Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Info: Fade to Black PPV + zapisy dla debiutujacych.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ok, wiec wyglada to tak:

Jako, ze pierwsze PPV odnioslo sukces (przynajmniej tak sadze czytajac wasze wpisy) mysle, ze nalezy pojsc za ciosem i zabierac sie za nastepne. Fade to Black odbedzie sie najprawdopodobniej 17 i 18 kwietnia (sorry za pomylke w ankiecie), czyli oczywiscie sobota i niedziela. Tym razem bedzie to produkcja moja i DDP, no i oczywiscie licze tez na pomoc naszych specjalistow czyli Zwiecha, FH, Shape'a, Razora i innych. Bardzo bym chcial, aby to PPV okazalo sie jeszcze lepsze od pierwszego. W tym temacie mozecie wpisywac rozne swoje opinie oraz prosilbym jezeli sa jacys nowi chetni, ktorzy nie wystapili na pierwszym PPV aby tutaj zglosili swoja chec udzialu. Z pozostalymi bede kontaktowal sie osobiscie:) Feel free to post.

70480578844af90bfa37be.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cerebral Assassin

2

• Eugene

1

• Y2J

1

• Rabol

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kamala idzie za ciosem (niespodziewane pojawienie sie na ostatniej gali) i czeka na rywala - kto chce poczuc pierda ?? ktooooo?? ;-)

Goloooob you're next - buehehehe

ps)Mam jeszcze pyatnie czy moglibyscie zrobic jakas tabele kto jest ME kto jobberem itd. :-) ??

Edytowane przez Eugene

78269406145f2cb280ea01.jpg

Y2J - trzy razy ci mowilem ze pomoge. Slij na majla info z czego mam ukladac pytania i ile mam ich ulozyc. Lamo :P

4302049614329261d90190.jpg

Ok, tym razem na 100% pojawie się na PPV a nie jak na ostatnim, że brałem udział we Free For All.
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Ok chciałbym wziąść udział w tym show ale niech ktoś mi powie jak wejść na irca , gdzie

jest i czy potrzebny mi do tego jakiś program.? Może to i śmieszne pytania ale jescze

nigdy nie wchodziłem na żadnego irca.

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Cerebral Assassin spojrz do dzialu #wcwfans tam wszystko ladnie masz opisane

14412508044c725aa0e19e.gif

ok dzięki już wiem co i jak.

Wiec oficialnie zgłaszam swoje uczestnictwo w najbliszym PPV :D

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Rowniez chcialbym zglosic chec wziecia w imprezie :) Jesli to mozliwe to chcialbym byc w openerze
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...