Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 31 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A co do tematu WR, stawiam, że tym szokiem będzie wygrana Brocka i Seth wykorzystujący walizkę. Vince głupi nie jest, w newsach czytamy, że naciska na Bestie żeby podpisał jeszcze dziś nowy kontrakt. Najpewniej po to aby można było bezpiecznie rozpisać wygraną Lesnara bo póki co jest strach dawać mu zwycięstwo bo zawsze mógłby odejść z pasem WWE do UFC. Moim zdaniem Roman nigdy nie był planowany na następce Ceny. Po prostu ktoś musiał skroić Lesnara z pasa gdyby nie można było się z nim dogadać co do nowego kontraktu, a PRZY okazji mielibyśmy nowego młodego main eventera. Bo żeby być ZA Cene to trzeba przede wszystkim umieć gadać (różne programy tv, fundacje, filmy itp.) a potem dopiero walczyć. A Roman ani to ani to

Właściwie to nawet chciałbym zobaczyć taki scenariusz, tylko zastanawia mnie co potem - bo nie sądzę, by Brock stanął do rewanżowej walki o pas na Extreme Rules, a nawet jeśli, to nie ma szans, by przegrał to czysto (co dawałoby pretekst, a nawet przymus jeszcze jednego pojedynku), wygrana Romka na WM i kasacja walizki daje zarządowi możliwość poprowadzenia trzymiesięcznego feudu z właściwie gotowym programem i wydaje mi się, że taka korzyść skłoni finalnie WWE do wybrania najprostszego scenariusza. Brock straci pas na WM tak czy inaczej, z resztą podobno jemu to różnicy nie robi, kto zostanie następnym mistrzem i w jakich okolicznościach.

A co powiecie na to, żeby Lesnar obronił pas na Wm..potrzymał go kolejny rok i na WM 32 zmierzył się z Dwaynem? :D :D

Kolejny rok bez mistrza i do tego, by Dwayne walczył o pas? NO! NO! NO! Poza tym cashing Rollinsa musi być, bo tak walizka zmarnowałaby się tylko.

• Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

32

• Lacio

26

• -Raven-

20

• PeDoWu

15

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kolejny rok bez mistrza i do tego, by Dwayne walczył o pas? NO! NO! NO! Poza tym cashing Rollinsa musi być, bo tak walizka zmarnowałaby się tylko.

Ale za to jaki starpower pojedynku! A jakie podłoże psychologiczne niezałatwoione sprawy z przed 12 lat!

Nie no, trochę śmieszkuję z takim scenariuszem, ale znająć Vince'a to byłby on zdolny do takiego pomysłu, wiedząc jaki hajs stoi za tym starciem, a owe zestawienie i tak zobaczymy, jeśli tylko Rock wyrazi chęć pojawienia się na WM i daję sobie uciąć mały palec u lewej nogi, na potwierdzenie swoich słów :)

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Ale za to jaki starpower pojedynku! A jakie podłoże psychologiczne niezałatwoione sprawy z przed 12 lat!

Nie no, trochę śmieszkuję z takim scenariuszem, ale znająć Vince'a to byłby on zdolny do takiego pomysłu, wiedząc jaki hajs stoi za tym starciem, a owe zestawienie i tak zobaczymy, jeśli tylko Rock wyrazi chęć pojawienia się na WM i daję sobie uciąć mały palec u lewej nogi, na potwierdzenie swoich słów :)

Wtedy widzę dwie walki na WMXXXII: Brock Lesnar vs The Rock i... Seth Rollins vs Dean Ambrose o pas mistrzowski ;)

Jeśli Lesnar przedłuży kontrakt, to mam nadzieję, że dosyć szybko straci pas, zniszczy paru kelnerów w ciągu roku, a na WM 32 jego karierę zakończy Punt Kick od Legend Killera. Sorry, ale dłużej nie zniosę mistrza - part timera.

Może jestem naiwny, ale ja tam wierzę w heel turn Ceny (nie że akurat teraz, tylko w ogóle). Przerwanie streaku też wydawało się nie możliwe, a jak okazało się to opłacalne, to nie było problemu, żeby to zrobić. Jak Vince uzna, że nadszedł czas, to sturnuje Jasia - spokojnie :D

A co powiecie na to, żeby Lesnar obronił pas na Wm..potrzymał go kolejny rok i na WM 32 zmierzył się z Dwaynem? :D :D

Odkąd Lesnar został mistrzem to przestałem się w ogóle interesować sytuacją z pasem, więc kupuję takie coś, ale tylko pod warunkiem, że Lesnar pojawi się dopiero na WM 32(mogą zrobić, że nie podpisał kontraktu i uciekł z pasem; poza tym wolę żeby pojawiał się raz na rok, niż raz na kwartał i to po raz n-ty w walce z Ceną, było 1vs1, był triple, więc w tym roku pewnie będzie fatal 4). WWE potrzebuje dobrych feudów, pas daje tylko łatwiejszą możliwość do osiągnięcia tego celu, ale nie jest koniecznością, więc nie będzie mi żal z jego braku.

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Vince podobno nie chce palić mostów z Punkiem i chce mieć otwartą furtkę żeby go kiedyś jeszcze w WWE zobaczyć, mimo tego, co mówi Brooks. Need I say moaa?

A tak poza tym to Lesnara na kolejny rok kupuję tylko pod warunkiem, że paska nie zabierze mu Rock. Dajcie spokój, nie można jakiegoś naprawdę przyszłościowego wrestlera wrzucić do wielkiego wydarzenia, wielkiego przejęcia pasa, skrojenia jak marchewki na sałatkę, tylko zawsze Cena i Rock? Z góry uprzedzam kogoś kto zabiera się pewnie do zacytowania, Roman nie jest przyszłościowy.

Szkoda by było trochę Rollinsa tak poza tym.

Starpower mega, absolutnie mega, ale chętniej bym zobaczył Johnsona z SCSA. Pilnie strzeżoną tajemnicą poliszynela jest, że ten drugi chce "one more match". Ogłoszenie takiego ME jeszcze w tym roku wyprzeda tą arenę w Teksasie co do ostatniego miejsca na barkach ludzi z miejsc stojących.

Wiecie co jest najzabawniejsze i co idealnie obrazuje jak odbieram tegoroczną WMkę? To, że dopiero po ogłoszeniu Attitude Mówi zdałem sobie sprawę, że gala w tą niedzielę :D

I nie wiem, czy się z tego śmiać, czy płakać. Co roku brałem też urlop w poniedziałek, żeby od razu z rana obejrzeć galę. A teraz? Jakoś mam to gdzieś. Klimat jak przed jakimś zwykłym PPV.

Widzę w tym jednak jeden pozytyw. Skoro mam mniejsze oczekiwania, to może gala zaskoczy mnie pozytywnie w jakiś sposób. Chciałbym żeby tak się stało, bo na ten moment uważam, że tylko coś zaskakującego może tą galę uratować.

• Reputacja:   3

Tak myślę co obstawić:)

http://i.imgur.com/k65VQIU.png

Tak myślę co obstawić:)

Orton, chociaz po obejrzeniu RAW zaczynam sie zastanawiac, czy to przypadkiem Rollins nie bedzie tym heelem ktory zgarnie wygrana z zaskoczenia.

Kursy na Bryana i Ambrose'a daja surebeta, ale nie wiadomo czy nie wpadnie tam na ostatnia chwile jakis Sheamus.

W sumie za drobne mozna pograc dubel Taker + Divy (mam nadzieje ze mozna łaczyc zaklady, bo np w PaddyPower z WWE da sie pograc tylko single).

Rocznikowo miała 15

Na jakiej stronie można obstawiać wm?

Orton, chociaz po obejrzeniu RAW zaczynam sie zastanawiac, czy to przypadkiem Rollins nie bedzie tym heelem ktory zgarnie wygrana z zaskoczenia.

Orton wygrywa, Rollins moczy, Rollins wykorzystuje walizkę w ramach pierdolnięcia i zgarnia pas. Ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości? Całe story z powrotem Ortona układa się w "road to redemption" - Viper najpierw poskładał Authority robiąc ich w totalnego chuja, potem fizycznie przy pomocy Stinga, a na przystawkę przed daniem głównym (blondynobrunet) zafundował ass whippin' of a lifetime jego przydupasom. Clear story.

W sumie za drobne mozna pograc dubel Taker + Divy (mam nadzieje ze mozna łaczyc zaklady, bo np w PaddyPower z WWE da sie pograc tylko single).

Można, divy + taker + cena + sting + reigns to jakieś AKo w okolicach 3,5-3,8 z tego co patrzyłem. Dobry deal. Kto przezorny niech wyrzuci romka, który wcale takim pewniakiem nie jest (choć jest). Dobre kursy są też na to, że Black wykorzysta walizkę, zwiększają ako do 8-9.

Slawex: Najprościej na williamhill

PS. 21.00 na Axelmanię kusi :D Z jakiegoś powodu Curtis cały czas jobbuje na antenie, z jakiegoś powodu dostaje czas, z jakiegoś powodu jego koszulki idą.

Edytowane przez Lacio

Orton wygrywa, Rollins moczy, Rollins wykorzystuje walizkę w ramach pierdolnięcia i zgarnia pas. Ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości?

Ja mam, bo wcale nie jest na 100% pewne, że Rollins skasuje walizkę na WM, a wtedy jego szanse w walce z Ortonem zdecydowanie rosną. Jednak mimo wszystko skłaniałbym się ku opisanemu przez ciebie scenariuszowi + Orton nie wygrał na WM od 4 lat, więc będzie to dobry czas na przełamanie, jest więcej "za", niż "przeciw" i na pewno na Randalla postawię jakiś piniondz.

Z tasiemkami bym się wstrzymał, bo jestem niemal pewny, że ktoś z grona faworytów (Reigns, Cena, Taker, Sting, Orton) umoczy, w dodatku ladder match powinien wygrać Bryan albo Ambrose, a walkę pań team fejsów - za dużo zwycięstw tych "dobrych", nawet jak na Największą Galę Roku. Szczerze mówiąc, to przez chwilę przeszła mnie myśl, by symboliczne 5 zł postawić na Lesnara :D A zakład dotyczący cash-inu Setha faktycznie ciekawy i godny zastanowienia.

Na jakiej stronie można obstawiać wm?

Tak, jak wspomniał Lacio - najlepszą opcją jest WH, z innych zagranicznych pamiętam, że PaddyPower, SkyBet i 5Dimes oferowali zakłady na WWE, ale nie przeglądałem, czy wystawili coś na WM.

Rocznikowo miała 15

• Reputacja:   3

Szczerze to w ogóle słabo z pewniakami w tym roku... R-Truth to dziadek, więc też istnieje szansa, że dostanie pas, kto tam ich wie, oni potrafią największych jobberów dnia na dzień wyciągnąć do solidnego midcardu. Tak samo Lesnar - nie ma żadnych przecieków co do przedłużenia jego kontraktu, więc też nie do końca wiadomo czy Romek na 100% wygra.

A Taker... Tutaj też Andrzej nie jest super pewniakiem, już raz umoczył na wm-ce, więc druga porażka nie będzie czymś ogromnie zaskakującym. Rollins i Orton - każdy z nich potrzebuje wygranej.

Ja chyba tym razem się pobawię i walnę jednego "pewniaka" z 3 zakładów za jakieś 5 euro, a resztę się pobawię i postawię po 2 eurasy na Trutha i Axela :D. DO tego jeszcze jeden zakład na Lesnara, ale nie wiem za ile. Najwyżej umoczę :v

EDIT: albo nie, obejrzałem RAW i wyrzucenie z ringu przez 20kg fanatyka wstrzykiwanej marihuany sprawia, że Axel nie pokona już nawet skacowanego hornswoggle'a

Edytowane przez yahoomlody

Brock podpisał nowy kontrakt!

Zajebista wiadomość :)