Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TSW-True Style Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ocena gali:

Karta: 7/10

Backstage: 7/10

Walki: 7/10

Ocena prasy:

Duża niespodzianka w postaci występu Arabian Power. Fajnie, że federacje w ABC zaczynają nawiązywać między sobą współprace. To niesamowite też ile gwiazd zawitało do True Style Wrestling od początku istnienia tej federacji: Sheamus, Randy Orton, Alberto Del Rio, Triple H, Edge... o ile na samym początku mogliśmy narzekać na poziom rosteru, tak teraz jest naprawdę dobrze pod tym względem. Czekamy na iPPV.

Frekwencja: 16800

Bilety: 1800*65+5000*35+10000*25=0,5 mln do budżetu

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Betrayal

12

• Giero

11

• Yarexon

9

• TheVillain

7

Top użytkownicy w tym temacie

Czas na komentarz ;)

Otworzenie gali przez Coltera nic nie wniosło do gali, ale fajnie, że jest konsekwentny. Randy'ego jako face'a i to jeszcze w roli broniącego Scotta jakoś nie kupuję. Ciekawa decyzja Zeba co do Ortona i Dawsona.

Debiut Gravesa przebiegłby bez zarzutu gdyby nie ten łomot od Kill Shota. To nie jest na tyle wypromowany zawodnik, żeby mógł sobie na takie rzeczy pozwalać.

Randall wygrywa, a Scott zatrzymuje pretendenta. Brawo. Dobra budowa Ortona.

Blake ma małe szanse na zwycięstwo z Trentem. Nie wygląda w segach tak dobrze jak mistrz, a Baretta jak zawsze w swoim stylu i na poziomie.

No Contest Sheamusa i del Rio to dobra sprawa jeżeli chodzi o promocję walki o teczkę, bo to są główni kandydaci do zwycięstwa w tej walce.

Edge to będzie duże wzmocnienie tej walki. Solidny segment promujący ten pojedynek.

Feud między Hawkinsem, a Havocem nabiera tempa. Ciekawa sytuacja, że Curt już nie chce Brie Belli, a i przy okazji chyba szykuje nam się tag team brodaczy.

Segment z stajniami omawialiśmy wcześniej, więc pozwolę sobie pominąć.

Face'owie wygrywają ME. Dobrze, bo na PPV też muszą coś znaczyć. Pojawienie się Edge'a trochę z dupy, ale mimo wszystko fajne zakończenie gali.

Dobra tygodniówka. Długościowo w sam raz, były fajne segmenty i walki na PPV zostały wypromowane.

Zatypujmy.

1. 11-Man Elimination Match o teczkę "Belt Attack"-Shawn Daivari vs Jamie Noble vs Joey Mercury vs Sheamus vs Wataru Inoue vs Kill Shot vs CJ Parker vs Alberto Del Rio vs Corey Graves vs Kenta Kobayashi vs Edge

2. TSW World Championship Match(Jeśli Ezekiel przegra przez dyskwalifikację lub wyliczenie poza ringowe straci pas)-Ezekiel vs Scott Dawson

3. Singles Match o Tytuł Pretendenta do Pasa TSW World Championship-Mojo Rawley vs Kofi Kingston

4. TSW European Championship Match-Trent Barreta vs Blake

5. Singles Match-Randy Orton vs Triple H

6. Singles Match-Curt Hawkins w/Brie Bella vs Son of Havoc w/Erick Rowan

7. Tag Team Match-Salomon Crowe&La Sombra vs Argenis, Mason Ryan

ambition_logo_by_loltus-d4rhqdz.png?w=450&h=315 AMBITIONS-11.06.2015r.

Palais Omnisports de Paris-Bercy - 18.000 osób (Paryż)-36 tys $ za galę

http://www.aviewoncities.com/img/paris/kvefr1569s.jpg

Tak, to już dzisiaj druga gala IPPV w historii TSW-Ambitions! Przygotujcie się dobrze bowiem zawodnicy jak i cała federacja pokażą wam dzisiaj jak wielkie są ich ambicje!

Jesteśmy z kamerami na backstage'u gdzie widzimy przechadzających się korytarzem Argenisa i Masona Ryana. Zauważywszy kamery Argenis zaczął mówić.

Argenis: Witajcie, nie bez powodu widzicie mnie teraz przemawiającego do was, mam coś do powiedzenia. Tydzień temu niestety ja i Ryan polegliśmy w starciu z Crowem i La Sombrą po tym jak ten pierwszy wykazał się niezwykłą przebiegłością i zmylił nas przez co nadziałem się na speara od Masona, dzisiaj jednak nie damy się tak wykiwać. Za zgodą generalnego menadżera Zeba Coltera pojedynek ten nie będzie zwykłym tag team matchem lecz elimination tag team matchem! Teraz już nie będzie pomyłki w kwestii zwycięzcy, wygrają lepsi, ci którzy wykażą się większą wolą walki i chęcią odniesienia triumfu. Nadchodzimy Crowe, tym razem ci się nie upiecze, mamy na ciebie sposób.

W tym momencie Argenis i Ryan odeszli a my przenosimy się z kamerami na arenę gdzie czas już na pierwszy z aż siedmiu zaplanowanych na dziś pojedynków-Curt Hawkins vs Son of Havoc! Zabrzmiewa

i do ringu zmierza przywitany solidnym heatem Curt Hawkins któremu towarzyszy Brie Bella, widać jednak że nie idzie ona zbyt blisko niego. Gdy Hawkins jest już w ringu słychać
i do ringu zmierza Son of Havoc w towarzystwie Ericka Rowana! Walka zaczyna się.

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/623/Curt_Hawkins_10_GD.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/2676/son_of_havoc_1.png

Singles Match-Curt Hawkins w/Brie Bella vs Son of Havoc w/Erick Rowan

Zaczynają! Panowie od razu przechodzą do klinczu gdzie przewagę dość prędko uzyskuje Son of Havoc i mamy belly to back suplex. Curt jednak od razu po tej akcji wstał i zaczął wyć z bólu. Gdy Havoc jednak do niego podszedł zainkasował cios łokciem w twarz a następnie ddt! Curt od razu po tej akcji usiadł i otarł pot uśmiechając się szyderczo w stronę fanów. Wstał i posłał Havoca w narożnik a następnie zaaplikował rywalowi jumping clotsheline i jawbreaker. Pin 1....kickout! Curt najwyraźniej nie przejął się tym i od razu podniósł rywala aplikujać mu butterfly suplex! Stał chwilę nad rywalem i rozłożył ręce w geście zachęty dla rywala, ten jednak nie wstał. Curt powoli podszedł do niego i chciał złapać go za głowę ale Havoc skontrował, powalił rywala i crossface! Hawkins miota się i próbuje doczołgać się do lin, zauważyła to Brie Bella i podeszła do sędziego mówiąc coś i odwróciła jego uwagę. Wykorzystał to Hawkins bo włożył Havocowi palce w oczy, wstał dzięki pomocy lin i wymierzył mu superkick a następnie school boy 1....2....kickout! Sędzia nakazał wrócić Belli do narożnika i ponownie zajął się walką. Obaj przeciwny równocześnie wstali i zaczęli wymieniać się ciosami, przewagę zyskał Havoc i wykonał rywalowi double knee facebreaker! Od razu po tym jednak podniósł go i aplikuje spin-out powerbomb! Pin 1.......2.....kickout! Hawkins odkopał przy czym jego mina pokazuje że jakby właśnie wstawał po ciężkiej nocy. Tymczasem widzimy jak po za ringiem kłócą się między sobą Brie i Rowan, Bellaska w końcu nie wytrzymuje i policzkuje Rowana. Ten patrzy się na nią dziwnym wzrokiem a ona krzyczy do Curta na co ten reaguje i plancha po za ring na Rowana! Tymczasem Havoc to zauwazył, poczekał aż Curt się pozbiera i suicide dive dla Hawkinsa! Sędzia wylicza obu zawodników 1.....2.....3....4.....W końcu obaj w tym samym tempie wbiegają do ringu. Kopią się chest kickami po kolanach, w końcu mocniejszy cios wyprowadził Hawkins i zachwiał on Havocem. Curt bierze rozbieg, nabiera rozpędu z pomocą lin i dragonranna dla Havoca! Czeka aż Havoc w stanie i chce zaaplikować mu snapmare driver ale Havoc go odpycha i big boot! Havoc chwilę dochodzi do siebie i chce pinować ale Hawkins ogłuszył go punchem, wstał i wymierzył Havocowi overdrive! Pin 1.......2.........3!

Zwycięzca poprzez pinfall-Curt Hawkins

Curt zadowolony świętuje triumf, do ringu wchodzi też Brie i świętuje ona razem z nim. Przerywa im jednak Erick Rowan który wparował do ringu, poczęstował Hawkinsa clotshelinem a następnie całą serią punchy i spinebusterem! Stał jeszcze przez chwilę nad ofiarą aż nagle na arenie zgasło światło a na titantronie pojawiła się lampa naftowa. Po chwili zgasła a na arenie słychać

i na rampie właśnie z lampą naftową pojawia się Bray Wyatt! Kładzie ją na rampie i jak się okazuje obok znajduje się jego drewniany, bujany fotel. Siada na nim i przemawia.

Bray Wyatt: I co teraz? Jakie są twoje odczucia i emocje Curt po tym czynie? Czujesz spełnienie czy może niedosyt? A czy może jednak zastanawia cię co czuje twój rywal? Żyjesz w strachu, przed tym co nastąpi, przed tym co nieznane. Podobnie jak Son of Havoc, ja jednak posłałem do niego Ericka i on spełnił swoje zadanie. Havoc uwierzył w siostrę Abigail i ruszył z nami na polowanie. Dziś nie był jednak jeszcze gotowy, niedługo się to zmieni. Bacz na swoje kroki Curt, bo nawet się nie zorientujesz gdy zaczniesz podążać za myszołowami.

Wyatt zgasił lampę naftową a gdy światła na arenie znowu się zapaliły jego, Havoca i Rowana już nie było. Czas na przerwę.

Po przerwie ponownie jesteśmy na arenie gdzie czas już na drugi pojedynek dzisiejszej nocy-Rawley vs Kingston! Słychać

i do ringu przywitany cheerem zmierza Mojo Rawley! Po chwili na arenie znajduje sie także jego rywal Kofi Kingston również przywitany cheerem. Zaczynamy.

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/3759/3082_Mojo_Rawley.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston_4_cut_by_Danger_Liam.jpg

Singles Match o tytuł pretendenta do pasa TSW World Championship-Mojo Rawley vs Kofi Kingston

Panowie podchodzą do siebie i podają sobie ręce. Po chwili zaczynają wymieniać się punchami, przewagę zyskuje Mojo i mat slam dla Kofiego łączony z klasycznym leg dropem. Mojo po chwili decyduje się na kolejny ruch, łapie rywala za plecy, podtrzymuje a następnie wymierza całą serię ciosów łokciem w klatkę piersiową. Gdy już skończył podniósł Kofiego i chciał zaaplikować mu electric chair drop ale Kofi lecąc zdołał ustać na nogach, odwrócił się i trouble in paradise dla Rawley'a! Pin 1.....2....kickout! Kofi nie załamuje się i podnosi o wiele cięższego rywala i z trudem aplikuje mu fireman's carry takeover! Kofi nie odpuszcza bo wie że to nie starczy na tej klasy rywala. Podnosi go jeszcze raz i tym razem russian legsweep a następnie big splash! Pin 1....kickout! Cóż za pokaz siły w wykonaniu Rawley'a! Kofi ponownie chce podnieść rywala ale ten go przesiłował, odepchnął i jumping clotsheline dla Ghańczyka! Kofi jednak od razu po tym wstał co prędko zauważył Mojo i dołożył stunnera! Kofi upadł na kolana by po chwili otrzymać heel kick od rywala i już definitywnie upaść na matę. Rawley nie zwalnia tempa, podnosi przeciwnika i gutwrench powerbomb! Mojo jednak nie pinuje tylko przekłada przeciwnika i zapina sharpshooter! Kofi utrzymuje się na łokciach i z ich pomocą wędruje do lin. W końcu mu się udało i Rawley przerywa dźwignię by po chwili odciagnąć Kofiego i znowu ją zapiąć! Tym razem Kingston nie czołga się do lin tylko obraca się na plecy i kopie Mojo po twarzy. Daje to zamierzony skutek i Rawley przerywa dźwignię co wykorzystuje Kofi i aplikuje mu dropkick w twarz! Rawley leży na macie co sprzyja Kofiemu który bierze rozbieg i S.O.S dla Mojo! 1........2.......kickout! Ghańczyk nie odpuszcza, podnosi rywala i teardrop suplex! Kofi po chwili zastanowienia wchodzi na narożnik i diving elbow drop ale trafia tylko w matę bo Rawley się odsunął! Mojo szybko podchodzi do rywala i catapult w narożnik a następnie wyłapuje go i winds of change! Rawley stoi jeszcze nad rywalem po czym sygnalizuje swój finisher-Thunder Fire Powerbomb! Wynosi rywala i już ma go wykonać gdy Kofi się uwolnił, wypadł po za liny, zaaplikował enezeguri Mojo gdy ten się odwracał a następnie przeskoczył przez liny i diving knee drop którzy przechodzi bezpośrednio do pinu! 1.....2.......kickout! Obaj wstają w tym samym tempie i wymiana punchy, Kofi robi unik i frankeinsteiner! Rawley po tym wstał, odwrócił się i miał już zainkasować Trouble in Paradise ale się uchylił i sam wyłapał rywala a następnie zaaplikował mu double underhook powerbomb! Rawley chwilę odpoczął po czym wykonał charakterystyczny taunt Undertakera i poczekał aż rywal wstanie. Złapał go i zaaplikował mu tombstone pilderiver! Pin 1..........2.............3!

Zwycięzca poprzez pinfall i pretendent do pasa TSW World Championship-Mojo Rawley

Sędzia wznosi rękę Mojo w geście zwycięstwa co publika nagradza cheerem. Rawley pomaga jeszcze wstać Kofiemu i udaje się na zaplecze.

Jesteśmy w strefie wywiadów gdzie wypowie się uczestnik dzisiejszej walki wieczoru-Alberto Del Rio.

Lana: Witaj Alberto, co sądzisz o swoich szansach na zdobycie walizki i co powiesz o swoich rywalach w tym pojedynku?

Alberto Del Rio: Co sądzę? Ja nie muszę nic sądzić, ja po prostu wiem. Wiem że te dziesięć pachołków które dzisiaj wejdzie do ringu ze mną dostanie zasłużoną karę ode mnie. Jestem Alberto Del Rio i nie mogą mnie oni zlekceważyć, bo jak tu lekceważyć czarnego konia, ogiera? Mogę z nimi zrobić co mi się podoba, to tylko kwestia manier że dam im jakąkolwiek szansę na końcowy triumf. Połamię trochę rąk, zmuszę ich do uległości, by poddali się mojemu przeznaczeniu którym jest zdobycie pasa TSW World Championa poprzez tą teczkę. I nie wmówicie mi jak bardzo się mylę, prawda jest jednak krystaliczna i czysta, odbija się w moich diamentach, drogocennych klejnotach za które równie dobrze mógłbym wykupić całą tą federację. Ale idę wam na rękę próbując uczciwie z wami rywalizować, i co z tego jednak skoro jesteście tak mizerni i słabi że nie potraficie mi zagrozić. Jesteście skazą na wizerunku meksykańskiego arystokraty, mego idealnego szlachetnego odbicia, dzisiaj doprowadzę was do rozpaczy, coś w was pęknie, i nie będzie to bynajmniej nic związanego z psychiką. Dziś połamię wam dłonie!

W tej chwili Alberto pełen dumy wyszedł i trzasnął za sobą drzwiami.

W tej chwili przenosimy się na arenę gdzie czas na trzecią walkę tej gali. Słychać

i do ringu zmierzają przywitany solidnym buczeniem Salomon Crowe i La Sombra! Obaj są już w kwadratowym pierścieniu. Zabrzmiewa
Masona Ryana i razem z nim na rampie pojawia się Argenis, obu panów spotkał wielki cheer ze strony publiki. Wszyscy są już w ringu, czas zacząć.

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/1915/Solomon_Crowe_2_cut_by_Danger_Liam.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/3100/La_Sombra_2_GD.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/2338/mason_03.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/3002/argenis_2.png

Elimination Tag Team Match-Salomon Crowe&La Sombra vs Mason Ryan, Argenis

Zaczynają La Sombra i Argenis! Obaj luchadorzy od razu wściekle na siebie nacierają, cała seria chest kicków z obu stron. Przewagę powoli zyskuje Argenis co widać na La Sombrze. W końcu Argenis odbija się od lin i satelite ddt! La Sombra od razu jednak wstał po tej akcji co wyraźnie zdziwiło jego Meksykańskiego rywala. Obaj panowie znowu wymieniają się ciosami, tym razem jednak obaj równocześnie wymierzyli sobie po dropckicku! Czym prędzej wstali i znowu toczą wyrównany bój! La Sombra okazuje się sprytniejszy i hurricana która przechodzi bezpośrednio w pin dla Argenisa! 1.....kickout! Szybko wstają i znowu zaczynają walkę! Tym razem jednak to Argenis był szybszy i diamond cutter dla La Sombry! Argenis szybko jeszcze bierze rozpęd i dokłada diving body splash! Meksykańska gwiazda podchodzi do swojego narożnika i czym prędzej zmienia się z Masonem Ryanem! Mason szybkim ruchem wparowuje do ringu i war sword dla La Sombry który dopiero co się pozbierał! Ryan nie zwalnia tempa, podnosi rywala i german suplex w narożnik! Ryan jednak od razu po tym wbija jeszcze rywala w narożnik i zaczyna wściekle wbijać go w niego raz za razem! W końcu podnosi rywala i ustawia go na narożniku. Sam też na niego wchodzi i chyba będzie fallaway slam z narożnika! Ale nagle Ryan inkasuje heel kick od Crowe'a który dodatkowo zrzuca go z narożnika! Sędzia odgania Crowe'a, w tym czasie La Sombra doszedł do siebie i phoenix splash dla Ryana! La Sombra chwilę jeszcze dochodził do siebie po czym z pomocą lin wstał i zaczął okładać Ryana kickami po twarzy. W końcu przestaje i zaciąga rywala pod swój narożnik gdzie zmienia się z Crowem. Salomon pastwi się chwilę nad Ryanem kopiąc go po całym ciele ale gdy zauważył że Mason powoli wstaje sam mu w tym pomógł i implant ddt! Crowe jednak po chwili znowu podnosi rywala i implant ddt po raz kolejny! Salomon po chwili decyduje się na wejście na narożnik i elbow drop na leżacego Ryana! Crowe oddala się od rywala, czeka aż ten wstanie i fameasser! Salomon jednak nie kończy procesu niszczenia rywala tylko podnosi go i posyła w narożnik. Sam biegnie na rywala i skacze, ale ten zrobił unik i Crowe boleśnie uderznia w narożnik. Ryan to wykorzystuje i irish whip dla Crowe'a! Mason podnosi jeszcze hakera i spinebuster! Ciągnie za sobą rywala i zmienia się z Argenisem. Nie puszcza jednak Crowe'a tylko czeka aż Argenis się przygotuje i kombinacyjna akcja tego duetu-Wheelbarrow facebuster-cutter combination! Argenis pinuje 1.....2......kickout! Meksykanin nie załamuje się i po chwili mamy bronco buster! Argenis jeszcze odbija się od lin i dokłada springboard seated senton ale Crowe uniknął ciosu! Szybko wstał i Alley Op dla Meksykanina! Pin 1..........2..........kickout! Crowe wściekły podchodzi Argenisa i zapina mu Stretch Muffler! Argenis miota się po ringu ale nie może doczołgać się do lin, dźwignię przerywa dopiero Mason Ryan. Wymierza dwa potężne punche Salomonowi a następnie aplikuje mu speara! Wraca do swojego narożnika. Tymczasem Argenis powoli z pomocą lin wstał i chciał już podejść do Crowe'a gdy ten nagle wstał i codebreaker dla Argenisa! Salomon doczołgał się jeszcze do narożnika i zmiana z La Sombrą! Zamaskowany zawodnik czym prędzej podbiega do Argenisa i pinuje 1....2....kickout! La Sombra podnosi swojego rywala i headlock driver! Szybko wchodzi jeszcze na narożnik i diving crossbody! Pin 1......2.....kickout! La Sombra kłóci się jeszcze z sędzią ponieważ sądzi że powinien być pin. Tymczasem Argenis się pozbierał i roll up 1......2.....kickout! La Sombra wstaje ale niespodziewanie nadziewa się na diving speara od Ryana! Ryana szybko wyturlał się po za ring a Argenis wszedł na narożnik i diving headbutt! Pin 1........2..........3!

La Sombra wyeliminowany przez Argenis

Pomocnik Crowe'a odpada! Tymczasem on sam szybko wpadł do ringu i powalił Argenisa meathook clotshelinem! Zaczyna wściekle obijać go po twarzy i nawet próbuje zdjąć mu maskę ale się nie udaje. Crowe podnosi rywala i od razu aplikuje mu brainbuster! Nie odpuszcza on jednak tylko znowu podnosi rywala i tym razem Alley Op po za ring! Argenis leży na podłodze, Crowe również opuszcza ring i podchodzi do rywala. Złapał go za głowę i mówił coś do niego. Po chwili w jego stronę biegł Mason Ryan ale Crowe zrobił unik i Ryan trafił pełnym rozpędem w schodki! Crowe tymczasem podniósł Argenisa i chciał zaaplikować mu suplex w barierki ale ten skontrował, powalił rywala, poczekał i shiranui! Ogłuszyło to Crowe'a ale nie powalił, Argenis dołożył jeszcze superkick a następnie chciał wykonać jeszcze hurricanę ale Crowe zrobił unik, złapał rywala i jawbreaker w barierki! Sędzia wylicza obu panów 1....2......3.....4....5....Crowe chciał już wbiec do ringu gdy nagle na jego drodze stanął ponownie Mason Ryan. Crowe zaczął uciekać w drugą stronę naookoło ringu a Ryan go gonił. W końcu haker zatrzymał się przy stole komentatorskim i Ryan chciał wykonać mu speara ale Crowe w ostatniej chwili uniknął ciosu i Ryan prześlizgnął się po stole w fotele komentatorów. Sędzia liczy dalej 6.......7......Crowe tymczasem zaczął szukać czegoś pod ringiem, w końcu wyjął spod niego tablet i zaczął coś na nim robić. Do ringu tymczasem wrócił Argenis, wziął rozbieg i już miała być plancha po za ring gdy nagle Crowe coś kliknął na tablecie i całe światło na arenie zgasło by po chwili całe oświetlenie zaczęło migać różnorakimi, jaskrawymi kolorami nie pozwalając na poprawną orientację w terenie. Po paru chwilach wszystko wróciło do normy i widzimy już Crowe'a w ringu jak pinuje Argenisa! Sędzia po chwili orientuje się w sytuacji i liczy 1.....2.......3!

Argenis wyeliminowany przez Salomon Crowe

Zostało ich już tylko dwoje! Crowe nie czeka aż Ryan wejdzie do ringu tylko sam chwilowo opuszcza kwadratowy pierścień i brutalnie wrzuca Masona do ringu choć ten najwyraźniej jeszcze nie doszedł do siebie. Crowe zaczyna wściekle obijać Walijczyka punchami po całym ciele, w końcu przestaje i aplikuje przeciwnikowi spinning crucifix toss! Namyśla się jeszcze moment po czym wchodzi na narożnik, pokazuje publiczności gestem żeby teraz uważnie patrzyła po czym wymierza Ryanowi shooting star press! Pin 1.......2......kickout! Crowe'a wyraźnie to zirytowało bo znowu zaczął wściekle obijać Ryana by po chwili zaaplikować mu snapmare driver! Crowe nie zwalnia tempa i zapina Stretch Muffler! Ryan nie reaguje, sędzia wznosi jego rękę po raz pierwszy ale ta opada, po raz drugi i tak samo, za trzecim razem jednak Ryan utrzymał rękę w powietrzu i odbijając się dłońmi od podłogi zrzucił z pleców Crowe'a. Szybko odbił się od lin i najpierw wymierza Salomonowi shoulder block za shoulder blockiem a następnie gdy rywal już leżał Ryan zatauntował i wykonał running delayed fist drop! Podniósł jeszcze Crowe'a i dołożył rear mat slam! Pin 1......2....kickout! Ryan nie załamuje się, podchodzi do narożnika i ponownie tauntuje, tym razem do speara! Czeka aż Crowe wstanie, jego rywal wstał i otrzymuje on spear! Ryan pinuje, to niemożliwe by Crowe odkopał 1.........2.........a jednak odkopuje! Ryan jest tym zaszokowany, podobnie publika. Walijczykowi widocznie skończyły się pomysły na to jak pokonać Crowe'a więc po chwili wstaje i pomaga w tym rywalowi. Posyła Salomona w liny, sam się od nich odbija, panowie mijają się i będzie spear z rozpędu ale Crowe zrobił unik i Ryan wpadł w liny! Zamroczyło nim co wykorzystuje Crowe i roll up! 1.........2...........3!

Mason Ryan wyeliminowany przez Salomon Crowe

Zwycięzcy poprzez pinfall-Salomon Crowe&La Sombra

Crowe leży jeszcze chwilę na macie podczas gdy gra jego muzyka-

. W końcu Salomon wstaje i ku niezadowoleniu publiki to on dzisiaj świętuje wielki triumf. Czas na przerwę.

Po paru chwilach przerwy powracamy na arenę gdzie czas na kolejny pojedynek tym razem z pasem Europy na szali! Słychać theme song Blake'a i pretendent do pasa Europy pojawia się na rampie przywitany cheerem ze strony fanów. Nim zdążył jednak wejść do ringu zaczęła grać muzyka mistrza Europy Trenta Barrety który zaatakował Blake'a od tyłu a następnie wrzucił go do ringu, pojedynek oficjalnie zaczyna się.

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/5679/Blake_cut_by_Danger_Liam.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/1960/Trent_Barreta_CutOut_Jess-x.jpg

Singles Match o Pas TSW European Championship-Blake vs TSW European Champion Trent Barreta

Barreta od razu zaczyna okładać pięściami leżącego przeciwnika, nie dając mu chwili wytchnienia od razu wykonuje Wheelbarrow driver! Trent po chwili podnosi rywala, posyła go w liny i jeszcze elbow smash w biegu! Pin 1....kickout! Obaj szybko wstają, Trent chce uderzyć Blake'a w twarz ale ten robi unik i german suplex w liny! Barreta wypada po za ring, Blae tymczasem bierze rozbieg i plancha dla Barrety! Obaj leżą po za terenem walki, sędzia wylicza ich obu 1.....2......3.....4....W końcu obaj wstają, Blake był jednak szybszy, wynosi Barretę i belly to back suplex w barierki! Trent zwija się z bólu a Blake wrzuca go do ringu. Sam wchodzi na narożnik i sygnalizuje 450 splash ale gdy skacze mistrz Europy robi unik i Blake uderza boleśnie o matę. Barreta dość szybko się pozbierał, wykorzystał chwilową słabość Balek'a i lifting ddt! To jednak nie koniec po bo chwili Blake otrzymuje butterfly suplex a następnie football kick! Pin 1....2....kickout! Barreta wstaje i podnosi przeciwnika, zaciąga go pod narożnik i ustawia na wysokości pierwszej liny. Sam wchodzi na szczyt owego narożnika, skacze i 450 splash w Blake'a ustawionego przed narożnikiem! Barreta pewny siebie kładzie rywala na środku ringu i czeka aż ten wstanie, łapie go i chce zaaplikować swój finisher-Now Trent(Gorilla press slam) ale Blake skontrował i enezeguri dla Trenta a po chwili dokłada jeszcze flapjack! Blake chwilę klęczał na macie jakby namyślając się co dalej począć. W końcu wstaje, podnosi mistrza i aplikuje mu samoan drop, Blake jednak czym prędzej wstaje, wspina się na narożnik i odbijając się od niego wykonuje moonsault double foot stomp! Pin 1.........2........kickout! Blake zastanawia się co poszło nie tak, nie poddaje się jednak i przygotowuje się do zaaplikowania rywalowi swojego finishera-Pumphandle Michinoku Driver II znanym tu jako Blake Effect. Czeka aż Trent wstanie i łapie go do finishera ale Barreta kontruje i hurricana! Blake najpierw upadł na kość ogonową ale po chwili wstał i znikąd otrzymuje Now Trent! Zmęczony mistrz pinuje 1...........2..........kickout! Co za wola walki ze strony pretendenta do pasa! Barreta powoli podnosi rywala i wynosi go pod suplex, nie aplikuje go jednak od razu tylko powoli podchodzi do lin, odbija jeszcze rywala od nich i dopiero aplikuje wzmocniony w ten sposób suplex. Po chwili jednak znów podnosi Blake'a i tym razem wymierza mu double leg slam! Pin 1........2......ale sędzia zauważył że Blake trzyma nogę na linach i przerywa pin. Wściekły Barreta natychmiast podnosi rywala i zaczyna wściekle kopać go to po brzuchu a to po nogach aż ten nie pada na kolana. Trent nie przerywa tylko przestaje kopać rywala a zamiast tego aplikuje mu shiranui! Chce pinować ale Blake go odpycha, wstaje i widząc biegnącego w jego stronę Barretę przeskakuje nad nim a gdy ten odbija się od liny Blake aplikuje mu facebreaker ddt! Pretendent do pasa powoli się pozbierał po czym podniósł również i swego przeciwnika a następnie wykonał mu Blake Effect(Pumphandle Michinoku Driver II)! Pin 1.............2..........ale Barreta odkopuje! Cóż za klasa ze strony mistrza! Blake próbuje się pozbierać psychicznie ale chwilę jeszcze mu to zajmuje. Gdy wstaje i podnosi Barretę ten ogłuszył go ciosem z łokcia w głowę a następnie calf kickiem! Trent czym prędzej mimo zmeczenia wskoczył na narożnik i flying thrust kick dla Blake'a od mistrza! Pin 1.......2.....kickout! Barreta po raz kolejny w tym pojedynku podnosi rywala ale ten go przesiłował, przerzucił za plecy i wymierzył mu fist drop! Następnie złapał go i podniósł wymierzając mu flying scissors w liny! Barreta leży pod najniższą liną nogami dotykając podłogi po za ringiem. Tymczasem Blake upatrując w tej sytuacji wielką szansę wchodzi na narożnik i Barreta inkasuje diving leg drop od Blake'a! Wypada po za ring. Gdy Blake w końcu zebrał siły by wstać i opuścić ring Bareta zza lin wymierzył pretendentowi fameasser gdy ten był między linami. Blake padł ogłuszony w ringu a Barreta wypadł po za ring po raz kolejny. Sędzia liczy 1......2......3.......4....Barreta wstał ale po chwili namysłu po prostu podszedł do stołu komentatorskiego, wziął swój pas i udał się na zaplecze nie reagując na polecenia sędziego by ten wrócił do ringu. 5.........6........7......8......9......10!

Zwycięzca poprzez count out-Blake(Trent Barreta wciąż mistrzem)

Blake siedzi po środku ringu i kiwa przecząco głową jakby nie mogąc pogodzić się z tym że mimo zwycięstwa nie jest mistrzem a Barreta wykiwał go w taki sposób, czas na przerwę.

Po krótkiej przerwie ponownie zawitaliśmy z kamerami na arenę gdzie czas na pojedynek Ortona z Triple H, jest to jedna z trzech walk wieczoru dzisiejszej gali! Słychać Voices i do ringu powoli zmierza przywitany ogromnym cheerem Randy Orton, na narożniku wykonuje jeszcze swoją charakterystyczną pozę. Teraz gra

i na arenie pojawia się solidnie wybuczany-King of Kings Triple H! Obaj panowie są już w ringu, pojedynek zaczyna się.

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_g4s_9.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/74/triple_h_37.jpg

Singles Match-Randy Orton vs Triple H

Panowie od razu rzucają się na siebie z pięściami. Trwa szaleńcza wymiana dziesiątek punchy, w końcu Triple H kopnął Ortona w kolano i zyskał przewagę. Szybkie flowing ddt od Cerebral Assasina a następnie cała seria punchy w głowę. Triple H przerwał dopiero gdy Orton przestał próbować się podnieść. Triple H podnosi rywala i aplikuje mu pedigree! Cóż za zaskakujący początek pojedynku! Pin 1..........2.......kickout! Na twarzy Triple H zagościł lekki grymas ale tylko na chwilę. The Game podniósł Ortona, posłał go w narożnik i irish whip! Po chwili posyła go w drugi narożnik i ponownie irish whip, wyłapał jeszcze upadającego Ortona i dołożył scoop slam. Triple H stał jeszcze chwilę nad Ortonem jakby myśląc nad kolejnym ruchem, nim jednak zdążył cokolwiek zrobić Orton wstał i lariat dla Triple H który wyleciał po za ring! Orton także wychodzi po za ring, czeka aż Triple H wstanie, bierze rozbieg i hesitation dropkick! Triple H zahaczył jeszcze o schodki i w konsekwencji się przewrócił. Orton szybko do niego podszedł, złapał go za głowę i wpierw uderzył jego głową o schodki a potem o kant ringu, wyłapał jeszcze The Game'a i belly to belly suplex! The Viper nie zwalnia tempa i wrzuca King of Kinga do ringu, sam też do niego wchodzi by nagle zostać podciętym przez Triple H'a. Cerebral Assasin szybko skacze kolankiem na głowę żmiji a następnie podnosi go i backdrop driver! The Game nie patyczkuje się z rywalem i po chwili dokłada jeszcze całą serię elbow dropów. W końcu przestaje, podnosi ogłuszonego apex predatora i spinning spinebuster! Pin 1........2.......kickout! Wkurzony Triple H natychmiast podnosi swojego przeciwnika i ustawia go pod pedigree ale Orton skontrował, przerzucił nad sobą Triple H a następnie szybko wszedł na narożnik i diving tope con hilo! Skąd taka akcja u Ortona? Randy szybko wstaje, podnosi Triple H i spike ddt! To jeszcze nie koniec! Posyła rywala w liny i tam, pomiędzy linami właśnie kolejne spike ddt! Orton odwraca się od leżącego rywala i chyba zaczyna tauntować do RKO! Odwraca się ale biegnie na niego Triple H,Orton robi unik, przechwyca rywala i Inverted headlock backbreaker! Triple H pada ale Orton natychmiast go podnosi i RKO! Pin 1............2.........Triple H odkopuje! Żmija podnosi przeciwnika, łapie go za głowę i mówi coś do niego po czym chce wykonać jakąś akcję ale Triple H popycha go w liny, Orton odbija się od nich i inkasuje swinging neckbreaker od Triple H! The Game natychmiast podchodzi do przeciwnika, podnosi go i reverse bloody sunday! Pin 1.........2......Orton odkopuje! Triple H kłóci się jeszcze z sędzią ale to na nic, po chwili miłośnik młotków podnosi Vipera i aplikuuje mu full nelson slam! Po chwili jednak Triple H decyduje się ponownie podnieść rywala i tym razem mamy drugie w tym pojedynku pedigree! 1...........2..........kickout! Triple H ze złości uderza pięściami o matę, jak to możliwe że Randy odkopał? The game podnosi rywala i chce posłać go do narożnika ale ten skontrował i dropkick! Orton bierze jeszcze rozpęd z pomocą lin i lou thesz press! Randy wstaje i po posyła Triple H w narożnik gdzie aplikuje mu corner clotsheline! Tle Legend Killer wspina się na narożnik pomagając w tym Triple H, gdy są już na jego szczycie Orton jeszcze się rozgląda czy nic mu nie przeszkodzi i mamy superplex na środek ringu! Holy Shit! Zmęczony Orton doczołguje się do The Game'a i pinuje 1.......2........kickout! Obaj panowie powoli wstają o własnych siłach i znowu zaczynają morderczą wymianę ciosów miedzy sobą. Po raz kolejny większą krzepą lub też sprytem wykazuje się Triple H bo po zablokowaniu jednego z ciosów Ortona złapał go za ramię i hip toss! Triple H mimo zmęczenia wciąż obija Vipera, w końcu jednak przerywa i decyduje się na mountain bomb! Nie pinuje jednak tylko posyła jeszcze żmiję w liny i one-handed bulldog! Teraz Triple H tauntuje, podnosi Ortona i aplikuje mu potężne pedigree! Pin 1................2...............kickout! Niemożliwe! Orton odkopuje po trzecim pedigree! Triple H już prawie załamany nie wiedząc co może zrobić lepszego ponownie podnosi Ortona i po chwili wykonuje kolejne, czwarte już pedigree. Tym razem powoli lecz wręcz desperacko próbuje spinować rywala 1.................2..............znowu! Tak, Orton znowu odkopuje! Triple H załamany wychodzi po za ring i miota się po podłodze dając upust swoim emocjom. Sędzia sprawdza stan Ortona, nadal jest w stanie walczyć. Tymczasem Triple H chwilę przechadzał się koło barierek i patrzył na fanów, wydawało się że już nie wymyśli nic nowego gdy nagle jakby wstąpiła w niego cała pula nowej energii bo The Game energicznym ruchem sięgnął pod ring i wyjął czarne krzesło! Wchodzi do ringu i zaczyna okładać nim półprzytomnego Ortona, sędzia ogłasza dyskwalifikację!

Zwycięzca poprzez DQ-Randy Orton

Triple H jednak najwyraźniej nie przejął się wynikiem walki ponieważ wciąż wściekle okłada Ortona krzesłem. W końcu przestaje, rozkłada krzesło i ustawia je po środku ringu. Podnosi Vipera i ustawia go z jednej strony podczas gdy sam jest z drugiej, ustawia go i pedigree w krzesełko które się łamie! Triple H wchodzi na narożnik, gra jego muzyka a on przy heacie fanów świętuje swój "triumf" nad rywalem, czas na przerwę.

Koniec przerwy a my wracamy do ringu gdzie do pojedynku o pas TSW World Championship jest już gotowy Scott Dawson. Po paru chwilach zabrzmiewa

i do ringu zmierza wybuczany przez fanów TSW World Champion-Ezekiel! Wszyscy są już w ringu,czas na walkę.

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/4333/3642_Scott_Dawson.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/1018/ezekieljackson1_wfmashupz.jpg

Singles Match o Pas TSW World Championship-Scott Dawson vs TSW World Champion Ezekiel

Panowie od razu ruszają na siebie wściekle, co nie dziwne przewagę zyskuje TSW World Champion i running clotshelinem powala pretendenta! Ezekiel natychmiast go podnosi i belly to back suplex a następie cała seria punchy dla Dawsona! Big Zake podnosi przeciwnika i posyła go w narożnik gdzie wpierw aplikuje mu irish whip a następnie zaczyna go wbijać clotshelinami w narożnik! Po chwili dokłada jeszcze serię chopów a następnie dropkick! Dawson odbija się jeszcze od narożnika i pada na matę niby rażony piorunem. Mistrz nie odpuszcza i nadal dręczy rywala, tym razem cały czas łapie Dawsona za głowę, podnosi go i nastąpuje mu na nią i tak w kółko. W końcu mu się to znudziło więc podniósł rywala i chciał zaaplikować mu Book of Ezekiel ale ten odskoczył i superkick dla Ezekiela a następnie dokłada high knee smash! Zamroczyło to chwilo Ezekiela co wykorzystuje Scott, wynosi rywala i błyskawicznie aplikuje mu fireman's carry takeover w liny! Ezekiel odbił się od nich i wydawało się że wyleci za ring ale utrzymał się na krawędzi ringu. Dawson zauważył to i czym prędzej dołożył sliding forearm smash! Ezekiel wylatuje z ringu i z pełnym impetem uderza całym ciałem o barierki! Scott bierze jeszcze rozbieg i suicide dive! Sędzia wylicza obu panów 1.....2.....ale Ezekiel już wstaje! To samo robi Scott ale jest wolniejszy i Ezekiel łapie go, wynosi i samoan drop w barierki! Czarnoskóry zawodnik znowu podnosi Scotta i posyła go w ringpost! Scott ogłuszony daje się kompletnie zdominować rywalowi. Ezekiel wrzuca go do ringu po czym sam do niego wchodzi. Czeka aż rywal wstanie i......nic nie robi. Dawson rzuca się na niego z punchami ale te nie robią wrażenia na mistrzu. Ezekiel odpycha Dawsona a następnie aplikuje mu inverted bulldoga! Czym prędzej go podnosi i mamy overhead belly to belly suplex! Ezekiel powoli podnosi przeciwnika i mamy Book of Ezekiel! Pin 1........2.......kickout! Dawson się nie poddaje! A skoro mowa o poddawaniu to właśnie to najwyraźniej przyszło Ezekielowi na myśl bo ustawił Dawsona i zapiął mu hell's gate! Dawson miota się ale to na nic! Powoli odlatuje, sędzia wznosi jego rękę raz i ona opada, drugi raz i identyczna sytuacja, przy trzecim razem Dawson jednak utrzymuje rękę w powietrzu! Mimo że nie może wyrwać się z morderczej dźwigni to zaczyna obijać Ezekiela po głowie! Ten rozsierdzony w końcu przerywa submission, pechowo dla Scotta jego rywal od razu wstaje i powala Dawsona big bootem! Podnosi go i pumphandle slam! Nie daje on jednak przeciwnikowi chwili wytchnienia i tym razem wykonuje mu spinning crucifix toss! Ezekiel na nic nie czeka tylko po raz trzeci pomaga wstać rywalowi i aplikuje mu kolejne Book of Ezekiel! Ezekiel jednak nie pinuje tylko aplikuje rywalowi back body drop! Podnosi go i posyła w narożnik! Powoli podchodzi do niego, ustawia rywala na jego szczycie po czym sam na niego wchodzi. Chwilę jeszcze czeka, łapie rywala i Over the shoulder back-to-belly piledriver z narożnika w sam środek kwadratowego pierścienia! Samozwańczy prorok czym prędzej wstaje i aplikuje kolejne, tym razem chyba już ostateczne Book of Ezekiel Dawsonowi. Stawia nogę na rywalu a sędzia odlicza pin 1..............2.............3!

Zwycięzca poprzez pinfall i wciąż TSW World Champion-Ezekiel

Ezekiel odbiera pas od sędziego a następnie staje na nieprzytomnym Dawsonie i wznosi swe trofeum w górę na co publika reaguje heatem. Całej sytuacji z zaplecza przygląda się nowy pretendent do pasa posiadanego przez Ezekiela-Mojo Rawley. Czas na przerwę.

Po raz ostatni dzisiejszej nocy zawitaliśmy z kamerami do ringu a to oznacza że już czas na wielki main event-pojedynek o teczkę "Belt Attack"! Wszyscy zawodnicy po kolei wchodzą do ringu na czele z Edgem, Sheamusem i Alberto Del Rio. Czas zaczynać.

http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/10/Daivari_9_GD.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/18/Jamie_Noble_10.png http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/186/3773_Joey_Mercury.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/2139_Sheamus.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/3095/wataru_inoue_s1.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/6083/Shane_Strickland_2_cut_by_Danger_Liam.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/3143/3336_CJ_Parker.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/alberto_del_rio_g4s_2.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/1429/2658_Corey_Graves.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/936/3708_Hideo_Itami.jpg http://www.psd-dreams.de/data/thumbnails/13/Edge_21_2.jpg

11-Man Elimination Match o teczkę Belt Attack-Shawn Daivari vs Jamie Noble vs Joey Mercury vs Sheamus vs Wataru Inoue vs Kill Shot vs CJ Parker vs Alberto Del Rio vs Corey Graves vs Kenta Kobayashi vs Edge

Zaczynają! Wszyscy zawodnicy są w ringu, każdy ustawiony obok innego, jedynie na środku ringu stoi CJ Parker. Wskazuje on palcem na Sheamusa i naśmiewa się z niego, nagle jednak od tyłu Parkera popchnął Kill Shot a celtycki wojownik wziął rozbieg i brogue kick dla CJ Parkera! Pin 1..........2........3!

CJ Parker wyeliminowany przez Sheamus

Teraz zaczyna się już walka na poważnie! Wszyscy zaczynają obijać się nawzajem i wybucha wielki brawl! Zawodnicy wyrzucają się po za ring by zrobić w nim więcej miejsca. Gdy większość powypadała zostało ich czterech-Graves, Kill Shot, Sheamus i Edge. Sheamus i Edge widząc niechęć ich rywali łączą siły i rzucają się na nich z pięściami! Sheamus na Kill Shota a Edge na Corey'a! Czarnoskórego Kill Shota zdominował Sheamus, wynosi go i electric chair drop po za ring! Graves z kolei nie poradził sobie z rated r superstarem i otrzymuje edgecution! Edge jednak nie zamierza cały czas współpracować z Sheamusem i aplikuje mu speara z zaskoczenia! Nie pinuje jednak tylko wychodzi po za ring i zaczyna obijać Corey Gravesa po raz kolejny w tym pojedynku. Do ringu tymczasem wrócili Daivari oraz J&J Security. Noble wraz z Mercurym obijają araba, początkowo idzie im to nawet dobrze ale Shawn w końcu się przełamał i najpierw powalił Noble'a running clotshelinem a następnie Mercurego big bootem by na końcu dołożyć obu panom arabian press moonsault! Szybko podnosi jeszcze Noble' i aplikuje mu death valley driver! Pin 1......2......ale liczenie przerywa Alberto Del Rio który właśnie wpadł do ringu! Zaczyna obijać on Daivariego, ten jednak podciął meksykańskiego arystokratę a ten upadł. Daivari szybko wymierza mu shining wizard a następnie podnosi go, posyła w liny i czeka by wymierzyć mu jakąś akcję siłową wykorzystującą rozpęd. Del Rio jednak wymierzył niespodziewanie Shawnowi enezeguri a następnie przeskoczył mu za plecy i backstabber! Del Rio nie nacieszył się tym jednak choćby sekundy ponieważ momentalnie otrzymuje dropkick od Mercurego a następnie leg drop od Noble'a! Mercury przytrzymuje go jeszcze a Noble bierze rozbieg i aplikuje Meksykaninowi curb stomp! Pin 1.......2......kickout! Nagle jednak Mercury i Noble otrzymują diving planchę od Wataru Inoue który wspiął się uprzednio na narożnik! Podnosi on prędko Noble'a i aplikuje mu west coast pop! Wataru odwócił się i otrzymał równie niespodziewanie superkick od Mercurego który złapał go jeszcze i dołożył double arm ddt! Chciał już pinować ale nagle otrzymuje zza pleców one-handed bulldoga od Kenty! Japończyk czym prędzej wyrzuca Mercurego z ringu ale sam otrzymuje roll up od Noble'a! 1........2.....ale pin przerywa Wataru Inoue! Japończycy zaczynają wspólnie obijać osamotnionego Noble'a. W końcu z pomocą partnera Kenta wynosi Noble'a i aplikuje mu GTS! Pin 1..............2.............3!

Jamie Noble wyeliminowany przez Kenta Kobayashi

Do ringu w tym samym momencie wparowali Edge i Mercury, rated r superstar chciał zaaplikować rywalowi speara ale ten zrobił unik i speara zainkasował akurat odwracający się Wataru Inoue! Mercury szybko podbiegł do Edge'a i roll up! 1........2.......kickout! Edge i Mercury wstają ale niespodziewanie The Ultimate Opportunist otrzymuje brogue kick od Sheamusa który najwyraźniej zdążył się już pozbierać! Nie długo jednak przyszło mu cieszyć się z rewanżu na Edge'u ponieważ z narożnika na Sheamus skoczył Shawn Daivari i mamy double rotation headscissors! Daivari natychmiast wstał ale roll upem zaskoczył go Joey Mercury 1.........2......kickout! Obaj wstają i kopią się po całym ciele, w końcu przewagę zyskał Daivari i mamy rib breaker dla Mercurego! Tymczasem Kenta zaczął walczyć z Alberto Del Rio. Meksykanin został wyraźnie zdominowany przez byłą gwiazdę sceny niezależnej, w końcu otrzymał irish whip w narożnik a następnie northern lights suplex! Kenta chce pinować ale otrzymuje heel kick od Corey Gravesa który wrócił do ringu. Corey nie zwalnia i po chwili dokłada jeszcze potężny fisherman driver! Tymczasem Del Rio zdążył wstać i po krótkiej wymianie punchy zdołał zapiać Wataru Inoue cross armbreaker! Inoue miota się, prosi pomoc Kentę ale ten nie jest w stanie mu pomóc ponieważ jest obijany przez Gravesa. Niespodziewanie jednak na pomoc Watauru przybył Kill Shot który odciągnął Del Rio, skopał go po twarzy a następnie zaaplikował mu Shoulder jawbreaker! Czeka aż Del Rio wstanie i mamy slingblade po nabraniu prędkości w wykonaniu czarnoskórego zawodnika! Pin 1............2........ale Del Rio trzyma nogę na linach! Kill Shot cofa rywala bliżej środka ringu ale gdy chce znów pinować nagle znikąd meksykanin zapina mu cross armbreaker! Kill Shot próbuje wydostać się z dźwigni, niespodziewanie jednak dźwignię przerywa Wataru Inoue który w ten sposób odwdzięcza się swojemu rywalowi! Obaj wspólnie obijają meksykańskiego wroga, nagle jednak Kill Shota ktoś przekręcił i zaaplikował mu neckbreaker, tą osobą jest Kenta który uprzednio poradził sobie z Gravesem i wyrzucił go za liny. Łapie on Kill Shota i GTS! Pin 1................2.......ale pin przerywa Del Rio który momentalnie podnosi Kentę i aplikuje mu shin breaker! Wataru próbuje powalić Alberto ale ten robi unik i zakłada rywalowi cross armbreaker! Waturu mimo próby wytrzymania w końcu nie daje rady i odklepuje!

Wataru Inoue wyeliminowany przez Alberto Del Rio

Tymczasem po za ringiem obijają się Graves i Mercury, przewagę uzyskał Graves i aplikuje on rywalowi flapjacka w barierki! Podnosi go jeszcze i belly to back suplex w kant ringu! Corey nie zdążył jednak zrobić nic więcej ponieważ z ringu skoczył na niego Kill Shot aplikując mu suicide dive! Ex-Liam wstał i headlock driver dla przeciwnika! Kill Shot jeszcze trochę poobijał Gravesa po czym wrzucił go do ringu a następnie sam tam wszedł. Widząc że wstał również Sheamus Kill Shot podniósł Gravesa, złapał go i zachęcił gestem celtyckiego wojownika by ten wymierzył swój finisher na Gravesie. Sheamus bierze rozbieg i brogue kick dla Gravesa którego Kill Shot czym prędzej wyrzuca za ring. Kill Shot stał jeszcze przez chwilę przed Sheamusem by po chwili wykonać mu discuss clotsheline! Kill Shot obija The Great White'a po twarzy ale ten odrzuca go, szybko wstaje i war sword! Sheamus nie zwalnia tempa, podnosi przeciwnika i dokłada szybko white noise! Kill Shot aż usiadł z bólu i wytrzeszczył oczy ale po chwili znowu się położył. Sheamus pinuje 1.......2....kickout! Celtycki wojownik wstaje, pomaga w tym rywalowi i posyła go w narożnik. Kill Shot jednak wyhamował, uniknął irish whip od nadbiegajacego Sheamus i zaaplikował mu emerald flowsion! Sheamus aż przeturlał się na środek ringu po tej akcji. Tymczasem Corey Graves wstał, podbiegł do lina i uderzył Kill Shota z kolanka! Przytrzymał ogłuszonego afroamerykanina, poczekał aż Sheamus wstanie i popchnął Kill Shota a ten nadział się na brogue kicka! Celtic warrior pinuje 1...........2.........3!

Kill Shot wyeliminowany przez Sheamus

Tymczasem po drugiej stronie kwadratowego pierścienia punche wymieniają między sobą Joey Mercury i Shawn Daivari. Niedawni rywale prowadzą intensywną lecz wyrównaną wymianę ciosów, w końcu przewagę zyskuje Daivari, popycha Noble'a by po chwili zaaplikować mu olympic slam! Shawn powoli wspina się na narożnik i po chwili wykonuje High-angle senton bomb! Pin 1.......2.....ale Mercury przerzuca rywala i roll up 1..........2......tym razem to Daivari kontruje, podnosi rywala samemu wstając i wymierza mu spin-out powerbomb! Pin 1........2.....kickout! Obaj wstają ale szybszy jest Joey Merucury, 1/2 J&J Security szybko wyłapuje rywala i mamy facebuster! Zmęczony Mercury podchodzi do narożnika i sygnalizuje finisher, bierze rozbiegi mamy curb stomp dla Daivariego! Pin 1..............2...........3!

Shawn Daivari wyeliminowany przez Joey Mercury

Tym razem skupiamy widok na bójce jaka wybuchła między Corey Gravesem a Edgem, który to już raz w tym pojedynku? Przewagę zyskał Corey i zaaplikował bardziej doświadczonemu rywalowi spinning knee! Podniósł go po raz kolejny i tym razem mamy rear mat slam! Pin 1........kickout! Cóż za szybka "odpowiedź" Edge'a! Rated R superstar momentalnie wstaje i zaczyna obijać Gravesa, tym razem to on dominuje. W końcu Gravesem zachwiało co wykorzystuje właśnie Edge wymierzając przeciwnikowi edgecution! Podnosi go, posyła w narożnik i body avalanche! Edge czym prędzej wchodzi na narożnik utrzymując jeszcze Corey w pozycji pionowej a następnie wykonuje mu diving rotation ddt z narożnika! Graves jeszcze wstał ale niespodziewanie nadział się wpierw na brogue kicka od Sheamusa a następnie po odwróceniu się na spear od The Ultimate Opportunist ! Edge pinuje 1..................2...............................3!

Corey Graves wyeliminowany przez Edge

Widzimy że teraz w ringu znajduje się cała piątka pozostałych w walce zawodników-Edge, Sheamus, Kenta, Del Rio i Joey Mercury. Po wymianie spojrzeń między każdym z zawodników wszyscy masowo rzucili się na siebię. W końcu wyklarowały się konflikty-Edge obija Del Rio a Sheamus i Kenta Mercurego. Celtycki wojownik i Kobayashi zepchnęli Joeya w liny ale ten utrzymuje się ich i w efektowny sposób unika ciosów. W końcu odbija się od nich i moonsault dla obu zawodników! Joey szybko wstaje i okłada kickami Kentę. Japończyk zasłania się ale na niewiele się to zdaje. W końcu Mercury podnosi go i mamy wpierw double arm ddt a nastepnie headbutt! Pin 1......2....kickout! Obaj wstają ale przewagę wciąż ma tag team partner Jamiego Noble'a. Joey łapie Kentę za nogi i muscle buster! Mercury szybko podbiega do narożnika, ustawia się a to oznacza że czas na curb stomp! Biegnie ale Kenta robi unik, kontruje i wynosi Joeya pod GTS! Mercury miota się jeszcze i przynosi to zamierzony skutek po ześlizgnął się on za plecy rywala i mamy roll up 1....................2.................3!

Kenta Kobayashi wyeliminowany przez Joey Mercury

Mercury zdążył ledwie wstać gdy momentalnie otrzymuje potężnego speara od rated r superstara-Edge'a który najwyraźniej tylko czekał na taką okazję! Pin 1....................2..............3!

Joey Mercury wyeliminowany przez Edge

Edge tymczasem sam powoli wstał, odwrócił się i znikąd zainkasował brogue kick od celtyckiego wojownika! Ten jednak nie zdążył spinować rywala ponieważ zainkasował backstabber od meksykańskiego arystokraty który następnie wyrzucił go za ring. Sam podbiegł do Edge'a i zapiął mu armbreaker! Edge nie poddaje się i powoli doczołguje się do liny, jego próba odnosi sukces i łapie linę a Del Rio jest zmuszony przerwać submission. Robi to ale nie byłby sobą gdyby skończył pastwienie się nad Edgem. Wstaje, pomaga w tym rywalowi i butterfly suplex a następnie fist drop! Alberto chce ponownie zapiać dźwignię asystentowi Zeba Coltera ale ten odsunął się, wstał i rzucił się z pięściami na zaskoczonego Meksykanina! W końcu powala go ale po chwili łapie go za nogi i catapult w liny! Del Rio odbija się od nich, zostaje wyłapany przez Edge'a i otrzymuje gory bomb! Edge jednak nie pinuje tylko łapie rywala za szyję i rzuca go w narożnik. Sam ustawia się po drugiej stronie ringu i tauntuje do speara! Alberto w końcu wstał i Edge biegnie na niego z zamiarem wykończenia rywala ale Del Rio robi unik, podcina Edge'a a ten wylatuje w powietrze po czym boleśnie uderza głową o dolną część narożnika! Siła uderzenia była tak mocna że Edge od raz po tym ciosie wstał ale niepotrzebnie bo otrzymał backstabber! Del Rio pinuje 1...................2..............................3!

Edge wyeliminowany przez Alberto Del Rio

Zostało ich dwóch-Alberto Del Rio i Sheamus. Obaj krążą po ringu jakby w tańcu, badają siebie wzrokiem. W końcu dochodzi do klinczu gdzie wpierw przewagę zyskuje Del Rio i poddusza rywala ale potem to Sheamus zdominował przeciwnika wynosząc go i aplikując mu belly to back suplex! Sheamus podchodzi do przeciwnika i chce go podnieść ale ten znikąd zapina mu armbreaker! Sheamus jednak się nie poddaje tylko podnosi się z rywalem na ramieniu. Ten zważywszy na sytuację w której się znalazł w końcu puszcza dźwignię i upada na matę co wykorzystuje celtic warrior który szybko podnosi Del Rio i mamy military press slam! The Great White podnosi rywala i posyła go w narożnik, ten odbija się od niego i otrzymuje brogue kick! To był tak potężny cios że Del Rio zrobił obrót wokół własnej osi i upadł na na dolną linę, plecami do przeciwnika. Sheamus podszedł i postanowił dopełnić formalności łapiąc rywala za ramiona wyniósł go na plecy, ustabilizował, wziął rozbieg i crucifix powerbomb! Celtycki wojownik pinuje 1.....................2.......................3!

Alberto Del Rio wyeliminowany przez Sheamus

Zwycięzca poprzez pinfall i nowy posiadacz teczki "Belt Attack" i od teraz także Mr. Belt Attack-Sheamus

Zmęczonemu Sheamusowi zostaje wręczona teczka, ten wchodzi na narożnik i wraz z fanami świętuje swój wielki triumf, czy to oznacza nowe zagrożenie dla TSW World Championa Ezekiela? Przekonamy się wkrótce. Widokiem Sheamusa wznoszącego teczkę w górę kończymy galę.

Cennik biletów:

* Bilety VIP: 200

* Bilety średniej klasy: 100

* Bilety niskiej klasy: 65

* Cena za kupno transmisji iPPV: 21

Mam dla was małą ankietę, proszę o udzielenie odpowiedzi w komentarzu do gali.

Kto powinien być kolejną ofiarą(a i w konsekwencji nowym członkiem stajni) Salomona Crowe'a?

A) -Shawn Daivari

B) -Argenis

C) -Ktoś inny(napisz kto)

http://www.flatheadcatfishhunters.com/news-logo.png

-Głównym powodem zwycięstwa Sheamusa było to że wszystkie trofea w federacji posiadają heelowie i że w najbliższym czasie to oni wciąż będą dominować a TSW chce mieć face'a posiadającego ważne trofeum.

-Mówi się że podobno na początku nie planowano zbyt wielkiego pushu dla Salomona Crowe'a. Początkowo miał być pushowany ale na tyle by nie wyjść z midcardu. Federacja jednak po tym jak ujrzała reakcje fanów na jego postać postanowiła konsekwentnie stawiać na jego postać i można spodziewać się dużego story dla niego w okolicach Finally Fever(Sierpień lub Wrzesień)

-Spekuluje się że w ciągu maksymalnie dwóch miesięcy jeden z pasów zmieni swojego posiadacza.

- W planach podobno jest by w okresie letnim(All Hunt-Finally Fever) jeden z czołowym main eventerów przeszedł turn, nie zdradzono jednak o kogo może chodzić i w którą stronę będzie to turn.

-Według plotek na w okresie letnim ma zacząć się ogromny storyline którego częścią będzie około połowa aktywnego rosteru. Nie podano jednak informacji na jakiej gali miałby się on rozpocząć i co by go spowodowało.

-Niemal pewnym jest że na najbliższym epizodzie Wars of style federacja wprowadzi nowy pas, nie poinformowano jednak o jaki pas chodzi choć spostrzegawczy mogą już wiedzieć to z powodu "wycieku" informacji w trakcie aktualizacji podstawowych informacji o federacji na jej stronie internetowej.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Gala nieco (chyba) dłuższa od mojego kolejnego PPV Ci wyszła :D słabe masz to tempo :P

:arrow: argenis dobrze rozpoczyna show. W akcji widziałem go raz, może dwa ale udało Ci się stworzyć wokół niego klimat, który sprawia, że nie traktuję go jako debiutanta, a znanego mi zawodnika :)

:arrow: Hawkins wygrał - ok. Pojawił się Wyatt - ok. Może to dobry pomysł, żeby Bray "rósł" z midcardu do main eventu, bo tak to szybko skończyliby mu się main eventerzy do feudowania.

:arrow: Drugiej walki nawet nie czytałem, bo feud mnie nie jara, a i zwycięzca był pewny przed starciem.

:arrow: Alberto popisał się dużą charyzmą. Przez moment zamarkowałem :) świetny wywiad.

:arrow: Argenis wyeliminowany nie sprawiedliwie, a Ryan po roll-upie. Przewiduję kontynuację feudu, który ma potencjał, ale na razie nie wyglądał zbyt dobrze.

:arrow: Dużo nie czystych zakończeń na tym PPV. To niezbyt dobrze, bo co za dużo to nie zdrowo :) dwie pod rząd zakończone walki kantem to jednak za dużo. Choć cieszy nie tyle utrzymanie pasa przez Barrettę, co nie zdobycie go przez Blake'a :D

:arrow: walkę HHH vs. Orton podczep pod ostatnią strzałkę....

:arrow: Wygrana Zake'a to jedyny możliwy moim zdaniem wynik :P

:arrow: Parker jak widzę będzie u ciebie większym frajerem niż w NXt :( Jobberzy wypadają, J&J, Kenta, Daivari też, EDGE WYPADA oraz ALBERTO WYPADA! Kurna, czemu Sheamus? No bez jaj.. twoje diary, twoje decyzje, jednak mnie się to nie podoba.

Gala dobra, 4/10

PSA) -Shawn Daivari

B) -Argenis

C) -Ktoś inny(napisz kto) - Shawn niech idzie do arabów, zaś Argenis niech dalej feuduje z tym panem. Włącz do heelow Blake'a bo i tak jest bezbarwny, a stajnia może dodać mu kolorów :P

Czas na komentarz ;)

Speech Argenisa na samym początku gali niczym się nie wybił, byl poprostu zwykły i trochę podpromował walkę jego i Ryana z Salomonem i La Sombrą.

Mógłbyś dawać wyniki walk w spoilerach. Tak to jest mniejsza szansa, że ktoś pozna wynik walki zanim ją przeczyta. Hawkins wygrywa, ale nie spodziewałem się tutaj jakichkolwiek szans Son of Havoca. Kolejna stajnia nam się tworzy? Na dłuższy czas to się nie utrzyma, więc Bray i Salomon będą w końcu musieli się ze sobą zmierzyć.

Mojo oczywiście wygrywa, bo Kofi to wieczny midcarder ;)

Taki Alberto to dobry Meksykański Arystokrata. Podoba mi się w takim aroganckim stylu w jakim wystąpił tutaj i oczywiście jest jednym z głównych kandydatów do zgarnięcia teczki obok Sheamusa.

Crowe musiał to wygrać. Fajnie, że nie była to jednostronna walka i rywale mieli jakieś szanse, ale chyba dołączą oni do Salomona, a przynajmniej ja tak myślę.

Dobre rozwiązanie z pasem Europy. Ciężko byłoby znaleźć teraz pretendenta do tego pasa, a tak to ich feud trochę wydłuży się w czasie, a Trent zostanie z pasem co jest dobrą decyzją.

Kolejny feud będzie przedłużony. Im też ciężko byłoby znaleźć godnego rywala dlatego chętnie zobaczę ich rywalizację przez kolejny miesiąc. Trochę szkoda, że wygrywa Randy, teraz raczej będzie wiktoria The Game'a.

Ezekiel poprostu musiał obronić swój pas. Gratulacje dla ciebie za zbudowanie z niego tak solidnej postaci. Przy takim obrocie spraw Dawson już raczej nie może liczyć na rewanż.

Sheamus wygrywa, czyli trafiłem. Zobaczymy jak to rozwiążesz, bo póki co po feud z Ezekielem idzie Mojo Rawley.

Dobra gala. Były dobvre pojedynki i różne końcóki walk. Jest kilka fajnych zalążków na feudy. W końcu Wyatta zacząłeś wykorzystywać. Gratulacje i życzę weny ;)

Co do stajni Crowe'a to ja bym widział tam Argenisa bardziej, bo on najbardziej z nim jest związany historią.

• Urządzenie:  Windows

Karta: 8/10

Backstage: 6/10

Walki: 8/10

Ocena prasy:

Bardzo dobra gala, choć jest jedno rozczarowanie - Sheamus zgodnie z wcześniejszymi plotkami zdobył teczkę, co nieco zmniejszyło poziom niespodzianek. Poza tym feud Randy'ego Ortona z Triple H'em chyba nadal będzie kontynuowany, a nowym rywalem Ezekiela będzie Mojo Rowley. Ciekawe też jak rozwinie się stajnia Salomona. Czekamy na następne gale!

Frekwencja: 17500

Bilety: 1500*200+6000*100+10000*65=1,2 mln do budżetu

Sprzedaż w systemie iPPV: 21000*21=0,4 mln do budżetu

Wyatt Family v2? No nieźle niespodziewane było to wyjście Braya. Czy Curt to szczyt marzeń sla niego? Niby nie, ale to dobry pomysł, aby tak od podstaw go wprowadzić.

Więc jednak Rowley pretendentem. Po cichu liczyłem na Kofiego, bo Mojo nie lubię, ale cóż. Mam nadzieję, że kogoś tam jeszcze wprowadzisz, bo mając w rosterze takie gwiazdy jak Edge, Del Rio, Orton, Hunter czy nawet Kenta, to aż żal, że walką o główny pas będzie starcie Mojo vs Ezekiel.

Crowe nie ma finishera? XD najpierw gasnie światło i on przypina Arginisa, a zaraz roll upem pozbywa się Ryana. Trochę dziwne XD

Ezekiel ciągle mistrzem i to jedyna możliwość jaka była. Mimo iż Scott był lepiej wypronowany, to jednak Ezekiel jest ciągle tym na którego stawiałes od poczatku.

Sheamus? Myślałem, ze Edge zdobędzie tę teczke, aby Zeb miał asa w rękawie, a tu szok. Rudy z teczka to dziwna decyzja, ale kto wie, moze banów nas do niej przekonasz.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...