Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Miesiąca - Kwiecień 15'

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Po przerwie czas, by na stałe reaktywować konkurs Diary Miesiąca!

Zasady:

1. Do konkursu nominowane będą Diary, które w ciągu miesiąca miały wrzucone przynajmniej trzy odcinki.

2. Każdy autor wyróżnia trzy diary z nominowanych pod względem odpowiedniej ilości punktów:

1 miejsce = 5 punktów

2 miejsce = 3 punkty

3 miejsce = 1 punkt

Z wiadomych przyczyn nie głosujemy na swoje diary, a także przy uzasadnieniu wyboru (głosujemy w komentarzach) wykluczona jest zasada rewanżu (jeżeli on dał mi punkty to ja dam jemu).

Nagrodą będzie wyróżnienie Diary i przyklejenie jej na górę działu (czy to w ABC, czy to w BZ).

Udział w konkursie biorą Diary, które wydały przynajmniej jeden odcinek w ostatnim miesiącu, czyli:

Czas na głosowanie do końca kwietnia!

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

3

• Austin

2

• merfik16

2

• TheVillain

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Miejsce - Attitude Wrestling Federation - projekt, który ruszał jakiś milion razy, ale dopiero teraz nabrał takich kolorytów. Feud PepsiBossmana i K-Pela, pomimo że na początku myślałem, że to największy bullshit odkąd jestem w BZ [2,5 roku] jednak okazał się być jednym z najlepszych programów! Do tego dobre inne feudy, i tylko Toma Shepparda mi brakuje :twisted:

2. Miejsce- American World Wrestling - Bardzo fajnie prowadzona federacja. Wahałem się jeszcze nad postawieniem tutaj WWE Nowa Idea austina, ale jednak po powrocie wydał on tylko jedną galę, którą mógł pisać spokojnie od 3 miesięcy :D Merfik zaś musiał, podobnie jak reszta z ABC, która jednak pozostaje daleko w tyle za nim, ułożyć wszystko na już i wiem z doświadczenia, że jest to trudne...

3. Miejsce - WWE by Gierobak - na początku, gdy pisałem posta to diary było na drugim miejscu, jednak przed wysłaniem zacząłem się wahać, szczególnie kiedy zobaczyłem fatalną argumentacje... diary jest po prostu dobre, więc jest na trzecim miejscu :D Czekam co dalej z pasem WWE i stajnią Wyatta.

Wyróznienia (nie liczone do głosowania):

WWE - Nowa Idea - nibv tylko jeden, średni odcinek ale mimo to udało się zachęcić mnie do wyczekiwania na 1000 RAW :)

House of the rising Sun, Arkao Pepsi Federation - może nie tyle dobre, co inne federacje; w HotrS jest baaaaardzo dużo do poprawy, zaś AWF + APF = przejedzenie ( :twisted: ) napojem Pepsi; co za dużo to niezdrowo... ale plusik za fajny, INNY OD RESZTY pomysł (y)

1. Miejsce - Attitude Wrestling Federation - Czy mogło wygrac cos innego? Bardzo dobry poziom gal, swietne feudy, czego chciec wiecej? Mam tylko nadzieje ze w Maju AWF po razckolejny pokaże swój wielki potencjał a gala SuperBowl powinna podnieść poziom na wyzyny.

2. Miejsce- WWE by Gierobak - Gierobak po raz kolejny pokazał poziom. Nie tylko prowadzi AWF, ABC ale też swoje WWE oraz cały dział BZ, za co należą mu sie brawa. Bardzo dobra gala Battleground oraz ostatnie RAW przed tą gala i ma u mnie 2 miejsce.

3. Miejsce - Silesian Wrestling Federation- Tutaj sie zastanawiałem nad federacja Paula a organizacja Yarexona, postawiłem na Paula bo bądź co bądź wydał wiecej odcinków. Obie federacja pokazały duzy poziom i są w mojej trójce najlepszych federacji ABC. Mam nadzieje ze w przyszłym miesiacu obie utrzymają wysoki poziom.

Wyróznienia:

WWE - Nowa Idea - Pierwszy odcinek po powrocie nie był może swietny, ale wciągnął mnie samymi Newsami by niesamowicie czekac na RAW #1000 i mam nadzieje na super odcinek.

All Star Wrestling - Zapraszam do 3 miejsca po wyjasnienie ;)

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

1. American World Wrestling - Merfik pokazał, że przy mocnym rosterze szybko może rozkręcić dobrą federację na wyokim poziomie i póki co jednak zdecydowanie odstaje od reszty Attitude Booking Company

2. WWE by Gierobak - szef Booking Zone umiał mnie zaciekawić swoimi feudami, a zwłaszcza jeśli chodzi o Wyatt's Family i cały czas trzyma wysoki poziom, ale jednak minimalnie lepiej w tym miesiącu wypadł wg mnie Merfik ze swoim AWW.

2. Silesian Wrestling Federation - Tutaj zastanawiałem się między tą federacją, a WWE by Austin, ale wygrał Paul_Heyman, bo wydał więcej gal i również trzymał poziom. Można powiedzieć, że jego federacja zalicza się do najlepszej trójki wyróżniających się w dziale ABC.

Tak poza głosowaniem to mógłbym wyróżnić też:

WWE by Austin - Przede wszystkim plus za prowadzenie i RAW i SD, bo wiem jak dużo czasu to wymaga. Austin trzymał poziom swoich gal, ale w tym miesiącu wydał ich trochę mało i dlatego nie znalazło się miejsce na pudle dla niego, ale jeśli utrzyma tempo to będzie mógł powalczyć w następnym miesiącu ;)

TSW - True Style Wrestling - pewnie niektórzy będą zaskoczeni, że akurat jego tutaj wymieniam, ale Betrayal zaczął dosyć słabo w ABC, ale na przestrzeni tego miesiąca, porównując pierwszy i ostatni odcinek widać, że zrobił on duży postęp jeśli chodzi o poziom. Jest też kilka feudów, które przykuwają moją uwagę, więc tylko tak dalej, a będziemy mieli kolejnego, realnego rywala na szczycie ABC.

Edytowane przez Yarexon

No to i ja oddam swoje punkty ;)

1 miejsce - American World Wrestling; federacja merfika16 z przytupem weszła do Attitude Booking Company. Pierwsza gala była według mnie najlepszą ze wszystkich dotychczasowych w ABC. Później poziom nieco już spadał, ale dobrze prowadzone storyline'y spowodowały, że z dużą ciekawością czekam na PPV.

2 miejsce - WWE - Nowa Idea; Austin dość szybko wydał RAW #1000 po wydaniu SmackDown!. Widać, że wróciła mu chęć na prowadzenie diary i ma konkretne pomysły na poprowadzenie tego. Kto wie, czy nie pojawił się właśnie nowy kandydat do walki o tegoroczny tytuł federacji roku? Jeżeli będzie utrzymywał dobre tempo i poziom to przyznam, że wyrósł mi groźny rywal ;)

3 miejsce - Silesian Wrestling Federation; ta federacja i AWW według mnie to obecnie dwie najlepsze federacje w Attitude Booking Company. Paul_Heyman zaprezentował całkiem ciekawy pomysł na swoją organizację próbując heelowego Ceny i promując ciekawych zawodników.

Jeśli piszemy trzy miejsca i je opisujemy to mniej pracy jest :)

WWE by xYoohas --> dlaczego diary bierze udział w konkursie? Tak zerknąłem i użytkownik nie wydał w kwietniu żadnej gali.

Wyróżnienia:

All Stars Wrestling: Niby wszystko "ok". Patrzysz na walki, treściwe; długość segmentów i czasem mówisz "wow" czytasz i... "wow" mi gdzieś zanika, bo czasem odnoszę wrażenie, że jest typowe "lanie wody" w niektórych speechach przez co długość niekoniecznie równa się jakości.

Attitude Wrestling Federation: Wszystko mi się podoba, choć nadal nie mogę przekonać się do tych własnych postaci :) Może już niedługo umieszczę to "na pudle" choć teraz i tak ogólnie wolę prawdziwych zawodników gdyż łatwiej mi to sobie wyobrazić.

3. miejsce --> Silesian Wrestling Federation: Rzutem na taśmę, szczęście uśmiechnęło się do bookera tej fedki, bowiem miał być poza "3" jednak z racji tego, e nie dałem xYoohasa w ogóle, tak więc Heyman wchodzi na "brązowe miejsce". Raczej gale kolegi wyżej podobają mi się o wiele bardziej to jednak kogoś musiałem wybrać i padło na Ciebie. Wygrało doświadczenie, nick? Nie - po prostu segmenty trafiły do mnie bardziej aniżeli w ASW :)

2. miejsce --> American World Wrestling: na drugim miejscu generalnie miałem dać xYoohasa, bo myślałem że swoje gale wydawał w kwietniu, ale jednak nie. Mefik to bardzo dobry booker, którego kojarzyłem wcześniej. Mając taki roster (Punk, SCSA, Lesnar) szczególnie tych panów i feud między nimi sprawiają, że resztę stawki ABC moim zdaniem, pozostawia w tylu o tak jedną klasę, a nawet dwie. Być może maj będzie Twoim miesiącem :)

1. miejsce --> WWE by Gierobak: Te diary zdecydowałem się dać na pierwszej pozycji. Nie ze względu, że to szef tego westernu i tego typu. Po prostu - składa się na to wiele czynników: dobre walki, dobre segmenty, szata graficzna uświadamiają mnie że to i nie inne diary zasługuje na pierwsze miejsce. Na galach tego bookera wszystko jest uporządkowane i... chce się to czytać :)

Wyniki głosowania (przeliczone przez Państwową Komisję Wyborczą, do niej zgłaszać wszelkie uwagi)

1. American World Wrestling 16

2. WWE by Gierobak 11

3. Attitude Wrestling Federation 10

4. Silesian Wrestling Federation 4

5. WWE - Nowa Idea 3

Brawo dla American World Wrestling i merfika16! Wygrywa on tym samym przyklejenie tematu i dodatkowy slot na SuperGwiazdę :) Dziękuję za oddane głosy.

Edytowane przez Giero

Dlaczego udział brało tyle federacji, a ocen było o połowę mnie? :) Niegdyś głos musiał oddać każdy booker.

Dziekuje wszystkim za głosy :) W przysłym miesiącu pewnie nawet w trójce się nie znajdę bo Austin wchodzi na swój stary dobry poziom, Gierobak jak zwykle, AWF tez sie rozwija a nie można zapominać o xYoohasie i powracającym Adiku. Ale i tak sie cieszę ze to o czy marzyłem czyli Diary Miesiacą stało sie faktem :) Jeszcze raz dzieki za głosy Edytowane przez merfik16

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...