Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

MZW CHAMPIONS WAR 31.05.2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

MZW CHAMPIONS WAR to pierwsza, wielka, biletowana gala z prawdziwego zdarzenia, która odbędzie się 31 maja w Głuchołazach.

Swoje przybycie zapowiedział już Stanisław van Dobroniak co możecie zobaczyć pod tym linkiem:

https://www.youtube.com/watch?v=8zuwOpMPxxw

Kilka słów na ten temat wypowiedział również Asmund:

https://www.youtube.com/watch?v=q4K7y3AwpRc

Więcej prom, zapowiedzi, informacji i plakatów już wkrótce.

Bądźcie na bieżąco ;)

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ManiacZone

13

• Kowal

11

• CenBoyz

3

• Giero

3

Top użytkownicy w tym temacie

Tak jak myślałem- MZW ogłosiło na fb że bilety będą po dyszce, więc frekwencja może być dość dobra. No a co do walk Asmunda z Jędrusiem- pokazuje to że nawet na pokazach da się zrobić dłuższy feud między zawodnikami. Tyle że ringowo nie robią zbyt ciekawych walk, miejmy nadzieję że teraz dostaną więcej czasu i będą mogli jak najlepiej sprzedaż historię która jest między nimi.

Mam nadzieję że szybko podadzą godzinę o której odbędzie się gala- pracuję również w weekendy i chciałbym wiedzieć po zobaczeniu grafiku na maj czy się cieszyć że pojadę czy się nie cieszyć :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

Odpowiedz Polish Hammera Jędrusia Bułecki na wyzwanie Asmund'a. Atmosfera zaczyna się podgrzewać, a to dopiero początek atrakcji jakie przygotowujemy specjalnie dla Was Maniacy!

https://www.youtube.com/watch?v=PIavEvzKxRo

Pamiętacie jak kilka dnia temu Jędruś "The Polish Hammer" Bułecka wspominał w swoim promie o osobie, która bardzo dobrze zna się na GRACH i na CHAMPIONS WAR zmierzy się z Asmund Official?

Przed Wami, pochodzący ze Szkocji - Kevin Williams!

Sprawdźcie co ma do powiedzenia!

https://www.youtube.com/watch?v=jdbTFxlAcYA&feature=youtu.be

Wybiera się ktoś z forum na tą galę? Wiem że został jeszcze miesiąc ale to jednak pierwsza duża gala i może kilka osób które mają blisko się zdecyduje. W końcu na konkurencji na każdą galę kilka osób zawsze jechało, więc jak ktoś ma zamiar jechać to niech daje znać, zawsze można się spotkać trochę wcześniej przed galą :D

Znana jest już oficjalnie pierwsza walka, która odbędzie się 31 maja w Głuchołazach na gali Champions War!

Pochodzący ze szkocji - KEVIN WILLIAMS zmierzy się z ostatnim żyjącym wikingiem, którym jest ASMUND

11182027_630631910414372_6560139066021181926_n.png?oh=97191e101858f7835a8c6e7353803d26&oe=55CBCC4C

W walce wieczoru będzie miało miejsce starcie o Pas Maniac Zone Wrestling !

Pierwszym pretendentem do walki o tutuł został, rok temu na gali w Smolcu 21/06/14, Shadow !

Jak doszło do tego możecie sobie przypomnieć tutaj:

https://www.youtube.com/watch?v=A0H62SahKtA&feature=youtu.be

11182255_630703147073915_315031666083665715_n.png?oh=d9903886797c7afd114e014af4d930c2&oe=55E51EBB

A już niebawem poznamy drugiego pretendenta do walki o pas MZW!

Wybiera się ktoś z forum na tą galę? Wiem że został jeszcze miesiąc ale to jednak pierwsza duża gala i może kilka osób które mają blisko się zdecyduje. W końcu na konkurencji na każdą galę kilka osób zawsze jechało, więc jak ktoś ma zamiar jechać to niech daje znać, zawsze można się spotkać trochę wcześniej przed galą :D

Też interesuje mnie czy zbiera się jakaś ciekawa ekipa, bo nie ukrywam, że w zależności od tego zdecyduję czy się pojawić, czy nie ;)

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Też interesuje mnie czy zbiera się jakaś ciekawa ekipa, bo nie ukrywam, że w zależności od tego zdecyduję czy się pojawić, czy nie ;)

Wstępnie wybieram się na galę, ale zobaczymy jeszcze jak to mi się zgra z planami uczelni. Ale na razie nie stoi nic jako przeszkoda, by wyjechać :)

Wstępnie wybieram się na galę, ale zobaczymy jeszcze jak to mi się zgra z planami uczelni. Ale na razie nie stoi nic jako przeszkoda, by wyjechać

Z Warszawy do Głuchołaz chcesz jechać? Kozak, widać że wrestling na żywo Ci się spodobał :D

Też interesuje mnie czy zbiera się jakaś ciekawa ekipa, bo nie ukrywam, że w zależności od tego zdecyduję czy się pojawić, czy nie

Tak blisko masz i od ekipy to uzależniasz? Poświęć te kilka godzin i wpadnij, nie zostawiaj mnie tam samego :grin:

• Reputacja:   6

Wstępnie wybieram się na galę, ale zobaczymy jeszcze jak to mi się zgra z planami uczelni. Ale na razie nie stoi nic jako przeszkoda, by wyjechać

Z Warszawy do Głuchołaz chcesz jechać? Kozak, widać że wrestling na żywo Ci się spodobał :D

Nie powiem, że live event mnie nakręcił :D

• Reputacja:   25

No a co do walk Asmunda z Jędrusiem- pokazuje to że nawet na pokazach da się zrobić dłuższy feud między zawodnikami. Tyle że ringowo nie robią zbyt ciekawych walk, miejmy nadzieję że teraz dostaną więcej czasu i będą mogli jak najlepiej sprzedaż historię która jest między nimi.

Zakładam, że odbyli kilka wspólnych treningów i ćwiczyli elementy swojej walki. Jak to nic nie dało, to waga ciężka cienko piszczy w MZW.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Zakładam, że odbyli kilka wspólnych treningów i ćwiczyli elementy swojej walki. Jak to nic nie dało, to waga ciężka cienko piszczy w MZW.

Cienko piszczy chyba w całym krajowym wrestlingu, ale dajmy szansę Asmundowi i zobaczymy co zdziała w ringu z bardziej doświadczonym Williamsem. Zresztą Asmund w wywiadzie mówił że pracuje mocno nad formą fizyczną więc może będzie się ruszał trochę żwawiej, a i wiadomo że Jędruś nie był dobrym partnerem do zrobienia efektownych starć. Ja zresztą na MZW jadę zobaczyć efektowne walki, ciężkich z małym arsenałem akcji to mogę w WWE oglądać w nadmiarze :D

Zastanawia mnie kto zmierzy się z Shadowem o pas MZW. Pewnie Justin, bo nikt na to bardziej nie zasługuje z rosteru. No chyba że Jędruś i stypulacja- kto przegra rezygnuje z funkcji trenera i płaci za treningi jak adept :P

• Reputacja:   1

Zastanawia mnie kto zmierzy się z Shadowem o pas MZW. Pewnie Justin, bo nikt na to bardziej nie zasługuje z rosteru. No chyba że Jędruś i stypulacja- kto przegra rezygnuje z funkcji trenera i płaci za treningi jak adept :P

Prosi się o Jedrusia i mega heel turn pozwalający zgarnąć złoto. Zbierze ogromny heat u publiczności Shadowa, uatrakcyjni swoją postać - kto powiedział że góral musi być dobry i komediowy - i da nam idealnego, pokrzywdzonego pretendenta, który będzie gonił za upragnionym pasem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

N!KO, wszystko ładnie, pięknie; tylko czy MZW poświęci miano pierwszego mistrza w historii i da nam mocnego heela? Oby tak; ale niczego nie bądźmy pewni :D

Maniacy! A dokładniej FORUMOWI MANIACY! Mamy dla Was ciekawą opcję na zbliżającą się WIELKĄ GALĘ MZW CHAMPIONS WAR 2015! Otóż gala jest doskonałym miejscem aby przy okazji zorganizować zlot fanów wrestlingu z portali internetowych! MZW wychodząc Wam na przeciw oferuje możliwość rezerwacji miejsc na gali w pierwszym rzędzie oraz polecenia bardzo fajnego miejsca noclegowego z możliwością grillowania itp: http://www.banderoza.pl,

Grupy zorganizowane z forum prosimy o indywidualny kontakt po przez nasz fanpage na FB:

https://www.facebook.com/maniaczonewrestling

lub e-mail: maniaczonewrestling@gmail.com

Pamiętajcie nie może Was zabraknąć na największej gali MZW w historii!!!

[ Dodano: 2015-05-05, 20:37 ]

Maniacy!

24 maja 2015r. w Głuchołazach o godz. 15:00 odbędzie się Pre-War!

Czyli mówiąc inaczej pokaz promujący nadchodzącą wielką galę Champions War.

Na pokazie między innymi zostanie wyłoniony drugi pretendent do walki o pas MZW, który 31 maja zmierzy się z Shadow!

Walkę o ten tytuł stoczą ze sobą Jędruś "The Polish Hammer" Bułecka, Justin Joy, Asmund i Szymon SIWY Siwiec w stypulacji Fatal 4 Way.

A oprócz tego rewanż pomiędzy Shadow'em a Red Thunder'em

11193271_631442090333354_1748861409331561241_n.jpg?oh=1532bb10b18bb92372d981a39c551f6f&oe=55E4D7C2

Jak myślicie, kto wyjdzie zwycięsko z tych pojedynków? ;>