Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

American World Wrestling (AWW)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ocena gali:

Karta: 6/10

Backstage: 6/10

Walki: 5/10

Ocena prasy:

Widać jasno i klarownie co jest najważniejsze w tej organizacji - główne mistrzostwo. To wokół jego kręcą się najważniejsze wydarzenia i jest najciekawiej, co niby powinno być normą, ale w innych federacjach niekoniecznie to widać. Dużo się dzieje i to jest najważniejsze.

Frekwencja: 17 850

Bilety: 850*90 + 7000 * 50 + 10000*90 = 0,7 mln do budżetu

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• merfik16

10

• Giero

8

• Yarexon

5

• Joel

4

Top użytkownicy w tym temacie

Nie podoba mi się kompletnie pseudonim Twojego prezeska, bo "Austin" w tym dziale powinien być kojarzony tylko ze mną :P ewentualnie ze SCSA.

Zajrzałem w Twój roster, więc mogę Cię oceniać z większą surowością niż innych, którzy tego rosteru spektakularnego nie mają = trudniej im będzie stowrzyć coś, mając małe pole manerwu.

Wypowiedź prezesa musiałem przeczytać dwa razy, szczególnie skupić się na końcówce jego speechu, bo nie wiem czy to moja wina z racji piątkowego popołudnia i umysł już zwalnia swoje obroty przez co cięzkiej zrozumieć niektóre rzeczy :P Segment otiwerający galę - okey. Heyman wiadomo co powie, wychwali swojego klienta podobnie jak w moich diary to miało miejsca, więc żadnej nowości się nie spodziewałem, ale podkreślenie Brocka - Bestii/dominatora wyszło dobrze. Po słowach Heymana to chyba raczej pewne, że Lesnar się pojawi (czytam i komentuję na bieżaco) ale według mnie Paul mógł powiedzieć, że Lesnar to nie marionetka i nie pojawi się na gali, bo ktoś tak chce :P

W następnym segmencie Roode zgasił dwa razy Ariesa co Tobie wyszło bardzo dobrze :D Nie centruj segów, bo źle to się czyta. Nie mam nic do dodania w wymianie zdań obu zawodników, choć węszę, że panowie będę ze sobą toczyć feud o najważnieszy pas gdzieś za kilka miesięcy :D Liczę, że TT Title zgarnie Dirty Heels, nie wiem dlaczego, ale mogą być ciekawsi jako mistrzowie --> promocja pasów, lekkie kłótnie o to kto będzie solowym mistrzem mogą zaostrzyć późniejszą rywalizację.

Przeczytałem któryś segment i nie podoba mi się jak często wymieniasz WWE i co tam było i co zawodnicy robili w TNA - pisz własnąhistorię i wręcz odczep się od tych federacji, bo niedługo w każdym segmencie będzie: "a WWE to ja cię pokonałem" "W TNA ja byłem giwazdą" - tu mamy AWW i tego się trzymaj :P

W całym segmencie promującym ME najgorzej wypadł chyba Barrett, tak w moim mniemaniu - trochę bezpłciowy, a poziom trzymał CM Punk, bo swoim speechem pokonał "na majku" pozostałą dwójkę.

Speech Deana, ok. Jednak znowu powtarzająca się historia z WWE, Shield... ehh. Gdy tu zajrzę następnym razem ma nie być takich czułych sentymentów względem WWE, TNA i innych :P

Krótko: wywiad Punka > wywiad Wade'a. Bardziej przypadł mi do gustu.

W zwyczaju nie mam czytać walk na tygodniówkach, ewentualnie jak coś może się zdarzyć to przelecę ją sobie. Zdecydowałem się na ten Main Event. w końcu promowały go chyba trzy segmenty, a walka nie zawiodła i długością i jakością.

Austin pozamiatał ring i walka o główny pas będzie pewnie zapychała połowę gal, bo Lesnar, SCSA i Punk to zawodnicy, przy których można poszaleć i tworzyć dobre segmenty, co z pewnością wpłynie na jakość gal :)

Teraz mam pytanie: nie dałem kasy za bilet, więc gdzie mam uregulować rachunek? :D

Austin i Yarexon dzieki za komentarze ;)

Co do prezesa to ogólnie od wakacji jakos na forach uzywam nicku Austin a gdy sobie pomyślałem zmienie tutaj to przypomniało mi sie przeciez jest juz "Austin" :D. Do Prezesa juz będę raczej stosował Phil Anderson, chociaż przez najblizsze tygodniówki będzie Phil "Austin" Anderson :P

Co do nawiązań do WWE i TNA..zaczałem pisać kolejny odcinek i juz nie będzie tak dużo tych nawiązań ;)

Co do rachunku za bilet :twisted: wszystkie wpłaty prosze przesłać do siedziby głównej federacji :P

teraz jeszcze co do komentarza Yarexona

Co do połączeń to przyznam szczerze nie miałem kogo połaczyc i wyszło Spud i Louis oraz Conway i Strong :twisted: Ogólnie to były tagi na jeden wieczór by podpromować nie co The Briscoes oraz dać tego contendera Dirty Heels ;)

http://www.allsaxafada.com/wp-content/uploads/breaking_news.png

:arrow: Prezes federacji Phil Anderson jest bardzo zadowolony z tego jak wypadły dwie pierwsze gale. Podobno Prezes osobiście podziękował swoim pracownikom za tak dobre show.

:arrow: Podobno prezes federacji chciałby widziec w swoim rosterze Kane. Jednak jak wiadomo Big Red Monster ma obecnie podpisany kontrakt z federacją All Star Wrestling, ale podobno Anderson nie odpuści i będzie chciał sprowadzić do siebie tego zawodnika.

:arrow: Co do nowych zawodników to American World Wrestling chce w okolicach Night Of The Best sprowadzić...Mike Tysona! Były bokser miałby pełnić na najważniejszej gali roku funkcję taką samą jak na Wrestlemanii 14.

:arrow: AWW oficialnie opuściło Madisone Square Garden. Na twitterze prezes podziekował za tak wspaniałą atmosferę. Dodał ze American World Wrestling na pewno wróci jeszcze do Nowego Yorku. Co do nowej areny najblizsze dwa epizody odbędą się w Frank Erwin Center w Austinie, Texasie. Jest to rodzinne miasto Stone Colda.

:arrow: Podobno nikt jeszcze nie wie kto wygra main event Global Warning. Wszystko jest trzymane w ogromnej tajemnicy a o wyniku Stone Cold, CM Punk oraz Brock Lesnar dowiedzą się na spotkaniu z prezesem, które odbędzie się tuż po najbliższym epizodzie Monday's Battle.

[ Dodano: 2015-04-20, 22:14 ]

Monday's Battle #3 20.04.2015r.

Wybiła 20:00, więc czas rozpocząć trzecie już Monday's Battle na American World Wrestling! Jednak tym razem nie jesteśmy juz w Madisone Square Garden a w Austin w Texasie. Arena czeka na swoich ulubienców a w szczególności na pochodzącego z tąd Stone Cold Steve Austina! What a minute..dźwięk sztłuczone szkła a to oznacza ze kibice nie musieli długo czekac Stone Cold Steve Austin tutaj jest! Texas Rattlesnake wchodzi na ring jak za starych dobrych czasów w czapce, jeansach oraz koszulce oraz kurtce. Oczywiście jest witamy ogromnym popem od publiczności. Austin w swój sposób pozdrawia publicznośc na narożnikach, po czym bierze mikrofon do ręki, posłuchajmy

Stone Cold Steve Austin: Jezeli Austin w Texasie cieszy się ze Stone Cold ponownie tutaj jest dajcie Heel Yeah Wiem ze stać was na więcej, proszę o Heel Yeah! O to chodziło! Stone Cold Steve Austin nie był po pierwszej gali w dobrym nastroju Nie wygrał walki ani nie pokonałem tego śmiecia eeee....jednak dzisiaj Stone Cold może powiedzieć... ze cztery cipy dostały w cztery cipy Stone Cold Steve Austin dokopał 4 zawodnikom Później napił się browara Zszedł na zaplecze Po zejściu na zaplecze, chciał dokopać tego skurwielu Andersonowi Ponieważ nikt nie mówi Austinowi, kiedy ma być i gdzie być, bo to Stone Cold ustala gdzie jest kiedy będzie i o której porze komuś dokopie Jednak Stone Cold w zeszłym tygodniu...dokopał 4 skurwielom Storm...marna podróba Stone Colda Barrett...marna podróba...zresztą czego jesli on byłby podróbą Stone Colda to Stone Cold by sie wstydził ze takie coś jest jego podróbą Lesnar...wykonujący Shooting Star Press...nie mowa z gęmbą jak u Shreka CM Punk...Najlepszy na świecie...w układaniu włosów na żel Stone Cold Steve Austin...future AWW Undisputed Championa, jeśli tak sie stanie dajcie Heel Yeah And's to bottom aline's cause Stone Cold saind so!

Austin wyrzuca mikrofon i świetuje na narożnikach...ale przerywa mu Paul Heyman

Paul Heyman: Ladies and Gentlemen...

Stone Cold Steve Austin: Jeszcze jedna przemowa zaczęta od "Ladies and Gentlemen my name is Paul Heyman" To Lesnar będzie musiał szukać cię po szpitalach na Portoryko ...

Paul Heyman: Mr. Austin, po co te nerwy...chciałem się tylko przedstawić tym wszystkim ludziom, ponieważ AWW zawitało do Texasu co oczywiście było najgłupszą decyzją w historii federacji Wracając do spraw biznesowych, Mr. Austin wie pan jak niebezpieczny jest mój klient Brock Lesnar. Wie pan ze mój klient to zdobywca i przyszły niekwestionowany mistrz AWW! Wie pan ze mój klient pozamiatał panem podczas Monday's Battle sprzed dwóch tygodni. Wie także pan ze szanse pana oraz CM Punka wynoszą razem 1%, ponieważ nikt a nic nie powstrzyma Bestii, przed wykonaniem akcji F-5 oraz wykonać nieskończoność German Suplexów na panu albo CM Punku...albo nawet na dwóch. Użył pan bardzo ostrych słów wobec mojego klienta i ostrzegę pana tylko ze mój klient, nie lubi gdy ktoś nie mówi do niego tak jak on chce...

Stone Cold Steve Austin: WHAT?! WHAT?! Brock nie lubi jak sie tak na niego nazywa To może niech Brock zmusi mnie by tak na niego nie mówił Stone Cold mówi co chce i kiedy chce i zapamiętaj to...

Paul Heyman: Panie Austin rozwiazanie siłowe wobec zwykłego adwokata nie prowadzi do niczego...

Stone Cold Steve Austin: What?!, What?!, What?!, What?!, What?!

Paul Heyman: Mówiłem....

Stone Cold Steve Austin: Wiem co mówiłeś nie jestem głuchy Stone Cold wysłuchuje twoich słów i uważa je za bzdury Austin w Texasie także uważa te słowa za bzdury Dobrze wiesz ze twój klient nie ma ze mną szans ...dobrze wiesz ze Stone Cold zostanie mistrzem na Global Warning Dobrze wiesz ze twoja Bestia zostanie zniszczona na najbliższej gali...dobrze wiesz ze twój klient oraz Punk zainkasują Stunnera 1... 2.... 3.... To będziesz słyszał na Global Warning, będziesz słyszał jak sędzia podnosi moją rękę do góry i ogłasza że będe mistrzem Gdzie jest teraz ta twoja Bestia? Odpoczywa i patrzy jak jego adwokat jest upokarzany

Paul Heyman: Mój klient jest obecnie w Minnesocie...

Stone Cold Steve Austin: Aha, to duże zagrozenie dla ciebie... Wyszłał cie naprzeciwko Stone Colda ze bzdurami, musisz być dzielny Powiem ci coś...przekaz swojemu klientowi czeka go to...

Austin odpycha Heymana...Stone Cold Stunner dla Paula Heymana!! Austin jeszcze w charakterystyczny sposób wykrzykuje na ziemi parę słów do Heymana, po czym świętuje na narożnikach, ale znalazł się i browar...którego Austin wylewa na Paula! Austin wchodzi na narożnik z mikrofonem..

Stone Cold Steve Austin: OH HEEL YEAH!

Austin wyrzuca mikrofon za siebie i świetuje na narożnikach przy dwóch browarach. Walka na Global Warning zapowiada sie fenomenalnie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jesteśmy na zaplecze, gdzie widzimy już Nikki Belle oraz jej gościa Cowboya James Storma

Nikki Bella: Witam, moim gościem jest James Storm. James jak czujesz się tydzień po porażce w Triple Treat Matchu?

James Storm: Jak sie czuje Cowboy, James Storm...jestem wnerwiony tym ze CM Punk wygrał, ale w nie zrobił tego w nie czysty sposób...pokazał ze zasługuje na miano pretendenta do pasa...ale moim fanom powiem tyle, nie martwcie się, ponieważ Cowboy jeszcze zostanie mistrzem AWW...

Ale co sie dzieje...Wade Barrett atakuje Jamesa Storma! Barrett ciska Stormem o ścianę by nastepnie wymierzyć mu parę ciosów oraz Wasteland! Co tutaj sie dzieje, Barrett wyrywa mikrofon Nikki...

Wade Barrett: Wiesz miłe uczucie dołożyć takiemu alkoholikowi...to ciebie przypiął Punk na poprzednim epizodzie to przez ciebie nie zawalczę w main evencie Global Warning...teraz będziesz niszczony na każdy możliwy sposób przez mnie...widzimy sie na Global Warning.

Wade podniósł Cowboya, jeszcze raz po czym wymierzył mu kolejny Wasteland! Czyli można powiedzieć ze kolejna walka zapowiedziana na najblizsze ppv!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/887/61_Mark_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/bobby_roode_g4s.jpg

Singles Match

Czas na pierwszą walkę na dzisiejszym show w której obejrzymy konfrontację na linii Dirty Heels-The Briscoes. Bobby Roode vs Mark Briscoe. Obaj już w ringu i czas rozpocząć opener dzisiejszego show. Na początku mamy charakterystyczną wymianę wzrokową, po czym obaj ruszają w zwarcie z którego lepiej wychodzi It Factor, który od razu przechodzi do bocznego headlocku, ale Mark pcha go na liny, ale Roode się nie daje powalić i sam wykonuje Clothesline dla połówki Briscoe Brothers! Lecz to jeszcze nie koniec, ponieważ It Factor widzi podnoszącego się Marka i wymierza mu Powerslam! 1..2..KickOut! Bobby chyba myślał ze tą akcją pokona rywala, ale nie malże od razu przechodzi do bocznego headlocku, jednak Mark Briscoe nie chciał długo czekać i tracić nie potrzebnie energie i dynamicznie się podniósł po czym wymierzył parę sierpów na korpus oraz potężnego ciosa po którym mamy jeszcze jego kombinacja Redneck Kung Fu! 1..2..KickOut! Mark był szokowany, ale chciał chyba wymierzyć gwóźdź do trumny i wyszedł na krawędź ringu, po czym wskoczył na narożnik i chyba się szykuje Froggy Bow...chwila Austin Aries pojawia się i próbuje przeszkodzić Markowi w wykonaniu akcji, ale jest też Jay, który powala potężnym łokciem rywala, tymczasem Mark próbuje wykonać Froggy Bow...za długo to trwało i Mark został przechwycony w locie przez Bobbego Roode, który przy okazji wykonał Roode Bomb! 1...2...3! Jednak jeden błąd i w rywalizacji Dirty Heels kontra The Briscoes 1-0.

Winner: Bobby Roode by pin

Po walce widzimy jak Roode dalej świętuje, ale pokazuje sie Jay Briscoe, który odwraca go i wykonuje Jay-Driller! Następnie szybko sie podnosi i zaprasza Ariesa do ringu, ale ten chyba nie jest chętny i tylko wyciąga za nogę Bobbego z ringu. Jest ciekawie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jesteśmy przed szatnią a na drzwiach jest tylko napis "Best In The World", kamera wchodzi do środka a tam widzimy zakładającego bandaże CM Punka do szatni wchodzi nagle prezes Phil "Austin" Anderson

CM Punk: Czego chcesz

Phil "Austin" Anderson: Punk może byś przestał wykonywać inną czynność gdy mam do ciebie ważną sprawę...

CM Punk: A jaką sprawę może mieć do mnie wielki Phil Anderson...

Phil "Austin" Anderson: Punk dobrze wiem ze będziesz chciał zaingerować w main evencie gali, po tym co Austin zrobił ci w zeszłym tygodniu. Chce byś tego nie robił

CM Punk: A zmusisz mnie do tego? Czy zagrozisz zwolnieniem.

Phil "Austin" Anderson: Punk niczym do ciebie nie mam, ale jak widzę ty od początku coś do mnie masz. Po prostu chcę żebys nie ingerował w dzisiejszym main evencie, proste zasady nie chce by 2 na 3 main eventy skończył się bez zwycięzcy.

CM Punk: Wiesz co jest w tym najdziwniejsze? Ze przyszłeś powiedzieć to do mnie a nie do Brocka...a nie czekaj Brocka nawet nie ma w arenie. Aj jesteś taki sam jak Vince...

Phil "Austin" Anderson: Zrozum nie jestem taki jak Vince...Vince to przeszłość tak samo jak WWE, teraz jest AWW i po raz ostatni proszę cię byś nie ingerował w main evencie gali.

CM Punk: Wiesz co zastanowię się na tym...ale pamietaj ze nie odpuszcze ani Austinowi, ani Lesnarowi...ani Tobie. To na razie prezesie

Widzimy minę nie zadowolonego prezesa...a obraz sie urywa

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/barrett_02.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/241/gallows_02.jpg

Singles Match

Czas na drugi pojedynek na dzisiejszym show a zmierzą się ze sobą Wade Barrett oraz Doc Gallows. Zaczynamy. Na początku od razu mamy próbę zwarcia, ale Barrett dobrze wiedział ze Gallows zdominował by go w zwarciu i ruszył z kopnięciami na jego nogę, po czym jeszcze parę sierpowych i akcja przeniosła sie błyskawicznie do narożnika w którym to mamy kolejne ciosy od Barretta, w końcu jednak zareagował sędzia co też pomogło Docowi, który tym razem ruszył z serią ciosów, odbił się od lin, ale nadział się na Winds of Change od Barretta! 1..2...KickOut! Po za ringiem widzimy Karla Andersona, który jest zdziwiony ze Barretowi tak łatwo idzie a my tymczasem widzimy jak Wade podnosi Doca i próbuje go wysłać Iris Whipem w narożnik, ale mamy skontrowany Iris Whip, jednak Barrett nie dał sobie wykonać Splasha w narożniku a sam ponownie skontrował na Neckbreakera! Wade nadal w ofensywie, mamy potężny Elbow, po czym wchodzi na trzecią linę i wykonuje kolejną taką akcję! Barrett podnosi DOC, który jest już nieźle zamroczony, po czym wykonuje szybki Snap Suplex! 1...2..KickOut! Wade pokazuje ze będzie kończył, po czym pokazuje rękę w górę jak za czasów Nexusa i wynosi DOC na barki, po czym mamy Wasteland...nie! Gallows wykonał parę łokci, po czym zszedł z barków a następnie pchnął na liny rywala złapał go i German Suplex! Gallows krzyczy ze teraz on ma walkę pod kontrolą i podnosi Wade i wykonuje Chokeslam! 1...2...KickOut! Doc popatrzył się tylko na Karla, który chyba nie był zainteresowany pojedynkiem a następnie na Barretta, po czym podniósł rywala jeszcze raz i chyba szykuje się Powerbomb, ale co sie dzieje...Back Body Drop od Wade Barretta! Wade szybko podnosi rywala, po czym od razu wynosi na bark i wykonuje Wasteland! 1...2...3!! Wade Barrett wreszcie wygrywa w American World Wrestling!

Winner: Wade Barrett by pin

Widzimy uśmiechniętego Barretta jednak co to...muzyka Jamesa Storma wybrzmiewa na arenie a ten biegnie w stronę ringu i atakuje Wade! Barrett wymierza prawy po czym od razu ucieka w publiczność, ale Storm biegnie za nim! Obaj znikneli gdzieś w publiczności a my widzimy jak na ring wchodzi Karl Anderson, który pomaga wstać Docowi...ale co to wymierza mu Gun Stun!!! Koniec Tag Teamu Doca Gallowsa i Karla Andersona! Widzimy jak publiczność jest naprawdę zdziwiona a Karl patrzy tylko z uśmiechem na twarzy na Doca i wykrzykuje mu ze to nie Bullet Club oraz ze on tutaj jest najlepszy. Anderson jeszcze krzyczy do niego ze pokażę mu to na Global Warning po czym opuszcza arenę przy dużym heacie publiczności.

Na titatronie pokazuje się zapowiedź main eventu...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/Storm24_cutout_by_Crank.jpg

Jesteśmy ponownie w ringu gdzie słychać już "Retaliation" a to znaczy ze w drodze na ring Lunatic Fringe, Dean Ambrose, który jest witany raczej popem od publiczności. Wchodzi on na ring, gdzie bierze mikrofon, posłuchajmy

Dean Ambrose: American World Wrestling zawitało dziś do Austin w Texasie a to oznacza ze jesteśmy coraz bliżej ppv na którym zostanę mistrzem AWW International i skopie tyłek Kazarianowi Kazarian myśli ze ma ze mną szansę...jeśli tak myśli to jest w poważnym błędzie. Wiecie od razu na starcie wycenił swoje szanse na 0%, wiecie dlaczego...bo zaproponował by nasza walka odbyła sie w No Disqualification Matchu a to oznacza ze wtargnął do świata w którym rządzę..wtargnął do świata Hardkoru Wiele razy już walczyłem w hardkorowych walkach, spadałem ze szczytu klatek, miałem zszywacz na twarzy czy inne temu podobne...ale Kazarian myśli ze ma szanse ze mną na Global Warning. Owszem miałby szanse, jesli ta walka nie byłaby No Disqualification Match, ponieważ takie walki to mój żywioł. Przechodząc gdy...

"Your Sexy Beast" rozbrzemiewa na arenie a to oznacza ze w drodze na ring drugi pretendent do pasa AWW International Kazarian, który ma od razu w ręku mikrofon

Kazarian: Twój świat, naprawdę...widziałeś co zrobiłem w zeszłym tygodniu z Myzterizem? Widziałeś i określasz się królem wrestlingu, ponieważ kiedy miałeś zszywasz na głowie...nie rób z siebie głupka. Wiesz może byłeś królem hardkoru, gdzieś tam, ale tutaj jest AWW! To jest organizacja w której panem Hardkoru nazywany będzie..Kazarian. Zresztą nie bez powodu zaproponowałem tą stypulację, ty chyba dawno nie walczyłeś w takich walkach. Nie wiesz co możesz sie po mnie spodziewać, bo nie byłem tam gdzie ty...

Dean Ambrose: Bla,bla,bla,bla,bla..skończyłeś? Nie musisz odpowiadać, nazywasz sie panem hardkoru, dlatego ze wykonałeś jakiemuś meksykaninowi akcję na krzesło. Oj chyba ktoś nie był na lekcji o hardkoru, na twoim miejscu zamiast gadać głupoty i męczyć tą publiczność poszedł bym na zaplecze, włączył sobie telewizor, obejrzał co to jest Hardcore a nie wóżek dla bobasów...wrócił tu i nie pieprzył o czymś o czym sie nie wie.

Kazarian: Ostre słowa Dean, ale myślisz ze to było wszystko na co mnie stać? Widze ze to ty mnie nie znasz, przez wiele lat walczyłem w wielu ringach a i tak nie dostawałem szacunku...tutaj wreszcie gdy odczepiłem się od tego głupka Danielsa, mogę rozwinąc skrzydła i zostać najlepszym zapaśnikiem w historii wrestlingu...

Dean Ambrose: Rozwinąć skrzydła? Co ty smok jesteś od bajek jest raczej Roman Reings więc do niego się udaj...co ja pieprze widzę ze uciekłem od tematu...ale pamiętaj na Global Warning nie zdołasz uciec, na Global Warning użyje wszystkiego by cię pokonać, następnie użyje tego jeszcze 10krotnie, nie przypnę cię tylko zrobię to po raz kolejny.

Kazarian: Denerwujesz już każdego na zapleczu..

Dean Ambrose: Na prawdę...

Kazarian: Denerwujesz mnie...

Dean Ambrose: Na serio...

Kazarian nie wytrzymał i ruszył na Ambrose, ale ten nie dał się zaskoczyć i kopnął go w brzuch i szykowało się Double Arm-DDT, ale Kazarian zaskoczył go Low-Blowem! Ambrose padł na deski a Kazarian wyszedł po za ring po czym wziął krzesło i zaczął nim obijać rywala i wykonał jeszcze Fade to Black na to krzesło! Ta sama akcja co w zeszłym tygodniu, Kazarian opuszcza ring a na ring przychodzą służby medyczne, ale Kaz ma jeszcze mikrofon

Kazarian: Mówiłem byś ze mną nie zadzierał..

Przenosimy się do gabinetu Phila "Austina" Andersona do którego nagle wchodzi DOC Gallows

DOC Gallows: Ustal mi walkę z Andersonem...

Phila "Austina" Andersona: Chcesz walki z Karlem Andersonem?

DOC Gallows: Tak czy nie to powiedziałem...Przez ponad 2 lata byliśmy tag-teamem a on mnie dzisiaj zaatakował, chce go dorwać..

Phila "Austina" Andersona: Dobra spokojnie. Po pierwsze następnym razem pukaj gdy wchodzisz po drugie nie wydzieraj się tutaj tak a po trzecia zmierzysz się z Karlem na Global Warning. Pasuje ci to...

DOC Gallows: Niech będzie....

Phila "Austina" Andersona: Żadnego szacunku do mnie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/62_Jay_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_12.jpg

Singles Match

Czas na przed ostatni pojedynek na dzisiejszej gali w którym dojdzie do kolejnej konfrontacji na linii The Broscpes-Dirty Heels. Tym razem na przeciwko siebie staną Jay Briscoe oraz Austin Aries! Czas zacząć ten emocjonujący pojedynek. Na początku mamy charakterystyczną wymianę spojrzeń po którym mamy zwarcie z którego lepiej wychodzi Jay, który zapina szybki boczny headlock, po którym Aries pcha go w liny, odbicie, ale Shoulder Block od Jaya, po czym jeszcze raz się odbija a tym razem Aries robi nachylenie i wspaniały Dropkick od Double A! 1...KickOut! AA od razu wysyła wysyła rywala w narożnik, ale kontra, próba Corner Clothesline, ale Aries robi unik, po czym charakterystyczne leżenie na narożniku. Wkurzyło to Jaya, który ruszył, ale Double A od razu wykonał wspaniałe kopnięcie, po czym wspiął się na trzecią linę skąd wykonał wspaniały Missile Dropkick! 1...2...KickOut! Na arenie słychać na zmianę chanty "Let's Go Briscoe", "Austin Aries" a tymczasem, Aries podnosi swojego przeciwnika, po czym wysyła go w narożnik Iris Whip i leci z chęcią wykonania Dropkicku, ale Jay w porę zatrzymał go potężnym łokciem, po czym kolejny i kolejny, cios, cios, łokieć, łokieć, Iris Whip po czym mamy Big Boot od Jaya! 1...2...KickOut! Austin Aries powoli sie podnosi więc Jay wykonuje mu 4 lewe sierpowe i 4 łokcie, Iris Whip w przeciwległy narożnik po czym Corner Clothesline, kop w brzuch i będzie Jay-Driller...nie kontra od AA, który od razu wykonuje Back Body Drop a Jay głową ląduje o dolny narożnik! Jay łapiąc się za głowę podnosi się a Aries tym razem udanie wykonuje jeden Dropkick...po czym drugi Dropkick a następnie mamy Brainbuster! Aries jednak nie przypina, tylko przeciąga Jaya pod narożnik a sam wchodzi na trzecią linę i wykonuje 450 Splash...na kolana sie nadziewa! Ależ sytuacje, ale co się dzieje obaj kładą na siebie ręce a obu barki dotykają maty! 1..2..3! Remis! Coś nieprawdopodobnego!

Winner: No Contest

Po walce oczywiście na ring wbiegli Bobby Roode i Mark Briscoe, którzy jednak sie zatrzymali i po prostu wzięli swoich tag team partnerów i opuścili ring innymi stronami. No trochę dziwna sytuacja, ale może na następnej tygodniówce dojdzie do ostrego brawlu

Widzimy podąrzającego w stronę swojego samochodu Phila "Austina" Andersona, który nagle zauwaza ze o samochód opiera się CM Punk!

Phila "Austina" Andersona: Co ty tutaj robisz..

CM Punk: Ja a tak chciałem szefa pożegnać...co ja pieprze za długo siedziałem w domu. Słuchaj przemyślałem to twoją decyzję i nie zaingeruje w walce wieczoru

Phila "Austina" Andersona: To świetnie...

CM Punk: Chwila...oczywiscie ucieszy cię też fakt ze to ja wybiorę stypulację walki na Global Warning...

Phila "Austina" Andersona: Ze co w kazdej chwili moge powiedziec ochroniarzom żeby cie usuneli...

CM Punk: Ej, ej ochroniarze na tyle cię stać i tak wszedł bym do tego main eventu...popatrz na to tak. Pas AWW Undisputed bedzie miał swojego pierwszego właściciela. Chcesz dac zwykły Triple Treat Match dla tak ważnego święta. Walka o pas...

Phila "Austina" Andersona: Dobra nie gadaj już...wybierz tą stypulację, ale teraz zejdz mi z oczu bo nie pojawisz sie w main evencie Global Warning.

CM Punk: Po co te nerwy...widzimy sie za tydzien, szefie.

Punk poklepał go po plecach, po czym odszedł a po minie prezesa było widać ze jest wściekły

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/Storm24_cutout_by_Crank.jpg

Singles Match

Czas na main event dzisiejszej gali w którym zmierzą sie "Stone Cold" Steve Austin oraz "Cowboy" James Storm. Słyszmy "Sorry, about your damn luck" a to oznacza ze w drodze na ring Cowboy, James Storm, który jest witany cheerem od publiczności. On wchodzi na ring gdzie pozdrawia publicznosc, ale cheer dla niego skończył sie gdy z głośników wybrzmiał dźwiek sztłuconego szkła a to oznacza ze Stone Cold tutaj jest. Austin jak zwykle wchodzi w swojej kamizelce, wchodzi szybko na ring, gdzie wymienia się spojrzeniami ze Stormem, po czym pozdrawia publicznośc na czterech narożnikach. Czas rozpocząc pojedynek, czas na main event Monday's Battle #3! Gong zabrzmiał i rozpoczynają z przytupem. Storm i Austin wymieniają sie cios za cios z przewagą wychodzi Texas Rattlesnake, który zasypuje Storma gradem ciosów i sprowadza do narożnika, gdzie rozpoczyna charakterystyczne kopnięcie, po czym Fuck Off i dalej zasypuje go kopnięciami. Grzechotnik podnosi rywala i wysyła go Iris Whipem na narożnik i mamy Lou Thess Press i seria ciosów, po czym odbicie od lin i Pointed Elbow Drop! 1...2...KickOut! "Stone Cold" Steve Austin podnosi rywala, po czym kładzie mu głowę na 2 linie, odbija się od lin i potężny dosiad! W dodatku Texas Rattlesnake wchodzi jeszcze na trzecią linę i wydawało się ze dołoży kolejny Pointed Elbow tym razem z drugiej liny, ale Cowboy w porę się odsunął i teraz to on jest na fali. Czeka aż Grzechotnik wstanie i mamy powalenie, po czym kolejne i jeszcze jedno. Storm jest na fali, mamy Iris Whip w narożnik i Stinger Splash, po którym dokłada jeszcze Back Body Drop! "Cowboy" wskakuje na drugą linę i czeka gdy Steve się podniesie a gdy to sie dzieje mamy Tornado DDT...nie Grzechotnik to przewidział i gdy trzymał go już za głowę, posłał w przód! Storm biegnie w stronę Austina...Stunner! Holly Shit, jak Austin to zrobił, ale nie zdążył przypiąć bo rywal wypadł po za ring! Texas Rattlesnake od razu poprawia sobie ochraniacze, po czym wychodzi za ring i wbija głowę Storma o barierkę. Jednak to nie koniec bo Stone Cold kładzie go przed Steal Postem po czym bierze jego nogę i uderzył o Steal Post! Austin wraca na ring, po czym podnosi Cowboya i wbija w narożnik i biegnie w jego stronę....Last Call Superkick! Co tutaj sie dzieje! 1...2...KickOut!! Cowboy nie może uwierzyc ze Steve odkopał po tej akcji. Cowboy po raz kolejny szykuje się do wykonania Superkicku, sygnalizuje to a gdy Austin wstaje, wykonuje kolejnego Superkicka...Austin złapał jego nogę, po czym wykrzyknął mu prosto w twarz parę słów, obrócił i Stone Cold Stunner! Niczym na Wrestlemanii 14! 1...2...3! "Stone Cold" Steve Austin wygrywa z "Cowboyem" Jamesem Stormem bo jakże wyrównanym boju.

Winner: Stone Cold Steve Austin by pin

Ale nie musimy długo czekać..."Look in my eyes, what do you see...", nie miało go byc podczas walki wiec pojawia się po niej CM Punk biegnie w stronę ringu i unika ciosu od Stone Colda, po czym wynosi go na barki i Go To Sleep! Punk patrzy na znokautowanego Stone Colda i prosi o mikrofon

CM Punk: Austin w Texasie, pewnie nie cieszycie sie ze zaatakowałem Stone Colda, jednak przysłęm tutaj po to by coś ogłosić. Na najbliższej gali ppv stypulacją walki CM Punk vs Stone Cold Steve Austin vs Brock Lesnar będzie...Ladder Match!! . Pipe Bomb

Punk wyrzuca w swoim stylu mikrofon, po czym stoi nad znokautowanym Stone Coldem i krzyczy "Best In The World" a ma przy tym mieszaną reakcję publiczności. Widzimy sie za tydzień na ostatnim epizodzie Monday's Battle przed Global Warning!

Karta na Global Warning

Triple Treat Ladder Match for AWW Undisputed Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_3_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar_3_cut_by_Danger_Liam.jpg

NO DQ Match for AWW International Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose2_cutout_by_Crank_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_31.jpg

Tag Team Match for AWW Tag Team Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1998/3558_Briscoe_Brothers.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5456/aries_roode_01.jpg

Singles Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/Storm24_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/barrett_02.jpg

Singles Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/karl_tag_champ_03.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/241/gallows_02.jpg

VIP - 90

Średnie - 50

Najtańnsze - 20

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Ocena gali:

Karta: 7/10

Backstage: 7/10

Walki: 6/10

Cytat:

Wydaje się, że karta walk na Global Warning jest już zamknięta... i wygląda naprawdę solidnie. Mimo iż jeszcze jest ostatnia tygodniówka to pretendenci do pasów zostali wyłonieni i raczej ostatnie Monday's Battle skupi się na podgrzaniu feudów, które już są naprawdę napięte. Ciekawi najbardziej kto zgarnie główny pas mistrzowski... ale o tym przekonamy się na PPV na które wszyscy bardzo czekają!

Frekwencja: 18 850

Bilety: 3850*90+5000*50+10000*20=0,8 mln do budżetu

No to tak. Wielki plus za to, że kilka fedudów ruszyło już na dobre. I to jest dobre, bo jest co czytać. Póki co nie widzę, aby jakaś rywalizacja miała pójść na bok. Takim jednym minusrm jest to, że często zapominasz o przecinkach, lub ucieka Ci jedno słowo. Ogółem to jakiś wielki minus nie jest, ale ciężej się to czyta. Lesnar vs Stone Cold vs Punk to może być genialna walka i feud który zapadnie nam w pamięć. Ten dobry roster jest Twoim plusem, bo możesz takie właśnie feudy prowadzić.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

No to przyszła pora na komentarz ode mnie ;)

:arrow: Austin kontra Heyman - Całkiem niezła wymiana zdań zwłaszcza biorąc pod uwagę przyjemny do czytania Trash Talk Austin'a. Konfrontacja na linii Brock-Austin nieunikniona!

:arrow: Wywiad Storm'a na zapleczu - Niby nic nie wnoszący segment, a tu proszę - atak Wade'a Barrett'a, ktoś tu musiał być wkurzony po poprzednich porażkach :twisted: Mamy walkę na PPV a Storm osłabiony przed swoją walką.

:arrow: DH vs Briscoe Brothers part 1 - Krótka i przyjemna walka, były zmiany przewag i fajne zwroty akcji. Punkt dla byłych wyjadaczy z TNA. Czekamy na drugą walkę.

:arrow: Punk i prezes - Cóż Punk jak zwykle przeciwko wszystkiemu i wszystkim - taki jaki powinien być. Wymiana zdań całkiem przyjemna, bo wniosła nutkę niepewności co do Main Eventu. Czyśmy prezes sobie nie radził? :D

:arrow: Barrett vs Doc - Barrett udowadnia, że ma dość porażek i wygrywa z DOC'iem, którego po walce zdradza tag-team partner. No cóż. Przynajmniej każdy z nich, może się teraz skupić na swoim rywalu co nie? ;)

:arrow: Segment Ambrose'a - Po raz kolejny niezły speech pomiędzy dwoma zawodnikami, który jeszcze bardziej zaognia feud o pas "midcardu"? Kazarian pokazał pazur i tylko czekać, co zrobi Dean w odwecie :twisted:

:arrow: DOC u prezesa - Była zbrodnia, musi być kara - Walka na PPV byłych tag-team partnerów. Standardzik.

:arrow: DH vs Briscoe Brothers part 2 - Chyba nikt nie obstawiał tutaj remisu. To było faktycznie nie spodziewane. Mimo, że oba tag-teamy są do siebie wrogo nastawione, to jeszcze nie doszło do pełnej konfrontacji. Kto wie...

:arrow: Punk u prezesa - Phil Phil(Punk jak coś :P )... Ty stary draniu. Jeśli już zaznacza, że nie będzie go W TRAKCIE Main Eventu, to szykujcie się na fajerwerki po :D .

:arrow: Stone Cold vs James Storm - Niezły pojedynek jak na tygodniówkę, zwłaszcza że był bardzo wyrównany. Storm jednak pada po firmowym ruchu Stone Cold'a. Jednak tak jak się spodziewałem Punk przyszykował niespodziankę. GTS i Ladder Match. Chyba wiemy, kto będzie faworytem tego starcia :roll: .

Ogólna opinia: Gala napisana całkiem przyjemnie - widać, że przykładasz się do segmentów. Moja jedyna prośba, postaraj się szukać błędów i literówek, bo czasem biją po oczach. Gala na 4+ w szkolnej ocenie ;)

czytaj moje Diary

Arato oraz Joel wielkie dzieki za komentarze. Postaram sie poprawić to co mi napisaliście i mam nadzieje ze bedzie lepiej ;)

--------------------------------

Frank Erwin Center w Austin, Texas (2 gala w tym mieście)

Monday's Battle #4 27.04.2015r.

Wybiła 20:00, więc czas rozpocząć czwarte a przy okazji ostatnie Monday's Battle przed Global Warning! Po raz kolejny American World Wrestling zawitało do Frank Erwin Center w Austinie, Texasie. Arena czeka na swoich ulubieńców a tymczasem wybrzmiewa "Look in my eyes, what do you see..." a to oznacza że w drodze na ring CM Punk, który jest witany cheerem od publiczności. Brooks w zeszłym tygodniu wykonał Go To Sleep, Stone Coldowi a nastepnie ustalił ze stypulację main eventu Global Warning bedzie Ladder Match. Punk jest juz w ringu, posłuchajmy

CM Punk: Najlepszy tutaj jest! Tak dobrze słyszecie stoi przed wami najlepszy wrestler na tej planecie. W zeszłym tygodniu odbył sie walka Jamesa Storma ze Stone Coldem Stevem Austinem! Walka była pełna wymiany ciosów i innych tego rzeczy...ale i tak najważniejsze wydarzyło sie po walce. Wybrzmiała znana muzyka grupy Living Colour a na arene wbiegł Best In The World...wbiegł na arenę, minął cios, wyniósł na barki i wykonał Go To Sleep, Stone Coldowi! Ale to nie było najlepsze..zresztą wszystko co robie jest najlepsze W ostatni poniedziałek ogłosiłem ze walka CM Punk vs Steve Austin vs Brock Lesnar bedzie Ladder Matchem! Dobrze wiecie ze wygram ten pojedynek, ale uwaga powód nie jest jeden. Pierwszy powód jest taki ze jestem najlepszy na świecie i każdy o tym wie. Drugi powodem jest to ze nie jestem poteżnym gościem. Tak zeby wejśc po drabine trzeba byc szybkim oraz skutecznym, Brock Lesnar zanim wejdzie na drabinę zdzysza sie bardziej niż podczas swoich przysłych walk. Stone Cold to juz nie ten sam człowiek. Jest słaby, wolny i przebiegł bym go nawet jakby był pare kilometrów za nim. Myślicie ze ja wybrał by o tak jakokolwiek stypulację? Nie, przez cały main event myślałem jaka stypulacja da mi przewagę nad nimi...Ladder Match to idealna okazja by zostać pierwszy w historii AWW Undisputed Championem oraz pokonać dwóch zawodników przesłości...

"I Won't Do What You Tell Me" wybrzmiewa na arenie a to oznacza ze Grzechotnik tutaj jest! Cała arena oszalała a na arenie pojawia sie "Stone Cold" Steve Austin, który jak zwykle pojawia sie przy dużym cheerze publiki. Austin wchodzi na ring w charakterystyczny sposób, po czym mija się z Punkiem i pozdrawia kibiców na 4 narożnikach. Rattlesnake wziął mikrofon

"Stone Cold" Steve Austin: Stone Cold był przed chwila na zapleczu Słuchał ciebie, popijając piwo i stwiedził.... Ze wygadujesz kompletne bzdury Stone Cold jest stary Ale nadal moze kopać dupy Uczyni to w dzisiejszej walce wieczoru... W której rywalem bedziesz ty CM Punk vs Stone Cold Steve Austin w walce wieczoru Monday's Battle #4! Jesli wam sie to podoba dajcie Heel Yeah Nie słyszałem... eee...Stone Cold jest pewny ze cie pokona CM Punku Nie jesteś lepszy od Stone Colda Nigdy nie byłeś I nigdy nie bedziesz

CM Punk: Mówisz ze wygaduje bzdury a sam to robisz. Mówisz ze nigdy nie byłem od ciebie lepszy a naprawdę to ja jestem Najlepszy na świecie...

"Stone Cold" Steve Austin: Naprawdę...

CM Punk: Tak, jestem najlepszy na świecie. Wszedzie jestem najlepszy, w ringu przy mikrofonie i nawet jako komentator. Nikt nie jest lepszy ode mnie bo od Najlepszego na świecie nie można być lepszym...

"Stone Cold" Steve Austin: What?! Wygadujesz kompletne bzdury Których sie nie da słuchać Wiec powiem ci coś...przymknij swoją szczeniacką gembę Bo inaczej to Stone Cold ci ją zamknie Stone Cold juz widział wielu jak ty Wiesz jak oni kończyli Kończyli w ten sam sposób jaki ty skończysz w dzisiejszej walce wieczoru Stone Cold cię zamknie a nastepnie wypija piwo kolejne... Pojedzie na Global Warning a nastepnie zostanie AWW Undisputed Championem Jesli sie tak stanie dajcie Heel Yeah and's to bottom aline's to Stone Cold saind so!

Stunner! Tak jest, Austin długo nie czekał i juz wyprowadził swoją akcję koncząca! Jeszcze parę słów wypowiedzianych od Rattlesnake, po czym świetuje na narożnikach w charakterystyczny sposób. Austin po raz kolejny zaskoczył Punka, ale czy tak bedzie w main evencie? O tym sie przekonamy

Jesteśmy na zaplecze, gdzie widzimy już Nikki Belle oraz jej gościa Karla Andersona

Nikki Bella: Witam, moim gościem jest Karl Anderson. Karl czemu zaatakowałeś w zeszłym tygodniu swojego tag-team partnera?

Karl Anderson: Powiem tyle...to juz nie jest Japonia. Tam musiałem siedzieć z nim a mój potencjał jest o wiele wyższy..to jest American World Wrestling i tutaj nie potrzebuje jakiegos osiłka. Jestem od niego lepszy i udowodnił to przegrywając w zeszłym tygodniu. Teraz każdy radzi sobie sam a ja udowodnie dzis i na GB ze jestem lepszy.

Nikki Bella: Dzisiaj zmierzysz sie z Myzterizem. Co myślisz o tym pojedynku?

Karl Anderson: Co mysle? Jakis słaby meksykanin przychodzi do Ameryki tylko po to by mnie pokonać? Mam dla niego złe wieści, bo mnie nie da sie pokonać. W zeszłym tygodniu załatwiłem Doca, dziś załatwie jego a na Global Warning spowoduje ze Doc Gallows juz nigdy nie stanie w ringu AWW! Machine Guns!

Nikki Bella: Dzieki za wywiad...moim gościem był Karl Anderson.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/62_Jay_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/bobby_roode_g4s.jpg

Singles Match

Czas na kolejną rywalizację na linii The Briscoes-Dirty Heels. Bobby Roode zmierzy się juz za moment z Jayem Briscoe. Zaczynamy! Na początku mamy chwilowe wymianę wzrokową, ale po chwili ruszają na siebie, zwarcie z którego lepiej wychodzi członek Dirty Heels. Jednak Jay nie odpuszcza i mamy łokieć, po czym zamachowy cios, łokieć, zamachowy, łokieć, po czym Iris Whip w narożnik i próba Corner Clothesline, ale Roode sie odsuwa po czym, odbicie od lin i Lariat! 1...2...KickOut! It's Factor jest na fali, odbija się od lin i wykonuje Elbow, po którym podnosi jeszcze Jaya i mamy Iris Whip w narożnik, po czym rozpęd i Splash, po czym Back Body Drop! 1..2..KickOut! Jay musi się predko obudzić bo Bobby zaraz go pokona. It's Factor bierze rywala na barki po czym wsadza go na trzecią linę, chyba będzie sie szykował z Superplexem...jednak Jay odkopał go gdy chciał wejsc na szczyt, po czym wstał na narożniku i bedzie lot...przechwycony i Belly to Belly Suplex...skontrowany w Neckbreaker! Co tutaj sie dzieje! 1...2..KickOut! Bobby odkopał, ale Jay tym razem przechodzi do ofensywy, mamy podniesie i parę lisciów, po czym rywal ląduje w narożniku, mamy Iris Whip po którym jest takze Corner Clothesline, oraz Back Body Drop! Jay podnosi rywala po czym mamy wyniesienie na barki i chyba bedzie Death Volley Driver...jednak Bobby schodzi po czym mamy Spinebuster! Roode idzie do narożnika, po czym Jay się podnosi i Spear...kopniak w głowę i Death Volley Driver od Jaya! 1...2...KickOut! Słyszymy na arenie chanty "Let's go Briscoe" ale nie brakuje tez "Let's go Roode". Jay podnosi swojego rywala po czym wykonuje zamachowy i kolejny, po czym Uppercutt i łokieć oraz Uppercut, odbicie od lin po czym Big Boot! Walka chyba zbliza się do końca bo Jay bierze rywala i wykonuje mu Sitout Suplex Slam, po czym dokłada jeszcze Full Nelson Suplex z przypięciem! 1...2...kontra i jakos Bobby kontruje na Roll-Up! 1...2...KickOut! Obaj sie szybko podnoszą, mamy wyniesienie pod Roode Bomb..jednak Jay schodzi, po czym kopie w brzuch...i Jay-Driller! 1...2...3! Jay Briscoe pokonuje Bobbiego Roode a w rywalizacji jest 1-1!

Winner: Jay Briscoe by pin

Po walce wybrzmiewa theme Jaya a ten swietuje w ringu, patrząc sie na znokautowanego Bobbiego. Po raz kolejny nie ma brawlu...czekamy na Mark Briscoe vs Austin Aries!

Jesteśmy w gabinecie prezesa Phila "Austina" Andersona do którego nagle wchodzi Paul Heyman!

Phil "Austin" Anderson: Phil, co cię do mnie sprowadza?

Paul Heyman: Co mnie sprowadza. Widze nie oglada pan swojego show....

Phil "Austin" Anderson: Chodzi ci o ten zeszłotygodniowy Stunner...

Paul Heyman: A myslisz ze o co mi chodziło. Jestem zwykłym adwokatem a twój pracownik wykonał mi Stunnera...wiesz ze mógłbym ci o to zrobić sprawę..

Phil "Austin" Anderson: Paul jaką sprawę. To jest wrestling a nie podwórko. A tak po za tym to czemu nie obronił cie Brock Lesnar? Przecież on by sobie poradził ze Stone Coldem? A tak po za tym to gdzie jest Brock? Chciałbym by moi pracownicy byli na galach a nie co tydzień robili sobie urlopy.

Paul Heyman: Brock pojawi sie dzisiaj

Phil "Austin" Anderson: Naprawdę...

Paul Heyman: Tak i przekona sie pan dlaczego nie warto zadzierać z Bestia, zdobywcą i przysłym niekwestionowanym mistrzem AWW, Brockiem Lesnarem!

Phil "Austin" Anderson: Juz czekam.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/karl_tag_champ_03.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/975/3442_Myzteziz.jpg

Singles Match

Czas na kolejny pojedynek dzisiejszego wieczoru. Karl Anderson vs Myzteriz, obaj już są w ringu wiec pora zacząć. Zawodnicy nie czekali i odrazu ruszyli w zwarcie z którego lepiej wyszedł oczywiscie Karl, który przeszedł do bocznego headlocku, ale Myzteriza go przepycha na liny, ale powalenie z Shoulder Blocka od Karla. Anderson uśmiechnął sie pod nosem, po czym odbił się od lin, ale zaskoczenie i Small Package od ex Sin Cary! 1..2..KickOut! Ależ nie wiele brakowało do niespodzianki. Karla to chyba nieźle wkurzyło bo ruszył z serią kopnięć w narożniku i w ostatniej chwili odciągnął go sedzia. Prawia byłaby dyskwalifikacja. Karl podchodzi do rywala, po czym mamy Iris Whip w przeciwległy narożnik, po czym bieg i Corner Clothesline oraz STO! 1..2..KickOut! Karl przechodzi do bocznego headlocku, ale Myzteriz sie podnosi, po czym wyprowadza parę łokci a nastepnie świetny Dropkick, po którym ładny Moonsault! 1..2..KickOut! Myzteriz nie odpuszcza i wysyła w narożnik Karla, po czym dokłada potęzny Stinger Splash, wsadza go na górną linę...Frankestainer! 1..2..KickOut! Machine Gun ma problemy a Myzteriz wchodzi na trzecią linę i chyba bedzie Swanton Bomb...nie doskakuje Karl, który wykonuje Belly-to Belly Suplex z narożnika! Cóż za akcja, ale to chyba nie koniec mamy Iris Whip w narożnik, po czym potężne kolano...oraz Gun Stun! 1...2...3! Karl Anderson wygrywa po doszyc krótkim pojedynku.

Winner: Karl Anderson by pin

Po walce nie trzeba długo czekać po na arene wbiega DOC Gallows, który odrazu rzuca sie na swojego byłego tag-team partnera! Mamy potężne ciosy dla niego, po czym mamy Doc podnosi Machine Guna i wykonuje mu Chokeslam! Gallows stoi zadowolony nad znokautowanym Karlem.

Na titatronie pokazuje się zapowiedź main eventu...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_7_cut_by_Danger_Liam.jpg

Wracamy na arene a tutaj wybrzmiewa "Longnecks & Rednecks" a to oznacza ze w drodze na "Cowboy" James Storm, który kieruje sie na ring przy dużym cheerze od publiczności. "Cowboy" wchodzi na ring, ma w ręku piwo, po czym bierze jeszcze mikrofon

James Storm: Cowboy, James Storm zawitał ponownie do Austin w Texas Tak ten sam Cowboy W zeszłym tygodniu stoczyłem niesamowity bój z jedną z najwiekszych legend pro-wrestlingu, Stone Coldem Walczyłem by nie przegrać, ale niestety to sie stało, jednak walczyłem do końca i wiem ze Steve wygrał uczciwe, jednak teraz powiem cos o najwiekszym skurwielu jakiego widziała ta planeta..Wade Barrett tak to ty cipo Zaatakowałeś mnie w zeszłym tygodniu i chciałeś walki ze mną, masz ją i podoba mi się to bo bede mógł skopać twój tyłek Na ppv nie masz ze mną szans i ty o tym dobrze wiesz, zaatakowałeś mnie tylko dlatego zeby pokazać ze sie nie boisz...ale sie boisz, jesteś zwykłą cipą, która ucieka przed każdym. Za pewne na Global Warning też bedziesz uciekał, ale dorwę cię, wykonam ci Superkick, przypnę cię a na Bank of Money zdobęde walizke...Sorry about your damn luck!

Storm chyba zamierzał opuścić ring...ale wybrzmiewa "We are One" a więc w drodze na ring jego rywal z Global Warning Wade Barrett, który ma przy sobie mikrofon

Wade Barrett: Cowboyu juz uciekasz? Myslisz ze pisał bym sie na walkę z tobą, bez planu? Myslisz ze zaatakował bym cie gdybym sie ciebie bał? Kim ty jesteś? Jakims popierdolonym złopiażem browarów, zeby tylko przypodobać sie publice Buczycie na mnie bo wiecie ze jestem od was lepszy i nie potraficie mi tego przyznać...

James Storm: Słuchaj po pierwsze na twoim miejscu na obrażam bym tego miasta, bo jak wyjdziesz z areny do dużo Texańskich ludzi by ci wpierdoliło Po drugie może wszedł byś na ring i rozmawiał jak meżczyżna a nie stał na stage jak panięnkę

Wade Barrett: Myslisz ze jestem taki głupi, nie. Wiem ze jakbym wszedł to od razu wykonał byś mi Superkicka. Jestem mądrzejszy od ciebie ty tylko byś pił piwo, tyle tylko umiesz.

James Storm: Przyznaj sie...od razu po tym jak mnie zaatakowałeś w zeszłym tygodniu, wiedziałeś juz ze była to najgorsza decyzja w twoim zyciu

Wade Barrett: Najgorsza decyzja w życiu? To była najlepsza, ponieważ przed chwilą byłem u pana Andersona, który oznajmił ze zwyciezca tego pojedynku zawalczy na Bank Of Money o walizke

James Storm: Zwyciezcą zawalczy o waliżke? Wiesz ze to co powiedziałeś nie było po raz pierwszy bzdurami Gadasz bzdury, ale teraz pokazałes ze jestes głupszy niz ci sie wydaje. Teraz mam jeszcze wiekszą motywację by cie pokonać a nastepnie zawalczyc o walizke. A tak po za tym jeśli nie chcesz ty przyjść na ring to ja pójde do ciebie.

Storm odbił się od lin, po czym wykonał...Suicide Dive dla Wade! What?! Cowboy złapał Barretta za głowę i mamy cios...Storm szykuje sie do Superkicka, czeka aż rywal wstanie...i dostaje butelką w głowe! Cowboy zostawił swoja butelkę z piwem, którą przejął Barrett i rozbił ją na głowie The Legenda! Barrett na tym nie kończy bo wrzuca na ring rywala i wykonuje mu Wasteland! Barrett stoi nad pokonanym rywalem, ale chyba ma coś jeszcze do powiedzenia

Wade Barrett: W niedziele polegniesz a ja zawalcze o walizke na Bank Of Money...Sorry za twoje cholerne szczeście.

Wade podniósł reke do góry jak za czasów Nexusa a w tle grał jego theme song. Czy taki widok zobaczymy na Global Warning? Przekonamy sie

Przenosimy się do gabinetu Phila "Austina" Andersona do którego nagle wchodzi Karl Anderson

Phila "Austina" Andersona: Kolejny, czego chcesz?

Karl Anderson: Panie prezesie po co te nerwy? Chciałem tylko pana poinformować o tym ze chciałbym zeby zwyciezca walki pomiedzy mna a Gallowsem także otrzymał szanse walki o walizke.

Phila "Austina" Andersona: Wiesz co Karl dobry pomysł...

Karl Anderson: Świetnie, wiedziałem ze jest pan biznesmenem....to ja juz może...

Phila "Austina" Andersona: Czekaj...ta walka nie może być taka zwykła...zdradziłeś swojego tag-team partnera...wiec dobrze by było jakby była jakas stypulacja.

Karl Anderson: Słucham?

Phila "Austina" Andersona: No stypulacja...Last Man Standing Match!

Karl Anderson: Chwila...

Phila "Austina" Andersona: Co chwila...przecież podobno jestes lepszy od Doca? Jesli jesteś lepszy to pokonasz go w Last Man Standing Matchu a następnie zawalczysz o waliżkę. Przecież jesteś Machine Gun.

Karl Anderson: No dobra..

Phila "Austina" Andersona: No i to mi sie podoba. Karl Anderson vs Doc Gallows w Last Man Standing Matchu a zwyciezca zawalczy o waliżke. Pieknię, możesz już jechać do domu.

Karl opuścił gabinet juz nie taki zadowolony a Prezes ponownie mógł byc zadowolony

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/887/61_Mark_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_12.jpg

Singles Match

Zawodnicy są już w ringu, słyszymy gong! I zaczynamy walkę, na początek mamy typowe zwarcie pomiędzy rywalami, ale po chwili Mark przechodzi do bocznego Headlocku, ale Austin od razu wykonuje mu mocnego Back Suplexa potem odbija się od lin i dokłada potężnego Elbow Dropa. Aries podnosi swojego rywala i wykonuje mu Scoop Slama potem wchodzi na narożnik i czeka na swojego przeciwnika aż się podniesie, gdy tylko to nastąpiło to Austin szybko wykonał potężne Diving Double Axe Handle, a potem dołożył mocnego Face Stompa. Aries podnosi rywala i wyprowadza mu mocnego Fisherman Suplexa po którym znowu wchodzi na narożnik i wykonuje mocnego Diving Splasha po którym jeszcze raz podnosi swojego rywala, ale ten wykonuje mu Small Package! 1...2..KickOut! Zawodnicy podnoszą się i jako pierwszy atakuje Austin, który wykonuje mocne Enzuigiri dla swojego rywala, a potem dokłada Jumping Knee Dropa. Aries podnosi swojego przeciwnika i wynosi go na barki po czym wykonuje mu potężnego Death Valley Drivera! Potem jeszcze dokłada Face Stretch. Briscoe powoli się podnosi, a Austin chce wykonać mu Clotheslinea, lecz Mark kontruje to na mocne Hip Toss potem podnosi swojego rywala i wyprowadza mu Snap Suplexa. Briscoe teraz znowu podnosi swojego rywala i wykonuje mu mocne Uranage! 1...2..KickOut! Mark podnosi rywala i wykonuje mu Vertical Suplexa potem wchodzi na narożnik Diving Moonsaultsa. Briscoe znowu wchodzi na narożnik i wykonuje dla swojego rywala Diving Shooting Star Press! Potem odbija się od lin i dokłada jeszcze Elbow Dropa. Austin powoli się podnosi, ale od razu inkasuje potężnego Superkicka od swojego rywala potem Mark podnosi przeciwnika i wywala go z ringu po czym sam wychodzi z ringu i wrzuca swojego rywala w stół komentatorski, a potem w barykady i potem jeszcze wykonuje mu mocnego Back Suplexa na te barykady. Mark podnosi znowu rywala i wrzuca go do ringu potem sam wchodzi do tego ringu i wchodzi także na narożnik i wykonuje dla swojego przeciwnika Frog Splasha! 1...2..KickOut!! Austin odpina się po końcowej akcji Marka! Briscoe nie może w to uwierzyć, więc wchodzi znowu na narożnik i chce wykonać kolejnego Frog Splasha, ale tym razem mu się to nie udaje, bo Aries nadstawia kolana na które nadziewa się Mark i zwija się z bólu potem Austin podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu potężnego German Suplexa. Briscoe podnosi się teraz powoli, natomiast Aries przepycha go do narożnika i odbicie...Dropkick! Kolejne odbicie i po raz kolejny wykonuje tą akcję. Double A szybko podnosi rywala i wynosi go pod Brainbustera i wykonuje mu tę akcję!! 1...2...3!

Winner: Austin Aries by pin

Po walce widzimy jak pojawia sie Jay Briscoe, ale nie chce on walczyć tylko wyciąga swojego brata, ale chwila...Bobby Roode atakuje od tyłu Jaya! Seria ciosów dla niego, po czym wyniesienie i Roode Bomb. Aries nie był z tego zadowolony i wykrzykiwał coś w stronę It's Factora, ale ten sie nie przejmował tylko opuścił arenę razem z Double A. Czy patrzymy na przysłych mistrzów?

Jesteśmy na zaplecze, gdzie widzimy już Nikki Belle oraz jej gościa CM Punk

Nikki Bella: Witam, moim gościem jest CM Punk. Punk co sądzisz o dzisiejszym pojedynku ze Stone Coldem.

CM Punk: Co o tym sadze, mysle ze wygram, bo jestem najlepszy na świecie. Stone Cold Steve Austin to legenda tego biznesu, ale nie jest najlepszy na świecie, ponieważ ja jestem najlepszy on jest conajmniej 25 bo na pierwszych 24 miejscach jest Phil Jack Brooks. Pokaze to dziś i pokaże to na Global Warning.

Nikki Bella: Czy boisz sie ataku Brocka Lesnara?

Karl Anderson: A ty myślisz ze on się dziś pojawi? Brock ma w dupie fanów, ma w dupie organizację i ma w dupie wszystko. Sorry, Brock nie ma w dupie tylko pieniędzy. On jakby nie pieniądze to nawet nie zawalczył by nigdzie. Bo w nosie czy oni mu kibicują czy nie, on chce tylko zarabiać. Na Global Warning skopie jemu i Austinowi dupę a następnie będę świętował z Najlepszymi fanami na świecie...fanami CM Punka

Nikki Bella: Dzieki za wywiad...moim gościem był CM Punk. Powodzenia w walce.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_7_cut_by_Danger_Liam.jpg

Singles Match

Zawodnicy są już w ringu, mamy gong i zaczynamy to starcie. Panowie podeszli do siebie po czym Stone Cold pokazał rywalowi dwa środkowe palce a następnie seria ciosów w głowę. Następnie mamy Irish Whip i Lou Thesz Press od Stone Colda. The Texas Rattlesnake jeszcze odbija się od lin i w tradycyjny dla siebie sposób wykonuje Pointed Elbow Drop. CM Punk po chwili wstaje i próba Stunnera zblokowana, Pchnięcie do naroznika i Step-Up High Knee od CM Punka. Punk dorzuca Short-Arm Clothesline. Best In The World wchodzi na narożnik, ale doskakuje do niego Austin, który ogłusza rywala serią ciosów w głowę. Austin dołącza do rywala na narożniku i ustawia go pod Superplex. Punk jednak blokuje tą akcję, a następnie wyprowadza serię Headbuttów. Austin zszedł z narożnika, a CM Punk przechwycił jego głowę i mamy Tornado DDT! Pierwsza próba zakończenia pojedynku, ale sędzia dolicza tylko do dwóch. The Second City Saint podnosi oponenta i wykonuje Snap Suplex. Kolejny pin, ale ponownie 2 count. Punk podnosi rywala i wyrzuca go z ringu, lecz ten utrzymuje się na krawędzi. Punk ustawia rywala pod Superplex, ale Austin blokuje tą akcję i sam wyprowadza vertical Suplex z krawędzi poza ring! Mocno odczuł ta akcje Punk, ale również Stone Cold. Steve po chwili wstaje i Swingiem obija Punka o barierki. Następnie Austin wchodzi na krawędź ringu i dorzuca Diving Double Ax Handle. Wrzuca rywala do ringu i wchodzi na naroznik. Punk wstaje i mamy Crossbody przerolowane! 1...2.. Kick out! Obaj na nogach i próba High Kicku uniknieta przez Austina, teraz to Stone Cold próbuje wyprowadzić Stunnera, ale to także blokuje Punk po czym wyprowadza Back Kicka i Welcome To Chicago! Kolejna próba zakończenia starcia. 1...2. Kick out! Punk wychodzi na krawędź ruingu i czeka aż rywala wstanie. Następnie mamy Springboard Clothesline skontrowany na Ankle Lock! Co za kontra w wykonaniu Austina. Punk jednak zdołał się przerolować i Austin puścił uchwyt. Następnie Punk odbija się od lin i wpada prosto pod Spinebuster! Kolejna próba zakończenia pojedynku, ale ponownie 2 count. Austin podnosi rywala i próba Vertical Suplex skontrowana na roll up! 1...2.. Kick out. Austin na kolanach inkasuje Roundhouse Kicka! CM Punk od razu wchodzi na naroznik i mamy Diving Elbow Drop! Każdy wie co po tym nadchodzi. Best In The World sygnalizuje próbe zakończenia pojedynku, wynosi Austina na barki, ale ten seria łokci w głowę się wydostaje. Następnie seria Kbnife Edged Chopów po czym irish Whip skontrowany i Calf Kick! Punk próbuje wyprowadzić Hurricanranę, ale Austin utzrymał się na nogach. Steve od razu wykonuje Running Sit-Out Powerbomb! Tego już może nie przetrwać CM Punk. 1...2.. Kick out! Steve podnosi rywala i wyrzuca go z ringu. Stone Cold następnie wchodzi na naroznik i wspaniałe Crossbody poza ring! Niebezpieczna akcja w wykonaniu The Texas Rattlesnake'a. Austin jednak na tym nie poprzestaje, wysyła rywala Katapulta prosto w metalowy naroznik. Punk ogłuszony, a Austin dorzuca jeszcze potężnego lariata! Stone Cold wrzuca rywala do ringu i kolejny pin. 1...2.. Kick out! Austin próbuje przejść Camel Clutch, ale Punk błyakawicznie chwyta lin. Stone Cold podchodzi do Punka, ale ten nokautuje rywala High Kickiem! Ponownie obaj na macie. Po chwili obaj są na nogach i mamy Back Kick od Punka i Irish Whip i Calf Kick. Austin wstaje i inkasuje kolejnego Calf Kicka. Próba Clothesline'a jednak mamy Swigning Neckbreaker od Punka. Punk podniosi rywala i próba GTS jednak znów Austin się wydostaje i Tiger Suplex! 1...2.. Kick out! CM Punk po chwili wstaje, ale Austin odbija się od lin i Big Boot uniknięty przez Punka, następnie Gut Kick i Devil Lock DDT! Co to była za akcja!? Punk natychmiastowo przypina. 1...2.. Kick out! The Second City Saint mocno zaskoczony iż Austin był w stanie poderwać bark. Punk podnosi rywala i ustawia go pod Powerbomb. Austin jednak wykonuje Back Body Drop! Punk szybko wstaje, ale inkasuje potężnego Big Boota! The Texas Rattlesnake podnosi rywala i ponownie próba Stunnera zblokowana, mamy Irish Whip skontrowany przez Austina, próba Back Body Dropu, ale Punk wykonuje mocnego Kicka w głowę. Następnie Irish Whip i Tilt-A Whirl Backbreaker! Kolejny pin. 1...2.. Kick out! Best In The World szybko podnosi rywala, ustawia go pod GTS i mamy GTS NIE! Austin przechwycił nogę rywala i przeszedł do Ankle Locku! Co za kontra! CM Punk zwija się z bólu. Próbuje dojść do lin i po chwili to mu się udaje! Austin zmuszony przerwać dźwignię. Podchodzi do Punka, ale ten wyprowadza Pele Kicka! Austin po tym ciosie wyturlał się z ringu. CM Punk czeka aż rywal wstanie po czym odbija się od lin i Suicide Dive! Best In The World uśmiechnięty wchodzi na barierkę i dorzuca Diving Clothesline! Punk wrzuca rywala do ringu i wchodzi na naroznik. Ustawia się pod Moonsault, ale doskakuje do niego Austin! Steve wchodzi na naroznik i mamy Reverse Superplex! Bardzio niebezpieczna akcja w wykonaniu Austina! Może być po wszystkim. 1...2.. Kick out! Nadal za mało na CM Punka! Stone Cold już powoli nie wie co robić. Podnosi rywala i mamy Irish Whip do naroznika, jednak Punk wskakuje przytomnie na ten narożnik i Corkscrew Crossbody! Wspaniała akcja w wykonaniu Punka. On jednak nie przypina. Austin na kolanach, a Punk odbija się od lin i mamy Shining Wizard! To już będzie koniec. 1...2.. Kick out! Nadal nie! CM Punk wchodzi na naroznik, podnosi ręce w górę i mamy Diving Elbow Drop w kolana Austina! Punk mocno odczuł tą akcję, a Stone Cold wykonuje Gut Kick i Piledriver! Co za akcja! To już musi być koniec. 1...2.. Kick out! Nadal nic z tego! The Texas rattlesnake podnosi rywala i kolejna próba Stunnera nieudana, mamy reverse STO i Koji Clutch! To już będzie koniec tego pojedynku! Austin w ogromnych tarapatach. On jednak daje radę wstać i wyprowadzić przekombinowany Powerbomb! Obaj znów znakoutowani leżą na macie. Tymczasem na arenie rozbrzmiewa Theme Brocka Lesnara! Co to ma znaczyć? Lesnar szybko wbiega do ringu, wynosi Punka na barki i F5! Bestia jednak jeszcze wynosi Austina i mamy kolejne F5!

Winner: No Contest

Po walce wściekła Bestia nadal atakuje! Łapie obydwóch zawodników, po czym wykonuje Double German Suplex! Here Comes the Pain! Bestia skacze po ringu, po czym wynosi Austina i F-5, wynosi jeszcze Punka i jego czeka to samo! Brock wychodzi za ring po czym bierze drabine! Wrzuca ją na ring rozkłada i wchodzi po niej na sam szczyt, po czym odczepia pas! Widokiem świetujacego na drabinie z pasem Brocka oraz znokautowanych Punka i Austina, kończymy ostatnie Monday's Battle przed Global Warning!

Karta na Global Warning

Triple Treat Ladder Match for AWW Undisputed Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_3_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar_3_cut_by_Danger_Liam.jpg

NO DQ Match for AWW International Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose2_cutout_by_Crank_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_31.jpg

Tag Team Match for AWW Tag Team Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1998/3558_Briscoe_Brothers.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5456/aries_roode_01.jpg

Singles Match + Zwyciezca kwalifikuje do walki o walizkę na Bank Of Money

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/Storm24_cutout_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/barrett_02.jpg

Last Man Standing Match + Zwyciezca kwalifikuje sie do walki o walizke na Bank Of Money

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/karl_tag_champ_03.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/241/gallows_02.jpg

VIP - 90

Średnie - 50

Najtańnsze - 20

Ps. Prosił bym o typowanie ;)

Edit. Przepraszam ze gala w środę a nie w poniedziałek, ale czasu nie było i jakos tak wyszło :)

Edytowane przez merfik16

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Wypada skomentować.

Fajny segment otwierający, jest to "coś" między Punkiem a Austinem, więcej segmentów między nimi jest najlepsze dla biznesu.

Dwóch Andersonów? Co prawda to tylko nazwiska ale ucieszyłbym się gdybyś jakoś do tego nawiązał :D

Podoba mi się feud braci Briscoe z Roodem i Ariesem. Jest wyrównany i nie nudzi, tak powinno być. Choć osobiście liczę że gdy tag team Ariesa i Rooda się rozpadnie to obaj dostaną solowy push- Roode jako face a Aries jako heel.

Main event bardzo dobry i długi ale jaki ma sens dawanie im tak długiej walki na ostatniej tygodniówce skoro i tak zmierzą się na PPV? Obawiam się że może być parę powtórzeń w stosunku do tej walki a tego bym nie chciał. W każdym razie ten wyrównany feud leci dalej a starpower jest ogromny.

No i skoro prosisz to potypuję:

Karl Anderson vs Gallows

Storm vs Barret

Ambrose vs Kazarian

Briscoe's vs Aries&Roode( choć osobiście sądzę że dasz pas braciom to jednak jestem za Bobbym i Austinem dlatego typuję ich)

Punk vs Austin vs Lesnar

Edytowane przez Betrayal
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Gala bardzo przyjemna, ale od początku.

Znów tą najbardziej jasną rzeczą na gali był feud Punka, Lesnara i Stone Colda. Mimo iż niektóre wypowiedzi były chaotyczne to jednak nie przeszkadzało to tak bardzo. W dodatku świetny ME dał przedsmak tego co czeka nas na PPV.

Feud Tag Teamów tak sobie mi przypadł. Znaczy się źle nie jest, ale miłoby było jakiś speech od jednych uslyszec, bo same walki to tak sobie.

Karl i DOC to całkiem fajny program. Nie ma, żadnych fajerwerek, jednak podbudowa jest, stypulacja jest, może wyjść całkiem dobrze.

Storm trochę za czesto się powtarza i przez to trochę gorzej się czyta jego wypowiedzi. Feud z Barrettem to według mnie zapychacz, choć lepsze to, niż aby byli oni niewykorzystywani.

Typy:

CM Punk vs Stone Cold vs Brock Lesnar

Dean Ambrose vs Kazarian

The Briscoe Brothers vs Aries & Roode (choć wolałbym braci)

James Storm vs Wade Barrett

DOC vs Karl Anderson

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

Ocena gali:

Karta: 6/10

Walki: 7/10

Ocena prasy:

No to można powiedzieć, że ostatnie szlify przed PPV za nami. Walka wieczoru Monday's Battle dał dużego smaczku na Triple Threat Match. Końcówka wskazuje na Brocka Lesnara jako mistrza, ale może będzie jednak inaczej?

Frekwencja: 16 550

Bilety: 1550*90+5000*50+10000*20=0,6 mln do budżetu

http://oi58.tinypic.com/dca6px.jpg

Global Warning iPPV

Anway Center, Orlando Fl, 03.05.2015

Około siedemnaście tysiecy osób wstało z miejsc słyszac piosenke "Champion" a to oznacza ze czas zacząć pierwszą galę iPPV od American World Wrestling! Dzisiaj Orlando na Floridzie zobaczy 5 niesamowitych w pojedynków w tym zapowiedziany od dawna main event...Ladder Match o mistrzostwo AWW Undisputed między "Best In The Worldem" CM Punkiem, "The Beast" Brockiem Lesnarem oraz "Texas Rattlesnake" Stone Coldem Stevem Austinem! Ale na arenie słychać znaną wszystkim piosenkę

a to oznacza ze pierwsze iPPV otworzy prezes federacji Phil Anderson!, jest on witany ogromnym cheerem. Publicznośc także krzyczy "AWW", "AWW". Anderson zadowolony wchodzi na ring, gdzie przejmuje mikrofon

Phil Anderson: Orlando na Floridzie czy jesteście gotowi na show! Bardzo sie z tego ciesze. 4 tygodnie temu powstała dobrze sie zapowiadająca federacja wrestlingu w Chicago. Założyłem ją z myślą ze najlępszi zapaśnicy tutaj zawitają...i teraz mogę powiedzieć ze moi zawodnicy są świetni! <"AWW">. Dzisiaj po raz pierwszy American World Wrestling zorganizuje galę iPPV i fani z Orlando i nie tylko będą mogli zobaczyc niesamowite pojedynki. Last Man Standing Match pomiędzy Karlem Andersonem oraz Dociem Gallowsem...walkę Jamesa Storma z Wadem Barrettem...Pojedynek o mistrzowskie pasy Tag Team pomiędzy Dirty Heels a The Briscoes...No Disqualification Match między Deanem Ambrosem i Kazarianem gdzie na szali znajdzie sie pas AWW International...oraz main event pierwszego iPPV! CM Punk, Brock Lesnar oraz Steve Austin w jednym ringu..Triple Treat...Ladder Match...na szali najważniejsze złoto w American World Wrestling. Dzisiaj zobaczycie pierwszych mistrzów w AWW, dzisiaj wszystko się rozwiąże...Czas rozpocząć Global Warning!!

Prezes opuścił ring przy aplauzie publiczności a gdy był już na stage...wybrzmiało

a to oznacza ze czas rozpocząć pierwszy pojedynek! W drodze na ring Karl Anderson, który jest witany mieszaną reakcją publiki. Staje jeszcze przed ringiem, po czym wyjmuje spod ringu krzesło! Widać ze Machine Gun nie chce zacząć tego starcia ucziwie. Uchicha muzyka Andersona, ponieważ teraz wybrzmiewa BAZ a to oznacza ze czas na jego rywala Doca Gallowsa!, który jest witany cheerem od publiki. Gallows szybko wchodzi na ring a Anderson odrazu z niego wychodzi, mówi także sędziemu by oddalił Gallowsa. Czas na pierwszy pojedynek Global Warning!

Last Man Standing Match + Zwyciezca kwalifikuje sie do walki o walizke na Bank Of Money

Sedzia każe uderzyć w gong, więc czas zacząć! Widac ze Karl nie chce zacząć tego pojedynku, ale Gallows nie czeka i rusza na niego z serią kopnięć, zasypuje go w narożniku, po czym przejmuje krzesło i potężny Chairs Shot! Jaki początek walki, ale to nie koniec, ponieważ Doc podnosi rywala i rzuca nim nad górną liną! Cholera co on robi. Anderson już ma dość, ale widać ze Gallows nie zapomniał tej zdrady i podnosi Machine Guna, po czym potężny Iris Whip w barierkę i Clothesline po którym Karl ląduje w publiczności! The Outlam idzie po przeciwnika, po czym wykonuje mu Bodyslam w publice. Czas na wyliczenie 1..2..3..4..5...Anderson wstaje przy pomocy jednego z krzesełek, ale odrazu dochodzi do niego Suntan Biker Man...ale Low Blow w wykonaniu Andersona! Anderson przysiada sobie na jednym krzesełku i kaze sedziemu wyliczać Gallowsa 1..2..3..4..5..6, ale chyba nie myślał ze zakończy to jednym ruchem...Gallows się podnosi, jednak Machine Gun wykonuje mu potezne kopniecie w brzuch i wysyła go nad barierka. Wracamy bliżej ringu a Karl idzie po jakiś przedmiot i wyjmuje spod ringu...Jarzeniówkę! Czyżby nie chciał sie patyczkować i już chce zakończyć pojedynek, Anderson pcha Gallowsa w barierkę i wymierza potężny cios Jarzeniówką w brzuch, ale to nie koniec bo jeszcze DDT po za ringiem! Czyżby ta walka miała się tak szybko skończyć....czas na wyliczenie, 1..2..3..4..5..6..7....Gallows podnosi się przy pomocy barierki a Anderson rusza na niego, ale otrzymuje Big Boot! Doc stoi przy pomocy barierek, ale od razu podnosi Andersona i wykonuje mu Body Slam o barierkę po czym jeszcze Iris Whip w Steal Post oraz Back Suplex na barięrke! 1..2..3..4..5..6..7..8..9! Anderson w ostatnim momencie sie podnosi, czas przenieśc chyba pojedynek do ringu...tam jest juz Anderson a Doc wyjmuje z pod ringu...stół! Fani zareagowali na to ogromnym cheerem a Doc wchodzi ze wspomnianym stołem do ringu, po czym rozkłada go, ale gdy to robił otrzymał kolejne Low-Blow! Co dziś wzieło Andersona na tą akcję. Doc po tej akcji ułożył się na stole a Anderson chyba chce wzmocnić atak, ponieważ wchodzi na górną linę i czy bedzie niebezpieczna akcja...gdzie tam, Doc od razu dolatuje do niego i zaczyna sie wymiana ciosów na narożniku! Widzimy jak Doc wykonuje stereo rywalowi i chyba będzie się szykował Superplex na stół...ale Anderson wykonał parę prostych na tułów, po czym Headbutt a Gallows spadł z narożnika, ale nie wylądował na stole. Anderson i tak chciał skorzystać z sytuacji i wykonał Flying Elbow! Chyba to bedzie koniec The Outlawa, a Anderson wchodzi na falę i podnosi rywala, po czym wbija go Iris Whipem w narożnik i potężny cios z rozpędu...oraz Piledriver! To bedzie absolutny koniec! 1..2..3..4..5..6..7..8..9...Doc się podnosi, przy pomocy narożnika! Jak to mozliwe, jednak nie wie o tym Machine Gun, który myśli ze już wygrał i odwrócony sie cieszy a Gallows w narożniku, czeka juz aż sie odwróci i gdy to sie dzieje, aplikuje mu Speara!! Gallows ponownie podnosi sie przy pomocy lin i chyba bedzie kończył ten pojedynek...pokazuje stary gest Bullet Club po czym podnosi Andersona i chyba bedzie chciał mu wykonać Chokeslam na stół! The Outlaw łapie go za gardło, po czym wynosi...kontra, kontra, kontra...Gun Stun na stół!! Jak on to skontrował! Moze być po wszystkich, mozemy poznac pierwszego zawodnika, który zawalczy o walizkę na Bank Of Money! 1..2..3..4..5..6..7..8 i w tym momencie Anderson staje na nogi! ..9..10! Jest po wszystkim! Pierwszą w historii American World Wrestling walkę na iPPV wygrywa Karl Anderson, który także zawalczy o walizke na Bank Of Money!

Winner: Karl Anderson

Po walce widzimy jak Anderson świętuje na narożniku i pokazuje ze walizka będzie jego...Doc cały czas leży w stole. Musiał nieźle odczuć akcję wykonaną przez jego rywala. Karla to nie obchodzi i opuszcza ring w poobijany ale w bardzo dobrym humorze

Filmik pokazujący przebieg kariery Jamesa Storma...

http://www.youtube.com/watch?v=_BxF9ryWa_I

Światła sie zapaliły i odrazu na arenie wybrzmiało We are One a to oznacza ze czas na kolejny pojedynek! W drodze na ring Wade Barrett, który jest witany dużym heatem od publiczności. Barrett sie tym nie przejmuje i arogacko wchodzi na ring, gdzie na narożniku pokazuje uniesioną do góry ręke...nagle wybrzmiewa jednak Longnecks and Rednecks wiec czas na jego przeciwnika! W drodze na ring James Storm, który jest witany ogromnym cheerem od publiczności...Storm w charakterystyczny sposób kieruje sie na ring gdzie stoczy za chwilę pojedynek. Jest juz w ringu, więc czas zaczynać

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/barrett_02.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm_4_cut_by_Danger_Liam.jpg

Singles Match + Zwyciezca kwalifikuje sie do walki o walizke na Bank Of Money

Obaj zawodnicy są już w ringu, mamy Gong i rozpoczynamy ten pojedynek. Od razu przechodzimy do zwarcia, w którym Storm przepycha rywala do narożnika, ale ten unika ciosu rywala i sam okopuje Jamesa w narożniku. Wade został zmuszony przez sędziego do przerwania akcji. Odbija się od przeciwległego narożnika i Corner Spear. Barrett ustawia rywala pod Wasteland, ale ten się wydostaje i błyskawiczny Spinebuster.. NIE! Przejście do Guilotine Choke! James ma jednak jeszcze dużo sił i wbija rywala w narożnik. Następnie seria wbić barkiem. Wade wgnieciony w naroznik, a Cowboy bierze rozbieg i potężne Body Avalanche. James ustawia rywala na narożniku. Sam po chwili także wchodzi na narożnik, ale Wade się broni wyprowadzając serię ciosów w żebra. Na koniec mocny Kick w głowę, po którym Storm zszedł z naroznika. Wade przechwycił głowę rywala i wymierza mu wspaniałe Tornado DDT! Mamy przypięcie, ale tylko 1 count. Barrett podnosi rywala i wymierza mu Vertical Suplex.Następnie ustawia Storma na krawędzi ringu tak, by jego głowa wystawała za ring. Barrett opuszcza ring i wykonuje Running Big Boota w głowę rywala. Następnie szykuje się do Bull Hammera, ale mamy kontrę w postaci Tilt A Whirl Backbreakera! Storm przypina Wade'a, ale w tym przypadku także tylko 1 count. Cowboy podnosi swojego rywala i zapina Bearhug. Mocno cierpi w tym momencie Wade. Storm ciska jeszcze rywalem w narożnik. Następnie wykonuje Fallaway Slam. Próba zakończenia pojedynku. 1...2..KickOut. Za mało na Barretta. James podnosi rywala i Powerslam skontrowany na Headlock Inverted Backbreaker! Wspaniała kontra w wykonaniu Wade'a. Storm jednak szybko wstaje, ale mamy Gut Kick i Pumphandle Falling Powerslam. Mamy kolejną próbę zakończenia pojedynku, ale ponownie 2 count. Barrett podnosi rywala i Irish Whip skontrowany przez Storma. Próba Back Body Dropu, ale Wade odpowiada mocnym Kickiem w głowę rywala. James rusza wściekle na rywala, lecz inkasuje Drop Kick. Kolejna próba zakończenia pojedynku, ale znowu sędzia dolicza do jednego. Barrett wchodzi na narożnik. Doskakuje jednak do niego Storm, który podcina nogi rywala. Cowboy dołącza do rywala na narożniku i wymierza wspaniały Superplex! To już może być koniec. 1...2...KickOut! Storm szykuje się do Speara.Wade po chwili wstaje i. Spear chybiony, a Wade wyprowadza Big Boota. Storm zachwiał się na nogach. Natomiast Barrett dorzucił Niskiego Drop Kicka w kolano po którym James padł na matę. Wade wchodzi na narożnik i mamy Diving Elbow Dropa! Kolejna próba zakończenia tego pojedynku. 1...2..KickOut. Cowboy po takiej akcji na pewno nie skapituluje. Barrett próbuje wykonać Avada Kedavra, ale Storm kontruje na Roll up! 1...2.. Kick out. Wade na kolanach, a Storm próbował wymierzyć Roudhouse Kicka, ale Barrett przechwycił nogę rywala. Storm jednak wyprowadza potężne Enzuigiri! . Od razu przechodzi do pinu. 1....2..KickOut! James Storm podnosi rywala i wykonuje potężny Irish Whip do narożnika. Storm z impetem wykonuje Corner Speara, ale unika tej akcji Wade, natomiast Storm wbił się barkiem w metalowy narożnik i wypadł poza ring. Wade nie traci czasu, wchodzi na naroznik i wykonuje wspaniałe Crossbody poza ring! Wade Barrett wrzuca po chwili rywala z powrotem do kwadratowego pierścienia i go przypina. 1...2..KickOut! Nadal za mało na Jamesa. Barrett podnosi Storma i próba Vertical Suplexa zblokowana przez Cowboy'a. Wade próbuje jeszcze raz wynieść rywala ale i tym razem to mu się nieudaje. Natomiast Storm wykonuje potężny Swinging Noose! Czy to wystarczy na Wade'a? Kolejny pin. 1...2..KickOut. Nadal ten pojedynek trwa. Storm ustawia rywala pod Powerbomb, ale ten niespodziewanie wynosi Jamesa pod Wasteland, ale Storm zdołał jednak się uwolnić i mamy Gut Kick oraz Snap DDT! Cowboy wstaje i mamy Spear, jednak NIE! Wade sprytnie opuszcza ring. Storm także opuszcza ring, ale inkasuje Winds Of Change poza ringiem! Niebezpieczna akcja w wykonaniu Barretta. Wade podnosi rywala i wynosi go pod Snake Eyes, ale Storm zeskakuje z barków rywala i wpycha go w metalowy narożnik. James wchodzi na krawędź ringu i mamy potężne Running Knee w głowę Wade. James podnosi rywala i wrzuca swojego rywala do ringu. Mamy kolejny pin. 1...2..KickOut! Teraz już jest mocno zdziwiony Storm. Spo raz kolejny szykuje się do Speara. Czy tym razem się uda? Barrett wstaje i mamy Speara.. NIE! Wade wynosi rywala na barki i Wasteland! Cóż za kontra! Może być po wszystkim. 1...2..KickOut! Mocno zaskoczony Wade Barrett. Sygnalizuje koniec tego pojedynku. Storm wstaje i czy będzie Bull Hammer? NIE! Storm odpycha rywala i wyprowadza dewastującego Speara! Może być po wszystkim! James przypina rywala. 1...2.KickOut! Storm sygnalizuje koniec tego pojedynku. Wynosi rywala pod Eye Of The Storm. Wade jednak zdołał się wydostać i to on wyprowadza Argentine Backbreaker! Co za akcja w wykonaniu Brytyjczyka! Barrett błyskawicznie przypina rywala. 1...2..KickOut! Wade nie może w to uwierzyć. Znów podnosi rywala i ustawia pod Wasteland, ale i tym razem kontra! Próba Last Call uniknięta przez Wade'a i ten wyprowadza Back Kicka, a następnie Powerbomb! Czy to będzie koniec? Mamy pin. 1...2..KickOut! Ależ zaskoczony Wade. Wściekły zapina rywalowi Crossface! Czy Storm się podda? Liny są dość daleko, jednak znamy siłę Cowboy'a. Jest już bardzo blsiko, ale Storm traci siły. Sędzia sprawdza przytomność zawodnika, ale ten w tym momencie wstaje z rywalem i wyprowadza przekombinowany Sit Out Powerbomb! Akcja na chwilę zamarła. Po chwili obaj wstają za pomocą lin i mamy wymianę ciosów. Prawy od Jamesa, prawy od Wade'a. Wkońcu James wyprowadza serię punchy w głowę rywala, a następnie Irish Whip od Cowboy'a, ale Barrett wykonuje Neckbreaker. Storm na kolanach i mamy potężny Roundhouse Kick od Wade'a! Storm padł znokautowany na matę! To już musi być koniec! 1...2..KickOut! Nadal ten pojedynek trwa! Co musi zrobić Wade by wygrać to starcie? Barrett sygnalizuje próbę wykonania Bull Hammera! Storm już na nogach i mamy Bull Hammer NIE! Kontra na Closing Time! Może być już po wszystkim! Storm z trudem przypina rywala. 1...2..KickOut! Nadal ten pojedynek trwa! James lekko podłamany tym faktem, iż ta akcja nie zakończyła jeszcze tego pojedynku. Ustawia rywala pod Eye Of The Storm, ale ten się wydostaje. Próba Bull Hammera, ale mamy Last Call! Będzie po wszystkim! Barrett padł nieprzytomny! Kolejny pin. 1...2..KickOut! Kick out! Kick out! Jak to możliwe!? Z niedowierzaniem Storm podchodzi do sędziego i pyta czy na pewno tylko 2, ale ten potwierdza. Wściekły Storm wyrzuca rywala z ringu. Sam także opuszcza ring i sygnalizuje próbę wykonanaia Eye Of The Storm! To może się skończyć bardzo źle dla Wade'a. Jednak Barrett zdołał skontrować na Back Body Drop! Wade szykuje się do Bull Hammera i mamy Bull Hammer uniknięty i Barrett uderza z impetem łokciem w metalowy narożnik! Barrett cierpi w tym momencie, a Storm wyprowadza potężnego lariata poza ringiem! James szybko wrzuca rywala do ringu i go przypina. 1...2..KickOut. James sygnalizuje próbę wykonania kolejnego Speara. Barrett po dłuższej chwili wstaje i mamy Spear.. Bull Hammer! Ależ zwrot wydarzeń w tym pojedynku! Może być po wszystkim. Wade przypina rywala. 1...2.. KickOut! Wade wykonał swojego dawnego finishera, ale Cowboy nadal sie trzyma i sie nie poddaje. Barrett pokazał znak jak za czasów Nexusa i podniósł rywala, po czym wynosi go na barki i chyba będzie Wasteland...Storm robi parę ciosów z łokcia, po czym schodzi unika ataku...i wykonuje Last Call Superkick! 1...2...3! "Cowboy" wygrywa to starcie i przy okazji kwalifikuje sie do walki o walizkę!

Winner: James Storm

"The Legend" nie ma nawet szans na świętowanie bo Barrett odrazu atakuje go po meczu, mamy serię ciosów po której nadchodzi jeszcze Wasteland...i tak ta akcja wykonana! Barrett stoi zadowolony nad Cowboyem i podnosi ręke do góry

Jesteśmy na zaplecze a tam stoi już Nikki Bella a jej gościem jest Jay Briscoe oraz Mark Briscoe

Nikki Bella: Witam państwa moimi goścmi są The Briscoes. Jay, Mark jak czujecie się przed walką o pasy Tag Team..

Jay Briscoe: Briscoes Brothers przed walka o pasy Tag Team Champions...czują sie chętni by skopać komuś tyłek...

Mark Briscoe: Tyłek zostanie skopany dwóm patałachom...Bobbiemu Roode...

Jay Briscoe: Oraz Austina Ariesowi...i to się stanie dzisiejszego wieczoru. Briscoe Brothers, Pasy Tag Team...juz dzisiaj...men!

Nikki Bella: Jakie macie plany po Global Warning?

Jay Briscoe: Jakie są plany Briscoes po ppv, plany są proste...być najdłużej panującymi mistrzami Tag Team..mozliwe ze jeden z nas zdobędzie walizka

Mark Briscoe: Poprawie, na pewno jeden z nas zdobędzie walizkę..

Jay Briscoe: A następnię jeden z nas stanie się mistrzem AWW Undisputed. To sie stanie i nic nie stanie nam na drodze....

Mark Briscoe: Trzymaj sie Nikki

The Briscoes z dużą energią odeszli

Nikki Bella: Cóż, dzięki za wywiad. Moimi goścmi byli The Briscoes.

Przenosimy się ponownie w okolice ringu a tutaj wybrzmiewa Raging of the Region a to oznacza ze czas na walkę o pasy Tag Team! W drodze na ring Dirty Heels czyli Austin Aries i Bobby Roode, którzy są witani mieszaną reakcją publiki. Widać ze Bobby nie jest zadowolony ze obaj wchodzą przy piosence Ariesa, ale po chwili już wybrzmiewa

wiec pora na ich rywali. Przy ogromnym cheerze na ring wchodzą The Briscoes czyli Jay Briscoe i Mark Briscoe, obaj powoli kierują sie na ring i są już na krawędzi gdzie witają się z publicznością. Czas rozpocząć pojedynek

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5456/aries_roode_01.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1998/3558_Briscoe_Brothers.jpg

Tag Team Match for the AWW Tag Team Championship

Gong rozbrzmiał a to oznacza ze czas zacząć ten pojedynek. Zaczną go Mark Briscoe oraz Bobby Roode. Na początku obaj patrzą się w publikę, która bardziej jest za braćmi, ale nie brakuje fanów Dirty Heels i zaczynamy od zwarcia, które wygrywa członek Dirty Heels, ale Mark nagle popycha go na liny, przeskok Bobbiego, po czym Shoulder Block od It's Factora! Bobby tautuje, po czym odbija się od lin...Aries klepie go w plecy a Mark powala rywala Dropkickiem...ale Aries od razu zaskakuje go Flying Clotheslinem! Pierwsza próba zakończenia walki, 1...2..KickOut! Austin Aries odrazu przechodzi do dźwigni na rękę, widzimy jak Jay prosi o doping a Mark podnosi sie na nogi, wymierza coś z drugiej reki, po czym kolejny i cios z dwóch rąk, jeszcze jeden, odbicie od lin..Dropkick od Ariesa! 1..2...KickOut! Mark wycząłgał sie po za ring i tam teraz przenosi się akcja, gdzie Double A wrzuca przeciwnika na barierki a następnie mamy kopnięcie na tułów, po czym potężny Iris Whip w schodki...Aries podnosi rywala po czym przytrzymuje go a Bobby dokłada Double Axe Handle! Akcja wraca na ring gdzie Mark leży a sytuacje próbuje wykorzystać AA, który wspina się na trzecią linę, po czym czeka aż jego rywal wstanie a gdy to sie dzieje powala go Crossbody z przypięciem!! 1..2..KickOut! Obaj się błyskawicznie podnoszą, ale Mark błyskawicznie powala rywala z dwóch rąk, po czym dokłada kop w brzuch i próba DDT...ale Back Body Drop od Double A, po czym jeszcze Pele Kick! 1..2..KickOut! Aries podniósł rywala, po czym wbił go Iris Whipem w swój narożnik a następnie wykonał zmianę z Bobbym Roodem, po czym obaj przez parę sekund zasypali połówkę The Briscoes kopniakami na tułów..Roode wziął sprawy w swoje ręce i wykonał błyskawiczny Snap Suplex! 1..2..KickOut! Bobby od razu zasypuje rywala potężnymi kolanami, po czym dokłada Elbow, odbicie od lin i łokieć...nie trafiony! Mark podnosi sie na nogi, po czym rusza z impetem na rywala...ale nadziewa sie na Uppercut, po czym jeszcze Spinebuster od It;s Factora! 1..2..KickOut! It's Factor podnosi swojego przeciwnika , po czym wykonuje mu Irish Whip , po którym mamy podrzut i Uppercut. Bobby podnosi głowę rywala i zaczyna ją obijać o matę! Za tą akcję członek Dirty Heels otrzymuje ostrzeżenie od sędziego. Kanadyjczyk podnosi swojego przeciwnika , po czym próbuje podejść z nim do Tag Team Partner'a , jednak ten wyprowadza Kick w nogi przez co Roode się ugina a Mark wymierza mu Bulldog. Briscoe po chwili dokłada dla swojego przeciwnika Back Elbow , po czym mamy Leg Slam. Mark podnosi swojego rywala i wymierza mu Irish Whip , po którym wykonuje mu Spinebuster! 1... KickOut. Połówka The-Briscoes podchodzi spokojnie do Jaya i wreszcie do gry wchodzi drugi z braci Briscoe. Jay podchodzi do swojej ofiary , po czym ją podnosi i wymierza jej Uppercut, po którym wymierza mu kolejny Uppercut oraz Elbow Strike oraz kolejny i kolejny, po czym Iris Whip w narożnik i mamy Corner Clothesline, po którym nastaje...Roll-Up od Bobbiego Roode! 1...2..KickOut! Nie malżę byłby koniec tego pojedynku, ale Jay podnosi się szybko na nogi, po czym próbuje wymierzyc kolejny Elbow Strike, ale Roode się nachyla i mamy Spinebuster! Roode idzie do narożnika i chyba szykuje sie do wykonania Speara. Kanadyjczyk czeka, aż Jay wstanie i w końcu gdy to się dzieje biegnie z impetem...ale Jay z całej siły rzuca go w Steal Post! To musiało boleć a Jay od razu przechodzi do School Boya! 1..2..KickOut! Obaj lezą na macie, ale powoli czołgają sie do swoich narożników i zmiana z Markiem, ale Bobby nie daje rady i wskakuje drugi z Braci. Potężny cios z dwóch rąk, po czym kolejny i kopniak z Kung-Fu, po czym Iris Whip w narożnik i Stinger Splash oraz Back Body Drop, ale to nie koniec bo Mark dokłada jeszcze Leg Dropa! 1..2..KickOut! Mark chyba chce to kończyć bo wchodzi na krawędź ringu by potem wejść na trzecią linę i chyba czas wykonać Froggy Bow...i wykonuje tą akcję! 1...2...Aries przerywa pin! Dosłownie w ostatnim momencie doszło do przerwania, ale Aries nie pozostanie bez konsekwencji, bo Jay wchodzi na ring i wykonuje mu 4 Elbow Strike, po czym jeszcze Clothesline po którym obaj lądują po za ringiem! Tymczasem widzimy jak w ringu Mark patrzy sie na wszystko, ale nagle Roode zaskakuje go Roll-Upem! 1..2..KickOut! Obaj się podnoszą a Kanadyjczyk unika ciosu od połówki The Briscoes...po czym wyprowadza Speara! 1..2..KickOut!! To jeszcze nie koniec tej walki a Roode nie może w to uwierzyć, ale chyba też chce kończyć ten pojedynek i szykuje się do Roode Bombu. It's Factor już naszykowany, tymczasem Mark staje na nogi a Roode wynosi go na barki, lecz parę łokci od rywala, po czym schodzi mu z barków...i sam go wynosi i mamy Death Volley Driver! 1..2..KickOut!! Walczą na śmierć i życie to widać. Mark nie wie co zrobić i nie zauważył ze mamy zmianę i do gry wchodzi Double A...Mark odwraca się a tutaj czeka już Aries który kopie go w brzuch po czym wyprowadza Piledriver!! 1...2..KickOut!! Double A nie wie jak to nie mogło zakończyć starcia i chyba czas przejść do finishu, wskakuje na trzecią linę, po czym rozgląda sie po publiczności...450 Splash...na kolana! Co tutaj się dzieje. Obaj lezą zamroczeni, ale Mark jakimś cudem przy pomocy lin, czołga sie w strone narożnika i mamy zmianę! Jay Briscoe wskakuje i od razu powala Bobbiego z Elbow Strike, po czym cios dla Ariesa, nachylenie, kop w brzuch...i Powerbomb z dosiadem! 1..2..KickOut!! Walka trwa dalej a do gry włączyć sie chce chyba Bobby, ale Jay unika ciosu...a go wykonuje Mark, po czym Bracia chcą sie rozprawić z rywalem i mamy...Doomsday Device dla Kanadyjczyka! Jego juz chyba mają z głowy a widzimy jak Austin podnosi sie przy pomocy narożnika, wiec Jay chce go zaskoczyc Big Bootem..ale unik! Aries przechodzi, próbuje przejść do Neckbreakera, ale mamy łokieć od Jaya, po czym potężny Lariat! Czas chyba na koniec i mamy zmianę z Markiem, który od razu wchodzi na trzecią linę i chce wykonać Froggy Blow, ale Aries pokazuje sedziemu ze coś mu się chyba stało a sytuacje wykorzystuje Bobby, który pierw powala Chairs Shotem, Jaya a następnię w plecy posyła cios dla Marka! Roode wywala krzesło a Double A błyskawicznie się podnosi, po czym podnosi rywala i częstuje go Brainbusterem! 1..2..3! Koniec! Dirty Heels zostają pierwszymi w historii AWW Tag Team Championami!

Winner and New AWW Tag Team Champions: Dirty Heels

A wiec to jednak It's Factor i Double A, zostają mistrzami. Obaj od razu opuszczają ring, bo wchodzi na niego wściekły Jay, który ma pretensje do sędziego ze dał się tak nabrać. Tymczasem na stage, widzimy świętujących Ariesa i Roode. Przed nami walka o pas AWW International!

Filmik pokazujący historię Stone Colda Steve Austina

http://www.youtube.com/watch?v=b3QoaEmrk-k

Jesteśmy ponownie w ringu a tutaj wybrzmiewa Devious a więc czas przejśc do przed ostatniej walki dzisiejszego wieczora! W drodze na ringKazarian, który jest witany ogromnym heatem, chyba najwiekszym dzisiejszego wieczora. Frankie wskakuje na krawędź ringu, po czym pokazuje fucki publiczności za co otrzymuje jeszcze wiekszy heat...ale przerywa mu

więc czas na drugiego zawodnika! Chyba przy narazie najwiekszym cheerze publiki pojawia sie Lunatyk Dean Ambrose, który w szaleńczy sposób kieruje sie na ring. Dean wchodzi po schodkach a nastepnie na ring. Czas zaczynać

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_3_cut_by_Danger_Liam_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_31.jpg

No Disqualification Match for the AWW International Championship

Mamy gong i rozpoczynamy to starcie. Silne zwarcie bną początek tego pojedynku, z którego zwycięsko wychodzi Kazarian, gdyż przechodzi do Waist Locku, a następnie sprowadza rywala do parteru. Dean jednak szybko wstaje i pchnie rywala na liny. Ten odbija się od lin i powala Ambrose'a Shoulder Blockiem. Następnie kolejne odbicie od lin, ale Lunatyk przeskakuje nad rywalem. Próba Hip Toss zblokowana przez Kazariana, i to on próbuje wyprowadzić tą akcję, lecz także Dean blokuje i wyprowadza Shot Arm Clothesline. Rywal powalony, a Lunatyk dorzuca Elbow Dropa i mamy pierwszy pin w tym starciu, ale tylko 1 count. Dean zapina Headlocka. Kazarian jednak dość szybko wstaje i wydostaje się poprzez Back Suplex. Dean jednak błyskawicznie wstaje, ale tylko po to by zainkasować Calf Kicka. Kolejna próba zakończenia pojedynku,a le ponownie 1 count. Kazarian podnosi rywala i próba German Suplexu zblokowana przez Deana, i to on wyprowadza Overhead Belly To Belly Suplex. Dean błyskawicznie podnosi rywala i Irish Whip do narożnika, ale Kazarian wskakuje na narożnik i wyprowadza Tornado DDT! Znakomita kontra w wykonaniu Kazariana. Kolejna próba zakończenia tego pojedynku, ale ponownie sędzia nie dolicza do trzech. Ambrose na kolanach i próba Roundhouse Kicku uniknięta przez Lunatyka i mamy Roll up! 1...2.KickOut. W stójce seria Chopów od Deana i kolejny Irish Whip i próba Back Body Dropu, ale Kazarian przechodzi do roll up. 1..2..KickOut. Ambrose już na nogach, ale inkasuje Gut Kick i DDT zblokowane przez Deana, który wyprowadza Double Underhook Suplexa. Kolejna próba zakończenia tego starcia, ale ponwonie sędzia dolicza tylko do dwóch. Ambrose wchodzi na narożnik, ale robił to dość ślamazarnie i doskakuje do niego Kazarian, który opgłusza rywala serią Uppercutów. Kazarian dołącza do rywala na narozniku i ustawia go pod Superplex. Dean jednak zdołał zblokować tą akcję, a następnie wyprowadził serię ciosów w żebra rywala. Następnie seria Headbuuttów po której Kazarian spadł na matę. Dean już gotowy do ataku i powala rywala Diving Elbow! Mamy próbę zakończenia pojedynku. 1...2..KickOut. Ambrose ponownie podnosi rywala i wykonuje mu Body Slam. Następnie przechodzi do Figure Four Leglocku! Może być po wszystkim! Kazarian jednak zdołał się przekręcić i Dean został zmuszony przerwać uchwyt Obaj już na nogach i Ambrose ustawia rywala pod Dirty Deeds, ale Kazarian się wydostaje i wyprowadza Superkicka! Ambrose markuje wypadnięcie z ringu, ale po chwili inkasuje kolejnego Superkicka! Może być po wszystkim. 1...2..KickOut! Mocno zaskoczony Kazarian. Podchodzi do narożnika i go odsłania co on zamierza. Następnie podnosi Deana, ale ten wpycha go właśnie w ten odsłonięty narożnik! Następnie Dean bierze rozbieg i dorzuca Corner Splasha. Kazarian mocno ogłuszony, a Ambrose wykonuje jeszcze Running Bulldoga. Lunatyk jest na fali wznoszącej Dean sygnalizuje koniec tego pojedynku. Ambrose ustawia się w narożniku i próba Running Knee Lift uniknięta przez Kazariana. Ten natomiast wyprowadza potężne Enzuigiri! Ambrose powalony, a Kazarian wychodzi na krawędź ringu i wykonuje Slingshot Leg Dropa! MOŻE być po wszystkim. 1...2.KickOut! Kazarian ustawia rywala pod Kneeling Belly To Belly Piledriver, ale jakimś cudem wychodzi z tego Dean, który wyprowadza Vertical Suplex Powerbomb! Co za akcja! Może być po wszystkim! 1...2..KickOut! Wściekły Ambrose opuszcza ring i wyjumuje stół! Zaczyna się . Dean do tego wyciąga sterte krzeseł, oraz kastet. Ambrose wraca do ringu i czeka aż rywal wstanie. Kazarian na nogach, ale chybiony cios kastetem i mamy potężnego Roundhouse Kicka! Ambrose odbija się od lin i wyprowadza niesamowitego Lariata po którym obaj padają na matę! Po chwili jako pierwszy wstaje Ambrose, który ustawia stół blisko narożnika. Dean następnie ustawia rywala na narozniku. Czyżby miał zamiar wykonać Superplex? Jednak Kazarian dał radę zblokować tą akcję. Następnie seria ciosów w głowę. Dean osłabiony a Kazarian wyprowadza Sunset Flip Powerbomba prosto w stół! To już może być koniec tego pojedynku. 1...2..KickOut! Ależ zaskoczony kazarian, że ten pojedynek jeszcze trwa. Chwyta jedno z wrzucony przez Deana krzeseł i zaczyna obijać nim rywala po plecach. Ambrose jest już bardzo osłabiony, a Kazarian zadaje kolejne uderzenia. Następnie próbuje przypiąć rywala. 1...2..KickOut! Nadal za mało na Deana! Kazarian ustawia krzesło tak bym mógł wykonać rywalowi na niego jakąś akcję. Podnosi Deana i wynosi go pod Piledriver, ale ten się wydostaje i wyprowadza serię Chopów. Następnie Irish Whip do odłoniętego narożnika i Corner Spear chybiony! Dean wypadł poza ring. Kazarian na krawędzi ringu czeka aż rywal wstanie. Dean powoli się podnosi i wspaniały Springboard Moonsault! Lunatyk ponownie powalony. Kazarian zagląda pod ring i wyjmuje Kajdanki! Po co mu one? On próbuje przykuć Deana do lin i to mu się udaje! Następnie wyciąga Kendosticka i cała seria uderzeń po całym ciele rywala! Koniec pojedynku jest już bliski. Kazarian podszedł bliżej do rywala, ale ten napluł mu na twarz! To musiało rozłościć Kazariana. Chwyta za kastet leżący w ringu i wyprowadza całą serię ciosów w głowę rywala! Ambrose już mocno krwawi. Kazarian jeszcze dorzuca potężnego Running Big Boota! Ambrose chyba jest w tym momenice nieprzytomny. Kazarian jednak nie zwraca na to uwagi i wyjmuje spod ringu Kij Baseballowy! Ojj to może być bardzo niebezpieczne. Nie wiem czy to jest jeszcze walka Wrestlingowa. Kazarian bierze rozbieg, ale inkasuje Low Blow od Deana! Ambrose zdejmuje kluczyk z szyi rywala i się uwalnia! Dean natychmiastowo chwyta Kendosticka i cała seria ciosów w rywala. Kazarian zaczyna się wycofywać na Stage. Panowie już są na Stageu,, Ambrose próbuuje wyprowadzić Suplex na Stageu, ale ta akcja zblokowana przez Kazariana i to on wyprowadza Suplex. Kazarian błyskawicznie podnosi rywala i czyżby chciał wykonać Powerbomb ze Stageu na stertę stołów? Jednak to mu się nieudaje bo Ambrose zeskakuje z barków rywala, a następnie wyprowadza Spear, po którym obaj spadają łamiąc 4 stoły! Chanty Holy Shit na trybunach! Co to była za akcja! Panowie leżą nieprzytomni na stageu. Dochodzi do nich sędzia i chyba będą potrzebni sanitariusze. Jednak Ambrose jak i kazarian pokazują sędziemu, że są w stanie kontynuować pojedynek! Ależ charakter wykazują obaj zawodnicy. Obaj już na nogach, ale Kazarian wydaje się być niezainteresowany pojedynkiem. Próbuje uciec Deanowi przez publiczność, ale Lunatyk go dogonił i mamy walkę w trybunach. Ambrose wyprowadza całą serię ciosów, a następnie wbija rywala w jakiś automat. Dean chciał natychmiast wykonać Dirty Deeds, ale to mu się nieudało io otrzymał Back Body Drop, po którym spadł na jakąś skrzynię. Kazarian podnosi rywala i teraz to on przechodzi do ofensywy wyprowadzając serię ciosów. Są już przy barierkach i mamy Clothesline, po którym obaj są już w okolicach ringu. Fani skandują This IS Awesome. Kazarian wchodzi na barierki i próba Diving Shoulder Blocku, jednak kontra i mamy Dirty Deeds poza ringiem! Formalnie pewnie byłby to koniec pojedynku, ale Ambrose musi jeszcze wrzucić rywala do kwadratowego pierścienia. Dean podnosi rywala i z trudem wrzuca go do ringu. W końcu mamy pin. Czy to będzie koniec? 1..2...KickOuT! Jednak nie! Kazarian nie kapituluje! Ambrose wściekły bierze krzesełko i wchodzi na narożnik! Ambrose jednak zostaje ogłuszony potężnym Step Up Enzuigiri od Kazariana! Ambrose cały czas z tym krzesełkiem na narożniku., Kazarian dołącza do rywala i wyprowadza Flux Capacitor! OMG! Co za akcja! To już musi być koniec! Kolejny pin. 1...2..KickOut! Kick out! Kick out! Niemożliwe! Kazarian nie dowierza w to co się teraz stało. Wściekły oppuszcza ring i wyjmuje kolejny stół, oraz... deskę owiniętą drutem kolczastym! OMG! Teraz ktoś porządnie ucierpi. Rozstawia tą deskę. A następnie wynosi Ambrose'a pod Back To The Future! I czy będzie? Jednak NIE! Ambrose zdołał się wydostać i.. próba Dirty Deeds także zblokowana. Kazarian wyprowadza potężnego Superkicka! Ambrose kompletnie ogłuszony. Kazarian wykonuje Powerbomb na drut kolczasty! OMG! To już jest definitywny koniec! Mamy pin! 1...2..KickOut! WTF! Jak to możliwe? Ambrose po takiej akcji nie składa broni! Chanty This Is Awesome na trybunach! Nie jest w stanie w to uwierzyć Kazarian. Rozstawia stół w pobliżu narożnika i ustawia na nim Ambrose'a. OMG! On chce wykonać Flux Capacitor na drewniany stół! Kazarian już także na narożniku, ale Dean kontruje tą akcję na Super Facebuster! Kolejny stół złamany! Mamy pin. 1...2..KickOut! Nadal nie! Akcja na chwilę zamarła. Obaj zawodnicy leżą na macie. Po chwili wstaje powoli Dean i Kazarian. Obaj chwytają po krzesełku i mamy podwójny Chair Shot w głowę! Jednak Dean spada na Kazariana! 1...2.. Kick out! Teraz to Kazarian wychodzi z wręcz sytuacji bez wyjścia! Czy oni kiedyś skapitulują? Po dłuższej chwili obaj wstają za pomocą lin. Kazarian rusza na rywala, ale mamy Gut Kick i Dirty Deeds! To już musi być koniec! Ambrose jednak nie przypina rywala! Co on do cholery wyprawia! Podstawia deskę z drutem kolczastym i podnosi rywala. Pokazuje mu dwa środkowe palce i wykonuje Headlock Driver na deskę z drutem kolczastym! Kazarian cały zakrwawiony! To już jest definitywny koniec! Mamy pin. Jeden...Dwa... iiii.... Trzyyyyy. Ambrose pokonuje Kazariana w tym ekstremalnym pojedynku i zostaje pierwszy mistrzem AWW International!

Winner and New AWW International Champion: Dean Ambrose

Dean Ambrose wygrywa! Ogromny cheer od publiki a Dean bierze pas od sędziego i zaczyna świętować. Na arene wjezdzają nosze, które zabierają Kazariana, może skończyć się groźną kontuzją. Dean świętuje na narożniku a przed nami ostatnia walka, wyczekiwany Ladder Match!

Przenosimy się na parking, gdzie kamera pokazuje bramę..przez którą wjezdza wielki tir! Na tirze jest czaszka a z tira wysiada Stone Cold Steve Austin. Grzechotnik, kieruje się w stronę szatnii a tymczasem podbiega do niego Nikki Bella

Nikki Bella: Steve czemu przyjechałeś tak późno do areny...

Stone Cold Steve Austin: What?! Zapamiętaj sobie Stone Cold przychodzi kiedy chce i gdzie chce Phil Anderson może mi całować tyłek A ja i tak mam w dupie jego decyzje Za chwilę pójdę na ring Skopie tyłek tym dwóch skurwielom zdobędę pas i to będzie absolutnie najlepsze na tej gali Give me a Heel Yeah and's to bottom aline's cause Stone Cold saind so!

a więc czas na pierwszego zawodnika! Na ring przy cheerze od publiczności wchodzi Brock Lesnar razem z Paulem Heymanem. The Beast w charakterystyczny sposób wskakuje na krawędź ringu, po czym wystrzeliją fajerwerki! Lesnar jest już w ringu a tymczasem z głośników wybrzmiewa
więc czas na drugiego zawodnika! Przy ogromnym cheerze od publiczności wchodzi CM Punk! Brooks klęczy na stage, po czym jest "It's Clobberin Time" i rusza w stronę ringu. Punk wchodzi na trzecią linę i wykrzykuje "Best In The World". Czas na ostatniego zawodnika...I Won't Do What You Tell Me wybrzmiewa z głośników, czas na Rattlesnake! Tak jest Steve Austin tutaj jest! Otrzymuje on chyba najwiekszy pop na gali. Rattlesnake wchodzi błyskawicznie na ring, gdzie pozdrawia publiczności na 4 narożnikach. Czas zacząć Ladder Match![/i]

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/4166_Brock_Lesnar.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_7_cut_by_Danger_Liam.jpg

Triple Treat Ladder Match for the AWW Undisputed Championship

Przed nami Main Event tego jakże wspaniałego Show. Ladder Match o najważniejszy pas w federacji. Spoglądają na zawieszony pas, sędzia każe uderzyć w gong i rozpoczynamy to starcie. Widzimy, że Punk oraz Austin ruszają od razu na Lesnara, który jednak nie dał się zaskoczyć i powala oby dwóch podwójnym Clotheslinem! Punk szybko wstaje, ale inkasuje German Suplex! Austin próbuje wykonać Stunnera, ale Bestia nie dała się zaskoczyć, wyniesienie na barki i F5 dla The Texas Rattlesnake'a! Co za początek w wykonaniu Bestii. Lesnar opuszcza ring i zmierza w stronę Punka, ale ten wykonuje potężny Chair Shot w głowę Lesnara! Brock mocno ogłuszony, ale cały czas trzyma się na nogach! Punk wchodzi na barierki razem z krzesłem i powala Brocka Diving Clotheslinem z krzesełkiem! CM Punk na tym nie poprzestaje, wchodzi na barierkę, przechwycił głowę rywala i mamy Tornado DDT na krzesło! Lesnar wydaje się, że na chwilę będzie zmuszony przystopować. Tymczasem Austin powala Punka wspaniałym Crossbody z narożnika poza ring! Cała trójka leży poza ringiem. Co za tempo tego pojedynku. Powoli podnosi się Austin, który wyciąga spod ringu stół! Austin ustawia go przy krawędzi ringu, otrzymuje jednak potężnego High Kicka od Punka! Austin położony na stole, a Lesnar wpycha z impetem Punka w metalowy narożnik. Bestia wchodzi na krawędź ringu i wykonuje Double Foot Stomp na Austinie! Stół złamany! Ależ niebezpieczna akcja w wykonaniu Lesnara. Brock teraz zmierza w kierunku stołu komentatorskiego. Co on kombinuje? Pojawia się jednak Phil, który wykonał Suicide Dive, ale przechwycone przez Lesnara i Overhead Belly To Belly przez stół! Co za dominacja. Brock demoluje stół komentatorski io wchodzi na niego z Punkiem! Wyniesienie na barki i czyżby F5? Nie! Punk zeskakuje i wynosi rywala pod GTS! Ale Także z tego wychodzi Lesnar i wyprowadza Reverse Overhead belly To Belly Suplex na podłogę! CM Punk mocno odczuł tą akcję. Pojawia się jednak Austin, który powala Lesnara Lou Thesz Press! Steve wchodzi na stół komentatorski, wymachując środkowymi palcami wykonuje Pointed Elbow Drop! Austin wkońcu chwycił drabinę i wrzuca ją do kwadratowego pierścienia. Nie zdążył nawet jej roztawić, gdyż Lesnar nokautuje Steve'a potężnym Lariatem. Austin powalony, a Lesnar jeszcze rzuca na rywala ta drabinę i wykonuje Double Foor Stomp! Kolejna bardzo niebezpieczna akcja. Brock podnosi tą drabinę i wyrzuca ją z ringu. Do czego on zmierza? Brock wynosi Austina ponownie na barki, ale ten tym razem się wydostaje i.. próba Stunnera również zblokowana, i obaj zostają powaleni Springboard Clotheslinem od Best In The World! CM Punk zagląda pod ring i wyjmuje Kendosticka. Punk wchodzi do ringu i czeka aż Bestia wstanie. Lesnar wstaje i ortrzymuje potężny cios kijem od kendo w głowę! Punk się odwraca i otrzymuje Speara od Austina! Akcja znowu na chwilę zamarła. Podnosi się jako pierwszy Stone Cold, który opuszcza ring i ustawia drabinę opierając ją o krawędź ringu i barierkę. Do czego on zmierza? Austin podnosi Punka i próba Vertical Suplexu na tą drabinę jednak zblokowana przez Punka i to on wyprowadza High kicka! Austin leży na drabinę. Punk tymczasem wchodzi na narożnik, ale łapie go lesnar, który zrzuca Punka na Austina! Drabina zostaje złamana! Chanty Holy Shit na trybunach. Ależ się dzieje w tym pojedynku. Brock wychodzi z ringu i wrzuca kolejną drabinę do kwadratowego pierścienia, jednak na jednej się nie kończy. Lesnar wnosi jeszcze dwie drabiny. Jedną rozstawia na środku ringu, drugą położył w narozniku, a trzecia zostawił tak jest jest. Brock wchodzi po drabinę. Czyżby to on miał zdobyć ten tytuł? NIE! Punk wyprowadza Springboard Drop Kicka w drabinę! Drabina powalona razem z Lesnarem. Brock spadł na wcześniej położona przez niego drabinę! Punk tymczasem wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Elbow Drop na Lesnarze! Odczuł jednak to uderzenie, a momentalnie pojawia się Austin, który wyprowadza Stunnera Punkowi! Steve szybko ustawia drabinę na środku ringu i wchodzi na nią. Stone Cold bliski zwycięstwa, jednak przeszkadza mu Lesnar, który zrzuca go z drabiny! Austin niebezpiecznie spadł na liny. Lesnar chwyta drabinę i wbija ją w kolano Austina! Bardzo niebezpieczna Akcja! Stone Cold zwija się z bólu. Lesnar uśmiechnięty ustawia znowu drabinę na środku ringu, ale nie wchodzi na nią. Brock zmierza w kierunku wstającego powoli Punka, ale ten ogłusza bestię High kickiem! Ogłuszony lesnar jest przy linach, a Punk bierze rozbieg i dorzuca Running Knee! Bestia wypada poza ring. Punk odbija się od lin i mamy Suicide Dive! The Second City Saint podgrzewa publikę. Punk sygnalizuje próbę wykonania GTS! Wyniesienie na barki, ale Brock się wydostaję i German Suplex w krawędź ringu! Bardzo niebezpieczna akcja. Punk zwija się z bólu, a Brock wraca do kwadratowego pierścienia. Podnosi Austina, wynosi go pod F5 i mamy F5 skontrowane na DDT! Wspaniała kontra w wykonaniu Austina. Widać, że odczuwa ból w prawym kolanie, ale wchodzi na narożnik i wyprowadza Pointed Elbow Dropa! Wściekły Austin podnosi rywala , po czym seria Knife Edged Chopóów. Irish Whip do narożnika skontrowany przez bestię i Body Avalanche jednak Lesnar nadziewa się na buta Austina. Stone Cold odbija się od lin, unika Lariata i powala bestię Jumping Clotheslinem! The Texas Rattlesnake na fali. Czeka aż rywal wstanie i próba Stunnera nieudana, ponowne wyniesienie na barki pod F5, ale Austin się wydostaje, mamy Gut Kick, i próba Piledrivera również nieudana i Brock wyprowadza po chwili Fallaway Slam w narożnik, gdzie została przez niego ustawiona wcześniej drabina! Kolejna akcja, którą mocno odczuł Stone Cold. Brock ponownie ustawia drabine na środku ringu in powoli wchodzi po drabinie. Wraca jednak Punk, który ustawia Lesnara na barkach i GTS NIE! Przejście do Kimury! Co za kontra Brocka! Ręka Punka może zostać złamana! CM Punk w tragicznej sytuacji. On jednak się wydostaje i przechodzi do Anacondy Vise! Co tu się dzieje! Teraz to lesnar wydaje się, że traci przytomność. Austin tymczasem powoli wchodzi n drabinę! Jest już na samym szczycie! Zauwazył to jednak Punk i doskakuje do rywala. Mamy wymianę ciosów na samym szczycie drabiny! Prawy od Punka, prawy od Austina Austin w końcu wyprowadził serie Punchy ogłuszającą Punka. Ustawia następnie rywala pod Superplex! Tymczasem lesnar wchodzi także na drabinę i wrzuca Austina na barki! OMG! Mamy Powerbomb z drabiny od Brocka i Superplex od Austina na Punku! Co to była za akcja! Chanty Holy Shit i This Is Awesome na trybunach. Akcja znów na chwilę zamarła. Punk praktycznie leży nieruchomo, a Austin z Lesnarem bardzo powoli się podnoszą. Austin wstaje za pomocą lin i to samo Lesnar. Ruszają błyskawicznie na siebie, ale to Austin był szybszy i powala rywala Lou Thesz Press. Austin podnosi rywala, pokazuje mu dwa środkowe palce i próba Stunnera zblokowana przez Lesnara. Lesnar ustawia rywala pod Powerbomb, ale Austin się wydostaje i mamy Piledriver! Brock znów znokautowany. Stone Cold poprawia drabinę i wchodzi ponownie na szczyt. Czyżby to on miał zostać Mistrzem? Jednak zrywa się ponownie lesnar! Skąd on bierze te siły? Znów wymiana na szczycie drabiny! Wydaje się, że ponownie Austin ogłuszył swojego rywala. Nic bardziej mylnego. Brock wynosi Austina na barki, ale ten jakimś cudem się wydostał i przeszedł doSleeper Hold na szczycie drabiny! Lesnar słabnie z każdą sekundą. W końcu obaj spadają z drabiny, gdyż Brock stracił przytomność. Znów cała trójka leży.. a nie przepraszam. CM Punk wyciąga spod ringu 2 stoły, które wrzuca do kwadratowego pierścienia. Punk podnosi Austina i ustawia go jakby chciał wykonać Powerbomb! Stone Cold jednak się wydostaje poprzez Back Body Drop, a Punk spadł za stół. Austin podnosi rywala, wynosi go pod powerbomb, ale Savior się wydostaje i wyprowadza Enzuigiri po którym Austin padł na stół! Austin ogłuszony, a CM Punk wchodzi na szczyt drabiny, wznosi ręce w górę i niesamowity Diving Elbow Drop z drabiny na Austina! Kolejny stół złamany! Kolejna karkołomna akcja w wykonaniu któregoś z tej trójki. CM Punk na jakiś czas chyba wyeliminował Austina. Widzimy, że dochodzi do siebie Bestia. The Second City Saint od razu rusza na Brocka i wyprowadza serię Low Kicków zakończoną Back Kickiem. Natstepnie Irish Whip i Calf Kick. Lesnar szybko wstaje i inkasuje kolejnego Calf Kicka. Próba Clothesline'a, ale Cm Punk wyprowadza Swigning Neckbreaker! Lesnar po chwili zmierza do narożnika , Punk wyprowadza Step-Up High knee jednak skontrowane na Sit-Out Powerbomb! Lesnar od razu podnosi rywala i wymierza mu F5 NIE! Punk zapina Guitotine Choke! Co za kontra w wykonaniu Punka! Lesnar jednak wpada z Punkiem z impetem w naroznik, gdzie była ustawiona drabina! Punk błyskawicznie przerywa uchwyt. Lesnar opuszcza rin i wrzuca do niego 4 krzesła. Brock chwyta jedno z nich i uderza nim po żebrach Punka. Następnie kłądzie krzesło na mate, wynosi Punka i wykonuje F5 na krzesełko! Brockowi nie zostaje już nic innego jak wejść na drabinę i ściagnąć pas. CM Punk wyturlał się poza ring. Brock natiomiast powoli wchodzi po drabinie. Lesnar już prawie na szczycie, ale dołącza do niego Stone Cold! Co za wola walki! Kolejna wymiana na szczycie drabiny. Tym razem mamy Headbutt za Headbutt. Wkońcu potężny prawy od Lesnara, ale Austin utrzymał się na drabinie. Lesnar zapina Kimure na szczycie drabiny! Tego może nie wytrzymać ręka Steve'a! Austin jednak puszcza drabinę i mamy Powerbomb z samego szczytu drabiny! Jednak nie! Lesnar przechwycił głowę rywala i to jest DDT! Chanty This Is Wrestling na trybunach. Brock powoli wstaje i ponownie wchodzi na drabinę. Tym razem przeszkadza mu CM Punk! Best In The World już także na szczycie drabiny i kolejna wymiana ciosów. Znowu Brock próbuje wynieść rywala na barki, ale Punk blokuje to i potężny Roundhouse Kick! Lesnar ogłuszony chwieje się na drabinie. Punk za to ustawia rywala OMG! ON TEGO NIE ZROBI! CM PUNK WYKONUJE PEPSI PLUNGE ZE SZYCZYTU DRABINY NA LESNARZE! No to Brock chyba na dobre został wyeliminowany. Widzimy, że tą akcję odczuł także i Punk. Co tu się dzieje! Znowu Chanty This Is Awesome i Holy Shit. CM Punk powoli wstaje, ale otzrymuje Stunnera! Punk jednak odpowiada Pele Kickiem i znowu cała trójka na macie! Brock wyturlał się poza ring. The Texas Rattlesnake powoli wstaje i zmierza w stronę drabiny. Bardzo powoli stara się wejść, ale to był błąd gdyż Punk wynosi go i wykonuje GTS! CM Punk rozkłada wcześniej wrzucony przez niego stół. Punk kładzie na nim The Texas Rattlesnake,a i wchodzi na naroznik. Doskakuje do niego jednak Austin. Który ogłusza Punka serią Uppercutów. Austin dołącza do rywala na narozniku i ustawia go pod Superplex. Ta akcja jednak nieudała się gdyż Punk zblokował Superplexa, a następnie wyprowadził serię ciosów w żebra. Punk ustawia rywala jakby pod Sunset Flip Powerbomb, ale zostaje zrzucony przez Austina po Back Body Dropie prosto na stół! Stone Cold na narożniku. Czeka aż Punk wstanie. CM Punk po chwili na nogach a Austin wyprowadza Tornado DDT! Odczuwa jednak dalej mocny ból w kolanie. Stone Cold wstaje za pomocą lin i powoli wchodzi na drabinę. Punk jednak szybko się zerwał i zapiął Ankle Locka! Austin w opłakanej sytuacji. Ból jest nie do wytrzymania. Stone Cold jednak wspian się coraz wyżej! Co za siła i wola walki. Punk wkońcu puścił uchwyt i zrzuca drabinę. Stone Cold jednak przytomnie z niej zeskoczył. Punk wykonał serię kicków w kontuzjowane kolano rywala. Następnie chwycił krzesło i założył je na kolanie rywala. Punk podłożył pod to kolano jeszcze drabinę i ciska tym kolanem z założonym krzesłem o drabinę! No to Austin jest już chyba także wyeliminowany na dobre. Punk jeszcze dla pewności wyrzucił rywala z ringu. Wydaje si, że już nic nie stoi mu na przeszkodzie. On jednak zamiast wspiąć się po drabinie wyjmuje spod ringu kolejną drabinę! Ale na tym się nie kończy. CM Punk wykłada jeszcze kolejny stół. Best In The World rozkłada stół, a pod nim kładzie drabinę! CM Punk wynosi Austina na barki i wykonuje mu Go To Sleep! Austin nieprzytomny położony na stole. CM Punk wchodzi na naroznik, wznosi ręce w górę i mamy Diving Elbow Drop na Austina, który spada na drabinę! Stół złamany! Jednak także The Second City Saint odczuł mocno tą akcję. Ponownie Chanty Holy Shit. Fani są mocno podzieleni w tej walce. Słychać Chanty Let's Go Austin, CM Punk, a nawet Let's Go Lesnar. CM Punk wstaje za pomocą stołu komentatorskiego. Punk powolnym kokiem zmierza do ringu. Wydaje się, że już nic mu nie przeszkodzi. CM Punk wchodzi na sam szczyt, ale nagle zrywa się Brock Lesnar! NIEMOŻLIWE! Brock zrzuca drabuinę, a Punk spada prosto na jego barki i mamy F5 NIE! Punk zapina Kimurę! Co tu się dzieje? Brock jednak wynosi rywala i ciska nim w naroznim gdzie była ustawiona drabina! Punk wyturlał się poza ring. Lesnar po chwili także opuszcza ring i wyjmuje kolejną drabinę, którą ustawia przy metalowym narozniku. Lesnar wynosi Punka na barki i próba F5, jednak Punk zdołał się wydostać. Teraz to Punk wynosi bestię, ale Brock szybko się wydostaje i Olympic Slam w Metalowy naroznik, gdzie była ustawiona drabina! Punk zwija się z bólu. Kolejna karkołomna akcja w tym pojedynku. Brock wraca do ringu i ustawia drabinę na środku kwadratowego pierścienia. Lesnar jednak zauważył, iz na nogach jest już Austin. Beast ponownie opuszcza ring i zmierza w stronę Austina, ale ten był szybszy i powala rywala Lou Thesz Press! Stone Cold podnosi ogłuszonego Brocka i mamy Piledriver poza ringiem! Znowu cała trójka leży wręcz nieprzytomna. Widzimy już, że powoli wstaje Punk, ale i Austin. CM Punk nagle wykonuje Suicide Dive połączone z Tornado DDT pomiędzy naroznikiem, a ringiem! Co za akcja! Chanty This Is Wrestling na trybunach. CM Punk ustawia na stole komentatorskim Austina. Wstaje jednak Lesnar, który wyprowadza F5 Na Punku. Brock po chwili także kładzie CM Punka na stół. Lesnar spogląda na obok rozstawioną drabinę! OMG on tego nie zrobi! Brock wchodzi na sam szczyt drabiny i WYKONUJE SHOOTING STAR PRESS Z DRABINY NA LEŻĄCYCH NA STOLE KOMENTATORSKIM AUSTINA I CM PUNKA! Niesamowita akcja w wykonaniu Bestii! Czy któś wgl będzie w stanie po tym wszystkim wejść na drabinę!? Akcja ponownie zamarła. Cała trójka leży nieprzytomna i chyba konieczna będzie pomoc medyczna. Czyżby tak miał się zakończyć ten pojedynek? Wydaje się, że w najgorszym stanie jest Brock, gdyż właśnie jest wnoszony na nosze. CM Punk tymczasem czołga się w stronę ringu! Także Austin daje znak, że obędzie się bez pomocy! CM Punk powoli wczołgał się do ringu, ale nie zdaje chyba sobie sprawy, że za nim jest Austin. The Second City Saint wstaje za pomocą lin, ale od razu otzrymuje Big Boota od Stone Colda! Austin jednak wyraźnie utyka. Stone Cold wręcz na jednej nodze wchodzi po drabinie, ale ponownie przeszkadza mu CM Punk. Austin jednak odkopuje rywala! Punk jednak odbija się od lin i Drop Kick w drabinę! Austin spada z drabiny, a sama drabina spada na nogę Punka! Tymczasem widzimy jak Brock zrywa się z noszy! This is Awesome. Brock Lesnar ledwo, ale wraca do ringu. Brock podnosi Cm Punka i wykonuje mu F5! Brock podnosi Austina, ale ten się wydostaje i mamy Stunner! Ta akcja jednak nie zrobiła na Lesnarze żadnego wrażenia! Lesnar szybko wykonuje Gut Kick i potężny Powerbomb! Jednak Brock na tym nie kończy i dorzuca kolejnego Powerbomba! Brock ponawia po raz kolejny tą akcję! Czy coś może stanąć mu jeszcze na przeszkodzie w tym pojedynku? Brock chce ustawić drabinę, ale okazuje się ona być złamana. Wściekły Lesnar wyrzuca ta drabinę z ringu i ustawia tą, co była wcześniej w narożniku. Czy to będzie koniec tego niesamowitego starcia? Lesnar wchodzi na drabinę. Brock już na samym szczycie, ale doskakuje błyskawicznie Cm Punk i mamy akcję na samym szczycie drabiny! Prawy za prawy. Tymczasem Stone Cold obok dostawia kolejną drabine i mamy walke całej trójki na samym szczycie! Austin razem z Punkiem bombrduja głowę Lesnara i ten wkońcu pada na matę. Walka toczy się pomiędzy CM Punkiem a Stone Coldem. Headbutt za Headbutt, wkońcu obaj wyprowadzają High Kicka i spadają z drabiny! Znowu cała trójka powalona! Po chwili CM Punk wstaje za pomocą narożnika. Best In The World wchodzi na naroznik, ale doskakuje do niego Austin! Co tym razem? Austin ustawia rywala pod Superplex, ale CM Punk blokuje tą akcję i ogłusza rywala Roundhouse Kickiem! Austin jednak utzrymał się na narożniku. The Second City Saint wykonuje THE SUICIDE! Co to było? Austin znokautowany! Cm Punk także odczuł tą jakże efektowna a zarazem niebezpieczna akcję! Fani ponownie skandują This Is Awesome. Cm Punk jak i Lesnar wstają. Patrzą się na siebie i nagle Brock spycha drabinę! Czyżby to oznaczało, że chce załatwić Punka. CM Punk zruszył ramionami i ruszają obaj na siebie. Wymiana ciosów, którą wygrywa Bestia i spycha rywala do naroznika. Seria wbić barkiem, a następnie odbija się od przeciwległego naroznika i mamy wyniesienie pod GTS! Lesnar się jednak wydostaje, wyniesienie na barki, ale F5 także zblokowane i mamy Devil Lock DDT! CM Punk chwyta krzesełko i obija nim lesnara! Bestia jest zdecydowanie ogłuszona. CM Punk kładzie krzesło na matę, a Lesnara wynosi pod Punk-Handle Piledriver! Brock się jednak wydostaje i to on wykonuje Double Underhook Piledrivera na to krzesło! Best In The World na dłuższą chwilę został chyba wyeliminowany z tego starcia. Lesnar jest z tej akcji zadowolony, ale nie widzi co sie dzieje za nim...to Stone Cold i ma krzesło! Texas Rattlesnake czeka aż Bestia sie odwróci a gdy to sie dzieje wykonuje potężny Chairs Shot! Austin na tym nie kończy, bo wykonuje kolejny Chairs Shot. Głowa Lesnara cała we krwi a Austin wykonuje kolejny Shot, po czym Clothesline za ring! Stone Cold Steve Austin jest bardzo blisko by zostać pierwszym w historii AWW Undisputed Championem. Rattlesnake idzie po drabine którą rozkłada a nastepnie powoli ale idzie w stronę złota, jest juz naprawdę blisko...ale pojawia sie Brock Lesnar! Jak on ma jeszcze siły! Lesnar i Austin na drabinie i zaczyna sie wymiana ciosów, ale Brock nagle chwyta Austina, czy bedzie sie szykował Belly-to Belly Suplex z drabiny? Nie, parę łokci od Rattlesnake, po czym, Fuck Off...oraz Sitout Powerbomb!!! Holly Shit! Jak oni mają siły by wykonywać te akcje...co robi Austin podnosi się przy pomocy lin ale to samo robi Lesnar! Przeciez to juz nie ludzie...Stone Cold Stunner dla Brocka Lesnara! Lesnar odbija się od narożnika i trafia na kolejny Stunner a na koniec jeszcze jeden Chairs Shot oraz kolejny Stunner! To juz koniec Brocka Lesnara, to juz naprawdę koniec Bestii. Grzechotnik tymczasem powoli wchodzi na drabine, nie ma już siły, ale to robi, jest juz na szczycie, chce odpinać pas...ale pojawia sie CM Punk! Brooks nie pozwala na to i mamy wymianę ciosów. Dwóch najwiekszych rebeliantów w historii wrestlingu wymienia sie ciosami na drabinie. Rattlesnake wymierza potezny cios, po czym wali głową Punka o drabinę. Punk nie jest dłużny i także wali głową Rattlesnake o drabine. Obaj krwawią, ale nadal walczą, to nie są ludzie. Obaj sie ledwo trzymają, ale Austin chce to zakończyc potężnym lewym...ale Punk chwyta mu ręke, po czym wykrzykuje mu "Best In The World" i wynosi na barki! Nie on tego nie zrobi! Punk wchodzi na najwyzszy szczebel, po czym patrzy sie na kibiców i wykonuje Go To Sleep ze szczytu drabiny!!! This is Awesome. Jak ta drabina jeszcze stoi, ale Punk jest na jej szczycie, nie ma sił..ale nikt mu nie przeskodzi...ściąga pas! CM Punk zostaje pierwszym w historii AWW Undisputed Championem!

Edytowane przez merfik16

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

:arrow: Prezes otwiera galę... no nic specjalnego, ale z takiego oppenera za wiele wyciągnąć się po prostu nie da...

:arrow: Karl wygrywa - ok. W oczy rzuca się jednak to, że jak na Last Man Standing było trochę krótko, ale ok.

:arrow: Strom przypina Barretta? Lekko się zaskoczyłem, ale ok, może być nie źle. Ciekaw jestem czy ten feud będzie kontynuowany, w sumie końcówka wskazuje, że może być.

:arrow: Wywiad z braćmi niby prosty, ale przyjemny, znalazłeś świetną robotę dla Nikki jako pani od wywiadów.

:arrow: Hells wygrali nieczysto, było pewne, że będziesz kontynuował ten storyline i nie dziwi mnie, że zakończenie było nieczyste. Zobaczymy czy prezes da rewanż od tak, czy też Briscoe's będą musieli na niego zapracować w kolejnym miesiącu?

:arrow: No DQ? To był Hardcore Match :D nie no, nie czytałem tej walki (jak i innych) tak dokładnie ale "przejrzałem" ją sobie i była dobra, czy te środkowe palce oznaczają, że Steve Austin pójdzie na Deana??? Byłoby ciekawie, choć ja chcę Steve'a z głównym pasem :P

:arrow: Taki Steve jak w tym wywiadzie to prawdziwy Steve! Najgenialniejszy segment w Booking Zone od dawna, choć to tylko 3 zdania :D

:arrow: Scroluje, scroluje i końca nie widać :D Przeczytam pewnie tę walkę dokładnie później :D Wyłapałem jedną literówkę, tak w połowie walki :D Punk mistrzem? Podobno ma nim być conajmniej do Payback? ;)

Ocena gali:

Karta: 8/10

Walki: 8/10

Ocena prasy:

Znakomita robota! Świetna gala! Za jednym zamachem zamknięto pewien rozdział i w końcu wyłoniono pierwszych mistrzów oraz spowodowano, że nie możemy się doczekać na kolejne iPPV - Bank of Money. Punk jednak mistrzem, choć bukmacherzy dawali mu najmniej szans. Ciekawe kto kolejny pójdzie na pas. Znakomita robota!

Frekwencja: 18500

Bilety:2500*305+6000*110+10000*55=2 mln do budżetu

Zgodnie z przewidywaniami Anderson wygrał i ma miejsce w walce o walizkę gdzie wcale nie jest taki bez szans.

Storm wygrywa? Trochę mnie to zaskoczyło ale w sumie. Myślę że Barret i tak dostanie się do pojedynku o walizkę lub przeszkodzi Stormowi.

Aries i Roode mistrzami co mnie cieszy bo są o wiele bardziej ciekawym duetem niż bracia Briscoe. Zwycięstwo nie do końca czyste zwiastuje kontynuację konfliktu, ale to jest najlepsza opcja bo innych wiarygodnych rywali dla nich nie ma.

Dean wygrywa i jest mistrzem, chociaż w fikcyjnych fedkach nie jest szmacony :P Kazarian po takim pojedynku nie ma prawa do rewanżu i dobrze, dla obu panów trzeba teraz znaleźć nowe feudy.

Ladder match kapitalny ale zwycięzca zaskakujący. Martwi mnie trochę booking Lesnara, mam nadzieję że jednak nadal będzie niszczył i to już na następnej gali. A skoro Punk jest już mistrzem i ma takich rywali to nie widzę innej opcji jak jego turn.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

• 2 tygodnie później...

Chicago Stadium - 18.500 (Chicago, USA)

Monday's Battle #5 11.05.2015r.

Wybiła 20:00, więc czas rozpocząć piątą galę American World Wrestling, która jest zarazem pierwszą tygodniówką po Global Warning. Emocje jeszcze nie opadły a my juz jesteśmy w Chicago gdzie jest siedziba federacji...ale jest to także rodzinne miasto nowego AWW Undisputed Championa, CM Punka! Po chwili na arenie słychać to na co wszyscy czekali.."Look in my eyes, what do you see..."! Champ is Here? Na stage przy niesamowitym cheerze od publiczności wychodzi AWW Undisputed Champion CM Punk. Brooks poobijany, ale na pewno szcześliwy, klęczy na stage, po czym krzyczy "It's Clobberin Time". Punk kieruje sie w strone ringu, wchodzi na krawedź ringu, po czym patrzy na publike, która nie przestaje wykrzykiwać "CM Punk". Brooks wchodzi na narożnik wznosi do góry pas i krzyczy ze on jest najlepszy na świecie, po czym wskakuje na ring. Best In The World bierze mikrofon

CM Punk: The Champ is here CM Punk stał się pierwszy mistrzem AWW Undisputed Tydzień temu na Global Warning wydarzyło się naprawdę dużo, ale najważniejsze rzeczy wydarzyły sie w main evencie. Musiałem po tej walce iść załozyć 6 szwów, ale opłacało się bo teraz mogę sobie zarzucić pas na bark i dumą siedzieć przed swoimi ludźmi Jestem głosem ludzi pozbawionych głosów, ale Chicago nigdy nie było pozbawione głosu...Chicago zawsze mówiło co chce i kiedy chce Wiecie współczuje Lesnarowi i Austinowi, ze pisali się na walke, która była dla nich przegrana od samego początku...nie tylko dlatego że to był Ladder Match..a dlatego ze jestem Najlepszy na świecie Wyniosłem Stone Colda Steve Austina na barki, popatrzyłem na całą publiczność, wykonałem mu Go To Sleep i pokazałem wszystkim, którzy na mnie nie stawiali ze jestem Best In The World! Nikt nie jest mi równy czy to Daniel Bryan Shinsuke Nakamura John Cena The Rock Dolph Ziggler Kane czy Tommaso Ciampa nikt nie jest ode mnie lepszy. Jestem lepszy technikiem od Bryana, jestem lepszym mówcą niż Rock, jestem lepszy krętaczem niż Nakamura, jestem od wiele lepszy od Zigglera, Kane, Ceny czy Ciampy...bo jestem Best In The World Dzisiaj w walce wieczoru po takim meczu jeszcze mam sie zmierzyć z Deanem Ambrosem? Brock Lesnar dostał wolne...ale ja będę tutaj co tydzień przychodził do Chicago Stadium by dać mojej publiczności, najlepsze show jakiego mogą dostać <"CM Punk"> W walce wieczoru pokonam Deana Ambrose i po raz kolejny pokaże światu, dlaczego jestem nazywany najlepszym na świecie...

Ale chwile na arenie wybrzmiewa theme song AWW International Championa! Tak to on Dean Ambrose w drodze na ring! Lunatic Fringe jest witany pozytywną reakcją, po czym wchodzi na ring, bierze mikrofon

Dean Ambrose: Punk, czy ty powiedziałeś o extremalnym meczu? A oglądałeś to co się działo przed tobą, czy znowu układałeś sobie włosy na żelu Wczoraj pokonałem Kazariana w najbrutalniejszym meczu tego miesiąca..a nawet i roku. Pokazałem temu knypkowi, co to znaczy No Disqualification Match...

CM Punk: Jaki Kazarian? Serio pokonałeś gościa, który całe życie walczył w Tag Teamie? Brawo oklaski dla Deana Ambrose, pokonał najtrudniejszego przeciwnika na świecie. Wiesz ja na Global Warning toczyłem bój z gościem, który przerwał streak i z największym sukinsynem tego biznesu. Co najważniejsze pokonałem ich...a ty mi tu wyskakujesz z gościem, którego bym pokonałem w mniej niż 3min? Serio Dean, może na początek okazał byś mi trochę szacunku.

Dean Ambrose: Punk nie chodzi o to ze go pokonałem..chodzi o to co mu zrobiłem! I może byś lepiej zobaczył co robiłem bo to samo czeka cię dzisiaj w main evencie i tym razem 6 szwów cię nie uratuje.

CM Punk: Mnie czeka w main evencie? Czekaj czy ty chcesz powiedzieć ze mnie pokonasz? Chyba wiekszęj głupoty nigdy nie słyszałem, widzisz to to jest najważniejsze złoto w tej federacji. Przy mnie to złoto jest najlepsze na świecie, jest lepsze niż TSW World Championship, SWF Global Heavyweight Championship, jest lepszy niż każde złoto we wszystkich federacjach. A ty tutaj przychodzisz z tym paskiem od spodni i mówisz ze mnie zniszczysz?

Dean Ambrose: Punk a co będzie jeśli cię pokonam? A wiem przyjdziesz tutaj tydzień po i powiesz ze i tak jesteś najlepszy na świecie..tylko to umiesz. Mimo iż ktoś cie zniszczy i tak uważasz się za najlepszego. Spokojnie dzisiaj po main evencie udowodnie ci ze jesteś najlepszy tylko w mówieniu a w ringu nie potrafisz nic.

Dean wzniósł swój pas do góry a Punk mu wykrzyknął parę słów po czym wzniósł AWW Undisputed wyżej a co otrzymał ogromny cheer. Obaj patrzyli sobie w oczy, po czym Dean zabrał pas i opuścił ring. Punk krzyknął mu tylko ze widzimy się w main evencie, po czym wskoczył na narożnik i świętował razem z publicznością

Jesteśmy na zapleczu gdzie widzimy idących Jaya Briscoe i Marka Briscoe gdy nagle do nich podchodzi Phil Anderson

Jay Briscoe: Dobrze ze cie widzimy...widziałeś co się wydarzyło pod koniec pojedynku? Mamy dostać szanse walki na Bank Of Money.

Phil Anderson: Chwila...rozmawiałem już o tym z Ariesem i Roodem...pasy Tag Team nie będą bronione na ppv.

Jay Briscoe: Co do cholery...

Mark Briscoe: Jay spokojnie...co kurwa?

Phil Anderson: Jay, Mark spokojnie...jednak dzisiaj zmierzycie sie przeciwko sobie a zwyciezca zawalczy o walizkę.

Mark Briscoe: What?!

Phil Anderson: Luzik to samo czeka Ariesa i Roode, którzy zmierzą sie za chwilę. Jednak powiem wam ze przegrani z tych walk zawalczą ze sobą na Bank Of Money i jeśli ty albo twój brat wygra to zawalczycie na Payback lub American Summer o pasy TT, to idzcie sie przygotować..

Jay Briscoe: Mark jeśli dzisiaj staniemy na przeciw siebie nie możemy się poróżnić...nie ważne kto zawalczy o walizke...ważne kto potem zawalczy o to czy zawalczymy o pasy TT.

Mark Briscoe: Racja

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_12.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/bobby_roode_g4s.jpg

Singles Match

Czas na pierwszy pojedynek dzisiejszego wieczora w którym stanie do walki dwóch członków mistrzowskiego Tag-Teamu. Czas zacząć. Obaj patrzą sobie w oczy z respektem. Roode coś krzyczy do Ariesa, ale w końcu rzucają się w zwarcie z którego lepiej wychodzi It's Factor, który zapina boczny headlock, ale Double A sie łatwo nie daje i przepycha rywala na liny a nastepnię....zaczyna leżećw w narożniku. Roode tylko popatrzył na to co wyprawia jego Tag-Team partner a ten tylko mu krzyczy, nie pokonasz mnie...Roode rusza, ale Aries się nachyla, po czym dokłada kopniaka a w dodatku Missile Dropkick! 1..2..KickOut! Double A od razu przechodzi do dźwigni na staw łokciowy, ale potem zakręca sie wokół ręki rywala i dokłada potężnego Stomba. Tag Team Champion atakuje łokciami Tag Team Championa. Aries dokłada jeszcze Iris Whip w narożnik, po czym bierze rozpęd...ale Roode zatrzymuje go Spearem! 1..2...KickOut! Chyba teraz Kanadyjczyk wejdzie na falę. Podnosi on swojego przeciwnika, po czym wykonuje potężny Chop, po czym kolejny i jeszcze jeden, mamy Iris Whip w narożnik, po którym nadchodzi poteżny Corner Clothesline a w dodatku...Spinebuster! 1...2...KickOut! To jeszcze nie koniec tej batalii, walka przenosi się za ring. Tutaj widzimy jak Bobby obija twarz rywala o barierki a nastepnie dokłada Iris Whip w schodki i jeszcze Lariat! Pełna dominacja Kanadyjczyka trwa. Akcja wraca na ring, gdzie It's Factor próbuje zakończyć pojedynek! 1...2...KickOut! Kanadyjczyk sygnalizuje ze bedzie chciał kończyć tą walke i chyba to sie zaraz stanie. Double A podnosi sie przy pomocy lin odwraca sie w stronę rywala...i zostaje wyniesiony na barki, ale jednak mamy parę ciosów od Double A, po czym pchnięcie w narożnik i Splash na plecy a w dodatku School Boy! 1...2..KickOut! Obaj sie błyskawicznie podnoszą na nogi, próba Clothesline od Roode skontrowana na Swinning Neckbreaker od Amerykanina! To jeszcze nie koniec bo mamy Iris Whip w narożnik i Dropkick! Aries bierze kolejny rozbieg i po raz kolejny trafia tą akcją. Chyba czas na koniec, mamy kopniak w brzuch i chyba bedzie szykował sie Brainbuster...kontra i próba Pay Off...kontra i Brainbuster! 1...2...3! Austin Aries zawalczy o walizkę na Bank Of Money a Bobby Roode zawalczy z przegranym od walki Jay Briscoe vs Mark Briscoe.

Winner: Austin Aries by pin

Po walce obydwaj lezą, ale nagle na arenę wpadają Jay Briscoe i Mark Briscoe, którzy od razy atakują swoich wczorajszych rywali i mamy Jay-Driller dla Ariesa po czym jeszcze Doomsday Device dla Bobbiego Roode. Bracia podnoszą tytuły nad obecnymi mistrzami

Przenosimy sie na backstage, gdzie widzimy...Stone Colda Steve Austin, który podąrza chyba w stronę ringu...ale zatrzymuje Phil Anderson

Phil Anderson: Steve....

Steve Austin: What?!

Phil Anderson: Chciałem ci tylko powiedzieć ze twoja dzisiejsza walka zostaje odwołana....

Steve Austin: What?!

Phil Anderson: Nie mam dla ciebie rywala, ponieważ dowiedziałem się że twój przeciwnik został zaatakowany na zapleczu...

Steve Austin: What?! What?! Chcesz mnie wykiwać Nie chcesz by Stone Cold zawalczył o walizke? Naprawdę tego chcesz Chcesz poznać wkurzonego Grzechotnika Nie ma innego rywala? What?!

Phil Anderson: S...

Steve Austin: Shut Up! Zapamiętaj sobie ze gdy Steve Austin coś zaczyna zawsze to kończy Wchodzisz mi w drogę Po tym jak na Global Warning nie zdobyłem pasa Wiesz....

Austin odkłada Andersona...ale tylko po to by wykonać mu Stunnera! Stone Cold Stunner dla Phila Andersona! Austin dobija go Stombami, po czym odchodzi krzycząc "Oh Heel Yeah"

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/62_Jay_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/887/61_Mark_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpg

Singles Match

Czas na kolejny pojedynek w którym tym razem zmierzą się ze sobą bracia Briscoe! Gong wiec zaczynamy. Na początku obaj patrzą sobie w oczy w końcu ruszając w zwarcie z którego lepiej wychodzi niespodziewanie Mark, który od razu przechodzi za plecy po czym wykonuje German Suplex z przypięciem! 1...2...KickOut! Mark podnosi Jaya i wykonuje mu Scoop Slam, po czym dokłada Leg Drop...nie trafiony. Jay podnosi się na nogi, po czym wymierza Uppercutt, po czym kolejny! Chop, prawy, Chop, lewy, Chop, prawy a w dodatku Uppercutt i Mark jest w narożniku, mamy Iris Whip, lecz skontrowany...nie trafiony Splash od Marka, wyniesienie i Electric Chair Drop od Jaya! 1...2...KickOut! Bardzo szybki początek. Widzimy jak Mark wyszedł po za ring a Jay długo nie czekał i wykonał mu Baseball Slide! Za ringiem Jay położył Marka w barierkach, po czym wymierzył potężny Big Boot i jego brat wylądował w trybunach. Jay podniósł Marka, ale ten niespodziewanie nadział go o barierki a w dodatku dołożył...Tornado DDT! Co za akcja. Mark błyskawicznie podnosi brata, wrzuca go na ring i mamy próbę zakończenia walki! 1..2..KickOut! Ten pojedynek jeszcze nie ma końca a widzimy jak Mark wychodzi na krawędź ringu, po czym wskakuje na trzecią linę. Czeka aż brat wstanie a gdy to sie dzieje to mamy Double Axe Handle a w dodatku Elbow! 1...2...KickOut! Mark przeciąga Jaya pod narożnik, po czym wchodzi na trzecią line, czyżby chciał wykonać Moonsault! Mark odwrócony nie zauważył ze Jay jest na nogach. Mark wykonuje Moonsault...prosto na barki Jaya! Czyżby szykowała sie jakaś duża akcja? Death Volley Driver w narożnik!! To może być absolutnie koniec Marka Briscoe. Jay przeciąga go na sam środek, gdzie próbuje zakończyć pojedynek! 1...2...KickOut!! Jay nie może uwierzyć ze jeszcze nie zakończył tego pojedynku, ale czas ruszać w atak. Mark podnosi sie przy pomocy narożnika a Jay wykonuje mu poteżnego Big Boota w narożniku, po czym Gut Kick i Jay-....kontra i próba Back Body Dropa...kontra i Powerbomb dla Marka! 1..2...KickOut! Jay leży przy linach i chyba myśli co zrobić. Obaj wracają na nogi i mamy wymianę ciosów. Uppercutt od Jaya, ale kontra i cios od Marka, Uppercutt od Jaya, Chop od Marka, Lewy prosty od Jaya, Chop od Marka, Uppercutt, Uppercutt, Uppercutt. Jay jest na fali, po czym dokłada Iris Whip na liny nie daje sobie wykonać ciosu, ale wykonuje Gut Kick i Jay-Driller! 1...2...3! Czyli znamy kolejnego zawodnika, który zawalczy o waliżke. Można także potwierdzić ze Bobby Roode zmierzy się z Markiem Briscoe!

Winner: Jay Briscoe by pin

Po walce nie było trzeba długo czekać ponieważ od razu wbiegli na arenę Austin Aries i Bobby Roode, którzy zaczeli atakować swoich rywali. Roode wziął sie za Marka a Aries za Jaya i skończyło sie Roode Bombem i Brainbusterem. Tag Team Championi przybili sobie pasy, po czym wznieśli je do góry

Niespodziewanie przechodzimy na zaplecze gdzie widzimy trzymającego sie za głowę Phila Andersona, który stoi z dwoma pracownikami...i dwoma policjantami! Anderson pokazuje szatnie na której pisze "Stone Cold" a policja wchodzi do niej. Po paru sekundach widzimy jak policja wyprowadza Steve Austina!. Austin zaczął coś wykrzykiwać do Andersona a ten tylko zdenerwowany popatrzył sie na niego. Policjanci zapakowali Austina do radiowozu, po czym odjechali. Widzimy w tym momencie jak Anderson przestał sie trzymać za szyje i zaczął sie uśmiechać po czym odszedł. Co dalej z Stone Coldem?

Wracamy na arenę, gdzie nastepuje chwilowa cisza po której, nagle gasną światła a na telebimie....

A więc to już czas z głośników słychać już "Sexy Boy" a to oznacza ze czas na niego! W drodze na ring "HBK" Shawn Michaels, który jest witany ogromnym cheerem od publiczności. HBK jest witany jakby był u siebie w domu, niesamowita reakcja na pojawienie się żywej ikony wrestlingu. Shawn wchodzi na ring, gdzie bierze mikrofon

Shawn Michaels: The Showstopper, The Icon, The Main Event, The Heartbreak Kid...Shawn Michaels zawitał do American World Wrestling To niesamowita uczucie zawitać do organizacji, która ma już w swoich szeregach takie gwiazdy jak Stone Cold Steve Austin, Brock Lesnar czy CM Punk. To niesamowite uczucie stać tutaj przed fanami z Chicago, którzy przez cały czas krzyczą "HBK" <"HBK"> Musiałem tutaj zawitać. Jak wiecie nie ma World Wrestling Enterteiment...nie ma także organizacji z którą podpisałem wcześniej kontrakt...chodzi mi oczywiście Ultimate Kingdom Wrestling. Podpisałem kontrakt z tą federacją, która i tak szybko zbankrutowała. Wiecie z moim wiekiem myślałem ze za nim zadzwoni do mnie ktoś to minie kolejne 20lat. Jednak od razu po tym jak oficialnię UKW przestało istnieć...leciałem samolotem z Triple H. Byliśmy piwo i o ile sie dobrze orientuje ukradliśmy samolot Tytusowi Martinesowi No jakbyście wiedzieli co on tam ma..chyba zesłem z tematu. No zadzwonił do mnie telefon, jadłem wtedy jakieś nisko...co ja pieprze piłem wtedy piwo i ktoś do mnie zadzwonił. Nie mogłem sie odezwać do Huntera bo on w tym samym momencie także otrzymał telefon. Ale nie ważne. Dzwonił do mnie Phil Anderson i zaproponował 49letniemu Shawnowi Michaelsowi kontrakt. Podrapałem sie po głowie, napiłem sie dwóch łyków piwa...krzyknąłem Suck It aż Stewardessa sie poderwała. Po chwili sie uspokoiłem, podniosłem telefon i powiedziałem "Jestem w twojej federacji stary byku" Niestety nie ma tu ze mną Triple H bo podpisał kontrakt z inną federacją...ups spoiler No i tak The Showstopper, The Icon, The Main Event, The Heartbreak Kid, Shawn Michaels jest tutaj! American World Wrestling pozyskało zawodnika, który zrobi wszystko a to absolutnie wszystko co można zrobić. Coś czuje ze Phil Anderson nie będzie uganiał sie tylko za Stone Coldem.

What a minute...wybrzmiewa theme Kazariana? Tak to on w drodze na ring Kazarian, który kieruje sie na ring, trzymając sie za kark, chyba jeszcze nie za bardzo sie wykurował po meczu z Deanem Ambrosem.

Kazarian: Kolejny starzec? Nie za dużo was się już tutaj robi. Shawn Michaels mój ulubiony zawodnik w czasie dzieciństwa teraz jeszcze chce walczyć? Shawn odpuściłbyś sobie, naprawdę. Może stać ci sie coś złego. Nie chce...

Shawn Michaels: Ty do mnie mówiłeś...sorry nie słuchałem cię, bo gadałeś kompletne bzdury

Kazarian: Myślisz ze jesteś zabawny? Te żarty przestały być śmieszne z 14 lat temu. Weź lepiej idź na emeryturę, posiedź z rodzinę bo jeśli się nie zamkniesz to spowoduje ze nie wrócisz żywy do rodziny

Shawn Michaels: Wiesz jestem kompletnie poważny. Lubiłem sie śmiać, wiele razy. Gdy ukradłem Tytusowi Martinezowi Samolot gdy to samo zrobiłem Vince. Gdy zrobiłem Grilla w hali...chwila czy ja go zgasiłem?

Kazarian: Jedyne co może zaraz zgasnąć to twoja legenda. Naprawdę chcesz być śmieszny...

Kazarian próbuje wyprowadzić cios, ale Shawn odpowiada na to Sweet Chin Musicem! Shawn skacze jak za dawnych czasów, po czym idzie do narożnika i szykuje sie do kolejnego Superkicka...Kazarian wstaje na nogi i nie daje sobie wykonać akcji bo od razu znika z ringu. Shawn bierze mikrofon

Shawn Michaels: Naprawdę chcesz walczyć? Chcesz Shawna Michaelsa? Masz to. Na Bank Of Money ty vs ja. Jeśli ci sie to nie podoba mam dla ciebie dwa słowa...Suck It!

Shawn pokazuje w ringu charakterystyczną pozycję a Kazarian wściekły stoi na stage, trzymając sie za twarz

Przenosimy sie ponownie na zaplecze, gdzie widzimy podąrzajacego Phila Andersona do którego podbiega Nikki Bella

Nikki Bella: Phil co sie stało że Stone Colda...

Phila Andersona: Co sie stało? Stało sie to co miało sie stać...za dużo wresterów zaczęło mnie ignnorować. Stone Cold napadł na mnie a ja tego tak nie zostawię.

Nikki Bella: Co dalej ze Stone Coldem?

Phila Andersona: Co z nim dalej? Powiem tylko tyle ze Austin nie pojawi sie za tydzień na Monday's Battle. Jeśli chce sie jeszcze pojawić to ma mnie osobiście przeprosić za ten atak

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3605/Uhaa_Nation_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/Alex_Riley_3_cut_by_Danger_Liam.jpg

Singles Match

Czas na kolejną walkę kwalifikacyjną do walki o walizke na Bank Of Money. Debiutujący w rosterze Uhaa Nation zmierzy sie z Alexem Rileyem! Gong zabrzmiał więc zaczynają. Zawodnicy od razu ruszają na siebie i mamy wymianę cios za cios, w końcu niespodziewanie przewagę przejął Alex, który wykonał Nationowi potężne ciosy i akcja przeniosła sie do narożnika, gdzie Alex wykonał Iris Whip, jednak Uhaa z ogromną siłą skontrował i Alex odbił się od narożnika! 1...KickOut! One Man Nation wskakuje na trzecią linę i czyżby szykował sie do Moonsaulta? Jednak Alex od razu do niego dochodzi, po czym mamy cios w plecy i chyba bedzie German Suplex...jednak Uhaa nie daje sobie wykonać tej akcji, po czym przeskakuje nad rywalem i od razu chwyta go i wykonuje Tombstone Piledriver!! 1...2...KickOut! Uhaa podnosi swojego rywala, po czym wynosi go pod Bearhugg, ale od razu mamy ciosy od A-Ry, po czym wspaniałe DDT! 1..KickOut! Alex zaczyna wykonywać poteżnę Stomby, po czym podnosi przeciwnika na nogi tylko po to by wykonać mu Snap Suplex! 1...KickOut! A-Ry wchodzi na krawędź ringu, po czym wskakuje na trzecią linę z której będzie atakować, ale doskakuje do niego Nation, który bierze go na barki i dokłada Green Bay Plunge! One Man Nation podnosi swojego rywala pod Powerbomb i wykonuje serię trzech Powerbombów z czym ten ostatni jest z przypięciem! 1...2...KickOut!! Uhaa pokazuje ze czas na koniec walki, po czym wynosi rywala, pod Gorilla Press Slam...ale Alex schodzi mu z barków, po czym dokłada Elbow w kark! Mamy powtórzenie tej akcji i ponownie, po czym jeszcze Roll-Up! 1...2...KickOut! Obaj podnoszą sie na nogi a Alex próbuje zaatakować, ale mamy potężny Dropkick od Uhaa! 1...2...KickOut! One Man Nation wchodzi na trzecią linę, po czym wykonuje Shotting Star Press...na kolana! Ależ to musiało zaboleć tego zawodnika. Alex czeka aż rywal wstanie, po czym dokłada Hip Toss i jeszcze cios z wyskoku! Uhaa ponownie na nogach a Alex wynosi go na barki...lecz One Man Nation wykonuje parę ciosów na głowę rywala, po czym schodzi mu z barków i kolejna próba Tombstone Piledrivera...skontrowana na TKO!! 1...2...KickOut!! Uhaa kickoutuje po finisherze Alexa Rileya! A-Ry nie może uwierzyć ze nie zakończył jeszcze tego pojedynku, ale zamierza wykonać coś dużego. Podnosi Nationa z ogromnym wysiłkiem po czym wsadza go na narożnik i jeszcze sam na niego wchodzi. Alex wynosi One Man Nationa na barki, ale Uhaa kontruje paroma łokciami, po czym dokłada Frankesteiner! Obaj są na nogach a Riley ostatkiem sił biegnie w kierunku rywala...Gorilla Press Slam dla A-Ry i jeszcze Moonsault po czym Standing Shotting Star Press! Uhaa Combination wykonane! 1...2...3! Uhaa Nation zalicza świetny debiut i przy okazji kwalifikuje sie do walki o walizke na Bank Of Money.

Winner: Uhaa Nation by pin

One Man Nation jest niesamowicie szcześliwy a publiczność nagradza go cheerem. Alex podnosi sie na nogi a Uhaa gratuluje mu walki i proponuje uścisk dłoni, który oczywiscie przyjmuje Alex. A-Ry wznosi reke Uhyy do góry, po czym opuszcza ring. Uhaa dalej świetuje a my zapraszamy na main event.

Zapowiedź main eventu...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/ambrose_ic_champ_07.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CMPunk57.jpg

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/ambrose_ic_champ_07.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CMPunk57.jpg

Singles Match

Panowie w ringu i zaczynamy! Przewagę od razu zdobył Dean , który wykonał dla swojego rywala serie Punch'y oraz oraz Snap Suplex. Ambrose podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu Belly To Back Suplex oraz Leg Drop! Lunatyk próbuje zakończyć pojedynek, ale tylko 1 count. Ponownie podnosi swojego przeciwnika i wykonuje mu potężny podbródkowy , po czym dokłada mu Irish Whip, ale zdołał skontrować Punk i ustawia się pod Back Body Drop, ale zamiast tego to on inkasuje Facebuster! Dean wchodzi na narożnik i wykonuje swojemu rywalowi Flying Elbow Drop! Ponownie podnosi oponenta, a następnie wynosi swojego rywala wykonując mu Vertical Suplex Powerbomb! Ambrose ponownie próbuje zakończyć pojedynek,lecz ponownie mamy 2 count. Lunatyk znów podnosi swojego rywala , jednak ten wykonuje mu Irish Whip po którym mamy Calf Kick od Punka. Dean błyskawicznie wstaje i inkasuje kolejnego Calf Kicka. Ambrose próbuje wyprowadzić Clothesline, lecz Punk przechwytuje pod Swinging Neckbreaker, ale Ambrose się wydostał i wyprowadza Snap DDT! Kilka sekund później lunatyk wchodzi na narożnik wykonując próbę Leg Drop'u z narożnika dla swojego rywala , który jednak się odsuwa! Przewaga w tej chwili przechodzi na korzyść najlepszego na świecie , który wykonuje dla rywala podnosi rywala i mamy Welcome To Chicago! Może być po wszystkim. 1...2.. Kick out!. Brooks podnosi swojego przeciwnika wykonując mu Back Kicka, mocnego Kicka w głowę i próba podcinki, ale Dean przeskakuje. Ambrose ustawia rywala pod Dirty Deeds, ale Punk się wydostaje i mamy Swinging Neckbreaker! Cm Punk szybko wchodzi na narożnik, ale doskakuje do niego Ambrose i ogłusza rywala serią Punchy. Dean dołącza do rywala na narożniku, ale Punk blokuje Superplexa! Następnie seria ciosów żebra rywala i ogłuszające kopnięcie w głowę, po którym Dean odkleił się od narożnika. CM Punk przechwycił głowę rywala i wykonał wspaniałe Tornado DDT! Phil jednak nie przypina, a błyskawicznie przechodzi do Koji Clutch na środku ringu! Ambrose trochę zmęczony ma mało siły , jednak się nie poddaje a Mr.Chicago nie zamierza odpuścić. Czy zmusi rywala do poddania? Dean jednak jakimś cudem zdołał przejść do pinu! 1...2.. Kick out! W stójce Dean wykonuje serię chopów, a następnie ustawia oponenta przy linach i wykonuje mu Knee Shoot'y w okolice klatki piersiowej , po czym bierze rozbieg i dorzuca Running Front Drop Kick! Walka robi się co raz bardziej emocjonująca! Dean ustawia rywala ponownie na narożniku. Sam do niego dołącza i mamy Double Underhook Superplex! Wspaniała akcja! Mamy kolejne przypięcie. 1...2.. Kick out! Dean podnosi swojego rywala i wykonuje mu mocny Chickenwing Facebuster! Ambrose wchodzi na trzecią linę i mamy próbę Diving Elbow Drop , jednak Punk wystawia nogi i jego przeciwnik się na nie nadziewa! W stójce potężny Roundhouse Kick, po którym Lunatyk wypada z ringu! Phil czeka aż Dean wstanie a kiedy to się stało wykonuje Suicide Dive , jednak Ambrose wykonuje dla rywala Uppercut w locie! CM Punk znokautowany, a Ambrose podnosi swojego rywala i mamy Dirty Deeds poza ringiem! Co za akcja! Lunatyk wrzuca rywala do ringu i mamy kolejny pin! 1...2.. Kick out! Ten pojedynek o dziwo nadal trwa! Mr.Chicago nadal w walce a Lunatyk wściekły nie może w to uwierzyć i zaczyna nie czysto obijać swojego rywala Stomp'ami! Po chwili bierze go pod liny i zaczyna go o nie dusić! Lunatyk po dłuższym czasie puszcza uchwyt i wystawia głowę rywala poza ring Dean bierze rozbieg i potężny Running Big Boot! CM Punk znokautowany! Ambrose ponownie przypina rywala. 1...2.. Kick out! Dean Qambrose szykuje się do Chickenwing facebustera, ale Punk kontruje po czym Irish Whip do naroznika i Step Up High Knee! Best In The World dorzuca jeszcze Short Arm Clothesline i wchodzi na narożnik. CM Punk już na narożniku i mmay Flying Elbow! Będzie po wszystkim! 1...2.. Kick out! Ten pojedynek nadal trwa! CM Punk błyskawicznie zapina Anaconde Vise! Czy zmusi Deana do odklepania? Ambrose jednak zagrywa nieczysto i wkłada palec w oko rywala. Punk wstaje i czyżby Headlock Driver? NIE! Wyniesienie na barki i GTS? Tez nie! Ambrose kontruje i wykonuje Russian Leg Sweep i zapina Anaconde Vise! OMG! Anaconda Vise w wykonaniu Lunatyka! Punk jednak wydostaje się poprzez pin! 1...2.. Kick out! Obaj powoli wstają i potężny Roundhouse Kick od Saviora! Ambrose markuje wypadnięcie z ringu i wyprowadza dewastującego Lariata! Dean sygnalizuje koniec tego pojedynku. Ambrose szykuje się do Dirty Deeds, ale ponownie kontra. Wyniesienie na barki, ale zeskakuje Lunatyk i wyprowadza Chickenwing Facebuster! Fenomenalna akcja! Czy to będzie akcja kończąca ten pojedynek? Ambrose przypina. 1...2... Kick out! Dean zaczyna tracić cierpliwość. Lunatyk ponownie podnosi rywala, ale znów kontra w postaci Roundhouse Kicka! Ambrose ponownie markuje wypadnięcie z ringu i/.. wyniesienie na barki i GTS od Punka! Będzie po wszystkim! 1...2...3

Winner: CM Punk by pin

Po walce Punk wstaje po czym świętuje razem z pasem mistrzowskim i takim widokiem kończymy piąta galę Monday's Battle. Widzimy sie za tydzień

Karta na Bank Of Money

Money in the Bank Ladder match for a AWW Undisputed Championship Match Contract

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3605/Uhaa_Nation_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/729/62_Jay_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_12.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/Karl_Anderson_3_GD.jpgvs ?

Singles Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/71/Hbk_Cut_Out_By_Shev.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_31.jpg

Singles Match + Jeśli Mark wygra to The Briscoes zdobeda title shota na pasy TT

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/bobby_roode_g4s.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/887/61_Mark_Briscoe_7th_Year_Anniversary.jpg

VIP - 90

Średnie - 50

Najtańnsze - 20

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...