Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

maly619, czy chcesz tego czy nie to polska scena polityczna kręci się wokół Platformy i PiSu

co nie znaczy, że muszę w tym uczestniczyć ;)

wszystkie media mainstreamowe, Platforma, PSL, Zjednoczona Lewica czy Nowoczesna Petru są przeciwko jednej partii (legalnie działającej, nie odwołującej się do ideologii prawnie w Polsce zakazanych) która na dodatek nie rządzi od 8 lat. Czy nie jest dla Ciebie dziwne że zamiast rozliczać aktualnie rządzących, w różnej maści TVN-ach czy Polsatach bezustannie walą w największą partię opozycyjną?

Po co atakować i tak przegranych, a więc PO? Oni na 100% nie wygrają tych wyborów. A, że w sondażach prowadzi PiS, to atakuje się ich. Dla mnie jest to logiczne.

uważam jednak że obecnie nie ma lepszej opcji niż partia Kaczyńskiego

A ja uważam inaczej i wcale nie uważam, że

Oddawanie głosu na mniejsze partyjki to zwykłe marnowanie głosu

Takie myślenie można porównać z podejściem "nie idę głosować, bo mój głos nic nie zmieni". Tak samo tutaj. Dużo ludzi myśli, że trzeba głosować na PiS lub PO, bo tylko oni mają szanse. A gdyby tak każdy głosował naprawdę według swoich poglądów i preferencji, to wyniki byłyby totalnie inne.

Akurat MN ma ustawowo zagwarantowane parę mandatów w parlamencie więc nic to nie zmieni.

A nie jest to tak, że jakaś mniejszość ma zagwarantowane i to ilość głosów decyduje jaka mniejszość wejdzie do sejmu?

[ Dodano: 2015-10-17, 10:26 ]

Co do Korwina o którym tu mówicie, to uważam że samym problemem jest właśnie Korwin. Jestem wręcz przekonany, że jeśli gość odejdzie z polityki i pojawi się na jego miejsce ktoś charyzmatyczny i potrafiący dobrze przekazać program partii, to są oni w stanie wygrać. Prawda jest taka, że sporo ludzi popiera postulaty Korwina. Problem w tym, że gdy słyszą Korwin to w głowie mają Hitlera, kobiety, niepełnosprawnych i wszystkie inne jego odpały.

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

33

• TakerFanKrk

31

• Arkao

19

• kajetan79

16

Top użytkownicy w tym temacie

A nie jest to tak, że jakaś mniejszość ma zagwarantowane i to ilość głosów decyduje jaka mniejszość wejdzie do sejmu?

Jeśli jest tak jak mówisz to za 8 lat będziesz chyba zmuszony, żeby głosować na mniejszość niemiecką. Ukraińcy(dużo z kartą polaka) pojawiają się w Polsce jak grzyby po deszczu. Taka ciekawostka od mojego znajomego, który studiuje. Na jego uniwersytecie są dwa akademiki, jeden w całości przeznaczony dla Ukraińców, a drugi w 60% też oni zajmują(chociaż nie są jeszcze większością wśród studentów!). Co więcej mają oni darmowe warunki. Nie mówię, że powinniśmy ich wyrzucać, ale w tym kraju najpierw pomogą obcemu człowiekowi, a na samym końcu pomogą Polakowi(jeśli zostaną jakieś ochłapy). Wkurza mnie to tym bardziej, że Ukraińcy coraz mocniej gloryfikują UPA, które wymordowało tylu Polaków podczas II wojny światowej, że Hitler i Stalin przy nich to leszcze, bo nie mordowali w aż tak brutalny sposób. Byłem na Ukrainie(Lwów, Olesko i kilka mniejszych miejscowości) jeszcze przed obecnym konfliktem. Dało się wyczuć, że mieszkają tam ludzie związani z nacjonalizmem. Polska to pryszcz, bo mimo, że jest dość pokaźna liczba osób, która nie lubi Ruskich i Niemców to nie ma sytuacji w której na wejściu do klubu sprawdzają czy nie masz rosyjskiego nazwiska. Pochwalam naszych chłopaków(chyba z Legii), którzy jasno się wyrazili(w przeciwieństwie do polityków) co powinniśmy sądzić o UPA i Banderze. Sam Lwów nie jest typowo ruskim miastem i bardzo przypomina mi Kraków(w mniejszej wersji), więc jest to o tyle tragiczne, że utraciliśmy miasto, które przed wojną(razem z Wilnem) było bardziej polskie niż Warszawa i Łódź.

Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

To nie tak, mniejszości nie obowiązują po prostu progi wyborcze. Jeśli powiedzmy KORWIN wygra w okręgu nr 20, a przez słaby wynik gdzie indziej nie przekroczy 5% to nie ma go w sejmie, jak innych partii.

Mniejszości narodowe nie obowiązują te wymogi, czyli jeśli w danym okręgu jesteście w czołówce to macie posła (posłów), jak nie to sorry - nie macie, żadnych ZAGWARANTOWANYCH miejsc nie mają, choć patrząc na ilość mniejszości w woj. Opolskim to nieoficjalnie 1-2 posłów będą mieć zawsze...

• Reputacja:   1

Za dziewięć dni wybory do parlamentu i muszę przyznać, że ta kampania jest dość ciekawa. Jak oglądam telewizję na praktykach to mam czas, żeby oglądać te wszystkie TVP Info czy inne TVN'y i pomiędzy głupimi serialami mają tam jakieś swoje spoty wyborcze. Tak więc może po kolei wymienię partie, a prawda jest taka, że sam jeszcze nie mam pojęcia na kogo zagłosuje.

PO – Pamiętam że podczas wyborów cztery lata temu PO mówiło, że pierwsza kadencja była spokojna i to podczas drugiej będzie więcej sukcesów. Ewa Kopacz mówi w swoich programach jak to wspaniale rządzona jest Polska. Afera podsłuchowa, zeszłoroczne wybory, afery rolnicze i górnicze, Amber Gold i wszystkie inne tego typu rzeczy doprowadziły do tego, że pewny wygranej Bronisław Komorowski przegrał wybory, a teraz nadszedł czas na samą partię.

PiS – Głosowałem w drugiej turze wyborów prezydenckich na Andrew i absolutnie tego nie żałuje, bo jako prezydent spisuje się bardzo dobrze. Sama partia jednak to jest drugie, bardziej religijne PO. Jestem człowiekiem wierzącym i praktykującym ale do pisu nie mogę się przekonać i nigdy nie będę mógł. Według mnie partia ta zawsze będzie tylko mniejszym złem, a na zło nie zagłosuję. „500 zł na dziecko”

Zlew – No i mamy asów. Prawda jest taka, że miejsce dla lewicy w wyborach zawsze będzie. Całe szczęście jest tego coraz mniej, bo cztery lata temu ogólnie lewica miała chyba coś kolo 20%, a teraz nie wiadomo czy będzie to 5% (bo pewnie i tak sporo przeszło na stronę PO). Możliwe jest to, że Zjednoczona Lewica przekroczy ten próg wyborczy ale nie będzie to świetny wynik.

PSL – Partia która jest, była i będzie. Rolnicy ze Szczecina, Warszawy czy Krakowa. Wątpie by w tym roku przekroczyli 5%, bo osobiście nie znam nikogo kto by na nich głosował. Nawet jak wejdą do sejmu to nie wprowadzą tam wielu posłów.

Kukiz 15 – Sądzę że Paweł wejdzie do sejmu z około 7% ale trochę głupio, że absolutnie spalił się na polu jowów. Na moje poparcie nie może on liczyć przez wiele sprzecznych rzeczy, które mówi oraz robi. Najpierw walczy o referendum, a potem śmieje się z Bronka, że ten je ogłosił. Najpierw śpiewa na Majdanie o wolność ukrainy, a rok później mówi o UPA. Najpierw śpiewa na wiecach PO, a kilka lat później robi się wielkim wrogiem PO. Człowiek chorągiewka.

Nowoczesna – Potwierdzenie tezy, że w Polsce każdy może być antysystemowcem.

KORwin – Partia którą szanuję chyba najbardziej, a powodem jest chłodna głowa do wielu spraw. Korwin nie krytykował Putina gdy było to modne, a teraz gdy Władimir staje się coraz bardziej popularny Janusz w muszce zbiera kolejne procenty. Według mnie może to być ponownie czarny koń tych wyborów. Nie mogę się zaliczyć jako kuca, bowiem to byłaby lekka przesada ale mimo wszystko to chyba partia, na którą nie wstydzę się zagłosować.

Wybory wygra PIS, drugie miejsce będzie miało PO, a co będzie dalej? Chyba tylko Bóg to wie.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Mógłbym się bawić w tłumaczenie Korwina, ale nie jestem kucem, sam się wkurzam, bo o ile z większością jego prywatnych poglądów jestem gotów się zgodzić, tak po prostu o takich sprawach się nie mówi, jeśli chce się osiągnąć coś w polityce - no ale on chce walczyć o normalność na wszystkich frontach i miesza się nawet w kompletnie niepotrzebne dyskusje.

Ale abstrahując od samego Korwina i jego prywatnych poglądów, ja nie mam wątpliwości na kogo zagłosować, wystarczą mi 4 najważniejsze postulaty.

1. Dążenie do likwidacji podatku dochodowego

2. Zniesienie przymusu składek zus

3. Stopniowa prywatyzacja służby zdrowia

4. NIE dla polityki unii, szczególnie w kwestii imigrantów, ale też wielu innych, które niszczą Polską gospodarkę.

Żadna inna partia nie proponuje mi realnych i korzystnych dla Polski rozwiązań, więc wybór jest dla mnie banalny.

Zlew – No i mamy asów. Prawda jest taka, że miejsce dla lewicy w wyborach zawsze będzie. Całe szczęście jest tego coraz mniej, bo cztery lata temu ogólnie lewica miała chyba coś kolo 20%, a teraz nie wiadomo czy będzie to 5% (bo pewnie i tak sporo przeszło na stronę PO). Możliwe jest to, że Zjednoczona Lewica przekroczy ten próg wyborczy ale nie będzie to świetny wynik.

PSL – Partia która jest, była i będzie. Rolnicy ze Szczecina, Warszawy czy Krakowa. Wątpie by w tym roku przekroczyli 5%, bo osobiście nie znam nikogo kto by na nich głosował. Nawet jak wejdą do sejmu to nie wprowadzą tam wielu posłów.

Nie wiem skąd wziąłeś te liczby, bo z prawdą to nie mają wiele wspólnego. W poprzednich wyborach SLD miało niecałe 10%, a Palikotowi było wtedy bliżej do PO.

Natomiast teraz jako koalicja muszą mieć 8%, a nie 5.

A co do PSL to ja jestem spokojny o ich wejście do sejmu, bo ich wyniki sondażowe, są zawsze zaniżone, bo przeprowadza się je głownie w miastach, a siłą PSL jest wieś.

bo jako prezydent spisuje się bardzo dobrze.

Narady nocne z prezesem i w znakomitym stylu zdobywanie świata :D . Rzeczywiście bardzo dobrze.

Ja od zawsze głosuję na SLD i mam przynajmniej tą satysfakcję, że nigdy nie wybrałem partii, która później łamała swoje przedwyborcze obietnice. Nawet w jakimś barometrze wyszło mi w tym roku, że moje poglądy są najbliższe lewicy i będę się tego trzymał.

A co do wyboru między PO a PiS, to dla mnie jest jak wybór między jednym złem, a drugim i którakolwiek z nich wygra i tak będzie to samo.

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Fox Mulder,

Nie wiem skąd wziąłeś te liczby, bo z prawdą to nie mają wiele wspólnego. W poprzednich wyborach SLD miało niecałe 10%, a Palikotowi było wtedy bliżej do PO.

Natomiast teraz jako koalicja muszą mieć 8%, a nie 5.

Palikotowi brakowało do PO prawie 30% ale jeżeli według ciebie to jest blisko to gratuluje. Wyniki brałem ze strony PKW i SLD i JP mieli łącznie około 20% więc sprawdź coś zanim tutaj napiszesz.

PO - 39.18%

PIS - 29.89%

Palikot - 10.02%

PSL - 8.36%

SLD - 8.24%

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Palikotowi brakowało do PO prawie 30% ale jeżeli według ciebie to jest blisko to gratuluje. Wyniki brałem ze strony PKW i SLD i JP mieli łącznie około 20% więc sprawdź coś zanim tutaj napiszesz.

Najwidoczniej nie zrozumiałeś mojego postu więc ci wyjaśnię. Palikot wtedy był bliżej PO nie ze względu na wynik nie wiem jak ktoś w ogóle mógł to pomyśleć? Palikot nie był wtedy tak blisko lewicy i jego wyniku nie można dodawać do wyniku SLD. SLD miało wtedy niecałe 10% i teraz zapewne będzie podobnie, bo Palikot to gwiazdka sezonowa niczym Kukiz z prezydenckich wyborów.

A o 5% już nic nie napisałeś?

Edytowane przez Fox Mulder

I was angry with my foe:

Palikot nie był wtedy tak blisko lewicy i jego wyniku nie można dodawać do wyniku SLD.
'

No faktycznie nie pomyslałem, że może ci chodzić o fakt, że "Palikot nie był lewicowcem". Z tego co pamiętam bazował on głównie na legalizacji, związkach partnerskich (Biedroń na listach, transsransów (Grodzka) czy innych tego typu pierdół, których nigdy nie spełnił. Był jeszcze większym lewicowcem niż komuchy z SLD rządzone przez Leszka, które miały bardzo zbliżony program. Zresztą te dwie partie miały bardzo mocny sojusz już rok po wyborach więc to co piszesz jest idiotyczne.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

No faktycznie nie pomyslałem, że może ci chodzić o fakt, że "Palikot nie był lewicowcem". Z tego co pamiętam bazował on głównie na legalizacji, związkach partnerskich (Biedroń na listach, transsransów (Grodzka) czy innych tego typu pierdół, których nigdy nie spełnił. Był jeszcze większym lewicowcem niż komuchy z SLD rządzone przez Leszka, które miały bardzo zbliżony program. Zresztą te dwie partie miały bardzo mocny sojusz już rok po wyborach więc to co piszesz jest idiotyczne.

Palikot był jednorazowym wybrykiem i nie wiem jak można dodawać jego wynik do wyniku SLD. A że nawiązali współpracę rok później nie ma nic do rzeczy. 10 lat temu też wiele mówiono o wielkiej koalicji PO-PiS przed wyborami.

To niby można twierdzić, że PO to też lewica bo Arłukowicz czy Napieralski tam są? Palikot było bliżej do prawicy, ale przez konflikt w PO skierował się bardziej na lewo.

SLD od kilku lat regularnie ma około 10% i zapewne tak będzie i teraz, choć mnie wcale nie zdziwi brak miejsca w sejmie.

Skoro moje stwierdzenia są idiotyczne to jak obierać stwierdzenia o 5%?

I was angry with my foe:

Powiem tak: fajnie by było, gdyby PO, Lewica, PSL nie weszły do sejmu :)

Widzę Fox, że podobnie jak kiedyś w dziale z piłką nożną, chociaż piszesz z sensem, to gadasz do ściany. Ale tak to już jest. Polacy znają się świetnie na piłce nożnej, polityce i... trzeba by było jeszcze na forum zrobić temat o medycynie. :D

Fox - a koszulkę z Che masz? ;) Ja też głosuję na tych zdrajców-komunistów. :)

Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

Widzę Fox, że podobnie jak kiedyś w dziale z piłką nożną, chociaż piszesz z sensem, to gadasz do ściany. Ale tak to już jest. Polacy znają się świetnie na piłce nożnej, polityce i... trzeba by było jeszcze na forum zrobić temat o medycynie. :D

Fox - a koszulkę z Che masz? ;) Ja też głosuję na tych zdrajców-komunistów. :)

Ja po prostu mam swoje zdanie i czasami muszę w dosadnych słowach je wytłumaczyć, ale i tak to nie dociera. SLD jak rządziło nie było ani lepsze, ani gorsze od PO czy PiS, po prostu politycy prawie zawsze najpierw myślą o sobie, potem o rodzinie , potem o kolegach i znajomych, a na końcu o swoich wyborcach, ale w kilku sprawach zdecydowanie poglądy SLD czy ogólnie lewicy pokrywają się z moimi i może po rychłym odejściu resztek starych członków coś się w końcu ruszy.

A i jestem dumny z tego, że na razie nigdy nie zagłosowałem za zwycięzcą w jakichkolwiek wyborach ogólnych i te wszystkie afery i porażki w żadnym stopniu mnie nie obciążają. 8-)

Moje głosy zawsze szły na przegranych i nikt dzięki nim nie dostał się do koryta,

Co do koszulki to nie mam :D i nie zamierzam kupować, aż tak nie sympatyzuję z komunistami.

I was angry with my foe:

Polacy znają się świetnie na piłce nożnej, polityce i... trzeba by było jeszcze na forum zrobić temat o medycynie. :D

Śmiała teza, ja bym powiedział, że jest wręcz odwrotnie, bo klasa polityczna odzwierciedla społeczeństwo. Co by nie mówić nie jesteśmy spójni jako naród, jako Polacy mamy różne cele, często bardzo sprzeczne ze sobą. Tu nie chodzi o jakiś podział na lewicę i prawicę, bo w każdej grupie zdarzają się jednostki ameb intelektualnych. Problemem jest to, że nie mamy wyższych wartości. Nie stawiamy dobra narodu i państwa nad własnym dobrem(mam tu na myśli osoby będące na stanowiskach państwowych), a wręcz przeciwnie, myślimy tylko jakie korzyści można z niego wyciągnąć. Weźmy teraz np Wielką Brytanie - tam jest od wieków wypracowany system postępowania na arenie międzynarodowej i niezależnie od tego kto aktualnie rządzi, to premier trzyma się pewnych z góry ustalonych reguł. Drugi przykład - Żydzi. Ludzie potrafiący robić karierę praktycznie wszędzie. Można ich spotkać zarówno po stronie wolnorynkowców(np amerykańscy miliarderzy) jak i komunistów(np Joffe, chociaż on akurat zrobił jeden błąd, który kosztował go życie). Niezależnie od tego w którą stronę pójdą Żydzi to zawsze siebie wspierają. W Polsce(i wśród Polaków na obczyźnie) jest inaczej, bo mimo, że jest dużo ludzi normalnych, to pokaźną grupę stanowią ludzie, którzy myślą tylko o tym jak dokopać drugiemu Polakowi(bo inni go nie interesują), żeby czasem nie miał lepszego życia i więcej pieniędzy. Ghost tutaj muszę powiedzieć, że komuna może nie wprowadziła takiego postępowania w narodzie, bo ono już było znane wcześniej(np ojciec Janka Sobieskiego jak go wysyłał zagranicę to życzył mu żeby nie spotkał żadnego Polaka), ale w znacznym stopniu przyczyniła się do jego umocnienia zaraz po II Wojnie Światowej w postaci eliminacji najbardziej inteligentnych i oddanych ojczyźnie ludzi. Obecnie dzieci tamtego systemu, które zasiadają na Wiejskiej(większość polityków z każdej opcji politycznej) powinny krowy paść, a nie decydować o losie tego państwa, bo ich wiedza o jego dobrym funkcjonowaniu jest znikoma.

Tak poza dyskusją. Największy błąd III RP to w mojej opinii brak dekomunizacji społeczeństwa. Starzy partyjniacy(lub ich dzieci) zamiast siedzieć w sejmie(bo w większości nie mają szansy się tam dostać) są teraz prezesami lub kierownikami w znacznej części dużych przedsiębiorstw. Mienszewicki nepotyzm na szeroką skalę. Kaczyński(wiem, że o zmarłych się nie mówi źle), Wałęsa czy Kwaśniewski jednakowo sprzedali wolną Polskę w Magdalence. Tu nie ma rozróżnienia na ugrupowania, oni tak samo się do tego przyczynili. Prosty przykład - Michnik i jego pozycja w Agorze. Szczyt chamstwa to literacka nagroda Nike(podobno najważniejsza w Polsce), która jest fundowana przez Agorę i gdzie o zwycięstwie decyduje to jak bardzo antypolski jesteś w swojej twórczości lub wypowiedziach.

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

SailorJerry, odniosę się jeszcze do tych dziwnych ludzi na listach, bo to jest ciekawa kwestia.

Ogólnie sam uważam, że Wipler to zawodowy polityk i trochę karierowicz, ale (!) paradoksalnie nie ma kompletnie nic złego w tym, że podlizuje się wyborcom będąc cały czas po stronie Polaków, zawsze głosując za interesem naszego kraju i jego obywateli. W sumie sam Korwin o tym mówił, że politycy mają być bardzo dobrze opłacani, ale ma być ich mało. Więc jeśli chodzi o Wiplera, to można mieć tutaj problem moralny, czy takie coś jest okej, ale jeśli patrzymy szerzej, na dobro naszego kraju, to nie ma kompletnie nic złego w tym, że Przemek to karierowicz, bo podlizuje się głosując tak jak chcą tego Polacy, a o to moim zdaniem chodzi.

Ator i Miriam to ewidentnie skok na nowy elektorat, ale tutaj też odsuwając na bok moralność (na wojnie nie można być zbyt moralnym) nie ma w tym nic złego. Oglądam Atora od pół roku jakoś i od zawsze był, szczególnie gospodarczo, mocno wolnościowym gościem, jest katolikiem, ma dość sporą wiedzę w wielu tematach i jestem przekonany, że jest bardziej kompetentny na to stanowisko niż 90% kandydatów z innych list. Miriam w mówi głównie o islamie, bo to jest teraz największy problem w jej oczach, natomiast prywatnie jest wolnościowcem gospodarczym.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
  • Dodaj nową pozycję...