Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Reprezentacja TNA w turnieju AAA, Hardcore Justice Impact

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Piątkowy odcinek Impactu, który charakteryzował się motywami Hardcore Justice, osiągnął wynik 418 tysięcy widzów. Jest wzrost w porównaniu z poprzednim odcinkiem (384 tysiące). Są to wyniki oglądalności bez wzięcia pod uwagę powtórek (wyniki te pojawią się nieco później).

Dixie Carter za pośrednictwem Twittera podz...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-reprezentacja-tna-w-turnieju-aaa-hardcore.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Icon

1

• Michcio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Badziewna ta reprezentacja wydelegowana na Lucha turniej.

Jakoś całkowicie w mojej opinii nie nadają się do tego.

Z składu BD można by skleić lepszy trios.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• IIL
      @CzaQ nienawidzę Paryża, ale jakby więcej osób się deklarowało na wyjazd, to można pobawić się w jakiś zlot czy coś...  
    • MattDevitto
      @ CzaQ Ku de mą?
    • CzaQ
      Dobra okazja żeby w końcu się wyrwać z Polski, ale patrząc na to co dzieję się na ulicach Paryża i jak pigmentododatni jegomoście tam sobie poczynają to chyba bezpieczniej jest oglądać przed monitorem
    • Jeffrey Nero
    • MattDevitto
      Największy zarzut jaki mam do NJPW i ich gal z cyklu ,,Road to'' to fakt, że kartę stanowią w jakiś 80-90% tag teamy. Lubię tag teamowy wrs, ale te pojedynki trwają zwykle po parę minut i nie mają okazji jakkolwiek się rozkręcić. Co do Stardom i innych - w tym roku obejrzałem na razie tylko dwie gale wrs, więc na razie cienko z tym. Jadę głównie na retro Czytałem jednak już jakiś czas temu, że Marigold chce inwestować w Boozille i za jakiś czas zorganizować jej walkę z Megan Bayne. Taki match z chęcią bym zobaczył
  • Dodaj nową pozycję...