Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NWF - New Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Imię i Nazwisko (lub pseudonim) prezesa: Jason Marquez

Nick usera: ShadyRecords000

Siedziba: Miami,FL

Roster: 12,8 mln$

Obecnie wynajęta hala: Manchester Arena - 21.000 osób na 1 galę

Liczba punktów: 6

Roster:

Legendy: (1 wolny slot)

The Undertaker - do 5.07.2015

Goldust - do 5.07.2015

SuperGwiazdy:

Aleksandar Rusev - do 19.06.2015

Jey Uso - do 5.08.2015

Jimmy Uso - do 5.08.2015

Gwiazdy: (3 wolne sloty)

Adam Rose - do 24.07.2015

Blue Demon Jr. - do 5.08.2015

Justin Gabriel - do 5.08.2015

Konnor - do 24.07.2015

Mike Knox - do 5.07.2015

Naomi - do 5.08.2015

Vladimir Kozlov - do 5.09.2015

Pozostali: (11 wolnych slotów)

Brian Kendrick - do 5.12.2015

Christopher Daniels - do 6.12.2015

Epico - do 19.07.2015

Rashad Cameron - do 12.08.2015

Richie Stemboat - do 5.09.2015

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

4

• ShadyRecords000

4

• jakub97sc

1

• TheVillain

1

Top użytkownicy w tym temacie

Już dzisiaj o godz. 22 w American Airlines Arena (Miami,FL) odbędzie się GREAT MONDAY - debiutancka gala federacji NWF.

Na pierwszą gale New Wrestling Federation, została zapowiedziana pierwsza część turnieju o pas NWF w wadze ciężkiej.

Oto drabinka turniejowa :

Blue Demon Jr vs Jey Uso

D-Von Dudley vs Brian Kendrick

Jimmy Uso vs Goldust

Vladimir Kozlov vs Justin Gabriel

GREAT MONDAY(06.04.15)

*Bilety tanie 20$

*Bilety średnie 30$

*Bilety VIP 50$

Komentatorzy : Komentować dla państwa pierwszą gale nowej federacji NWF będą Andrzej Supron i Paweł Borkowski.

Na arene wchodzi właściciel federacji Jason Marquez.

JM:Witam wszystkich.Nie będę tutaj zanudzał,liczę że będziecie się dobrze bawić na galach,które moja federacja zorganizuje.W przypadku gdybyście się dobrze nie bawili możecie tutaj nie wracać i przenieść się na te mierne mainstreamowe federacje w których krew jest tylko wtedy ,gdy któryś z zawodników z pośpiechu się potknie się i obetrze kolano.

Dziękuje za uwage.

Andrzej Supron : No więc czekamy na pierwszą walkę.

BLUE DEMON JR VS JEY USO

Obaj zawodnicy w ringu.

GONG! rozpoczynamy walkę.

Obydwaj zawodnicy rozpoczęli zachowawczo,przyjęli pozycje jakby walka odbywała się na zasadach bokserskich.

Pierwszy cios zadaje Jey,ale od razu mamy odpowiedź Blue Demona,kolejny cios Uso i kolejna odpowiedz,obaj zawodnicy odbijają się od lin i podwójny clothsline!

Sędzia zaczyna wyliczać zawodników,1...2...3...Jey podnosi się jako pierwszy i rozpoczyna atakować rywala - kopnięcie w brzuch,cios w głowe i Demon na deskach.

PIN 1... no i na tym na razie koniec.

Jey podnosi rywala, Irish Whip do narożnika, rozpędza się,ale doskonały unik oponenta i Samoańczyk uderza w narożnik.

Blue Demon obraca go i rozpoczyna serie kopnięć,przestaję dopiero gdy sędzia dolicza do 4.

Jey na ziemi,Demon podnosi go i ustawia na narożniku,sam także wchodzi na narożnik i szykuje się akcja wysokiego ryzyka.

Lekka przepychanka,cios za cios i Demon ląduje na macie,chwila na ułożenie się na narożniku i SPLASH!

PIN 1...2...3...!!!

No więc mamy pierwszego półfinaliste turnieju o pas NWF w wadze ciężkiej!!

Tym półfinalistą jest JEY USO!!!

PROMO D-Von'a Dudley'a

Devon : Trafiłem do tej federacji po to by niszczyć.

Brian Kendrick you're first!

Paweł Borkowski : Czas teraz na kolejną walkę.

Andrzej Supron : Zaraz zobaczymy jak spisze się drugi z braci Uso.

JIMMY USO VS GOLDUST

Jimmy Uso już czeka w ringu,a Goldust mimo rozbrzmiewania jego muzyki nie pojawia się w kwadratowym pierścieniu. Natomiast na arenie pojawia się właściciel Jason Marquez.

JM : Witam wszystkich ponownie. Mają na uwadze nieobecność Goldusta muszę zakomunikować,że Jimmy Uso automatycznie awansuje do półfinału turnieju o pas NWF w wadze ciężkiej i zmierzy się ze zwycięzcą pojedynku Vladimir Kozlov vs Justin Gabriel.

Dziękuje za uwagę.

Promo Vladimira Kozlova:

Vladimir Kozlov: Justin Gabriel? Rozumiem,ciężko znaleźć godnego rywala dla mnie,ale ktoś taki? Widać że ta federacja stawia na krótkie walki.

D-VON DUDLEY VS BRIAN KENDRICK

GONG! Walka rozpoczęsta.

Obaj zawodnicy ruszają ze straszną wściekłością na siebie i zaczynają okładać się mocnymi ciosami. Siłowo z tego starcia lepiej wychodzi Devon,który zdołał zamroczyć rywala.

Odbija się on od lin i wyprowadza potężny Clothesline!

Szybko podnosi on Kendricka ,Irish Whip do narożnika,próba szybkiego ataku ,ale Brian umiejętnie przeskakuje nad rywalem przy pomocy lin i wykonuje Dropkick na obracającym się po nieudanej akcji Devonie.

Pin 1...Kickout.

Brian podnosi Devon'a,odbicie od lin,Devon próbował go zaatakować Clotheslinem,ale ten uniknął tej akcji,rozpędza się,wskakuje na liny i wykonuje Moonsault!

Pin 1...2... i Devon'owi udaje się przerwać liczenie.

Kendrick podnosi go szybko,kopnięcie w brzuch i wykonuje Double underhook DDT.

Pin 1...2...Kickout.

Kendrick lekko sfrustrowany,zaczyna wymierzać serie ciosów dla leżącego rywala,sędzia skończył liczenie na 3... ,pozwala Devon'owi wstać,próbuje zadać kopnięcie ale ten łapie go za noge i wyrzuca po za ring.

Sędzia rozpoczyna liczenie 1...2..., Devon także opuszcza kwadratowy pierścień.

Podnosi rywala i zmierza z nim w kierunku stołu komentatorskiego,sędzia w liczeniu jest już przy 4...

Łapie go za głowe i próbuje nią uderzyć o stół komentatorski,ale Kendrick zapiera się rękami,uwalnia głowe,wyprowadza cios w głowe,kopnięcie w brzuch i uderza głową D-Vona o stół,sędzia jest już przy 8...a Kendrick wskakuje do ringu.

9...i do ringu wskakuje także Devon który od razu zostaje zaatakowany przez Briana.

Kendrick podnosi rywala...

Irish Whip do narożnika,od razu próbuje zaatakować, ale nadziewa się na Big Boota!

Pin 1...2...Kickout!

D-Von zaczyna się przez dłuższą chwile kłócić z sędzią gdyż on widział już swoje zwycięstwo.

Kłótnie wykorzystuje jego rywal Pin 1...2...Kickout!

Nadal nic.

Obaj wstają ,a Kendrick wykonuje Dropkick który powala czarnoskórego zawodnika,odbicie od lin i Running Dropkick na lężącym D-Vonie.

Wchodzi na narożnik,rywal nadal leży,a on wykonuje Double Footstomp!

Pin 1...2...Kickout!

Wchodzi ponownie na narożnik i ponownie Double Footstomp!

Pin 1...2...Kickout!

Szybko się podnosi ,łapie D-Vona za głowe,ale otrzymuje kilka mocnych ciosów w brzuch,puszcza uchwyt i po chwili otrzymuje mocny Clothesline.

D-Von wchodzi na narożnik i czeka aż rywal wstaje,Kendrick patrzy kątem oka,podbiega i Dropkick! D-Von zalicza twarde lądowanie po za ringiem!

Sędzia wylicza,Brian wchodzi na narożnik i wykonuje Splash na lężącym po za ringiem rywalu.

Sędzia wylicza 7...8...

D-Von już chyba nie wstanie.

9...

10...KONIEC

Zwycięzcą tej walki w wyniku wyliczenia rywala po za ringiem zostaje BRIAN KENDRICK!!

Andrzej Supron : Teraz czas na walkę wieczoru! Kozlov vs Gabriel!

MAIN EVENT : VLADIMIR KOZLOV VS JUSTIN GABRIEL

GONG! Rozpoczynamy pojedynek.

Gabriel utrzymuje dystans,jak gdyby obawiał sie siły Kozlova,ale wreszcie dochodzi do próby sił i Kozlov wpycha Gabriela do narożnika.

Sędzia rozdziela zawodników i obaj znów są na środku ringu.

Kolejna próba zwarcia i Kozlov zakłada boczny Headlock.

Gabriel zaczyna uderzać rywala w brzuch i się uwalnia,odbicie od lin i...mocny Clothesline od Kozlova Pin 1...ale Justin bez problemu przerywa liczenie.

Ukrainiec zaczyna okładać leżącego rywala mocnymi kopnięciami więc sędzia rozpoczął liczenie,które zakończył na 4...

Gabriel wstaje przy pomocy Kozlova ,który złapał go za włosy i otrzymuje kolano w brzuch...

Kozlov odbija się od lin i wyprowadza potężne kolano na twarz pochylonego rywala.

Gabriel upada ,a Kozlov próbuje kończyć walkę Pin 1...2...Kickout!

Andrzej Supron : "Dominacja Kozlova na początku pokazuje że może on być jednym z głównych faworytów turnieju."

Teraz Irish Whip do narożnika i Kozlov z mocnym impetem uderza w rywala.

Kolejny Irish Whip i kolejne mocne uderzenie.

Justin na ziemi i Pin 1...2...Kickout

Vladimir szybko podnosi rywala i wykonuje Scoopslam,rzuca się także z serią mocnych uderzeń na głowe.

Po tej akcji wstaje i unosi ręce w gęście zwycięstwa.

Pozwala rywalowi wstać...odbicie od lin i GASNĄ ŚWIATŁA...

Mamy spowrotem światło...ale w ringu oprócz Kozlova,Gabriela i sędziego znajduje się UNDERTAKER!!!

Łapie Gabriela za gardło i Chokeslam!!!!

Kozlov został zdyskwalifikowany!!

Rusza na Undertakera ,ale światła ponownie gasną!!

<światło zostaje zapalone>

Andrzej Supron: I co dalej?!

Paweł Borkowski : Dlaczego Undertakerowi zależało na zdykwalifikowaniu Kozlova?

Póki co wiemy tyle, że kolejnym półfinalistą turnieju zostaje JUSTIN GABRIEL!!!

Ale to nie koniec...sfrustrowany Ukrainiec zaczyna okładać rywala pięściami,podnosi go,odbija od lin i wyprowadza Big Boot!

Widać wymalowaną na jego twarzy wściekłość.

Wychodzi po za ring i czegoś szuka...

Bierze krzesełko i wchodzi z nim do ringu,gdzie zaczyna masakrować pół przytomnego Gabriela.

Po chwili szaleńczych ataków ze strony Kozlova, na arenie rozbrzmiewa muzyka Mike Knox'a

Szybkim tempem zmierza do ringu,ale gdy do niego wchodzi wcale nie reaguje tylko uśmiecha się pod nosem.

Knox wychodzi po za ring ,bierze krzesło i po powrocie do ringu atakuje nim Justina Gabriela...

Andrzej Supron : Ktoś to powinien przerwać,przecież nie można w nieskończoność tak brutalnie atakować zawodnika.

Do ringu wbiega kilku sędziów którzy próbują zabrać krzesła Kozlovowi i Knoxowi,po chwili przepychanki udaje im się to, a Vladimir bierze mikrofon.

V.Kozlov : Undertaker,jesteś skończony,znajde Cię i podzielisz los Gabriela!

Kozlov rzuca mikrofonem w strone nieprzytomnego rywala i wychodzi razem z Mikem Knoxem z areny.

Andrzej Supron : Na dzisiaj to tyle. Dziękujemy za uwagę.

Paweł Borkowski : Komentowali dla państwa tą gale – Andrzej Supron i Paweł Borkowski.

Przeczytam jak ogarniesz grafikę. Narazie zbyt odrzuca. Wybacz, ale nie da się tego czytać...

Strasznie słabe to było. Wizualnie kuleje. Poziom walk denny. Skąd Supron i Borkowski, skoro nie dało się ich wykupić? :twisted: Roster tragiczny. No i serio - nie mając praktycznie żadnego nazwiska w rosterze, trzymasz Takera na później?! Przed Tobą mnóstwo do poprawy, żeby nie powiedzieć "wszystko".

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Chociaż bardzo się starałem - nie dałem rady, naprawdę. Jedna, wielka tragedia. Ta połowa, którą przeczytałem - nie nadawała się nawet do marnowania klawiatury. 0/6

116218737055c51bc30a173.jpg

KhKhy! No ... ten tego ... Trudno to się czyta. Pobaw się w wolnym czasie znacznikami center, oraz b. To się przyda i pozwoli nam, czytającym łatwiej przeczytać. Przyuważ że w promie Kozlovie brakuje spacji, eliminuj takie oczywiste błędy, bo się pare razy powtórzyły. Nie musisz dawać enterów w walkach co zdanie by uzyskać dramaturgię walki.

Kozlov i Mike Knox vs Gabriel oraz Taker? Nietypowy main event kolejnej gali? Ciekawe. Potrzebujesz jakichś 2 mocniejszych nazwisk, bo grabarz za bardzo odstaje prestiżowo od reszty rosteru. Najmniej od Stemboata który raczej nie będzie walczył, oraz od D-Vona który jakąś olbrzymią gwiazdą też nie jest.

Dużo do poprawy.

1/10

• Reputacja:   1

Trzy walki to zdecydowanie za mało, zwłaszcza że nie było żadnych segmentów. Do tego styl tych pojedynków jest dość dziwny, więc według mnie musisz sporo poprawić. Bo inaczej będzie kiepsko. Wiadomo że to dopiero pierwszy odcinek i musisz się trochę lepiej postarać ale wszystko można jakoś nadrobić.

Masz dziwny roster, mimo iż masz Takera to reszta osób to nie są jakieś wielkie gwiazdy. Mimo to można coś z tego wyciągnąć. Tego właśnie ci życzę 1/6

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Ta gala wyglądała bardzo źle i nie wiem czy jest sens coś tak słabego wydawać. Tutaj jest jeszcze bardzo dużo do poprawy pod każdym względem, bo proma zawodników napisane w dwóch zdaniach mnie nie zadowalają. Walki też są za krótkie, a chyba najśmieszniejszy był dla mnie moment jak Kozlov z dupy zaczął mówić o Takerze. Nie chcę zniechęcać ShadyRecordsa, ale mam nadzieję na poprawę w nastepnym tygodniu.

Ocena gali:

Karta: 3/10

Backstage: 2/10

Walki: 2/10

Ocena prasy:

Jest ciekawy roster z The Undertakerem na czele, ale na razie mamy wrażenie, że panuje zbyt duży chaos. Trzeba szczególnie popracować nad segmentami i można poprawić jakość walk. Prezes nie powinien się martwić, ale jest sporo do poprawy i musi włożyć sporo wysiłku, by następne gale wyszły lepiej.

Podejdę do tego bardzo ulgowo, bo mam wrażenie, że to twoja pierwsza gala, jaką kiedykolwiek napisałeś. Forma jest nie do zaakceptowania, nie wciskaj tych enterów w walkach, bo to wygląda bardzo źle. Zero segmentów, bo nie wiem czy proma na kilka słów, można wliczyć do tej kategorii. W sumie nie ma tu czego komentować, jest źle... musisz wyciągnąć wnioski, dlatego czekam na kolejną galę, żeby zobaczyć czy zrobisz krok do przodu. 1/10

• Reputacja:   44
  • Urządzenie:  Android

Hmm, motyw ostatniego segmentu, może nieoryginalny, ale z pewnością inny, od tych, które udało mi się już przeczytać w pozostałych fedkach. Dzięki temu całkiem ciekawy. O segmentach i backu nie wypowiadam się, bo czegoś takiego praktycznie nie zaobserwowałem. Roster średniawy, lecz z kilku nazwisk mógłbyś wyciągnąć trochę więcej, niż np: D-VON niszczyciel. Ja na twoim miejscu , pobawiłbym się trochę, poeksperymentował a co za tym idzie poszukał odpowiedniego kierunku dla twojej organizacji. ;) Mając takich, a nie innych fachowców, może pokusiłbym się o stworzenia czegoś na wzór x dywizji(walki, walki, i jeszcze raz długie walki, wtedy na segmenty można by było poświecić mniej czasu), bądź zrobieniem czegoś niespodziewanego-czemu by topowe gwiazdy nie miał się poznęcać nad resztą rosteru. Kombinuj, znajdź jakieś odpowiedni sposób/pomysł na tych zawodników, bo na razie nie jest zbyt dobrze. Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

NEWSY

*Ze względu na złe warunki atmosferyczne druga tygodniówka NWF zostanie przesunięta na wtorek (14.04.15)

*Prawdopodobny jest występ na jutrzejszej gali Christophera Danielsa.

*Bardzo możliwy na drugiej tygodniówce NWF jest występ Rashada Camerona,co do przeciwnika z którym miałby się zmierzyć nie ma pewności.

*Na zapleczu po ostatniej gali nastoje były ponoć bardzo złe.Jason Marquez nie był zadowolony z tego jak przebiegł debiut jego federacji i postanowił wprowadzić jakieś zmiany.

Możliwe,że będą one dotyczyły turnieju o pas NWF.

[ Dodano: 2015-04-14, 23:58 ]

GREAT MONDAY(14.04.15)

*Bilety tanie 20$

*Bilety średnie 30$

*Bilety VIP 50$

Komentatorzy : Witamy serdecznie na drugiej tygodniówce NWF.

Komentować dla państwa będą Andrzej Supron i Paweł Borkowski.

Christopher Daniels: Patrząc na poprzednią gale tydzień temu,załamałem się. Beznadziejni zawodnicy ,beznajdziejna oprawa,beznadziejni kibice - wszystko beznadziejne.

Dlaczego tu jestem? Ponoć przeciwności się przyciągają, ale też po prostu szkoda mi się zrobiło właściciela,ma pasje,kocha wrestling,a że nie wyszło tak jak chciał no cóż. Mógłbym powiedzieć,że jest nieudacznikiem ,ale nie znam go na tyle,może jest,kto wie,a może po prostu nie umie organizować dobrych walk? To już bardziej możliwe.Przechodząc do sedna,pojawiłem się tu żeby uratować ten tonący statek,który tonie już po 2 minutach rejsu.

Co chce osiągnąć? Pas NWF,by podnieść jego poziom i chce skopać każdemu po kolei dupe. A i bym zapomniał,jeżeli nie dostane jak najszybciej dzikiej karty do tego turnieju,albo szansy na pas,to dupe skopie także właścicielowi.

AS: Mocne słowa Danielsa,no to może być ciekawe wzmocnienie federacji NWF.

PB: Zgadza się Andrzej,a teraz powoli zaczynamy akcje,przed nami walka Jey Uso vs Brian Kendrick,ale wcześniej wywiad z Vladimirem Kozlovem.

Backstage

Reporter : Vladimir co sądzisz o Rashadzie Cameronie?

V.Kozlov : Słucham? To ten koleś,który jest na poziomie Justina Gabriela?

Reporter : Nie mi oceniać poziom zawodników.

V.Kozlov : Też nie lubie tego robić,tym bardziej że zawsze poziom rozpatruje w kategoriach "gorszy ode mnie" i "dużo gorszy ode mnie".

Reporter : Czasami zbyt duża pewność siebie może zgubić...

V.Kozlov : Słucham?

Reporter : Nic nic...

V.Kozlov : Radzę Ci rzetelniej wykonywać swoją prace,inaczej możesz już więcej nie przeprowadzić żadnego wywiadu,a teraz spadaj stąd, mam ważną sprawe do załatwienia.

Reporter : Dziękuje za wywiad.

Jey Uso vs Brian Kendrick

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2284/Jey_Uso_2_cut_by_Danger_Liam.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/52/4063_Brian_Kendrick.jpg

GONG!

Zaczynamy walke,Kendrick od razu wychodzi z serią ciosów,mocny podbródkowy,Irish Whip do narożnika, bierze rozbieg i potężny Clothesline

Pin 1...Kickout!

Wyprowadza kilka kopnięć leżącemu rywalowi ,wchodzi na narożnik i Double FootStomp!

Pin 1...2...Kickout! Blisko niespodzianki...

Wyrzuca Jeya poza ring i sam też go opuszcza.

Podnosi swojego rywala i ciska nim o metalowe schodki.

Nie ustając w szaleńczym ataku,wyrzuca go za stół komentatorski.

Sędzia dolicza do 5...a on wchodzi do ringu.

Ale kto pojawia się na arenie?!

To Jimmy Uso!! Jimmy wbiega do ringu i atakuje sedziego Superkickiem.

Face to Face z Brianem Kendrickiem,groźne spojrzenia i rozpoczyna się bójka z której górą wychodzi Kenrick,łapie on za głowe Jimmy'ego i wykonuje SLICED BREAD #2!!

Do ringu wślizguje się Jey i Superkick dla Kendricka!

Ustawia go sobie blisko narożnika,sam wchodzi na narożnik i SPLASH! Chce kończyć walkę,ale nie ma sędziego!

JM: Stop stop stop! Koniec tego cyrku,co to do cholery jest?

To jest walka 1vs1 czy handicap 2vs1?

Półfinały są nieważne,na przyszłej gali odbędzie się fatal four way bez dyskwalifikacji o pas NWF.

Co z walką Jimmy Uso vs Justin Gabriel? Hmm Jimmy...skoro tak się nie możesz doczekać swojej walki to niestety mam złą wiadomość,troche jeszcze poczekasz,ale twoim rywalem nie będzie Gabriel.

To kibice wybiorą Ci rywala, a opcje są takie : Undertaker,Christopher Daniels oraz Richie Steamboat.

Aha i jeszcze jedno,jeżeli przegrasz to twój rywal zastąpi Cię w fatal four wayu.

Dziękuje za uwage.

AS : Oj Jimmy chyba podpadł właścicielowi,możliwe że czeka go dzisiaj bardzo ciężka walka.

PB : Rywali ma bardzo dobrych,najlepszą opcją byłaby dla niego walka z Richiem ,ale wątpie by kibice chcieli zobaczyć takie starcie.Coś czuję ,że będzie miał dzisiaj bardzo,bardzo ciężko.

AS : Teraz przed nami starcie Vladimir Kozlov vs Rashad Cameron

Vladimir Kozlov vs Rashad Cameron

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/738/1032_Vladimir_Kozlov.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3267/blk_jeez.png

GONG!

Zaczynamy!

Kozlov od razu rusza na rywala i wyprowadza Clothesline!

Szybko go podnosi,odbija od lin i Big Boot!

Ależ ruszył z impetem! Unosi ręce w geście zwycięstwa i czeka aż Rashad się podniesie.

Trwa to co raz dłużej,a Cameron ani drgnie.

Kozlov podnosi go i wykonuje IRON CURTAIN!

PIN 1...2...3...!

Zwycięzcą tej walki zostaje VLADIMIR KOZLOV!

Na arenie pojawia się z krzesłem Justin Gabriel! Zmierza do ringu,ale od tyłu atakuje go Mike Knox! Wyprowadza kilka mocnych ciosów i KNOX OUT na rampie!

Justin Gabriel już Kozlovowi nie zagrozi,ale to chyba nie koniec,Knox bierze krzesło i wyprowadza kilka potężnych uderzeń.

Gabriel jest już chyba nieprzytomny ,ale Knox nic sobie z tego nie robi,podnosi go i kolejne KNOX OUT! To już chyba ostatni atak...

Kozlov bije brawo swojemu przyjacielowi i razem wychodzą z areny.

AS: Już za chwile dowiemy się z kim zawalczy Jimmy Uso. Paweł jak sądzisz,kto to będzie?

PB: Liczę na Undertakera,albo Danielsa,ale zobaczymy.

Do ringu wchodzi Jimmy Uso.

JM : Jimmy,wiem już kto będzie twoim rywalem.

W ringu jest już rywal Jimmy'ego Uso,THE UNDERTAKER!

Jimmy Uso vs THE Undertaker

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2283/Jimmy_Uso_cut_by_Danger_Liam.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/undertaker_g4s_4.jpg

GONG

Zaczynamy walkę wieczoru dzisiejszej tygodniówki! Jimmy Uso troche przestraszony,ale rusza z atakiem,pare kopnięć,odbicie od lin ,ale nadziewa się na mocny podbródkowy.Undertaker przechodzi do bocznego Headlocku w parterze,Uso pomału wstaje,wyprowadza kilka ciosów łokciem w brzuch,wychodzi z uchwytu, odbija się od i Clothesline,ale Deadman nadal na nogach,powtórzenie akcji i umarlak tym razem pada ziemie, próba PIN'u 1...Kickout.

Zawodnicy wstają,Uso zadaje pare ciosów,Irish Whip na liny,chciał zadać Superkick,ale Undertaker pochylił się,odbicie od lin i Running DDT!

Podnosi go,łapie za ręke,wychodzi dzięki narożnikowi na liny i mamy Old School!

Uso powalony,a Undertaker jak widzimy sygnalizuje swój finisher!

Do areny wbiegają Kozlov i Knox! Chcą się zemścić za to co Taker zrobił tydzień temu. Obaj są już w ringu próbują zaatakować,ale otrzymują Clothesline! Umarlak wyrzuca ich za liny,obraca się i otrzymuje Superkick od Uso! PIN 1...2...Kickout! Jimmy wchodzi na narożnik,próbuje zakończyć walkę Splashem ale nadziewa się na kolana i Undertaker kontruje swoim submissionem Hell's Gate!!

Czy Uso odklepie?! TAK!! Koniec,Jimmy Uso odklepał,a do ringu ponownie wchodzą Kozlov i Knox i zaczynają atakować Undertakera.Pare brutalnych ataków,ale Deadman wychodzi z tego cało,najpierw wykonuje ponownie podwójny Clothesline,a potem podwójny CHOKESLAM,kończąc tą bójke.

Zwyciezcą tej walki zostaje THE UNDERTAKER!!!

AS: Na dzisiaj to tyle,dziękujemy za uwagę.

PB: Komentowali dla państwa tą gale Andrzej Supron i Paweł Borkowski.

Edytowane przez ShadyRecords000

Ocena gali:

Karta: 3/10

Backstage: 4/10

Walki: 3/10

Ocena prasy:

Jest nieco lepiej niż poprzednim razem, ale wciąż jest wiele do poprawienia. Na pewno trzeba poprawić jakoś segmentów i przydałoby się polepszyć roster, by poza The Undertakerem było więcej zawodników przyciągających ludzi na gale.

Frekwencja: 17 680

Bilety: 680*50+10000*20+7000*30 = 0,3 mln do budżetu

NEWSY

*Dzisiejszego dnia z federacją pożegnał się D-Von Dudley,nie wiadomo co spowodowało zwolnienie tego zawodnika.

*Skoro już jesteśmy przy rosterze NWF warto wspomnieć o dwóch nabytkach tej młodej federacji. Kontrakt z New Wrestling Federation podpisali Epico i Rusev.

*Niemal pewny jest debiut na jutrzejszej gali Christophera Danielsa.

*Wiele mówi się o tym,jakoby NWF kolejne 3 gale miała zorganizować po za Miami,czy tak się stanie zapewne dowiemy się w najbliższym czasie.

*Prezes NWF Jason Marquez ponoć jest bardzo zadowolony z tego jak ciężko pracuje Richie Steamboat. Bardzo możliwe,że wkrótce dostanie on swój czas na antenie.

[ Dodano: 2015-04-20, 19:46 ]

GREAT MONDAY (20.04.15)

*Bilety tanie 25$

*Bilety średnie 40$

*Bilety VIP 70$

Komentatorzy : Witamy serdecznie na trzeciej tygodniówce NWF.

Komentować dla państwa będą Andrzej Supron i Paweł Borkowski.

Christopher Daniels : Tydzień temu powiedziałem pare słów o tym co sądzę nt. tej federacji. Zrobiłem to na początku gali, potem na niej pojawił się także właściciel i nie raczył odnieść się do moich słów. Tchórzostwo? Tak sądzę, ale czego się spodziewać po gościu który nawet nie potrafi stworzyć dobrej tygodniówki.

Czego spodziewać się po gościu, który wymyśla turniej, a potem wycofuje się z tego pomysłu, choć miało to być tak zajebiste i innowacyjne mimo, że tak się robi w każdej innej federacji na świecie.Pracowałem w wielu federacjach, ale takiego właściciela jak Jason Marquez nigdy nie spotkałem.Gość jest amatorem, tchórzem i ciotą, tak ciotą.Gdyby był odważniejszy wyszedłby do tego ringu i pokazałby mi, że się myle, pokazałby, że jest mężczyzną, ma jaja i potrafi poradzić sobie z niewygodnymi dla niego faktami.

On tego nie zrobi, dobrze wiem to ja i dobrze wy to wiecie, zresztą wy to napewno wiecie, on jest w końcu podobny do was.Potrafi buczeć z daleka, potrafi wykrzykiwać hasła z pewnej odległości, ale żeby stanąć twarzą w twarz to już nie ma na tyle odwagi.

Jason Marquez : Słuchaj Daniels, możesz obrażać mnie, moją federacje, ale nie możesz obrażać kibiców.Skoro jesteś taki odważny to może zdecydujesz się dzisiaj zawalczyć z kimś kto aktywnie walczy, a nie będziesz udawał twardziela przy kimś kto tym się nie zajmuje.

Christopher Daniels : Kuszące "właścicielu", ale wiesz, że mnie interesuje tylko i wyłącznie walka o pas.

Jason Marquez : Wiem, ale na walke o pas NWF, trzeba sobie zasłużyć.Nie możesz tu przyjść i tak po prostu bez niczego walczyć o to cenne wyróżnienie.

Christopher Daniels : Cenne co? Gdyby poziom twoich gal był tak dobry jak poziom twojego humoru sądzę że dzisiaj byłbyś właścielem federacji która ma ratingi na poziomie 6,0, ale ups.

Żartujesz wybitnie, natomiast właścicielem jesteś kiepskim.

Jason Marquez : Skończ. Skoro chcesz dostać walkę o pas najpierw musisz zacząć wygrywać. Znajde Ci rywala i wtedy pokażesz na co Cię stać.

Christopher Daniels : "Właścicielu", ja chce już walczyć i jeżeli nie znajdziesz rywala natychmiast, to ja to zrobie, tylko będziesz musiał zdjąć ten Twój zbyt duży garnitur.

Jason Marquez : Spokojnie Daniels. Postaram się o to byś dzisiaj zawalczył.

Epico wchodzi do areny z mikrofonem.

Epico : Daniels, właśnie znalazłeś rywala.

Christopher Daniels vs Epico

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/119/daniels_36.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2579/Epico_3_CutOut_Jess-x.jpg

GONG! Zaczynamy pojedynek.

Zawodnicy wchodzą w zwarcie, ale Daniels z łatwością wpycha rywala do narożnika i wyprowadza serie kopnięć, próbuje jeszcze zaatakować corner clotheslinem, ale Epico się odsuwa i wyprowadza Dropkick, odbicie od lin i Daniels po za ringiem.Portorykańczyk nie czeka i idzie za ciosem, rozpędza się i Suicide Dives! Odrazu podnosi go i wrzuca do ringu. Sam wchodzi na narożnik, chwile czeka i Frog Splash! PIN 1...2...Kickout! Było blisko.Epico kontynuuje atak,zakłada boczny Headlock w parterze,ale Amerykanin pomału wstaje, kilka łokci w brzuch i się uwalnia, odbicie od lin i Heel kick! Daniels szybko podnosi oponenta, wynosi go i Falcon Arrow!! PIN 1...2...Kickout! Niewiele zabrakło. Christopher będzie kontynuował atak i już czeka na narożniku, Epico pomału wstaje na nogi, chyba dostrzegł kątem oka co się szykuje, obraca się, przechwytuje w locie rywala i wykonuje Sitdown Power Bomb PIN 1...2...Kickout! Szybko wstaje,Irish whip do narożnika i Clothesline! Układa sobie Danielsa na narożniku,sam także na niego wchodzi,seria ciosów i Hurricanrana!

PIN 1...2...Kickout! Portorykańczyk nie może w to uwierzyć.

Pomaga Danielsowi wstać ale ten sprytnie przechodzi do PINu 1...2...Kickout! Obaj wstają,Chris łapie rywala pod brodą i STO! Przesuwa go w strone lin i chyba szykuje się jakaś efektowna akcja. Epico przy linach,a Daniels wykonuje SlingShot Arabian Press!! PIN 1...2...3...!!! KONIEC!

Zwycięzcą tej walki zostaje CHRISTOPHER DANIELS!

Daniels bierze za mikrofon.

Christopher Daniels : To tylko próbka moich możliwości,a ten koleś nie może się podnieść. Wkrótce zobaczycie co będzie jak pokaże wszystko co potrafie!

BACKSTAGE

Wywiad z Richiem Steamboatem

Reporter : Witaj Richie, dużo mówi się o tym,że dołączyłeś do tej federacji jedynie po to by widnieć na oficjalnej stronie internetowej w sekcji "zawodnicy" ,a nie po to by walczyć.

Jak odniesiesz się do tych słów?

Richie : Witam. Wiele osób mówi różne głupoty, ale nie należy się tym przejmować. Dlaczego nie walcze? Być może dlatego, że właściciel boi się postawić na młodość. Dla mnie to niedorzeczne ,że na debiutanckiej gali szanse na walkę dostał Goldust, który jak się później okazało, ze wzgl. na swój sędziwy wiek nie dał rady podnieść się ze swojego bujanego fotela.

Reporter : Powinieneś mieć szacunek dla rywali, tymbardziej dla legend.

Richie : Ja mam szacunek. Szanuje Undertakera, szanuje Danielsa ,szanuje Kozlova. Ci zawodnicy według mnie są światową czołówką w tej dyscyplinie, a Goldust? Co on osiągnął? To jest zwykły wymalowany pajac, nic więcej.

Reporter : Richie,sądzę, że nie powinieneś nic więcej mówić na jego temat.

Richie : Przymknij się. Taka prawda, też mógłbym ubrać jakiś strój, wymalować gębe i latać po ringu jak idiota, jak sądzisz,ludzie uważaliby mnie za legende?

Goldust : Kogo uważasz za idiote?

Richie : Jest i on! Z bliska nie jesteś taki złoty, prędzej przypominasz tombak.

Goldust : Chyba ktoś musi nauczyć się szacunku, szczeniaku.

Richie : Nie nie ,to Ciebie ktoś musi nauczyć tego, że przeszłość zawsze przegra z teraźniejszością i przyszłością.

Goldust : Dzisiaj, ja vs ty, bez dyskwalifikacji, nauczę Cię pokory synku.

PROMO Vladimira Kozlova

Vladimir Kozlov : Undertaker, pewnie sądzisz, że dzisiaj przeszkodze Ci w Twojej walce, nie bój się, nie zrobie tego. Dlaczego? Ponieważ lepiej będzie smakowało mi zwycięstwo na Tobą, gdy dodatkowo odbiore Ci pas.

AS: Mocne słowa Kozlova,a teraz walka doświadczenia z młodością.

Goldust vs Richie Steamboat

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/170/goldust_g4s_9.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2315/Richie_Steamboa2.jpg

GONG! Zaczynamy walke! Richie od razu opuszcza ring i sięga po krzesełko, Goldust także wychodzi z kwadratowego pierścienia i to był wielki błąd ponieważ otrzymuje uderzenie krzesłem w głowe. Steamboat nie czeka, odrazu podnosi Goldusta, kopnięcie w brzuch, wyniesienie, szykuje się Power Bomb, ale Rhodes kontruje i mamy Hurricanrane! Jakby jeszcze tego było mało, ciska Richiem o metalowe schodki! Bierze rozpęd i Running Dropkick w głowe leżącego rywala, nie ustając w ataku wrzuca go do ringu, wchodzi na narożnik i potężny Elbow drop! PIN 1...2...Kickout! Podnosi go, Irish whip na liny,Richie unika Clothesline'u i kontruje Moonsaultem! PIN 1...2...Kickout! Obaj szybko wstaja i Steamboat wyprowadza Superkick! PIN 1...2...3...

Koniec walki! Zwycięzcą zostaje Richie Steamboat!

AS: Teraz przed nami najważniejsza walka dzisiejszego wieczoru.

PB: Zgadza się Andrzej,fatal four way o pas NWF w wadze ciężkiej!

The Undertaker vs Jey Uso vs Brian Kendrick vs Justin Gabriel

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/undertaker_g4s_4.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2284/Jey_Uso_2_cut_by_Danger_Liam.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/52/4063_Brian_Kendrick.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2098/3740_Justin_Gabriel.jpg

GONG

Fatal four way o pas NWF zaczyna się brawlem z którego górą wychodzą Taker i Kendrick. Umarlak okłada w narożniku Jeya Uso,a Brian, Justina Gabriela. Obaj zawodnicy jak widać tymczasowo pozbyli się rywali i chyba będą teraz walczyć przeciwko sobie. Mamy face to face i rozpoczyna się kolejny brawl. Deadman zamroczył rywala, odbija się od lin i nadziewa się na kontre - Superkick! PIN 1...Kickout! Brian kontynuuje atak, pare stompów na klatke Umarlaka, obraca go i zakłada Full Nelson Clutch, ale szybko ten submission przerywa Jey Uso mocnym ciosem w głowe. Samoańczyk kontynuuje atak,wrzuca rywala do narożnika i Corner Cross Body. Uso zauważył, że w przeciwnym narożniku na nogi wstaje Gabriel i postanawia zaatakować go Clotheslinem, po czym podnosi go i wykonuje Suplex. PIN 1...Kickout. Jey teraz nie wie kogo ma zaatakować,wszyscy rywale powoli się podnoszą,ale jak widzimy chyba nam się zawiązał sojusz przeciw niemu! Trójka oponentów rzuca się na Samoańczyka i po chwili ataków Undertaker wykonuje Last Ride! Ponownie mamy serie ataków na Uso i tym razem Kendrick częstuje go swoim finisherem - SLICED BREAD #2! No i pojawia się teraz lekki problem, każdy chce przypiąć nieprzytomnego rywala i po raz kolejny w tej walce rozpoczyna się bójka,tym razem wychodzi z niej górą Undertaker,który częstuje rywali mocnymi podbródkowymi, a moment później wrzuca ich do narożnika i wpada w nich z impetem mocnym Clotheslinem. Zawodnicy lekko zamroczeni, Deadman odbija się od lin, ale otrzymuje podwójny Superkick! Kendrick wykorzytuje nieuwage Gabriela i SLICE BREAD #2! To będzie koniec PIN 1...2...Kickout! Niesamowite! Brian mocno sfrustrowany, szybko wstaje, podnosi rywala i ponawia swój finisher SLICE BREAD #2! Ale dlaczego nie przypina tylko stoi nad nieprzytomnym rywalem i się patrzy. Kendrick słyszy reakcje publiczności, obraca się i Deadman łapie go za gardło! Mamy Chokeslam! Taker nie czeka, podnosi go, ustawia i TOMBSTONE PILEDRIVER! PIN 1...2...3...! KONIEC mamy pierwszego mistrza federacji NWF w wadze ciężkiej! Jest nim THE UNDERTAKER!

Na arene wbiegają Kozlov i Knox! Atakują zmęczonego Undertakera i Kozlov wykonuje IRON CURTAIN! Knox natomiast podnosi Justina Gabriela i KNOX OUT!

AS: No i na dzisiaj to tyle,dziekujemy za uwage.

PB: Komentowali dla państwa tą gale Andrzej Supron i Paweł Borkowski.

Edytowane przez ShadyRecords000
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...