Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

American World Wrestling (AWW)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

:arrow: Jest Punk, jest Ambrose, jest zabawa :D Panowie dali fajny segment i choć feudu między nimi się nie spodziewam to szykuje się nam ciekawy main event. Tekst z paskiem od spodni mnie zniszczył :twisted: Jedyna uwaga to kłamstwo Punka... sorry... ale face kłamiący że jest lepszy od najwspanialszego w historii zawodnika, z najwspanialszym w historii pasem - SWF Global Heavyweight Champion, to niezbyt dobra zagrywka dla face'a... nas nie oszukasz - Bryan>>>Punk :twisted:

:arrow: Hmmm, intrygująca decyzja prezia i czekam co z tag teamami :D

:arrow: Aries wygrywa. W ladder matchu ma więcej do zaoferowania niż Roode, więc ok.

:arrow: Austin okłada Phila? No cóż... szykuje się nam turn jednego z nich......... ja się nabrać nie dam :D teraz na pewno turnów nie będzie, NIE TERAZ :D

:arrow: Jay wygrywa, Mark przegrywa. Osobiście uważam ich obydwu za tak samo ciekawych i wygrana Jay'a trochę po mnie spływa. Zemsta Dirty'ów za wcześniejszy atak musi być.

:arrow: Nie przesadzasz? Policja? What? Ciekawe co dalej.

:arrow: Kim do diabła jest Tytus Martinez??? Segment bardzo ciekawy, tylko szkoda Kazariana, który spada do roli ekskluzywnego jobbera. Taki minus przepakowanego rosteru :D

:arrow: Uha wygrywa, Punk wygrywa. Jest dobrze.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• merfik16

10

• Giero

8

• Yarexon

5

• Joel

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ocena gali:

Karta: 8/10

Backstage: 8/10

Walki: 8/10

Ocena prasy:

Wszystko jest świetnie zaplanowane od samego początku do końca i federacja pokazuje, że zasłużyła na wygraną w tamtym miesiącu. Pojawienie się nowych gwiazd jak Shawn Michaels dodatkowo odświeża obecne feudy i przykuwa uwagę na nadchodzące iPPV. Nie zdziwię się jak w najbliższych tygodniach pojawią się pierwsze oferty od sponsorów.

Frekwencja: 17500

Bilety: 2500*90+5000*50+10000*20=0,7 mln do budżetu

Sorry, że tak długo, ale w końcu skomentuję.

Fajny segment otwarcia wymyśliłeś. Walka mistrz kontra mistrz to dobry pomysł. Punk wypadł dobrze, ale Dean już troché gorzej co nie oznacza, że źle.

Trochę dziwna jest dla mnie sytuacja z pasami tag team, ale dobra. Jakoś to przeboleje.

Austin do MitB. Dobrze. Przynajmniej mogę liczyć na jakieś ciekawe spoty na PPV z jego udziałem.

Sytuacja Steve Austina jest mega ciekawa. Dobrze go budujesz i daleko się posunąłeś w tym feudzie i jestem ciekaw jakie będzie miało to zakończenie.

Jay Briscoe wygrywa, czyli znowu nie ma zaskoczenia.

Debiut Shawna Michaelsa to jest zawsze duża sprawa, ale tym razem trochę nie trafiony pomysł z feudem z Kazem, bo jest zbyt mało wiarygodnym rywalem, a zwłaszcza po porażce z Deanem Ambrosem.

Uhaa Nation wygrywa i znowu to jest dla mnie żadne zaskoczenie. Powinieneś pomyśleć, aby bardziej wyrównać poziom zawodników walczących.

Punk oczywiście nie mógł tego przegrać.

Tygodniówka dosyć krótka w porównaniu do tego, do czego nas przyzwyczaiłeś. Zdziwiło mnie, że nie poznaliśmy jeszcze pretendenta do AWW Undisputed Championship, bo u ciebie to jest stawiane zdecydowanie najwyżej. Życzę weny ;)

• 2 tygodnie później...

Chicago Stadium - 18.500 (Chicago, USA)

Monday's Battle #6 18.05.2015r.

Wybiła 20:00, więc czas rozpocząć szóstą galę American World Wrestling, która jest zarazem drugą tygodniówką po Global Warning. Wszyscy czekają na to co sie wydarzy w szczególności po zeszłotygodniowym aresztowaniu Stone Colda Steve Austin. Dowiedzieliśmy sie że Austin nie ma dzisiaj na arenie, ale czas na tego co to zaczął..."Panic Room" wybrzmiewa na arenie a to oznacza że w drodze na ring Phil Anderson, który nie jest już witany pozytywną reakcją. Anderson wchodzi na ring a na arenie słychać chanty "Stone Cold, Stone Cold" Zobaczymy co ma do powiedzenia.

Phil Anderson: Welcome to Monday's Battle <"Stone Cold", "Stone Cold"> Oj proszę was i tak jego dzisiaj tutaj nie bedzie Zawiedzeni? Dlaczego? To że nie ma jednego wrestlera to nie oznacza ze nie ma więcej dobrych zawodników. Karta jest fenomenalna i na pewno się wam spodoba...jeśli nie trudno! I tak moje show jest najlepsze, nawet gdy macie inne zdanie Aj nie będę sie z wami kłócił po prostu chcę byście zaakceptowali...Stone Cold Steve Austin nie pojawi się na Monday's Battle. Ale przejdźmy dalej...już za tydzień na Monday's Battle pokaże sie osoba której nikt sie nie spodziewam, będziecie zaskoczeni, ale zadowoli was to co zamierza ta osoba przekazać. Przejdźmy do sprawy ostatniego uczestnika walki o walizkę MITB. Ostatnią osobą która będzie uczestniczyć w tej walce to Wade Barrett! Powiecie ze to niesprawiedliwe ale nie obchodzi mnie to. Wade przekonał mnie swoją osobą i zasługuje na miejsce w walce o walizkę. Przejdźmy do sprawy walki o pas AWW...

Look in my eyes, what do you see...sprawa pasa AWW bez mistrza? Tak jest w drodze na ring AWW Undisputed Champion CM Punk, który jest witany ogromnym cheerem od publiki a on w charakterystyczny dla siebie sposób kieruje sie na ring, gdzie bierze mikrofon

CM Punk: Chcesz omawiać sprawę mistrzostwa AWW Undisputed bez prawdziwego mistrza Patrz co tutaj mam Jestem AWW Undisputed Championem i dobrze wiem ze tego nie chciałeś, ale musisz sie z tym pogodzić...

Phil Anderson: Punk masz rację nie chciałem cie z pasem. Może stracisz pas na Bank Of Money? A możliwe że jeszcze dzisiaj. Wszystko mogę zrobić bo ja tutaj rządzę.

CM Punk: Mówisz ze mogę stracić pas na Bank Of Money? Czekaj a z kim wogólę będę walczył, nawet nie masz dla mnie przeciwnika bo nikt nie jest lepszy ode mnie i udowodniłem to na Global Warning. Udowodniłem tam ze jestem najlepszy z najlepszych.

Phil Anderson: Nie rozkręcaj się...co do twojego rywala, poznasz go dzisiaj...Jednak to nie wszystko bo dzisiaj zawalczysz w walce wieczoru a twoim rywalem bedzie Karl Anderson.

CM Punk: Czekaj mówisz serio? Cóż widzę ze dajesz mi kolejne zwycięstwo na tygodniówce...zresztą kogo byś mi nie dał i tak go pokonam...

Phil Anderson: Wiesz nie chodzi mi nawet o Karla tylko o twojego przeciwnika na Bank Of Money. On cie pokona i jestem tego pewien. Poznasz go dzisiaj i na pewno nie bedziesz zawiedziony.

Mamy wymianę zwrokową między Andersonem i Punkiem, lecz w końcu Prezes opuszcza ring a Punk wynosi pas do góry i świętuje ze swoją publicznością

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jesteśmy na zaplecze, gdzie widzimy już Nikki Belle oraz jej gościa Shawn Michaelsa

Nikki Bella: Witam, moim gościem jest Shawn Michaels. Shawn co myślisz o zeszłotygodniowej sprzeczę z Kazarianem?

Shawn Michaels: The Showstopper, The Icon, The Heartbreak Kid, Shawn Michaels ponownie na antenie! Co myślę o Kazarianie, który w zeszłym tygodniu zainkasował moją podeszwę Myśle ze to cwel Jednak nie mogę go zlekceważyć, wiadomo ze każdy nawet największy cwel potrafi zaskoczyć. On też może...ale nie mnie

Nikki Bella: Dzisiaj stoczysz swój pierwszy pojedynek w AWW a twoim rywalem będzie Doc Gallows. Co sądzisz o tym pojedynku..

Shawn Michaels: Hmmm...Doc to duży człowiek, nie jest taki jak Big Show, ale jest wiekszy ode mnie...jednak nie takich już pokonywałem nie takim wykonałem Superkicka i absolutnie nie na takich siadałem...czekaj coś mi sie pokręciło. Nie ważne dzisiaj Doc Gallows poczuje moją podeszwę, jeżeli jej nie poczuje to nie nazywam sie Shawn Michaels.

Nikki Bella: Dzięki za wywiad. Moim gościem był...

Shawn Michaels: HBK, Shawn Michaels!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/Shawn_Michaels_16_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/241/gallows_02.jpg

Singles Match

Czas na pierwszą walkę Shawna Michaelsa w AWW. Gong zabrzmiał więc zaczynamy to starcie. Na początku Michaels groźnie patrzy sie na Doca, lecz w końcu Gallows próbuje rzucić sie w zwarcie, ale Michaels robi nachylenie, po czym wykonuje kopnięcie na nogę rywala i kolejne, po czym Iris Whip, ale skontrowany, po czym Splash w narożnika dla HBK. Gallows wynosi rywala na barki, ale mamy parę łokci od Shawna, po czym schodzi mu z barków i wyprowadza Uppercutt w plecy, po czym kolejny i jeszcze jeden. HBK jest w ofensywie i wykonuje tym razem udany Iris Whip w narożnik, po czym biegnie z impetem, ale Doc go zatrzymuje łapiąc za szyje i wyrzuca ponad górną liną! Doc nie kończy ataku, ponieważ bierze rozbieg i mamy Suicide Dive...nie Michaels sie odsunął i Gallows wpakował w barierki! HBK podnosi swojego rywala, po czym wrzuca go jeszcze w schodki gdzie zasypuje serią kopnięć. Akcja wraca na ring, gdzie Shawn wspina się na trzecią linę, po czym wykonuje wspaniałe Flying Elbow! 1...2...KickOut! Dopiero pierwsza próba przypięcia za nami. HBK zaczyna obijać rywala w narożniku Stombami, po czym próbuje wykonać Iris Whip, ale Doc jakby przymocował sie do maty nie daje sobie wykonać tej akcji a sam wykonuje błyskawiczny Clothesline, po czym jeszcze jeden. Shawn jest ponownie na nogach, ale od razu inkasuje Back Body Drop, po czym Iris Whip na liny i Big Boot! 1..2..KickOut! Doc pokazuje ze czas na finish i podnosi swojego przeciwnika po czym chwyta za gardło i wykonuje Chokeslam...skontrowany na DDT! 1..2..KickOut! Cóż za wspaniała kontra od Heartbreak Kida, ale to jeszcze nie koniec tego pojedynku. Obaj lezą na macie, ale to Michaels pierwszy wstaje przy pomocy narożnika i wykonuje Stinger Splash dla rywala. Shawn idzie do narożnika i zaczyna sygnalizować ze czas na jego akcję kończącą. Doc wstaje na nogi, a Shawn rusza z Superkickiem, ale Doc chwyta go za nogę...Enzuigiri od Michaelsa! 1...2...KickOut!! Co za kontry od Showstoppera, ale Gallows sie nie poddaje i kickoutuje za kazdym razem. Michaels podnosi rywala, po czym wkłada go na trzecią linę i sam wchodzi na narożnik, czyżby szykował sie Frankesteiner? Michaels gotowy do ataku, ale cios od Doca i kolejny, po czym potężny prawy i Shawna nie ma już na narożniku. Doc staje na narożniku i czeka aż Michaels sie odwróci i gdy to sie dzieje, leci pod Double Axe Handle...Sweet Chin Music od Shawna!! Kontra roku...ale to Kazarian atakuje krzesłem Michaelsa! Michaels wygrywa przez dyskwalifikacje, gdy miał już pewne zwycięstwo przez pin!

Winner: Shawn Michaels by DQ

Jednak Kazarian nie kończy ataku na przeciwnika i wykonuje mu parę shotów w plecy z krzesełka a następnie potężny Chairs Shot! Kazarian kładzie nogę na znokautowanym Michaelsie i świętuje przy ogromnym heacie publiczności

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jesteśmy w gabinecie prezesa Phila "Austina" Andersona który rozmawia przez telefon

Phil "Austin" Anderson: Świetnie, na początku show wszyscy się tego dowiedzą. Do zobaczenia.

Anderson odłożył słuchawkę i zaczął coś robić, gdy nagle telefon zadzwonił po raz kolejny

Phil "Austin" Anderson: Słucham?

?: ....

Phil "Austin" Anderson: Jest ktoś ta....

?: What?! Serio myślałeś ze sie mnie pozbędziesz Stone Cold Steve Austin tutaj Serio myślałeś ze aresztowanie mnie coś da Teraz masz jeszcze większe kłopoty Stone Cold mówi ci ze zafunduje ci wpierdol życia Możliwe ze nawet stoję tuż za tobą

Steve Austin: Wiedziałem ze się odwrócisz Boisz sie Stone Colda Boisz sie wkurzonego Grzechotnika Wiesz dam ci jedną radę Uważaj na plecy Bo ja mogę zaatakować z każdej strony Czy to bedzie w twoim domu W biurze W barze Na ringu Stone Cold cie dorwie Potem napije sie browara 2 3 i absolutnie zafunduje ci wpierdol życia Give me Heel Yeah and's to bottom aline's cause Stone Cold saind so!

Połączenie sie zerwało a Anderson wyglądał na przerażonego

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1040/rstrongner2.pngvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/Alex_Riley_3_cut_by_Danger_Liam.jpg

Singles Match

Czas na walkę o pretendenta do pasa AWW International, który jest w posiadaniu Deana Ambrose. Roderick Strong zmierzy się z Alexem Rileyem! Gong zabrzmiał więc zaczynamy. Na początku rywale podchodzą do siebie z respektem by w końcu ruszyć w zwarcie z którego lepiej wychodzi A-Ry, który zapina boczny headlock, jednak długo nie trzyma tej akcji bo Roderick przepycha go na liny, nastepnie unika ciosu i sam wykonuje Hip Toss! 1..KickOut! To nie mogło zakończyć walki. Strong przechodzi do Stombów, ale w końcu Alex chwyta go za nogę i podcina, po czym zapina submision na nogę. Roderick doszyć szybko dochodzi do lin by następnie wyczołgać sie po za ring. Alex jednak nie kończy ataku, bierze rozbieg a nastepnie wykonuje Suicide Dive! Bardzo dynamiczny początek walki. A-Ry chwyta za głowę rywala a nastepnie uderza nią o Steal Post i jeszcze w stolik. Akcja wraca na ring a Alex wchodzi na trzecią linę skąd chce zaatakować rywala. Czeka aż sie podniesie a gdy to sie stało...wykonuje Crossbody, ale przechwycone przez Rodericka, który od razu przeszedł do zmodyfikowanego Suplexa! 1...2..KickOut! Walka trwa dalej. Roderick podnosi swojego rywala, po czym zasypuje go serią ciosów w narożniku, jeszcze Iris Whip w narożnik, po czym Spear w narożniku. 1..2...KickOut! Messiach of the Backbreaker cały czas atakuje Alexa i tym razem wyprowadza Dropkick, po czym Moonsault! 1...2..KickOut! Roderick wychodzi na krawędź ringu skąd wskakuje na narożnik i chyba będzie się szykował do jakieś niebezpiecznej akcji. Roderick chce wykonać chyba 450 Splash, ale Alex doskakuje do niego w ostatnim momencie i zaczyna sie walka na narożniku. Cios od Stronga, Cios od Alexa, Cios od Stronga...Back Body Drop od Alexa oraz Moonsault!! 1...2...KickOut!! To jeszcze nie koniec. Riley nie może uwierzyć ze nie zakończył jeszcze tej walki. Riley pokazuje ze czas na finish...Strong podnosi sie na nogi a Riley wynosi go na barki pod TKO...jednak parę łokci od Rodericka, po czym on wynosi go na barki...Death by Roderick!! 1..2..3! Roderick Strong wygrywa i zawalczy o pas AWW International na Bank Of Money.

Winner: Roderick Strong by pin

Po walce nie trzeba długo czekać, na stage pojawia sie AWW International Champion Dean Ambrose, który patrzy z respektem na rywala, po czym wznosi pas do góry. Roderick pokazuje mu ze ten pas bedzie jego. Czy tak bedzie? Przekonamy sie na Bank Of Money

Na titatronie pokazuje się zapowiedź main eventu...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/karl_tag_champ_03.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CMPunk57.jpg

Wracamy na arene a tutaj wybrzmiewa "Longnecks & Rednecks" a to oznacza ze w drodze na "Cowboy" James Storm, który kieruje sie na ring przy dużym cheerze od publiczności. "Cowboy" wchodzi na ring, ma w ręku piwo, po czym bierze jeszcze mikrofon

James Storm: Cowboy, James Storm zawitał ponownie do Chicago Jednak przyszedłem tutaj mówić o tym co wydarzy sie za 3 tygodnie...Money In The Bank Ladder Match w którym wezme udział! Na tej gali będą sie działy Extremalne rzeczy, wiele drabin zostanie złamanych może jakaś kariera zostanie skończona a to tylko po to by wygrać tą walizkę. Każdy chce ją wygrać, ale co sie dziwić przecież dzięki niej w 80% jesteś już głównym mistrzem organizacji. Wiecie co mnie najbardziej wkurwia...to ze ta cipa Wade Barrett mimo porażki znajdzie się w walce o tą walizkę Jednak pokonałem go już i zrobię to po raz kolejny...jednak problemem nie jest tylko Barrett. Jest jeszcze czterech innych wrestlerów...Briscoe, Aries, Anderson oraz Uhaa Nation. Sześciu wrestlerów wejdzie na Bank Of Money by zgarnąć to co bedzie wisieć nad nami...i zwycięzcą tej walki bedzie Cowboy...

Wain a Minute...Raging of the Region wybrzmiewa na arenie a to oznacza ze w drodze na ring nie kto inny jak Tag Team Champion Austin Aries, który jest witany mieszaną reakcją publiki. Aries ma przy sobie mikrofon

Austin Aries: Holla, Holla, Cowboyu nie zapędzaj sie...nie zapominaj ze w tej walce wystąpi Najwspanialszy człowiek na tej planecie Austin Aries. Nie zapominaj także ze to ja jestem Tag Team Championem a także jestem przysłym AWW Undisputed Championem.

James Storm: Wiesz swoją wypowiedzią zanudziłeś wszystkich Jesteś Tag Team Championem? Gratulację, jednak pamiętaj żeby ta walka rządzi sie swoimi prawami, nawet jeśli twój kumpel będzie chciał ci pomóc to obiecuje ze pierw on spotka sie z moją podeszwą a nastepnie ty!

Austin Aries: Jeśli jesteś taki chętny to stań dzisiaj do walki

Reach for the sky, boy...jest i kolejny uczestnik walki o walizke...Jay Briscoe w drodze na ring i ma przy sobie mikrofon

Jay Briscoe: Panienki przestaliście sie kłócić? Jeśli nie to mogę was zaraz zamknąć Jestem jedną z największych gwiazd sceny niezależnej, udowodnię to Bank Of Money, tam pokonam każdego z was...każdemu dołożę...a najbardziej tobie Aries Wygraliście fartem pasy Tag Team, ale gdy już zgarne walizkę a mój brat pokona Bobbiego zdobędziemy pasy TT...ja zdobędę pas AWW Undisputed a mój brat pas AWW International i wtedy The Briscoes przejmą AWW.

Austin Aries: Możecie mi dać popkornu, po pewnie będzie pieprzył jeszcze z 2 godziny...

Jay Briscoe: Śmieszny jesteś Aries, myślisz ze słowami wszystko załatwisz? Możemy to rozwiązać w ringu tu i teraz w Chicago

Briscoe ruszał w strone ringu, gdy nagle wybrzmiało "Dschinghis Khan" a to oznacza ze w drodze na ring.....Uhaa Nation, który kieruje sie na ring przez trybuny. One man Nation przeskakuje przez barierki, po czym bierze mikrofon i wchodzi na ring

Uhaa Nation: Jay, Austin, James...szanuje was. Myślę jednak ze nie macie szans w walce o walizkę...ponieważ ja jestem w tej walce..

Austin Aries: Chwila, Chwila teraz jakiś debiutant bedzie mi mówił ze ktoś ma ze mną szansę. Powiem to wolno byście wszyscy zrozumieli...nazywam sie Austin Aries, jestem Tag Team Championem, jestem nie pokonany w AWW, jeszcze nikt mnie nie pokonał czy to w walce Tag Teamowej czy to w walce Singlowej...jestem najwspanialszym człowiekiem na świecie i zaden z was nie ma ze mną szans. Na Bank Of Money sięgnę po walizkę a następnie zostanę niekwestionowanym mistrzem AWW...i to jest fakt.

Jay Briscoe: Koniec gadania czas na walke...

W tym momencie widzimy ze Jay rzuca sie na Ariesa a do ringu przybiegają jeszcze Karl Anderson i Wade Barrett i zaczyna sie jeden wielki chaos. Barrett walczy z Cowboyem, Anderson z Nationem a Briscoe z Ariesem. Wbiega z 10 sędziów i 10 Ochroniarzy i zaczynają oddzielać rywali od siebie...ale w tym momencie zawodnicy zaczynają ich atakować. Jay-Driller, Brainbuster oraz Uhaa Combination. Walka trwa dalej. Widzimy jak Barrett próbuje wyeliminować z gry Storma, ale ten częstuje go Last Call Superkickiem, jednak od razu inskasuje Uhaa Combination od Uhyy...który za to inkasuje Gun Stun...Brainbuster dla Karla...ale jest jeszcze Jay Briscoe! Austin Aries myśli ze wygrał brawl, po czym sie odwraca...środkowe palce i Jay-Driller! Jay świętuje na narożnikach patrząć sie na znokautowanych przeciwników. Czy taki widok zobaczymy na gali?

Przenosimy się na zaplecze gdzie widzimy idącego Phila "Austina" Andersona. Widzimy jak Prezes rozgląda sie za siebie, gdy nagle z boku wyskakuje CM Punk

CM Punk: Stone Cold tutaj jest!!

Phila "Austina" Andersona: Gdzie? Punk nie żartuj sobie...

CM Punk: Ale dlaczego to bardzo zabawne jak widzę ciebie przerażonego...do tego jestem AWW Undisputed Championem, czego chcieć wiecej.

Phila "Austina" Andersona: Lepiej kieruj sie na ring, bo stoczysz pojedynek...

CM Punk: Do pojedynku mam jeszcze trochę czasu...powiec o ile klas słabszy jest zawodnik z którym zmierze sie na Bank Of Money.

Phila "Austina" Andersona: O ile klas słabszy? Powiem ci że nie bedziesz miał z nim łatwo i radzę ci zebyś sie przygotował na tą walkę.

CM Punk: Całkiem dobry pomysł...chociaż wiadomo ze go pokonam nawet jak przez ten czas w którym powinienem sie przygotować bede pił Pepsi. A tak wogólę to jeśli się tak obawiasz Austina to sobie załatw ochronę albo jakiegoś zawodnika, który mu wklepie.

Phila "Austina" Andersona: O kogo ci chodzi?.

CM Punk: Wiem ze to nie będę ja z chęcią zobaczę jak dostaniesz największy wpierdol w swoim życiu. Nara prezesie.

Punk zadowolony odszedł zostawiając zastanawiającego sie Andersona

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_12.jpg

Singles Match

Czas na Co-Main Event dzisiejszej gali Monday's Battle w którym wystąpią Austin Aries oraz James Storm. Obaj jeszcze trochę poobijani po nie dawnym brawlu, ale czas zaczynać. Na początku Storm chce ruszyć w zwarcie, ale Aries wychodzi po za ring. Double A mówi sędziemu ze chwila, po czym poprawia ochraniacz i wskakuje na ring. Ponowna próba zwarcia...tym razem Aries unika i położenie się na narożniku. Aries krzyczy dawaj atakuj...Storm rusza a Aries schodzi z narożnika a następnie nadziewa głowę rywala o liny, po czym wskakuje na ring, gdzie wykonuje Stomby dla Cowboya i mamy próbę przypiecie! 1..KickOut! To nie mogło się skończyć tak szybko. Double A zakręca sie na ręce rywala, po czym zapina dźwignie na tą rękę. Widzimy doping dla Cowboya a Aries rozgląda się tylko po trybunach. Cowboy wykonuje parę ciosów drugą rekę i Aries odpuszcza dźwignie i wtedy Storm znikąd przeszedł do Small Package! 1...2...KickOut! Obaj szybko stają na nogi, ale sprytniejszy okazuje sie Cowboy, który od razu wykonuje Gut Kick oraz Powerbomb! 1..2..KickOut! Akcja przenosi sie za ring gdzie Cowboy wbija Ariesa w stół, po czym wrzuca go jeszcze na ring, gdzie próbuje zakończyć pojedynek. 1...2...KickOut! Walka ponownie jest za ringiem gdzie widzimy potężny Iris Whip w barierki od Jamesa a następnie Iris Whip z impetem do ringu. W końcu powracamy na stałe do ringu, gdzie Storm popisał się tilt-a-whirl Backbreakerem, po którym dołożył jeszcze pare stombów. 1..2..KickOut! Cowboy wbijał przeciwnika w narożniku, jednak Aries chciał wykonał parę ciosów...jednak szybko Storm zgasił go Spineubsterem! 1...2...Kickout! Bardzo pewny siebie Storm popisał się Vertical Suplexem i Knee Dropem. Storm podniósł przeciwnika i próbował wykonać Suplex, ale parę ciosów od Ariesa i cios od Roode, mamy wymianę ciosów z której lepiej wyszedł Aries wykonując Russian Leg Sweep. 1...2...KickOut! AA pośrodku ringu zapiął Lastchancery i Storm nie miał innej opcji jak ratować się atakiem na oczy rywala. To poskutkowało i obaj byli już na nogach, więc Storm próbował to wykorzystać i wyniósł na barki Ariesa, który jednak zszedł mu z barków, po czym pchnął w narożnik i wykonał Dropkick! Storm wygląda na ogłuszonego a Aries bierze kolejny rozbieg i wykonuje kolejny Dropkick! Double A łapie przeciwnika za głowę i szykuje sie już pod Brainbuster...jednak Storm nie daje się wynieś, więc Aries próbuje jeszcze raz, jednak Cowboy zmienia to w Small Package! 1...2...KickOut! Aries wstaje błyskawicznie i wykonuje potężne kopniecie w głowie dla klęcącego Storma po czym jeszcze Brainbuster! 1...2...3! Austin Aries wygrywa kolejny pojedynek.

Winner: Austin Aries by pin

Po walce Aries szybko wycofał sie na zaplecze i świętując na stage. Storm był zaskoczony ze dał sie tak zaskoczyć

Jesteśmy na zaplecze, gdzie widzimy już Nikki Belle oraz jej gościa AWW Undisputed Championa CM Punk

Nikki Bella: Witam, moim gościem jest CM Punk. Punk jak czujesz sie jako AWW Undisputed?

CM Punk: Jestem najlepszy wrestlerem na planecie co tu dużo gadać, jesli chcesz być najlepszym musisz posiadać najbardziej prestiżowe złoto w historii. Ten pas jest obecnie najbardziej prestiżowym tytułem w federacji...jest także najbardziej prestiżowym pasem we Wrestlingu. Ten pas idzie jeszcze bardziej do góry dzięki mnie...ponieważ jestem Best In The World.

Nikki Bella: Dzisiaj staniesz do walki z Karlem Andersonem. Co sądzisz o tym pojedynku?

CM Punk: Karl Anderson to bardzo dobry zawodnik. Wszyscy mogą myśleć inaczej, ale Anderson jest naprawdę dobry. Pokazał to na ostatnich galach, jednak trafił nie na tą osobę co potrzeba. Mnie nie da sie pokonać. Walczyłem już tyle razy i każdy pojedynek wygrywałem. Co tydzień bedę udowodniał każdemu człowieku na tej planecie ze jestem najlepszy na świecie.

Nikki Bella: Dzisiaj masz poznać swojego przeciwnika na Bank Of Money. Jak myślisz kto to może być?

CM Punk: Wiesz dobre pytanie. Wiem że nasz prezes nie chce mnie z pasem, niestety nie mam dla niego dobrych wieście, bo w federacji nie ma nikogo kto mógłby mi w walce odebrać pas. Nie ma takiej osoby. Dzisiaj pewnie ktoś zaatakuje mnie po walce i to okaże sie pretendent, którego i tak pokonam.

Nikki Bella: Dzieki za wywiad. Moim gościem był CM Punk.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CMPunk57.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/karl_tag_champ_03.jpg

Singles Match

Punk i Anderson są już w ringu, słychać gong! I zaczynamy walkę na początek mamy typowe zwarcie, które wygrywa Karl i szybko przechodzi do bocznego Headlocku, ale Mr. Best In The World od razu wykonuje mu potężnego Back Suplexa. Anderson podnosi się powoli, ale od razu inkasuje potężnego Running Neckbreaker od swojego rywala, który teraz podnosi przeciwnika i wykonuje mu Scoop Slama potem odbija się od lin i wymierza mocnego Leg Dropa. Straight Edge znowu podnosi swojego rywala, ale ten wykonuje mu Small Package 1...2..Kick Out! Zawodnicy wstają i jako pierwszy atakuje Anderson, który wykonuje potężnego Shouderblocka potem odbija się od lin i dokłada mocnego Elbow Dropa. Karl podnosi swojego rywala, ale ten szybko go odpycha potem odbija się od lin i chce wykonać Calf Kicka dla przeciwnika, ale Karl unika tego ataku potem wykonuje mocnego German Suplexa. Anderson podnosi swojego rywala i wykonuje mu potężnego Fisherman Suplexa po którym wchodzi na narożnik i czeka na swojego przeciwnika aż się podniesie, gdy tylko to nastąpiło to Karl szybko wykonał mu mocne Diving Double Axe Handle. Anderson teraz znowu podnosi swojego przeciwnika i wyprowadza dla niego mocnego Vertical Suplexa potem powoli wchodzi na narożnik, ale Mr. BITW szybko wstał i zrzucił swojego rywala z narożnika potem od razu odbił się od lin i wykonał potężne Suicide Dive. Punk podnosi się potem podnosi swojego przeciwnika i wbija go w stalowe schody potem od razu wyprowadza mu mocnego Back Suplexa prosto na barykady po czym znowu podnosi swojego przeciwnika i wrzuca go do ringu potem sam do niego wchodzi i wchodzi także na narożnik i sygnalizuje swoje Flying Elbow i czy będzie?! Tak mamy potężne Flying Elbow! Pin 1...2..Kick Out!. Mr. Best In The World chce już zakończyć ten pojedynek i chce wykonać swojego firmowego Finishera czyli Go To Sleep, Karl powoli się podnosi, a CM Punk od razu wynosi go pod GTS i czy będzie?! Nie jednak nie ma GTS, bo Anderson szybko spada z barków swojego rywala i wykonuje mu mocnego Snap Suplexa potem dokłada Face Stompa. Karl podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu potężnego Hangman Neckbreakera potem jeszcze raz podnosi rywala, ale ten szybko wyprowadza mu mocnego Spinning Heel Kicka w brzuch potem odbija się od lin i wymierza mocnego Dropkicka w głowę dla swojego przeciwnika. Anderson leży na macie, a Mr. BITW wchodzi na narożnik i znowu chce wykonać Flying Elbow i czy będzie?! Tak mamy Flying Elbow, ale Straight Edge nie przypina rywala tylko szykuje się do wykonania GTS i tak mamy GTS dla Karla!! Po którym Punk od razu zapina Anaconda Vise! Anderson próbuje jakoś walczyć ale jest zbyt zmeczony i po chwilowej walce w końcu odklepuje!!

Winner: CM Punk by submision

Po walce Punk zadowolony świętuje na narożnikach gdy nagle gaśnie światło!! Wszyscy nie wiedzą co się dzieje gdy nagle wybrzmiewa nie znana muzyka. W końcu światła sie zapalają a za Punkiem stoi już AJ Styles!!. Phenomental One debiutuje w AWW. Punk odwraca się się, ale od razu inkasuje Gut Kick po czym Styles Clash! AJ Styles podnosi tytuł nad Punkiem po czym mówi mu ze spotkają się na Bank Of Money. W tle gra "Evil Ways" a Styles stoi nad znokautowanym Punkiem zbierając chyba największy heat gali. Widzimy sie za tydzień

Karta na Bank Of Money

Money in the Bank Ladder match for a AWW Undisputed Championship Match Contract

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3605/Uhaa_Nation_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/62_Jay_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_12.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/Karl_Anderson_3_GD.jpgvs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/4180_King_Barrett.jpg

Singles Match for the AWW Undisputed Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CMPunk57.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/3985_AJ_Styles.jpg

Singles Match for the AWW International Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/2425_Dean_Ambrose.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1040/rstrongner2.png

Singles Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/Hbk_Cut_Out_By_Shev.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_31.jpg

Singles Match + Jeśli Mark wygra to The Briscoes zdobeda title shota na pasy TT

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/bobby_roode_g4s.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/887/61_Mark_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpg

VIP - 90

Średnie - 50

Najtańnsze - 20

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ocena gali:

Karta: 7/10

Backstage: 6/10

Walki: 6/10

Ocena prasy:

Naprawdę mocny roster powoduje, że i tygodniówki są ciekawsze. CM Punk kontra AJ Styles na Bank Of Money? Ten pojedynek może skraść show na iPPV! Z kolei walka o kontrakt na AWW Undisputed Championship Match też ma solidny skład. Ciekawe też jak rozwinie się sytuacja między Austinem, a Prezesem. Po prostu... feed me more!

Frekwencja: 15000

Bilety: 2000*90+5000*50+8000*20=0,6 mln do budżetu

:arrow: Początek gali i wywiad jakoś po mnie słynęły. Słabooooo....

:arrow: Wygrana Michaelsa była bardziej niz pewna, ale zaskoczyło mnie trochę DQ. Kaz wygląda ciekawie, masz ledwo tydzień na promocję jego walki z HBK i musisz go podpromować, bo moim zdaniem wygląda dość średnio.

:arrow: Chyba domyślam się, czego dowiemy się na początku kolejnego show. Mogę napisać co, a jak zgadnę to... udostepnisz mi paru zawodników na moje kolejne PPV, ok? ;) Steve Austin bardzo fajnie wypadł. Dobry skurwysyn!

:arrow: Spodziewałem się wygranej Alexa, ale jest ok.

:arrow: Fajny brawl uczestników walki o MitB. Sam segment też dobry. Czekam na rozwinięcie za tydzień.

:arrow: CM Punk i jego humor w formie :D krótka i śmieszna wypowiedź - god job! Btw. czy PepsiBossman to CM Punk? Tak wnioskuję po tym segmencie.

:arrow: Aires wygrywa - jego szansę na PPV spadły z 2% na 1% :)

:arrow: Wywiad, kolejna wygrana... AJ STYLES! No stary, ten którego zabrałeś mi sprzed nosa debiutuje, choć skoro gala jest z 18 maja to chyba jeszcze nie powinien... ale ok. Ciekaw jestem co dalej z pasem, bo chyba Steve pójdzie w takim razie na prezesa (Phil zawalczy?) a Aj na championa.

Początek całkiem okey, choć to nie był poczatek z impetem, którego po Punku moglibyśmy się spodziewać.

Kazarian po porażce z Deanem jest bardziej promowany niż sam Ambrose, smutne. Nawet jeśli Kaz przegra na PPV, to dużo zyska takim feudem z legendą.

Austin i Austin to główny konflikt, który bardzo dobrze się rozkręca. Steve często jest pchany do tego konfliktu z władza, ale tym razem nie jest to coś co się nudzi.

Seg uczestników walki o walizkę miidzio. James, Austin oraz Jay pokazali się z fajnej strony, szkoda, że Uhaa nic więcej nie powiedział.

Aj Styles vs CM Punk? Biorę w ciemno, five star gwarantowany :D

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

Czas na komentarz ;)

Fajny segment otwarcia między Punkiem i prezesem. Widać spięcia na ich linii i w przyszłości jak prezes załatwi sprawy z SCSA to może ruszy jakiś program z Punkiem.

Widać, że dobrze się wczułeś w postać Shawna Michaelsa. Bardzo dobrze mi się ogląda segmenty z jego udziałem i feud między nim, a Kazem może naprawdę fajnie wypromować tego drugiego.

Shawn raczej nie mógł przegrać z Gallowsem, ale dobrze, że Kazarian nie zapomina o swoim rywalu.

Stone Cold jak to on. Kręci ciekawy feud z prezesem. Na ten moment najciekawszy wątek u ciebie.

Pretendent musiał to wygrać, żeby być wiarygodnym rywalem dla Amrose'a.

Później mamy również dobry segment promujący zawodników biorących udział w MitB. Widać, że kładziesz nacisk na konflikt na linii The Dirty Heels – The Briscoes. Fajna walka by wyszła. Reszta już była mniej ciekawa. Dobrze, że bracia Briscoe coś u ciebie znaczą.

CM Punk i ten jego żart wyszedł nawet dobrze, ale reszta segmentu jakoś nie miała więszego tematu i wypadła już trochę gorzej.

Mistrz teamów musiał to wygrać.

Wszystko kręci się tutaj wokół Punka. W sumie nie narzekam, bo to w końcu mistrz, ale tą drogą będzie ciężko w późniejszym czasie wypromować mu rywali.

Karl Anderson w ME? Trochę dziwna decyzja, ale mistrz przynajmniej wygrał. Wszyscy bardziej czekali na to, kto będzie rywalem Punka i OMG! Ich walka i feud mogą wyjść naprawdę bardzo dobrze jeżeli Styles będzie miał jakiś konkretny gimmick.

Gala dosyć krótka, więc można powiedzieć, że dostosowałeś się do reszty, ale za to większość momentów gali trzymała dobry poziom. Feudy są solidnie promowane. Życzę weny ;)

• 1 miesiąc temu...

Bank of Money IPPV

Chicago Stadium, Chicago, Ill, 24.06.2015

Około osiemnaście tysiecy osób wstało z miejsc słyszac piosenke "Swag on a Million" a to oznacza ze czas powalczyć o pieniadze! Bank Of Money jest ostatnim przystankiem przed historycznymi wspólnymi galami federacji AWW i SWF! Dzisiaj poznamy Mr. Money In The Banka, czy CM Punk zdoła udowodnić ze jest najlepszy na świecie, czy Dean Ambrose udowodni światu ze zasługuje by być mistrzem, czy Mark Briscoe spowoduje ze The Briscoes zawalczą o pasy TT i czy Kazarian pokaże Michaelsowi ze jego czas minął? Na te wszystkie pytania poznamy odpowiedzi już dziś. Czas na pierwszą walkę, którą bedzie pojedynek Marka Briscoe z Bobbym Roodem

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/bobby_roode_g4s.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/887/61_Mark_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpg

Singles Match

Sedzia każe uderzyć w gong, więc czas zacząć! Obaj są skupieni, ale mozna powiedzieć ze stawka leży tylko po stronie Marka. Zaczynają od przejścia w zwarcie z którego zdecydowanie lepiej wychodzi It's Factor, który przechodzi rywalowi za plecy a nastepnie wykonuje podręcznikowy Suplex do parteru i tam teraz jest akcja. Roode błyskawicznie przeszedł do bocznego headlocku, z którego jednak błyskawicznie wydostał sie członek The Briscoes, po czym wstał na nogi i wykonał Leg Drop! 1...KickOut! Pierwsza próba zakończenia walki, ale na pewno to sie tak nie skończy. Mark podnosi swojego rywala, po czym wykonuje mu Irish Whip w narożnik, bierze rozbieg i trafia potężnym łokciem! Jednak to nie koniec, ponieważ odbija sie jeszcze raz...ale teraz Roode sprytnie unika tego i Briscoe wpada w naroznik! Mamy błyskawiczny Roll-Up! 1...2...KickOut! Obaj szybko wstają i zaczyna sie wymiana ciosów. Prawy od Marka, Lewy od Roode i na zmiane...jednak przewage uzyskuje Bobby który złapał rywala za oczy! Sedzia go upomniał, ale on sie tym nie przejmuje i wykonuje dynamiczny Irish Whip w narożnik...od którego Mark aż sie odbił! Roode spokojnie podchodzi do niego i zaczyna wykonywać serie kopnięć w narożniku dla rywala. W końcu go podnosi i posadza na trzeciej linie, po czym sam na nią wchodzi i mamy próbę Superplexa...ale mamy parę ciosów od Marka na tułów, po czym Stereo i jeszcze jedno, po którym Bobby spada z narożnika! Mark tymczasem staje na nogi i wykonuje Leg Drop z trzeciej liny...nie trafiony!! Bobby od razu przechodzi do przypięcia w "kulke"! 1...2..KickOut! Bobby podnosi sie na nogi i zasypuje rywala kopnięciami przy linach w końcu sedzia musiał interweniować. Walka przenosi sie za ring, gdzie Bobby bierze Marka za głowę i wbija ją w schodki...jednak nie, ponieważ Mark przytrzymał sie schodków po czym wymierzył cios na tułów, po czym on rzuca go o schodki i wykonuje jeszcze potężny Irish Whip o barierke i Roode wylatuje w publiczność. Mark wskakuje na ring a sedzia jest już przy siedmiu! 8...9...10! Ta walka długo nie trwała, ale zwycięzcą zostaje Mark Briscoe, który tym samym gwarantuje Title Shota na pasy Tag Team, The Briscoes!

Winner: Mark Briscoe

Po walce widzimy podnoszącego sie w publiczności Roode, który jest wsciekły ze przegrał tą walkę! Roode już próbuje wskoczyć na ring, ale Mark z niego wychodzi. Wiec szykuje nam sie kolejna walka Braci z Dirty Heels!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/Hbk_Cut_Out_By_Shev.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_31.jpg

Singles Match

Po gongu, spojrzeli na siebie i Kazarian wyprowadził Slapa rywalowi. Shawna to zdenerwowało i błyskawicznie powalił rywala... można powiedzieć, że walka na utrzymanie. Po chwili przerwali akcję, wstali i przeszli do zwarcia… HBK, przechodzi do Side Headlocku w stójce, po czym powala i tam utrzymuje akcję... wstają Kazarian chciał popchnąć rywala na liny, ale HBK nie pozwolił na to. Kazarian chciał wydostać się z akcji za pomocą Back Suplexa, ale także mu się nie udało. W końcu Kaz popycha rywala na liny, ale inkasuje Shoulder Block. Shawn ponownie zapina Headlock w podłożu. Po dłuższej chwili wstali i Kazarian przepchnął HBK’a do narożnika a tam akcję przerwał sędzia. Spojrzeli na siebie i przeszli do akcji... HBK uzyskuje przewagę i znowu zapina Headlocka w podłożu… wstają, akcja nabiera trochę tempa... Shawn popycha rywala na liny, ale inkasuje Shoulderblock. Następnie Kaz odbija się od lin, ale trafia na Hiptosa! Michaels przechodzi do dźwigni na lewą rękę... Kazarian starał się wydostać, ale za bardzo nie wychodziło mu to. Po dłuższej chwili, Kaz podnosi rywala! Shawn sprytnie się zachował i przeszedł do Roll Upa! 1...2...KickOut! W stójce, Shawn wykonuje Back Slide 1…2…KickOut. W parterze widzimy Headlocka… wstają Kazarian przepycha rywala do narożnika i rozpoczyna atak, ale Shawn nie pozostaje mu bierny... Kaz także odpowiedział i tak na zmianę! Sędzia rozdziela przeciwników. Kazarian, jako pierwszy rusza do ofensywy powala oponenta mocnym ciosem w plecy i zapina Ankle Lock!! Shawn dosyć szybko wydostaje się i wyprowadza Clothesline po za ring. Shawn czyści stół komentatorski, po czym wszedł do ringu, aby wyzerować licznik sędziego. Michaels wraca a Kaz zaskakuje go Uppercutami. Następnie próba Suplexa na stół komentatorski, Shawn wydostaje się i zaczyna wyprowadzać punche. Po chwili Kaz kontruje i wynosi Shawna pod Suplex i wykonuje go tak jakby w Steal Post!! Kazarian po tej akcji, zaczyna osłabiać plecy rywala. Wracają do ringu, mamy Suplex. Przypięcie 1…2…KickOut. Były zawodnik TNA zapina Body Scissor…wstają, Shawn wychodzi z ciosami, oraz Chopami. Następnie Irish Whip... Kazz odwraca a HBK wpada na narożnik, kiedy się odwraca Kazarian wykonuje mu Belly to Belly Overhead Suplex! Kazz podnosi rywala i ponownie wykonuje tą akcję! 1…2…KickOut. Kaz zapina Chin Locka…wstają Shawn broni się ciosami w brzuch, po czym przechodzi do Chopow, Kazarian odpowiada i zamienia nam się to w wymianę ciosów, Shawn trochę zlekceważył rywala i wyprowadził mu Slapa! Kazarian nie miał litości i wykonał mocnego Clothesline’a! Przypięcie 1…2…KickOut! W stójce akcja przenosi się do narożnika, Kazarian ustawia rywala na górnej linie i także wchodzi, próba Belly to Belly, ale Shawn blokuje i mocnym punchem zrzuca rywala! Shawn wstaje na nogi i wykonuje Diving Elbow Drop... ale nie trafia! Kaz, próbuje Slam, ale nie udaje mu się to! Shawn świetnie przechodzi z akcji do Arm-Draga! Michaels słania się przy linach, Kaz próbuje ataku, ale trafia na Back Body Drop po za ring.MR.WM wchodzi na narożnik i wykonuje Crossbody! HBK wchodzi na krawędź ringu, a tam dopada go Kaz…próba German Suplexa, ale HBK trzyma się lin, a w dodatku wyprowadza ataki z łokcia, w ostateczności mamy cios na oczy, Kazarian mimo zainkasowania chciał atakować, ale został odkopany i za ringiem! Michaels wykonuje Springboard Moonsault!! Sędzia wylicza…[…] 6…7…8…9…!!Wracają do ringu. W stójce, spojrzeli na siebie i przeszli do akcji. Shawn wyprowadza Chopy, po czym Irish Whip, Kaz odwraca a Shawn częstuje go Flying Forearm. Następnie Atomic Drop, i Clothesline. Mr.WrestleMania wykonuje Scoop Slam i wchodzi na narożnik, po czym wykonuje Diving Elbow Drop!! To może być początek końca! Shawn sygnalizuje Sweet Chin Music…Kaz wstaje, Shawn próbuje akcji, ale były Tag-Team partner Christophera Danielsa łapie jego nogę i przechodzi do Ankle Locku. HBK walczy z tym, stara się wydostać jednak Kaz nie puszcza. Po dłuższej chwili, Michaels dochodzi do lin. Kaz czeka aż rywal, wstanie kiedy to uczynił, próbuje Slama, ale Shawn wychodzi z tego, próbuje Roll Upa ale Kaz także kontruje i zapina Ankle Locka! Kaz trzyma a Shawn dosyć szybko się wydostaje i przechodzi do Roll Upa…1…2…KickOut! W stójce, HBK próbuje Sweet Chin Music, ale Kaz blokuje to i wykonuje Schoop Slam!! Przypięcie 1…2…KickOut!! Kaz ma małe pretensję do sędziego. Kazarian wchodzi na narożnik i wykonuje Moonsaulta, ale HBK odsuwa się!! Akcja na chwilę poprzestała. HBK, jako pierwszy wstaje i wchodzi na narożnik, ale Kazarian doskakuje do niego i mamy wymianę ciosów na narożników z której lepiej wychodzi Michaels, który wyprowadza niesamowity lewy sierpowy i Kazarian ląduje przy narożniku! Michaels szykuje sie do tego co nie udało mu sie wcześniej...i mamy Flying Elbow! 1...2...KickOut! HBK idzie do narożnika, po czym zaczyna wykonywać charakterystyczne uderzenia nogą o ziemie. Physical Fascination podnosi sie na nogi a Shawn próbuje wyprowadzić Sweet Chin Music...ale Kazarian łapie jego nogę po czym go wykonuje obrót i czyżby Stunner...What?! Jednak do tego nie dochodzi bo HBK pcha go na liny a nastepnie wyprowadza Sweet Chin Music! 1...2..3! Shawn Michaels pokonuje Kazariana!

Winner: Shawn Michaels

Po walce Michaels świetuje na narożniku, ale podchodzi do niego Kazarian. Obaj patrzą sobie w oczy, ale w końcu dochodzi do uścisku dłoni, po którym Kazarian schodzi z ringu. Czyżby Face-Turn?

Jesteśmy na zaplecze a tam stoi już Nikki Bella a jej gościem jest Dean Ambrose

Nikki Bella: Witam państwa moi jest Dean Ambrose. Dean jak czujesz sie przed obroną pasa AWW International?

Dean Ambrose: Co? A tak, tak dzisiaj bede bronił pasa, obronie go i tak w kółko. Bede dąrzył do tego by każdego swojego rywala odesłać na emeryture.

Nikki Bella: Co myślisz o wspólnych galach AWW i SWF?

Dean Ambrose: Co mogę powiedzieć powiem tyle ze to dobra informa...by skopać tyłki innym skurwielom, ktorzy bede chcieli wejść do tego pojedynku i pokazać ze sa dobrzy. Oni nie sa dobrzy..ja jestem dobry.

Nikki Bella: Ok, dzieki za wywiad. Moim gościem był Dean Ambrose

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/2425_Dean_Ambrose.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1040/rstrongner2.png

Singles Match for the AWW International Championship

Walka zaczęła się klasycznie od zwarcia, które wygrał Roderick Strong. Szybko opanował przeciwnika i dorzucił parę punchów, Dean kontruje i nieudana próba Clothesline'u. Roderick wychodzi z ringu, ale chwilę później ponownie się w nim pojawia. Podczas wchodzenia na ring, jednak Ambrose przerzucił go przez liny a nastepnie wyprowadził serie ciosów! 1...KickOut! To nie mogło sie tak szybko zakończyć. Dean nadal w ataku. Akcja przeniosła sie do narożnika a tam Dean atakuje rywala na tułów, ale Strong w odpowiednim momencie wyprowadził cios, po czym kolejny i jeszcze jeden, Strong wykonuje Irish Whip, ale Dean unika ciosu a nastepnie z impetem wykonuje Clothesline! 1...2..KickOut! Roderick wyślizguje sie za ring, ale to nie powstrzyma Lunatyka przed atakiem. Ambrose bierze rozbieg i przepiekny Suicide Dive! Ambrose zaczyna swoje szaleństwa, ale w koncu rusza na Rodericka i rzuca go o schodki. Akcja wraca do ringu a tam Dean próbuje zakończyć pojedynek! 1...2...KickOut! Walka trwa nadal. Mistrz wyszedł z ringu i na krawędzi nadal atakował rywala. Wziął jeszcze rozbieg wykonując mu kopniaka w głowę. Między linami champion zadał kopnięcie w plecy ale nie dało mu to wygranej. Tak więc Ambrose zapiął przeciwnikowi duszenie. Strong podniósł się na nogi i wykonał serię uderzeń, po czym dołożył Back Suplex! 1...2..KickOut! Roderick uderzeniami atakował Ambrose'a wręcz go ośmieszając. Tylko że ten doszedł do siebie odpowiadając tym samy. Niestety wpadł szybko na Clothesline, to nie zakończyło pojedynku. Pretendent atakował Mistrza cały czas. Dean na chwilę zdołał odpowiedzieć jednak zawodnicy zderzyli się i sędzia zaczął ich wyliczać. Ambrose doszedł do siebie obijając pretendenta. Powalił go kilka razy ale Roderick przeszedł do pinu. Panowie się tak próbowali zaskoczyć aż Dean wykonał Slam o matę Strongiem! 1...2...KickOut! Dean wziął rozbieg i wykonał Corner Clothesline, Strong uciekł z ringu więc zaaplikował kolejny Suicide Dive! Gdy akcja przeniosła się do ringu to Strong za pomocą lin chciał wykonać Roll up. Nie dało mu to wygranej a Dean odpowiedział tym samym. Niestety szybko wpadł na Superkick! 1...2....KickOut. Walka trwa więc nadal. Pretendent wszedł na narożnik jednak został wtedy zaatakowany przez Ambrose'a. Dean doskoczył do przeciwnika i po kilku uderzeniach chciał wykonać Superplex. Zamiast tego Roderick postanowił wykonać Powerbomb, nie udało się to i panowie wylecieli za ring. Tam Pretendent zaskoczył przeciwnika kopniakiem a następnie Powerbombem w barierkę. Akcja wróciła do środka i mamy próbe zakończenia! 1...2...KickOut! Pojedynek jest kontynuowany. Strong wszedł na narożnik wykonując Knee Strike z trzeciej liny. Nie dało to wygranej więc wykonał odwrócone DDT, to także zakończyło się fiaskiem. Dean szybko doszedł do siebie wykonując przeciwnikowi imponujące Tornado DDT!1...2..KickOut. Lunatyk mógł teraz być w ofensywie, Ambrose wykonał serię ciosów oraz Dropkick za linami. Wszedł jeszcze na liny ale nie trafił z Leg Dropem, Strong wykonał mu Enzuigiri ale Dean odpowiedział Clotheslinem, ponownie sędzia doliczył tylko do dwóch. Ambrose wszedł na trzecią linę wykonując Elbow Drop! 1...2...KickOut! Obecny AWW International Champion wolno wchodził na narożnik i wtedy otrzymał Dropkick i wyleciał za ring. Strong wykorzystał to wykonując Suicide Dive a w ringu także Powerbomb!

Strong jest w ataku i podniósł przeciwnika, po czym wyniósł go na barki, ale Ambrose paroma łokciami wydostał sie z tego, po czym wykonał Neckbreaker! Jednak to nie koniec bo podniósł rywala i próba Dirty Deeds...ale Back Body Drop! Ambrose wstaje na nogi a Strong bierze rozbieg...ale Dean robi unik po czym Gut Kick i Dirty Deeds! 1...2...3! Pas zostaje u Ambrose!

Winner and sill AWW International Champion: Dean Ambrose

Filmik pokazujący historię Money In The Bank Ladder Matchy

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CMPunk57.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/3985_AJ_Styles.jpg

Singles Match for the AWW Undisputed Championship

No to czas na pojedynek, w którym stawką jest pojedynek o Główne Mistrzostwo Federacji. W drodze na ring pretendent do tytułu Mistrzowskiego, czyli Aj Styles. Phenomenal jak to w jego przypadku bywa niezależnie od charakteru zbiera spory pop. Styles już w ringu, a my czekamy na ulubieńca fanów, którego Muzyka rozbrzmiewa na arenie! Jeszcze większy Pop zgarnia Mistrz, niż jego rywal. CM Punk jest już w drodze na ring. Pytanie, czy opuści to ppv jako Mistrz? Okaże się za mniej więcej 30 minut. Sędzia wznosi pas Mistrzowski, po chwili rozbrzmiewa Gong i rozpoczynamy to miejmy nadzieję fascynujące starcie. Panowie wymienili się spojrzeniami, po których mamy przejście w zwarcie. Styles przechodzi za plecy rywala, ale Punk wyprowadza Headlock Takedown. Styles dość szybko wstaje i od razu próba Back Suplexa, ale Mistrz ląduje na nogach, po czym próba High Kicka, ale Styles uniknął tego kopnięcia. Ponownie wymiana spojrzeń. Panowie przechodzą do kolejnego zwarcia, w którym to Punk zapina boczny Headlock. AJ Styles wydostaje się poprzez Irish Whip, ale zostaje powalony Shoulder Blockiem. Następnie CM Punk ponownie odbija się od lin, przeskakuje nad leżącym Stylesem, kolejne odbicie od lin, tym razem pretendent przeskakuje nad rozpędzonym Mistrzem. Kolejne odbicie od lin i Styles ustawia się pod Back Body Drop, lecz zamiast tego mamy Sunset Flip Roll up od Punka! 1... Kick out. Styles sprowadza rywala do parteru poprzez Headscissors i od razu przypięcie. 1... Kick out. Teraz to Mistrz łapie rywala w Headscissors. 1... Kick out. W stójce mamy Gut Kick od Stylesa, mocny Kick w twarz rywala i próba podcięcia, lecz CM Punk przeskakuje nad nogami rywala, po czym wyprowadza Front Drop Kick w jego głowę. Aj Styles błyskawicznie wstaje. Wrestler z Chicago od razu wynosi rywala na barki! Czyżby już GTS? Aj Styles się wydostaje, a następnie próbuje przejść do Styles Clash, lecz Punk się wydostaje i ponownie wymiana spojrzeń. CM Punk docenił klasę rywala bijąc mu brawa. Styles kiwnął głową i przechodzą do kolejnego zwarcia. Tym razem to Punk przechodzi za plecy rywala i próba German Suplexu zblokowana przez Pretendenta, który pochwili wyprowadza Gut Kick i błyskawiczny Snap Suplex. Phenomenal od razu próbuje zapiąć Muta Lock, lecz Punk od razu się przekręca i przejście do Anacondy Vise, jednak Styles także zablokował skutecznie Submission rywala. W stójce wymiana ciosów. Prawy od Punka, na który tym samym odpowiada Styles. Wkońcu mamy serię chopów od Mistrza, Back Kick, po którym Punk odbija się od lin, ale Styles zaskakuje go Frankensteinerem, po którym to jednak Punk przerolował rywala! 1...2. Kick out. Kolejna wymiana spojrzeń. Faną na razie chyba podoba się pojedynek, gdyż nagrodzili obu owacją na stojąco. Panowie przechodzą wydawało się do kolejnego zwarcia, ale Styles postanowił wyprowadzić Gut Kick, a ponim Russian Leg Sweep. Aj Styles dorzuca jeszcze Jumping Knee Drop, po którym mamy PIN. 1...2 Kick out. Zdecydowanie za mało, by pokonać Mistrza. Phenomenal zyskał lekką przewagę nad rywalem. Podnosi go i wyprowadza kolejny w tym pojedynku Snap Suplex. Pretendent jednak na jednym Suplexie nie poprzestaje i dorzuca Vertical Suplex. Kolejne przypięcie, ale tylko 1 count. Po takiej kombinacji chyba nie liczył, że może wygrać to starcie. Pretendent zapina rywalowi Chin locka. CM Punk wydostaje się poprzez wstanie, a następnie seria Head Butttów, po której Styles puszcza rywala. Mistrz dorzuca jeszcze serię Chopów, a po niej kolejny Irish Whip i Calf Kick. Styles powalony, ale błyskawicznie wstaje tylko po to, by zainkasować kolejnego Calf Kicka. AJ Styles rusza po chwili na rywala, ale ten chwyta go w swinging Neckbreaker, który jednak jest nieudany, a Styles wyprowadza German Suplex z Pinem! 1...2. Kick out. Phenomenal pokazuje, że będzie chciał kończyć to starcie. Czyżby już teraz Styles Clash? Aj Styles czeka, aż Mistrz wstanie. Gdy to nastąpiło, Savior wyprowadził rywalowi z zaskoczenia Gut Kick, a następnie Snap DDT. Akcja na chwilę zamarła. Po chwili CM Punk jest już na nogach, ale także Styles wstaje za pomocą lin. Punk rusza na rywala, lecz Styles przerzuca go nad sobą i ponad górną liną poza ring. Phenomenal odbija się od lin i Running Front Drop Kick, po którym Punk spada z krawędzi ringu zahaczając o stół komentatorski. Aj Styles wchodzi na narożnik. Co on zamierza zrobić? Styles ustawia się tyłem do rywala i wyprowadza kapitalny Moonsault, który zostaje skontrowany na Tilt A Whirl Slam! Znakomita kontra w wykonaniu Mistrza. Best In The World wrzuca oponenta do kwadratowego pierścienia i go przypina. 1...2.. Kick out. Zdecydowanie za mało, by wygrać to starcie. Savior postanawia zaskoczyć rywala akcją wysokiego ryzyka. Wchodzi na narożnik, ale robił to dość wolno i doskakuje do niego Aj Styles, który ogłusza Punka Running Uppercutem. Phenomenal dołącza do rywala na narożniku, a następnie wyprowadza wspaniałego Frankensteinera z narożnika! Tyles przypina. 1...2.. Kick out. Nadal za mało, by przejąć pas Mistrzowski. Pretendent podnosi rywala, ale ten w tym moemencie ogłusza go potężnym high Kickiem! Aj Styles padł na matę, ale CM Punk nie przypina, a przesuwa rywala tak, by jego głowa wystawała poza ring. Best In The World następnie wchodzi na narożnik. Do czego on zmierza? Punk wyprowadza potężne Diving Knee Drop prosto w wystającą głowę rywala! Bardzo niebezpieczna akcja w wykonaniu Mistrza, który prezsuwa rywala bliżej środka ringu, a następnie go przypina. 1...2.. Kick out. Wciąż zdecydowanie za mało, by wygrać to starcie. Mistrz ponownie podnosi rywala i ustawia go pod Welcome To Chicago, ale Styles się wydostaje i kontruje na Double Knee Facebuster! Punk pada na matę, a Pretendent przechodzi do Muta Locku! To może być koniec tego pojedynku! CM Punk w nieciekawej sytuacji. AJ Styles jednak postanawia puścić uchwyt. Phenomenal po chwili ponownie podnosi rywala i ustawia go pod Styles Clash! Czy ujrzymy Finisher Pretendenta? Jednak NIE! CM Punk się wydostaje, po czym sam wyprowadza kombinację STO Backbreaker, Welcome To Chicago! Bardzo ładna kombinacja w wykonaniu Mistrza. Czy ta kombinacja spowoduje, iż CM Punk obroni Tytuł Mistrzowski? Mamy PIN. 1...2.. Kick out. Za mało, by pokonać Aj Stylesa, który odczuwa już trudy tego pojedynku. Best In The World po chwili zastanowienia ponownie podnosi swojego przeciwnika i wyprowadza mu Irish Whip do narożnika, po którym Punk odbija się od przeciwległego narożnika i Step Up High Knee, jednak Styles kontruje na wspaniały Running Powerbomb! Może być po wszystkim. Po chwili mamy przypięcie. 1...2.. Kick out! Wciąż za mało, by przejąć pas Mistrzowski. Phenomenal po chwili namysłu sygnalizuje publiczności iż koniec tego pojedynku jest już bliski. CM Punk już na nogach, a AJ Styles próbuje wykonać Stylin DDT, jednak Punk zdołał się wydostać, po czym przechodzi do Swinging Neckbreakera. Phenomenal szybko podniesiony przez Mistrza, Irish Whip do narożnika, a następnie Step Up High Knee, po którym mamy Short Arm Clothesline. Best In The World spojrzał na fanów, po czym wchodzi na narożnik. Wznosi ręce w górę. Każdy chyba wie co nadchodzi. Mamy Flying Elbow Drop, jednak w wystawione kolana rywala! Punk dość mocno ucierpiał, a leżący Aj Styles chwyta rywala w Kip Up Frankensteinera! Bardzo efektowna akcja w wykonaniu Stylesa, który od razu przypina rywala. 1...2.. Kick out. Wciąż za mało, by przejąć pas Mistrzowski. Aj Styles po chwili namysłu zapina Figure Four Leglock! Czy CM Punk wytrzyma taki ból? Zdołał jednak przejść jakimś cudem do Reverse Figure Four, przez co Aj Styles błyskawicznie zrezygnował z Submissionu. W stójce mamy próbę wyniesienia na barki, przez CM Punka, ale Styles wyprowadza serię ciosów łokciem w głowę rywala, a następnie German Suplex i jeszcze Wheelbarrow Facebuster, jednak kontra na Wheelbarrow Bulldog! Znakomicie rozegrał to Mistrz. CM Punk po tej akcji podnosi rywala i wyprowadza mu Falcon Arrow! Best In The World po tej akcji wchodzi na narożnik. Ponownie wznosi ręce w górę i mamy Flying Elbow Drop, lecz tym razem udany! Może być po wszystkim! Jest PIN! 1...2.. Kick out! To starcie wciąż jest kontynuowane. Najlepszy na Świecie pokazuje fanom, że czas posłać kogoś do snu. GTS w drodze! Aj Styles już na nogach, a Punk wynosi rywala na barki i mamy GTS, jednak kontra na Guilotine Choke! Co zrobił teraz AJ Styles! CM Punk ponownie w bardzo nieciekawej sytuacji. Z każdą sekundą CM Punk słabnie. Padł już na kolana, a Styles nie zamierza odpuścić. To jest ta jego szansa, która może przeynieść mu upragniony pas. Punk z każdą sekundą gaśnie, aż w końcu sędzia sprawdza przytomność zawodnika. Pierwszy raz...Ręka spada. Drugi Raz... Ręka spada... Trzeci raz...Ręka spad.. W ostatniej chwili Punk się poderwał i cisnął z całej siły rywalem w narożnik. Ależ był bliski wygranej Phenomenal. AJ Styles rusza na rywala, ale inkasuje potężnego High Kicka! AJ Styles znokautowany! Mamy przypięcie. 1...2.. Kick out! Wciąż za mało, by wygrać z Pretendentem. Mistrz błyskawicznie zapina Anaconde Vise! No to może teraz będzie to koniec tego pojedynku? Styles w bardzo nieciekawej sytuacji. Phenomenal próbuje przenieść akcję bliżej lin, ale to mu się nieudaje. Jednak zdołał przerolować Punka, lecz ten nie puścił uchwytu, ale {henomenal nogą przez to zdołał sięgnąć dolnej liny! CM Punk zmuszony przerwać dźwignię. A było tak blisko wygranej. Najlepszy na Świecie czeka, aż przeciwnik wstanie, po czym mamy Gut Kick od Stylesa, a następnie odbicie od lin i Cut Under Neckbreaker! Kolejna bardzo dobra akcja w wykonaniu któregoś z tej dwójki. CM Punk wyturlał się na krawędź ringu, a Styles ustawia rywala pod Suplex. Mistrz jednak zblokowal tą akcję, a następnie to on wyprowadza znakomity Vertical Suplex z krawędzi ringu poza niego! Kolejna efektowna akcja wykonaniu któregoś z tej dwójki. Akcja na chwilę zamarła. Obaj są już piekielnie zmęczeni tym pojedynkiem. Sędzia zaczyna wyliczać obu. 1...2...3...4...5...6...7...8. CM Punk jest już w ringu. 9.. AJ Styles także wraca do kwadratowego pierścienia. Punk widząc to wyszedł na krawędź ringu i czeka, aż przeciwnik wstanie. Phenomenal jest już na nogach, a Mistrz wyprowadza Springboard Clothesline, jednak kontra na Crossface! Co zrobił teraz AJ Styles! Ponownie jest bardzo bliski wygrania tego pojedynku! CM Punk w bardzo trudnej sytuacji, jednak zdołał przejść do Pinu! 1...2.. Kick out! Styles zmuszony puścić dźwignię. Akcja ponownie zamarła. Fani skandują This Is Awesome. Co za starcie mamy przyjemność oglądać. Obaj są po chwili na nogach i mamy kolejną wymianę ciosów. Mocny prawy od Mistrza, na który tym samym odpowiada Styles. Chop w wykonaniu Mistrza, Styles odpowiada Gut Kickiem, następnie Back Kick od Punka, mocny Kick w głowę i High Kick! Styles jednak odpowiada Pele Kickiem! Oabj znów leżą na macie! Nieprawdopodobne starcie pomiędzy tą dwójką. Fani nagradzają ich teraz owacją na stojąco. AJ Styles jest już na nogach. CM Punk także dochodzi do siebie przy linach. Styles podchodzi do rywala, ale ten przerzuca go ponad górną liną na krawędź ringu, a następnie High Kick! Styles pada nieprzytomny poza ringiem. Zmęczony CM Punk czeka aż rywal wstanie. AJ Styles po dłuższej chwili wstał na nogi, a Mistrz odbija się od lin i próba Suicide Dive, jednak kontra na Superkick! Co tu się dzieje w tym pojedynkU! Fani ponownie skandują This Is Wrestling. Phenomenal wchodzi na narożnik. Punk leży znokautowany na macie, a Styles wyprowadza Spiral Tap! Musi być to koniec tego pojedynku! AJ Styles pod łuższej chwili przypina Mistrza! Jeden...Dwa...Trz...Kick out! CM Punk w dosłownie ostatniej chwili podnosi bark! AJ Styles jest załamany. On był pewien, że ta akcja będzie ostatnią w tym pojedynku, a jednak tak się nie stało. Styles ponownie podnosi po chwili Punka i ustawia pod Styles Clash, jednak znów kontra, Punk wyprowadza High Kicka, jednak Styles unika tego ataku, a następnie sam wyprowadza Superkicka! CM Punk ogłuszony, ale wyprowadza Gut Kick, a następnie Pepsi Twist! Mistrz jednak nie jest w stanie przypiąć oponenta. Jedyne co jest w stanie zrobić Punk to wyturlać się na krawędź ringu. Styles powoli wstaje na nogi, a Punk wyprowadza Springboard Clothesline.. Jednak mamy nieprawdopodobny Pele Kick od Stylesa! Niesamowita kontra! CM Punk jednak utrzymał się na nogach, a Pretendent dorzuca Stylin DDT! To będzie koniec tej walki! New Champ! New Champ! 1...2.. Kick out! Że co? To starcie nadal trwa! Fani skandują na zmianę AJ Styles, CM Punk. Każdy z fanów przeżywa ten kapitalny pojedynek pomiędzy dwiema Legendami Wrestlingu. AJ Styles ponownie podnosi znokautowanego Punka i wynosi go pod Styles Clash i tym razem mamy tą akcję! CM Punk już nie może po tej akcji podnieść barku! Będzie mieli nowego Mistrza! 1...2... Kick out! Kick out! Kick out! Nieprawdopodobne! Fani zgromadzeni na arenie niedowierzają w to co się dzieje w ringu! AJ Styles chyba już nie ma pomysłu, jak dalej rozegrać ten pojedynek. Wyrzuca znokautowanego Punka z ringu,a następnie sam opuszcza Kwadratowy Pierścień. Styles demoluje stół komentatorski! On chce totalnie zniszczyć Punka! Wrzuca Mistrza na stół komentatorski, a następnie ustawia go pod Styles Clash! The Second City Saint jednak się wydostaje, a po tym przechodzi do Piledrivera na stole komentatorskim, który się łamie! AJ Styles został kompletnie znokautowany! Sędzia wylicza obu zawodników. Jest już przy siedmiu! Osiem....Dziewięć... Dziesięć! Ten pojedynek kończy się nam podwójnym wyliczeniem! Mistrzem nadal pozostaje CM Punk!

Results: No Contest and still AWW Undisputed Champion CM Punk

Po walce obaj leżą na stole komentatorskim, ale w końcu przy pomocy sedziów na nogi podnosi sie Second City Saint, który odbiera od sedziego pas, po czym świetuje, ale nagle wstrzymuje je...ponieważ zauważa kogoś w trybunach...to SWF Global Heavyweight Champion Daniel Bryan!. Punk patrzy sie w jego strone po czym wznosi pas do góry, po czym to samo czyni Bryan! Obaj wpatrują sie w siebie...ale nagle Punka atakuje Styles! AJ nadal trzyma sie za kark, ale bądź co badź wykonuje obecnemu mistrzowi Styles Clash! Styles podnosi nad Brooksem złoto, po czym to on wpatruje sie w nie zadowolonego Bryana. Jakie starcie ujrzymy na Payback?

Przenosimy się na parking, gdzie kamera pokazuje bramę..przez którą wjezdza wielki tir! Taki sam widok wiedzieliśmy na Global Warning. Tir sie zatrzymuje a z niego wysiada...What?! To John Cena!. Co on tutaj robi, podchodzi do niego Nikki Bella

Nikki Bella: John co ty tutaj robisz...

John Cena: A wiec to jest American World Wrestling. Jedynym plusem tej organizacji jest to ze jest w Ameryce. Co ja tutaj robie. Przeciez jestem Stone Cold John Cena Czy naprawdę spodziewaliście sie tutaj Austina? Coś czuje ze nie mam dla was dobrych wieści, już nigdy nie zobaczycie Austina w ringu AWW, wykonczyłem go. Naprawdę zresztą wiecej powiem już na jutrzejszym epizodzie Monday's Battle...bo tam sie pojawie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3605/Uhaa_Nation_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/62_Jay_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_12.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/Karl_Anderson_3_GD.jpgvs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/4180_King_Barrett.jpg

Money In The Bank Ladder Match for the MITB Contract

Przed nami ladder match w ktorym to zmierza sie ze soba Austin Aries, Uhaa Nation, Wade Barrett, Jay Briscoe, James Storm, Karl Andersona. Na arenie rozbrzmiewa Theme Pierwszego uczestnika tej walki, czyli Austina Ariesa. Aries otrzymuje dosc dobra reakcje ze strony pblicznosci. My czekamy na kolejnego uczestnika tego starcia ktorym jest Uhaa Nation. Uhaa wchodzi praktycznie bez reakcji że strony publicznosci. Czekamy na kolejnego uczestnika tego pojedynku. Reach For The Sky Boy! Jay Briscoe zmierza w strone ringu przy sporym popie ze strony fanow. Na arenie tymczasem rozbrzmiewa Theme Wadea Barretta. Barrett przy podobnej reakcji do Uhyy zmierza w strone kwadratowego pierscienia. Pora na ostatniego uczestnika tego starcia, a jest nim Karl Anderson. Zawodnik ten zbiera takze spory pop ze strony fanow, jednak to nie koniec bo wybrzmiewa jeszcze "Longnecks & Rednecks" a to oznacza ze czas na Jamesa Storma! Cowboy zbiera pozytywną reakcję od publiki i wolnym krokiem kieruje sie na ring. Cala szósztka jest juz, a na arenie rozbrzmiewa gong. Wrestlerzy spojrzeli na zawieszona nad ringiem walizke po czym w srodku ringu stanal Barrett i zwrocil na siebie uwage innych uczestnikow tego starcia. Wade zostal bezlitosnie obity przez pozostalych uczestnikow walki. Kolejnym ktory zwrocil uwage rywali na siebie zostal Uhaa ktory zostal zaatakowany przez pozostala czworke. Teraz porobily nam sie pary i Aries walczy z Stormem a Anderson z Briscoe. Ostra wymiana ciosow pomiedzy kazda dwojka. Kamera bardziej skupia sie na walce Ariesa ze Stormem gdzie serie chopow wyprowadza James a nastepnie irish whip i proba back body drop ale Aries zatrzymuje sie przed rywalem po czym czestuje go poteznym kickiem w twarz. Austin nastepnie odbija sie od lin ale inkasuje spinebustera! Aries wyturlal sie z ringu a w miedzyczasie Briscoe wyrzuca Andersona z ringu clotheslinem przy linach. W ringu pozostaja Briscoe oraz Storm. Wymiana spojrzen po czym mamy wymiane ciosow. Prawy za prawy. Wkoncu Storm wyprowadza mocne uderzenie kolanem w zebra rywala a nastepnie irish whip skontrowany przez Briscoe i Discus Forearm ale Storm odbija sie od lin i wyprowadza Discus Lariat Jay wypada z ringu a Storm rozejrzal sie dookola po czym opuscil kwadratowy pierscien chwycil drabine i wrzucil ja do ringu. Storm rozstawia drabine na srodku kwadratowego pierscienia i wchodzi po niej by zdjac zawieszony nad ringiem kontrakt. Nic z tych rzeczy. Juz pojawia sie Barrett ktory zrzuca rywala na mate. Storm odpycha rywala ktory odbija sie od lin i wyprowadza poteznego Big Boota. Storm wyturlal sie z ringu a po drabinie wchodzi Barrett co spotkalo z wielkim Heatem od strony publicznosci. Wade jest juz jednak trzymany przez Uhee ktory chwyta Barretta za noge zrzuca go sobie tak ze ten laduje na jego barkach na nastepnie Firemsn Carry Gutbuster! Teraz to Uhaa wchodzi po drabinie ale nie zdolał wejsc nawet do połowy gdyz znalazl sie Karl Anderson, ktory chwyta Uhee pod Electric Chair i wyprowadza ta akcje! Efektowna akcja w wykonaniu Karla. Teraz to on wchodzi po drabinie. Jest juz na samym szczycie ale Aries przechyla drabine a Anderson spada prosto na liny! Bardzo niebezpiecznie wygladal ten upadek. Zawodnik chwycil sie momentalnie za prawe kolano. Chyba to jest koniec jego udzialu w tym pojedynku. Sedziowie pokazuja znak X a na arenie od razu pojawiaja sie lekarze a wraz z nimi nosze. Bardzo niebezpiecznie wygladal ten upadek Andersona. Aries chwile przygladal sie sytuacji po czym ustawil drabine ponownie pod zawieszona walizka i wchodzi po niej by osiagnac swoj cel jakim jest zostanie panem Money In The Bank. Austin jest na szczycie drabiny ale z drugiej strony doskakuje Jay Briscoe! Jay jest juz na szczycie na drabiny i rozpoczyna sie walka cios za cios. Wydaje sie ze bardziej wytrzymaly jest Briscoe na ktorym ciosy zadawane przez Ariesa nie robia wielkiego wrazenia. Briscoe z kolei odpowiada seria headbuttow po ktorej Aries spada z drabiny! Briscoe jest bardzo bliski zgarniecia kontraktu. Chwyta juz jedna reka walizki ale w tym momencie blyskawicznie doskakuje Uhaa! W jakim tempie on wszedl na sam szczyt drabiny i od razu wymiana ciosow. Ponownie seria ciosow w glowe Jaya lecz ten ponownie to wytrzymuje! Briscoe nastepnie sam odpowiada seria ciosow a nastepnie silnym kopnieciem w glowe powoduje upadek rywala. Jaya juz teraz chyba nic nie powstrzyma przed zgarnieciem walizki. A jednak nic bardziej mylnego. Barrett atakuje rywala wyprowadzajac ciosy drabina w jego prawa lydke. Briscoe odczul te ciosy a na dodatek zaplatal sie noga na drabinie! Wade moze zrobic z rywalem co mu sie podoba. Potezny cios drabina w klatke piersiowa Briscoe. Jay po tym ciosie spada na mate. Czyzby to jednak Wade mial zostac panem Money In The Bank? Jednak on nawet nie zdazyl wejsc na drabine a juz zainkasowal Superkick w tyl glowy od Storma! Barret nastepnie wpada prosto pod Finisher Jamesa czyli Last Call Superkick! Barrett pada znokautowany po tym jakze efektownym ataku ze strony Storma. James jednak nie wchodzi na drabine tylko ja sklada i kladzie na macie. Nastepnie podnosi Wadea. Co on zamierza zrobic? Mamywyniesienie pod piledriver ale zdolal sie Barrett wydostac a nastepnie to on wynosi rywala na barki i mamy Wasteland! Storm mocno odczul ta akcje zwlaszcza ze spadl prosto na drabine. Barrett tymczasem rozklada ponownie drabine i wchodzi na nia. Czy to jest moment w ktorym zgarnie walizke? Nic z tych rzeczy. Przy nim jest juz Uhaa ktory wchodzi na srodek drabiny i ustawia Brytyjczyka pod dewastujacy Powerbomb! Tymczasem pod Uhaa stanal jeszcze Briscoe ktory wyprowadza na nim Wheelbarrow Facebustera a Barrett inkasuje przepotezny Powerbomb! Alez efektowna akcja w wykonaniu tej trojki. Pojawily sie chanty This Is Awesome na ktore ta obecnie piatka zasluguje. Jay Briscoe spojrzal na znokautowanych rywali a nastepnie wchodzi na drabine. Briscoe jest juz prawie na szczycie a na krawedzi ringu znajduje sie Aries ktory wyprowadza Springboard Front Drop Kick w drabine! Drabina sie przewraca a Briscoe spada na mate. Jay wyladowal na nogach lecz po chwili zainkasowal Brainbustera! Briscoe na moment zostal wyeliminowany! To jest moment ktory moze wykorzystac Aries! Austin wchodzi po drabinie ale juz za nim jest Storm ktory staje za rywalem wchodzi na drabine i wykonuje z niej German Suplex jednak Aries saltem laduje na nogach! Cos niesamowitego! Nastepnie odbicie od lin i Last Call od Storma! Aries pada znokautowany na mate! James Storm ma czysta droge do wygrania tego pojedynku. Kazdy z rywali znokautowany lezy poza ringiem. Tylko cud moze zabrac Jamesowi ta walizke. I chyba ten cud wkasnie ma miejsce! Fani sie ozywili a my widzimy ze Anderson wraca do ringu. Ogromny pop zebral ten Wrestler ktory od razu doskakuje do Storma. Mamy kolejna dzis wymiane ciosow na samym szczycie drabiny. Wydaje sie ze to Storm uzyskal przewage nad rywalem ale Anderson wklada palec w oko Storma. James zdezorientowany a Karl wyprowadza Sunset Flip Powerbomb ze szczytu drabiny! OMG! Holy Shit! Anderson przeszedl ta akcja samego siebie. Fani skanduja Holy Shit. Anderson powoli dochodzi do siebie. Jest juz na nogach ale zanim pojawia sie Uhaa ktory wynosi Karla i wyprowadza Tombstone Piledriver! Anderson ponowniee na jakis czas wyeliminowany. Tymczasem poza ringiem wstaje juz powoli Barrett ale Uhaa powala go sommersault plancha! Uhaa Nation spojrzal nastepnie na rozstawiona drabine obok stolu komentatorskiego. Nastepnie wzial sie za demolowanie niego po czym polozyl na nim Baretta. Uhaa wchodzi na sam szczyt drabiny! OMG! On wyprowadza 450 Splash z szczytu drabiny na lezacego na stole Wadea. Stol oczywiscie zostal zlamany! Karkolomna akcja w wykonaniu Uhyy. Fani glosno skanduja This Is Awesome a Uhaa oraz Wade leza znokautowani a tymczasem w ringu jest juz Jay Briscoe. Moze to jednak on sciagnie walizke? Jay jednak jeszcze sie rozglada i widzi ze do ringu juz wrocil Austin Aries. Panowie wymienili sie spojrzeniami a nastepnie ruszyli na drabine! Kto pierwszy ten lepszy? Nie w tym przypadku. Obydwaj blyskawicznie znalezli sie na szczycie drabiny a tam wymiana ciosow w ktorej to Jay zyskuje przewage ale Aries utrzymuje sie na drabinie. Briscoe probuje sciagnac walizke ale zaskakuje go Aries Roundhouse Kickiem! Jay jednak przechwycil jeszcze rywala i wyprowadzil swinging neckbreaker ze szczytu drabiny! OMG MOMENT goni OMG MOMENT w tym pojedynku. Niesamowite co oni wyczyniaja. W ringu juz zjawia sie James Storm ktory wydaje sie zostaje sam w ringu! Nic bardziej mylnego. Za nim stoi juz Karl Anderson. Panowie chwile popatrzyli na siebie po czym Storm ustawia rywala pod powerbomb ale Anderson kontruje na Back Body Drop. Nastepnie w stojce mamy Gut kick i proba stunnera jednak kontra w postaci inverted suplexa w lezaca drabine! Storm szykuje sie do wyeliminowania rywala. Podnosi Andersona po czm ustawia go w narozniku i jeszcze przystawia do niego drabine. Storm ma chyba zamiar juz wyeliminowac rywala z tego pojedynku. Last Call w drodze! Anderson jednak odkopuje drabine ktora uderza Storma w glowe. James ogluszony inkasuje Gut Kick oraz Stunnera. Tymczasem co ciekawe Wade juz wturlal sie do ringu a Uhaa nadal lezy. Chyba to on bardziej ucierpial na tej karkolomnej akcji. Tymczasem z drugiej strony drabiny wspina sie Aries! Szykuje sie nam kolejna wymiana ciosow na szczycie drabiny. Panowie ponownie wymieniaja sie poteznymi prawymi az wkoncu Barrett wyprowadzil serie headbuttow a nastepnie ustawia Ariesa pod Superplex ze szczytu drabiny! Pod Wadem jest Briscoe ktory ustawia Barretta pod Powerbomb. Znalazl sie jeszcze Storm ktory ustawia Briscoe pod Electric Chair i mamy nieprawdopodobna akcje! Superplex na Ariesie od Barretta ze szczytu drabiny, Powerbomb od Briscoe dla Barretta i jeszcze Electric Chair od Storma dla Briscoe! Co za kapitalna akcja! Fani ponownie skanduja Holy Shit! Holy Shit na zmiane z This Is Awesome! Storm podnosi sie na nogi i zaczyna chantowanie, po czym idzie do narożnika i szykuje sie na Last Call Superkick! Czy bedzie akcja kończąca Jamesa Storma dla Barretta...tak jest! Potężny Superkick i chyba już po Barrecie! Storm podnosi jeszcze drabiny i wbija ją w Ariesa! Jednak nawet nie zdąrzył sie odwrócić, ponieważ z tyłu zaatakował go Briscoe, który wykonał potężny Uppercutt w plecy! Storm upuścił drabine a Briscoe wyniósł go pod Back Suplex...ale jeszcze sie obrócił i wykonał tą akcję na drabinę!! Briscoe podnosi drabinę, po czym rozkłada ją i rusza na sam szczyt po kontrakt jest już naprawde blisko...ale nagle pojawia sie nie widziany Uhaa Nation, który zaczyna z nim walke cios za cios na drabinie! Obaj wymieniają sie punchami, kto nie zleci? W końcu Uhaa wyprowadza dwa ciosy...ale Briscoe odpowiada Stereo i w dodatku potężny Headbutt i jeszcze jeden, po czym kolejny i Uhaa zlatuje! On zlatuje! Czy to oznacza ze Jay Briscoe siegnie po kontrakt? Nie...ponieważ pojawia sie Austin Aries, który zdejmuje Jaya z drabiny i zaczyna sie wymiana ciosó na ringu, ale Double A wykonuje unik przed potężnym ciosem, po czym wykonuje Gut Kick...i Brainbuster!! Aries jednak na tym nie kończy, bo wykonuje potężnego kopnięcie w głowe podnoszącemu sie Uhhowi iiii on też inkasuje Brainbuster! Aries dobiega na narożnik na którym siedzi Wade i wykonuje mu potęznego Frankensteiner! Aries jest na fali, na wszelki wypadek podnosi Jamesa Storma i jemu też aplikuje Brainbustera!! Aries! Aries! Aries! To słychać z publicznośći a Double A ustawia sobie drabinę na środku, po czym szczebel po szczeblu idzie do góry, idzie po kontrakt! Aries jest już na samym szczycie i chce sciagnąć kontrakt...ale wybrzmiewa "Panic Room"!! Co tutaj sie dzieje! Phil Anderson pojawia sie na arenie! Co on tutaj robi!

Phil Anderson: Aries czekaj moment. Wiem ze jesteś o szczebel przed zdobyciem kontraktu. Ale chciałem cie poinformować ze uczestników tej walki jest...7! Chciałem ci przedstawić ostatniego uczestnika tego pojedynku. O to...Randy Orton!!!

What the Heel! Orton pojawia sie na dole drabiny, po czym sciaga Ariesa i wykonuje mu w locie RKO!! Co tutaj sie do cholery dzieje! Orton poprawia sobie drabinę, po czym spokojnym krokiem idzie na szczyt drabiny. Jest juz na szczycie...i ściąga kontrakt! Randy Orton jest nowym Mr. Money In The Bankiem!

Winner and New Mr. Money In the Bank: Randy Orton

Co to do cholery było!! Anderson kieruje sie w strone ringu, po czym wchodzi na ring bijąc przy okazji brawa Ortonowi...i podnosi jego ręke w górze. To sie nazywa plan Andersona, który na pewno nie chce by pas nadal był w posiadaniu Punka. Kończymy ppv widokiem zadowolonego Randego Ortona i podnoszącego mu reke Phila Andersona. Widzimy sie na Monday's Battle

Vip - 305$

Średnie - 110$

Najtańsze - 55$

Koszt wykupienia PPV: 25

Edytowane przez merfik16

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• Reputacja:   1

Ocena gali:

Karta: 7/10

Backstage: 6/10

Walki: 8/10

Ocena prasy

Niesamowita walka AJ Stylesa z CM Punkiem była ozdobą tej gali. Dwie byłe gwiazdy sceny niezależnej dziesięć lat temu poszły w dwie różne strony. Teraz ponownie się starli w jednym miejscu, a miejscem tym było AWW. Randy Orton został nowym MR Money in The Bank i to wielkie osiągnięcie w karierze tego utytułowanego wrestlera. Szkoda, że nie zobaczyliśmy więcej walk, bowiem te dzisiejsze stały na wspaniałym poziomie i aż chciało się oglądać tego jeszcze więcej.)

Frekwencja – 25000 – 2.549.000 $

Wykupienia – 16.000 – 400.000 $

Do budżetu – 2.949.000 $

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

W końcu mamy iPPV ;)

Już na samym początku mamy dobrą walkę między Markiem, a Roodem, którą musiał wygrać Briscoe, bo obecnie oprócz nich nie masz wiarygodnych pretendentów. Szykuje nam się ciekawy feud.

Kolejna świetna walka. Liczyłem trochę, że może Frankie nas zaskoczy, ale jednak postawiłeś na Shawna i nie jestem na to zły, bo to może jeszcze za wcześnie dla Kaza. Czekam na coś nowego dla nich.

W sumie nie dziwię się Ambrose'owi, że się tam patrzy. Sam bym podziwiał takie widoki ;) A tak na serio przyjemny wywiad i Dean w końcu zaczyna nabierać kolorów.

Roderick to był taki pretendent na przeczekanie i wszystko się potwierdziło. Walka u ciebie jak zawsze dobra i czekamy co masz nowego dla Deana.

Walka o główny pas nie w walce wieczoru? Trochę dziwna decyzja, ale przynajmniej Mr. Money in the Bank za zybko nie wyskoczy nam. Walka była bardzo dobra, ale też jak dla mnie trochę za długa, bo czytanie mi się dłużyło. Mogłeś akurat tą walkę trochę skrócić. AJ tutaj też raczej nie był faworytem. Nie wiem co by musiał zrobić, żeby pokonać pogromcę SCSA, ale chociaż no contest daje nam sygnał, że feud możebędzie kontynuowany, chociaż Bryan już też się pokazał mistrzowi i mieliśmy samą śmietankę byłego ROH.

Stone Cold John Cena? Jakoś mi nie pasuje podkradanie ksywek. John tylko zapowiedział, że się pojawi za tydzień, więc nie ma zbytnio co tutaj oceniać.

No i w końcu główne danie tego wieczora. Walka była również bardzo dobra jak całe iPPV. Już sam aż markowałem Ariesowi, żeby ściągnął walizkę, a tutaj takie zaskoczenie. Debiut w twojej federacji i to jeszcze z takim mocnym akcentem. Mam wrażenie, że już gdzieś to widziałem ;) , ale zobaczymy jak ty to pociągniesz po swojemu.

Długo czekaliśmy na iPPV, ale w końcu jest i nie ma na co zbytnio narzekać. Może jedynie Orton z walizką, ale z tym jeszcze poczekajmy, żeby oceniać. Bardzo dobra gala. Gratulację i życzę weny ;)

Nieco szkoda tej pierwszej walki. Szybko się skończyła, tak nagle. Wydaje mi się że mogłeś to jeszcze trochę pociągnąć. Wygrana Marka może być na otarcie łez dla Briscoe Brothets. Spoiler? :D

Shawn wygrtwa i nie był to szok. Sama walka w sobie całkiem dobra, fajnie pokazał się Frankie i ciekawi mnie co dla niego szykujesz. jakoś w ten face turn nie wierze.

Dean wygrywa, ale co z tego skoro wokół tego pasa nie dzieje się nic? A szkoda, bo potencjał na pewno jest, a tym czasem dostaliśmy średni feud Rodericka z Deanem.

Najpierw Punk vs Lesnar vs SCSA, a teraz Punk vs Styles. Świetni zawodnicy to i walki świetne. Jak na normal match to było to bardzo dobre. Technika obu zawodników, kopniecia, to się nie mogło nie udać. Liczyłem po cichu na Aja, ale ten no contest pokazuje, że może dojść do rewanżu.

MITB Ladder match też musiał być dobrą walka i udało się. Liczyłem na Jamesa, bo jest on świetnym zawodnikiem i licze, że dostanie u Ciebie coś więcej. Czy Orton to dobry pan do walizki? Sam nie wiem, liczyłem że ktoś się na tym wypromuje, a Orton tej promocji nie potrzebuje.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...