Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Co pijecie/spożywacie oglądając Wrestlemanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Gierobak skąd masz te chipsy? Nigdy takiego czegoś nie widziałem w żadnym sklepie (może dlatego, że nie jadam, ale troszkę tych opakowań chipsów przez oczy przeszło :D).

Ja WM'ki live nie będe oglądać, jutro po szkole ściągnę sobie albo gdzieś na necie zobaczę, a co do jedzenia? Sam nie wiem, ale myślę, że herbatka + jakieś kanapki lub paluszki, więcej raczej nie będzie mi potrzebne.

Delikatesy Centrum :D

• 1 rok później...

Jako twórca odkopuje

- Lay's Scup + jakiś jogurt naturalny (sprawdzimy co to za cuda)

- Mountain Dew

- Książęce czarne x 2

- Snickers! :grin:

Edytowane przez PH93

• Reputacja:   1

Niestety WM kończy się o 5, a ja wstaję o 6 więc o alkoholu nie ma mowy. Tak więc będzie dość tradycyjnie. Kupiłem sześć litrów pepsi i musi starczyć.

• Reputacja:   228

Kupiłem sześć litrów pepsi i musi starczyć.

Jak nie jebniesz na cukrzycę jeszcze przed triple threatem lasek, to będzie cud :twisted:

U mnie standardowo, jakiś niezły single malcik się wyciągnie z barku, tak więc przewiduję Taliskera, Bowmore'a Black Rock lub Caol Ila'ę - w zależności od smaka w danym momencie :wink:

Galę będę oglądać w poniedziałek po pracy, więc nie będzie problemu z alko ;)

Akurat w zapasie mam sporo fajnych piw, więc pewnie polecę jakimś Imperialnym Stoutem, Barley Winem lub Quadruplem ;)

• Reputacja:   30

Jako że zrzucam zbędne kilogramy, których jest dużo za dużo, to będę musiał się delektować samą WrestleManią :D

A tak serio, to pewnie trochę wody i tyle. Właściwie nigdy nie obżerałem się podczas gal PPV. Coś do picia mi wystarczyło ;)

Ja tez wode ostatnio pije tylko, moze z 3 tygodnie juz, polecam jak ktos ma tyle samozaparcia.

Ale żarcia nie odmówie, jakaś Pizza musi być, sajgoneczki pewnie też, zawsze podczas lajwa lubie sobie zjesc duzo czegos kalorycznego.

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Ja tez wode ostatnio pije tylko, moze z 3 tygodnie juz, polecam jak ktos ma tyle samozaparcia.

Autentyczna pierwsza reakcja. 3 tygodnie wóde walisz, nieźle. :D

Dopiero za 3 razem zauważyłem, że wcale kreseczki nad ,,o'' nie brakuje.

Też nigdy specjalnie nie szarżuję , gdy wm wypada blisko świąt. Pewnie na hetrolitrach kawy się skończy. Niekoniecznie tej samej na okrągło. :D

WMka to jedyna taka gala, nawet jest temat co jemy gdy ją oglądamy :twisted:

Szczerze to mógłbym nie jeść nic ani pić żeby być na miejscu. Butelka 0.l litra wody by wystarczyła.

Natomiast gdy galę oglądne zapewne w poniedziałek ok. 20.00 (musi się śmienić, nie nawidze oglądać takich gal jak jest jasno :lol: ) to nie widze innego zestawu jak:

Napój - obojętnie co, ale raczej herbatka Ice Tea z biedronki lub sok pomarańczowy

Chipsy- jedna paczka Laysów wystarczy, zielona cebulka zawsze wchodzi

Bonitki - z biedronki rzecz jasna. Do tego herbatka i można się delektować

I największy smakołyk - własnoręcznie robiona pizza. Co rok ją przygotowuje i nie moze byc inaczej w tym roku. Oczywiście całej blachy nie wpierdziele, ale dla tych 3 kawałków warto.

Może na smaka kisiel (najlepszy to truskawkowy, 250ml wody i dwa kisiele. Gęsty najlepszy) oraz kakao. Niby dużo, ale na 6h bez przewijania powinno być w sam raz :twisted:

Edytowane przez smartfan

Nachos Pancho z Biedronki + Sos

Kilka energetyków

Niedawno kupiłem opiekacz do kanapek więc gorące kanapeczki

2 Batony pewnie , jeszcze skoczę do Biedronki

Tradycyjnie jakiś napój, pewnie cola i coś do pochrupania + jakieś znalezisko za lodówki. :twisted:

• Reputacja:   498

Organizuje małą imprezkę WMkowa w poniedziałkowy wieczór i planuje kupić skrzynkę żubra. W składzie będzie kumpel, który ubóstwia żubrówkę białą, więc i pewnie kilka flaszek poleci. Dodatkowo chipsy, orzeszki i jak przyjdzie głód to araba się zamówi albo inną pizzę.

Ogólnie motyw przewodni WM to dobra ekipa i troche alko - nawet jak gala będzie chujowo to i tak jakoś w towarzystwie wyjdzie się z tarczą ;-)

u mnie taki zestaw

800px-Woda_mineralna_Na%C5%82%C4%99czowianka.jpg

+

http://ocdn.eu/images/pulscms/ZTQ7MDMsMmU0LDAsMSwx/58ba39763b46bfa577a4000a562a0bdc.jpg

A propos jedzenia i picia. Jak się nudzicie i chcecie przeżyć coś naprawdę szalonego, kupcie sobie owoce Synsepalu Słodkiego (tzw "Miracle Berry). Są to owoce które po zjedzeniu, zmieniają nasze kubki smakowe. Mówię Wam ludzie jaka frajda: wódka smakuje inaczej (jakby miała poniżej 20 %- można ją pić bez popity), piwo podobnie ma inny smak (nie jestem w stanie go określić ale mi smakowało) a cytryna jest mega słodziutka (jakbyście jedli słodką mandarynkę- klementynkę). Nawet ocet smakuje jak syrop cukrowy (sam sprawdzałem). Niedawno miałem okazję kosztować coś takiego na imprezce i planuję zrobić coś podobnego na przyszłą WM (eksperymentując z różnymi alkoholami) :) Edytowane przez TakerFanKrk
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• PTW
      Polska część rosteru PTW prezentuje kapkę swoich umiejętności i zaprasza Was na gale w 2025 roku! Bilety na wydarzenie 11 stycznia już dostępne, korzystajcie i do zobaczenia! <3 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Mr_Hardy
      Ehh jak ja go nie trawie... Irytujący, ociężały kloc.
    • Mr_Hardy
      W nowym roku postanowiłem, że spróbuję coś częściej pisać, choć nie wiem, na ile mi to wyjdzie, bo nigdy mi to jakoś nie szło. "The Rated R Superstar" Cope... Ktokolwiek to wymyślił, nie był wtedy trzeźwy. Do rozpadu The Acclaimed coraz bliżej. Lubiłem ich jako tag team, cieszyłem się, kiedy wygrali pasy, ale moim zdaniem więcej już chyba nie dało się z nich wycisnąć jako drużyna. Nieźle Jeff Jarrett postraszył tym, że może ogłosić emeryturę, choć nie do końca w to uwierzyłem. Jeff podpisał ostatni kontrakt jako wrestler i chce iść po główny pas, co jest głupie, bo od razu wiadomo, że nic z tego nie będzie. Na Wrestle Dynasty Mercedes Moné stanie w obronie pasa NJPW przeciwko Minie. Bardzo chciałbym, żeby wygrała Shirakawa, ale, mówiąc szczerze, szanse są bliskie zeru. Jedyny promyk nadziei to fakt, że to pas NJPW. Co tam jeszcze? O, Ricochet przechodzi heel turn. Ok, coś się zacznie z nim dziać. To chyba na tyle, co udało mi się napisać.
    • KyRenLo
      A.J. Francis: TNA Wrestling Re-signs A.J. Francis – TNA Wrestling TNAWRESTLING.COM
    • falas2005
      Tak Drew błyszczał przy Punku, że przegrał z nim rywalizację i to suma sumarum w kiepskim stylu, a teraz praktycznie słuch o nim zaginął. 
  • Dodaj nową pozycję...