Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 31 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nieeee, Kaval miał za mentorki Lay-Cool. Shota na pasy TT miał bodajże Johnny Curtis (Faaaan Daaaaan Goooo).

6774900356019a1789f59a.jpg

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

32

• Lacio

26

• -Raven-

20

• PeDoWu

15

Top użytkownicy w tym temacie

W ogóle tak mnie naszło, że może tym "pierdolnięciem" na WM będzie powrót heelowego Shield z Heymanem jako menago? Mieli by w stajni pas IC, walizkę oraz główny pas.

http://blog.theregularguynyc.com/wp-content/uploads/2013/08/shut-up-and-take-my-money.jpg

Brock ma wyjebane na jakieś dodatkowe części garderoby, ale Vince na draw jaki robi Lesnar z pasem już nie. Facet musiałby mieć nie po kolei w głowie, żeby kroić go teraz z pasa na rzecz jakiegoś frajera pokroju Romana. Romek z pasem z WMki nie wyjdzie, jestem tego prawie pewien. Kwestia tego, czy wyjdzie z niej zwycięsko Lesnarminator, czy Rollins.

A tak przy okazji, bo ktoś mówił, że ring gear Romkowi zmienili - a Black to od trzech lat w tym lateksie paraduje?

A tak przy okazji, bo ktoś mówił, że ring gear Romkowi zmienili - a Black to od trzech lat w tym lateksie paraduje?

Podbijam i dodaję do tego Ambrose'a z całym zestawem koszulek do bicia żony :P

6774900356019a1789f59a.jpg

Pisałem, że "to jemu troszeczkę zmodyfikowali ring gear", czyli zostawili prawie taki sam jak w The Shield. Tymczasem Seth i Dean otrzymali nowe ring geary, Theme Songi, gimmick itd. Roman w tym samym czasie został z "Belive that" i Theme Songiem The Shield, co pokazuje, że WWE już wtedy zdawało sobie sprawę z nikłych umiejętności Romka i być może chciało to jakoś zamaskować całą otoczką Tarczy, które większość fanów uwielbiała, niż robić coś nowego, czego publika w wykonaniu Romana pewnie by nie kupiła. Ogółem rzecz biorąc miałem na myśli, że ring gear Romka jak i sam on nijak się zmienił w stosunku do Setha i Deana (chodzi też o rozwój, bo trzeba przyznać, że Black znacznie się poprawił na micu) z racji tego, że pewnie nie wykreowałby sobie czegoś nowego i wiarygodnego.

Edytowane przez ShowOff Punk

129015919552c4b3100be8c.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

-Raven- napisał/a:

Brock zawsze miał wyjebane na pasy-srasy i jobowanie. Byle tylko się kasa zgadzała. Akurat w tej kwestii ma zajebiście zdrowe podejście, którego brakuje wielu zawodnikom (i kwestie podkładania się traktują jak jakąś skazę na honorze).

Paradoks. Typ ma wyjebane na swoje osiągnięcia, a przez kilka miesięcy zakończył streak, zesquashował Cenę i został mistrzem federacji. :v

Prawie jak w życiu. Często im mniej spinamy dupę i zjada nas stres, tym więcej rzeczy nam wychodzi niejako automatycznie. A im bardziej "chcemy", tym bardziej spalamy się w blokach.

Wydaje mi się jednak, że przegrać to on może z "kimś". Reings wywołuje mieszaną, żeby nie powiedzieć słabą, reakcję publiki (i Brock o tym wie). Techniką też się nie przebija. Nie kupują go fani. I tu rodzi się zagwozdka, że z Taką osobą miałby przegrać. Roman nie rokuje na topową gwiazdę federacji, a przynajmniej w mojej ocenie. Lesnar nie podłoży mu się - mój typ. To przedłużenie umacnia mnie w tym przekonaniu. Chociaż okaże się w niedzielę :)

Na dzień dzisiejszy nie ma w WWE NIKOGO kto pod kątem wypromowania, kto mógłby stawać z Lesnarem jak równy z równym. Po zesquashowaniu Jacha - nie ma tak mocnego zawodnika u Vince'a. Każdy byłby underdogiem.

Jeżeli Brock nie przegra z Romkiem, to nie dlatego, że walnął liberum veto, ale dlatego że tak zadecydował Vince. McMahon nie po to dał mu teraz tak gruby kontrakt, by się przejmować tym, komu chciałby - a komu nie - jobnąć Lesnar.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ale generalnie co uważacie na temat ewentualnej wygranej Lesnara z Romkiem? Bo ja twierdzę, że tak byłoby najlepiej. Z jednej strony to part timer, ale z drugiej jednak coś tam występuje i wzbudza emocje. Skoro Bestia zostaje, to Roman, który niewiele pokazał jako pretendent (a właściwie pokazał tyle, że się nie nadaje - walki jak walki, ale za majkiem usypiał bardziej niż face'owy Orton za czasów swojego runu z pasem WHC) powinien wg mnie jobnąć. Najlepszą opcją byłoby szybkie przejęcie pasa przez Rollinsa po tym jak Lesnar odebrałby konkretny wpierdol z zaskoczenia (wtedy z markowego punktu widzenia nadal pozostaje rozpierdalatorem - został wzięty w dwa ognie, trudno). Jeżeli ja bym bookował to dałbym Lesnarowi pojechać Romka na WM i zrobił rewanż na RAW, w którym Romek przeszedłby heelturn (może dołączyłby do Authority) napierdalając Lesnara z zaskoczenia, a Rollins wykorzystałby walizkę. Wtedy mamy mistrza Rollinsa (czyli opcja całkiem ciekawa i w końcu jest champion na pełen etat), Lesnar ma swoje kolejne zwycięstwo na WM, a przegrana pasa w takich okolicznościach mu nie ujmuje, Reigns jest heelem - czyli odgrywa postać, którą powinien odgrywać.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   1

ale za majkiem usypiał bardziej niż face'owy Orton za czasów swojego runu z pasem WHC)

Ba, nawet gorzej od Sheamusa.

Tyle tych teorii spiskowych jest nt walki Lesnar-Boringman, że nie wiem z jakiego powodu Heyman miałby zdradzić Lesnara na rzecz Boringmana. Jakiś logiczny argument?

Edytowane przez 8693

• Reputacja:   1

Jeżeli ja bym bookował to dałbym Lesnarowi pojechać Romka na WM i zrobił rewanż na RAW, w którym Romek przeszedłby heelturn (może dołączyłby do Authority) napierdalając Lesnara z zaskoczenia, a Rollins wykorzystałby walizkę. Wtedy mamy mistrza Rollinsa (czyli opcja całkiem ciekawa i w końcu jest champion na pełen etat), Lesnar ma swoje kolejne zwycięstwo na WM, a przegrana pasa w takich okolicznościach mu nie ujmuje, Reigns jest heelem - czyli odgrywa postać, którą powinien odgrywać.

Skoro dajemy Brockowi wygraną z Romanem to nie ma zmiłuj i niech bestia idzie z pasem już na kolejne PPV. Według mnie dlatego bookują Cene na mistrza US i prawdopodobnie Bryana na IC by przy braku Lesnara jakieś pasy byłyby w Main Evencie PPV. Oczywiscie szkoda Rollinsa i jego walizki lecz można to także można rozwiązać. Np Seth traci walizkę tuż przed MITB a na samym PPV ponownie zdobywa kontrakt i mamy powtórkę z historii. Nie wierzę w twoją opcje z Romanem w Authority i Sethem jako mistrzem, gdyby chcieli to zrobić to Reigns byłby championem a Rollins mógłby przejść na nim Face Turn. (Podobna sytuacja co Orton-Rollins w październiku)

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Tyle tych teorii spiskowych jest nt walki Lesnar-Boringman, że nie wiem z jakiego powodu Heyman miałby zdradzić Lesnara na rzecz Boringmana. Jakiś logiczny argument?

No wiesz, Heyman absurdalnie słodzi Romkowi obecnie, że jakim to on nie jest koksem, i takie tam, z polecenia Vinca, by go lepiej odbierali. Czyli już mamy argument, można by tego by użyć, by dołączyć Heymana do Romka. Aczkolwiek, to by było strasznie głupie.

Skoro dajemy Brockowi wygraną z Romanem to nie ma zmiłuj i niech bestia idzie z pasem już na kolejne PPV. Według mnie dlatego bookują Cene na mistrza US i prawdopodobnie Bryana na IC by przy braku Lesnara jakieś pasy byłyby w Main Evencie PPV.

I opcja Paybacków, Extreme Rulsów i innych Battlegroundów z pasem US lub IC w którym walczyć będą Ceny czy Bryany, a Lesnarator z "THE GOLD" na Summerslamach jest tak dobra, że ja to kupuję już dzisiaj. Gówniane gale nabiorą kolorytu, bo żaden wynik nie będzie wiadomy (pliz, kto uwierzy, że Wyatt skroi Lesnara z pasa na battleground, czy rusek na tlc?), paski dostaną niewiarygodny push, nowe twarze w dablju będą miały co robić zamiast klepania olbrzymów i dodatkowo będą to mogli wpisać w CV, główne złoto fedki zostaje wywyższone z rangi "największy zaszczyt w fedce" do "padajcie na kolana przed mistrzem". Biorę. W podwójnej dawce.

Oczywiscie szkoda Rollinsa i jego walizki lecz można to także można rozwiązać. Np Seth traci walizkę tuż przed MITB a na samym PPV ponownie zdobywa kontrakt i mamy powtórkę z historii. Nie wierzę w twoją opcje z Romanem w Authority i Sethem jako mistrzem, gdyby chcieli to zrobić to Reigns byłby championem a Rollins mógłby przejść na nim Face Turn. (Podobna sytuacja co Orton-Rollins w październiku)

Już bardziej widzę tu Rollinsa, który cash-inuje na półprzytomnym Lesnarze i ktoś interweniuje w podobnym stylu jak Sting na Survivor Series, po czym Black zaczyna feud z tym delikwentem. Potem grubsze story z Rollinsem, który chce powtórki, rematchu i tak dalej, ale cały czas jest spławiany, aż do przyszłorocznego Summerslam, gdzie zgarnia tytuł. Fantasy booking.

Jeśli Rollins nie podejmie się realizacji walizki, to obawiam się, że mistrzem w tym roku on nie zostanie... No chyba, że wpadną na genialny pomysł zrobienia tego dzień później, ale to by tylko potwierdzało, że WrestleMania to tylko pre-show gali "PostWrestlemaniaRaw"... Zresztą byłby to odgrzewany kotlet.

Ja tak jak wszyscy nastawiam się na Ladder Match, bo skład jest na prawdę dobry. Tak na prawdę to brakuje tu tylko... Kofiego, który mógłby zrobić jakiś epicki spot jak zawsze :D. Na zwycięzcę typuję Bryana i liczę na to, ze zobaczymy go z pasem IC również w Polsce.

Tak na marginesie ... bo sumie to jest ta ważniejsza część mojego postu....

Wspólnie z użytkownikiem Lacio, planujemy oglądnąć WM (Lacio) ma wykupione WWE Network. Ta jakże wspaniała uczta dla fanów wrestlingu miałaby miejsce w Krakowie (dokładnie przy Alejach Słowackiego), jednakże ilość miejsc ograniczona! (Max przewiduję 2os). Szczegóły priv.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Nie ma co się łudzić, że Lesnar z Reignsem nie zakończą show?

Jedno wydaje się pewne: jeśli za tydzień o tej porze Rollins nie będzie miał pasa, to może nie dostać go już wcale - a przynajmniej nie poprzez walizkę. Co w sumie nie byłoby złe o tyle, że naprawdę (o czym już gdzieś pisałem) nie miałbym nic przeciwko temu, by Lesnar potrzymał pas przez kolejny rok. Zresztą... zdążyłem się już w sumie do tej sytuacji przyzwyczaić: mistrza nie ma co tydzień, każde jego pojawienie się jest więc czymś wielkim, świętem i znakiem, że coś ważnego będzie się działo. To tylko dodatkowo podkreśla, że z tym paskiem nie lata byle popierdułka, ino gość przez wielkie G, O, Ś oraz Ć.

Plus, paradoksalnie, nieobecność mistrza daje szanse innym. Gdyby przez ostatnie x miesięcy złoto trzymał taki np Cena (zajmujący swoimi feudami 1/3 tygodniówki), to sądzę, że kilku naszych ulubieńców szykowałoby się teraz do battle royal. Nie byłoby bowiem potrzeby promowania nowych twarzy do feudów o pasy midcardowe i taki np pas US nie byłby pewnie nawet na tej WM-ce broniony...

Ale cóż... my tu sobie gadu gadu, a na koniec i tak pewnie zobaczymy powtórkę z Royal Rumble... czy byłby to pierwszy raz, gdy WWE idzie po najlżejszej linii oporu?

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Ale jaka to jest ta najmniejsza linia oporu? Zwycięstwo Romana czy trwanie promocji Lesnara, który jest tak wypushowany jak żaden inny czempion?

Najlżejsza linia oporu to ta, która dała wygraną w RR Romkowi. I ta, o której mówi się od dobrego pół roku...

BTW podoba mi się opcja, o której napisał Lacio: niech Rollinsowi w cash-ingu przeszkodzi np Ambrose (mający przecież z Sethem unfinished business), dzięki czemu dostajemy dokończenie feudu między panami. A jakby jeszcze na szali był pas IC... ale to już fantasy booking ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg