Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem kwietnia zostać powinien/powinna/powinni:  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem kwietnia zostać powinien/powinna/powinni:

• New Day
      9
    • John Cena
      2
    • Kane
      7
    • Addiction
      7
    • Taryn Terrell
      3
    • Ivelisse/Son of Havoc/Angelico
      22
    • Matt Taven & Micheal Bennett
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

New Day (WWE) - Po heel turnie szybko awansowali na szczyt dywizji Tag Team, przejmując pasy należące do Cesaro i Kidda. Stali się też adresatami największego heatu na galach.

John Cena (WWE) - Poza skuteczna obrona tytułu na kwietniowej gali PPV, John regularnie dawał szanse midcarderom za sprawą swojego Open Chellenge. Walki na RAW pozwoliły WWE sprawdzić jak Ci wrestlerzy poradzą sobie na tle topowego Main Eventera.

Kane (WWE) - Będąc fałszywym przyjacielem Rollinsa, jest najciekawszym elementem Main Eventowej układanki. Z gloryfikowanego jobbera Authority, szybko urósł w oczach fanów na przyszłego (i koniecznego?) pretendenta do pasa.

Addiction (ROH) - Historia zamaskowanego KRD dobiegła końca. Pod maskami kryli się Daniels i Kazarian, których finalny plan zakładał przejęcie pasów należących do reDRagon. Pomógł im w tym trzeci element układanki - były zawodnik TNA, Chris Sabin.

Taryn Terrell (TNA) - Noc Knockouts przyniosło poważna zmianę charakteru filigranowej blondynki. Ta wiecznie uśmiechnięta zawodniczka zrobiła zwrot o 180 stopni. W walce gdzie skazywana była na pożarcie przez Awesome Kong, obroniła swój tytuł, a nieoceniona okazała się pomóc koleżanek z debiutującego tego dnia Dollhouse.

Ivelisse/Son of Havoc/Angelico (LU) - Kiedyś mieliśmy zasadę nie przekraczania dwóch wrestlerów przy jednej nominacji, przymykając oko jedynie na Tag Teamy - co swego czasu odczuło głównie The Shield. Dla Lucha Underground jesteśmy zmuszeni zrobić wyjątek, bo tam tradycyjne Tagi istnieją od święta, a mistrzowskie pasy dzierża właśnie trojki. A jeśli byśmy nie zdecydowali się na taki krok, to wypadałoby wskazać na lidera teamu. Kto będzie odważny i wskaże najjaśniejsze ogniwo w składzie samozwańczych liderów? Byłoby trudno i ktoś zostałby skrzywdzony. Bardzo udany miesiąc dla niedawnych jobberów.

Matt Taven & Micheal Bennett (NJPW) - Można uważać, że nie zasługują oni na pasy. Jednak po kilku miesiącach przerwy powrócili do New Japan. Mało kto na nich stawiał i sprawili dużą niespodziankę zdobywając pasy IWGP Tag Team pokonując Gallowsa i Andersona.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

1

• Michcio

1

• DashingNoMore

1

• Yarexon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6

Kurde mam dylemat, bo jakoś w tym miesiącu nikt z Dablju nie powalił mnie tak, by zasłużyć na tytuł. Zastanawiałem się między Taryn, a nowymi mistrzami trójek i postawiłem na ludzi z Lucha Underground. Po części wahają się między face'ami, a heelami, ale ich walka z Crew i o pasy były świetne, a do tego te Crossbody Angelico... ach, jak sobie przypominam to łezka mi się w oku kręci.

• Styl:  Klasyczny

Zawodnicy z Dabju prezentują wyrównany poziom - niezły, niekiedy nawet dobry, ale bez przebłysku. Addiction jako KRD wspomagane przez Sabina to coś co samo RoH mi zaspoilerowało na fb. Trójkąt Bermudzki Lucha Underground to wrestling na poziomie który jest tak wysoki że potrafi negatywnie przyzwyczaić, jednak wciąż storytelling tam miażdżył cycki. Pozostali jeszcze ci dwaj z Kindgom .... oni idą jako pierwsi do odstrzału - nie zagłosuję na cwaniaczków, którzy przyprawiają niewinnych ludzi o palpitacje serca - zresztą to nie oni te pasy wygrali, tylko Maria Kanellis. Ponieważ nie oglądam TNA nie chcę się wypowiadać o Taryn.

Nie zagłosuję na team, którego szczerze nienawidzę, ani na team, który fedka mi jawnie zaspoilerowała. Nie zagłosuję na nowych mistrzów Tagów od Dabju, ponieważ o ile ich sukces był nieźle wykonany, tak został przebity kilkukrotnie mistrzami Trios od LU. Ten miesiąc drużynami stał, więc zagłosuję na najbarwniejszy z nich - Angelico, Son of Havoc i Ivelisse.

Głos na Ivelisse/Son of Havoc/Angelico. Dali genialny pojedynek półtora tygodnia temu. Angelico wykonał skok definiujący jego karierę a całe trio jest jednym z głównych powodów dla których warto zaglądać do Lucha Underground... no a do tego wygrali pasy i występem o którym pisałem parę linijek wyżej, zdobyli serca fanów. Brak konkurencji.

• Reputacja:   1

Zakończenie prawie rocznego runu z pasami reDRagon to coś więc głoś leci na Chrisa oraz Kaza.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Ivelisse/Son of Havoc/Angelico - Drużyna, która tak naprawdę nie jest drużyną i to mnie w nich urzekło, właśnie ta historia. Dodatkowo Son of Havoc i Angelico zaprezentowali się dobrze w finale, a zwłaszcza Angelico i ten jego samobójczy skok.

WWE w tym miesiącu mnie nie urzekło, ROH niestety nie oglądam, NJPW niestety też nie. Więc trio z LU.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

Wybór jest tylko jeden.

Po prostu uwielbiam Lucha Underground i lotników z tego programu.

Tak naprawdę mógłby tu trafić również Drago, Aerostar czy King Cuerno i mój głos poszedł by na LU. WWE już dawno przestało wywoływać u mnie emocje. Regularnie oglądam NXT, ale tam ostatnio mało się dzieje, a feud Owens vs Zayn zwolnił przez nieobecność Samiego.

Poza tym oglądam jeszcze RAW, ale praktycznie na przewijaniu, żeby być na bierząco.

LU natomiast sprawia, że świetnie się bawię, a o to przecież chodzi w wrestlingu.

To trio po prostu uwielbiam. Ostatnio przyćmili nawet to, co dzieje się wokół głównego pasa. Ich kłótnie sprawiają, że są niczym patologiczna rodzina. A to co wyrabiają w ringu - poezja.

Zatem Ivelisse/Son of Havoc/Angelico.

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   1

Wybór jest tylko jeden.

Zgadzam się, dlatego klaszczmy i chwalmy NOWY DZIEŃ! :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ivelisse/Son of Havoc/Angelico to według mnie najlepsi kandydaci. Wygrali najważniejszy turniej w LU od czasu turnieju o główny pas, a dodatkowo dali bardzo dobre widowisko w finale. W ogóle mam nadzieję że w LU będzie dużo walk trójek, bo to jest gwarancja dobrych walk i większej różnorodności niż singlowe starcia.

Nie widziałem zdobycia pasów przez Addiction, więc nie myślałem o głosie na nich. Natomiast mimo że New Day w końcu stało się jakieś i zdobyło pasy, to według mnie nie był to większy wyczyn niż wygranie pasów trójek w LU przez Ivelisse/Son of Havoc/Angelico.

28054889252fa02dfba372.jpg

Głos na Kane

Coraz bardziej podoba mi się jego postać i jestem ciekaw jak WWE poprowadzi jego wątek.

Ivelisse/Son of Havoc/Angelico (LU) - jakby nie to, że to dość wyraziste postacie to głosował bym na zapaśników z RoH, ale że ten trios jest kozacki, + fenomenalny bump Angelico nie ma wyproś i głoś na produkt LU

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Cóż, pora chyba na pierwszego (pierwszych) wrestlera miesiąca rodem z LU...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   375

Głos na Addiction. Przerwanie runu takim tagowym killerom (obok Bucksów, najlepsza "dwójka" na scenie Indys) jak reDRagon i skrojenie ich z pasów, po tak długim panowaniu, zasługuje na wyróżnienie w tym miesiącu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Daniels i Kazarian zdecydowanie przykuli w tym miesiącu uwagę wszystkich jako stajnia z Sabinem i dlatego głos idzie na nich.

• Reputacja:   37
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Po raz pierwszy, zagłosuję na kogoś spoza WWE. Głos na Tavena i Bennetta (nie ukrywam, że głównie z powodu ich występu na Invasion Attack od NJPW). Edytowane przez Michcio

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)