Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

American World Wrestling (AWW)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Imię i Nazwisko (lub pseudonim) prezesa: Austin (pseudonim)

Nick usera: merfik16

Siedziba: Chicago, Illinois

Budżet: 17,3 mln$

14.05.15: +3 mln od sponsora za maj

14.05.15: - 0,5 mln za podpisanie kontraktu z AJ Stylesem

25.05.15: -0,1 mln za podpisanie kontraktu z Christopherem Danielsem

25.05.15: +0,6 mln za bilety

1.06.15: +3 mln od sponsora za czerwiec

4.06.15: -1 mln za przedłużenie kontraktów

15.06.15: -0,9 mln za podpisanie kontraktów

28.06.15: +3 mln do budżetu za galę iPPV

4.07.15: +3 mln do budżetu za lipiec

4.07.15: -5,3 mln za przedłużenie kontraktów

Sponsor: Jackson Hewitt Inc do 14.05.2017

Obecnie wynajęta hala: Chicago Stadium - 18.500 (Chicago, USA) na 8 gal

Liczba punktów: 10

Roster:

Legendy:

Stone Cold Steve Austin - do 4.10.2015

Paul Heyman - do 4.10.2015

Shawn Michaels - do 10.07.2015

SuperGwiazdy:

AJ Styles - do 14.07.2015

Brock Lesnar - do 4.10.2015

CM Punk - do 4.10.2015

Randy Orton - do 15.09.2015

Gwiazdy:

Austin Aries - do 4.09.2015

Bobby Roode - do 4.10.2015

Dean Ambrose - do 4.10.2015

Doc Gallows - do 4.10.2015

James Storm - do 4.10.2015

Jay Briscoe - do 4.10.2015

Karl Anderson - do 4.10.2015

Mark Briscoe - do 4.10.2015

Nikki Bella - do 4.09.2015

Wade Barrett - do 4.10.2015

Pozostali: (10 wolnych slotów)

Alex Riley - do 4.10.2015

Christopher Daniels - do 24.07.2015

Kazarian - do 14.08.2015

Roderick Strong - do 4.09.2015

Uhaa Nation - do 14.08.2015

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• merfik16

10

• Giero

8

• Yarexon

5

• Joel

4

Top użytkownicy w tym temacie

Pasy:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/6133/WWE_Championship_8_cut_by_Danger_Liam.jpg

AWW Undisputed Championship - CM Punk

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/6110/Progress_Championship_cut_by_Danger_Liam.jpg

AWW International Championship - Dean Ambrose

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/6106/WCW_Six_Man_Championship_cut_by_Danger_Liam.jpg

AWW Tag Team Championship - Dirty Heels

PPV:

Maj - Global Warning -

Czerwiec - Bank of Money - Alex Theesfield - Swag On A Million

Lipiec - Payback -

Sierpień - American Summer - Najgoretsza gala roku

Wrzesień - Strive for Greatness-

Październik - Cage of Death -

Listopad - Battlefield

Grudzien - December to Dismember

Styczen - Royal Brawl - na tej gali jest 20 osobowy Royal Rumble, który wyłania pretendenta do głównego pasa na Night of the Best

Luty - Chamber of Conflict

Marzec - Night Of The Best - Najważniejsza gala roku

Kwiecień - Hardcore Sunday

Tygodniówka: Monday's Battle

Edytowane przez merfik16

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Monday's Battle #1 06.04.2015r.

Wybiła 20:00, więc czas rozpocząć pierwsze Monday's Battle na American World Wrestling! Arena jest wniebowzięta, bo będe mogli zobaczyć takie gwiazdy jak Brock Lesnar czy Steve Austin. Tymczasem słyszymy jak na arenie wybrzmiewa Panic Room zespołu Theory of a Deadmen a to oznacza ze w drodze na ring prezes federacji, Phil "Austin" Anderson, który jest witany ogromnym cheerem, wchodzi on uśmiechnięty do ringu gdzie bierze mikrofon. Posłuchajmy go

Phil "Austin" Anderson: Witam wszystkich w Madisone Square Garden!! . Nazywam się Phil Anderson ale możecie mówic do mnie po prostu Austin. Dzisiejszy dzień 6 kwietnia, 2015 roku jest wielkim dniem dla wrestlingu, dzisiaj rozpoczyna się historia, dzisiaj jest pierwszy odcinek Monday's Battle!! Mam dla was wszystkich tutaj zgromadzonych niesamowite show, druga informacja jest taka ze przyszło tygodniowa tygodniówka, także odbędzie się tutaj w Nowym Yorku . Cieszy mnie ze was to cieszy. Ale przechodząc do spraw gali, już dzisiaj poznamy pierwszych pretendentów do pasów mistrzowskich, jak wiecie mamy 3 pasy. AWW Undisputed Championship, AWW International Championship oraz AWW Tag Team Championship! Dzisiaj The Briscoes podejmą Karla Andersona oraz Doca Gallowsa a zwycięzcy zmierzą się o pas Tag Team na Global Warning! Także dzisiaj Alex Riley podejmie Deana Ambrose a zwycięzca stanie do boju o pas International, ale co najważniejsze w dzisiejszym main evencie poznamy pierwszego pretendenta do najważniejszego złota w federacji a zmierzą się w nim...

Chwila moment, ktos przerywa prezesowi...wybrzmiewa "Next Big Thing"! Holly Shit, cała arena się podniosła bo na arenie pojawił sie Brock Lesnar razem z Paulem Heymanem. Mimo iż obaj nie byli za bardzo lubiani tutaj otrzymują niesamowity cheer a Bestia w swoim stylu wskakuje na krawędź ringu po czym wchodzi na ring a za nim wchodzi Heyman, który podaje ręke prezesowi organizacji, Heyman bierze mikrofon, posłuchajmy go

Paul Heyman: Ladies and Gentlemen...My name is Paul Heyman i jestem adwokatem zdobywcy, byłego WWE Championa, byłego UFC Championa i przysłego AWW Undisputed Championa, Brocka Lesnara! Panie Austin jesli mogę tak do pana mówić, wiem dobrze ze jest pan dobrym biznesmenem i dlatego mój klient Brock Lesnar zgodził się podpisać z pańską federacją kontrakt, więc mój klient oczekuje teraz zeby umieszcił go pan w main evencie pierwszego w historii Monday's Battle!! . Mój klient wie ze umie pan podejmować dobre decyzje, ponieważ dobrą decyzją było podpisanie kontraktu z byłym UFC Championem i byłym Undisputed WWE World Heavyweight Championem, Brockiem Lesnarem!...

Phil "Austin" Anderson: Paul cieszę się ze twój klient chce dziś stoczyć pojedynek o miano pretendenta do tytułu mistrzowskiego i bardzo mnie to cieszy bo w sumie nie wiedziałem kto zasługuje na to by zawalczyć w pierwszym main evencie Monday's Battle w Nowym Yorku . Wiec dobrze Brock Lesnar stoczy dziś pojedynek w walce wieczoru a jego rywalem będzie...Stone Cold Steve Austin!!!

Brock Lesnar: Serio Austin nie masz nikogo lepszego, przecież ja rozniosę tego dziadka w pył i będziesz miał jedną osobę mniej w federacji.

Phil "Austin" Anderson: Czuje jednak ze będzie to znakomity main event pierwszego w historii Monday's Battle

Dźwiek zbitego szkła wybrzmiewa na arenie a to oznacza ze Stone Cold tutaj jest! Texański Grzechotnik wjezdza na ring swoim quadem po czym obkrąża nim ring a nastepnie wchodzi na ring gdzie prosi o mikrofon

Stone Cold Steve Austin: Jeśli Madisone Square Garden mnie słyszy niech da mi Heel Yeah Nie słyszę was, proszę o Heel Yeah! Odrazu lepiej, Brock uważasz mnie za dziadka i ze szybko skopiesz mi tyłek, może i nie jestem już za młody, ale uwierz mi ze umiem kopać tyłki tak samo jak za starych dobrych czasów i dzisiaj się o tym przekonasz a ja na Global Warning zmierzę się o pas mistrzowski...and's the bottom aline's to Stone Cold saind so!

Lesnar ruszył w stronę Austina, ale ten się nachylił po czym mamy Stunner dla Brocka!! Steve Austin jeszcze w charakterystycznej pozycji przekazał parę słów do Brocka po czym świętował razem z publiczność i oczywiście poprosił parę browarów a uśmiechniety Phil Anderson opuścił ring, ale chyba ma coś jeszcze do przekazania

Phil "Austin" Anderson: Wiec to juz potwierdzone w dzisiejszym main evencie Brock Lesnar vs Stone Cold Steve Austin a zwycięzca zmierzy się o pas AWW Undisputed na Global Warning! Dziekuje państwu za uwagę teraz zapraszam na opener.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://m.youtube.com/watch?v=XimWW4SAdH8

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1998/3558_Briscoe_Brothers.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3096/karl_tag_champ_03.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/241/3709_Doc_Gallows.jpg

Tag Team Match for #1 Contender for AWW Tag Team Championship

Czas na pierwszą walkę w historii organizacji American World Wrestling! The Briscoes zmierzą się z Karlem Andersonem oraz Dociem Gallowsem. Czas zacząć! W ringu Mark Briscoe i Doc Gallows i od razu przechodzą w zwarcie z którego lepiej dzięki swoim gabarytom wychodzi DOC, który od razu przechodzi do headlocku, lecz Mark tak łatwo nie odpuszcza i pcha na liny przeciwnika, przez skok, nachylenie po czym mamy Dropkick od jednego z braci Briscoe! Mark ciągnie rywala pod narożnik, gdzie robi zmianę z bratem Jay od razu wskakuje i mamy jeszcze wspólną akcję...Double Suplex! Pin 1...2...KickOut! Jay Briscoe podnosi swojego przeciwnika po czym wykonuje zamachowy, cios z łokcia, zamachowy, cios z łokcia, odbicie od lin, ale Gallows powala go Big Bootem i do gry wchodzi Karl Anderson, DOC jeszcze przytrzymuje ręke Jaya a Karl wykonuje potężny naskok. Teraz to byli członkowie Bullet Club mają przewagę widzimy jak Karl Anderson obija kopniakami w narożniku Jaya, po czym odbija się od przeciwległego narożnika i mamy próbę Big Boota, ale Jay się zsuwa, po czym wykonuje parę zamachowych oraz kop w brzuch i próba Jay-Driller, ale mamy Back Body Drop od Karla! Karl przeciąga Jaya do swojego narożnika po czym mamy zmianę i po raz kolejny do gry wchodzi Gallows który od razu atakuje Stompami Jaya, po czym odbija się od lin i Leg Drop. 1...2..KickOut! To jeszcze nie koniec DOC wpycha Jaya w swój narożnik i parę barków po czym zmiana z Andersonem i obaj przez 4 sekundy obijają Jaya, po czym DOC wraca do naroznika a Anderson wykonuje Snap Suplex! 1...2...KickOut! Anderson zapina headlock, ale Mark nakręca publiczność, oraz jak widać Jaya, który sie podnosi i mamy pare ciosów na korpus a w dodatku jeszcze, uwalnia się z pod headlocku i parę ciosów z łokcia po czym prawy prosty, lewy, prawy, lewy, prawy, odbicie od lin oraz Big Boot! 1...2...KickOut! Jay Briscoe robi zmianę z bratem i Mark Briscoe is here! Mark odrazu wchodzi na ring i powala Karla ciosem to samo czeka DOC'a, który dostaje jeszcze Suicide Dive! Mark wraca na ring a a tam Karl sie podnosi ale od razu otrzymuje Bicykle Kick, zmiana z Jayem i Jay-Driller! 1...2...3! The Briscoes wygrywają i na Global Warning zawalczą o pas AWW Tag Team!

Winner: The Briscoes by pinfall

The Briscoes wygrywają i teraz mogą świętować razem z publicznością, tymczasem Gallows wyciąga za nogę Andersona, po czym obaj opuszczają ring a bracia nadal świętują

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przenosimy sie na zaplecze gdzie stoi juz Nikki Bella oraz jej gość Dean Ambrose

Nikki Bella: Witam państwa, moim gościem jest Dean Ambrose. Dean stoczysz dziś pojedynek a na szali znajdzie sie miano pretendenta do pasa AWW International. Co o tym powiesz?

Dean Ambrose: Słucham? A tak, no stocze dziś pojedynek, który wygram a następnie znajdę się w walce o pas AWW International. Alex Riley może kiedyś był groźny, ale tutaj rządzić będę ja, Dean Ambrose!

Nikki Bella: Jak myślisz kto będzie twoim przeciwnikiem na Global Warning?

Dean Ambrose: Nie obchodzi mnie to, nikt nie ma ze mną szans, czy będzie to Punk, Austin albo Lesnar, nikt mnie nie pokona teraz zgarnę AWW International a w przysłości zostanę mistrzem AWW Undisputed!

Nikki Bella: Dzieki za wywiad. Moim gościem był Dean Ambrose

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/Alex_Riley_2_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose2_cutout_by_Crank_2.jpg

Singles Match for #1 Contender for AWW International Championship

Czas na kolejny pojedynek na dzisiejszym show. Alex Riley kontra Lunatic Fringe, Dean Ambrose! Zwycięzca stanie do walki o pas AWW International na Global Warning! Zaczynamy. Na samym początku mamy wymianę spojrzeń, obaj ostroźnię chcą zacząć to starcie, ale wkońcu ruszają w zwarcie z którego lepiej wychodzi Alex, który od razu przechodzi w boczny headlock, ale długo w nim nie trzyma Lunatyka, bo od razu wykonuje mu Swinning Neckbreaker, po czym mamy pierwszy pin! 1...KickOut! Ten pojedynek tak łatwo się nie skończy, ale Riley szybko nie odpuszcza bo mamy parę stompów w narożniku, Iris Whip w przeciwległy naroznik, po czym mamy Corner Clothesline oraz Back Body Drop! Alex na fali, ale przypięcie daje mu po raz kolejny 1 count! Alex wykopuje swojego przeciwnika z ringu, ale chyba tylko po to by wykonać jakąś karkołomną akcję. Dean się podnosi a Alex bierze rozbieg i mamy Suicide Dive..nie potężny cios od Ambrose w lęcącego Alexa! Dean zachował się bardzo sprytnie, teraz to on ma przewagę i wpycha Alexa w krawędź ringu, po czym wykonuje jeszcze Iris Whip w schodki! Wracamy na ring i mamy przypięcie! 1..2..KickOut! Tym razem to Alex nie da sie pokonać, Dean przechodzi od razu do bocznego headlocku, ale Riley doszyć szybko się podnosi, parę ciosów oraz Back Suplex, po czym jeszcze odbija się od lin i Elbow! 1..2..KickOut! Riley jest nakręcony i wynosi swojego przeciwnika czyżby juz szykował się na TKO, nie Ambrose schodzi po czym wymierza mocny cios w plecy a jakby Alexa to nie ruszyło, pcha Deana w liny, wydaje sie ze Dean wyleci...nie, jego charakterystyczny Clothesline! Ambrose nakręcony a Riley ląduje w narożniku, więc Lunatic Fringe wykorzystuje to i mamy potężny atak z kolana, po czym Bulldogg! Chyba nadchodzi końcówka, Ambrose wspina się na trzecią linę i tak mamy Flying Elbow! Jednak to jeszcze nie koniec, Lunatyk podnosi Rileya i wymierza mu Double-arm DDT! 1...2...3! Koniec tej wyrównanej walki, Dean Ambrose jedzie na Global Warning by zdobyć pas AWW International!

Winner: Dean Ambrose by pinfall

Po walce widzimy jak Lunatyk świętuje w ringu, ale nagle podchodzi do niego Alex, który proponuje uścisk dłoni i Dean go przyjmuje. Bardzo ładne zachowanie obu zawodników, publiczność skwitowała ogromnym cheerem. Alex opuścił ring a Dean dalej świętował

Jesteśmy na zapleczu a dokładnie w biurze Phil "Austin" Anderson, który siedzi wyluzowany przed biurkiem, gdy nagle do biura wchodzą Bobby Roode i Austin Aries

Phil "Austin" Anderson: Witam was, co was do mnie sprowadza.

Austin Aries: Co nas do ciebie sprowadza, dobrze wiesz ze obaj powinniśmy zmierzyć się o najważniejsze złoto w federacji, dobrze wiesz ze jesteśmy najlepszi i zasługujemy na title shota a ty dałeś go dwóm dziadkom.

Bobby Roode: Właśnie Anderson, podpisaliśmy kontrakt z twoją federacją bo uważaliśmy ze będziemy tutaj na samym szczycie, ale nie ty wolisz dawać szanse cały czas tym samym osobą, mamy dostać title shota....

Phil "Austin" Anderson: Na pasy Tag Team zgadzam się.

Bobby Roode: Że co?

Phil "Austin" Anderson: Dobrze słyszałeś za tydzień Bobby Roode oraz Austin Aries zmierzą się o miano pretendentów do pasów TT. Na razie nie mam dla was przeciwników, ale na pewno ktoś sie znajdzie. Co do tego ze zasługujecie na title shoty o pas AWW Undisputed..pomyśle o tym narazie skupcie się na walce o pas TT a jeżeli to wam pójdzie i zdobędziecie pasy to może zastanowię się nad Triple Treat Matchem o pas AWW między AWW Undisputed Championem, Bobbym Roodem oraz Austinem Ariesem.

Austin Aries: No to szykuj dla nas title shoty bo na Global Warning zostaniemy mistrzami drużynowymi a następnie jeden z nas zostanie AWW Undisputed Championem.

Aries i Roode wyszli w trochę lepszych nastrojach a Austin też wydawał sie zadowolony ze swojej decyzji

Jesteśmy ponownie w ringu, nagle na titatronie pojawia się zegar <10,9,8,7,6,5,4,3,2,1--->

CM Punk is back! Cała arena eksplodowała gdy na rampie pojawił się dawno nie widziany CM Punk, który jak pamiętamy zakończył karierę w styczniu 2014, ale teraz wraca do organizacji American World Wrestling! Brooks jest niesamowicie witany przez publiczność, wchodzi on na ring, siada po turecku a na całej areny nadal słychać chanty "CM Punk". Posłuchajmy co ma do powiedzenia

CM Punk: Miło znowu siedzieć we wrestlingowym ringu Nie jest to World Wrestling Enterteinment i bardzo się z tego cieszę. Wróciłem do wrestlingu tak dobrze słyszycie, dzisiaj w ringu po raz kolejny zobaczycie Phila Jacka Brooksa! Nie będę teraz was zanudzał historyjkami dlaczego odszedłem, po mówiłem to już tyle razy ze mi się to znudziło, będę mówił o tym o czym wszyscy wiemy. Organizacja American World Wrestling dopiero powstała a już jest najlepsza na świecie, wiecie dlaczego bo jestem tutaj ja! Przyciągam ludzi jak to robiłem w 2011, 2012, 2013. Zamiast patrzeć na WWE w 2014 to wszyscy patrzyli co powie CM Punk! Tak jest każdy to wie jestem najlepszy w tym co robię. Wszyscy wiedzą ze byłem przez 434dni głównym mistrzem federacji do czasu aż Vince nie sprowadził z Hollywood The Rocka! Rock teraz siedzi w jakieś organizacji a poszedł tam pewnie tylko dla pieniędzy. Ja tutaj jestem by być najlepszy wrestlerem na świecie. Czynie to. Uczynię pierwszy krok, gdy zostanę drugim pretendentem do pasa mistrzowskiego AWW Undisputed a następnie go zdobędę. Nie wiem z kim się zmierzę, Lesnarem, Austinem czy Andersonem, pewne jest ze zostanę pierwszym mistrzem AWW! Dobrze wiecie dlaczego zgarnę pas, ponieważ jestem najlepszy na świecie. Wszedzie jest to wypisane na kubkach, na telewizorach, na lampach, na domach, wszędzie! Nikt się ze mną nie równa...

"Panic Room" po raz drugi widzimy jak w stronę ringu podąża Prezes AWW, Phil "Austin" Anderson, który spokojnym krokiem wchodzi na ring gdzie bierze mikrofon, Punk się podnosi

CM Punk: Czyżby prezesowi się coś nie spodobało, mało mnie to obchodzi, mówie co chcę i kiedy chcę.

Phil "Austin" Anderson: Punk po co tak ostro. Przysłem, ponieważ mówisz o tym ze za tydzien bedziesz walczył o pretendenta do pasa AWW, czy ktoś powiedział ze wystąpisz w tej walce? Nie, po pierwsze jeśli chcesz wystapić w tej walce, musisz wygrać dzisiejszy pojedynek, jeśli go przegrasz nie zawalczysz o pretendenta.

CM Punk: Nie wygram? Najlepszy na świecie, by nie wygrał? Śmiesz wątpic w moje umiejetności, daj mi tutaj cały roster a i tak ich rozwalę, nie widzisz koszulki "Best In The World". Daj mi kogo chcesz rozwalę go, za tydzień znowu kogoś rozwalę a na Global Warning zostane pierwszym AWW Undisputed Championem. To jest pewne.

Phil "Austin" Anderson: Jesteś taki pewien, dzisiaj zmierzysz się z Wadem Barrettem, jesli wygrasz...

CM Punk: Co zrobie...

Phil "Austin" Anderson: Jeśli wygrasz to za tydzień zmierzysz sie ponownie z Barrettem ale także z Jamesem Stormem w Triple Treat Matchu. Jeśli dzisiaj przegrasz to za tydzień odbedzie się walka Barretta z Stormem. Miłego dnia.

Anderson opuścił arenę a Punk smiejąc się krzyczał do niego ze jest "Najlepszy na świecie"

Przerwa...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_3_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Bad_News_Barrett_cut_by_Danger_Liam.jpg

Singles Match

Wracamy do Madisone Square Garden w ringu jest już CM Punk oraz Wade Barrett, więc czas zacząć pojedynek byłych liderów Nexusa! Na początku obaj ostroźnie, z respektem podchodzą do swoich rywali, Punk próbuje Low Kicka, ale szybko wycofuje nogę, po czym mamy przejście w zwarcie, ale Barrett sprytnie wykonuje cios, po czym jeszcze jeden i seria w narożniku, sędzia go odciąga, ale Wade nie daje za wygraną i mamy próbę Corner Clothesline, ale Punk się schylił po czym mamy serie Low Kicków w narożniku po czym mamy Iris Whip na liny i Clothesline po którym Barrett ląduje za ringiem. Punk długo nie czeka i bierze rozbieg po czym mamy Suicide Dive! Brooks wskakuje na barykadę i pozdrawia swoich fanów po czym dokłada Flying Clothesline dla Wade. Punk poprawia sobie ochraniacz na kolanie, po czym podnosi Wade i wrzuca go na ring, gdzie mamy pierwsze przypięcie! 1...2...KickOut. Punk uśmiechnął się pod nosem po czym przechodzi do dźwigni, którą nogami blokuje głowę Wade, na szczęście Barrett miał blisko linę i nogę położył właśnie na linie. Punk widział Wade w narożniku, więc mamy rozbieg, ale nie ma charakterystycznego kolana, bo Wade się odsunął, po czym wyprowadził parę prostych i wynosi Punka na trzecią linę i mamy Superplex! 1...2...KickOut! Barrett długo nie czeka i zapina headlock dla Phila. Voice of the Voiceless wstaje po czym mamy cios na brzuch po czym parę łokci, odbicie od lin...Winds of Change od Barretta! Ale kontra, moze być po wszystkim! 1...2..KickOut! Ex Bad News wygląda na wściekłego bo już myślał że zakończy ten pojedynek. Wade wychodzi na krawędź ringu, ale tylko po to by wejść na narożnik i czyżby Flying Elbow...nie! Punk się odsunął i chyba będzie combo! Najlepszy na świecie wykonuje Clothesline, drugi, po czym Calf Kick i jeszcze Swinning Neckbreaker! Wade jest w narożniku, więc Brooks chce wykorzystać sytuacje i mamy kolano, po czym Clothesline z naciągnięcia! Punk wchodzi na trzecią linę, pozdrowienia dla Macho Mana i Flying Elbow! Mamy sygnalizację ze zaraz będzie po wszystkim, GTS w drodze. Barrett się podnosi, BITW wynosi go na barki, ale Wade się łatwo nie daje i parę łokci, po czym schodzi z barków i teraz on wynosi pod Wasteland, ale nie teraz Punk wykonuje parę łokci i leci w narożnik a Barrett próbuje wykonać Stinger Splash, Punk się odsuwa! Wade odbił się od narożnika, po czym odwraca sie w stronę Punka a ten wykonuje Roundhouse Kick i udane Go To Sleep! 1..2..3! CM Punk wygrywa pierwszą walke po ponad rocznej przerwie!

Winner: CM Punk by pinfall

Jesteśmy na zapleczu gdzie stoi tym razem Brooke oraz jej gość Stone Cold Steve Austin!

Brooke: Witam państwa oto mój gośc, Stone Cold Steve Austin! Steve za chwile stoczysz pojedynek o miano pretendenta do pasa AWW Undisputed. Co o tym powiesz?

Stone Cold Steve Austin!: Co powiem o tym? Powiem tyle Stone Cold Steve Austin za chwilę wejdzie do ringu Przywita się z publicznością Skopie dupę Lesnara i wykona mu Stunnera tak jak na początku Monday's Battle Wypije duzo browarów Poleci do domu Wypije browara Kolejnego A później jeszcze raz obejrzy jak skopał tyłek Lesnara

Brooke: Dzisiaj zostało potwierdzone ze jak wygrasz zmierzysz się na Global Warning z kimś z trójki Punk, Storm oraz Barrett. Co myślisz o tych zawodnikach?

Stone Cold Steve Austin!: Co myśle o Punku Stormie i Barrecie Powiem tyle..Barrett to cipa Przegram swój dzisiejszy pojedynek a za tydzień dostanie kolejną walkę i jedyna szansa na zwyciestwo jest...chwila on nie ma żadnych szans Storm walczył w najgorszej federacji jaką widziała ludzkość Wiec nie wiadomo jak walczy Jestem pewien ze walczy jak cipa I został gość, który uważa sie za najlepszego a wczale nim nie jest Stone Cold Steve Austin jest najlepszy a Punk moze byc conajmniej drugi Udowodnię to dzisiaj, udowodnię to na Global Warning Jeśli patrzycie na przysłego AWW Undisputed Championa, dajcie mi Heel Yeah ...and's the bottom aline's to Stone Cold saind so!

Brooke: Dzięki za wywiad. Moim gosciem był Stone Cold Steve Austin

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar_3_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpg

Singles Match for #1 condenter for AWW Undisputed Championship

Czas na main event pierwszego w historii Monday's Battle! Stone Cold Steve Austin już stoi w ringu a właśnie wybrzmiewa "Next Big Thing" a to oznacza ze The Beast is here! Brock Lesnar kieruje się w stronę ringu z uśmiechem na twarzy a obok niego jak zawsze jego wierny menadzer Paul Heyman. Beast wchodzi właśnie na ring gdzie staje w narożniku. Po zapowiedzi, czas rozpocząć main event dzisiejszej gali!! Gong zabrzmiał! Obaj ruszają bez żadnego respektu do rywala na wymianę cios za cios. Lesnar wykonuje w końcu poteżne kolano w brzuch po czym odbija się od lin..Stunner...nie German Suplex! "Suplex City, Beach" te słowa poleciały właśnie z ust Brocka w kierunku Austina. Bestia nie kończy bo podnosi Texas Rattlesnake i mamy kolejny German Suplex! Heyman krzyczy do Brocka "zniszcz go" a Lesnar jak maszyna podnosi Austina i tym kolejny Snap Suplex po którym mamy pin! 1..2..KickOut! Brock z uśmiechem na twarzy podnosi Austina i będzie kolejny German Suplex...nie! Stone Cold wyprowadza potezny łokieć w brzuch Brocka, po czym mamy pare ciosów po których Lesnar wpadł w narożnik a tam mamy charakterystyczne stompy, po czym "Fuck Off" i dalej stompy. Austin tym razem krzyknął do Lesnara "Austin 3:16 city" po czym wymierzył Pointed Elbow Drop! 1...Kickout!!!!!! Sedzia ledwo do jednego doliczył a Brock juz kick-outował! To sie nazywa Bestia. Austin podnosi Lesnara, po czym po raz kolejny seria prostych i kładzie głowe Lesnara na linach, po czym odbija się od lin..WHAT?! kontra i F-5!!!! 1...2...KickOut!!! Co tu się dzieje. Fani odrazu krzyczą This is Awesome! This is Awesome! Heyman patrzył sie na to co sie dzieje w ringu i pierw był w szoku a później uśmiechnął się pod nosem. Lesnar podnosi się przy pomocy lin i patrzy się zdziwiony ze Austin odkopał po jego finisherze. Brock podnosi Steve po czym czestuje go kolejnym German Suplexem! Ile jeszcze ich będzie? Austin po tej akcji wypadł za ring a Lesnar popatrzył sie na stół, który jest narazie pusty bo nie ma komentatorów (taka ciekawostka :D), po czym wyszedł za ring i wbił Austina w barykadę i jeszcze mamy Iris Whip po którym Austin przeleciał przez stolik. Lesnar patrzył sie na narożnik po czym położył Austina na ten stół. Co on kombinuje, Brock wchodzi na trzecią linę, Holly Shit...Shooting Star Press z narożnika na stół na którym leży Austin!!!! Mój boże co za akcja! Fani krzyczą "Holly Shit" oraz "This is Wrestling" Sędzia tymczasem wylicza 6...7...8...9...10! Koniec tej walki, mamy remis co w tym wypadku!

Winner: No Contest

Po walce widzimy jak medycy przywozą dwie pary noszy, które biorą Austina...chwila, Lesnar podnosi się przy pomocy barykady i sędziów! Czy to wogólę człowiek. Widzimy się za tydzień, co na temat kontrowersyjnego zakończenia main eventu powie Phil "Austin" Anderson? Widzimy się na Monday's Battle #2.

VIP - 90$

średnie - 50$

najtańsze - 20$

Edytowane przez merfik16

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Świetnie wczuwasz się w Stone Colda! Taką postać ja chce oglądać. Segmenty na razie są dobre, walk nie czytałem. Roster wydaje się być spoko - nie spiernicz tego. Kontrowersja oznacza pewnie walkę o pas w Triple Threet - Lesnar vs. Steve vs. Punk (bo pewnie wygra za tydzień, chyba że ktoś zainterweniuje). Nie jest źle - powodzenia i wytrwałości!

Jak na razie najlepsza gala! Oprawa świetna, walki dobre, backstage też, dałbym więcej segmentów. Ale jest bardzo dobrze, oby tak dalej. I przede wszystkim są gwiazdy. Nie podobają mi się tylko ceny biletów - trochę za drogie. 5-/6

116218737055c51bc30a173.jpg

Paul_Heyman, dzieki za komentarz ;). Spróbuje nie spierniczyć :twisted:

Qba5000, co do cen biletów to rzeczywiście wydaje mi się ze są nie co za drogie i w nastepnym odcinku je zmienie, sam wiedziałem ze coś na ten temat bedzie :).

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

• Urządzenie:  Windows

Ocena gali:

Karta: 6/10

Backstage: 4/10

Walki: 5/10

Ocena prasy:

Świetnie została ułożona karta walk, a także bardzo dobrze prezentuje się cały roster! Main eventu mogłaby pozazdrościć niejedna federacja. Brock chyba ponownie dość długo nie wykona Shooting Star Press... cóż, po prostu czekamy na więcej, bo ta gala spowodowała, że nabraliśmy dużego apetytu na kolejne!

Nie spodobało mi się to że Brock się odezwał. On dopiero co przyszedł, gdyby był naprawdę wkurzony po jakimś incydencie to bym zrozumiał że Paul już go nawet nie potrafi przypilnować. Walka Austina z Brockiem to materiał na main event tego iPPV które wydasz. Tą decyzję akurat można zrozumieć, chciałeś mocno zakończyć swoje show.

Siła rosteru wydaje się mocna bo są tam mocne gwiazdy z WWE, tylko z WWE.

Jak napiszesz galę to radzę przeczytać ją ponownie, strasznie dużo literówek. I w oczy mi wpadła interpunkcja, czasami przecinka nie ma, a czasami jest tam gdzie nie powinien.

4/10

Masz przyzwoity roster. Lesnar, Punk i Stone Cold powinni utrzymać Tę tygodniówkę w gronie najlepszych. Czyta się dobrze, graficznie i wizualnie nie mam zastrzeżeń. Dobrze napisane segmenty, ale mam uwierzyć, że Dean "Titty Master" Ambrose miałby nie powiedzieć nic uszczypliwego do Nikki Belli? C'mon :twisted:

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Pierwsza twoja gala w ABC i od razu tak mocno. Fajny seg na początku gali, który przyjemnie mi się czytało i muszę tutaj napisać, że bardzo dobrze wczułeś się w Heymana i Stone Colda. Bracia Briscoe zostają pretendentami i dobrze, bo są lepsi niż ich rywale. Wywiad z Ambrosem jakoś mnie nie zaciekawił i niczym się nie wyróżnił. Takie zwykłe przechwalanie się przed walką. Fajna sytuacja po walce Riley'a i Ambrose'a. Ciekawa sytuacja z Roddem i Ariesem. Fajnie, że wskrzeszasz ten team, bo zawsze ich lubiłem. Segment Punka z prezesem też fajnie się czytało, alke wyczuwam tutaj jakąś intrygę szefa. Ciekawe rozwiązanie z no contestem, bo tak to chyba szykuje nam się Triple Treat Match o główny pas. Fajna gala, jak dotąd najlepsza z wszystkich, które czytałem w ABC. Powodzenia w pisaniu.

• Reputacja:   1

Kozacka karta. Main Event Austin vs Brock zrobił na mnie wielkie wrażenie, bowiem to twoje dwie największe gwiazdy a ty wrzucasz je na pierwszej tygodniówce. Dobrze że był tutaj remis bo nikt nie stracił a będzie jeszcze ciekawiej. Do tego zwycięstwa Ambrose'a, Andersona i Gallowsa czy Punka napawają mocnym optymizmem. Powinno być bardzo ciekawie.

Walki masz o odpowiedniej długości, nie są one krótkie i nie ma w nich kompletnych jobberów. Muszę ci pogratulować.

Do tego fajna grafika. Jak będzie rozwój to będzie świetnie. 3/6

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Bardzo dobrze dobrana karta walk, świetne segmenty, szczególnie do gustu przypadł mi początkowy. Cała gala stylistycznie jako jedna z najlepszych póki co. Ciekawy motyw z powrotem CM Punka. Main Event również niczego sobie, ale myślę, że w niektórych miejscach przekombinowany na siłę :razz:. Cała gala jak na pierwszy epizod była dobra. Ocena: 6,5/10

• Reputacja:   44
  • Urządzenie:  Android

Ston Cold, Ston cold-tak to jego fedka. Jedyne co mi tu nie pasowało, to fakt, iż pozwolił być Punkowi 2 najlepszym na świecie.(Nie za skromnie jak na Austina? :P) Jeśli jego postać zostanie , bądź jeszcze ewoluuje, to będzie jednym z głównych kandydatów do wrestlera miesiąca. :D

Roster masz ,,przekosmiczny''- wieć i wymagania będą większe. Reszta zawodników jakaś taka , nijaka jak na razie. Gdzie jest Paul? Jeden segment, stać go na więcej na bank. Skoro Austin dał radę.

Oprawa solidna, fajnie się czyta...no i propsy za theme Phila Andersona-taka pierdoła a cieszy :D

Ciut więcej wyrazistości w backu, segmentach, bo do walki na razie nie ma co się przyczepiać.

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Monday's Battle #2 13.04.2015r.

Wybiła 20:00, więc czas rozpocząć kolejne Monday's Battle na American World Wrestling! Dzisiaj jesteśmy ponownie w Madisone Square Garden, arena szykuje się na niesamowite show! Tak jak tydzień temu tak i dziś wybrzmiewa "Panic Room" a na stage'u pojawia się Prezes AWW, Phil "Austin" Anderson, nie dziwne ze widzimy go, ponieważ zeszłotygodniowa sytuacja wywołała dużo kontrowersji. Austin wchodzi na ring gdzie bierze mikrofon. Posłuchajmy

Phil "Austin" Anderson: Witam drugi tydzień z rzędu Madisone Square Garden . Widze ze widownia jest dziś ponownie niesamowita. Nie chce wam zabierać za dużo czasu, więc od razu przejdę do konkretów. Tydzień temu odbyła sie niesamowita walka między Brockiem Lesnarem a Stone Coldem Stevem Austinem....jednak nie zakończyła sie pomyśli każdego. Walka skończyła się bez rezultatu i nie wiadomo w jakim obecnie stanie są obie gwiazdy. Nie wiem wiec co myślec o walce wieczoru Global Warning, jednak gdy tu wychodziłem wymyśliłem plan. Dzisiaj main event Global Warning ma byc zatwierdzony. Dzisiaj do końca show Stone Cold Steve Austin oraz Brock Lesnar mają pojawić sie na gali, jesli tego nie zrobią...zaden z nich nie wystapi w main evencie Global Warning! Jeśli nie pojawia sie to juz za tydzień bedziecie ogladać AWW Undisputed Championa, bo jeśli Austin i Lesnar sie nie pojawiają to zwycięzca dzisiejszego Triple Treat Matchu z automatu zostanie mistrzem. Jesli pojawi sie tylko jeden to na ppv dojdzie do Singles Matchu a jeśli obaj sie pojawiają to dojdzie do Triple Treat Matchu

chwila co to...to Paul Heyman!,

Paul Heyman: Ladies and Gentlemen, nazywam sie Paul Heyman! Jestem adwokatem zdobywcy a także przysłego niekwestiowanego AWW Championa, Brocka Lesnara! Panie Anderson powiem panu jaki jest mojego klienta...The Beast nigdy nie potrzebuje odpoczynku. The Beast jest nie do ruszenia i nikt nawet by mu nie wyrzadził krzywdy. Brock Lesnar opuścił halę po Shotting Star Pressu z narożnika na stół. Wykonał około 10 Suplexów i zakończył kariere Stone Colda Steve Austina! Tak dokładnie, Stone Cold juz nie będzie walczył po tym co Brock zrobił mu tydzien temu, Brock zniszczył Stone Colda. Brock poskromił najwiekszą gwiazdę ery Attidute tak samo jak poskromił Undertakera na WM w 2014 roku! The Beast poskromi także zwycięzce dzisiejszego Triple Treat Matchu a nastepnie każdą osobę w rosterze i będzie pan go błagał by nie złamał nikomu ręki Kimurą. Brock Lesnar w każdej chwili mógłby iść do UFC, pokonać Caina Velasqueza i zostać mistrzem UFC! Brock Lesnar w każdej chwili mógłby pojechac do Ukrainy i znokautować Władimira Kliczko zostając mistrzem w boksie. The Beast jest zdobywcą i zdobędzie wszystko co jest mozliwe w obecnym rosterze, nastepnie pójdzie gdzieś indziej i tam też wszystkich rozgromi. The Beast poszedł by do SWF, rozwalił każdego w rosterze i zdobył główny pas a nastepnie poszedł by do każdej innej fedki i tam wszystkich pogromił by 2 akcjami...German Suplexem...oraz F-5!

Phil "Austin" Anderson: Skończyłeś juz? Jeśli ten zdobywca jest taki jak go przedstawiasz to czemu nie ma go dzisiaj? Czemu Brocka Lesnara nie ma dzisiaj na gali? Powtarzam Brock może być nawet prezydentem USA ale i tak jesli sie dzisiaj nie pojawi to nie zawalczy o pas AWW! Ta twoja Bestia będzie mogła tylko patrzeć jak inni będą walczyć o mistrzostwo American World Wrestling. Proste Pytanie. Gdzie jest Bestia?

Paul Heyman: Wiesz odpowiem ci tak...Main Event, drugiego Monday's Battle.

Paul wyrzucił mikrofon po czym opuścił ring a Anderson chyba miał jeszcze coś do dodania

Phil "Austin" Anderson: Czekam do końca show...jeśli nie to Brock Lesnar nie znajdzie sie w karcie Global Warning.

Anderson uśmiechnął sie pod nosem a Heyman poddenerwowany opuścił arene co po chwili uczynił też Anderson

Jesteśmy w przy szatni Dirty Heels, kamerzysta uchyla drzwi a w środku widzimy Austina Ariesa i Bobbego Roode

Austin Aries: Mieliśmy dzisiaj mierzyć o pretendenta do tytułu AWW a dostajemy jakieś popieprzoną walkę o pretendentów do pasów Tag Team. Musimy coś z tym zrobić.

Bobby Roode: Wiem o tym, ale spokojnie dzisiaj pokonamy jakiś dwóch słabeuszy, następnie zdobędziemy pasy Tag Team a później na Night Of The Best zawalczymy w main evencie o pas AWW Undisputed.

Austin Aries: Na Night Of The Best? Chcesz tyle czekać na szansę? Jestem najlepszymi zawodnikami w rosterze i juz na Bank Of Money zawalczymy o walizkę MITB, jeden z nas ją zgarnie a później zamieni ją na pas AWW Undisputed. A tą osobę będzie oczywiście...

Bobby Roode: It Factor, Bobby Roode...

Austin Aries: Nie bądź smieszny, osobą która wygra walizkę, bedzie najwspanialszy człowiek na tej planecie...

Bobby Roode: Bobby Roode...

Austin Aries: AUSTIN ARIES!!!! Ja wygram tą walizkę, ponieważ nigdy nie umiałeś mnie pokonać i nie umiesz mnie pokonać...

Bobby Roode: To ze w TNA cie nie pokonałem to nie znaczy ze tutaj cie nie mogę pokonać, jeszcze zobaczysz.

Austin Aries: Dobra skończmy to już, dzisiaj zgarniemy pretendentów na Global Warning wygramy pasy a na Bank Of Money, jeden z nas wygra walizkę, która pozwoli mu zostać mistrzem AWW Undisputed.

Bobby Roode: Zgadza się

Obraz z kamery zgasł

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5456/aries_roode_01.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/194/Rob_Conway_cut_by_Danger_Liam.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1040/rstrongner2.png

Tag Team Match for #1 Contender for AWW Tag Team Championship

Czas zacząc pierwszą walkę dzisiejszej gali a zmierzą sie ze sobą Dirty Heels przeciwko Roderickowi Strongowi oraz Robowi Conwayowi. Zaczynamy a pojedynek zaczą Bobby Roode oraz Roderick Strong. Roderick chce pójść w zwarcie ale Bobby sprytnie wykonuje punch na tułów, po czym jeszcze parę ciosów, Iris Whip, nie trafiony Clothesline, ale Strong trafił Dropkickiem! Bobby był kompletnie zaskoczony a Aries sie tylko uśmiechnął pod nosem, gdy Roode to zauważył odrazu zrobił zmiane i gestem pokazał "pokaz na co ciebie stać". Aries spokojnie wszedł na ring i odrazu nie dał sobie wykonać Clothesline a sam wykonał poteżny Russian Legsweep, po czym dołożył jeszcze szybki Elbow! 1...2..KickOut! A-Double od razu przechodzi do ataku, mamy Iris Whip po którym były zawodnik TNA wyprowadza potężny Dropkick! To nie koniec, bo Aries wychodzi na krawędź ringu, po czym wchodzi na narożnik i zachęca rywala by wstał i mamy CrossBody...przechwycone przez Stronga, który wyprowadza do tego German Suplex! Skąd my znamy tą akcję ;), Roderick szybko podnosi rywala po czym wyprowadza parę łokci, odbicie od lin, ale chwila Aries go kopie w brzuch! Czy juz sie szykuje Brainbuster...nie, Roderick nie dał się wynieść i sam wykonał Suplexa! 1...2...KickOut! Były zawodnik ROH ciągnie Austina Ariesa do swojego narożnika gdzie robi zmianę z Robem Conwayem! The Iron Man odrazu wyprowadza serie łokci oraz ciosów na zmianę, po czym dokłada jeszcze DDT dla Double A! 1..2..KickOut! Rob podnosi rywala po czym ciska nim w narożnik bierze rozbieg i mamy Splash...nie! Aries się w ostatnim momencie odsunął po czym on wziął rozbieg i Dropkick, kolejny rozbieg i kolejny Dropkick! Aries wyrzuca Conwaya po za ring, po czym czeka aż on się podniesie za ringiem, gdy to się dzieje "The Greatest Man that Ever Lived" wykonuje swój charakterystyczny Suicide Dive! Double A wygląda na nakręconego wrzuca na ring rywala, po czym wchodzi na trzecia linę i wykonuje...450 Splash! 1...2...Strong przerywa liczenie, ale odrazu znajduje się Bobby Roode, który nie daje sobie wykonać tym razem Dropkicka a sam wyprowadza Roode Bomb! Chyba czas kończyć i wie o tym Double A, który podnosi The Iron Mana, po czym jakoś wykonuje mu Brainbuster! 1...2...3! Koniec, Dirty Heels wygrywają i na Global Warning zawalczą o pasy AWW Tag Team z The Briscoes!

Winners: Dirty Heels by pinfall

Po walce Roode i Aries świętują w ringu, gdy nagle wybrzmiewa "Reach for the Sky, boy" a więc już czas na konfrontację! The Briscoes w drodze na ring. Dirty Heels zdają się opanowani a Briscoes wchodzą na ring gdzie Mark konfrontuje się z Bobbym a Aries z Jayem, mamy wymianę zwrokową i chyba na tym sie skończy. Oba teamy będą chciały na Global Warning zostać mistrzami, ale tylko jednej drużynie się uda. Która to będzie? Dowiemy się juz niedługo.

Przenosimy sie na zaplecze gdzie stoi juz Nikki Bella oraz jej gość Wade Barrett

Nikki Bella: Witam państwa o to mój gośc Wade Barrett. Wade dzisiaj zmierzysz sie w walce o pretendenta do tytułu AWW Undisputed a twoimi rywalami będą James Storm oraz CM Punk . Co o tym powiesz?

Wade Barrett: Co o nich mysle? Powiem tylko tak, jeden to gość który uwielbia piwo i kocha je ponad życie, zwykły alkoholik a drugi to przemądzały laluś, który napisał sobie na koszulce Best In The World i myśli ze taki jest. Dzisiaj udowodnie każdemu dlaczego wygrałem w WWE 5 razy pas Interkontynentalny i dlaczego zostałem zwycięzcą 1 sezonu NXT, nazywam się Wade Barrett i patrzycie na przysłego AWW Undisputed Championa.

Nikki Bella: Ale CM Punk pokonał cie w zeszłym tygodniu...

Wade Barrett: Bo miał szczeście, rozumiesz, miał szczeście jak zawsze. On zawsze musi mi stawać na drodze do złota, przez niego zostałem wyrzucony z Nexusa mimo iż to ja go załozyłem. Dzisiaj przekona się o tym ze nadal potrafię być groźny i załatwie jego kiczowatą gęmbę i wysle go do domu w Chicago z kontuzją.

Nikki Bella: Co powiesz o tym ze jak Brock ani Steve nie pojawią sie dzis to zwyciezca Triple Treat Matchu zostanie automatycznie AWW Undisputed Championem?

Wade Barrett: Powiem tyle ze widać ze nas prezes zna się na rzeczy. Widac ze nie pozwoli Austinowi ani Lesnarowi pojawiac sie kiedy chcą i bardzo dobrze. Dziadki wyrobiły sobie reputację w WWE a teraz myślą ze tutaj tez bedą gwiazdami. Nie tutaj gwiazdą i przysłym mistrzem będzie Wade Barrett.

Nikki Bella: Dzieki za wywiad. Moim gościem był Wade Barrett

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_31.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/975/3442_Myzteziz.jpg

Singles Match for #1 Contender for AWW International Championship

Czas na drugi pojedynek dzisiejszej gali w tym pojedynku udział wezmą Kazarian oraz Myzteriz czyli dawny Sin Cara a zwyciezca zmierzy się o pas AWW International z Deanem Ambrosem! Zaczynamy od zwarcia, które zdecydowanie wygrywa były zawodnik TNA, który od razu przechodzi do bocznego headlocku, po czym dokłada potęzny cios w głowę oryginalnego Sin Cary. Frankie na tym nie kończy, ponieważ wykonuje on potężnego Slepa w narożniku dla Myzteriza, po czym Iris Whip z dużym impetem, po którym Cara odbił się od narożnika jak od trampoliny. Frankie na tym nie kończy bo wykonuje jeszcze potężny Leg Drop, po którym czas na pierwszy pin! 1..2..KickOut! Kazarian tego tak łatwo ni skończy i on o tym wie, od razu przechodzi do bocznego headlocku, ale widac ze Myzteriz jest w dobrej formie, podnosi się i szybko uwalnia się z chwytu dzięki Back Suplexowi. Kazarian ląduje za ringiem a ex Sin Cara chyba ma coś jeszcze, odbicie od lin i Senton! Myzteriz na fali, podnosi swojego przeciwnika i chce wykonać Iris Whip w schody, ale to był błąd, ponieważ, Kazarian na spokojnie skontrował i to Myzteziz wylądował w schodkach. Kazarian już troche poddenerwowane kładzie głowę Myzterizaza na schodkach, po czym potężny Stomb! Kazarian wrzuca rywala na ring, po czym wykonuje

Fade to Black! 1...2...3! Doszyc krótki pojedynek i to Kazarian zmierzy się o pas AWW International z Deanem Ambrosem!

Winners: Kazarian by pinfall

Po walce Frankie świetuje, ale chyba nie kończy z Myztezizem, bo idzie poza ring i bierze krzeszło, wrzuca je na ring a następnie wykonuje Fade to Black na to krzesło! Publicznośc wybuczała Frankiego a ten wziął mikrofon

Frankie Kazarian: Dean Ambrose, widziałeś co zrobił z tym zawodnikiem? Zobacz na niego bo na Global Warning ty tak będziesz wyglądał, wyzywam cię na No DQ Match!! Widzimy się na Global Warning.

Na ring przylatują lekarze, którzy zajmują się ex Sin Carą a Kazarian zadowolony opuszcza ring

Przerwa...

.

Przenosimy się na ring gdzie rozbrzmiewa theme song Cowboya James Storm, który jest witany cheerem od publiczności. Cowboy w charakterystyczny sposób wchodzi na ring, gdzie bierze mikrofon oraz jednego browca, posłuchajmy co ma do powiedzenia

James Storm: Nowy York chciałbym was usłyszeć Cowboy James Storm zawitał do American World Wrestling po to by osiągnąć tutaj szczyt, zeby zdobyć pas AWW, żeby zostać pierwszym mistrzem AWW Undisputed , jednak na drodze stoi mi Punk oraz Barrett Cowboy ich dziś pokona , następnie uda się na Global Warning by skopać dupę Austinowi lub Lesnarowi, albo oby dwóm, no chyba że obaj zmiękną i się nie pojawią. Lecz na razie chciałbym skupić się na dwóch zawodnikach z którymi dzisiaj stoczę pojedynek. Zacznę od Wade Baretta, on myśli ze jesteśmy w 2010 roku, wraca do przeszłości a zawsze trzeba iśc dalej. Wade pewnie w naszej walce będzie uciekał, bo zawsze tak robi...

''We are One” komuś chyba nie podobała się wypowiedź kowboja. W drodze na ring jeden z dzisiejszych rywali Storma, Wade Barrett, który spokojnym krokiem podąrza w stronę ringu, po czym bierze mikrofon, posłuchajmy

Wade Barrett: Cowboy James Storm jak zwykle gada głupoty bo to tylko umie. Słuchaj zrozum wreszcie ze jestem najlepszym zawodnikiem obecnego rosteru. Nikt nie ma ze mną szans ani ty ani Punk, po prostu musicie się z tym pogodzić ze jestem lepszy od was dwóch razem wzietych...

James Storm: Serio jesteś najlepszy? Pewnie jakbys był najlepszy to w tym tygodniu my dwa byśmy tylko walczyly, ale przegrałeś z Punkiem, jeszcze przegrałeś z nim czysto. Czy najlepszy na świecie przegrywa swoje walki...no nie.

Wade Barrett: Zaczynasz mi powoli działać na nerwach, mam plan, lepiej nic nie mówić a czynić i to zrobię w dzisiejszym main evencie gdzie zgarnę miano pretendenta do tytułu AWW Undisputed....

"Look is my eyes, what do you see...tak to "Best In The World", publicznośc oczywiście wstała z miejsc i ogromnym cheerem przywitała pochodzącego z Chicago CM Punk, który spokojnym krokiem z mikrofon podąrza do ringu. Punk w ringu popatrzył na Wade i Storma, po czym widać uśmiech na jego twarzy, zobaczymy co chodzi mu po głowie

CM Punk: Coś wam wyjaśnie, Najlepszy na świecie to znaczy ze jest się najlepszym a nie najlepszym w lizaniu dupy Dixie Carter czy Vince Trzeba być najlepszy w ringu, przy mikrofonie i nawet przy stoliku komentatorskim a wiecie kto jest Najlepszy na Świecie? Oczywiscie ze wiecie to ja, CM Punk. Ten mikrofon w moim reku jest jak bomba tykająca, jedno słowo i wszyscy przełącza się by mnie słuchać. Potrafie jednym słowem wkurzyć wiele osób, ale podoba mi się to. Jestem Najlepszy na Świecie Jestem Straight Edge i jestem głosem tych wszystkich ludzi, którzy zostali pozbawieni głosu. Możecie mówic wszystko, ale i tak wszystko wyjaśni się dzisiaj w walce wieczoru drugiego Monday's Battle, skończy się to akcją "Go To Sleep" i CM Punk pojedzie na Global Warning by tam stać sie pierwszym w historii mistrzem AWW Undisputed. Możecie stać mi na drodze, ale przypominam że to ja jestem najlepszy na świecie...

Wade Barrett: Bla, bla, bla...skończyłeś już! Gadał byś tylko o tym samym "jaki to ja jestem najlepszy na świecie" od 4 lat gadasz to samo i wszyscy znają na pamięc twoje wypowiedzi bo nie umiesz powiedzieć nic innego...powiem tyle Storm i Punk w main evencie będzie po was.

Barrett spojrzał sie na swoich rywali...próbuje zaatakować Punka, ale ten wykonuje mu potężnego High Kicka, ale jest i Storm i mamy Last Chall Superkick dla CM Punka! Czeka jeszcze aż Wade się podniesie i on też inskakuje potężnego Superkicka! Storm podnosi jeszcze mikrofon

James Storm: Sorry za wasze cholerne szczęście!

Cowboy wziął jeszcze browca po czym opuścił ring w dobrym humorze. Tymczasem jeszcze widzimy łapiących się za szczęke Barretta i Punka, którzy widać ze nie mają powodu do śmiechu

Jesteśmy w jakimś ciemnym pomieszczeniu w którym widzimy Deana Ambrose, który się przygotowuje do czegoś aż wkoncu patrzy się prosto w kamerę

Dean Ambrose: Frankie Kazarian, Frankie, Frankie, Frankie...nie wiesz z kim zadarłeś. Ludzie lubią na mnie mówić Lunatic Fringe albo Titly Master, ale wiesz jak będą mnie nazywac po Global Warning? Ten co skopał dupę Kazarianowi oraz AWW International Champion. Tak dobrze słyszałeś to ze załatwiłeś jakieś meksykańskiego dziwoląga nie znaczy ze załatwisz mnie. Znosiłem juz tyle rzeczy ze nic mnie nie zaskoczy. Chcesz zeby nasza walka była bez dyskalifikacji? Masz to. Dean Ambrose kontra Frankie Kazarian w NO DQ Matchu. Mam nadzieję ze wiesz na co się piszesz? Jesli jesteś taki głupi a zgaduje ze jesteś obejrze moje walki z CZW...robiłem tam 100razy więcej niż ty przez całe swoje życie. Jestem najbardziej hardkorowym człowiekiem na tej planecie i wiesz o tym. Byłem najlepszy w The Shield, teraz tych dwóch cymbałów jest w jakieś chujowej federacji, która nie ma takich zawodników jak ja. Jest wiele nowych federacji, jest wiele hardkorowych federacji, ale jest jeden Dean Ambrose i tego się trzymaj ze na Global Warning zostaniesz "zabity" przez Deana Ambrose. Dobrze słyszałeś, użyje nawet toporka by cie wykończyć i dopóki nie dasz się odliczyć to będę robił co raz to bardziej szaleńce rzeczy. Zresztą co będę zabierał czas antenowy. Widzimy się na Global Warning.

.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1998/3558_Briscoe_Brothers.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5675/3727_Marcus_Louis.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5143/Rockstar_Supd_3_cut_by_Danger_Liam.jpg

Tag Team Match

Czas na przed ostatni pojedynek dzisiejszej gali, widzimy już The Briscoes oraz ich rywali Rockstar Spuda oraz Marcusa Loiusa. Czas zacząć! Widzimy ze zaczynają Jay oraz Louis. Briscoe na spokojnie próbuje zacząć, ale Louis rusza szaleńczym atakiem co było jego błędem bo Briscoe uniknął ciosu po czym wyprowadził parę Uppercuttów, Iris Whip, po czym kopniak w brzuch i Jay-Driller! Finisher już na samym początku, ale Spud sprytnie wyciągnął swojego przeciwnika z ringu. Wszyscy byli zaskoczeni a jakby Jay nic z tego nie robił odbija się od lin i wykonuje Suicide Dive dla obydwóch! To jest początek? Jay od razu chwyta Louisa za głowę, po czym uderze jego głowe trzy razy o barierkę oraz potężny Iris Whip w Steal Post! Briscoe wchodzi na ring ale odrazu wraca, chyba był tylko zrestartować licznik. Pretendenci do pasów AWW Tag Team w zdecydowanej przewadze, Jay Briscoe chwyta głowę Marcusa i uderza nią o schodki, po czym wrzuca go na ring i będzie próba przypięcia! 1..2..KickOut! Jay chyba myślał ze juz zakończy pojedynek, ale nie będzie tak łatwo. Jednak na razie Bracia dominują rywali i do ringu wchodzi Mark. Jeszcze wspólna akcja, mamy Double Suplex, po którym Mark wykonał jeszcze Headbutt na lezącym Louisie, po czym podniósł go, wykonał Iris Whip, ale Louis skontrował, próba Big Boota, ale tym razem Mark unika i szybki Roll-Up! 1...2...KickOut! Louis szybciej sie podnosi i wymierza Big Boot...kontra i Small Package! 1...2..KickOut! Marcus sie juz zdenerwował i tym razem wymierzył potężny Lariat! 1..2..KickOut! Marcus podnosi rywala po czym ciska nim w naroznik a nastepnie dokłada Splash...ponowna kontra i ponowny Roll-Up! 1...2...KickOut! Było naprawdę blisko, ale to jeszcze nie koniec. Louis kopie w brzuch Marka, czyżby szykował sie Piledriver...nie kolejna kontra i po raz kolejny Roll-Up, ale Mark odskakuje, po czym potężny Big Boot dla Spuda a nastepnie potężne kopniecie dla Marcuca, który chwieje sie na nogach, wiec zmiana z Jayem, który wykonuje Jay-Driller!! 1..2..3! The Briscoes po raz kolejny triumfują!

Winners: The Briscoes by pinfall

Chwila...to Dirty Heels wbiegają na arene i atakują Braci Briscoes! Aries atakuje Jaya a Bobby atakuje Marka. Widzimy jak Aries patrzy się po trybunach i Brainbuster dla Jaya Briscoe! Bobby nie chce zostać w tyle i wynosi drugiego z braci i mamy Roode Bomb! Aries i Roode chyba nie kończą bo idą jeszcze po..stół! Wnoszą go do ringu, po czym rozkładają i kłada na nim dwóch braci. Aries wchodzi na trzecią line...Mój boże co on chce zrobić...450 Splash dla The Briscoes, którzy lezeli na stole!! Arena tak jak tydzień temu po Shotting Star Pressu jest wniebowzieta i krzyczy "Holly Shit", "This is Awesome". Bobby podnosi Ariesa i obaj triumfalnie swiętują nad braćmi. Czy taki widok zobaczymy na Global Warning. Zobaczymy

Jesteśmy na zapleczu gdzie stoi Brooke oraz jej gość CM Punk!

Brooke: Witam państwa oto mój gośc, CM Punk! Punk już za moment zmierzysz sie w Triple Treat Matchu z Wadem Barrettem oraz Jamesem Stormem a zwyciezca zawalczy o pas na Global Warning. Co o tym powiesz?

CM Punk: Co o tym powiem? Cztery słowa...Best In The World! Pamietaj to do końca życia, CM Punk dzisiaj wejdzie do ringu pozamiata Barrettem i Stormem jak szmatami a nastepnie stanie do walki o pas na Global Warning. Barrett dzisiejszą szansę dostał tylko dzieki podlizywaniu się Andersonowi, gdyby tego nie robił to dziś nawet na gali byśmy go nie ujrzeli. Patrzysz na przysłego mistrza AWW.

Brooke: Co powiesz o Brocku Lesnarze i Stone Coldzie z którymi najprawdopodobnie zmierzysz się na Global Warning?

CM Punk: Co o nich powiem. Brock Lesnar, Bestia wcielona z którym już sie mierzyłem i z nim przegrałem. Wiem ze jak znajde sie z nim w ringu to bedzie trudno, ale on mnie nie powstrzyma. Stone Cold Steve Austin...co by o nim powiedzieć. Słyszałem zeszłotygodniowy wywiad i uważa mnie za drugiego najlepszego na świecie...nigdy nie był w takim błędzie jakim jest teraz. Moze w 1998 był na szczycie, ale niech zapamieta ze era Attidute mineła, nie ma jej, nie ma WWE, nie ma starego Stone Colda, jest tylko zawodnik, któremu skopie tyłek na Global Warning. Tyle

Brooke: Dzieki za wywiad. Moim gosciem był CM Punk.

.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_3_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/barrett_02.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm_3_GD.jpg

Triple Treat Match for #1 Contender for AWW Undisputed Championship

Gong rozbrzmiał i rozpoczynamy Main Event dziesiejszej gali. Od razu Punk z Barrettem rzucają się na Storma. Seria Low Kicków od Punka. James przy linach i BNB wyrzuca go Clotheslinem z ringu. Natychmiast otrzymuje Back Kicka od Punka, który pokazuje iż tu nie ma przyjaźni. Od razu wyniesienie pod GTS ale Barrett wydostaje się poprzez serię łokci w głowę rywala. Próba DDT zblokowana przez Punka i ten wyprowadza Reverse STO i Koji Clutch! Bardzo bliski zwycięstwa jest Best In The World, ale uchwyt przerywa Storm. Podnosi CM Punka i wyprowadza Fallaway Slam! Podnosi także Barretta i jemu próbuje wyprowadzić Swinging Noose, ale ta próba zblokowana przez BNB, który następnie wykonał Irish Whip i Winds Of Change! Mamy pin, który przerywa Punk poprzez Springboard Elbow Dropa! Dzieje się dużo od początku tego starcia. Storm już na nogach, a Punk próbował wyprowadzić High Kicka, którego uniknął Storm i potężny Lariat! Storm zostaje po chwili powalony poprzez Big Boota od Barretta! Kolejna próba zakończenia pojedynku ale tylko 1 count. Barrett wyrzuca z ringu Storma. BNB podnosi Punka i Overhead Belly To Belly Suplex! BNB wchodzi na narożnik i mamy Diving Elbow Drop! Kolejny pin, który przynosi Brytyjczykowi 2 county. Storm już na krawędzi ringu, ale BNB pozbywa się go Big Bootem! Ponownie podnosi Mr. Straight Edge, ale ten odpłaca się rywalowi Back Kickiem, następnie Irish Whip i Calf Kick. BNB szybko wstaje i inkasuje kolejnego Calf Kicka! BNB próbuje wyprowadzić Clothesline ale Punk unika tego i ustawia rywala pod Swinging Neckbreaker, pojawia się Storm który inkasuje Gut Kicka i mamy DDT dla Storma i Swinging Neckbreaker dla BNB! Punk przypina od razu Storma ale tylko 1 count. BNB z kolei wyturlał się poza ring. CM Punk natomiast odbija się od lin i wymierza Suicide Dive dla Brytyjczyka! Punk wchodzi jeszcze na stół komentatorski i dorzuca Diving Clothesline! BNB znajduje się w świecie Punka w tym momencie. CM Punk wraca do ringu gdzie oparty o narożnik stoi Storm i wymierza Step-up High Knee skontrowane na Sit out Powerbomb! Wspaniała kontra w wykonaniu Storma! 1...2.. Kick out! James szykuje się do wykonania Eye Of The Storm. Wynosi Punka na barki, ale ten zeskakuje i wyprowadza High Kicka! Storm powalony i w tym momencie pojawia się Barrett który wyprowadza potężnego Big Boota dla CM Punka. Barrett od razu przypina Storma. 1...2.. Kick out! BNB czeka aż Storm wstanie. James wkońcu na nogach a Barrett wynosi rywala na barki, ale w tym momencie Punk powala ich Springboard Clotheslinem! Best In The World wchodzi na narożnik. Robi to jednak dość ślamazarnie i doskakuje do niego Storm i ogłusza Punka potężnym Uppercutem! Storm dołącza do rywala na narożniku i ustawia go pod Superplex. Zjawia się także BNB, który chwyta Storma i mamy Powerbomb od BNB na Stormie oraz Superplex na Punku! Co za kombinacja. Barrett przypina Storma. 1...2.. Kick out! Teraz przypina Punka. 1...2.. Kick out! Bad News Barrett z niedowierzaniem pyta sędziego czy na pewno tylko 2 county, ale sędzia potwierdza. Wściekły BNB szykuje się do wykonania Bull Hammera. Storm wstaje i Bull Hammer uniknięty i mamy Lung Blower! James niezdążył nawet przypiąć rywala bo zainkasował Gut Kicka od Punka i Michinoku Driver! The Second City Saint wchodzi na narożnik, podnosi ręce w górę i mamy Diving Elbow Drop na Stormie! Próba zakończenia starcia. 1...2..Kickout! Punk lekko zaskoczony, ale błyskawicznie przechodzi do Anacondy Vise! Dźwignia którą kończył tyle Punk pojedynków zapięta! Wydaje się, że Storm będzie musiał się poddać. Jednak dźwignię wkońcu przerywa BNB! Wściekle obija Punka w parterze, następnie wynosi go na barki i wydawało się, że będzie Wasteland, ale Punk jakimś cudem przeszedł do Guilotine Choke! OMG! Co za kontra w wykonaniu Punka. Barrett jednak mądrze ciska rywalem w naroznik. Punk puścił uchwyt, a BNB wynosi go na barki i wkońcu mamy Wasteland! Błyskawicznie jednak Storm wykonuje Last Call! Barrett padł nieprzytomny na matę. James jednak nie przypina rywala a sygnalizuje koniec tego pojedynku. Podnosi rywala i wyprowadza Eye Of The Storm! Nie ma jednak przypięcia gdyż Punk próbował zaskoczyć Storma Roll up'em ale James nie dał się powalić. Następnie wynosi Punka na barki, ale ten się wydostaje, wyniesienie na barki, ale Storm się wydostaje. Próba Last Call również uniknięta przez Punka i mamy Frankensteinera! Storm szybko wstaje i inkasuje High Kicka! Storm chwieje się na nogach a Best In The World wynosi go na barki i mamy GTS! Nie ma już chyba żadnych wątpliwości. 1...2...3

Winners: CM Punk by pinfall

A wiec to CM Punk wygrywa tą walkę...ale czy nie też pas. 22:00 juz zaraz wybije a Punk trzymając sie lin patrzy się na stage..."Next Big Thing"!!!! HERE COMES THE PAIN!! BROCK IS HERE! Tak to on! Na stage pojawia się właśnie Brock Lesnar razem z Paulem Heymanem. Bestia nawet nie czeka i odrazu rusza w stronę ringu, gdzie powala Punka potężnym Spearem! Mamy też serię ciosów jak za czasów UFC, po czym German Suplex!! Tak to jest Miasto Suplexów! The Beast skacze po całym ringu a Punk przy pomocy lin wstaje, ale nie na długo...F-5!!....chwila co sie dzieje. Na titatronie pokazany jest brama do areny...WHAT?! Wielki tir wjeżdza na arenę! Ale kto siedzi przed kierownicą....Stone Cold Steve Austin!!. Heyman wyglądał na zdziwionego zresztą taką samą minę miał Lesnar a widzimy jak na stage wjeżdza wielka tir, która jest już przy ringu! Stone Cold wskakuje na dach i atakuje z tamtąd Lesnara, potężnym Flying Clotheslinem! Co tu sie dzieje! Austin dorzuca serię stompów w narożniku po czym Iris Whip i Lou Thess Press, po czym Pointed Elbow Drop! Austin, Austin, Austin! Texas Rattlesnake wychodzi za ring, gdzie bierze tradycyjne krzesło, wchodzi na ring i potężny cios w brzuch dla Punka, po czym cios w plecy a na koniec potęzny Chair Shot w głowę! Zamroczony Lesnar się podnosi, więc Austin rozdaje mu serię ciosów z krzesełka i potężny Chairs Shot w głowę też dla Lesnara...Stunner dla Storma, Stunner dla Barretta! Ale na tym się nie kończy..Fuck Off i Stunner dla Punka!! Ale oberwie i Bestia i czwarty Stunner! Austin is back! Gra muzyka Texańskiego Grzechotnika, który świętuje na narożnikach, po czym leci w jego stronę parę browarów, kolejny Beer Bash w wykonaniu Stone Colda! Austin w charakterystyczny sposób swietuje na narożnikach, po czym pokazuje ze pas bedzie jego. Widzimy sie za tydzień. Będzie sie działo.

Karta na Global Warning

Triple Treat Match for AWW Undisputed Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_3_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/202/Steve_Austin_4_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar_3_cut_by_Danger_Liam.jpg

NO DQ Match for AWW International Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose2_cutout_by_Crank_2.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/641/kazarian_31.jpg

Tag Team Match for AWW Tag Team Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1998/3558_Briscoe_Brothers.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5456/aries_roode_01.jpg

VIP - 90

Średnie - 50

Najtańnsze - 20

Edytowane przez merfik16

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

No to czas na komentarz.

Fajny segment otwarcia z Heymanem i prezesem. Wszystko szef nam wyjaśnił jeśli chodzi o główny pas, a Paul tylko sprawił, że będę wyczekiwał Bestii na tej gali.

Austin i Bobby również fajnie wyszli. Rozmowa była na luzie i widać, że masz jakiś pomysł na nich, a ja zawsze ich lubiłem, więc chce ich oglądać dalej.

Conway i Storng to nie jest najciekawsze połączenie, bo żadnego z nich nie kojarze i dobrze, że The Dirty Heels zostali pretendentami, bo zapowiada się ciekawy feud z braćmi Briscoe.

Wywiad z Barrettem nie był jakis dobry, ale też nie został zepsuty. Taki typowy zapychacz gali nie wnoszący nic do jej jakości.

Kazarian wygrywa i mamy kolejny ciekawy feud, tym razem między Kazem, a Ambrosem. Trochę leży podłoże feudu, bo ja jakoś nie wyobrażam sobie Franka w dywizji hardcore, ale dobra.

Segment z Barrettem, Punkiem i Stormem wyszedł naprawdę bardzo fajnie. James wypadł wiarygodnie jako ten mniej mówiący i działający dopiero pod koniec, słowa Punka były świetnie napisane i tym razem bardzo mi się podobało to jego promo. Chciałbym go widzieć tak jak budujesz go teraz, a Wade to tak jak w wywiadzie. Nie wybił się ponad przeciętność.

Fajny speech Ambrose'a, ale chyba trochę za dużo odnosisz się do jego przeszłości. Postaraj się tego unikać, bo tym tylko dłużysz segment, a nic wartościowego on nie wnosi.

Śmieszne połączenie ;) Rockstar Spud i Marcus Louis? Nie wiem czemu akurat tak i ja jestem na nie jeśli chodzi o takie drużyny dobrane niewiadomo jakim kryterium.

Wywiad z Punkiem również nie zaniżył mojej oceny co do jego wcześniejszego proma, więc cały czas jest dobrze. To było do przewidzenia, że wygra Punk. Szykuje nam się bardzo mocne starcie o AWW Undisputed Championship, co potwierdził ten ostry brawl po walce.

Kolejna gala wydana i jest nieco lepsza niż poprzednia, ale cały czas może być lepiej. Jest kilka ciekawych feudów, a walki nie wyglądają na za krótkie, więc jest dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...