Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.06.16 Vengeance 2006 - dyskusje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kurde to już za tydzień, a się nie umiem doczekać nawet jutrzejszego RAWU... który zobacze we wtorek :)

Przede wszystkim czekam na walkę D-X vs Spirit Squad. Pewnie D-X złoi im tyłki, ale jak to będzie wyglądać i czy będzie ktoś nowy? Może Randy Orton? ;) Chyba, że Test, albo nikt... TYLKO NIE JOHN CENA!

Mam nadzieje, że Cena nie źle oberwie od Sabu!

Licze na dwie zmiany pasów. Edge niech wygra z RVD, a Nitro zdobędzie IC Title... Shelton mi jakoś tu nie pasuje!

Myśle, że będzie jeszcze walka dwóch Kane'ów, z której zwycięsko wyjdzie Kane w masce.

Foley pokona Flaira, a Angle Ortona... w końcu ECW jest pushowane!

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

4

• Scythe

4

• Bonkol

4

• Sothiz

4

Top użytkownicy w tym temacie

Oj, oj, oj..!

Karta wygląda baaardzo smakowicie..:) Carlito vs Benjamin vs Nitro - kurwa, to bedzie zajebiste..! Carlito zrobil olbrzymie postepy w ringu, jest szybki, dynamiczny, Nitro tez podczas swojego krotkiego pobytu na RAW pokazal probke swoich mozliwosci.. Czuje, ze moze to byc najlepsza walka na gali..

Oczywiscie czekam z niecierpliwoscia na rozwoj wydarzen zwiazanych z Degeneratami.. Juz na RAW swietnie sie bawilem, ale i poczulem sie zajebiscie markowo, kiedy HBK i HHH przybili sobie '5'.. Chodza sluchy, jakoby do Shawna i Huntera mieliby dolaczyc Kane i Flair.. Takie posuniecie jakos mi sie nie widzi.. Wolalbym kogos mlodszego, ktory poprzez wstapienie do tej frakcji moglby sie wypromowac.. Kennedy? Carlito? Ale na razie nie ma co gdybac, wszystko okaze sie w niedalekiej przyszlosci..

Pozostale walki tez zapowiadaja sie bardzo dobrze i moze z tego wyjsc najlepsza gala roku..ale nie zapeszajmy.. :)

[ Dodano: 2006-06-18, 14:05 ]

Wlasnie ogladam konferencje prasowa Vengeance i mowa o DX, jak i taunt Suck It w wykonaniu Flair'a tez moze cos oznaczac..

Ani Flair ani Kane nie pasują mi do Degeneratów... Flair za stary, a Kane nie pasuje gimmickiem, poza tym, jest wplątany w feud z samym sobą...

Opcja HHH, HBK, Carlito i Victoria byłaby wg mnie najlepsza...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Bardzo ciekawie zapowiada sie walka Flaira a Foleyem... Jeszcze mogli by zrobic jakies gimmick matches. Nie regularne 2 of 3 lecz powiedzmy ladder match, hardcore i fall count anywhere...

Harty, ale właśnie na tym polega istota tego feudu :) Na RAW Flair znowu zaczął nazywać Foleya "Glorified Stuntman" i zarzucać mu, że zrobił karierę dzięki dzikim bumpom, a nie tak jak on sam wrestlingowi. Potem zażądał walki z Foleyem, mówiąc, że może być nawet hardcorowa, ale Foley odpowiedział, że chce czysto wrestlingowej walki, żadnego hardcoru, tylko po to żeby udowodnić, że jest świetnym wrestlerem i potrafi sobie poradzić bez krzeseł, stołów itp. Według mnie pomysł jest bardzo ciekawy i bezsensem byłoby sprowadzić to do hardcorowej rzeźni, a już na pewno nie teraz. Nie jestem co prawda pewien czy 2 out of 3 na początek to najlepsze rozwiązanie, sam zacząłbym na pewno od 1 fall matchu, ale skoro tak chce WWE to nie będę za bardzo narzekał. Jeśli ja bym to bookował to na Vengeance dałbym 1 fall wrestling match (zwycięża Flair), feud ciągnie się do SummerSlam, w międzyczasie zajebiste speeche i kłótnie obu zawodników, w końcu Flair oferuje bardziej sprawiedliwy match: 2 out of 3 falls. 1 fall - wrestling match (specjalność Flaira), 2 fall - hardcore match (specjalność Foleya), 3 fall - I quit match (coś, w czym sprawdzili się obaj, a tego rodzaju matche z ich udziałem są sławne do dziś + można w ten sposób sprawdzić który z nich jest twardszy). Wygrywa Foley 2:1, po czym podają sobie ręce i dochodzą do wniosku, że obaj są super ;]

Ok, trochę się rozpisałem, ale wg mnie to byłoby bardzo fajne :P

70480578844af90bfa37be.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Whoooooooooooooooooo no Y2J! Musi wygrać Nature Boy :P!

1005187806541accfacb3d6.jpg

Walka Foley vs. Flair napewno będzie wielkim widowiskiem, liczę, że WWE wymyśli coś oryginalnego, podnosząc pojedynek do rangi sztuki (z resztą niemal każda walka Micka to swoiste dzieło sztuki :D ) . Coś mi mówi, że Flair bliżej zapozna się z Barby ... :twisted:
DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

Wyniki prezentują się tak :

Randy Orton def. Kurt Angle

Umaga def. Eugene

Ric Flair def. Mick Foley

Johny Nitro def. Carlito, Shelton Benjamin

RVD def. Edge

Impostor Kane def. Kane

John Cena def. Sabu

DX def. SS

164305289646824b56733d3.gif

Moje odczucia po obejrzeniu:

Randy Orton def. Kurt Angle

Przyzwoita walka, wygrana Ortona jednak dosyć zaskakująca. Swego czasu Smackdown! wygrywał z RAW w celu udowodnienia, że nie są gorszym rosterem, teraz WWE pokonuje ECW pokazując, jakie jest hardkorowe ;).

Umaga def. Eugene

Typowe promo "Samoan Buldozera". Finish do przewidzenia.

Ric Flair def. Mick Foley

Bardzo mnie zawiódł ten mecz. Flair dziadek, a Foley nie sprawdza się dla mnie w pojedynkach bez pinezek, krzesełek, ognia czy też klatki. DQ na PPV to lipa, ale zapowiada to kontynuację feudu i być może się to wszystko ładnie rozwinie.

Johny Nitro def. Carlito, Shelton Benjamin

Mecz naprawdę niezły. Z najlepszej strony pokazał się Carlito, który zapodał kilka kombinacji, których się po nim raczej nie spodziewałem. Niestety walka za krótka i finish tandetny, co psuje ogólny efekt. Możliwe, że feudować będą teraz Carlito z Nitro.

RVD def. Edge

Walka na miarę możliwości obu panów. Spodziewałem się jednak wygranej Edge'a, a tutaj o tytuł będzie się znów ubiegał Jasiek i możliwe, że pas powróci do niego.

Impostor Kane def. Kane

Krótka walka, a feud strasznie nijaki. Ciekawe, czy jest jeszcze w WWE osoba, której jobowany nie był Kane.

John Cena def. Sabu

Nigdy nie lubiłem Lumberjacków i tu też lipa. Cena sztywny w ringu, Sabu też nie dali się wykazać. Zwycięstwo "nowej szkoły hardkoru" po kilku minutach ;). Niczego więcej się po tym meczu nie spodziewałem. Ciekawe, ile jeszcze będzie inwazji WWE na ECW i vice versa? :D

DX def. SS

Chodziło głównie o wydarzenie i wydaje mi się, że walka sprawdziła się jako main event. Trochę rozrywki, trochę wrestlingu, a dzisiaj na RAW ma być kontynuowany feud z McMahonem. Może wreszcie do DX dojdą jakieś nowe twarze? Oczekuję tego nieśmiało :D.

117380471846b21e8779201.gif

Kurde, dzisiaj juz nie zassam Vengeance, a ręke aż mi nosi aby kliknąć w spoiler i przeczytać :D
GG: 2290774

• Reputacja:   1

Ja napisze swoją opinię o Vengeance później, żebym nie musiał jej ukrywać. Raport PPV ukaże się jutro w nocy. Czekajcie z zapartym tchem ;)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Z początku myślałem, że chodzi o Króliczka z pierwszego odcinka drugiego sezonu - kiedy to nabijali się na castingu z jej waginy   Ale raczej chodzi o Hawkgirl, czyli Isabele Merced, która występuję oczywiście jako Dina w Last of Us sezonie drugim Absolutnie ładna babeczka. (W grze Dina była brzydsza ;p )
    • MattDevitto
      Podobno też gala z weekendu wyszła dobrze, choć jeszcze nie miałem czasu sam zajrzeć jak wypadła. Co ciekawe CMLL w ostatnich dniach również zebrało bardzo dobre recenzje
    • KyRenLo
      Podczas gali Worlds End 2025 odbędą się półfinały i finał turnieju Continental Classic. Dwie grupy. Złota i Niebieska w obrazku: Skład zapewni sporo bardzo, bardzo dobrych pojedynków. Trudno wskazać jednoznacznie głównego faworyta. Fletcher? Okada? Takeshita ? Zobaczymy.
    • Mr_Hardy
    • KyRenLo
      Ojejku. Ja jestem zdecydowanie i aż do przesady team Star Wars, ale będzie trzeba jednak zerknąć: Get a First Look at One of WWE’s Biggest Stars in Star Trek Spin-Off ‘Starfleet Academy’ [Exclusive] COLLIDER.COM Get an exclusive first look at WWE star Rebecca Quin, aka Becky Lynch, as a Starfleet officer in the upcoming Star Trek: Starfleet Academy series.
  • Dodaj nową pozycję...