Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TUW- Total Universe Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Imię i Nazwisko (lub pseudonim) prezesa: Larry Williams

Nick usera: kill legendos

Siedziba: Los Angeles

Budżet:1 milion dolarów

Wynajęta obecnie hala: Drake Stadium - 11.700 osób (Los Angeles, USA)

Liczba punktów: 2

Roster:

Legendy:

Edge - 7 miesięcy

Michael Cole - 5 miesięcy

Tazz - 7 miesięcy

SuperGwiazdy:

Big Show - 5 miesięcy

Mark Henry - 7 miesięcy

Sheamus - 9 miesięcy

Gwiazdy: (2 wolne sloty)

Adam Rose - 8 miesięcy

Big E Langston - 10 miesięcy

Cedric Alexander - 7 miesięcy

Erick Rowan - 7 miesięcy

Kofi Kingston - 5 miesięcy

Konnor - 5 miesięcy

MVP - 10 miesięcy

R-Truth - 5 miesięcy

Pozostali: (7 wolnych slotów)

Baron Corbin - 5 miesięcy

Curtis Axel - 10 miesięcy

Darren Young - 7 miesięcy

David Otunga - 6 miesięcy

Jason Jordan - 10 miesięcy

Kenny King - 6 miesięcy

Mason Ryan - 6 miesięcy

Ted DiBiase - 10 miesięcy

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kill legendos

5

• Giero

2

• Arkao

1

• RXTPPL

1

Top użytkownicy w tym temacie

Tytuły mistrzowskie:

TUW Heavyweight Champion: Vacant

TUW Intercontinental Champion: Vacant

Nazwa Tygodniówki: Fire Shocking

Tygodniówka będzie się odbywać w poniedziałki, a ppv w niedziele. Pierwsza gala jest przewidywana na dnia 13.04 więc zapraszam. Przed galą również pojawi się karta w postaci grafiki no i zapowiedzią krótką co nas czeka i czego można się spodziewać.

PPV:

Grudzień: Slammy New Stars (gala poświęcona gwiazdom)

Styczeń: Age of Heel

Luty: Medium Gold (gala mistrzów)

Marzec: Heath is Cell (wszystkie walki odbywają się w klatkach)

Kwiecień: AdreWrestlingomania (najważniejsza gala roku)

Maj: Rookie Level X (jedyna gala w roku, gdzie młodzi zaskakują)

Czerwiec: Extremaniac (gala poświęcona tematem extramalnością)

Lipiec: Bank is Money (walka na eliminacje zazwyczaj walczy 6 osób i kto wygra może wyzwać mistrza na walkę o pas mistrzowski)

Sierpień: Solaris Hoting (najgorętsza gala roku)

Wrzesień: Survival Shooting (gala polegająca na pretrwaniu)

Październik: Table X National (walki związanie ze stołami)

Listopad: Hyper Fast Rumble: (polega na wyrzuceniu rywala po za górną liną, a zwycięzca będzie walczył w Main Evencie na gali AdreWrestlingomanii uczestniczy 10 osób w turnieju)

151760035753f5c1818bda0.jpg

Oto jak karta się prezentuje, która odbędzie się w Los Angeles na Drake Stadium.

http://zapodaj.net/images/329692018b67f.png

http://zapodaj.net/images/e097b6b70e4ac.png

http://zapodaj.net/images/86428618efbff.png

http://zapodaj.net/images/003aac06f3919.png

http://zapodaj.net/images/45e0b1dd347a9.png

Co możemy się spodziewać na gali:

:arrow: Przemowa prezesa TUW.

:arrow: Co z pasem mistrzowskim TWU Heavyweight.

:arrow: Kto będzie pretedentem do pasa mid cardowego.

:arrow: Obecne gwiazdy na gali, które się pojawią to: Sheamus, Ted Dibiasy, Kenny King, Edge i wiele innych.

Zapraszam do komentowania mojego plakatu na gale ppv. Może nie jest najlepsza, ale czasem lubię się pobawić w gimpie. Liczę, że cos może mi doradzicie ;)

http://www.iv.pl/images/03074050925026811492.png

Ja nie jestem jakimś dobrym grafikiem, więc ci nic nie doradzę, ale fajnie, że coś tam kombinujesz samemu. Może nie jest najlepsze, ale nie złe, i, jak wcześniej mówiłem - to nie jest jakaś grafika ze strony, tylko twoja, a to jest dobre - lubię własne grafiki w diary.

Cennik biletów:

Bilet VIP: 108$

Bilet średniej klasy: 56$

Bilet niskiej klasy: 30$

Los Angeles 13.04 Fire Shocking # 1 Stadium Drake.

http://www.iv.pl/images/17936015875077998937.png

http://image1.stadiumjourney.com/images/stadiums/1732_Drake_Stadium_Interior

Już tak czas zacząć pierwszą edycje. Kamery pokazują efektowny pokaz fajerwerków raz z efektowną muzyką. Mamy nagradzany od publiczności. A to oznacza, że wychodzi do publiczności sam prezes federacji stworzyciel i twórca biznesu jakim jest Larry Williams.

Larry Williams: Witajcie na pierwsze gali Fire Shocking!!! Wow jak się macie Los Angeles. Dzisiejsza gala jest bardzo mocno podbudowana. Mamy tu niezwykłe gwiazdy z największych ze scen wrestlingowych na świecie, więc oni was przyprawią, że wy jako oglądający przeżyjecie shock. . Zanim wam przedstawię jak sytuacja wygląda mam ochotę wam coś ogłosić....

Ale po tych słowach, ktoś mu przerywa. To jest niech kto inny, a Ted DiBiase. Słyszymy charakterystyczny song Teda ''I come from money''. Pewnym krokiem zmierza do kwadratowego pierścienia przy buczeniu fanów wszedł do ringu i wziął mikrofon od speakera.

Ted DiBiasy: Przede wszystkim przestań się podlizywać do tych fanów. Powiedz mi co oni zrobią na ciebie kiedy będziesz w trudnej sytuacji i możliwe, że stracisz stanowisko no co zrobią ??? Nic na ciebie nie zrobią to są typowi ignoranci, którzy nie obchodzi ich ludzki los. Myślisz, że podołasz tą prace. Zobacz ile tu jest gwiazd w szatni oni tylko czekają jak wyjdą do ringu i stoczą swoją pierwszą walke. Larry właśnie ja chce ci teraz coś powiedzieć zanim cała gala pójdzie do przodu. Zatrudniłeś mnie jako zawodnika i to ja jestem wart milliony to ja muszę stoczyć jako pierwszy walkę no ja prezentuje poziom najwyższy z całego rosteru TUW...

What ??? Czy to jest możliwe na rampie właśnie słyszymy słowa ''You Think you know me''. Muzyka się rozgłaśnia i każdemu jest znajoma to jest song Edga Woow. Ale oportunista się nie pojawia światła są zgaszone. Ktoś widocznie jest na rampie i światła okazują tą osobę to jest Edge !!! W swoim stylu wita się z fanami szalejąc typu jak rock man. Podszedł do rampy i w swoim stylu podniósł ręce i mamy znów festiwal sztucznych ogni. Publiczność szaleje nie wie co się dzieje Edge ubrany w zwykły strój uliczny wchodzi ringu i jeszcze raz wznosi ręce. Wziął mikrofon od Teda i zaczął przemawiać.

Edge: Wróciłem !!! . Zanim coś powiem to pozwól, że byś się zamknął i posłuchał co ci ludzie mają do powiedzenia. Tak wróciłem nie mogłem doczekać się kiedy wrócę. Lekarze niestety mi nie dawali szans na powrót do ringu. Ale ich się nie słuchałem zawsze kochałem wrestling i będę dalej. W wolnym czasie kiedy nie walczyłem trenowałem tak zacięcie, że by stoczyć jeszcze dużo pojedynków dla was. Najmłodszy nie jestem już i mam swój wiek, ale mam pewne plany co do tej nowej federacji przyszedłem, że by raz jeszcze zdobyć pas TUW Heavyweight Champion !!!

Ted DiBiasy: Zamknij się już no słuchać cie nie mogę. Opowiadasz się jakim kiedyś byłeś bohaterem tak Edge was heros . Twoje dni już nie są świetlne starzejesz się i miejsca na ciebie już nie ma zobacz sobie przykładem na mnie ja jestem młodym zawodnikiem pełnej krwi i świeżego oddechu. Co opowiadasz każdemu te bzdury jak ciężko trenowałeś to na nic się nie przełoży dopóki ja tu stoje nie zdobędziesz tego pasu, a jak zawalczysz ze mną to nie wygrasz będziesz wiecznie przegrany, a człowiek z millionów dollarów cię pogrąży w smutku i rozpaczy ponieważ nazywam się Ted DiBiase i wyślę cie skąd przyjechałeś I come From Money !!!

Larry Williams: Dobra zamknijcie się to nie jest cyrk, gdzie możecie wchodzić bez pukania. Przerwaliście mi ważną wypowiedź jaką miałem, a zwłaszcza ty Ted. Ted mówisz jaki jesteś dobry i chciałeś dzisiaj zawalczyć dam ci się wykazać w dzisiejszej walce stoczysz z niech kto innym, a MVP a walka się odbędzie już dzisiaj. Mam także ważną informacje jak chodzi o pas TUW Heavyweight. Wszyscy chcemy poznać pierwszego mistrza. Więc wpadłem na pewny pomysł już dzisiaj rozpoczniemy turniej tak zwany Gold Rush, a stawką będzie pas TUW Heavyweight, a zwycięzcy stoczą na gali ppv Rookie Level X. Zostało tylko podać kto będzie walczył Edge za tydzień zmierzy się z Curtisem Axlem, Mason Ryan vs Kofi, MVP vs Ted DiBiase, Big Show dzisiaj się zmierzy z Markiem Henrym w Main Evencie dzisiejszego wieczoru Monday Fire Shocking. Życzę wam powodzenia panowie niech wygra lepszy.

Larry Williams rzuca mikrofon i powoli opuszcza arenę tauntując a jeszcze Ted i Edge mają coś sobie do powiedzenia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reklamy

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przenosimy się teraz do stołu komentatorskiego, gdzie czekają już Micheal Cole i Tazz.

Micheal Cole: Witajcie na pierwszej gali Fire Shocking w Los Angeles. Nazywam się Micheal Cole, a ze mną będzie komentował...

Tazz: Tazz.

Micheal Cole: Dzisiejszą gale otworzyliśmy przemówieniem prezesa federacji TUW Larry'ego Williams'a. Jak wszyscy widzieliśmy za długo nie pomówił i zobaczyliśmy nowy nabytek federacji w postaci Teda DiBiasy, a później mieliśmy wielki powrót legendu wrestlingu jaką jest Edge.

Tazz: Tak jest i za tydzień zawalczy pierwszą walkę w turnieju Gold Rush o pas TUW Heavyweight Championship. Ale czy da rade no tu tutaj Ted pokazał, że łatwo nie będzie miał.

Micheal Cole: Może i tak. Ale szacunek mu się należy no przecież razem z nim pracowałem w WWE pamiętam go dobrze. No ale koniec nawijania już niedługo powinniśmy zobaczyć pierwszą walkę o prawo pretedenta do pasu Intercontinental Championship na gali Rookie Level X.

Tazz: Także zobaczymy utalentowaną gwiazdę Cedrica, który zmierzy się z nie docenianym Darrenem Youngiem.

Micheal Cole: Zobaczymy też niezwykłą gwiazdę jaką jest Kenny King podobają mi się jego umiętności ringowe i na pewno nam pokaże na co go stać.

Tazz: Ale nie zapominaj kto jest jego przeciwnikiem niech kto inny, a Adam Rose.

Micheal Cole: Wymagający ha czasem myślę skąd się wziąłeś Tazz. Następna walka to będzie turniej Gold Rush, a w nim się zmierzy DiBiasy vs MVP, a stawka jest bardzo wysoka czyli pas mistrzowski TUW.

Tazz: No i mamy ostatnią walkę zaplanowaną Main Event to dwaj zawodnicy i niesamowicie doświadczeni Big Show vs Mark i także walczą w turnieju Gold Rush. Ok Micheal ja ci nie daje głosu no już mamy pierwszą walkę.

Przenosimy się do ringu, gdzie widzimy wychodzącego na ring Curtisa Axla, który w swoim stylu jest pewny siebie. Na rampie wypluwa wode coś w stylu Triple H'a. Powoli zbliża się do ringu, gdzie jeszcze znalazł czas na taunt . Wziął mikrofon od speakera i zaczął swoją wypowiedź.

Curtis Axel: Let me tell you something brother !! Oto się doczekaliście tak to ja przebyłem do federacji TUW Czy wy wiecie, że jestem przyszłością tej federacji przybyłem, że by te gale nadać nowy ton, a także nowy porządek. Nie potraficie zrozumieć, że to ja jestem tą osobą co was będzie kierowała bez ze mnie polegniecie. Zamknijcie się i oddajcie mi szacunku, ale także oto człowiekowi mojemu ojcu Mr. Perfectowi. Wy tylko możecie mi zazdrościć tych sukcesów. Ja wrestling mam wpisany we krwi więc jest skazany na sukces. Każdego pokonam Brother !!

http://www.iv.pl/images/44634871492949630111.png

Widzimy jak Curtis Axel w ringu się popisuje w stylu Hulka Hogana rozrywa koszulkę. Naprzeciwko ringu widzimy Konnora skupionego, który prawie zaraz rozerwie liny i ruszył poczęstował go mocnym Shoulder Blockiem. Konnor zaczyna tauntować i szykuje nam się koniec walki Konnor wykonuje Full Nelson Slam tak udaje się czy to koniec 1,2,3. Konnor zostaje pierwszym zwycięzca i pretedentem do pasu mistrzowskiego mid cardowego. Konnor wychodzi z ringu i Curtis jest niezadowolony z wyniku walki. Ale co to za dźwięk słyszymy wycie wilka na chwile gaśnie obraz i natychmiast pojawia się to jest Baron Corbin !! Baron patrzy na swoją ofiarę i natychmiast wykonuje swoją akcję kończącą mamy End Of Day. Curtis pada na mate, a Baron wznosi ręce do góry .

Promo PPV Rookie Level X

Przenosimy się do ringu, gdzie widzimy Cedrica, który wziął mikrofon i zaczął przemawiać.

Cedric: Nasz świat jest zgubiony i pełen nienawiści, pychy, zdrady tak się nie da żyć. Przyłączcie się do Cedrica ja wam nakierowuje na dobrą drogę. Bez ze mnie się zgubicie jesteście jak takie osy latacie bez sensu i nie macie z tego nic. Jesteście tak naprawdę gburami egoistami nic na was się nie liczy. Zapomnieliście o honorze, ale także o Bogu. Ja o nim nie zapomniałem. S przeciwieństwie ja do Darrena nie mam myśli homoseksualnych. Pogubiłeś się Darren więc trzeba cię wykurzyć jak najszybciej długo nie zagościsz w tym ringu przy moim boku jesteś niczym Darren słyszysz !!!

Reklamy

http://www.iv.pl/images/38046200999080555119.png

Pojawiamy się w ringu, gdzie widzimy dominującego Cedrica. Który częstuje go stompami. Powoli go podnosi i dorzuca od siebie lekceważące liście po twarzy Irish Whip mijają się i Darren nadziewa się na Drop Kicka. Cedric nie zwalnia tępa i wchodzi na narożnik co on wyprawia szykuje nam się akcja Frog Splash skacze. Ale Darren w porę się odsuwa. Podnosi Cedrica i wykonuje z trudem akcje Belly to Belly Suplex. Powoli podnosi rywala swojego i chwyta go pod akcje Full Nelson Flaplack jakimś cudem Cedricowi udaje się wyrwać z akcji i niespodziewanie wyprowadza akcje Brainbuster pinuje 1,2,3. Cedric zwycięża walkę, ale nie kończy z nim dalej go masakruje potężnymi ciosami w głowę. Wychodzi do ringu i chyba sięga po krzesełko co to ma znaczyć. Wchodzi do ringu i próbuje nim uderzyć, ale kto w porę pojawia się Kofi Kingston i zabiera mu krzesło. Wyrzuca je gdzieś poza ring. Irish Whip mamy i Kofi wykonuje efektowny Trouble in Paradise. Szybko pada jak rażony piorunem, ale kto to znów ty razem pojawia się David Otunga i Jason Jordan. Jason uderza od tyłu Kofiego, a Otunga karze mu, że by go podniósł i mamy Full Nelson Slam na Kingstonie. A Jordan wykonuje akcje Jordan Slam na Darreni'e. Co to ma znaczyć powoli David i Jason podnoszą Cedrica pomagają mu wstać i razem tauntują przy nie zadowolonej publiczności

Kamery się przenoszą do szatni, gdzie widzimy przygotowującego się do walki Teda DiBiase.

Ted DiBiase: Na dzisiejszej gali Fire Shocking udowodnię, że potrafię walczyć. U dowodnie wszystkim wyłącznie prezesowi, że Ted jest groźnym rywalem. Zrobie coś co nikt po mnie się nie spodziewał czyli wygram turniej Gold Rush i zarówno też zdobędę pas TUW Heavyweight Champion . Wiedziałem, że takie reakcje będą, ale pogódźcie się to się nazywa przeznaczenie. . Widzicie ten banknot czym on się różni. Już wam mówie to jest zwykły banknot za którego wy zwykli ludzie możecie kupić sobie lody, komputer, lub mieszkanie. Ja jestem cząstką milliona i jestem tego wart każdego. MVP radze ci się zastanowić przed walką, czy warto walczyć z człowiekiem, który jest wart milliony. Dzisiaj cię pokonam i awansuje dalej w turnieju na ciebie nie ma miejsca tylko na mnie jest !!! I Come From Money !!!

Obraz gaśnie.

http://www.iv.pl/images/14677595558464618566.png

Kamera przenosi się na ring, gdzie widzimy walkę pomiędzy Kennym Kingiem, a imprezowiczem Adamem Rosem. Adam zapiął Headlock czarnoskóry zawodnik walczy z bólem i inkasuje uderzeniami w żebra. Ale Adama to nie zamroczyło mamy dynamiczny Irish Whip i dokłada Atomic Drop rozpędza się i odbija się od lin mamy ścinający Clotheslina. Rose leży na ziemi i odczuł cios. Kenny powoli wstaje i łapie drugi oddech i rusza Clotheslina wstaje i drugi. King wynosi pod akcje Scoop Slam, ale jakoś szczęśliwie wychodzi z tego i kontruje akcją Spinebuster woow co za akcja. Adam tauntuje . Mamy zapięty finisher Party Foul nie Kenny wywiercił się i wyprowadza z zaskoczenia Enzuigiri. Kenny tauntuje chyba szykuje się do zakończenia walki tak wynosi Adama pod akcję Royal Flash pinuje 1,2,3 mamy zwycięzce.

Przenosimy się teraz do biura, gdzie widzimy prezesa, który podpisuje ważne dokumenty związane z federacją. .

Prezes: Proszę !!

Prezes: O witaj Edge jestem trochę zajęty wypełniam ważne dokumenty.

Edge: Tylko tyle masz do powiedzenia !!

Prezes: O co ci chodzi ?? Słuchaj nie mam czasu na głupoty więc pospiesz się co masz do powiedzenia.

Edge: Chciałbym ci zwrócić uwagę jak zachowuje się Ted. Zachował się arogancko i wpieprzył się na krzywy ryj w tym turnieju. Uważasz, że to jest normalne wystarczy spojrzeć jak on się zachowuje jak szczeniak on do nikogo nie ma szacunku. Przyszedłem, że byś coś zrobił z tym no jak ty nie zrobisz to ja to zrobię rozumiesz !!

Prezes: Edge uspokój się no emocje na ciebie działają. Masz tu racje, że nie ma szacunku, ale bez powstawnie go nie mogę usunąć z turnieju. To by tylko zaszkodziło biznesowi. Edge ja cię rozumiem, że cię wkurzył, ale to nie jest powód żaden, a teraz wybacz nie mogę rozmawiać wiesz obowiązki.

Edge wychodzi z biura nie z byt zadowolony trzaskając drzwiami.

http://www.iv.pl/images/77590607149134450609.png

Contender #1 TUW Heavyweight Championship

Przenosimy się do ringu, gdzie widzimy ciekawą walkę. Ted na początku pokazuje swoje atuty i dominuje w walce. Mamy IrishWhip w narożnik i się rozpędza Clotheslina, ale MVP cudem unika ciosu. MVP szybko się zorientował i wykonał niesamowitą akcje Snap Overhead Belly to Belly. Pin 1.. Ale nic z tego. Ted nie daje się przypiąć mamy znów Irish Whip odbijają się od lin MVP wyprowadza High Knee. Przypięcie, ale sędzia dolicza do dwóch. MVP dorzuca od siebie ciosy łokciami na barki i jeszcze mamy ciosy kolanami w plecy. Powoli go podnosi i próba Suplexu, ale Ted w porę się zorientował i kontruje akcją Back Suplex. Ted łapie drugi oddech i mamy wymianę ciosów. MVP wygrał wymianę i wynosi pod Scoop Slam. Ale Ted zmienia obieg walki i kontruje Powerslamem pin 1,2 nic z tego. Wchodzi na narożnik Ted tauntuje czy będzie Flying Elbow Drop nie trafia. MVP nie traci czasu mamy Irish Whip w narożnik tauntuje i wykonuje silnego Big Boota Corner. Ted ledwo trzyma się na nogach oj cos się szykuje to jest akcja Ballin Elbow tak udaje się. Pin 1,2.. nie kick =out. Ted już nie ma sił i powoli się podnosi co się dzieje MVP szykuje się do wykonania Leaping Reverse STO. Tak!! to koniec 1,2...999. Nie !!!. W ostatniej chwili Ted podrywa barki co to za walka. MVP sam nie może w to uwierzyć. Kłóci się z sędzią, ale wie że nie ma tu racji. MVP podchodzi do Ted'a osłabionego i próba submission'a Boston Crub tak zapina. Ted walczy z bólem długo, ale jakoś znalazł sposób i się przekręcił częstuje kickiem jeden, drugi i MVP ląduje na parterze. Sędzia patrzy czy jest ok i daje jasny znak MVP, że da radę walczyc odpycha sędziego, ale co to Ted wyprowadza Spinebuster. Ted nie może wstać na nogi i w końcu się doczołgał 1,2 i kickout. Ted łapie się za głowę już jest mocno zmęczony. Irish Whip w narożnik Ted nabiega MVP się odsuwa, ale w porę za stopował Ted i nie uderza w narożnik. Mvp teraz masakruje punchami, aż sędzia odciąga. MVP odpycha arbitra …. What ?? co to za akcja Ted wyprowadza Dream Streat nabiega pin to chyba koniec 1,2,3... Tak jest Ted zmęczony jest i to on zostaje zwycięzcą.

Next Week Return Mason Ryan

http://www.iv.pl/images/62896152779547024639.png

Czas zacząć Main Event dzisiejszej gali Big Show częstuje silnymi ciosami w splot słoneczny. Ale Mark nie zostaje dłużny i wyprowadza cios kolanem. Mark wyprowadza Irish Whip, ale sytuacja się odwraca i to Show pokazał siłe i wyrzuca swojego rywala poza ring . Henry wkurzony obrotem walki z powrotem wchodzi, a Big straszy Ko Punchem, ale Henry się natychmiast wycofuje. Show powoli wchodzi do ringu, ponieważ sędzia zaczynał odliczać, ale Henry był wcześniej w ringu chwycił jego głowę i uderzył kolanem. Mark srama zarnie podnosi największego atletę świata i mamy niesamowity Scoop Slam woow!! Ale Mark nie daje chwili oddechu odbija się od lin i mamy Splash w miejscu 1 kickout. Henry wkurzony kłóci się z sędzią, ale wie że nie ma racji i z dużą agresją odpycha sędziego. Big jest troche zamroczony, ale dostał tyle czasu, że by się przebudzić i częstuje go punchami w splot. Olbrzym dalej stoji na nogach Mark odbija się od lin i nadziewa się na Spear od Showa co to za akcja. Big Show powoli łapie oddech i się rozpędza w narożnik i mamy Clotheslina. Mark dalej jest na ngocha ledwo chodzi i Show dorzuca Side Slam, ale nie Mark kontruje akcją World Strongest Slam pinuje 1,2... i kickout coś niesamowitego. Mark wkurzony bierze za ręke Showa i idzie z nim do narożnika i szykuje nam się chyba Splash Corner długo coś się zbiera i co ??? nie trafia. Największy atleta się odsuwa. Obaj zawodnicy są zamroczeni, ale brzmi znajomo rozgłaśnia się muzyka Sheamusa. Powoli podchodzi do ringu, że by obserwować obieg walki. Ale sam Show nie jest zadowolony i odwraca się i nadziewa się na finishera WSM czy to koniec 1,2,3 tak jet Mark zwycięzcą. Mark już opuszcza arenę, a Sheamus nie kończy bierze rozbieg i wyprowadza Brouge Kick woow!!! Co to ma znaczyć What ???

Sheamus: Felllllaaaaa !!!

Kamery zaczynają gasnąć i oto kończymy pierwszy odcinek Fire Shocking w Los Angeles.

• Reputacja:   1

Bardzo dobrze że jest grafika bo to od razu lepiej wygląda niż jak w swoim projekcie jej nie ma. Opiszę twój projekt ogólnie bo jakoś nie widzę sensu by się rozpisywać. Więc masz bardzo dobry roster Edge, Ted Dibiase, Big Show, Mark Henry czy Cedric Alexander to osoby, z których możesz bardzo dużo wycisnąć. Nie wiem jednak czy twój budżet długo tak pociągnie.

Walki są dobre i segmenty też są dobre. Tylko że to jest tylko dobre. Żeby się wyróżniać musisz to polepszyć. Ma to wielki potencjał i jeśli polepszysz każdy szczegół to twój produkt może być najlepszy w tym projekcie

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

http://www.iv.pl/images/17936015875077998937.png

Więc gala ujrzała już światło dzienne i czas dać nową kartę. Oto ona:

Single Match

Sheamus vs Erick Rowan

Tag Team Match 3 is 2

Cedric Alexander & Jason Jordan & David Otunga vs Darren Young & Kofi Kingston

Contender # 1 TUW Heavyweight Championship Gold Rush

Mason Ryan vs Kofi Kingston

Single Match

MVP vs Mark Henry

Main Event

Contender # 1 TUW Heavyweight Championship Gold Rush

Edge vs Curtis Axel

Co możemy się spodziewać na gali:

:arrow: Na gali drugiej edycji Fire Shocking zadebiutuje Mason Ryan i Sheamus.

:arrow: Poznamy półfinalistów turnieju Gold Rush o pas TUW Heavyweight Championship.

:arrow: Jaka będzie odpowiedź Edga na zachowanie Ted'a DiBiase.

:arrow: Co dalej będzie z tajemniczym Baronem Corbinem.

Oto jak się prezentuje turniej jak na razie:

Gold Rush:

Ted Dibiase pok. MVP

Mark Henry pok. Big Showa

Mason Ryan vs Kofi Kingston

Edge vs Curtis Axel

1/2:

Ted DiBiase vs Mark Henry

??? vs ???

• Urządzenie:  Windows

Ocena gali:

Karta: 4/10

Backstage: 4/10

Walki: 4/10

Ocena prasy:

Jest potencjał, ale na razie federacja niewiele się wyróżnia wśród pozostałych. Przewidywania są jednak dobre, a dość mocny roster powinien rozpędzić tę organizację do dobrych gal.

Frekwencja: 9 680

Bilety: 680 * 108 + 5000 * 30 + 4000 * 56 = 0,5 miliona do budżetu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...