Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.06.16 Vengeance 2006 - dyskusje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

DX nie zostalo utworzone po raz kolejny tylko po to by zostalo zamkniete po pierwszym PPV. Bedzie na pewno przez dlugi czas na antenie TV... No chyba ze (tfu tfu) HHH badz HBK ulegnie kontuzji powaznej i wowczas Vince bedzie musial sie namyslec jak to wszystko ulozyc. Publika jest bardzo ale to bardzo za ta stajnia wiec watpie by ja zakmnieto...

A typer na Vengeance oczywiscie bedzie...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

4

• SixKiller

4

• Bonkol

4

• Sothiz

4

Top użytkownicy w tym temacie

A ja wam powiem że może lepiej by było gdyby DX przegrało.

Chodzi mi o to że SS vs DX będzie nudne. SS nie mają szans przeciwko HHH i HBK. Musi ktoś do nich dojść i to mocny żeby SS czyli Vince mógł triumfować. No a z drugiej strony nic tak nie cieszy publiki jak Vince dostający baty. Po tym PPV będziemy już wiedzieć więcej w jaką strone to pójdzie.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn

• Reputacja:   1

Chodzi mi o to że SS vs DX będzie nudne. SS nie mają szans przeciwko HHH i HBK. Musi ktoś do nich dojść i to mocny żeby SS czyli Vince mógł triumfować

hmm, jakoś dziwnie kombinujesz w swojej głowie, bo większość liczy na to, że do DX dołączy ktoś nowy, a nie do SS...

A ja wam powiem że może lepiej by było gdyby DX przegrało.

no, tego to ja już nawet nie chce próbować zrozumieć, no ale może nawet SS mają już swoich zagorzałych fanów :)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

wcale bym sie nie zdziwil jakby x-pax wyskoczyl nagle i dolaczyl do dx jak za dawnych lat
...

Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie. X-Pac zawsze byl najslabszym ogniwem tej frakcji...

Według mnie nadawałby się do DX Orton, ale on jest heel'em..

164305289646824b56733d3.gif

A ja gdzieś słyszałem (niepamiętam gdzie), że do DX ma dojść dwóch młodych wrestlerów. Ciekawe czy to prawda. Mam nadzieję, że ta reaktywacja nie będzie tylko na jedno PPV. Same przygotowania trwały bardzo długo.

20726886454675b1540758e.jpg

moim zdaniem to bedzie dobra gala, w ogole w ostatnim czasie a mam na mysli okres przed ECW one Night stand WWE bardzo przyspieszylo i przeszlo do ofensywy, to co teraz dzieje sie w WWE (pomijajac SD) jest szalanie interesujace, feud WWE vs ECW jest jak WWF vs WCW. W sumie cierpi na tym troszke DX, i ich feud z Vincem bo to nie zasluguje aby byc #2 angle na RAW ,a tak niestety ustepuje ECW.

Wyczuwam bardzo fajny okres WWE..

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Na innym forum znalazlem taką oto informację:

From WWE.com -

WWE Raw SummerSlam Tour

Sydney - August 4, 2006

Card:

John Cena vs. Edge With Lita

- Street Fight for the WWE Title

- Special Referee: Ricky “The Dragon” Steamboat

Shawn Michaels & Kane vs. Spirit Squad

- 2 on 5 Handicap Match

Carlito vs. Randy Orton

Ric Flair vs. Shelton Benjamin

- IC Title Match

Eugene vs. Rob Conway

Trish vs. Mickie James

- Woman’s Title Match

Harry Smith vs. Nitro With Melina

Charlie Haas vs. Umaga With Alejandro

(Card subject to change)

No way that has to be a mistake.

Ciekawe, co kombinują, bo jak dla mnie team HBK z Kanem to nie przypadek, no i jeszcze przeciwko Spirit Squad.

GG: 2290774

Czy chodzi Ci o to, że :

Kane miałby być w DX? Czy źle interpretuję twoje słowa

164305289646824b56733d3.gif

Nie wiem, mi się jednak wydaje ze przypadkowo na pewno nie stworzono by tagu Kane & HBK. Chociaz mi tez nieco trudno to sobie wyobrazic, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie.

GG: 2290774

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To jest karta jakiegoś house showu ;) I uwierzcie mi raczej takich wycieków z WWE nie ma, żeby o powiedzmy miesiąc szybciej została wydana karta house showów, bo przecież wiadomo byłoby kto ma champa itd. Wiem że kiedyś takie coś wyciekało, ale wątpie aby to okazało się prawdziwe ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

(Card subject to change) --- i tu jest cala odpowiedz...

• Urządzenie:  Android

I uwierzcie mi raczej takich wycieków z WWE nie ma, żeby o powiedzmy miesiąc szybciej została wydana karta house showów, bo przecież wiadomo byłoby kto ma champa itd.

Błąd. Kiedy jeszcze pisałem newsy, to często spotykałem się z sytuacją, że karty na house showy były podawane kilka tygodni, a nawet miesięcy wcześniej. Tylko WWE najczęściej dokonuje później zmian i np. walka, która miała być championship matchem wcale nim nie jest, bo inny wrestler trzyma tytuł. Zdarzało się też, że karty na house showy zawierały spoilery ;). O ile dobrze pamiętam, to było tak podczas feudu Goldberga z Triple H w 2003 r., kiedy to jeszcze przed Unforgiven pojawiła się gdzieś karta na październikowy house show, na której Goldberg figurował już jako mistrz. Zresztą dość często na WWE.com pojawiają się informacje, które nie powinny się ukazać ;).

W każdym razie to będzie jakieś tour promujące SummerSlam i raczej nie ma się co przejmować tym, co tam jest napisane. Nie mówię, ze tak nie może być, ale z house showami często jest tak, że wrestlerzy tworzą dziwne tag teamy, pojawiają się różni goście specjalni (tu Steamboat) i w ogóle jest inaczej.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Najwięcej spoilerów jest chyba nie w kartach na house shows ale w (pół)oficjalnych plakatach i zajawkach gal PPV puszczanych przez operatorów PPV. Podobno po ONS II puścili trailer na Vengeance gdzie wprost mówiono o reaktywacji DX.
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Bardzo dobrze go oceniam, dzięki Punkowi RAW trzyma poziom i zawsze dzieje się coś ciekawego, moim zdaniem chłop odpokutował kwas i akcje z 2023 roku, ten powrót wyszedł mu na dobre, pamiętam jak większość obawiała się że wyjdzie z tego gówno a tu proszę spore zaskoczenie... Punk osiągnął swój cel odbębnił ME WM, wygrał dwa razy tytuł który teraz jest w jego posiadaniu, być może znowu będzie głównym punktem WM i ponownie stoczy walkę w ME ale już solo, no chłop nie może narzekać, jest o wiele le
    • KyRenLo
      Szybko zleciało: Jak oceniacie na teraz ten powrót?
    • KyRenLo
      Czerwona tygodniówka: Roman i Punk, i Blondas. Ależ przepotężny skład na sam początek RAW.  Koniec końców to nie było nic wielkiego poza samą końcówką i tekstem Romana o pasie. Logan wymienił wszystkich, ażeby ostatecznie na końcu już pokazać na siebie. Pewnie to nawet on zgarnie wygraną. Gunther powrócił i dał dwa zajebiste pojedynki. Najpierw Evans, a teraz Melo. Obaj rywale byłego mistrza pokazali się z bardzo dobrej strony, ale zwycięzcą w obu pojedynkach mógł być tylko Gunthe
    • KyRenLo
      No. Słynny Road Dogg. To w dużej mierze on odpowiada za ten wybitny poziom Smackdown. Może tu powinna odbyć się jakaś zmiana. Cóż, zakładam, że to dobry kumpel Huntera, więc pewnie nic w tej kwestii się nie zmieni. No nic pozostaje czekać na kolejny odcinek, który i tak nie powali na łopatki, bo odcinki już nagrane wcześniej zawsze jakoś wzbudzają u mnie mniej emocji i nigdy nie przepadałem za takimi manewrami, ale pisze się trudno. Obejrzeć i tak się obejrzy.
    • IIL
      Z pozostałych pasuje mi najbardziej L.A Knight. Gościu nie miał jeszcze głównego pasa, a jego momentum było systematycznie używane do podkarmiania runów Romana czy Cody'ego. Zwycięstwo nad Cena w ostatniej walce, to coś jak złamanie streaku Takera - zawsze będziemy o tym pamiętać i tego mu życzę.
  • Dodaj nową pozycję...