Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 31 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niektórzy chyba powinni kij z dupy wyjąć, i nauczyć się pojęcia ironii :twisted:
  • Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

32

• Lacio

26

• -Raven-

20

• PeDoWu

15

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem chyba jedno z ostanich osób na forum której można zarzucić "sztywność" i brak poczucia ironii :) ... Widocznie tego się musisz nauczyć. A kija to moge ci włożyć sam wiesz gdzie pajacu.

Będąc przy temacie Wrestlemanii by nie spamować to ciekaw jestem gdzie dojdzie do spotkania twarzą w twarz Takera ze Stingiem. Naturalnym miejscem wydaje się sama Wrestlemania, ale pojawiają się głosy, że ma do tego dojść na RAW co by się wiązało pewnie z ich walką (powtórka Rock vs Cena i roczny feud)

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

W sumie to nie zdziwiłbym się, gdyby postanowili zrobić jeszcze jedną walkę Takera (oczywiście ze Stingiem w przyszłym roku). Zgaduję, że walka z Bray'em go tak nie nadwyręży (coś jak z Punkiem, kiedy mógł jeszcze pojawiać się na kilku RAW, a nawet na SD po WM). WWE będzie żal z tego nie skorzystać, więc oczywistym będzie, że zabookuje "One More Match". ;)

129015919552c4b3100be8c.jpg

Jeszcze jedna walka Taker'a, oprócz tej z Brayem jest koniecznością. Nie wiem co musiałoby się stać, żeby do tego nie doszło, chyba jedynie jakaś poważna kontuzja grabarza. Natomiast nie jestem przekonany czy walka ze Stingiem to byłby dobry pomysł. Po pierwsze ostatni feud Undertaker'a powinien być z gościem który pojawia się częściej niż raz na miesiąc, a po drugie w ringu mogłoby to wyglądać trochę słabo. Nie mam pojęcia kogo prywatnie lubi Taker, ale realnie patrząc powinien wziąć kogoś młodszego, żeby uzupełniał jego braki kondycyjne np Jaśka, ewentualnie Bryana, ale nie wiem czy on nie byłby zbyt słabym przeciwnikiem(patrząc na jego przeszłość w WWE) na ostatnią walkę grabarza.
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Ja chciałem walkę z Johnem, bo wtedy autentycznie byłaby możliwość zakończenia streaku - w dodatku, gdyby był to "I quit match" (albo koniec streaku, albo Cena się poddaje). Teraz by już pewnie nie było na to takiego hype'u, a jeszcze jakiś czas temu był to materiał na Main Event.

129015919552c4b3100be8c.jpg

WWE chyba postanowiło promować walki takimi zajawkami na internecie. Dobry pomysł, bo i tak każdy ma teraz dostęp do tego. Wg mnie takie klipy są potrzebne, żeby coraz bardziej czekać z niecierpliwością na ten event. Akurat ten nie przypadł mi do gustu, bo wygląda bardziej na reklamę niż promo, ale ważne że jest :smile:.

Edytowane przez LAN

Taker powinien zawalczyć z Johnem. Nie ma innej opcji, żeby twarz WWE od dobrych kilku lat nie zawalczyła z Grabarzem. Myślę, że nawet najwięksi wrogowie Ceny chcieliby ujrzeć ten pojedynek. Oczywiście zwycięstwo Takera i piękne przejście na emeryture.

71873036054fe0f048f170.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Nie wiem, czy to dobra wiadomość, ale na wm zobaczymy jakiegoś przedstawiciela nxt w battle royal matchu. Chciałbym by był to Nevile, bo w nxt on już kompletnie nie ma co robić, a niespodziewane spoty jak np dla :Finna -to marnowanie potencjału jego przyszłego debiutu . Właściwe każdy byleby nie Kalisto. Mam wrażenie, że jest on najbardziej niepotrzebnym transferem do wwe. Luchadorzy się już nie sprzedadzą, Kalisto jest skazany na jobberkę bardziej niż ktokolwiek. Już nawet chyba Itami, będzie miał łatwiej, bo wprowadzą go jako kogoś ważnego...chociaż na chwilę. Na dzień dzisiejszy Del sol to według mnie drugi Woods.

163870508457e2d890447a3.jpg

Co jak co, ale ten ladder match jest murowanym kandydatem to najlepszej walki na WM. Oby to był opener i o 1 na dobry początek to nam zaserwowali, wtedy od razu percepcja gali będzie dużo lepsza :)

Nie wiem, czy to dobra wiadomość, ale na wm zobaczymy jakiegoś przedstawiciela nxt w battle royal matchu. Chciałbym by był to Nevile, bo w nxt on już kompletnie nie ma co robić, a niespodziewane spoty jak np dla :Finna -to marnowanie potencjału jego przyszłego debiutu . Właściwe każdy byleby nie Kalisto. Mam wrażenie, że jest on najbardziej niepotrzebnym transferem do wwe. Luchadorzy się już nie sprzedadzą, Kalisto jest skazany na jobberkę bardziej niż ktokolwiek. Już nawet chyba Itami, będzie miał łatwiej, bo wprowadzą go jako kogoś ważnego...chociaż na chwilę. Na dzień dzisiejszy Del sol to według mnie drugi Woods.

Jak dla mnie świetna wiadomość! Dzięki temu jestem ciekawy Battle Royalu, a i sama WrestleMania będzie jak dla mnie ciekawsza. Mój typ to Neville, co jak co, ale debiut na WM to naprawdę byłoby coś. Najlepiej pojechać po całości i dać mu wygrać! Prestiż walki nie jest ogromny, a to naprawdę może dać kopa Adrianowi (problem z tym, co z nim później...). Przecież rok temu, tylko wygrana Cesaro sprawiła, że ten Battle Royal był uznawany za udany i ogółem poprawił odbiór WM30. Na WM jest dużo smartów, więc nie byłoby problemu z odbiorem Neville'a.

Itami jest jeszcze nie gotowy, wejściówkę Finna na WM chciałbym oglądnąć w bardziej prestiżowej roli, jedynie Breeze ma jeszcze szansę. Jednak sam nie wiem czy chciałbym tego. Wydaje mi się, że Neville to lepszy wybór, mimo iż ciężko będzie mu coś później wymyślić. Ogółem nie chcę jednorazowego występu, bo jest potencjał na świetny debiut.

Co do Kalisto to się nie zgadzam. Myślę, że luchador jest potrzebny w WWE, choćby ze względu na rynek meksykański. Złe wrażenie zrobił Sin Cara. Nie ma szans żeby Kalisto był drugim Woodsem. Już samo to, że jest luchadorem go wyróżnia i może spokojnie wypromować (Cara też nie jest jakimś jobberem, on w każdej chwili może być spokojnie mid carderem).

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Przyjemny akcent z gościem NXT na WrestleManii. Na pewno bym go nie próbował wywindować na jakiegokolwiek zwycięzcę, bo tam mamy już swoich faworytów (Sheamus), ale sam byt powinien dać jakiś start i pomóc danemu zawodnikowi. Bo Dallas tak kiedyś wystartował i tylko jego nijakość sprawiła, że mimo porządnego kopa - podczienie pod Barretta - szybko padł na pysk i nigdzie z tym nie zaszedł - dopiero później wracając z BoLeave.

Kandydatów mamy 4. Dwóch z nich wykluczyłbym przez względy gimmickowe. Tak Tyler jak i Balor mogliby na tym dealu stracić. Jeden gra dość kontrowersyjną postać, którą niekoniecznie "Janusze" - nie znający NXT - łykną just like that, a drugi ma do zaoferowania zbyt wiele swoją wejściówką, i życze mu mocnego wejścia jak podczas Takeover, niżeli jako jeden z wielu w BR. Zostaje Itami i Neville. Obaj potrzebują "czegoś" i dla obu o wiele ciężej byłoby to znaleźć przy tradycyjnym debiucie. Są po prostu wrestlerami w gaciach. Widowiskowymi, ale niezbyt wygadanymi. Średnio wierze, że wypromują się jakąś gadką, więć wrzucenie ich do BR, gdzie bez zbędnego paplania będą w stanie pokazać swoje umiejętności, to jak gwiazdka z nieba. Mam nadzieje, że świeta przyjdą wcześniej dla Adriana, który zniknął ostatnio z NXT, tak jakby szykując się pod główny roster. Do osiągnięcia już nie ma nic. Zdobył pasy Tag Team, zdobył pas główny, wypromował następnego pretendenta. Każdy kolejny miesiąc w NXT, tylko oddalałby go od awansu. Ciekaw jestem, jak do tego podejdzie WWE, bo Itami może być Kentą. A Kenta na WrestleManii to orgazm dla Azjatów, którzy nie będą się nadmiernie zastanawiać, czemu w tak bezwartościowej roli.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie ma szans żeby jakaś gwiazdka z NXT tu wygrała, bo i nie o to chodzi. Chodzi żeby się ona pokazała z jak najlepszej strony (spot fest), co ułatwi jej później start w głównym rosterze (dla fanów nie będzie już takim no-name'em). Dla mnie niemal pewniakiem jest Neville. Nie dość, że w newsach były wzmianki, że Trypel szykuje się by wrzucić go do głównego rosteru, to na dokładkę sądzę, że akurat on najbardziej widowiskowo by się tu pokazał (zważywszy na to, że zbyt wiele czasu pewnie nie dostanie), jeżeli nie ujebaliby mu 3/4 move setu.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

zadebiutuje pewnie Adrian Neville, zastanawiające jest jednak jak podejdą do jego postaci - ogólnie mówiło się o zmianie gimmicku a poza tym fani już się naoglądali tamtej postaci w NXT. nie wiem co na początek by dla niego mieli, feud z kimś z BR ? Edytowane przez fifka
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Wiem, że może głupie pytanie ale, gdzie można będzie za żywca zobaczyć wrestlemanie

• Reputacja:   1

Wiem, że może głupie pytanie ale, gdzie można będzie za żywca zobaczyć wrestlemanie

np tu http://beat-down.pl/