Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 31 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ilość miejsc ograniczona! (Max przewiduję 2os).

Istna strefa kibica! Tak myśląc o tym doszedłem do wniosku, że kiedyś chciałbym wynająć sobie kino i w doborowym towarzystwie obejrzeć WMkę na wielkim ekranie :D

Co do często przewijającego się dziś tematu Lesnara, który ma wyjebane na to, co Wince zabookuje mu na kolejne gale - podobno tak jest, ale przez lata Brock udowadniał, że jest równie dobrym biznesmenem, co sportowcem, i jeśli zarząd WWE zaproponował mu możliwość przerwania streaku czy wygraną pasa WWE, to domyślam się, że bardzo go takie info ucieszyło - może The Beast nie jest tak medialną postacią, jak Cena, by po owych wydarzeniach wystąpić u Ophry, Kuby Wojewódzkiego i w nowym odcinku Scooby Doo, ale sam fakt, że dzień po WM30 pisały o nim wszystkie gazety sprawiło, że jego akcje wzrosły niebotycznie i za nowy kontrakt zgarnie tyle kapusty, że Vincent musiał dokopać się do głębokich zaskórniaków :)

A jeśli już tak narzekacie na rzadkie występy mistrza i obrony pasa 2-3 razy do roku, to postawcie się na miejscu fana UFC i zobaczcie, kiedy ich World Heavyweight Champion ostatnio był widziany w oktagonie :D

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

32

• Lacio

26

• -Raven-

20

• PeDoWu

15

Top użytkownicy w tym temacie

Brak Takera w RTWM zrobił swoje i był dobrą decyzją. Osobiście walka Wyatt vs Taker i jej wynik po mnie spływa, ale kurde czekam na nią bo jestem ciekaw jaką prace wykona charakteryzatorka WWE i jak Mark będzie wyglądał. Gdyby pojawił się np na ostatnim RAW to sama walka z Wyattem straciła by już kompletnie jakiś element który choć trochę ciekawi. To samo z Sheamusem, WWE zdaje sobie sprawę, że Sheamus po powrocie byłby już na drugi dzień postacią nie do zniesienia... A tak na WM nawet ja się lekko zaciekawię jak powróci on po dosyć sporej przerwie.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Powrót Romka to prawdopodobnie był dla nich wielki błąd, bo gdyby ten powrócił na samym RR mógłby nawet dostać cheer. Co do Takera to rzeczywiście fajnie budują napięcie i nadal się łudzę, że będzie miał dobrą walkę.

129015919552c4b3100be8c.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

To samo z Sheamusem, WWE zdaje sobie sprawę, że Sheamus po powrocie byłby już na drugi dzień postacią nie do zniesienia... A tak na WM nawet ja się lekko zaciekawię jak powróci on po dosyć sporej przerwie.

Sądziłem, że Szajba nie ma żadnych fanów, no proszę. :D

Ja natomiast nie za bardzo rozumiem sensu kolejnej walki Takera. Przyjdzie i co? Wygra i znów głos o nim zaginie? Ni kija mi się to nie podoba. To już nawet Mikołaj ma na święta swoje ho! ho ho!

163870508457e2d890447a3.jpg

Prędzej zaczne pisać na Wrestlefans niż zostane fanem dowcipnego Irlandczyka :twisted: . Ale faktycznie jestem ciekaw jego powrotu. Może się na łyso ojebie? Moze mu theme lekko ulepszą?

Ja natomiast nie za bardzo rozumiem sensu kolejnej walki Takera. Przyjdzie i co? Wygra i znów głos o nim zaginie? Ni kija mi się to nie podoba. To już nawet Mikołaj ma na święta swoje ho! ho ho!

Kto wie czy WWE nie szukało powodu, żeby Sting z Takerem sie twarzą w twarz na WM spotkali. A tak na poważnie to pewnie zawsze lepiej mieć w karcie Takera nawet jeśli jest niepotrzebny. Janusze wrestlingu którzy oglądają wrestling raz w roku prędzej zwrócą uwagę na produkt jak "Grabarz" będzie w karcie.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Wróble ćwierkają, że Vince nie ma nic przeciw zestawowi Lesnar WEHC, Cena USC i Sheamus/Bryan ICC.

W sumie jakby na to nie patrzeć to jest jedna opcja lepszego scenariusza: Lesnarowi w walce przeszkadza Rock, obydwaj z Romanem turnują, Romek dołącza do tego bidnego Authority. Lesnar mega wkurzony idzie na Rocka na WM32 fundując 5-stara (a potrafiliby). Jedyny mankament sytuacji to fakt, że Johnson ma trochę upchany terminarz, i że dablju po takiej końcówce WM31 miałoby tylko takie wyjście.

A z punktu widzenia Romana to dobrze, bo teraz zbiera buczenie i cheer czternastolatek, co powoduje, że wygląda to jakby mieli go w dupie. Po takiej akcji (no jak to, LESNARA skroić z pasa?!) dostawałby co chwilę mega heat i stałby się "jakiś". Gadać za niego mógłby Seth, Tryplak, Jamie i Joey :twisted: czy ktokolwiek inny, a Roman wyglądałby mocarnie z odpowiednim tłem stajni i pasem. Nie wiadomo tylko wtedy co z tym MitB Setha zrobić, więc z góry taka opcja odpada. Reigns po heel-runie zrobiłby rok później coś wyjątkowo face'owego i zacząłby zbierać cheer. Jedyne wyjście dla Romka, żeby tak się stało.

Chociaż… double turn? Reigns wygrywa, Seth cash-inuje, Authority klepie Rollinsa, Roman w Authority. To by dopiero było pierdolnięcie. Brakuje w tym wszystkim niestety Brocka, dlatego ta opcja też jest nierealna.

Te same wróble ćwierkają, że plan dla Dragona po WMce to feud o pas między Danielem, BNB i Zigglerem. Gdzie Sheamus? Nie podoba mi się ten plan. Coraz bardziej mi się wydaje, że może się okazać, że pas zgarnie Ziggler. Nadal szanse Dragon/Sheamus/Ziggi/Ambrose rozdzielam 6/2/2/0.

WMka wydawała się niezła, ale mega przewidywalna. Wrzucili ladder match, który będzie miał wpływ na dalsze story, i podpisali Lesnara. I tak oto WMka staje się nieprzewidywalna.

A co do samego Lesnara, Vincuś mu podobno zaoferował 3 baniaki na rok przez 3 lata. Niepotwierdzone info.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Te same wróble ćwierkają, że plan dla Dragona po WMce to feud o pas między Danielem, BNB i Zigglerem. Gdzie Sheamus? Nie podoba mi się ten plan. Coraz bardziej mi się wydaje, że może się okazać, że pas zgarnie Ziggler.

Największymi faworytami są Bryan i Wade, który cały ten feud przesiedział jak największy jobber. Pytanie, czy dalej chcą w niego inwestować, czy znowu go odeślą na ławkę, by wrócił w nowym gimmicku - neverending story. Sheamusa stawiam na Battle Royal. Tam może zrobić swój "impact" i nie zabrać nam frajdy z oglądania walki o pas Intercontinental.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Wróble ćwierkają, że Vince nie ma nic przeciw zestawowi Lesnar WEHC, Cena USC i Sheamus/Bryan ICC.

Aha. Wróble ćwierkały że NAO przegra z Rhodesami na RR14 - ja przewidziałem wcześniej wygraną NAO. Wróble ćwierkały że Bray Wyatt pokona John Cenę na WM30 - ja przewidziałem wcześniej wygraną John Ceny. Wróble ćwierkały że Brock pokona Cenę na NoC14 ponownie i zgładzi go jeszcze bardziej, a nawet będzie poddanie - ja przewidziałem wygraną John Ceny(przez DQ, ale punkt dla mnie). Wróble ćwierkały że Team Authority pokona Team Ceny na SS14 - ja przewidziałem wygraną Teamu Ceny.

Ja 4-0 Wróble

Z Ceną się zgadzam, Roman wygra pas WWEWH, pas IC wędruje do D. Ambrose`a, po WM wróbelki będą musiały po raz 5 bawić się z kłusownikami :twisted:

Edytowane przez NML

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

• Reputacja:   361

A ja powiem tak – tak jak lubię postać Lesnara, tak uważam jego run ze Zlotem za żart (nawet cholerny Rock jak był Mistrzem, to przynajmniej pokazywał mordę i pas via satelitę, a o Brocku… tylko napierdala Heyman) i za chuja nie chciałbym żeby wyszedł z pasem z WM-ki. Nie chcę Mistrza, którego będę oglądał na co trzecim PPV, a feud za niego będzie wykręcała „gadająca papuga” (przy całej mojej sympatii do Paula H.). Nie mam nic przeciwko grafikowi Brocka, ale za cholerę nie powinni w tym przypadku dawać mu najważniejszego pasa, bo bycie Mistrzem zobowiązuje i Lesnar powinien z nim się pokazywać, a nie „wpadać” na PPV raz na kilka miechów.

Patrząc realistycznie – obstawiam, że WWE zrobi to co konsekwentnie buduje od miesięcy, mając wyjebane na fanów i ich zdanie, czyli Lesnar gładko jobnie Nowemu Romulusowi i będzie po frytkach (nie łudźcie się że zmieniło tu coś przedłużenie kontraktu przez Brocka, bo facet negocjował sobie tam konkretną mamonę, a nie to, czy Vinnie pozwoli mu zachować pas). Fajnie jakby przynajmniej nie zrobił tego czysto, czyli chamsko skantował Brocka, przeszedł turn (bo i tak w tej walce to Brock będzie popowany), a tym samym Bestia przeszła na jasną stronę mocy (choć oczywiście wolę go jako heela) – co otwarłoby możliwości na nowe feudy.

Romek średnio sprawdza się jako baby face (w dużej mierze przez kretyński booking WWE), a więc może zdałby egzamin jako „naturalny heel”, którego ludzi znienawidziliby z automatu, bo Vince na siłę wcisnąłby go im ze Złotem. Zdrada Heymana byłaby tu jednak niemal musowa (i nie pytajcie o realistyczne powody takiego ruchu ze strony Paula. To przecież wrestling… Walnąłby coś w stylu, że on odwalał za Brocka ¾ roboty a i tak ten go należycie nie doceniał – lub podobną bzdurę, po najmniejszej linii oporu), bo ktoś za helowego Romka musiałby nawijać, żeby ten nie umarł śmiercią naturalną jako „majkowy niemowa” (ewentualnie mogłoby mu pomóc Authority i nawijałby za niego Tryplak).

Co do turnieju o pas IC to niemal (chyba, że jakiś geniusz wpadnie na pomysł żeby przedłużyć beznadziejny run Angola) w ciemno można obstawiać Koziołka. Niemal bankowo jobują go Ziggiemu dla „uśpienia czujności” i walnięcia „zaskoczenia” podczas WM-ki.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Zdrada Heymana byłaby tu jednak niemal musowa (i nie pytajcie o realistyczne powody takiego ruchu ze strony Paula. To przecież wrestling… Walnąłby coś w stylu, że on odwalał za Brocka ¾ roboty a i tak ten go należycie nie doceniał – lub podobną bzdurę, po najmniejszej linii oporu)

A może WWE szarpnęłoby się na sensowne ( powiedzmy ) wytłumaczenie ? Czyli Heyman zobaczył w Reignsie nowego dominatora i chce zostać jego mentorem bo czas Lesnara już mija ? Wtedy można by jeszcze zrobić jakiś duży rewanż na przykład na SummerSlam, z tym, że trzeba by kogoś znaleźć dla Lesnara - bo majk u niego to nie jest dobry pomysł :roll:

Korzystając z okazji wypowiem się jeszcze na temat walki o pas IC - boję się jednego, żeby nie okazało się, że oczekiwania są za duże. Osobiście nie mam wątpliwości, że będzie to ringowa walka wieczoru oczywiście :razz: Wytypowanie zwycięzcy tej walki to nie jest prosta sprawa, bo w gruncie rzeczy każdy z nich ma swoje argumenty, jednak najwięcej szans daję Zigglerowi i Bryanowi, mniej więcej po równo. Niezależnie który wygra stadion będzie się cieszył, a nic lepiej nie napali widzów na resztę Wm'ki niż dobra walka z przyjemnym wynikiem. Nie wierzę, że Vince postanowi zostawić Barreta z pasem, gdy w obwodzie jest przecież D-Bryan, ubiegłoroczny main eventer. W każdym razie, to o czym było mówione od bardzo, bardzo dawna chyba właśnie ma miejsce - Pasy midcardowe naprawdę zyskują na wartości.

Edytowane przez Ronnie

1161423919541b3db89050d.jpg

A może WWE szarpnęłoby się na sensowne ( powiedzmy ) wytłumaczenie ? Czyli Heyman zobaczył w Reignsie nowego dominatora i chce zostać jego mentorem bo czas Lesnara już mija ? Wtedy można by jeszcze zrobić jakiś duży rewanż na przykład na SummerSlam, z tym, że trzeba by kogoś znaleźć dla Lesnara - bo majk u niego to nie jest dobry pomysł :roll:

Dla mnie idealnym rozwiązaniem przy ewentualnym turnie Romka byłoby to, gdyby Heyman został przy Lesnarze, a Rzymianinowi pomogło wygrać Authority. Tak Brock jak i Romeo potrzebują "gadających papug", a Trypel i Heyman zrobiliby tutaj swoja robotę koronkowo.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

A może WWE szarpnęłoby się na sensowne ( powiedzmy ) wytłumaczenie ? Czyli Heyman zobaczył w Reignsie nowego dominatora i chce zostać jego mentorem bo czas Lesnara już mija ?

Że niby z Lesnara mieliby zacząć robić underdoga? :lol: All the best :twisted:

Nie wierzę, że Vince postanowi zostawić Barreta z pasem, gdy w obwodzie jest przecież D-Bryan, ubiegłoroczny main eventer.

Barrett po powrocie robi za taką ciotę, że nie mam wątpliwości, że z WMki wyjdzie albo na tarczy, albo bez tarczy. Przyszło mi teraz do głowy, że skoro ten ladder match będzie openerem (a będzie), to jeśli Danielson nie wygra, publika będzie przeraźliwie wkurzona. Vince nie zaryzykuje chyba takiej akcji dla kogoś innego, niż Sheamus, jeśli w ogóle. Dwa poprzednie Rumble dość dobrze pokazały jak to się kończy.

Widzę, że tutaj niektórzy uważają run Brocka z pasem za żart - coś w tym jest, aczkolwiek dobrze wiedzieliśmy, że nawet w przypadku wygrania złota nie będzie on się pojawiał regularnie. Nie zgodzę się jednak z tym, że lepszym wyborem jest Reigns tylko dlatego żeby pas był co tydzień na RAW czy był broniony na house showach. Teraz to złoto według mnie pokazuje wartość - to jest pas, którego nie może mieć każdy od tak tylko dostaną go wybrani. To nie jest wina ani Brocka, ani Heymana, ani Reignsa że reszta pasów nie jest nic warta i praktycznie mogłoby ich nie być. Lesnar się nie pojawia, ale Heyman odwala tak dobrą robotę na mikrofonie, że wolę jego słuchać niż widzieć Reignsa z pasem. Już sobie wyobrażam jego przemówienie, to będzie jeszcze słabsze niż próbujący mówić po angielsku Khali.

Widzę, że tutaj niektórzy uważają run Brocka z pasem za żart - coś w tym jest, aczkolwiek dobrze wiedzieliśmy, że nawet w przypadku wygrania złota nie będzie on się pojawiał regularnie.

Wiedzieliśmy, dlatego też ja od samego początku mówiłem, że Brock part-timer - tak, ale nie dawajcie mu czasem pasa, bo to będzie taki mistrz jak z Takera aktywny wrestler. Niestety Vince miał inną wizję i wszystkie feudy o Złoto Brocka były na maksa denne, bo nie prowadził ich Mistrz, tylko jego impresario, który nawet nie jest wrestlerem (a więc można było zapomnieć o jakichś fizycznych konfrontacjach). Lubię i doceniam kunszt Paula, ale każdy kolejny feud o Złoto Lesnara prowadzony przez niego, to po prostu kpina z "powagi" Pasa Mistrzowskiego.

Jasne, że Bestia promuje mocno Pas, ale tak samo promowałby go KAŻDY, komu Vinnie postanowiłby zafundować przerwanie streaku Grabarza i zesquashowanie Jacha (czyli ultra-mega push), a Mistrza mielibyśmy co tydzień w TV.

Edytowane przez -Raven-

wszystkie feudy o Złoto Brocka były na maksa denne

Jedna uwaga: feudy były denne, ale do samych walk ciężko się chyba przyczepić... :)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg