Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Uczestnicy Best of the Super Juniors, Team AAA na King of Tr

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

W turnieju NJPW Best of the Super Juniors weźmie udział 16 wrestlerów. Zostali oni podzieleni na dwa bloki i zwycięzcy każdego spotkają się w finale. Najlepszy otrzyma title shota na pas IWGP Junior Heavyweight przeciwko Kenny Omedze na Dominiom (05.07). Turniej potrwa od 22 maja do 7 czerwca i będzie liczył aż 13 gal....

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-uczestnicy-best-of-the-super-juniors-team-aaa.html
https://forum.wrestling.pl/topic/38953-uczestnicy-best-of-the-super-juniors-team-aaa-na-king-of-tr/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

3

• Jack Doomsday

2

• Icon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki za newsy

BoSJ zapowiada się całkiem fajnie - jeśli moje pobożne życzenie się nie spełni i O'Reilly nie wygra tego turnieju to mam nadzieję, że zrobi to KUSHIDA. Obu tych panów lubię, i mimo że w gruncie rzeczy i tak uważam że zwycięzca tego turnieju pasa Jr. nie zgarnie, tak czekam na ten turniej, a w szczególnie pojedynki w/w przeze mnie panów.

Dominion zapowiada się .... normalnie - co biorąc pod uwagę poprzednie gale i inne poprzednie wynalazki można uznać za swego rodzaju sukces. Nie mam specjalnych oczekiwań wobec tej gali. No, poza stratą pasów przez Kingdom - i tak już długo trwa ich przygoda w Japonii (zdecydowanie za długo).

Holy Shit, King of Trios w tym roku będzie mega turniejem - kilerska drużyna Bullet Clubu, teraz znane twarze (a raczej maski) AAA z Lucha Underground - w takim tempie to wszystkie najważniejsze federacje wyślą swoje reprezentacje na ten event.

Jeśli Bianca poradzi sobie na polu emigracyjnym (czyt. wpuszczą ją do US and A) to myślę że może nawet namieszać - promo było ok, na jej korzyść przemawia jako takie doświadczenie w ringu. Ciekawi mnie, czy stać Biancę na promo po angolsku z biegu - jeśli tak, to spokojnie sobie powinna poradzić.

Z prom RoH to trochę rozbawiło mnie jak na największego mówcę wykreował się DB Smith Jr. .... a i tak największą/jakąkolwiek wartość nadał Lance Archer :twisted: . Jednak pomijając to tag teamowe pitu-pitu, to promo Fisha było tym najlepsze, aczkolwiek najwięcej emocji wywołuje u mnie to od Alexandra - było całkiem niezłe, a w dodatku dotyczyło motywu który naprawdę może go wywindować mocno do góry. Tym promem sprawił że czekam na jego walkę z Okadą jeszcze bardziej.

https://forum.wrestling.pl/topic/38953-uczestnicy-best-of-the-super-juniors-team-aaa-na-king-of-tr/#findComment-381880

Holy Shit, King of Trios w tym roku będzie mega turniejem - kilerska drużyna Bullet Clubu, teraz znane twarze (a raczej maski) AAA z Lucha Underground - w takim tempie to wszystkie najważniejsze federacje wyślą swoje reprezentacje na ten event.

Oby tylko wszystkie najlepszego nie dali na początek. Choć trudno sobie wyobrazić coś lepszego niż Styles i Young Bucks (chyba, że ktoś wyobraża sobie trio Tanahashi, Nakamura, Okada :) ). Musi być trochę miejsca dla ludzi z rosteru Chikary, ale jak podzielą się na pół z gośćmi to będzie dobrze. Oczywiście jeżeli w następnych drużynach będą wrestlerzy, którym bliżej do bycia gwiazdą niż lokalnym wrestlerem.

Z prom RoH to trochę rozbawiło mnie jak na największego mówcę wykreował się DB Smith Jr. .... a i tak największą/jakąkolwiek wartość nadał Lance Archer . Jednak pomijając to tag teamowe pitu-pitu, to promo Fisha było tym najlepsze, aczkolwiek najwięcej emocji wywołuje u mnie to od Alexandra - było całkiem niezłe, a w dodatku dotyczyło motywu który naprawdę może go wywindować mocno do góry. Tym promem sprawił że czekam na jego walkę z Okadą jeszcze bardziej.

Ciekawą sprawą w tym promie jest zaproszenie War Machines do Japonii, to byłby duży awans dla nich i bardzo szybki. Tylko co z Elginem, który nasyłał WM na KES. Czyżby jednak dalej trzymamy się zasady, że Elgin nie jedzie do Japonii, tylko Japonia do niego przyjeżdża. Bardziej czekałem na walkę Aleksandra z Okada rok temu (ostatecznie nie doszło do niej przez atak The Decade). Wtedy Cedric szedł ostro w górę i teraz z perspektywy czas osiągnął swój top. Teraz jest zwykłym midcarderem, bez perspektyw na awans. Z Okadą nie ma szans, show stelera nie przewiduję i długo ludzie nie będa pamiętać o tej walce.

https://forum.wrestling.pl/topic/38953-uczestnicy-best-of-the-super-juniors-team-aaa-na-king-of-tr/#findComment-381884

To Drago żyje ? Myślałem, że Dario Cueto go wysadził.

Z materiału o ddw najlepiej się słuchało tego smarta, co mu się walka z :krzesełeczkami" najbardziej podobała ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/38953-uczestnicy-best-of-the-super-juniors-team-aaa-na-king-of-tr/#findComment-381893

Jack Doomsday napisał/a:

Oby tylko wszystkie najlepszego nie dali na początek. Choć trudno sobie wyobrazić coś lepszego niż Styles i Young Bucks (chyba, że ktoś wyobraża sobie trio Tanahashi, Nakamura, Okada ). Musi być trochę miejsca dla ludzi z rosteru Chikary, ale jak podzielą się na pół z gośćmi to będzie dobrze. Oczywiście jeżeli w następnych drużynach będą wrestlerzy, którym bliżej do bycia gwiazdą niż lokalnym wrestlerem.

Myślę że jeszcze kilka kozackich drużyn dojdzie - choć należy liczyć się z tym że star powerem lepszych teamów może już nie być. W gruncie rzeczy to organizatorzy nie mają specjalnego wyjścia - zwrócili uwagę naszego wrestlingowego półświatka więc muszą to kontynuować. Pół na pół z rosterem Chikary to byłby optymalny pomysł.

Jack Doomsday napisał/a:

Z prom RoH to trochę rozbawiło mnie jak na największego mówcę wykreował się DB Smith Jr. .... a i tak największą/jakąkolwiek wartość nadał Lance Archer . Jednak pomijając to tag teamowe pitu-pitu, to promo Fisha było tym najlepsze, aczkolwiek najwięcej emocji wywołuje u mnie to od Alexandra - było całkiem niezłe, a w dodatku dotyczyło motywu który naprawdę może go wywindować mocno do góry. Tym promem sprawił że czekam na jego walkę z Okadą jeszcze bardziej.

Ciekawą sprawą w tym promie jest zaproszenie War Machines do Japonii, to byłby duży awans dla nich i bardzo szybki. Tylko co z Elginem, który nasyłał WM na KES. Czyżby jednak dalej trzymamy się zasady, że Elgin nie jedzie do Japonii, tylko Japonia do niego przyjeżdża. Bardziej czekałem na walkę Aleksandra z Okada rok temu (ostatecznie nie doszło do niej przez atak The Decade). Wtedy Cedric szedł ostro w górę i teraz z perspektywy czas osiągnął swój top. Teraz jest zwykłym midcarderem, bez perspektyw na awans. Z Okadą nie ma szans, show stelera nie przewiduję i długo ludzie nie będa pamiętać o tej walce.

Jeśli War Machine zawita do Japonii to byłbym nieco zaskoczony - faktycznie, to byłby szybki awans sportowy, dlatego troszeczkę w to nie dowierzam (choć miałbym niezłą bekę gdyby się okazało że Brodacze byliby zapraszani na japońskie gale, a Elgina dalej by ignorowali :twisted: ) - bardziej skłaniałbym się ku motywowi w którym Japonia przyjeżdża do Elgina, oraz jego feudowi z WM.

Co do Alexandra to się nie zgadzam w kwestii tego czy ludzie będą pamiętać o jego walce z Okadą - racja, na wygraną ma znikome szansę, ale nie zapominajmy że wrestling to taka powalona gra, w której można niekiedy bardziej się wypromować porażką - Cedric musi się po prostu pokazać z jak najlepszej strony, co może sprawić że ludzie zapamiętają jego dobrą postawę w ringu (i inne tego typu pierdoły). W każdym razie, myślę, że z Alexandra można jeszcze coś ulepić - ta walka może mu w tym pomóc (tylko nie może być bezemocjonalna).

https://forum.wrestling.pl/topic/38953-uczestnicy-best-of-the-super-juniors-team-aaa-na-king-of-tr/#findComment-381896

(choć miałbym niezłą bekę gdyby się okazało że Brodacze byliby zapraszani na japońskie gale, a Elgina dalej by ignorowali )

Pośmieje się razem z tobą. :)

Co do Alexandra to się nie zgadzam w kwestii tego czy ludzie będą pamiętać o jego walce z Okadą - racja, na wygraną ma znikome szansę, ale nie zapominajmy że wrestling to taka powalona gra, w której można niekiedy bardziej się wypromować porażką - Cedric musi się po prostu pokazać z jak najlepszej strony, co może sprawić że ludzie zapamiętają jego dobrą postawę w ringu (i inne tego typu pierdoły). W każdym razie, myślę, że z Alexandra można jeszcze coś ulepić - ta walka może mu w tym pomóc (tylko nie może być bezemocjonalna).

Tylko Cedric jak skończył z The Decade nie miał żadnego feudu. W większości gali był tylko uzupełnieniem karty i stał się po prostu nijaki. Nie chce mi się wierzyć w jego odrodzenie. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć jakieś interesującej walki Alexandra z ostatnich miesięcy. W zeszłym roku w pierwotnym planie tylko jeszcze Steen i Bennett mieli dość w singlu wielką trójkę. Teraz takich pojedynków będzie o wiele więcej i Okada vs Alexsander zginie w tłumie. Ta walka to może być ostatni dzwonek dla Cedrica by coś więcej osiągnąć w ROH i coś czuje, że nie zadzwoni.

https://forum.wrestling.pl/topic/38953-uczestnicy-best-of-the-super-juniors-team-aaa-na-king-of-tr/#findComment-381907