Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Total Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Imię i Nazwisko (lub pseudonim) prezesa: Andrew Pavlinsky

Nick usera: skrok00

Siedziba: Tampa,Florida

Budżet: 11,6 mln$

14.05.15: +1,5 mln do budżetu od sponsora (za maj)

22.05.15: + 1 mln za bilety

1.06.15: +1,5 mln do budżetu od sponsora za czerwiec

7.06.15: +1,1 mln za bilety

7.06.15: -2 mln za podpisanie kontraktów

15.06.15: -0,1 mln za przedłużenie kontraktów

4.07.15: +1,5 mln do budżetu od sponsora za lipiec

7.07.15: - 0,1 mln za podpisanie kontraktu

7.08.15 - +2.3 mln za galę

Sponsor: Mountain Dew do 14.05.2016

Obecnie wynajęta hala:

Liczba punktów: 8

Roster:

Legendy:

Bill Goldberg - do 4.08.2015

Jim Ross - do 4.09.2015

Scott Steiner - do 5.07.2015

The Undertaker - do 7.09.2015

SuperGwiazdy:

Batista - do 4.09.2015

Bubba Ray Dudley - do 4.09.2015

Kurt Angle - do 4.09.2015

Gwiazdy: (5 wolnych slotów)

Abyss - do 7.09.2015

Mr. Anderson - do 10.07.2015

Rhyno - 4.12.2015

Roman Reigns - do 4.09.2015

Seth Rollins - do 4.09.2015

Pozostali: (1 wolny slot)

Brad Maddox - do 4.09.2015

Chris Hero - do 4.09.2015

El Generico - do 4.10.2015

Hunico - do 4.09.2015

Kaitlyn - do 14.08.2015

Garett Bischoff - do 07.10.2015

Kevin Steen - do 4.10.2015

Primo - do 4.09.2015

Tyrus - do 4.12.2015

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Szarpszuter

6

• Giero

5

• Yarexon

4

• TheVillain

3

Top użytkownicy w tym temacie

Pasy:

- ETW World Championship

- ETW Television Championship

Nazwa tygodniówki: Smash!

PPV: Battle Lines - Styczeń

Blackout - Marzec

Day of Glory - Maj (najważniejsze PPV)

Summer Time - Lipiec

Backlash - Wrzesień

Times of Trouble - Listopad

Final Battle - Grzudzień

Na samym starcie gali widzimy pokaz fajerwerków. Fani zgromadzeni w Conte Forum nie mogą się doczekać pierwszej gali Extreme Total Wrestling. Skandują „ETW” oraz „This is Awesome”.

Jim Ross: Witam was wszystkich na pierwszej gali federacji, która otwiera nową kartę w historii wrestlingu – Extreme Total Wrestling! Ze mną przy stoliku komentatorskim jest Brad Maddox.

Brad Maddox: Witam wszystkich na Smash! Miejmy nadzieję, że to będzie niezapomniana noc!

Słyszymy „Welcome to the Los Santos”, czyli theme song prezesa ETW – Andrew Pavlinskiego! Ten pojawia się na stage’u I udaje się w stronę kwadratowego pierścienia, przybijając piątki z fanami. Bierze mikrofon i wchodzi do ringu.

Andrew Pavlinsky: Witam was wszystkich w nowym rozdziale wrestlingu na świecie! Mam nadzieję, że Wy, fani ETW, będziecie zadowoleni z tego, co dzisiaj zobaczycie. Ja, jako wrestler, pracowałem w wielu krajach. USA, Meksyk, Japonia, Anglia, Polska…. Mógłbym tak wymieniać godzinami. Ale to dzisiaj nie ważne. Dzisiaj rozpoczyna się przyszłość pro wrestlingu! Dzisiaj swój żywot rozpoczyna federacja wrestlingu, nie rozrywki sportowej! Na tej gali rozpocznie się turniej, którego stawką będzie głowny pas federacji – ETW World Championship! Pary ćwierćfinałowe wyglądają nastepująco:

Batista vs El Generico

Rhyno vs Chris Hero

Bubba Ray Dudley vs Seth Rollins

Roman Reigns vs Kurt Angle

Adrew Pavlinsky: Dzisiejszym Main Eventem będzie walka Bubba Ray Dudley vs Seth Rollins w Tables matchu! Zadowoleni? Tak czułem. Wygrani tych ćwierćfinałów przechodzą dalej, a przegrani trafiają do kolejnego turnieju, ale tym razem o pas Television! Dzisiaj zobaczymy 2 pierwsze walki ćwierćfinałowe. Miłego oglądania!

Prezes ETW wychodzi z ringu, przybija piątki z fanami i idzie na Backstage.

____________________________________________________________________________________________

Batista vs El Generico

Końcówka walki: Spinebuster dla Generico. Batista wykonuje swój Taut z linami i przygotowuje się do Speara…. Jednak Generic Luchador robi unik. Batista podnosi się w przeciwnym narożniku, próba Ole Kick, ale tym razem to Dave wykonuje unik. Irish Whip dla Generico i kolejny Spinbuster. Animal pokazuje fanom zgromadzonym w Conte Forum, że chce tą walkę już skończyć. Wyniesie pod Batista Bomb, ale luchador kontruje to na Hurricanrane! Dave stoi w narożniku, Generico bierze rozbieg… Ole Kick! Podnosi Batiste i wykonuje Brainbuster! To musi być koniec! 1....2…. kickout! Generic Luchador nie wierzy w to co się stało. Fani skandują This is Awesome! Próba kolejnego Brainbustera, ale Dave kontruje na Suplex. Generico wstaje, ale Animal wykonuje Spear! Szybko podnosi go i wykonuje Batista Bomb! 1….2…..3! Batista przechodzi do półfinału!

Jim Ross: Świetna walka na początek gali! El Generico był bardzo blisko, ale doświadczenie Batisty pokazało, że nigdy nie warto go skreślać i zawsze może wybrnąć z kłopotów.

Brad Maddox: Zgadzam się z Jim. Luchador pokazał się z bardzo dobrej strony, ale Batista pokazał że to on na chwilę dzisiejszą zasługuje na przejście dalej w turnieju o głowny pas ETW.

Batista celebruje swoją wygraną, ale nagle podnosi El Generico pod Batista Bomb, ale słyszymy theme song Kevina Steena! Ten wbiega do ringu….. i wykonuje Package Pilvedriver na Generico! . Mr. Wrestling poklepał po ramieniu Batiste i opuścił ring, a ten zaskoczony, poszedł na Backstage za nim.

Jim Ross: Co to miało być? Kevin Steen, przyjaciel El Generico, zaatakował go. Dlaczego?

Brad Maddox: Tego nie wiem, ale to jest cały Kevin, miejmy nadzieję, że Luchadorowi nic się nie stało, a Mr. Wrestling powie nam jaki był cel ataku na niego.

____________________________________________________________________________________________

Widzimy Bubbe Ray Dudleya na Backstage’u, który przygotowuje się do swojej walki w Main Evencie z Sethem Rollinsem.

Chris Hero chodzi po Backstage’u. Nagle za jego pleców ukazuje się Rhyno, który rzuca go o ścianę! Bierze rozbieg….. Gore!

Rhyno: Za tydzień – Ja kontra Ty, przygotuj się dzieciaku…

Jim Ross: Rhyno daje znak swojemu przeciwnikowi, Chrisowi Hero, atakiem zza pleców. Mam nadzieję, że nic się mu nie stało i będzie mógł stoczyć pojedynek za tydzień.

Brad Maddox: Miejmy taką nadzieję, jestem fanem Chrisa Hero i chciałbym go zobaczyć w walce tutaj, w ETW.

Tyrus vs lokalny jobber

Krótka walka. Jobber próbował zrobić coś kilkoma Punchami, ale Tyrus popchnął go, Big Boot, Clothesline, Bodyslam, Splash i Chokeslam. 1…2….3.

Jim Ross: Wrestlerzy ETW będą musieli uważać na Tyrusa. On zmiótł swojego przeciwnika w ziemię!

Brad Maddox: O tak, Tyrus będzie na pewno groźny, jednak można było przewidzieć przed samą walką, że jego przeciwnik będzie miał bardzo ciężko, aby z nim wygrać.

Widzimy El Generico, który jest badany przez lekarzy. W pewnym momencie do szatni Luchadora wpada Kevin Steen! Łapie go za głowę i rzuca nim o ścianę! Mr. Wrestling obija go punchami. Lekarze próbują go oddalić od Luchadora, ale Steen jednemu wykonał Package Piledriver, a drugiego rzucił o ścianę.

Słyszymy theme song Kurt Angle’a! Zadowolony wchodzi do ringu i bierze mikrofon. Fani nagradzają go chantami .

Kurt Angle: Conte Forum, jak się bawicie? Tak myślałem. Pewnie wiele osób może nie wiedzieć dlaczego postanowiłem dołączyć do federacji mojego przyjaciela, Andrew Pavlinskiego. Więc ja wam o tym powiem. Mam 46 lat. Jestem byłym mistrzem Olimpijskim. Walczyłem praktycznie wszędzie. ECW, NWA, WWE, TNA, AAA. Zdobyłem praktycznie wszystko w tym biznesie. Byłem świadkiem Attitude Ery, upadku WCW, Ruthless Agression ery, a także czasów Hulka Hogana w TNA. Ale kilka tygodni temu, mój przyjaciel, prezes Extreme Total Wrestling – Andrew Pavlinsky zadzwonił do mnie. Zaproponował mi, abym dołączył do jego nowo powstałej federacji. Na początku chciałem odrzucić tą propozycję. Mam już swoje lata i kolejne występy będą coraz gorsze dla mojego organizmu. Ale kiedy pomyślałem o tym na spokojnie, odzwoniłem do niego i powiedziałem, że przyjmuje jego propozycję. Dlaczego? Dlatego, ponieważ czuję, że mogę jeszcze Wam pokazać coś w tym ringu! Moim celem tutaj jest tylko jedno – zdobycie ETW World Championship i zrobię wszystko, aby zdobyć ten tytuł! Już za tydzień, zawalcze tutaj, w Conte Forum z Romanem Reignsem w ćwierćfinale o pas ETW. Roman, wiedz…

Słyszymy theme song Romana Reignsa! Przy mieszanej reakcji fanów wchodzi on do ringu wraz z mikrofonem.

Roman Reigns: Kurt, słuchaj, szanuję Cię. Kiedy byłem małym dzieckiem, byłeś jednym z moich ulubieńców. Walka z tobą za tydzień będzie jedną z najważniejszych w moim życiu. Jednak, jeśli myślisz, że będziesz mógł ze mną wygrać ot tak, to się grubo mylisz! Mimo tego, że jestem młodym wrestlerem, to chcę zdobyć pas ETW i pokazać wszystkim niedowiarkom, że ja, Roman Reigns, jestem w stanie to zrobić! Ty byłeś już kilkanaście razy na samym szczycie pro wrestlingu. Za tydzień, pokażę Ci, że twój czas pomału dobiega końca i teraz czas na młodych, utalentowanych wrestlerów!

Kurt Angle: Mocne słowa Roman, nie jesteś czasem zbyt pewnym siebie? Za tydzień, ja kontra ty, niech wygra lepszy!

Kurt podaje rękę Romanowi. Ten po chwili ją ściska.

Jim Ross: Bardzo ładne i mądre zachowanie ze strony obu wrestlerów.

Brad Maddox: O tak, widok przyjemny dla oka. Widać, że obaj wrestlerzy szanują siebie nawzajem.

Kurt chce opuścić ring, ale Reigns atakuje go! Mamy wymianę punchy między nimi! Po chwili do ringu wbiegają sędziowie i rozdzielają rywali.

Jim Ross: Roman Reigns zaatakował Kurta Angle’a! Brzydkie zachowanie ze strony tego młodego wrestlera. Powinien pokazać trochę szacunku do starszego kolegi po fachu.

Brad Maddox: Szykuje się świetna walka za tydzień, nie mogę się już doczekać!

Promo Goldberga: http://youtube.com/watch?v=Zx4K-arjr_8

Bubba Ray Dudley vs Seth Rollins – Tables match

Końcówka walki: Samoan Drop dla Rollinsa. Bubba schodzi z ringu i wyciąga spod niego stół . Wrzuca go do ringu. Wchodzi do niego i go rozkłada, jednak Seth wykonuje Low Blow! Fani przez to częstują go chantami „You Sold Out>, jednak on tylko się śmieje z tego i okłada przeciwnika serią kopniaków i punchy. Ray wstaje, ale od razu otrzymuje Enzugiri. Rollins próbuje wykonać tą akcję jeszcze raz, ale Bubba wykonuje unik. Bubba Bomb dla Setha! Fani skandują „Table! Table! Table!”, a jeden z braci Dudley ustawia stół. Bubba podnosi Rollinsa, ale ten po raz kolejny uderza go w krocze! DDT dla Raya! Seth kolejny raz obija seria puchy i kopniaków Bubbe. Kładzie go na stole i powoli wchodzi na narożnik. To oznacza tylko jedno – Phoenix Splash! Ale Ray schodzi ze stołu i wchodzi na narożnik do Rollinsa. German Suplex dla Setha prosto w stół! Ale zaraz – Tyrus w tym czasie wbiegł na ringu i popchnął stół, aby Rollins nie trafił w niego! Walka dalej trwa! Bubba zaskoczony próbuje coś zrobić Tyrusowi, ale ten wykonuje na nim Big Boot. Podnosi go i mamy Chokeslam dla Raya! Seth kładzie go na stole, wchodzi na narożnik i wykonuje piękny Phoenix Splash prosto w przeciwnika! Rollins wygrwa!

Jim Ross: Co to miało być? Co ty do cholery robi Tyrus? Bubba miał wygraną w kieszeni gdyby nie on!

Brad Maddox: Seth wiedział, że nie będzie on faworytem do wygrania tej walki. Walczył z jednym z braci Dudley, oni są specjalistami w walkach ze stołami. Jeśli chciał wygrać, musiał znaleźć sposób na niego.

Seth i Tyrus wyrzucają z ringu Bubbe Ray Dudleya i tym akcentem kończy się pierwsza w historii gala Smash!

Jim Ross: Nasza gala dobiega końca, ze mną był Brad Maddox, a już za tydzień kolejne walki w turnieju o pas ETW: Rhyno vs Chris Hero i Kurt Angle vs Roman Reigns!

Brad Maddox: Dobranoc wszystkim.

Bilety:

VIP: 45$

Średnie: 30$

Najtańsze: 20$

Edytowane przez skrok00

Lol, oddziel jakoś teksty komentatorów, bo rażą po oczach :shock:

Gala jak na pierwszy raz nie najgorsza, choć mogłaby być dłuższa + oprawa graficzna leży i kwiczy. Popraw te elementy i nie będzie źle.

Grafiki brak, szkoda, że same końcówki walk, komentatorzy nawet dają radę, najbardziej zwróciłem uwagę na lanie wody w segmentach i trochę brak logiki w nich, ale nie jest najgorzej. 3-/6

116218737055c51bc30a173.jpg

Masz bardzo mocny roster i dzięki temu wielki potencjał, ale nie dotrwałem do końca gali. Strasznie mi się to czyta. Wizualnie gala kuleje. Poziom jakiś tam jest, walki i segmenty są dostateczne, ale nie zachwyciło mnie to :/

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Klasyczny pomysł z turniejem o pas to najlepszy pomysł na wyłonienie mistrza. Każdy zawodnik się pokaże, a także drabina będzie odzwierciedlać miejsce danego wrestlera w federacji.

Jak zrobisz z Reignsa mistrza to powinieneś dostać dotacje od Gierobaka.

Dużo feudów zrobiłeś. 3? 4? Ogólnie w jednym momencie da się zgubić z komentatorami, bodaj wtedy gdy Rhino wykonał GORE!

3/10

Ocena gali:

Karta: 3/10

Backstage: 3/10

Walki: 3/10

Ocena prasy:

Ciekawie rozpoczął się i zapowiada się dalszy ciąg turnieju o ETW World Championship. Bukmacherzy przewidują finał Batista kontra Kurt Angle. Chyba, że Roman Reigns zaskoczy. Feud Kevina Steena z El Generico... czy my już tego nie widzieliśmy? Mimo to zapowiada się na razie dobrze i czekamy na więcej.

Gala była trochę króka, ale niektóre rzeczy mogły się podobać. Przede wszystkim razi w oczy brak jakiejkolwiek grafiki. Motyw z turniejem już jest jak dla mnie bardzo oklepany i nudny. Walki u ciebie są dosyć krótko pisane. Podoba mi się, że zacząłeś feud Steena i Generico, bo zawsze lubiłem obu tych zawodników Później Tyrus zeskłoszował lokalnego jobbera, ale pytanie teraz jak jego pensje naliczyć? Wątek z Rhino jakoś wogóle mnie nie zaciekawił. Segment Romka i Kurta bardzo przyjemnie mi się czytało i muszę przyznać, że ciekawy pomysł miałeś z tym heel turnem Reignsa. Gala miała lepsze i słąbsze momenty, ale więcej było tych drugich, ale wszystko jest do poprawy w przyszłości. Zyczę szczęścia.

• Reputacja:   1

Masz świetny roster dlatego gale powinny być dłuższe, trzy krótkie walki, małe segmenciki i komentatorzy nie wystarczą by to się miało spodobać.

Pomysł z turniejem o pas bardzo dobry, masz wiele gwiazd i taki turniej to dobre pokazanie kto będzie dominował a kto zostanie midcarderem. Tylko gdyby walki byly trochę dłuższe to byłoby fajnie.

Do tego brak grafiki i jest to tak trochę w jednej kupie. Mimo to nie wyszło najgorzej jak na pierwszy raz 2/6

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Gala za krótka jak na takich zawodników jakich posiadasz, wydłuż trochę a będzie to wygladało o wiele lepiej, no i przydałaby się jakakolwiek szata graficzna.

Po za tym komentatorzy są dość irytujący, jak najszybciej powinieneś poprawić poziom komentowania albo z nich tymczasowo zrezygnować.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

• Reputacja:   44
  • Urządzenie:  Android

Masz mocarny roster, a tu tego powera jakoś mi zabrakło. Tekst się zlewa. Niby starasz się pokazać, które postacie mogą nieść prym w tej fedce, alej ja tego jakoś nie czuje. Raziło mnie w oczy zmieść w ziemię czy ,,...świadkiem Atiitude ery...'' w wypowiedzi Kurta(który nota bene wyszedł ci najlepiej) -wiem co chciałeś przekazać, ale wyszło śmiesznie. Walki napisane w dobrym stylu. Napisałem głownie to, co mi wadziło, reszta jest git. Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

• 2 tygodnie później...

W Conte Forum wybuchają fajerwerki, a fani wstają z miejsc i skandują „ETW”. Jim Ross i Brad Maddox zasiadają przy stoliku komentatorskim, a na titanronie pokazywane są skróty poprzedniej gali.

Jim Ross: Witam wszystkich na drugiej gali Smash! Ze mną komentować będzie Brad Maddox.

Brad Maddox: Witam was wszystkich bardzo serdecznie. Jim, dzisiaj poznamy wszystkich półfinalistów turnieju o pas ETW!

Jim Ross: O tak, Rhyno vs Chris Hero i Main Event dzisiejszego wieczoru – Roman Reigns vs Kurt Angle. Te walki zapowiadają się wyśmienicie. Brad, jak myślisz, kto wygra dzisiejszy Main Event?

Brad Maddox: Ciężko stwierdzić, ale chciałbym, aby był to Kurt. Roman zachował się źle wobec przeciwnika i to może dzisiaj się odbić przeciwko niemu.

W arenie wybrzmiewa theme song prezesa ETW – Andrew Pavlinskiego! Prezes wchodzi na arenę spokojnym krokiem, przybija piątki z fanami. Bierze mikrofon od jednego z pracowników i wchodzi do ringu.

Andrew Pavlinsky: Conte Forum, jak się bawicie? Poprzednia gala wyłoniła dwóch półfinalistów do turnieju o pas ETW, ale zachowanie pewnej osoby tydzień temu mnie zaniepokoiło. Być może niektórzy wiedzą, o kogo mi chodzi. Kevin Steen, zapraszam Cię do ringu.

Po krótkiej chwili słyszymy theme song Kevina Steena. Mr. Wrestling idzie w kierunku ringu powolnym krokiem, jednak zatrzymuje się, kiedy widzi małego chłopaka w masce El Generico w pierwszym rzędzie. Podchodzi do niego i zdejmuje mu maskę z twarzy. Ojciec chłopca pyta się Steena o co mu chodzi, ale ten odpowiada mu punchem w twarz! Chłopiec z łzami w oczach sprawdza stan ojca, a Kevin wchodzi w tym czasie do ringu.

Andrew Pavlinsky: Co to miało znaczyć? Kevin, co to do jasnej cholery było?

Kevin Steen: Słuchaj prezesi ku, chcesz wiedzieć dlaczego zaatakowałem El Generico tydzień temu? Jesteś śmieszny tak jak i on. We wszystkich federacjach w jakich razem byliśmy, to on był zawsze stawiany na pierwszym miejscu, ja natomiast gdzieś za nim, w tyle…. Kiedy dowiedziałem się, że ja i on będziemy tutaj, w Extreme Total Wrestling, myślałem, że to się zmieni. Tydzień temu, na Backstage’u, kiedy ty ogłosiłeś pary ćwierćfinałowe, byłem wściekły. Czym on sobie zasłużył uczestnictwem w turnieju o pas ETW? Tym, że nosi swoją maskę? Tym, że ci durni ludzie, którzy nie mają za grosz pojęcia o tym, czym jest wrestling, cały czas, wraz z nim chantują Ole? Żałosne. Dlaczego zabrałem temu dzieciakowi tą maskę? Ponieważ on i reszta dzieci, które myślą, że wiedzą co to jest prawdziwy wrestling i tylko go niszczą. Od kilku lat, kiedy wchodziłem na stage w różnych federacjach, praktycznie zawsze musiało siedzieć jakieś dziecko w pierwszym rzędzie i praktycznie zawsze jest ono w masce El Generico. Myślałem, że w ETW nie będzie tych dzieci. Myślałem, że ta federacja będzie tylko i wyłącznie dla dorosłych, ale się myliłem. El Generico zawsze zabierał mi to, co ja zasługuje. To on przyprowadza tych dzieciaków na galę. Kiedy ustałem z Toba kontrakt, obiecywałeś, że tego nie będzie. Po raz kolejny pokazałem całemu wrestlingowemu światu, że jest lepszy od niego. Nie będę w federacji, gdzie ulubieńcy dzieci będą stawiani na pierwszym miejscu. Odchodzę!

W tym momencie Steen wchodzi z ringu, ale zatrzymuje się…. i pluje w maskę Generico! Andrew się go pyta o co chodzi, a ten rzuca tą maską w jego twarz i wychodzi z kwadratowego pierścienia! Prezes jest wściekły, a Kevin z uśmiechem na twarzy idzie na Backstage.

Jim Ross: Co to miało być? Kevin Steen przesadził. Żeby tak zachować się wobec fanów i samego prezesa…. To jest niedorzeczne!

Brad Maddox: Wiedziałem, że Kevin jest nieprzewidywalny, ale żeby tak się zachować? Miejmy nadzieję, że już nie wróci do ETW.

Na Backstage’u widzimy Maxine, która jest przygotowana do przeprowadzenia wywiadu.

Maxine: Witam was wszystkich na drugiej gali Smash! Moim dzisiejszy gościem będzie Roman Reigns!

Roman Reigns: Cześć Maxine.

Maxine: Roman, dzisiaj w Main Evencie zmierzysz się z byłym mistrzem Olimpijskim, Kurtem Angle. Jak myślisz, czy Kurt może Cię dzisiaj czymś zaskoczyć?

Roman Reigns: Myślę, że nie. Kurt jest w tym biznesie już 20 lat. Był mistrzem wielu federacji, walczył z wieloma wrestlerami. Jest jedną z najważniejszych postaci w historii tego biznesu. Ale teraz nadszedł czas na przyszłość. Ja jestem przyszłością. Ja dzisiaj pokaże mu, gdzie teraz jest jego miejsce w szeregu. Dzisiaj jestem w stanie go pokonać i to zrobię. Dzisiaj przyszłość tego biznesu pokaże wszystkich, że to już ten czas. Belive that.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/133/Rhyno_cut_by_Danger_Liam.jpg

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/610/Kassius_Ohno2.jpg

Rhyno vs Chris Hero

Końcówka walki: Powerslam dla Chrisa. Pin 1….2… kickout. Rhyno zakłada Headlock na przeciwniku, jednak ten po chwili wychodzi z niego uderzeniami w brzuch Man Beasta. Kilka punchy w głowę Rhyno, Irish Whip do narożnika, Hero bierze rozbieg i wykonuje Clothesline. Big Boot dla War Machine. Pin 1…2... kickout. Chris podnosi rywala i wykonuje Suplex. Pin 1…2.. Rhyno kickoutuje po raz kolejny. Hero podnosi go jeszcze raz, ale tym razem Man Beat przejmuje inicjatywę kilkoma punchami w brzuch. Belly to Belly dla Chrisa. 1…2.. kickout po raz kolejny. Rhyno chce to zakończyć. Ustawia się w narożniku…. Gore! Pin 1….2…. Hero kickoutuje! Fani są w szok, War Machine również! Rhyno ustawia się pod jeszcze jedno Gore…. Chris robi unik, Man Beast trafia głową w narożnik! Rolling Elbow! Pin 1….2…. kickout! Co tutaj się dzieje! Fani skanduję This is Awesome, a obaj wrestlerzy leżą na macie! Rhyno i Hero wstają, wymiana puchy między nimi, ale w pewnym momencie Man Beast wykonuje unik, kopniak w brzuch i Piledriver! Pin 1….2…. Chris kickuje! Jak to możliwe? Rhyno patrzy na niego z wściekłością. Ustawia się pod kolejny Gore, ale trafia znów głową w narożnik i pada na matę! Chris powoli wchodzi na narożnik i wykonuje Moonsault! 1….2…. kickout! Hero czeka aż przeciwnik wstanie…. Rolling Elbow! 1….2….3! Koniec! Chris Hero przechodzi do półfinału!

Jim Ross: Świetna walka! Obaj wrestlerzy okazali się z świetnej strony, ale dzisiaj to Chris Hero był lepszy.

Brad Maddox: Masz rację Jim, fantastyczna walka. Po pierwszym Gore od Rhyno wiedziałem, że Chris się nie podda, znam go osobiście on zawsze walczy do końca. Na niego będzie teraz czekać Batista, szykuje się bardzo ciekawa walka już za tydzień.

Słyszymy theme song Setha Rollinsa! Ten wraz z Tyrusem wchodzą do ringu przy dużym heel heacie. Seth bierze mikrofon:

Seth Rollins: Jeżeli macie skandować cały czas, że się sprzedałem, to będzie tylko pokazywać, że wy nic nie osiągnęliście w życiu i nigdy nie osiągniecie. Podpisałem kontrakt z ETW tylko dlatego, żeby pokazać wszystkim, że jestem stworzony, do bycia najlepszym . Byłem mistrzem Ring of Honor, NXT i WWE, to ja stworzyłem Shield i gdyby nie ja, Roman siedziałby w domu i oglądał jakąś marną polską komedię romantyczną. Teraz on przygotowuje się do walki z Kurtem Angle, ponieważ to ja dałem mu szansę pokazania się w Shield i to ja zapewniłem u wielką karierę. Ale to nie ważne. Pewnie zastanawiacie się dlaczego Tyrus pomógł w na poprzedniej gali wygrać walkę. Ja wam teraz odpowiem. Zobaczcie jak Tyrus wygląda. To potwór. Jednak, jego kariera nie jest zbyt dobra. Najpierw robił za tancerza, a potem wszyscy o nim zapomnieli. Ale po jego walce tydzień temu, kiedy zniszczył swojego przeciwnika, przyszedł do mnie do szatni. Chciał, żebym to ja pomógł mu w jego karierze. Ja się zgodziłem. Pomógł mi w wygraniu walki i co? Jest teraz w centrum pro wrestlingu. Wygrana i interwencja w Main Evencie. Czego chcieć więcej w debiucie? .

Słyszymy theme song Bubby Ray Dudleya! Ten wbiega do ringu I rzuca się na Rollinsa, ale Tyrus szybko przerywa jego atak i wykonuje mu Big Boot! Bubba się podnosi, próba Chokeslamu na nim, ale ten się nie daje i wyrzuca Setha z ringu! Wymiana Punchy między Ray’em a Tyrusem, sędzia wbiega do ringu i każe uderzyć w gong, rozpoczynamy walkę!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/bubba_ray_02.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2535/Tyrus_CutByJess_22October2014.jpg

Bubba Ray Dudley vs Tyrus (w/Seth Rollins)

Końcówka walki: Bodyslam od Trysua. Podnosi Dudley’a, Irish Whip i Clothesline. Pin 1…2. Bubba kickoutuje. Seth zagrzewa Tyrusa do walki. Próba Chokeslamu na Bubbe, ale ten wykonuje mu kopniak w brzuch i DDT. Pin 1…2 Tyrus szybko odkopuje. Ray podnosi przeciwnika, próba Bubba Bomb, ale Tyrus przerzucił go nad swoją głową. Dudley wstaje, ale mamy Clothesline dla niego. Fani chantują „You Sold Out”, ale Tyrus się tym nie przejmuje i wykonuje Splash z miejsca na rywalu. Pin 1…2.. kickout. Chokeslam dla Raya! 1….2…. kickout! Tyrus nie wierzy, Seth również! Rollins woła swojego przyjaciela i mówi mu coś na ucho, a ten po chwili wchodzi na narożnik…. Nie trafiony Senton! Obaj leżą na macie, do ringu wchodzi Seth, Curb Stomp na Dudleya… kontra na Powerbomb! Bubba się odwraca i otrzymuje Chokeslam od Tyrusa! Pin 1…2…3!

Jim Ross: Gdyby nie Seth Rollins, Tyrus by to przegrał! Mam nadzieje, że Bubba podniesie się po tej porażce i pokaże tej dwójce, że jest w stanie ich pokonać.

Brad Maddox: Masz rację Jim. Seth może dojść na sam szczyt dzięki Tyrusowi, ale miejmy nadzieję, że najpierw Bubba Ray Dudley zrewanżuje się na nich.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1094/Primo_Colon_3.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3257/Garett_Bischoff_2_CutByJess_03July2013.jpg

Primo vs Garett Bischoff

Końcówka walki: Hurricanrana dla Bischoffa. Próba Backstabbera od Colona, ale przeciwnik nie daje się łapiąc się za liny. Clothesline dla Primo. 1…2. kickout. Garrett podnosi przeciwnika, ale ten kopie go w nogę. Primo odbija się od lin, ale dostaje Big Boota od Bischoffa. Pin 1….2.. kickout. Garett podnosi rywala i wykonuje Suplex. 1…2. Colon odkopuje. Garett wchodzi na narożnik, ale Primo uderza w liny. Bierze rozbieg i wykonuje Frankensteiner! 1….2… kickout! Próba Backstabbera, ale Bischoff znów łapie się za liny. Colon bierze rozbieg, ale przeciwnik to przewidział i wyrzuca go z ringu. Garett sam schodzi z kwadratowego pierścienia, ale Colon wykonuje Hurricanrane! Primo nie odpuszcza, kolejna Hurricanrana, ale Bischoff kontruje to na Powerbomb! Wrzuca go do ringu, 1…2…3! Garrett wygrywa!

Jim Ross: Bardzo wyrównany pojedynek, jednak tym razem wygrał Garrett Bischoff. Miejmy nadzieję, że Primo jest cały i mimo tego, że otrzymał Powerbomba za ring, nic mu nie jest.

Brad Maddox: O tak, dzisiejsza walka pokazała, że Primo jest świetnym wrestlerem. Po tym Powerbombie na pewno nie obejdzie się bez różnych badań bo to mogło spowodować jakąś kontuzje. Mimo tego, mam nadzieje że nic mu nie jest. Chciałbym zobaczyć go za niedługo.

Widzimy promo Billa Goldberga, który pojawi się już na następnej gali!

Kamera pokazuje szatnię El Generico. Generic Luchador wychodzi z pomieszczenia i zauważa swoją maskę pod drzwiami! Zaskoczony rozgląda się dookoła i pomału bierze ją do ręki, po czym znowu udaje się do swojej szatni.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2596/3962_Roman_Reigns.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/Kurt_Angle_CutByJess_10October2013.jpg

Roman Reigns vs Kurt Angle

Końcówka walki: Samoan Drop dla Kurta. Reigns ustawia się w narożniku i pokazuje, że to czas na Superman Punch. Przeciwnik wstaje i mamy to! Roman znowu ustawia się, próba Spearu, ale Kurt opuszcza szybko ring. Fani w zamian za to nagradzają go heatem. Sędzia dolicza do 9, a złoty medalista wchodzi do ringu, próba Superman Punchu przez Romana, ale mamy kontrę na German Suplex! Angle łapie rywala za nogę, ale ten odpycha go i wykonuje Superman Punch, 1…2… kickout! Reigns jest wściekły. Lapie Kurta za głowę i zasypuje go serią punchy. Próba Spearu, ale trafia prosto w narożnik… German Suplex dla niego. Roman wstaje, a Angle wykonuje na nim Angle Slam! Pin 1…2… kickout! Złoty medalista olimpijski nie wierzy. Wchodzi na narożnik, próba Moonsaultu, ale rywal również wchodzi na narożnik… German Suplex dla Kurta z narożnika! Obaj leżą na macie, a fani skandują „This is Awesome”. Angle i Reigns wstali, wymiana punch za puncha, Irish Whip dla Romana, a ten wykonuje niespodziewanie Spear! 1….2…. kickout w ostatniej chwili! The Big Dog podnosi rywala, ale ten uderza go w nogę. Ten upada, a Angle zakłada mu Ankle Lock! Reigns jednak doczołguje się do lin i je łapie! Kurt podnosi go, Irish Whip i mamy Superman Punch! Roman ustawia się w narożniku… Spear! 1….2…. Angle kickoutuje! Reigns wchodzi na narożnik i wykonuje Moonsault! Wow! 1…2… kolejny kickout! Co tutaj się dzieje! Fani skandują „This is Awesome”, a Big Dog ustawia się w narożniku… nie trafiony Spear, Kurt szybko odbija się od lin i to on wykonuje Spear! Ale on nie chce skończyć tej walki – podnosi rywala i wykonuje Angle Slam, a zaraz po tym zapina Ankle Lock! Reigns zwija się z bólu, pomału czogła się do lin, ale ból okazuje się zbyt wielki i odklepuje!

Kurt zmęczony celebruje swoje zwycięstwo, a Roman powoli wstaje. Angle mówi coś swojemu przeciwnikowi i po chwili wyciąga dłoń! Regins patrzy się na fanów zebranych w Conte Forum, którzy skandują Yes! jednak on nie podaje mu ręki i idzie na Backstage przy dużym heacie publiczności.

Jim Ross: Ależ to była walka! Obaj wrestlerzy pokazali, że potrafią walczyć, jednak dzisiaj był lepszy Kurt Angle.

Brad Maddox: Tak jest, bardzo wyrównana walka, jednak dzisiaj wygrało doświadczenie. Niestety, Roman Reigns po walce nie pokazał się z najlepszej strony, gdyż nie podał ręki swojemu rywalowi. Miejmy nadzieje, że dowiemy się dlaczego akurat tak się zachował.

Jim Ross: O tak, Roman Reigns powinnien pokazać trochę szacunku dla rywala, który był dzisiaj lepszy od niego. Niestety, gala Smash! dobiega końca. Już na następnej gali

dowiemy się, kto przejdzie do finału o pas ETW. Dzisiaj ze mną był Brad Maddox. Dobranoc.

Brad Maddox: Dobranoc.

Bilety:

VIP: 105$

Średnie: 50$

Najtańsze: 25$

Ocena gali:

Karta: 6/10

Backstage: 4/10

Walki: 4/10

Ocena prasy:

Jest lekki postęp w porównaniu z poprzednimi galami. Roman Reigns jako heel? Może to będzie lepsze dla biznesu... jeżeli chodzi o samą federację to roster jest naprawdę mocny, ale nadal brakuje tego czegoś w galach...

Frekwencja: 6800

Bilety: 800*105+2000*50+25*4000=0,3 mln do budżetu

• 2 tygodnie później...

W końcu miałem czas by wziąść się za resztę federacji, komentarz może i trochę spóźniony ale co tam, roster jest dość dobry więc mogę się wypowiedzieć.

Po pierwsze, jak można robić tak krótką galę? Zmień długość i to o wiele.

Chris Hero pojechał Rhyno? Coś to niby znaczy ale spodziewałem się innego wyniku.

Ex-Brodus Clay jako ochroniarz Rollinsa zapewne z braku J&J Security, ale może być.

Primo tutejszym jobberem, ktoś nim zostać musiał.

Reigns klepie? Słabo idzie ten jego heelturn i to od razu robisz z niego takiego słabeusza, nie podoba mi się to.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...