Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   54
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Mnie co jakiś czas wylogowuje od wczoraj, jak nie będę na forum przez pół h coś takiego.

Oczywiście mimo używania cały czas opcji zapamiętania hasła.

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

14

• maly619

9

• Giero

7

• aRo

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Mnie co jakiś czas wylogowuje od wczoraj, jak nie będę na forum przez pół h coś takiego.

Zawsze tak było. Nie możesz być wiecznie zalogowany ze względów bezpieczeństwa. Kwestia tylko ustawień (długości sesji) jak długo możesz pozostawać na forum bez żadnej akcji z twojej strony.

Długość sesji była ustawiona na 15 minut, co jednak jest nieco krótko przy pisaniu długich postów. Zmieniłem ustawienie na 30 minut.

-------

Dodatkowo dziś poprawiłem jeszcze jedną rzecz, która "zepsuła" się przy ostatniej awarii i upgrade forum.

Urodziny wrestlerów powinny się już pokazywać poprawnie.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   0

Długość sesji była ustawiona na 15 minut, co jednak jest nieco krótko przy pisaniu długich postów. Zmieniłem ustawienie na 30 minut.

Skoro już o tym. Nie da się jakoś wyczarować, żeby posty, które zaczęto pisać na zalogowaniu dało się odzyskać w przypadku wylogowania? Zdarzył mi się taki przypadek kilka razy, wcześniej wystarczyło nacisnąć wstecz i post niewysłany był w odpowiednim okienku, teraz ono się zeruje i w żaden sposób odzyskać tego nie idzie.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Skoro już o tym. Nie da się jakoś wyczarować, żeby posty, które zaczęto pisać na zalogowaniu dało się odzyskać w przypadku wylogowania? Zdarzył mi się taki przypadek kilka razy, wcześniej wystarczyło nacisnąć wstecz i post niewysłany był w odpowiednim okienku, teraz ono się zeruje i w żaden sposób odzyskać tego nie idzie.

Odzyskiwanie takich rzeczy zależy chyba od przeglądarki. Ja w Firefoxie bez problemu odzyskuję posty po prostu klikając wstecz.

Odzyskiwanie takich rzeczy zależy chyba od przeglądarki. Ja w Firefoxie bez problemu odzyskuję posty po prostu klikając wstecz.

Dokładnie po stronie przeglądarki. U mnie w Operze też nie ma z tym problemów.

Ewentualnie jak piszecie posta 1h to proponuję przed wysłaniem zrobić CTRL+A i CTRL+C.

Jak Boga kocham nie logowałem się na atti od dawien dawna...Big suprise :shock:

No to opcje są dwie: czyściłeś przeglądarkę i sama cię wylogowała, albo logowałeś się w innym miejscu i zaznaczałeś tam opcję zapamiętania twoich danych logowania. Zauważyłem, że nie można zapamiętywać konta w dwóch miejscach, bo w jednym zapomina o tobie i wylogowuje z konta ;)

• 2 miesiące temu...

Okej, do rzeczy.

Ostatnio, komentując niusy, po zatwierdzeniu komentarza wyskakują mi zamiast gotowego komenta puste okienka w takim oto stylu:

http://images.tinypic.pl/i/00699/nt66jshr98em.jpg

Zamiast komentarza na forum widać puste okienka, a wchodząc na portal, nie widać go wcale. Gdy chcę go edytować albo skasować, to wyświetla się tekst rodzaju ,,post nie istnieje lub temat został już skasowany". Muszę czekać, aż ktoś napisze następny komentarz, i dopiero po wstawieniu go drugi raz już normalnie wchodzi.

Nie wiem, czy to wina błędów w skrypcie forum, ale widziałem, że kilka osób przede mną też miało już z tym problemy w niedawnej przeszłości.

Edytowane przez Carrik

6774900356019a1789f59a.jpg

• 5 tygodni później...

Nadal tak jest? Komentujesz jako pierwszy newsa? Przez portal czy forum?

• Reputacja:   1

Miałem problem pod jaki temat to wysłać,ale do rzeczy.

Podczas wstawiania wyników z WWE NXT Live Event – Louder Than Life Festival wyskoczył mi taki błąd ogólny.

http://i59.tinypic.com/aoazrb.png

sorki za wielkość obrazka.

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

• 1 miesiąc temu...

Chciałem sobie kilkanaście minut temu skomentować tego newsa: http://www.wrestling.pl/news-powod-nastawienia-bylego-gma-destination.html i tak samo jak w poście powyżej wyskoczył mi błąd debugowania. Teraz na stronie z newsem pisze, że jest jeden komentarz (mój), mimo, że go nie widzę. Jak popatrzę na komentarze poprzez forum, to widać, że posta wysłałem, ale jest on pusty. Gdy chcę go edytować lub usunąć to wyskakuje mi, że taki post nie istnieje.

Edit: Właśnie zauważyłem, że nie mnie pierwszemu taki błąd wyskoczył.

Edytowane przez urbino

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

• 3 miesiące temu...

• Reputacja:   823

Chciałem sobie kilkanaście minut temu skomentować tego newsa: http://www.wrestling.pl/news-powod-nastawienia-bylego-gma-destination.html i tak samo jak w poście powyżej wyskoczył mi błąd debugowania. Teraz na stronie z newsem pisze, że jest jeden komentarz (mój), mimo, że go nie widzę. Jak popatrzę na komentarze poprzez forum, to widać, że posta wysłałem, ale jest on pusty. Gdy chcę go edytować lub usunąć to wyskakuje mi, że taki post nie istnieje.

Edit: Właśnie zauważyłem, że nie mnie pierwszemu taki błąd wyskoczył.

Przed chwilą chciałem skomentować newsa i miałem dokładnie to samo. Poza tym nie można ani edytować wiadomości ani jej usunąć.

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

• 2 tygodnie później...

Wszyscy trąbią o błędach na forum, ale nikt nie wpisze tego w oficjalnym temacie ;)

Od paru dni zdarza się, że forum przestaje działać. Po prostu nie łączy, błąd połączenia. Nie trwa to jakoś długo, bo praktycznie po chwili wszystko znów działa, no ale jednak jest jakiś problem który mocno przeszkadza przy pisaniu postów, bo można je stracić.

Najgorzej jest... w nocy ostatnio. Niby ruch najmniejszy, ale ciężko coś zrobić.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Najgorzej jest... w nocy ostatnio. Niby ruch najmniejszy, ale ciężko coś zrobić.

Dokładnie. Gdzieś od 22:00 na forum były góra cztery osoby, a wysłanie chociażby posta to była masakra.

Do tego dodam, że nie mogłem też zalogować się na forum przez telefon, bo wyskakiwał błąd.

• Reputacja:   1

Dzisiaj, parę razy pod rząd, nie mogłem się zalogować. Wyskakiwał za każdym razem ten sam komunikat "phpBB by Przemo : Critical Error"
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...