Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Co pijecie/spożywacie oglądając Wrestlemanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   580
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nie zapominajmy wszyscy o NXT przecież też ich gala jest dzisiaj:twisted:

• Reputacja:   577
  • Status:  Online

@MattDevitto NXT zaczyna się tam dużo wcześniej, także będzie o normalnej porze tutaj. :p

1 godzinę temu, IIL napisał(a):

@MattDevitto NXT zaczyna się tam dużo wcześniej, także będzie o normalnej porze tutaj. :p

Faktycznie, z tego co widzę w necie kickoff już był:D

• Reputacja:   498

Wyszło na to, że prawie pękło 0,7 whiskacza marki Jacek i Daniel + chipsy ostre ser + jalapeno czy coś tam od Lays (te dobre i najbardziej ostre). I tyla. Jutro sam oglądam z bratem po pracy, więc pewnie na czysto.

• 1 rok później...

Dopiero co był 1 listopada, święta, teraz kolejne no i znowu WM. Już środa, więc można powoli zacząć myśleć o najbliższym weekendzie. Pochwalcie się jakie macie plany - co planujecie pić, jeść, a może szykuje się gala w większej grupie?

Osobiście zaczynam dopiero się zastanawiać, bo szybko leci ten tydzień. A tak naprawdę szykują się w zasadzie trzy dni z WWE, bo zamierzam jeszcze zajrzeć na NXT:D

• Lubię to 1

• Reputacja:   250
  • Urządzenie:  Android

Od lat z kumplem oglądamy 1 dzień u mnie drugi u niego standardowo piwko, chipsy, jakieś wafelki, ciastka itp.

• Reputacja:   621

7 godzin temu, MattDevitto napisał(a):

co planujecie pić, jeść

Napoje o smaku pomarańczy.

Chipsy. Smak paprykowy.

Orzeszki ziemne.

Plus coś słodkiego. Koniecznie kokosowego.
Chyba tyle, ale wyjdzie w praniu. 

W związku z tym, że planuję w notatniku sobie przy oglądaniu pisać to picie napojów alkoholowych odpada. Jeszcze się upiję i napiszę, że Kocham Belair czy inne bzdury i będzie trzeba poprawiać już na trzeźwo:classic_happy:

• Reputacja:   498

22 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

Napoje o smaku pomarańczy.

Tak na trzeźwo? WWE? :D Podziwiam :D 

U mnie plany dalej w toku. Sprawe komplikuje, że WM jest z soboty na niedzielę oraz niedzielę na poniedziałek... 

• Lubię to 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• PTW
      Polska część rosteru PTW prezentuje kapkę swoich umiejętności i zaprasza Was na gale w 2025 roku! Bilety na wydarzenie 11 stycznia już dostępne, korzystajcie i do zobaczenia! <3 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Mr_Hardy
      Ehh jak ja go nie trawie... Irytujący, ociężały kloc.
    • Mr_Hardy
      W nowym roku postanowiłem, że spróbuję coś częściej pisać, choć nie wiem, na ile mi to wyjdzie, bo nigdy mi to jakoś nie szło. "The Rated R Superstar" Cope... Ktokolwiek to wymyślił, nie był wtedy trzeźwy. Do rozpadu The Acclaimed coraz bliżej. Lubiłem ich jako tag team, cieszyłem się, kiedy wygrali pasy, ale moim zdaniem więcej już chyba nie dało się z nich wycisnąć jako drużyna. Nieźle Jeff Jarrett postraszył tym, że może ogłosić emeryturę, choć nie do końca w to uwierzyłem. Jeff podpisał ostatni kontrakt jako wrestler i chce iść po główny pas, co jest głupie, bo od razu wiadomo, że nic z tego nie będzie. Na Wrestle Dynasty Mercedes Moné stanie w obronie pasa NJPW przeciwko Minie. Bardzo chciałbym, żeby wygrała Shirakawa, ale, mówiąc szczerze, szanse są bliskie zeru. Jedyny promyk nadziei to fakt, że to pas NJPW. Co tam jeszcze? O, Ricochet przechodzi heel turn. Ok, coś się zacznie z nim dziać. To chyba na tyle, co udało mi się napisać.
    • KyRenLo
      A.J. Francis: TNA Wrestling Re-signs A.J. Francis – TNA Wrestling TNAWRESTLING.COM
    • falas2005
      Tak Drew błyszczał przy Punku, że przegrał z nim rywalizację i to suma sumarum w kiepskim stylu, a teraz praktycznie słuch o nim zaginął. 
  • Dodaj nową pozycję...