Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 31 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

29 marca 2015

Santa Clara, California (Levi Stadium)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/02/WM31Poster.png/220px-WM31Poster.png

Karta:

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_full_large/public/match/altimage/2015/02/20150224_LARGE_WM31_Match_LesnarReigns.jpg

1. WWE World Heavyweight Championship Match

Brock Lesnar © vs Roman Reigns

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_full_large/public/match/altimage/2015/02/20150224_LARGE_WM31_Match_StingnTripleH.jpg

2. The Vigilante vs The King Of Kings

Sting vs Triple H

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_full_large/public/match/altimage/2015/02/20150224_LARGE_WM31_Match_Andre.jpg

3. Andre The Giant Memorial Battle Royal

The Miz vs Curtis Axel vs Ryback vs Fandango vs Adam Rose vs Zack Ryder vs Jack Swagger vs Titus O'Neil vs Darren Young vs Big Show vs Kane vs Erick Rowan vs Damien Mizdow vs Sin Cara vs Goldust vs Heath Slater vs Mark Henry vs Konnor vs Viktor vs Hideo Itami

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2015/03/20150309_LIGHT_WM31_Match_BadNewsLadder_HP2.jpg

4. Intercontinental Championship Ladder Match

Bad News Barrett © vs R-Truth vs Dean Ambrose vs Luke Harper vs Dolph Ziggler vs Stardust vs Daniel Bryan

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_full_large/public/match/altimage/2015/03/20150224_LARGE_WM31_Matchv2_takerbray.jpg

5. The Phenom vs The New Face Of Fear

The Undertaker vs Bray Wyatt

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_full_large/public/match/altimage/2015/03/20150224_LARGE_WM31_Matchv2_cenarusev.jpg

6. United States Championship Match

Rusev © vs John Cena

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_full_large/public/match/altimage/2015/03/20150224_LARGE_WM31_Matchv2_divastag.jpg

7. Divas Tag Team Match

AJ Lee & Paige vs The Bellas Twins

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_full_large/public/match/altimage/2015/03/20150224_LARGE_WM31_Matchv_OrtonRollins.jpg

8. Singles Match

Randy Orton vs Seth Rollins

http://www.wwe.com/f/styles/ppv_matchups_full_large/public/match/altimage/2015/03/20150320_LARGE_WM31_kickoffmatch.jpg

9. KickOff Fatal 4 Way Tag Team Championship Match

Tyson Kidd & Cesaro © vs Los Matadores vs The New Day vs The Usos

Zapraszam do dyskusji

Edytowane przez TakerFanKrk
  • Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

32

• Lacio

26

• -Raven-

20

• PeDoWu

15

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Chciałbym, aby Hunter vs Sting było w stypulacji No DQ. Obaj panowie nie tak dawno walczyli w tym rodzaju walk (Trypel - Payback '14, Sting - ostatnie pamiętam Slammiversary '13) i np. Career Threating). Co do innych walk - Cena vs Rusev - rozwiązałbym to tak jak finisz walki Bret Hart vs Yokozuna z WM9. O innych walkach teraz nie będę pisał.

A ja wpadłem na taki fantasy booking:

Deadman został pokonany przez Lesnara na WM'ce, i jego powrót nie ma sensu, co chyba każdy potwierdzi z tego co widzę po postach... Ale co z American Badassem? Mamy WM'ke, Wyatt w ringu (w sytuacji, w której Taker pojawił by się dopiero na samej gali), gasną światła, posępna muzyczka, a tu nagle jeb, pyro sie odpala i wpada Taker przy Limp Bizkit na motorze. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto by nie markował :D Jak dla mnie rozwiązanie idealne. I mamy Shockera, i legenda Deadmana po prostu odeszła razem ze streakiem, i nikt nie będzie płakał, że Deadman znowu na WM'ce po przegranej. Oczywiscie raczej nie pójdą w ten gimmick, ale jak dla mnie takie rozwiązanie nie miało by minusów.

• Styl:  Jasny

Jakby na siłę szukać minusów takiego bookingu, Wyatt gada do Deadman'a, ogłasza się nową twarzą strachu i takie tam, a na samej WM'ce z dupy spotkałby motocykliste. Ogólnie byłoby to całkiem ciekawe, nie powiem.
I Miejsce - Typer NXT 2017

Ale co z American Badassem? Mamy WM'ke, Wyatt w ringu (w sytuacji, w której Taker pojawił by się dopiero na samej gali), gasną światła, posępna muzyczka, a tu nagle jeb, pyro sie odpala i wpada Taker przy Limp Bizkit na motorze. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto by nie markował :D
Ciekawa opcja, nie powiem. Umarł streak, to w sumie umarł gimmick Deadmana ale nie "umarł" sam Undertaker. Idealna okazja do zmiany gimmicku (w sensie do powrotu na motor) choć niestety w moim przekonaniu to pomysł spóźniony o parę lat. Gdyby to miało miejsce jeszcze przed walką z Hunterem w 2011 (na Bragging Rights 2010 Taker został przecież pogrzebany przez Nexus- czyli historia zatoczyła wtedy koło gdyż Calaway wrócił do persony Deadmana w 2004 roku po przegranej w Buried Alive z McMahonem) to może miałoby jakiś sens. Teraz gdy Taker jest już praktycznie jedną nogą na emeryturze to wątpię by się na taki krok zdecydowali Edytowane przez TakerFanKrk

Chetnie by to zobaczyl, bo chyba jako jeden z nieliczych bardziej lubie gimmnick American Bad-assa niż Deadmena :D. Oczywiście pewnie to nie nastąpi ale jakbym mial wybierac to byłbym zdecydowanie za powrotem Bad-assa. Co do reszty karty to nie wyglada ona najlepiej bo wzgledem poziomu ringowego jesli Hunter i Sting nie dostaną jakieś stypulacji np: No Holds Barred to może być słabo. Romek vs Brock, nie wiem czy to może coś uratować, no chyba ze Romek w 30dni zrobi sie wirtuozem ringowym. :D. Dziwi mnie tylko jednego, jeśli Sting ma wygrać na WM, to czemu wygrywa każdy brawl? Przecież w WWE jest zasada, kto wygrywa brawle, przegrywa walke :|

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Czemu ma wygrać? Można by dać Career Threating, a przecież Flair przegrał ostatnią walkę w karierze, Michaels też, a Edge powiedział, że ostatnią wolałby przegrać.

• Urządzenie:  Windows

Na FB gruchnęła wieść, że na WM zobaczymy wieloosobowy Ladder Match o IC Title. Wreszcie jakaś dobra decyzja :D

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Na FB gruchnęła wieść, że na WM zobaczymy wieloosobowy Ladder Match o IC Title. Wreszcie jakaś dobra decyzja :D

Dla mnie to jest najlepsza wiadomość jak do tej pory, jeśli chodzi o kartę na WM-kę. Można powiedzieć że pojedynek w stylu Money in the Bank wraca na najważniejsze PPV, a jedyna różnica to będzie pas zamiast walizki. Wiem że nadal pojedynki MitB można oglądać, ale na Wrestlemanii o wiele lepiej się je ogląda przy ogromnej widowni i przy większych emocjach związanych z najważniejszą galą roku. Ja się nie mogę doczekać, a i taka walka da sporo pasowi IC. Ostatnio mówiło się że pas US z racji częstego pojawiania się Ruseva i feudu z Ceną, jest ważniejszy, ale na Wrestlemanii raczej każdy będzie czekał na walkę o pas IC.

Ciekawe kto będzie w tym pojedynku oprócz Barretta i ile osób to będzie. Pewnie pod uwagę trzeba brać tych, którzy ostatnio mieli problemy z Wade'm, czyli Dean Ambrose, Truth, a może i Daniel Bryan, jeśli nie znajdzie się dla niego miejsce w innej walce,

28054889252fa02dfba372.jpg

Oby Takerowi lekarz nie pozwolił walczyć, albo zrezygnował, bo dla takiej legendy, taki przeciwnik jak Wyatt, mozliwe że na koniec kariery to jawna kpina :x
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Ciekawe kto będzie w tym pojedynku oprócz Barretta i ile osób to będzie. Pewnie pod uwagę trzeba brać tych, którzy ostatnio mieli problemy z Wade'm, czyli Dean Ambrose, Truth, a może i Daniel Bryan, jeśli nie znajdzie się dla niego miejsce w innej walce,

Barrett, Ambrose, Ziggler, Truth, Kingston, Miz, Harper, Sandow. W ciemno typuję taki skład, bo jeszcze zostaje ten nieszczęsny Andre the Giant Future Jobber of the Year Award Battle Royal do którego wrzucą pół jobberów świata i Rybacka. Szkoda, że Jericho jest w trasie, bo by świetnie tu pasował żeby podwyższyć star power.

Generalnie ten ladder match będzie show-stealerem, mega pushem dla pasa i Moxleya, i wróci klimat WMkowych MitB. To jest walka którą chcę zobaczyć.

BR wygra Ryback, tak będzie. Chyba też mimo wszystko wolałbym nie oglądać walki Takera, do tego Wyatt nie potrzebuje niczego innego jak pogrzebania na WMce po raz drugi.

Dziwi mnie tylko jednego, jeśli Sting ma wygrać na WM, to czemu wygrywa każdy brawl? Przecież w WWE jest zasada, kto wygrywa brawle, przegrywa walke :|

Dziwi mnie to że kogoś to dziwi :D

Duża część fanów WWE to dzieci, które na logikę nie mogą znać Stinga, bo pewnie urodzili się po upadku WCW. Po za tym WWE musi zrobić z niego wiarygodnego przeciwnika nawet dla moczącego Huntera, ponieważ od WCW minęło jakieś 14 lat i muszą pokazać że nadal jest groźny. Jakby HHH uwalał w brawlach Stinga, który nie stoczył jeszcze żadnej walki u Vince'a to byłby jak trochę lepiej wypromowany jobber.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Wychodzi na to, że w końcu pasy US i IC zaczynają nabierać znaczenia. WWE chyba zdało sobie sprawę z tego, że jeden mistrz, którego praktycznie nie ma, a po nim długo, długo nic i jakieś marne tytuły, to nie jest "best for business".

Zresztą to dla dzisiejszego fana (niezbyt ogarniętego z historią), może być niezrozumiałe to, że walki o pas IC z WM sprzed kilkunastu lat wspomina się jak ogromne wydarzenia i wręcz symbole tamtych gal, a dla porównania w ostatnich latach pasy US/IC miały problem (a w zasadzie walki o te pasy), żeby w ogóle się załapać do karty...

A co do Wyatt'a... ktoś tu kiedyś powiedział, że Bray nie potrzebuje wygrywać walk, nie potrzebuje zdobywać pasów. On ma być tą mroczną postacią robiącą dobre walki i ciekawe otoczki do całego storyline'u. To będzie taki drugi Kane: szaleniec, robiący popłoch, potem poprzegrywa trochę walk... zniknie, zrobią mu restart postaci i tak w kółko.

I sądzę, że tak ma być z Takerem. Oni mają zrobić show, pokazać trochę efektów specjalnych, postraszyć się na wzajem, NIE POZABIJAĆ na WM i ucieszyć fanów. I mi w sumie to odpowiada.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Dla mnie to jest najlepsza wiadomość jak do tej pory

A ja czuję niedosyt, bo

Ziggler, Truth, Kingston, Miz, Harper, Sandow
nie zrobią tak dobrego pojedynku, jak Neville, Sami, Owens, Balor, Itami i Breeze.

Mocno nastawiałem się na tę plotkę, która głosiła, że zobaczymy Ladder match z tytułem NXT na szali, albo to były zwykłe newsy wyciągnięte z dupy, albo Vince w ostatniej chwili "obsrał zbroję" na myśł, że jakieś dzieciaki skardną show na WM.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Urządzenie:  Windows

Dla mnie plotka o ladder matchu z tytułem NXT na szali od zawsze była tylko plotką, chyba nikt o zdrowych zmysłach nie posądzał Vince'a o chęć oddania 20-25 bezcennych minut WM-ki "żółtodziobom", których nikt nie kojarzy. I po co? By "żółtodzioby" skradły show? Lepiej dać Undiemu dodatkowe 10 minut na dojście do ringu, przyda mu się :twisted: NXT to NXT, niech tam się trzymają. I dają walki, o których poziomie WM-ka może tylko pomarzyć...

... o ile faktycznie nie wyjdzie na to, że w ladder matchu o pas IC wystąpią Ziggler, Bryan, Ambrose i BNB (a do tego Truth i jakiś np Harper). Bo oni, mając ze 20 minut (plus wejścia), wykręciliby walkę po której wszyscy posikalibyśmy się ze szczęścia. I mieli pretendenta do walki roku.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg