może we mnie jest cząstka Michaela? Nie, nie, nie. Jestem Jason, piszę zupełnie inną historię, lepszą historię. Tutaj wreszcie mam szansę się pokazać i wykorzystam to! Na Wrong Way pokonam jakiegoś pierwszego lepszego zawodnika i stanę się pierwszym mistrzem w tej federacji. Zrobię to i udowodnię całemu światu, że nie docenianie Jasona Jordana było błędem. Moje nazwisko zacznie pojawiać się na bilbordach, na koszulkach i wreszcie Jason Jordan będzie kimś!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/120/2074_Eric_Young.jpg

Ale na rampie pojawia się Eric Young.

Eric Young: Tak! To jest to na co czekałem! Wreszcie ktoś pokazał prawdziwego siebie w tej federacji, wreszcie ktoś dał mi powód, abym mógł nazwać go prawdziwym wrestlerem! Gratulacje Jason, zrobiłeś coś w co zaczynałem. Wątpić. Dziękuję Ci bardzo. Czuję się o wiele lepiej teraz. A no tak, bo nikt nie wie o co chodzi. Otóż ta króciutka ankieta z Tobą tydzień temu nie dała mi zbyt dużo odpowiedzi, nie wiedziałem czy jesteś gotowy, czy dasz radę. Ale teraz, po Twojej wypowiedzi, wiem, że to możesz być Ty. Co? Że niby ciągle nie wiesz o co chodzi?

Jason Jordan: Jasne, że wiem. I nie, nie zgadzam się, nie będę żadnym Twoim tag team partnerem...

Eric Young: <śmieje się> Tag team partnerem? Że niby co? Aaa...te krótkie wywiadzki? Mi nie chodziło o żaden Tag Team. Ja po prostu szukałem godnego rywala z którym mógłbym zmierzyć się na Wrong Way. Na tygodniówkach, wiadomo, można walczyć z wszystkimi bo to znaczenia nie ma. Jednakże gala PPV to coś większego, tam załatwia się ważniejsze sprawy. Szukałem człowieka, który jest gotowy stanąć ze mną twarzą w twarz na te gali. Bo nie oszukujmy się, nie należę do najmłodszych i mogę już niedługo podawać się za legendę. Dlatego stwierdziłem, że byle kto tej walki nie dostanie...

Jason Jordan: Legendą? Gotowy do starcia z Tobą? Kogo Ty z siebie robisz Eric? Jesteś po prostu starym prykiem, który najlepiej jakby usiadł na wózku inwalidzkim i pojechał w siną dal. No co? Taka prawda. Nie rób z siebie żadnej legendy, bo na to nie zasłużyłeś. Jakby tego było mało myślisz, że nabierzemy się na Twoją tandetną wymówkę? Przecież to widać, że wcale nie szukasz godnego rywala, tylko chcesz walki o mój pas! Śmieszne, ale nie dostaniesz tego. To nie Ty poszukasz sobie rywala, to ja zostałem pierwszym pretendentem do pasa mistrzowskiego, więc to ja sobie znajdę przeciwnika na Wrong Way.

Eric Young: To zabawne co mówisz naprawdę, ale tą walkę można już praktycznie uznać za oficjalną, wystarczy tylko, że udam się do biura Andrewa, bo nie masz przecież jeszcze rywala. Jednak nie chcę robić tego. Jason zobacz, że dla Ciebie jest to niepowtarzalna okazja. Możesz pokonać mnie, czy to nie popchnie Twojej kariery do przodu? Jeśli mnie pokonasz i zostaniesz mistrzem to będziesz mógł się tym chwalić całe życie, staniesz się kimś sławniejszym od Michaela Jordana. Rzecz jasna jeśli byś wygrał...

Jason Jordan: Nie mów o tej walce, jakby była ona już potwierdzona. Nic nie dostaniesz! Ja musiałem wygrać pojedynek, aby uznać się za pretendenta. A Ty co? Jedyną walkę w federacji przegrałeś, mało tego, jak gdyby nigdy nic po tej porażce pojawiasz się i rozmawiasz jak równy z równym z przyszłym mistrzem. Okaż choć trochę szacunku i wyjdź z mojego ringu. Powiedziałem...

Jason próbuje wykonać Clothesline, ale Eric w porę robi unik i wyrzuca Jasona z ringu! Jordan jednak wznosi rękę w geście zwycięstwa i pokazuje, że Eric nie ma co liczyć na walkę o pas.

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas na Backstage, gdzie Alex Silva wpadł na Ricocheta.

Alex Silva: Jak chodzisz? Nie wiesz kim jestem?! Powinieneś się cieszyć, że nic Ci nie zrobiłem w tym momencie.

Ricochet: Uff...całe szczęście.

Alex Silva: Czy Ty się nabijasz ze mnie? Chyba nie miałeś jeszcze ze mną doczynienia. Jestem Alex Silva i jestem tutaj największą gwiazdą. Dlatego jeśli mógłbyś zabrać swoją twarz z przed moich oczu...

Ricochet: Ehh...kolejny gwiazdor. Słuchaj zaraz przyniosę Ci czerwony dywan, tylko błagam przepuść mnie. Nie mam siły na starcia słowne z kimś takim jak Ty, z takim narcyzem.

Alex Silva: Gdybyś miał taką twarz jak ja, takie ciało jak ja i takie umiejętności jak ja to też byłbyś narcyzem. Ale z tego co widzę to jesteś tylko przeciętnym zawodniczkiem...

Ricochet: Jestem pretendentem do głównego pasa w tej federacji! Czy nie sądzisz, że to o czymś świadczy?

Alex Silva tylko machnął ręką na słowa Ricocheta i odszedł, ale obok pojawił się jednak Matt Hardy.

Matt Hardy: Brawo Ricochet, ale mu dogadałeś!

***WALKA***

W ringu jest już Yoshitatsu, a jego rywalem jest wchodzący właśnie do ringu Konnor! Nowy zawodnik SAWF wchodzi do ringu za Brianem Kendrickiem.

http://4.bp.blogspot.com/-LHCg5a9cM3g/VWGJYoyjGbI/AAAAAAAAARk/fQ7QYPcvPr4/s1600/Konnor%2Bvs%2BYoshi.jpg

Gong rozbrzmiał i Konnor ruszył na rywala. Od razu poczęstowł go serią Knee Liftów i Yoshi wylądował w narożniku. Tam Konnor poczęstował go jeszcze serią Corner Clotheslinów i atakami ramieniem. Yoshi zsunął się i usiadł w narożniku, a Konnor dołożył Allabama Slam. Brian za ringiem wyglądał na zadowolonego, a Konnor kontynuował atak. Podniósł rywala i wykonał Running Big Boot, a następnie Elbow Drop. Yoshi zaczął się podniósł, ale Konnor wykonał headlock takedown i trzymał uchwyt w parterze. Yoshi jednak zaczął wstawać, ale Konnor wykonał Body Avalanche, a następnie Flapjack. Konnor jednak wyglądał jakby kompletnie tego nie przeżywając, czego nie można powiedziedzieć o Kendricku, który wręcz szalał za ringiem. Konnor wszedł na narożnik i wykonał Diving Shoulder Block na wstającym Japończyku. Jakby tego było mało podniósł rywala i cisnął w matę Scoop Slamem. Istna demonstracja siły w wykonaniu Konnora. Konnor chciał podnieść rywala, ale ten niespodziewanie wykonał chop, drugi. Odbił się od lin, ale Konnor uniknął próby Clotheslinu i wykonał Russian Legsweep. Konnor wściekle podniósł jeszcze Yoshi'ego i wykonał Full Nelson Bomb! 1...2....3.

Winner: Konnor

Co za szybka walka! Ale do ringu wpada jeszcze Brian Kendrick i atakuje w parterze Yoshi'ego. Konnor podnosi go, a Brian wykonuje Leg Drop Buldog. Ale do ringu wpada Kenzo Suzuki, wpada jednak od razu w ręce Konnora, który wykonuje mu Powerbomb. Brian jeszcze śmieje się z dwóch Japończyków, a Konnor ze stoickim spokojem stoi za nim.

***KOMENTATORZY***

William Regal: No proszę, debiut na Action Night i to już z takim przytupem, Konnor chyba odciśnie spore piętno w tej organizacji.

Vampiro: Może i tak, ale zachowanie po walce było już przesadzone. Zawodnik wygrał, a drugi kompletnie nie wmieszany wchodzi o jakby przypisuje to sobie.

William Regal: Taki był Brian w innych federacjach, najwyraźniej tutaj nie chciał za bardzo się zmieniać. Za to widać już powoli rozrost dywizji Tag Team. Texano z Petey'em, Brian z Konnorem, a można też wnioskować, że Kenzo z Yoshim też połączą siły.

***PROMO***

http://4.bp.blogspot.com/-lLhqPPr1LdY/VWF7BcWdwCI/AAAAAAAAARU/5rFv6s0uKlM/s1600/Wrong%2BWay%2BPPV.jpg

Wrong Way....gala na której zacznie się wszystko. To na tej gali poznamy pierwszych w historii SAWF World Championa oraz SAWF Ultra Championa. Kto poszedł dobrą drogą i zdobędzie złoto? Tego dowiecie się 10 czerwca.

***BACKSTAGE***

Kamerzysta znów jest przy pokoju w którym słychać jakieś rozmowy, niestety drzwi są zamknięte.

???: Zrozumiałeś wszystko, czy mam Ci powtórzyć?

???: Za kogo Ty mnie masz? Jasne rozumiem, a zrobimy to już dzisiaj.

???: Tylko jakby co ja nic nie wiem i nie macie mnie wsypać, właśnie dlatego płacę Wam z góry.

???: Tak, tak. Mogę już iść? Chcę to jeszcze z Nim objaśnić, ale tylko wyjdzie na jaw, że Nas oszukujesz to skończysz bardzo, ale to bardzo źle...

Obraz z kamery urywa się.

***WALKA***

Do ringu wraz z Petey'em Williamsem wchodzi Texano. Obydwoje jakby cały czas coś szeptali między sobą, ale po chwili na arenie robi się ciemno. Na rampie pojawia się D'Angelo Dinero, który idąc do ringu cały czas odmawia jakąś modlitwę do mikrofonu. Gdy jest już w ringu mówi "Amen" i odkłada mikrofon.

http://4.bp.blogspot.com/-G1D6H0u64b4/VWF6oo9MlBI/AAAAAAAAAQ8/FRAR214WYrQ/s1600/Dinero%2Bvs%2BPetey.jpg

Gong rozbrzmiał i rozpoczęło się. Jednak Petey jeszcze coś szeptał z Texano, a D'Angelo patrzył na to ze spokojem. Po chwili Petey padł na kolana i udawał, że się modli, po czym wstał i zaczął się śmiać. D'Angelo wzniósł ręcę po czym ruszył na przeciwnika i mamy klincz. Zawodnicy się siłują, ale Petey wykonuje Eye Rake. Sędzia upomina zawodnika, ale on odsuwa go i wykonuje Gut Kick, uppercut i Dropkick. Petey próbuje przypiąć D'Angelo, ale natychmiast odskakuje. Dinero się podnosi, a Petey tylko na to czekał. Side Headlock zapięty, ale D'Angelo podszedł do lin i wykonał Irwish Whip Williamsowi. Następnie jeszcze przeskoczył nad biegnącym preciwnikiem, a potem dołożył Calf Kick. D'Angelo podnosi rywala i dokłada Snap Suplex. Znów podnosi rywala i jeszcze uppercut, i Enzugiri. Petey'a z ringu wyciąga Texano i sprawdzał jak ten się czuje. Dinero w ringu stał spokojnie i nawet nie drgnął na widok tego co Texano robi za ringiem. Petey lekko się otrząsnął i wszedł z powrotem do ringu. Zawodnicy znów weszli w klincz, ale tym razem lepiej z tego wyszedł Dinero. Zapiął Wrist Lock i zaczął wykręcać mocno rękę rywala. Po chwili przeszedł do Crossface! Petey zaczął szarpać się w parterze, a Dinero mocno trzymał i chyba, ani myślał aby puszczać uchwyt. Jednak po chwili odstąpił, ale tylko po to, aby poczęstować Petey'a kilkoma stompami. Petey zaczął się podnosić z pomocą lin, ale podszedł do niego Dinero. Chwycił pod Suplex, ale Petey wydostał się z uchwytu. Otrzymał jednak Gut Kick i Irwish Whip, ale Petey wykonał Hurricanrane! Dinero podnosił się powoli, ale Petey wykonał jeszcze Lariat. Wszedł na narożnik i jeszcze Flying Elbow Drop! Petey natychmiast podchodzi do przypięcia. 1...2..Kick Out. Petey podnosi oponenta i chciał wykonać Canadian Destroyera, ale w porę D'Angelo się wydostał, odbił się od lin i wykonał Forearm Smash. Dinero stanął w narożniku, William zaczął się podnosić w przeciwległym. Dinero szykował się pod DDE, ale nagle na titantronie pojawił się Bo Dallas, który znajdował się w jakieś kapliczce. Przyciągnęło to uwagę D'Angelo. Sędzia w między czasie chciał zobaczyć czy Petey jest w stanie dalej walczyć, a całe to zamieszanie wykorzystał Texano, który wykonał Low Blow na Czarnym Papieżu. Petey od razu odsunął sędziego od siebie i wykonał Canadian Destroyera! 1...2...3!

Winner: Petey Williams

***RING***

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2580/bo_dallas.jpg

Bo Dallas uśmiechnął się i zaczął mówić.

Bo Dallas: Nie rozumiem co widzisz w tym miejscu. Mroczno tutaj, wszędzie jakieś obrazki czy krzyże. Jak z jakiegoś horroru. I jeszcze jakieś duchy pewnie tu sś...przerażające. Nie wiem naprawdę jak Ty tutaj wytrzymujesz. Trzeba coś z tym zrobić. Och od razu lepiej. Teraz można uwierzyć w to co jest prawdziwe, czyli w siebie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/38/dinero_02.png

D'Angelo jest lekko poddenerwowany.

D'Angelo Dinero: Co Ty wyprawiasz?! Wiesz co to jest szacunek?! Wynoś się stamtąd, bo inaczej nie poznasz przebaczenia z mojej strony! Jak śmiesz w ogóle tam był, to nie miejsce dla antychrystów takich jak Ty! Wynoś się stamtąd w tej chwili! .

***KOMENTATORZY***

Vampiro: Uhuhu, Dinero jak poleciał. Zawodnicy chyba właśnie zaczęli łamać jakieś bariery.

William Regal: Dokładnie, widać, że weszło to na zupełnie inny poziom, teraz nie cofną się chyba przed niczym. A Petey w ten oto sposób notuje pierwsze zwycięstwo w SAWF.

Vampiro: No cóż, sprawiedliwie czy nie, udało mu się pokonać Czarnego Papieża, Texano na pewno cieszył się razem z nim, ponieważ po części było to też jego zwycięstwo.

Kamera przenosi Nas do biura GMa, w którym jest Jason Jordan.

Andrew McConald: O witaj Jordan. Siadaj śmiało. Słuchałem dzisiaj Waszej konfrontacji na początku gali i naprawdę mi zaimponowałeś. Twoja pewność siebie, to że chcesz być lepszym od Michaela Jordana. Po prostu świetnie, dlatego mam dla Ciebie świetne informacje.

Jason Jordan: Czekaj, zanim dokończysz. Ma się rozumieć, że Eric Young nie dostanie szansy na pas, który jest zaklepany dla mnie. Przecież to by był śmiech na sali. Pozwól, że ja wybiorę sobie rywala...

Andrew McConald: Jasne, ale musisz wybrać go w tym momencie.

Jason Jordan: Teraz? To powinna być przemyślana decyzja...ale dobrze. Niech będzie to Low Ki lub Manik . Dla mnie obydwoje to łatwe wyzwanie.

Andrew McConald: Hmm...tak to może był świetne. A więc potwierdzone, na Wrong Way o pas Ultra zobaczymy walkę czterech rywali!

Jason Jordan: Co? Jak to?

Andrew McConald: Tak to, Jason Jordan vs Low Ki vs Eric Young vs Manik na Wrong Way, niech fani to zapamiętają! A teraz wynoś się.

Jason wychodzi niezadowolony, wręcz wściekły z biura Andrewa, a ten odwrotnie, zadowolony zaczyna sobie podgwizdywać.

***BACKSTAGE***

Jesteśmy w szatni Becky Lynch, do której wchodzi Aksana.

Aksana: Witaj Becky. Słuchaj, mam do Ciebie sprawę.

Becky Lynch: Jasne, dawaj. Dzisiaj będziesz mnie przekonywać?

Aksana: Szczerze? Tak. Chciałam Ci tylko uświadomić, że powinnaś trzymać się w cieniu. Ja razem z Velvet zajmiemy się tym, aby nasza dywizja zaczęła się liczyć. Do tego potrzeba doświadczenia, a powiedzmy sobie szczerze, Ty jesteś jeszcze zielona. Daj nam działać, w przyszłości wreszcie zaczniemy się liczyć.

Becky Lynch: Doświadczenie tutaj nie ma znaczenia. Liczy się siła przebicia i ją mam. Wystarczy tylko pokazać prezesowi, że umiemy walczyć, że mamy wolę walki...

Aksana: Skończyłaś już? Mam gdzieś jaka Ty jesteś i co liczy się dla Ciebie. Jeśli chcemy mieć więcej czasu na galach, własny pas mistrzowski to musimy być kimś, a Ty nie oszukujmy się tym kimś nie jesteś. Dlatego zapomnij póki co o walkach, daj działać mi oraz Velvet.

Becky Lynch: A Ty zapomnij o tym, że będę siedziała bezczynnie z założonymi rękoma i słuchała Ciebie. Rówież chcę coś znaczyć, nie mam zamiaru czekać na Wasze działania. Chcę być twarzą dywizji kobiet...

Ale Aksana atakuje Becky! Zaczyna okładać ją serią punchów i stompami.

Aksana: Jeśli samowolnie nie chcesz czekać, to zrobię tak, abyś musiała czekać!

***BACKSTAGE***/center]

Tym czasem znów przenosimy się do kapliczki w której jest Bo Dallas, a wpada tam D'Angelo Dinero. Zaczyna się brawl między zawodnikami. Cios za cios, kopnięcie za kopnięcie, istna bijatyka. Po chwili jednak Dinero wykonał Eye Rake i to dało mu przewagę. Takedown i zaczął obijać Dallasa w parterze. Następnie klęka przy nim.

D'Angelo Dinero: Panie, daj mi moc, abym mógł przebaczył temu grzesznikowi, daj mi wiarę w to, że da się go jeszcze nawrócić. Ciebie prosimy...

***WALKA***

W ringu jest już Blue Pants, a w drodze do niego jest teź Aksana. Uśmiechnięta i najwyraźniej bardzo pewna siebie zmierza do kwadratowego pierścienia.

http://3.bp.blogspot.com/-LFn_fHZfMuA/VWF6l2WZ9DI/AAAAAAAAAQ0/R3Wc1v5xKxY/s1600/Aksana%2Bvs%2BBlue%2BPants.jpg

Rozbrzmiał gong. Aksana stanęła w narożniku i nie chciała zbytnio walczyć, za to Blue Pants na odwrót, czaiła się na rywalkę. Powoli zaczęły do siebie podchodzi i mamy klincz. Aksana przeszła do tyłu rywalki i wykonała Elbow w plecy. Blue Pants się odwróciła i zainkasowała jeszcze Big Boot, ale jednak nie. Blue Pants nachyliła się i wykonała Enzugiri. Aksana wyturlała się z ringu, ale Blue Pants wyszła z ringu za nią. Chwyciła Aksanę za włosy i z impetem uderzyła o stół komentatorski. Następnie wrzuciła z powrotem do ringu i sama też do niego weszła. Aksana zaczęła się podnosić, ale otrzymała Clothesline, drugi i na koniec Body Slam. Blue Pants zaczęła nakręcać fanów na arenie do głośnego dopingu, ale był to błąd, który wykorzystała Aksana i wykonała Roll-Up! 1..2.Kick Out. Blue Pants szybko się podniosła i odbija od lin, ale nadziała się na Tilt-a-whirl Slam! Aksana przeszła do przypięcia. 1..2..Kick Out. Aksana zapięła Side Headlock w parterze. Litwinka zaczęła krzyczeć coć do Blue Pants. Następnie podniosła rywalkę i wykonała Catapult Backbreaker. Aksana znów spróbowała przypięcia, ale i tym razem sędzia nie doliczył do trzech. Aksana wykonała jeszcze Elbow Drop i stanęła nad rywalką. Podniosła rękę w geście zwycięstwa, ale Blue Pants przeszła pod nią i wykonała Legsweep. Aksana padła na matę, a Blue Pants dołożyła Seated Senton. Tym razem to ona przypia Litwinke. 1.2..Kick Out. Blue Pants podnosi rywalkę i próbuje wykonać Neckbreaker, ale Aksana przerolowuje ją. 1...2.Kick Out. I tym razem sędzia nie uderzył trzy razy w matę. Aksana wściekle podniosła rywalkę i szykowała się pod Spinebuster, ale Blue Pants wykonała kilka Elbowów w głowę i Aksana puściła uchwyt. Blue Pants odbiła się od lin, ale tym razem nadziała się pod Spinebuster! 1..2...3!

Winner: Aksana

***KOMENTATORZY***

William Regal: Aksana zapewniła sobie pewne zwycięstwo z Blue Pants w swoim debiucie. Jednak Litwinka zamieszała już sporo i to za ringiem.

Vampiro: Rzeczywiście. Ale mimo tego co robi na zapleczu, to jednak w ringu pokazała swoje doświadczenie i pewnie pokonała rywalkę. Tylko czy Becky Lynch zostawi to tak po prostu?

Becky Lynch: Przecież ona jest z Wysp, ludzie z Wysp nigdy nie odpuszczają, ja coś o tym wiem.

Do Biura Andrew, tym razem wchodzi Matt Hardy w koszulce Ricocheta.

Andrew McConald: Czego chcesz?

Matt Hardy: Słuchaj prezesie, chyba źle się do tego zabrałem. Jestem wielkim fanem Ricocheta i moim największym marzeniem było zawsze z nim zawalczyć, ale Wy zabieracie mi tą szansę. Daj mi tą walkę na Wrong Way, spełnij moje marzenie.

Andrew McConald: Myślisz, że kupisz mnie taką tanią bajeczką? Wyglądam Ci na debila?

Matt Hardy: Ale ja naprawdę, wzoruję się Ricochetem, nawet próbuje sobie sylwetkę wyrobić.

Andrew McConald: Zaczynasz mi działać nerwy Matt, chcesz walki na Wrong Way? Dobrze, znaj moją łaskę, każdy Szkot umie dać drugą okazję to i ja Ci ją dam. W dzisiejszej walce wieczoru zmierzysz się z Magnusem i jeśli pokonasz go CZYSTO, to na pewno zawalczysz z Ricochetem na PPV.

Matt uśmiechnięty wychodzi z biura.

***RING***

Na titantronie pojawia się Ethan Carter III

Ethan Carter III: Znacie to uczucie gdy jesteście pomijani? Gdy ktoś inny jest faworyzowany, w tym samym momencie, gdy Ty sam jesteś na samym dnie? Jasne, że znacie, przecież Wy macie to codziennie. Shut Up! Dwa tygodnie temu, w tym ringu ośmieszyłem Magnusa na jego własnej ziemi, na Wyspach. Ale to nie wystarczyło, prezes nie dostrzegł we mnie tego co powinien zauważyć. Jestem idealnym materiałem na mistrza, nazwisko Carter aż samo prosi się oto, aby pojawić się na tytule mistrzowskim. Ale ten Szkot robi wszystko, abym nawet nie powąchał tego mistrzostwa. I mogę się założyć, że ten Magnus z nim współpracuje. Jest to istny spisek przeciwko mnie. Czy nikt inny tego nie widzi? Przejrzyjcie na te oczy, jestem oszukiwany w biały dzień, a nit z tym nic nie robi. Żądam mojej walki na Wrong Way o pas mistrzowski, a nie z Magnusem. Już raz go poniżyłem, nie mam zamiaru robić tego raz jeszcze, to by było zbyt łatwe. Najchętniej po prostu bym go zniszczył już teraz, jednak Andrew dał nam ten głupi zakaz. Ale nic nie powstrzyma Ethana Cartera. Nie dlatego nazywam się tak jak się nazywam, aby tego nie wykorzystać! Rodzina Carterów to jedna z najbardziej szanowanych rodzin w tym biznesie, dlatego właśnie zawsze znajdę jakieś wyjście!

Obraz znika.

***KOMENTATORZY***

William Regal: Ethan jest chyba zbyt pewny siebie, przecież Magnus również upokorzył go i to przed tygodniem.

Vampiro: Mattowi też trochę się upiekło, nie wiem za co zasłużył na tą walkę z Magnusem.

Ale do stolika komentatorskiego dołącza Matt Hrdy ciągle w koszulce Ricocheta

Matt Hardy: Witam panowie, chciałem bardzo obejrzeć walkę mojego idola...

Vampiro: Nam nie musisz sprzedawać tych bajeczek Matt, ale niech Ci będzie, bo zaraz zaczyna się walka.

***WALKA***

Na arenie rozbrzmiewa theme song Ricocheta i ten zmierza do ringu przy popie od fanów. Spogląda jeszcze na Matta, który wstał i zaczął mu klaskać. Ricochet stanął na narożniku i zaczął coś do niego jeszcze wykrzykiwać, ale przerwał mu theme song Kyle'a O'Reilly'ego. Debiutant pojawił się w ringu i przybił żółwika z pretendentem do głównego tytuły.

http://1.bp.blogspot.com/-GySljhfVtrM/VWF6vTUdAHI/AAAAAAAAARM/amFoXzCUYc0/s1600/Kyle%2Bvs%2BRicochet.jpg

Gong rozbrzmiał i zawodnicy zaczęli krążyć dookoła siebie. Ricochet wysunął rękę do góry i Kyle chwycił ją. Po chwili trzymali się już za obie ręce i przez chwilę oglądaliśmy starcie siłowe. Jednak Kyle wykonał Irwish Whip i Arm Drag, jeszcze jeden i kolejny. Ricochet podniósł się szybko, ale Kyle wymierzył mu jeszcze Spin-out Roundhouse Kick. Ricochet padł, ale Kyle podniósł go szybko i wykonał Northern Lights Suplex. Ricochet wyturlał się z ringu, a Kyle wziął rozbieg i chciał wykonać Suicide Dive, ale w porę się zatrzymał, gdy zauważył, że Ricochet się odsunął. O'Reilly dał mu wejść do ringu i walka jakby zaczęła się od nowa. Panowie przeszli w klincz, ale Kyle szybko przeszedł do tyłu rywala i wykonał German Suplex. Ricochet wylądował w narożniku, a Kyle wziął rozbieg i wykonał Corner Dropkick. Ricochet zsunął się, a Kyle przeszedł do przypięcia. 1..Kick Out. Kyle podniósł rywala. Wykonał jack knfie chop, punch i jeszcze Spin Kick. Ricochet oparł się o liny. Kyle chciał go wyrzucić Clotheslinem, ale Ricochet naciągnął liny i Kyle wylądował za ringiem. Ricochet szybko odbił się od lin i wykonał Over the top rope Corkscrew Moonsault Planche! Matt Hardy wstał od stolika komentatorskiego i zaczął bić brawo Ricochetowi. Ten coś krzyknął, ale Matt jakby go nie słuchał, dalej bił brawo. Ricochet jakby chciał się przed nim popisać wszedł jeszcze na stół komentatorski i chciał wykonać Moonsault, ale nadział się na kolana rywala. O'Reilly dołożył jeszcze Hurricanrane prosto w barierkę! Ricochet przysiadł przy barierce, a Kyle dołożył jeszcze Missle Dropkick. To musiało zaboleć. Kyle podniósł rywala i gdy sędzia doliczał już do siedmiu wrzucił go do ringu i sam do niego wszedł. Tam Kyle wykonał jeszcze Triple rolling Underhook Suplexes! Ricochet poniósł się, a Kyle chciał zapiąć Guillotine Choke, ale Ricochet nie dał się chwycić, więc Kyle wykonał tylko DDT. Kyle przypiął, ale Ricochet odskoczył po dwóch klepnięciach w matę. Pretendent do mistrzostwa kompletnie zdominowany, ale chyba jednak chce coś z tym zrobić. Kyle podniósł go, ale Ricochet wykonał Spin Kick, Discus Elbow a na koniec Roundhouse Kick. Kyle zachwiał się, a Ricochet odbił się od lin i wykonał Missle Dropkick. Następnie wszedł na drugą linę i wykonał Corkscrew 450 Splash! Ricochet przypina. 1...2...Kick Out. To byłoby efektowne zakończenie, ale nie. Ricochet zaczął zagrzewać fanów do dopingowania. Kyle podniósł się, a Ricochet odbił się od lin i wymierzył Superman Punch! Kyle oparł się o narożnik, a Ricochet dołożył Tornado DDT, a jednak nie. Kyle zablokował tą próbę. Ricochet stał na narożniku, a Kyle wykonał Elbow, drugi i sam wszedł na drugą linę. Chwycił rywala pod Superplex, ale Ricochet tym razem poczęstował go kilkoma Elbowami i Headbuttem, po czym Kyle padł na matę, a Ricochet wykonał 630 Senton! 1...2....3!

Winner: Ricochet

Ricochet pomógł wstać rywalowi i pogratulował mu dobrej walki, po czym Kyle opuścił ring. Ale pojawił się w nim Matt Hardy. Zaklaskał znów Ricochetowi, ale ten chciał go olać, Matta to jakby uraziło, obrócił Ricocheta i wykonał mu Twist Of Fate! Fani wybuczeli go, a Matt zaczął krzyczeć, że musiał, po czym opuścił ring.

***WYWIAD***

Przenosimy się do stanowiska przy którym przeprowadzane są wywiady. Przy Renee Young stał Magnus.

Magnus: Cześć Renee.

Renee Young: Witaj Magnusie. Ja oraz wszyscy fani na arenie chcemy dowiedzieć się jak Twój nastrój przed walką wieczoru? Jak czujesz się z tym, że jeśli Matt wygra to dostanie walkę o pas, nie czujesz, że zasługujesz na to bardziej?

Magnus: Jasne, że czuję się oszukany, a raczej wykiwany przez prezesa, ale głównie przez Cartera. Nie wiem co mu przyszło do łba, ale przez niego straciłem szansę na zostanie pierwszym w historii mistrzem tej federacji.

Renee Young: A jak odniesiesz się do jego dzisiejszych słów? On stwierdził, że chciał po prostu dostać szansę na pas...

Magnus: Najwyraźniej mu nie wyszło i nie dość, że przeszkodził sobie to przeszkodził i mi. To straszne, że przez tego człowieka muszę obejść się tylko smakiem i to na mojej ziemi. Nie chcę mieć forów walcząc na Wyspach, ale jednak Ci fani tego chcą. Gale sprzedawały by się lepiej, gdyby Ci ludzie wiedzieli, że Magnus już za dwa tygodnie zostanie mistrzem. Ethan jeśli mnie teraz słuchasz....to wiedz, że zadarłeś nie z tym Brytyjczykiem z którym powinieneś. Na Wrong Way udowodnię Ci, że poszedłeś złą drogą, a na dodatek skopię Twoje dupsko! Mówiłeś, że mam szczęście, że nie możesz mnie teraz zaatakować. I wiesz co? Twierdzę podobnie, z tą różnicą, że to Ty byś skończył w szpitalu, a ja nie miałbym z Tobą najmniejszych problemów! Ale cóż, mówi się trudno. Po prostu na PPV rozprawię się z Tobą, a następnym moim celem będzie pas mistrzowski.

***BACKSTAGE***

Kamera przenosi Nas na korytarz, gdzie rozmawiają Velvet Sky oraz Sexy Star.

Sexy Star: O, hej Velvet. Co słychać?

Velvet Sky: Nie przyszłam tutaj na przyjemną rozmowę o życiu. Słuchaj Sexy Star, szanuję Cię jako zapaśniczkę i naprawdę jesteś świetna, ale...

Sexy Star: Ale co?

Velvet Sky: Z trudem przychodzi mi, aby Cię oto poprosić, ale musisz troszkę zwolnić. Powinnaś wycofać się i dać się wykazać mi oraz Aksanie. My y naszą dywizję na wyżyny i wtedy wszystkie będziemy miały tutaj lepiej.

Sexy Star: Że co? Naprawdę tylko oto chodzi? Możesz się domyślić się jakie mam stanowisko w tym temacie. Co może jeszcze mnie zaatakujesz jak Aksana Becky?

Velvet Sky: Nie chcę stosować aż tak drastycznych środków, po prostu my jesteśmy doświadczone i bardziej obeznane w tym biznesie. Sądzę, że damy radę przekonać i prezesa i fanów do dywizji kobiet.

Sexy Star: Och, mało mnie obchodzi co Ty sądzisz. Ja w prze do Ciebie wiem, że jestem w stanie coś zrobić w tej federacji, czuję, że to może być mój czas. Nie obchodzą mnie w ogóle Twoje spiski z tą Aksaną, róbcie co chcecie, ale inne divy zostawcie w spokoju.

Velvet trochę zniesmaczona pokiwała głową i odeszła.

***KOMENTATORZY***

Vampiro: No to wiemy po co Matt się do Nas przysiadł i w sumie mogliśmy się od razu tego domyślić. Ten atak na Ricocheta pokazuje, że chyba chce wygrać Main Event i zawalczyć z nim na Wrong Way.

William Regal: Sądzę, że nawet jeśli wygra to nie będzie miał łatwo, bo Ricochet prezentuje się póki co bardzo dobrze. Dzisiaj wyszedł ze sporych opresji i poradził sobie z Kylem. Bardzo jednak interesuje mnie czemu Aksana i Velvet tak knują.

Vampiro: Też mnie to dziwi, kobiety dostają bardzo dużo czasu na galach i powinny się cieszyć, a tym czasem Aksanie i Velvet się to nie podoba. Dobrze, że Sexy Star wyszła cało, bo gdyby rozmawiała z Aksaną to mogłoby się to skończyć źle.

William Regal: Tym czasem przed nami już tylko Main Event, także my się z państwem żegnamy. Przyjemność komentawania dla Was mieli William Regal...

Vampiro: Oraz Vampiro. Dobrego Main Eventu, oraz dobrej nocy państwu.

***WALKA***

Do ringu przy dużym aplauzie od fanów wchodzi Magnus. Widać, że jest skupiony oraz lekko zdenerowany, na pewno całą tą sytuacją związaną z Ethanem. Gdy jest już w ringu, to na arenie rozbrzmiewa theme song, ale nie Matta, a Ricocheta. Jednak to starszy z braci Hardy pojawia się na rampie w koszulce Ricocheta. Wchodzi zadowolony z siebie do ringu.

http://2.bp.blogspot.com/-ZkkrLd8mzXE/VWF6sNeWxbI/AAAAAAAAARE/r5v7OnVI4SQ/s1600/Hardy%2Bvs%2BMagnus.jpg

Rozbrzmiał gong i zawodnicy ruszyli na siebie. Klincz, ale po chwili obydwoje puścili, jakby nie mogli wyłonić silniejszego. Po chwili jednak znów ruszyli w klincz, ale Matt wykonał Eye Rake i Magnus odsunął się, a sędzia napomniał Matta. Ten podniósł tylko ręce w geście, że nic nie zrobił i podszedł do Magnusa. Ten jedak szybko poczęstował go Gut Kickiem podbródkowym. Matt padł na matę, ale po chwili od razu się podniósł. Jednak Magnus poczęstował go jeszcze jednym Clotheslinym i kolejnym. Następnie próbował zapiąć Figure 4 Leglock, ale Matt odepchnął go jedną nogą. Próbował się podnieść, ale Magnus powalił go jeszcze Big Bootem. Brytyczyk dołożył Elbow Drop i zapiął Chin Lock. Matt jednak znów zaatakował oczy rywala i ten puścił uchwyt. Hardy podniósł się i zainkasował Clothesline, ale jednak Hardas wykonał Side Effect. Matt wszedł na narożnik i chciał wykonać Diving Leg Drop, ale Magnus w porę się odsunął. Obydwoje są na nogach i zaczyna się wymiana ciosów. Prawy za prawy, lewy za lewy. Matt jednak okazał się sprytniejszy. Ominął jednego z ciosów od Magnusa i wykonał Dropkick prosto w kolano rywala. Magnus natychmiast padł na matę, a Hardy chwycił jeszcze za jego nogę i wykonał Leg Elbow Drop. Następnie Hardy zapiął jeszcze Single Leg Boston Crab właśnie na tą nogę. Brytyjczyk zaczął czołgać się w kierunku lin, a fani zaczęli go dopingawać. W końcu Magnus chwycił za liny, a Matt puścił. Magnus zaczął się podnosić, ale Matt chwycił go pod Inverted DDT, jednak Magnus przeszedł do Jawbreakera! Matt oparł się o narożnik, a Magnus wziął rozbieg i wykonał Corner Forearm Smash i jeszcze Neckbreaker. Magnus przypina. 1...2..Kick Out. Mgnus podnosi rywala i wykonuje jeszcze Scoop Slam. Magnus znów przechodzi do przypięcia, ale ta desperadzka próba znów kończy się tylko na dwóch klepnięciach. Magnus podniósł rywala i znów chciał wykonać mu Necbreaker, ale Matt przechwycił ręce rywala i przeszedł do pinu. 1...2..Kick Out. Magnus szybko się podniósł, ale Matt uniknął próby Clotheslinu i wykonał Russian Legsweep. Następnie wszedł jeszcze na drugą linę i wykonał Moosault! Hardy zaczął krzyczeć "lepiej od Ricocheta", a fani skwitowali to buczeniem. Matt podniósł oponenta i wykonał Irwish Whip w narożnik. Następnie dołożył Corner Clothesline w połączeniu z Buldogiem. Matt podniósł rywala, wykonał Gut Kick i chciał wykonać Twist Of Fate, ale Magnus się obkręcił i to on wykonał Gut Kick i tym razem to Anglik chciał przejść do swojego finishera Magnus Drivera, ale Matt wydostał się z uchwytu i uciekł z ringu. Magnus chciał pójść za rywalem, ale nagle do ringu wparowali Tyler Reks oraz Christian York. Zaatakowali oni Magnusa, a sędzia kazał zabić w gong.

Winner: Magnus by DQ

Matt chwycił się za głowę i nie mógł uwierzyć w to co się dzieje. Chciał zdobyć miano pretendenta, a w ten sposób właśnie stracił tą okazję. Jednak York ani Reks nie zwrócili na niego uwagi, ponieważ zaczęli okładać wściekle Magnusa. Tyler podniósł go, a York wykonał Swinning Necbreaker. Widokiem Christiana oraz Tylera stojącymi nad Magnusem, oraz załamanym Mattem za ringiem kończymy trzeci epizod Action Night.

Aktualna karta na Wrong Way:

4 Way Match for SAWF Ultra Championship

Eric Young vs Jason Jordan vs Low Ki vs Manik

??? Match

Magnus vs Ethan Carter III

Normal Match

D'Angelo Dinero vs Bo Dallas

zas na komentarz ;)

Fajny segment na samym początku gali. Kupuję Jasona w takim gimmicku, w jakim był tutaj. Eric wypadł już trochę gożej, a zwłaszcza jak się porównywał do legendy, bo chyba każdy ci potwierdzi, że nią nie jest.

Krótki I przyjemny segment promujący pretendenta i Alexa. Oczywiście nie mogło zabraknąć Matta Hardy'ego.

Wygląda a to, że mamy początek dwóch nowych drużyn. Fajnie, że ta dywizja wygląda u ciebie na mocną.

Ciekawy segment dający temu wątkowi trochę mojego zainteresowania.

Dinero przegrywa? Trochę zdziwiło mnie to, bo ma bardziej barwny gimmick, ale tym sposobem chyba poznaliśmy pierwszy tag team, który ruszy po pasy. Feud jego z Dallasem cały czas przyjemnie się rozwija i jak dla mnie na ten moment jest najlepszym w twojej federacji.

Prezes ładnie można powiedzieć, że oszukał Jasona. Teraz ma jeszcze trudniejsze wyzwanie na Wrong Way.

Dywizja div również wygląda u ciebie mocno. Podobała mi się Becky, która chce cały czas walczyć i dominować. Aksana z Velvet również robią dobrą robotę.

Czarny Papież coraz bardziej nam się rozwija. Podoba mi się to.

Aksana wygrała, czyli ona z Velvet faktycznie będą coś znaczyć wśród pań.

Matt fanem Ricocheta? Brawo. Bardzo mi się to podobało i widać, że masz dużo pomysłów już na samym początku istnienia federacji.

Faud Ethana z Magnusem jest dosyć mało promowany w stosunku do tego jakie gwiazdy uczestniczą w tym feudzie.

Dobrze, że pretendent wygrał, ale Matt trochę za szybko ujawnił swoją prawdziwą twarz. Mógł poczekać do swojej walki o pretendenta z tym.

Trochę się pospieszyłem z tym Magnusem i Ethanem. Ten wywiad był dobry i dobrze przedstawił stanowisko Magnusa do feudu z Carterem. Podoba mi się Magnus jako face na Wyspach.

Velvet rochę kiepsko tutaj wypadła. Raczej powinna zaatakować Sexy Star, żeby nie wyjść gożej od Aksany, a tak to wyszło trochę kiepsko. No i gimmick Sexy Star mógłby ulec zmianę na jakiegoś narcyza albo coś podobnego.

Matt w trochę głupi sposób stracił szansę na pas. To są pewnie ludzie Ethana i ich feud dalej posuwa się do przodu, ale szkoda, że kosztem wątku o główny pas.

Gala wyszła nawet dobra. Było kilka dobrych i słabszych segmentów, ale cały czas potrafisz zaciekawić swoją federacją. Ciekawe kogo wystawisz Ricochetowi teraz. Życzę weny ;)

:arrow: Jordan otwiera galę? Ciekawe posunięcie. Ciekawe i bardzo dobre! Jordan wyszedł tutaj świetnie, od razu Go kupuję, zaś Eric Young zaskoczył tym, że szukał rywala a nie partnera, ale zaskoczył również pozytywnie. Oczywiste jest, że Young dostanie jednak walkę o pas, na którą ja osobiście czekam.

:arrow: Nie wiem po co był pierwszy BackStage, ale mnie osobiście podobał sie on bardzo.

:arrow: Dziwne połączenie Kendricka z Konnorem. Zobaczymy co z tego wyjdzie i czy na PPV pokonają Japończyków.

:arrow: kolejny segment z "???" a ja dalej nie wiem kim oni są. :D

:arrow: Pewne było, że Dallas przeszkodzi Dinero. Nie wiem co ma oznaczać ich segment? Krzyże, obrazy w ringu? Czy tam u góry nie powinno pisać "szatnia Dinero"? I dlaczego czarny papież pozwolił Bo znieważyć to, co dla niego jest ważne???

:arrow: Prezes ładnie rozwalił Jordana :twisted: Aż się uśmiechnąłem.

:arrow: Aksana vs. Becky? Segment fajny, chociaż Becky wyszła tu trochę bezpłciowo.

:arrow: Krótko i na temat! Fajna wstawka z Angelo.

:arrow: Wątpie, czy Hardy pokona czysto Magnusa. Anglik pewnie zawalczy na PPV o główny pas.

:arrow: EC III w formie. Myślę, że niedługo otrzyma swoją szanse na pas. Magnus też wypadł ok, walk nie komentowałem bo wiadomo - tygodniówkowe starcia byleby zapełnić kartę.

:arrow: Jesteśmy bardziej doświadczone? Jeśli chodzi o Aksanę to w porównaniu do Sexy gówno wie ona o wrestlingu :P

:arrow: Promocja Yorka i Reksa? No ok, dam Ci szansę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...